173. forduló, 175. forduló, Suitora Zolna összes nyilvános fordulója
Fordulóm kinézete legyen.
Kövesd a Túlélők Földje levelezős szerepjátékot: érdekességek, friss információk a Facebook oldalunkon! http://www.facebook.com/tulelokfoldje

TÚLÉLŐK FÖLDJE

Betáplálva: 2012. szept. 14. 9h:10'
EZ A 404. JÁTÉKHETED, 174. FORDULÓD
405. játékheted kezdete: szept. 19.
A következő fordulódat azonnal betápláljuk, amint megkapjuk.
Ez a forduló 41 zsetonba került.
E-mail!
KALANDOZÓ: #1571
SZÁMLA : XXXX

SUITORA ZOLNA KALANDJAI


4 nap telt el azóta, hogy letáboroztál a [199,113] koordinátán.
A táborozás 1. napján találkozol Fehérsörény Ulguluval. Tharr személyes tanácsadója. Egy arany papi karkötőt, egy Bufa páncélját, egy démoni palástot, egy drakolder gyűrűt, egy grifftoll kesztyűt, egy halálhozó karkötőjét, egy két kard szimbólumot, egy kyorg övcsatot, egy monstrum vállvédőt, egy ogre övet, egy ősmágus fülbevalóját, egy ősplazmát, egy Ovgun nyakláncát, egy q. demoralizátort, egy quwarg ékkövet, egy ryuku kalózkendőt, egy ryuku nadrágot, egy ryuku sisakot, egy Sshreakza amulettjét, egy Ssszissszenő csizmát és egy vark. pecsétgyűrűt visel. Felszerelését egy kisebb quwarg isten trófea, egy hegyi óriás trófea és egy Quwaxotix trófea teszi egyedivé. Furcsa jelvénye van: földbe szúrt kard. Jobb kezében egy vámpírölőt, bal kezében egy Zarknod szemét tart. Lőfegyvere egy hosszú íj. Egy tüskés gigaféreg a hátasa. Teherhordója is van: egy bazaltelementál! Szegény állat majd megszakad. Fehérsörény Ulgulut kihívott egy barátságos szkander-partira! Rögtönzött asztalon, egy fatuskón feszültök egymásnak. Most ellenfeledre akadtál! Izzadság ül ki a homlokodon, de hiába szenvedsz: gyenge vagy, mint a harmat. Kikaptál! Ezt a szégyent... Üdvözlitek egymást, mint két régi jóbarát. Rövid trécselés után folytatod utadat. Lassan, szinte jelentéktelenül változni kezd a táj, érzed, hogy valami, valaki közeledik feléd, lelkedre ráfagy a megkönnyebbülés, mikor szörny helyett csak egy férfi bukkan elő, fagyos szeleket hozva magával, fagyott sikolyokból szőtt palástja láttatni engedi szoborszerű arcát, s a jéggédermedt halálból kovácsolt vértje is elő-elő bukkan. Barátian kezet nyújt feléd, nevét a csípős szelek súgják füledbe, ő Agamennon, a jeges viharok harcosa. Egy meleg kézfogás, rövid hírcsere, aztán újból elváltok.
Az 1. napon összeakadsz Ariannéval. Mozgása könnyed, szinte már légies. Ahogy a szemébe nézel, egy pillanatra mintha elvesztenéd az irányítást tested felett... Tisztán érzed auráját: jelleme jó, valószínűleg nem akar rosszat. Üdvözlitek egymást, aztán ki-ki folytatja a maga útját. Percekkel később is a különös találkozás hatása alatt állsz... de már nem vagy képes felidézni a részleteket.
Az 1. napon összeakadsz San-diellel. Mozgása könnyed, szinte már légies. Ahogy a szemébe nézel, egy pillanatra mintha elvesztenéd az irányítást tested felett... Üdvözlitek egymást, mint két régi jóbarát. Rövid trécselés után folytatod utadat. Percekkel később is a különös találkozás hatása alatt állsz... de már nem vagy képes felidézni a részleteket.
Az 1. napon összeakadsz Shideharával. Furcsán, betegesen sápadtnak tűnik. Dornodon főpap-jelöltje. Egy denevér szimbólumot, egy díszes tunikát, egy értépő sarkantyút, egy féregíz nyakpántot, egy fűzött kagylósort, egy háború gyűrűjét, egy halálhozó karkötőjét, egy hoarián bőrnadrágot, egy Huddens alkarvédőjét, egy Huddens kesztyűjét, egy kyorg övcsatot, egy lidérckoronát, egy ogre övet, egy örökkéval.tűzopálját, egy ősplazmát, egy Ovgun nyakláncát, egy q. demoralizátort, egy quwarg ékkövet, egy rizspapír-vértet, egy ryuku függőt, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy ryuku kalózkendőt, egy ryuku ökölgyolcsot, egy szirén köpenyét, egy tűzúr csizmáját és egy vark. pecsétgyűrűt visel. Fegyverzetét egy őrjáratozó katona trófea, egy Quwaxotix trófea és egy kisebb quwarg isten trófea ékesíti. Valamilyen szövetség tagja, jelvénye: egy kolostort védelmező Jáde- sárkány. Bal kezében egy möszehát pajzsot tart. Hátasállata egy mutáns pók! Teherhordója is van: egy sivatagi doareg! Szegény állat majd megszakad. Tisztán érzed auráját: sötét, jelezve, hogy a másik gonosz.
Üdvözlitek egymást, aztán ki-ki folytatja a maga útját.
Táborozásod egyik napján felkeresett az Aukciós Ház ügynöke. Sajnos nem tudtál átadni neki 1 titkos teleportkövet. A büntetés tételenként 15 arany. Átveszed a sikeresen eladott 1 Sshreakza amulettje (eladási ár: 951 arany, ebből a kezelési költség: 95 arany), 1 ősplazma (eladási ár: 881 arany, ebből a kezelési költség: 88 arany), 30 ragasztó (eladási ár: 100 arany, ebből a kezelési költség: 10 arany) ellenértékét.
Az 1. napon újból összefutsz Fehérsörény Ulguluval. Fehérsörény Ulgulut kihívott egy barátságos szkander-partira! Egy sima kőlapra könyököltök, jobb híján. Kezdetben előnyre teszel szert, de ellenfeled fokozatosan visszajön a vesztesnek látszó pozícióból, és végül lenyom, mint a bélyeget. Üdvözlitek egymást, aztán ki-ki folytatja a maga útját.
Az 1. napon megintcsak összeakadsz Fehérsörény Ulguluval. Fehérsörény Ulgulut kihívott egy barátságos szkander-partira! Egy sima kőlapra könyököltök, jobb híján. Kezdetben előnyre teszel szert, de ellenfeled fokozatosan visszajön a vesztesnek látszó pozícióból, és végül lenyom, mint a bélyeget. Köszöntitek egymást, aztán tovább.
A 2. napon találkozol Picivel . Sheran bíborosa. Egy Batharak vállemezét, egy díszes tunikát, egy értépő sarkantyút, egy hoarián bőrnadrágot, egy Khór maszkját, egy kráken gyűrűt, egy kreiton fókuszt, egy kyorg övcsatot, egy lidérckoronát, egy Luthius karkötőjét, egy őselemek köpenyét, egy ősmágus fülbevalóját, egy q. demoralizátort, egy rinóbőr övet, egy Rughar gyűrűjét, egy ryuku futárcsizmát, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy ryuku kalózkendőt, egy Urgod kesztyűjét, egy varkaudar szimbólumot, egy virág szimbólumot és egy Xanathal karkötőjét visel. Felszerelését egy élőholt ősmágus trófea, egy kisebb quwarg isten trófea és egy triklem drakolder trófea teszi egyedivé. Jelet látsz a ruhájára festve: egy véres csatabárdot nyalogató Troll. Jobb kezében egy véres csatabárdot, bal kezében egy möszehát pajzsot tart. Lőfegyvere egy vas dobónyíl. Egy goldugar a hátasa. Egymásra mosolyogtok, híreket cseréltek. A mentális kapcsolat megerősítése után elbúcsúztok egymástól.
A 2. napon összefutsz Issus Banth-szal. Elenios követője. Tagja az Igaz Barátok Rendjének. Egy Batharak vértjét, egy csillogó fülbevalót, egy drakolder gyűrűt, egy hakamát, egy hósárkánybőr csizmát, egy kabutót, egy kyorg övcsatot, egy natharion gömböt, egy örökkéval.gyémántját, egy quwarg ékkövet, egy quwarg nyakpántot, egy rizspapír-vértet, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy ryuku kalózkendőt, egy sodét, egy szem szimbólumot, egy szirén köpenyét, egy sziréngyűrűt, egy teriádbőr karkötőt, egy tradicionális övet, egy tűztagadót, egy vámpírkesztyűt és egy Xanathal karkötőjét visel. Felszerelését egy rubin sárkány trófea, egy triklem drakolder trófea és egy Friedurgonoma trófea teszi egyedivé. Hovatartozását apró jelvény mutatja: kaleidoszkóp. Övén 2 kalandozóskalp fityeg! Bal kezében egy pengepajzsot tart. Lőfegyvere egy ében dobónyíl. Mentális auráját felismered, tisztán tündököl. Egy jó jelleművel állsz szemben! Megszólal: " Jó szerencsét!"
Köszöntitek egymást, aztán tovább.
A 2. napon ismét találkozol Fehérsörény Ulguluval. Fehérsörény Ulgulut kihívott egy barátságos szkander-partira! Rögtönzött asztalon, egy fatuskón feszültök egymásnak. Kezdetben előnyre teszel szert, de ellenfeled fokozatosan visszajön a vesztesnek látszó pozícióból, és végül lenyom, mint a bélyeget. Egymásra mosolyogtok, híreket cseréltek. A mentális kapcsolat megerősítése után elbúcsúztok egymástól. Rhaetchiel táborodhoz teleportálva, megpróbált kifosztani, de kudarcot vallott.
Wizax Quicklyhand, amikor összefutottatok, adott neked egy díszes tunikát (ld. enc.). A krónikából levont következtetések révén nem csinálsz hiábavaló tevékenységeket (+10 tvp ). Idegen jelenlétet érzel a fejedben. Amióta találkoztál azzal a lénnyel, többször is előfordult már. Hogy mit keresett, nem tudod, de néha nem emlékszel dolgokra, keresed a tárgyak, lények nevét. Tudod, hogy nem most találkozol ezzel a valamivel... De mikor is? Hol is? A mostani alkalom más: a lényre gondolsz, érzed, hogy fájdalmai vannak. Segíteni akarsz neki, önként ajánlod fel neki véredet, erődet. És ő kegyesen elveszi, térdre kényszerít, ahogy belőled regenerálja sérüléseit... Többen csodálkozva néznek rád. Nem tudják - nem tudhatják -, milyen az, ha egy vámpír bélyegét viselik...
Elég rosszul pihentél, a kisebb és nagyobb quwargok állandóan csipkedtek! De most, hogy felébredsz, és látod, minden quwargoktól hemzseg, örülsz, hogy nem faltak fel teljesen (-315 életpont).
A táborozás alatt próbáltál minél többet pihenni. Ennek köszönhetően visszanyerted erőd egy részét. (+23 életerő.) Varázserőd regenerálódik. (+382 varázspont.) Időt cserélsz (+10 TVP, -5 VP). Mély meditáció segít a pszid regenerálásában. (+90 pszi pont.) A poszogó möszék csámcsogva habzsolják pszi energiáidat. (-3 pszi pont.) Vadászatod meghozta eredményét (+15 vérpont).
Időközben sokat nézelődtél, keresgéltél, hátha egy ryuku futárbérenc nyomára bukkansz. A hosszas kutatás, amelyet a pihenés rovására folytattál, eredménytelen maradt. [7 pontot használtál fel, van még 324.]

* 1. KP: használod a 71. pszi képességet
Koncentrálsz. Elméd megnyílik, utat adva a pszi elsöprő erejének. Elcsattintod a szürkeáll. aktiv pszi képességet. Újabb lehetőségek nyílnak meg előtted szürkeállományod kihasználására. [-20 pszi pont.] Erőd TF-elődött. [5 pontot használtál fel, van még 319.]

* 2. KP: használod az 1100. tárgyat a 745. tárgyat
Használod az Éjmágus tükrét. A hatás azonnal érezhető. (+2 szerencse következő táborozásod végéig.) Erőd TF-elődött. [1 pontot használtál fel, van még 318.]
Használod a bo'adhun idolt. A varázslat működésbe lép, láthatatlanul védelmezve testedet. Erőd TF-elődött. (+1 erő.) [1 pontot használtál fel, van még 317.]

* 3. KP: beraksz a bankba a 347. tárgyat (100 darabot)
Beraksz a bank széfjébe 1 súlyzót. [0 pontot használtál fel, van még 317.]

h 1167 1 használod az 1167. tárgyat
Ma egy adag főtt ételt támad kedved főzni. Profi módra készíted el. Habzsolva nyeled be az elkészült ebédet. Finom nagyon, és egy időre minden éhségedet elmulasztotta. 996 tapasztalati pontot kaptál. [2 pontot használtál fel, van még 315.]
Magadra kensz egy adag gyógykenőcsöt. A hatás rögtön érezhető! ( +91 életerő.) Magadra kensz egy adag gyógykenőcsöt. Kisvártatva jelentkezik a várva várt hatás. ( +100 életerő.) Magadra kensz egy adag gyógykenőcsöt. A hatás rögtön érezhető! ( +81 életerő.) [0 pontot használtál fel, van még 315.]

h 1167 16 használod az 1167. tárgyat
Egy körben csak egyszer főzhetsz! [0 pontot használtál fel, van még 315.]

kb 56 274 kiveszel a bankból az 56. tárgyat (274 darabot)
Kiveszel a bank széfjéből 274 mákrózsa virágot. Figyelmeztetés: megterheltséged 150 % fölé emelkedett! [0 pontot használtál fel, van még 315.]

hu 268 104 68 hulladék: 268 104 68
Hulladék, ezért nem gyűjtesz gromak bőrt. Hulladék, ezért nem gyűjtesz fémrudat. Hulladék, ezért nem gyűjtesz kék orchideát. [0 pontot használtál fel, van még 315.]

hu 274 15 103 hulladék: 274 15 103
Hulladék, ezért nem gyűjtesz szuper hálócsapdát. Hulladék, ezért nem gyűjtesz vadász tatu bőrt. Hulladék, ezért nem gyűjtesz magszim belet. [0 pontot használtál fel, van még 315.]

hu 212 33 138 hulladék: 212 33 138
Hulladék, ezért nem gyűjtesz dorony tüdőt. Hulladék, ezért nem gyűjtesz lapockacsontot. Hulladék, ezért nem gyűjtesz ubuk dobónyílat. [0 pontot használtál fel, van még 315.]

bb 51 1 beraksz a bankba az 51. tárgyat (1 darabot)
Beraksz a bank széfjébe 1 bőrpáncélt. [0 pontot használtál fel, van még 315.]

kf 453 kézbeveszed/felveszed a 453. tárgyat
Leveszed a ryuku vadászinget, majd felöltöd a mágusköpenyt. [0 pontot használtál fel, van még 315.]

hh 1099 841 135 használod az 1099. tárgyat a 841. tárgyat a 135. tárgyat
Használod a brakkarát. Lelked megacélosodik. Erőd TF-elődött. [1 pontot használtál fel, van még 314.]
Használod a varkaudar csészét. Szerencsésebb lettél 1 körre (+4 szerencse következő táborozásod végéig.) Erőd TF-elődött. [1 pontot használtál fel, van még 313.]
Csillapítod éhségedet és szomjadat (-1 gyöngymangó). [3 pontot használtál fel, van még 310.]

vv 53 28 elmormolod az 53. varázslatot a 28. varázslatot
Gyorsvarázsolsz! Csapásaid erősebbek lesznek! (+9 sebzés támadásonként.) [-24 varázspont.] Erőd TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 308.]
Fürgén varázsolsz! Izmaid megnőnek, megdagadnak (+11 erő). [-10 varázspont.] Erőd TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 306.]

ek 215 20 t. energia kisütése: 215 20
144 varázspont felhasználásával előállítasz 12 TU-t. [0 pontot használtál fel, van még 306.]

ek 40 12 t. energia kisütése: 40 12
Tudati energiáidat erőteljesen koncentrálod. Előállítottál 60 TVP-t. [-12 TU.] [0 pontot használtál fel, van még 366.]

v 6 1 15 elmormolod a 6. varázslatot
Varázsolni kezdesz. A forró energia testedbe áramlik. Megidézted az áldomás varázslatot! A következő csatában pontosabban fogsz találni. (+4 támadás.) [-35 varázspont.] Erőd TF-elődött. [5 pontot használtál fel, van még 361.]

ek 273 9 215 t. energia kisütése: 273 9 215
Ezentúl minden teológia varázslatod, amelynek költsége 9 VP-nél kevesebb, plusz 15 VP-be fog kerülni. [0 pontot használtál fel, van még 361.]

ek 273 19 434 t. energia kisütése: 273 19 434
Ezentúl minden taumaturgia varázslatod, amelynek költsége 19 VP-nél kevesebb, plusz 34 VP-be fog kerülni. [0 pontot használtál fel, van még 361.]

ek 116 90 313 t. energia kisütése: 116 90 313
Gyógykenőcs gyógyító tárgyat fogsz használni, ha életerőd 90 százalék alá zuhan. [0 pontot használtál fel, van még 361.]

h 1755 600 használod az 1755. tárgyat
Aranyakat szórsz a ládikóba, hamarosan meg is kapod a kívánt varázserőt. (+600 vp ). [5 pontot használtál fel, van még 356.]

v 96 143 61 elmormolod a 96. varázslatot
Énekbe kezdesz a mágia különös nyelvén. Ismerős meleg fut végig karjaidon. Az utolsó ige kiejtésével elmondtad a városi teleport varázslatot! Vuuush, elteleportálsz!

A TELEPORTÁLÁS PILLANATA ELŐTTI TÉRKÉPED



[143,61] Épületek tűnnek fel.

A kultúra már ide is betört: Egy cikornyás betűkkel telerótt táblát pillantasz meg. Elolvasod: " Harcosok klubja. Belépés csak rengeteg DEM birtokában! Fürge Gyopi " Miközben fütyörészve sétálsz, megpillantasz a közelben egy főutcát. Oopsz, e mellett nehogy elmenj! Éles szemeddel kiszúrtál egy fekete lótuszt. Észreveszel egy sárkánytanyát. Oopsz, e mellett nehogy elmenj! Éles szemeddel kiszúrtál egy borkonyó cserjét. Ahogy cammogsz, egyszercsak hogy, hogy nem: kiszúrsz egy gyöngymangó bokrot. Érett termése van. Begyűjtesz 1 gyöngymangót. Észreveszel egy házat. (no:1. építését el Condor Pasa kezdte, eddig 2500 TVP épült bele.) Ahogy cammogsz, egyszercsak hogy, hogy nem: kiszúrsz egy szent tölgyfát. Gyorsan ellátod a sebeidet: +1 életerő. Van itt egy jáde sárkány kolostor (701. épület.), egy Vérvörös Lángok Oktató Központ (702. épület.), egy Zan fogadó a Rövidlátó Drakolderhez. (703. épület.) és egy Serény Múmiák Shop (704. épület.).
Eladsz 4 dorony tüdőt 32 aranyért, 1 fémrudat 8 aranyért, 2 gromak bőrt 16 aranyért, 6 kék orchideát 24 aranyért, 1 lapockacsontot 4 aranyért, 2 magszim belet 10 aranyért, 1 ubuk dobónyílat 5 aranyért, 3 vadász tatu bőrt 3 aranyért.
Találkozol egy vörös, copfos hajú, szürke szemű törpe férfival. Hosszú szakálla és bajsza van. Bőre teljesen fehér! Tharr felszentelt papja. Egy arany papi karkötőt, egy arany pikkelyvértet, egy cetbőr válltömést, egy csontamulettet, egy grifftoll kesztyűt, egy gyémánt védőgyűrűt, egy háború gyűrűjét, egy hoarián bőrnadrágot, egy hoarián sarut, egy két kard szimbólumot, egy merénylő köpenyét, egy obszidián karkötőt, egy rémbőr tarkóvédőt, egy ryuku kalózkendőt, egy saválló fülbevalót, egy Tharr Keresztjét és egy zafír erőövet visel. Fegyverzetét egy sivatagi doareg trófea, egy kultúrmasztodon trófea és egy pszi őselementál trófea ékesíti. Hovatartozását apró jelvény mutatja: mindent elsöprő hömpölygő ármádia. Jobb kezében egy kétfejű csatabárdot, bal kezében egy rövid kardot tart. Lőfegyvere egy hosszú íj. Összeismerkedtek. Az ő neve Vincent. Bizalmas homlokérintésetek lehetővé teszi, hogy a későbbiekben is kapcsolatot tarthassatok fenn. Vérszívással próbálkozol. Áldozatod képtelen ellenállni a belőled áradó természetfölötti kisugárzásnak... A magadhoz vett vér elég esszenciát tartalmaz, hogy csillapítsa éhségedet. Áldozatod vesztett 30 életpontot. Átadtál egy vérvörös rózsát. Egyből látszik, hogy te vagy a nagyobb mestere a fegyverforgatásnak, ezért ő elismerően meghajol előtted. Bye-bye-t és csocsit mondtok egymásnak, aztán továbbállsz.
[-50 varázspont.] Erőd TF-elődött. [10 pontot használtál fel, van még 346.]

ve 3 10 megveszed a 3. tárgyat 10
Egyetlen boltot sem találsz a környéken, ahol azt a tárgyat árulnák. [0 pontot használtál fel, van még 346.]

m 2 mozogsz keletre
[144,61] Folytatod sétádat a házak közt. Hatodik érzéked veszélyt jelez. Magabiztosan nézed a közeledőt. Hiszen csak egy részeg kalandozó. Végre egy kis testmozgás. Fincsi!

Ellenfeled ujjai a levegőben táncolnak, ajkai hangtalanul mozognak. Varázsol! Aha, egy láthatatlan védekező mágia... Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy izomernyesztés varázslat. A támadása szerencsére hatástalan volt. Mihlanil dobótőrt küldesz ellenfeled felé. Elrepül 5 mihlanil dobótőr. Több lövedéked átfúrja a részeg kalandozó testét. (5 támadással 199 életpontot sebezve.) A szörny még egy utolsó halálüvöltést hallat, majd eldől.
Gyorsan ellátod a sebeidet: +1 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 mihlanil dobótőrt találsz meg, amelyet még használni tudsz. Átkutatod a tetemet. Úgy tűnik, alkalmasan betápoltál. Szerzeményed: egy borostyán függő [borostyán függő ládikóba-> (143,61)-> 6 arany, -2 ÉP] és egy vas dobónyíl. Szereztél 1 szöges bunkót. [szöges bunkó ládikóba-> (143,61)-> 10 arany, -2 ÉP] 1579 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod az áldomás varázslatot. [-20 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 199, sebződés: 4, gyógyulás: 0, összesen: -4 ÉP}

Egy buckába egy tábla van beleszúrva. Elolvasod, hogy mi van ráírva: " Ízleld meg a rózsa vérét, tapasztald meg: jó a holtlét... " Oldalt pillantva, meglátsz egy főutcát. Utad során felfedezel egy nekrofunt. Itt találkoztál az emberrel, aki egy ősi katedrálist akar felkutatni. (44. többszemélyes kaland, 60 TVP szükséges hozzá, innen nyugatra 3, délre 3 mérföldre teljesítheted.) Oldalt pillantva, meglátsz egy fellegvárat. (no:1. építését Vashegyek Nemzete kezdte, eddig 12000 TVP épült bele.) Egyszercsak megtorpansz. Hohó, nicsak, mit fedeztél fel: egy Arénagödröt. Miközben fütyörészve sétálsz, megpillantasz a közelben egy fellegvárat. (no:2. építését A Káosz Harmóniája kezdte, eddig 12000 TVP épült bele.) Megtorpansz egy pillanatra, és végignézel az utcát járó tömegen. Hamarosan kiszúrod Tugrundel professzort, aki még mindig a kalandozókat szólongatja. Hóbortos, ártalmatlan kisöreg! Talán előbb-utóbb talál majd valami balekot erre a bugyuta feladatra. (49. többszemélyes kaland, 80 TVP szükséges hozzá, innen keletre 132, északra 9 mérföldre teljesítheted.) Gyorsan ellátod a sebeidet: +1 életerő. Van itt egy maffia bank (705. épület.), egy ezüst mágustorony (706. épület.), egy Ördögi Kör (710. épület.) és egy Trikornis Futárszolgálat (712. épület.). [9 pontot használtál fel, van még 337.]

pbe 900 2479 beraksz a bankba 900 aranyat a 2479. kalandozónak
Wizax Quicklyhand számlájára átutalsz 900 aranyat. [0 pontot használtál fel, van még 337.]

m 1 2 1 mozogsz északkeletre, keletre, északkeletre
Gyomorkavaró érzés vesz erőt rajtad: a teleport varázslat befejezéseképp most visszarepít a kiinduló mezőre. Hushhh, elteleportálsz!
[199,113] A sík vidéket bozótos váltja fel. A quwargok itt mindent lerágtak, gyökeréig! Hosszú időbe telik, amíg a természet újjáéled. Milliónyi apró quwarg nyüzsög körülötted. Egyszerűen képtelenség védekezni ellenük, nem is úszod meg jópár apró marás és csípés nélkül (-18 életpont). Oldalt pillantva, meglátsz egy oltárt. Leah hívei emelték. Azanya! Olyan szobrot fedeztél fel, aminek láttán nem hiszel a szemednek. Alaposabb nézelődés után inkább mégis. Látod, hogy egy tűzfőnix egy győztes csata után jóízűen falatozik egy Thargodan hercegből. Az étvágygerjesztő alkotást nézve a te szádban is összefut a nyál... Mindenesetre kicsit elborult lehetett a művész. Egy elkínzott arcú gnóm közeledik feléd. Megszólít: - Testvér! Nincsen nálad véletlenül egy felesleges móri gyümölcs? Nagyon sürgős lenne! - Hogy segíthess rajta, egy móri gyümölcsre és 3 TVP-re van szükség (40. jellempróba). Oldalt pillantva, meglátsz egy elpusztított álomvirágot. Egy quwargot látsz odébb iparkodni. Átgyalogolsz rajta. 1 tapasztalati pontot kaptál. Gyorsan ellátod a sebeidet: +1 életerő.
(Feltételes támadás:) Egy quwarg anyakirálynő! Ezt kerested. Ha a szörny harcolni akar, ám legyen. Majd megmutatod neki.

A lényt antimágikus aura védi, ezért nem is próbálsz rá varázsolni. Teli erőből mihlanil dobótőrt dobsz az ellenfeledre. Elrepül 5 mihlanil dobótőr. Több lövedéked átfúrja a quwarg anyakirálynő fejét. (5 támadással 139 életpontot sebezve.) Ellenfeled kitátja pofáját, és savat böfög rád. Szerencsére nem kaptál telitalálatot. (42 életpontot vesztettél.) Marokra fogva a Shengoroth karmát ellenfeledre támadsz. Shengoroth karmával kissé megkarcolgatod a quwarg anyakirálynő potrohát. (6 támadással 299 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+60 életerő). Nitmák pengével néhányszor megkarcolod a quwarg anyakirálynő testét. (4 támadással 136 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+28 életerő). Akárhogyan is védekezel, itt is, ott is csáprágók marják húsodat! (4 támadástól 100 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +20 ÉP.) Shengoroth karmával néhányszor meglegyinted a quwarg anyakirálynő fejét. (3 támadással 163 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+33 életerő). Nitmák pengével súrolod a quwarg anyakirálynő torát. (1 támadással 29 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+6 életerő). Akárhogyan is védekezel, itt is, ott is csáprágók marják húsodat! (4 támadástól 94 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +19 ÉP.) A quwarg anyakirálynő most már meggondolná a harcot, de egy kicsit elkésett. Megölted!
Gyorsan ellátod a sebeidet: +1 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 mihlanil dobótőrt találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva az uzbány csőrt, szereztél 20 csepp ugh mérget. (Nincs mibe rakni 20 ugh mérget.) 7926 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-23 varázspont.] Elmúlt az áldomás hatása.
{Csatastatisztika; sebzés: 766, sebződés: 236, gyógyulás: 166, összesen: -70 ÉP}


(Feltételes támadás:) Egy ősquwarg! Ezt kerested. Az ellenséges teremtmény a földbe akar döngölni. Nem hagyod magad.

Egy villámcsapás varázslatot dobsz ellenfeledre. 100 életpontot sebeztél. Mielőtt közelharcba bocsátkoznál, mihlanil dobótőrt ragadva megsorozod ellenfeledet. Elrepül 5 mihlanil dobótőr. Több lövedéked átfúrja az ősquwarg gigantikus potrohát. (5 támadással 238 életpontot sebezve.) Megmarkolva a Shengoroth karmát a másikra rontasz. Shengoroth karmával kicsit megvagdalod az ősquwarg testét. (6 támadással 443 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+89 életerő). Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre nekromanta csókja varázslatot lősz. 81 életpontot sebeztél. 50 életpontot gyógyultál. Nitmák pengével néhányszor meglegyinted az ősquwarg bal első lábát. (2 támadással 99 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+20 életerő). Ocsmány csáprágóját az ősquwarg hasadba mélyeszti. (1 támadástól 159 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +32 ÉP.) Az ősquwarg most már meggondolná a harcot, de egy kicsit elkésett. Megölted!
Gyorsan ellátod a sebeidet: +1 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 mihlanil dobótőrt találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva az uzbány csőrt, szereztél 15 csepp ugh mérget. (Nincs mibe rakni 15 ugh mérget.) 9831 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-23 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 961, sebződés: 159, gyógyulás: 191, összesen: +32 ÉP}


(Feltételes támadás:) Egy quwarg őrparancsnok! Ezt kerested. Felkészülsz, hogy minél jobban el tudd kalapálni az agresszort.

Még megfelelő a távolság - felhúzol egy tüskepajzs varázslatot. A csata nem lesz könnyű: célpontod láthatatlan védekező varázslatot rak magára. Egy villámcsapás varázslattal köszöntöd a másikat. 97 életpontot sebeztél. Ellenfeled energiatüskék varázslatot lő rád. Szerencsére nem hatott rád. (mivel tüskepajzs van rajtad.) Mielőtt közelharcba bocsátkoznál, mihlanil dobótőrt ragadva megsorozod ellenfeledet. Elrepül 5 mihlanil dobótőr. Pár lövedéked átjárja a quwarg őrparancsnok testét. (5 támadással 230 életpontot sebezve.) Vad csatakiáltással, felemelve a Shengoroth karmát a másikra támadsz. Shengoroth karmával néhányszor meglegyinted a quwarg őrparancsnok jobb vállát. (6 támadással 428 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+86 életerő). Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy nekromanta csókja. 75 életpontot sebeztél. 20 életpontot gyógyultál. Nitmák pengével párszor súrolva eltalálod a quwarg őrparancsnok testét. (3 támadással 161 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+33 életerő). A quwarg őrparancsnok fegyverével több sebet ejt a jobb válladon és karodon. (2 támadástól 102 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +21 ÉP.) A szörny még egy utolsó halálüvöltést hallat, majd eldől.
Gyorsan ellátod a sebeidet: +1 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 mihlanil dobótőrt találsz meg, amelyet még használni tudsz. 6771 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-23 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 991, sebződés: 102, gyógyulás: 160, összesen: +58 ÉP}

A következő kincseket találtad: 27 arany. Megvizsgálod a talajt. Nem túl régi (maximum néhány napos) emberi nyomok vezetnek nyugatra. Találsz még friss elf nyomokat, amelyek keletre, friss troll nyomokat, amelyek keletre, friss troll nyomokat, amelyek nyugatra, friss elf nyomokat, amelyek nyugatra, friss kobudera nyomokat, amelyek keletre, friss árnymanó nyomokat, amelyek nyugatra, kb. 1 hetes mutáns nyomokat, amelyek északnyugatra vezetnek.

(Továbbmész...) [200,113] Egyre több a fa. Sűrű erdőben vagy. Kalandozók csontmaradványait látod itt is, ott is. Talán el kéne innen menned... Milliónyi apró quwarg nyüzsög körülötted. Egyszerűen képtelenség védekezni ellenük, nem is úszod meg jópár apró marás és csípés nélkül (-18 életpont). Oopsz, e mellett nehogy elmenj! Éles szemeddel kiszúrtál egy elpusztított tűzbokrot. Valami érdekesre bukkantál: azonosítasz magad előtt egy tímárkunyhót. Találsz egy teljesen lerombolt oltárt. Ideje lenne véget vetni ennek a rajzásnak, különben Ghallán hamarosan nem lesz más, csak quwarg. Megtorpansz, mert valami felkelti a figyelmedet. Aha! Találtál egy tündöklő szobrot. Elenios rád kacsint! Csodálatos érzés kerít hatalmába, miközben virágeső hull az égből. Vidáman gyűjtöd csokorba a szépséges virágokat, ami egy mocsári penke és néhány mákrózsa. [mocsári penke ládikóba-> (186,106)-> 1 arany, -2 ÉP] Ahogy cammogsz, egyszercsak hogy, hogy nem: kiszúrsz egy elpusztított fekete kaktuszt. Látsz egy elpusztított rát-fát. Találsz egy elpusztított fekete lótuszt. Ideje lenne véget vetni ennek a rajzásnak, különben Ghallán hamarosan nem lesz más, csak quwarg. Szemedet összehúzva előrekémlelsz: igen, jól látod, találtál egy elpusztított borkonyó cserjét. Azanya! Olyan szobrot fedeztél fel, aminek láttán nem hiszel a szemednek. Alaposabb nézelődés után inkább mégis. Látod, hogy Skinhead egy győztes csata után jóízűen falatozik egy Thargodan hercegből. Az étvágygerjesztő alkotást nézve a te szádban is összefut a nyál... Mindenesetre kicsit elborult lehetett a művész. Megtorpansz, mert valami felkelti a figyelmedet. Aha! Találtál egy elpusztított álomvirágot. A földön meglátsz egy quwargot. Undorodva lépsz rá. 1 tapasztalati pontot kaptál. Gyorsan ellátod a sebeidet: +1 életerő.
(Feltételes támadás:) Egy quwarg anyakirálynő! Ezt kerested. Nyugodtan várod, hogy megleckéztethessed a pimasz lényt.

A lényt antimágikus aura védi, ezért nem is próbálsz rá varázsolni. A szörny savat lehel! Félrehajolsz, ezért csak kevésbé marja szét a bőrödet. (52 életpontot vesztettél.) Megmarkolva a Shengoroth karmát ellenfeledre ugrasz. Shengoroth karmával kissé megkarcolgatod a quwarg anyakirálynő testét. (6 támadással 347 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+70 életerő). Nitmák pengével néhányszor súrolod a quwarg anyakirálynő torát. (4 támadással 128 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+26 életerő). Hiába próbálsz hátrálni, a quwarg anyakirálynő többször is megmar! (4 támadástól 101 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +21 ÉP.) Shengoroth karmával párszor súrolva eltalálod a quwarg anyakirálynő potrohát. (6 támadással 313 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+63 életerő). Nitmák pengével súrolod a quwarg anyakirálynő fejét. (1 támadással 29 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+6 életerő). Csípéseket kapsz a lábaidba. (4 támadástól 92 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +19 ÉP.) A quwarg anyakirálynő még megpróbál elszaladni, de két-három lépés után összeesik, és nem mozdul többet.
Gyorsan ellátod a sebeidet: +1 életerő. Felhasználva az uzbány csőrt, szereztél 16 csepp ugh mérget. (Nincs mibe rakni 16 ugh mérget.) 8099 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-23 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 817, sebződés: 245, gyógyulás: 205, összesen: -40 ÉP}


(Feltételes támadás:) Egy quwarg ősmágus! Ezt kerested. Az ellenfeled úgy döntött, eljött a halálod napja. Szerinted pedig az övé.

A halálraítélt, aki veled szemben áll, küszködik életéért: elmormol egy számodra ismeretlen védekező varázst. A lényt antimágikus aura védi, ezért nem is próbálsz rá varázsolni. Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy tisztítótűz. Szerencsére nem hatott rád. Egy villámcsapás varázslatot dob rád a másik. 45 életpontot vesztettél. Vad csatakiáltással, felemelve a Shengoroth karmát ellenfeledre rontasz. Shengoroth karmával néhányszor megkarcolod a quwarg ősmágus testét. (6 támadással 443 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+89 életerő). Nitmák pengével épp hogy eltalálod a quwarg ősmágus bal oldalát. (1 támadással 52 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+11 életerő). Ellenfeled egy kézmozdulatot tesz, majd ellő egy tűzeső varázslatot. 27 életpontot vesztettél. Egy villámcsapás varázslatot dob rád a másik. 54 életpontot vesztettél. A quwarg ősmágus összecsuklik, majd megpróbál feltápászkodni, de végleg elhagyja az ereje, és elterül. Megölted.
Gyorsan ellátod a sebeidet: +1 életerő. Nemhiába, alkalmas tápszereket találsz! Nézzük, milyen kincsre bukkantál: 2 sáfránypor és egy fokhagyma. 5091 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-23 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 495, sebződés: 126, gyógyulás: 100, összesen: -26 ÉP}


(Feltételes támadás:) Egy quwarg ősmágus! Ezt kerested. Rögtön látod, hogy ez nem lesz békés találkozó. Felkészülsz az összecsapásra.

A halálraítélt, aki veled szemben áll, küszködik életéért: elmormol egy számodra ismeretlen védekező varázst. A lényt antimágikus aura védi, ezért nem is próbálsz rá varázsolni. Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy sötét halál. Szerencsére nem hatott rád. Üdvözlésképpen egy tisztítótűz varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. Semmi hatás! Meglengetve a Shengoroth karmát a másikra rontasz. Shengoroth karmával kicsit megvagdalod a quwarg ősmágus díszes potrohát. (6 támadással 447 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+90 életerő). Nitmák pengével súrolod a quwarg ősmágus díszes potrohát. (1 támadással 52 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+11 életerő). Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy tűzeső varázslatot, majd rád küldi. 26 életpontot vesztettél. Üdvözlésképpen egy tisztítótűz varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. Szerencsére nem hatott rád. A szörny még egy utolsó halálüvöltést hallat, majd eldől.
Gyorsan ellátod a sebeidet: +1 életerő. Nemhiába, alkalmas tápszereket találsz! Nézzük, milyen kincsre bukkantál: 2 sáfránypor és 2 púderkő. 5170 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-23 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 499, sebződés: 26, gyógyulás: 101, összesen: +75 ÉP}

A következő kincseket találtad: egy Sshreakza amulettje. Oppsz, itt járt már valaki! Nem túl régi (maximum néhány napos) árnymanó nyomok vezetnek nyugatra. Találsz még friss emberi nyomokat, amelyek nyugatra, friss kobudera nyomokat, amelyek északra, friss árnymanó nyomokat, amelyek északra, friss elf nyomokat, amelyek északra, friss kobudera nyomokat, amelyek keletre, friss troll nyomokat, amelyek nyugatra, friss troll nyomokat, amelyek északra vezetnek.

(Továbbmész...) [201,112] Az erdőt síkság váltja fel. Bárhová lépsz, apró quwargokon taposol! Gusztustalan! Milliónyi apró quwarg nyüzsög körülötted. Egyszerűen képtelenség védekezni ellenük, nem is úszod meg jópár apró marás és csípés nélkül (-12 életpont). Ki nyitott szemmel jár, talál: esetedben egy elpusztított amniosz-fát. Látsz egy oltárt. Raia híveié. Döbbenetes látvány tárul a szemed elé: egy hatalmas méretű verem szélén egy óriási fa álldogál, egy vastag ágáról a verem fölé egy ketrec lóg. A ketrecben egy rémült tekintetű mutáns lapul. A verem mélyéről mocorgást hallasz. Ha segíteni akarsz a szerencsétlen mutánson, egy zárnyitó készletre, legalább 5-ös zárnyitás szakértelemre, és 14 TVP-re van szükség (43. jellempróba). Nocsak, egy quwarg! Gyorsan eltaposod a kártevőt. 1 tapasztalati pontot kaptál. A ryuku kalózkendőnek köszönhetően messzire ellátsz. Amikor északkeletre nézel, észreveszel egy ősi csatamezőt. Keletre nézve látsz egy xantusz-kaktuszt. Délre egy Raia oltár van. Olyan élesen látod őket, mintha az orrod előtt lennének. Gyorsan ellátod a sebeidet: +1 életerő. Az irányodba osonó szörny tehetségtelen a rejtőzködésben, ezért rögtön kiszúrod. Már majdnem megijedtél, de aztán felismered, hogy ez egy vadász quwarg. A szörny a halálodat akarja, és neked ront.

Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy villámcsapás varázslat. 99 életpontot sebeztél. Mihlanil dobótőrt küldesz ellenfeled felé. Elrepül 5 mihlanil dobótőr. Pár lövedéked átjárja a vadász quwarg testét. (5 támadással 147 életpontot sebezve.) Marokra fogva a Shengoroth karmát ellenfeledre rontasz. Shengoroth karmával kissé megkarcolod a vadász quwarg bal első lábát. (1 támadással 63 életpontot sebezve.) (Nincs értelme vámpirizálni.) Üdvözlésképpen egy nekromanta csókja varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. 77 életpontot sebeztél. 65 életpontot gyógyultál. Nitmák pengével súrolod a vadász quwarg fejét. (1 támadással 41 életpontot sebezve.) Hiába próbálsz hátrálni, a vadász quwarg többször is megmar! (2 támadástól 12 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +3 ÉP.) A vadász quwarg csáprágója kisebb sebet ejt a bal kezeden. (1 támadástól 7 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +2 ÉP.) Ennyi! A másik kigúvadt szemmel borul a földre. Meghalt.
Gyorsan ellátod a sebeidet: +1 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 mihlanil dobótőrt találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a vadászkést, szereztél 8 kaját. 2509 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 427, sebződés: 19, gyógyulás: 70, összesen: +51 ÉP}


(Feltételes támadás:) Egy quwarg szellem! Ezt kerested. Úgy tűnik ma Te vagy a főfogás a szörny étlapján. Mivel szavakkal úgy sem tudnád meggyőzni, jöhetnek a fegyverek.

Mélyen koncentrálva, megidézel egy villámcsapás varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 99 életpontot sebeztél. Távolról rovarfelhő varázslatot lő rád a másik. 53 életpontot vesztettél. (Darazsak vesznek körül, és csípnek!) Mihlanil dobótőrt hajítasz a másik védtelen testébe. Elrepül 5 mihlanil dobótőr. Lövedékeiddel perforálod a quwarg szellem testét. (5 támadással 232 életpontot sebezve.) A szörny hideget lehel! Félrehajolsz, ezért csak nem fagysz teljesen csonttá. (41 életpontot vesztettél.) Meglengetve a Shengoroth karmát a másikra rohansz. Shengoroth karmával kissé megkarcolgatod a quwarg szellem testét. (5 támadással 373 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+75 életerő). Egy nekromanta csókja varázslattal köszöntöd a másikat. 78 életpontot sebeztél. 32 életpontot gyógyultál. Nitmák pengével épp hogy eltalálod a quwarg szellem kísértetauráját. (1 támadással 55 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+12 életerő). Egy villámsújtás varázslatot dobsz ellenfeledre. 89 életpontot sebeztél. Marásokat ejt rajtad a quwarg szellem. (2 támadástól 23 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +5 ÉP.) Egy rovarfelhő varázslatot dob rád a másik. 48 életpontot vesztettél. (Darazsak vesznek körül, és csípnek!) A quwarg szellem most már meggondolná a harcot, de egy kicsit elkésett. Megölted!
Gyorsan ellátod a sebeidet: +1 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 mihlanil dobótőrt találsz meg, amelyet még használni tudsz. 4787 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-23 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 926, sebződés: 165, gyógyulás: 124, összesen: -41 ÉP}

Szerencsédre hamar észreveszed a fűben feléd lopakodó valamit. Jobban megnézed, és rájössz, hogy ez csak egy quwarg nagymester lehet. Végre egy kis testmozgás. Fincsi!

Mélyen koncentrálva, megidézel egy villámcsapás varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 92 életpontot sebeztél. Mielőtt közelharcba bocsátkoznál, mihlanil dobótőrt ragadva megsorozod ellenfeledet. Elrepül 5 mihlanil dobótőr. Alaposan megsorozod a quwarg nagymester testét. (5 támadással 173 életpontot sebezve.) Egy pukkanást hallasz, és a következő pillanatban émelyítő bűz ölel körül. Leküzdöd a feltörő rosszullétet. Elszántan a másikra ugrasz. Shengoroth karmával néhányszor megkarcolod a quwarg nagymester testét. (2 támadással 112 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+23 életerő). Üdvözlésképpen egy nekromanta csókja varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. 85 életpontot sebeztél. 30 életpontot gyógyultál. Nitmák pengével kicsit megvágod a quwarg nagymester nyakát. (1 támadással 30 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+7 életerő). Ellenfeled feléd csápol, de csak apró sebet ejt a bal bokádon. (1 támadástól 7 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +2 ÉP.) Ellenfeled feléd csápol, de csak apró sebet ejt a bal bokádon. (1 támadástól 10 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +2 ÉP.) A quwarg nagymester csáprágója kisebb sebet ejt a bal kezeden. (1 támadástól 9 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +2 ÉP.) Yeeee! Lenyomtad az ellenfeledet, esélye sem volt.
Gyorsan ellátod a sebeidet: +1 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 mihlanil dobótőrt találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a vadászkést, szereztél 1 fekete gyöngyöt. 2850 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-23 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 492, sebződés: 26, gyógyulás: 66, összesen: +40 ÉP}

A következő kincseket találtad: 3 toxyl (Nincs mibe rakni 3 toxylt.). Megvizsgálod a talajt. Még egész friss mutáns nyomok vezetnek nyugatra. Találsz még friss kobudera nyomokat, amelyek nyugatra, kb. 1 hetes mutáns nyomokat, amelyek délre, friss emberi nyomokat, amelyek nyugatra, kb. 1 hetes emberi nyomokat, amelyek délre, friss alakváltó nyomokat, amelyek nyugatra, kb. 1 hetes kobudera nyomokat, amelyek délre, friss emberi nyomokat, amelyek délnyugatra vezetnek. [27 pontot használtál fel, van még 310.]

h 1755 800 használod az 1755. tárgyat
Aranyakat szórsz a ládikóba, hamarosan meg is kapod a kívánt varázserőt. (+611 vp ). [5 pontot használtál fel, van még 305.]

m 8 5 7 mozogsz északra, délnyugatra, északnyugatra
[201,111] A sík vidéket bozótos váltja fel. Mindenfelé állati csontokat látsz: sok állat nem volt képes idejében elmenekülni az előözönlő quwargok elől. Milliónyi apró quwarg nyüzsög körülötted. Egyszerűen képtelenség védekezni ellenük, nem is úszod meg jópár apró marás és csípés nélkül (-13 életpont). Ki nyitott szemmel jár, talál: esetedben egy quwargok által elpusztított grok-képződményt. Látsz egy oltárt. Raia híveié. Oopsz, e mellett nehogy elmenj! Éles szemeddel kiszúrtál egy Chara-din monolitját. Nini, egy quwarg! Mély undorral taposod el. 1 tapasztalati pontot kaptál. Gyorsan ellátod a sebeidet: +1 életerő. A sűrű bozótban a szörnynek esélye sem volt arra, hogy meglepjen. Magabiztosan nézed a közeledőt. Hiszen csak egy quwarg nagymester. Nem tetszik a szörny képe. Úgy döntesz, kiplasztikázod egy kicsit.

Mélyen koncentrálva, megidézel egy villámcsapás varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 105 életpontot sebeztél. Mielőtt közelharcba bocsátkoznál, mihlanil dobótőrt ragadva megsorozod ellenfeledet. Elrepül 5 mihlanil dobótőr. Lövedékeiddel perforálod a quwarg nagymester potrohát. (5 támadással 160 életpontot sebezve.) Egy pukkanást hallasz, és a következő pillanatban émelyítő bűz ölel körül. Majdnem elhányod magad, de aztán megacélozod magad. Félelmet nem ismerve a másikra támadsz. Shengoroth karmával kissé megkarcolgatod a quwarg nagymester torát. (2 támadással 120 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+25 életerő). Ellenfeledre nekromanta csókja varázslatot lősz. 93 életpontot sebeztél. 1 életpontot gyógyultál. Nitmák pengével súrolod a quwarg nagymester jobb oldalát. (1 támadással 37 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+8 életerő). Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre villámsújtás varázslatot lősz. 51 életpontot sebeztél. A quwarg nagymester megkarcolja csáprágójával a karodat. (1 támadástól 9 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +2 ÉP.) A szörny belemar a bal térdedbe. (1 támadástól 8 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +2 ÉP.) A quwarg nagymester feléd sújt csáprágóival, de mellé! A quwarg nagymester még megpróbál elszaladni, de két-három lépés után összeesik, és nem mozdul többet.
Gyorsan ellátod a sebeidet: +1 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 mihlanil dobótőrt találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a vadászkést, szereztél 1 fekete gyöngyöt. 2700 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-23 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 566, sebződés: 17, gyógyulás: 38, összesen: +21 ÉP}

A sűrű bozótban a szörnynek esélye sem volt arra, hogy meglepjen. Megörülsz, amikor rájössz, hogy egy quwarg nagymester került az utadba. Az ellenfeled láthatólag harcra készül. Te felkészülten várod.

Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy villámcsapás varázslatot. 94 életpontot sebeztél. Mihlanil dobótőrt hajítasz a másik védtelen testébe. Elrepül 5 mihlanil dobótőr. Több lövedéked átfúrja a quwarg nagymester fejét. (5 támadással 157 életpontot sebezve.) Durranás, és máris bűzfelhővel vagy körülvéve! Visszafojtod lélegzetedet. Elszántan ellenfeledre rontasz. Shengoroth karmával kicsit megvagdalod a quwarg nagymester torát. (2 támadással 125 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+26 életerő). Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy nekromanta csókja varázslatot. 91 életpontot sebeztél. 1 életpontot gyógyultál. Nitmák pengével épp hogy megvágod a quwarg nagymester fejét. (1 támadással 38 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+8 életerő). A quwarg nagymester csáprágója kisebb sebet ejt a bal kezeden. (1 támadástól 6 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +2 ÉP.) A quwarg nagymester megkarcolja csáprágójával a karodat. (1 támadástól 8 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +2 ÉP.) A szörny belemar a bal térdedbe. (1 támadástól 9 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +2 ÉP.) A szörny még egy utolsó halálüvöltést hallat, majd eldől.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 mihlanil dobótőrt találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a vadászkést, szereztél 1 fekete gyöngyöt. 2742 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-23 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 505, sebződés: 23, gyógyulás: 41, összesen: +18 ÉP}


(Feltételes támadás:) Egy quwarg szellem! Ezt kerested. Rögtön látod, hogy ez nem lesz békés találkozó. Felkészülsz az összecsapásra.

Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy villámcsapás varázslat. 91 életpontot sebeztél. Egy rovarfelhő varázslattal köszönt csatapartnered. 50 életpontot vesztettél. (Darazsak vesznek körül, és csípnek!) Mihlanil dobótőrt küldesz ellenfeled felé. Elrepül 5 mihlanil dobótőr. Lövedékeiddel perforálod a quwarg szellem testét. (5 támadással 220 életpontot sebezve.) A szörny nagy levegőt vesz, majd borzalmasan hideg levegőt okád. Félrehajolsz, ezért csak nem fagysz teljesen csonttá. (35 életpontot vesztettél.) Marokra fogva a Shengoroth karmát a másikra ugrasz. Shengoroth karmával néhányszor meglegyinted a quwarg szellem fejét. (4 támadással 322 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+65 életerő). Egy nekromanta csókja varázslattal köszöntöd a másikat. 71 életpontot sebeztél. 4 életpontot gyógyultál. Nitmák pengével kissé megkarcolod a quwarg szellem testét. (1 támadással 48 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+10 életerő). Akárhogyan is védekezel, itt is, ott is csáprágók marják húsodat! (2 támadástól 24 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +5 ÉP.) Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy rovarfelhő. 49 életpontot vesztettél. (Darazsak vesznek körül, és csípnek!) A másik elterül, rángatózik egy kicsit, majd csendben meghal.
Gyorsan ellátod a sebeidet: +1 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 mihlanil dobótőrt találsz meg, amelyet még használni tudsz. 4548 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-23 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 752, sebződés: 158, gyógyulás: 84, összesen: -74 ÉP}

Úgy tűnik, alkalmasan betápoltál. Szerzeményed: egy dorony tüdő [dorony tüdő ládikóba-> (186,106)-> 8 arany, -2 ÉP]. Éles szemeddel azonnal kiszúrod, hogy van valami a földön... Még egész friss troll nyomok vezetnek délnyugatra. Találsz még friss emberi nyomokat, amelyek délnyugatra, friss kobudera nyomokat, amelyek nyugatra, friss emberi nyomokat, amelyek délre, friss mutáns nyomokat, amelyek délre, kb. 1 hetes mutáns nyomokat, amelyek délnyugatra, kb. 1 hetes kobudera nyomokat, amelyek délre, kb. 1 hetes kobudera nyomokat, amelyek északkeletre vezetnek.

(Továbbmész...) [200,112] Még mindig bozótos. Néhány gyökerestől kitépett smirglibokor, tövéig letaposott aljnövényzet... árulkodó jelek ezek arról, hogy nem Sheran hívei élnek a környéken. A földön egy óriás - talán egy ongóliant - csontváza hever. A quwargok teljesen felfalták ezt a behemót lényt! Milliónyi apró quwarg nyüzsög körülötted. Egyszerűen képtelenség védekezni ellenük, nem is úszod meg jópár apró marás és csípés nélkül (-18 életpont). Szemedet összehúzva előrekémlelsz: igen, jól látod, találtál egy oltárt. Leah hívei emelték. Egy különös szoborra leszel figyelmes. Apró, színes homokszemek kavargása alkotja. Magát Chara-dint ábrázolja, amint egy nála hatalmasabb lény, Sonchus Arvensis lábát masszírozza. Miközben fütyörészve sétálsz, megpillantasz a közelben egy elpusztított gyilkos csalánt. Észreveszel egy elpusztított fekete kaktuszt. Zajt hallasz a közeledből. Nem is zaj ez, hanem beszéd. Fülelsz egy percig: "Gyerekikispocok! Nembántalakkispocok!" Mi lehet ez? Odasettenkedsz. Egy, az átlagnál is alacsonyabb gnóm férfi térden állva beszél egy lyukba... Köszöntöd, majd atyáskodva megkérded mi jót csinál errefelé. Elmondja, hogy az Alanori Tudományegyetem biológiaszakos novíciusza és Ghalla állatfajait tanulmányozza. Most épp egy bíborgörényt próbál kicsalogatni a vackából, de nem nagyon megy. Ha segítesz, szükség van 10 TVP-re és egy amnioszra (48. jellempróba). Egyszercsak megtorpansz. Hohó, nicsak, mit fedeztél fel: egy Chara-din monolitját. Nini, egy quwarg! Undorodva lépsz rá. 1 tapasztalati pontot kaptál. Gyorsan ellátod a sebeidet: +1 életerő. Már messziről meghallod a feléd tartó lényt. Jobban megnézed, és rájössz, hogy ez csak egy quwarg nagymester lehet. Az ellenséges teremtmény a földbe akar döngölni. Nem hagyod magad.

Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy villámcsapás. 101 életpontot sebeztél. Mihlanil dobótőrt markolva becélzod a mozgó célpontot. Elrepül 5 mihlanil dobótőr. Alaposan megsorozod a quwarg nagymester torát. (5 támadással 162 életpontot sebezve.) Egy pukkanást hallasz, és a következő pillanatban émelyítő bűz ölel körül. Visszafojtod lélegzetedet. Félelmet nem ismerve a másikra rontasz. Shengoroth karmával néhányszor meglegyinted a quwarg nagymester jobb oldalát. (3 támadással 162 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+33 életerő). Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy nekromanta csókja. 82 életpontot sebeztél. 43 életpontot gyógyultál. Nitmák pengével megkarcolod a quwarg nagymester bal hátsó lábát. (1 támadással 31 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+7 életerő). Csáprágójával a quwarg nagymester megsebzi a jobb combodat. (1 támadástól 10 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +2 ÉP.) Ellenfeled feléd csápol, de csak apró sebet ejt a jobb bokádon. (1 támadástól 9 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +2 ÉP.) A szörny belemar a jobb térdedbe. (1 támadástól 8 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +2 ÉP.) A quwarg nagymester még megpróbál elszaladni, de két-három lépés után összeesik, és nem mozdul többet.
Gyorsan ellátod a sebeidet: +1 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 mihlanil dobótőrt találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a vadászkést, szereztél 1 fekete gyöngyöt. 3165 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-23 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 538, sebződés: 27, gyógyulás: 89, összesen: +62 ÉP}


(Feltételes támadás:) Egy kisebb quwarg isten! Ezt kerested. Úgy döntesz, itt az ideje, hogy demonstráld hatalmadat. Rárontasz a szörnyre.

Védekezésképp villámgyorsan felhúzol egy védelem sav ellen varázst. Távolról villámcsapás varázslatot lősz a másikra. 56 életpontot sebeztél. Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy sorvasztás. Szerencsére nem hatott rád. Távolról savhurrikán varázslatot lő rád a másik. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. (mivel védelem sav ellen van rajtad.) Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: pusztító végzet varázslatot lő rád. Semmi hatás! Mihlanil dobótőrt hajítasz a másik védtelen testébe. Elrepül 5 mihlanil dobótőr. Több lövedéked átfúrja a kisebb quwarg isten testét. (5 támadással 237 életpontot sebezve.) A szörny nagy levegőt vesz, majd tüzed okád. Félrehajolsz, ezért csak kevésbé pörkölődsz meg. (67 életpontot vesztettél.) Vad csatakiáltással, felemelve a Shengoroth karmát ellenfeledre rontasz. Shengoroth karmával néhányszor súrolod a kisebb quwarg isten testét. (6 támadással 424 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+85 életerő). Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy nekromanta csókja varázslatot. 89 életpontot sebeztél. 1 életpontot gyógyultál. Nitmák pengével párszor súrolva eltalálod a kisebb quwarg isten testét. (4 támadással 190 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+39 életerő). Képtelen vagy védeni a kisebb quwarg isten minden támadását! Harapásai a legérzékenyebb pontokat találják. (2 támadástól 260 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +52 ÉP.) Shengoroth karmával néhányszor megkarcolod a kisebb quwarg isten gigászi csáprágóját. (2 támadással 154 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+31 életerő). Egy nekromanta csókja varázslattal köszöntöd a másikat. 85 életpontot sebeztél. 85 életpontot gyógyultál. Nitmák pengével kicsit megvágod a kisebb quwarg isten testét. (1 támadással 41 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+9 életerő). Ellenfeledre villámsújtás varázslatot lősz. 53 életpontot sebeztél. A szörny frontális támadást indít a jobb lábad és kezed ellen csáprágójával. (2 támadástól 318 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +64 ÉP.) A kisebb quwarg isten összeesik, és nem mozdul többé. Megölted!
Gyorsan ellátod a sebeidet: +1 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 mihlanil dobótőrt találsz meg, amelyet még használni tudsz. Alaposan átvizsgálod a tetemet. Nemhiába, alkalmas tápszereket találsz! Nézzük, milyen kincsre bukkantál: egy pszi kő, 2 vasérc, 3 aranylánc [aranylánc ládikóba-> (187,107)-> 60 arany, -2 ÉP], egy rejtőköpeny [rejtőköpeny ládikóba-> (186,106)-> 14 arany, -2 ÉP] és 2 fekete gyöngy. 21205 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-23 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 1329, sebződés: 649, gyógyulás: 366, összesen: -283 ÉP}


(Feltételes támadás:) Egy ősquwarg! Ezt kerested. Végre egy kis testmozgás. Fincsi!

Egy villámcsapás varázslattal köszöntöd a másikat. 44 életpontot sebeztél. Mielőtt közelharcba bocsátkoznál, mihlanil dobótőrt ragadva megsorozod ellenfeledet. Elrepül 5 mihlanil dobótőr. Pár lövedéked átjárja az ősquwarg fejét. (5 támadással 221 életpontot sebezve.) Marokra fogva a Shengoroth karmát ellenfeledre rohansz. Shengoroth karmával kissé megkarcolgatod az ősquwarg jobb középső lábát. (6 támadással 441 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+89 életerő). Mélyen koncentrálva, megidézel egy nekromanta csókja varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 70 életpontot sebeztél. 70 életpontot gyógyultál. Nitmák pengével néhányszor megkarcolod az ősquwarg óriási ízelt lábát. (4 támadással 202 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+41 életerő). Az ősquwarg belecsíp a derekadba. (1 támadástól 158 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +32 ÉP.) Az ősquwarg szemében félelem villan, aztán lassan lehunyja, miközben lelke kitör testének fogságából.
Gyorsan ellátod a sebeidet: +1 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 mihlanil dobótőrt találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva az uzbány csőrt, szereztél 19 csepp ugh mérget. (Nincs mibe rakni 19 ugh mérget.) 9895 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-23 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 978, sebződés: 158, gyógyulás: 232, összesen: +74 ÉP}

Érdemes volt keresni: kincsre bukkansz! A zsákmány egy térdeplő tülök. Magadra kensz egy adag gyógykenőcsöt. Rövid időn belül érzed a hatást. ( +113 életerő.) Magadra kensz egy adag gyógykenőcsöt. A hatás szinte azonnal jelentkezik. ( +107 életerő.) Nyomok után kutatsz, sikeresen! Nem túl régi (maximum néhány napos) árnymanó nyomok vezetnek délre. Találsz még friss troll nyomokat, amelyek délre, friss kobudera nyomokat, amelyek nyugatra, friss emberi nyomokat, amelyek keletre, friss elf nyomokat, amelyek nyugatra, friss kobudera nyomokat, amelyek északra, friss árnymanó nyomokat, amelyek északra, friss troll nyomokat, amelyek északra vezetnek.

(Továbbmész...) [199,111] Még mindig bozótos. Néhány gyökerestől kitépett smirglibokor, tövéig letaposott aljnövényzet... árulkodó jelek ezek arról, hogy nem Sheran hívei élnek a környéken. Egy hatalmas dombot pillantasz meg. Közelebb lépve látod, hogy ez nem hegy, hanem egy döglött quwarg! Ámulva járod körbe a példányt. Milliónyi apró quwarg nyüzsög körülötted. Egyszerűen képtelenség védekezni ellenük, nem is úszod meg jópár apró marás és csípés nélkül (-19 életpont). Már messziről meghallod a feléd tartó lényt. A feléd közeledő quwarg parafenomén mosolyt csal ajkaidra. Nagyot ásítasz, amíg vársz rá. Mivel meglepni nem sikerült, ezért gondolkodás nélkül neked ront a szörny. Persze te sem maradsz tétlen.

A mészárlásra kiszemelt áldozat láthatatlan védekező varázst lök magára. Üdvözlésképpen egy izomernyesztés varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. Sajnos nem hatott ellenfeledre. Egy vakító fény varázslattal köszönt csatapartnered. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy vakító fény varázslatot, majd rád küldi. Szerencsére nem hatott rád. Egy vakító fény varázslattal köszönt csatapartnered. Szerencsére nem hatott rád. Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: vakító fény varázslatot lő rád. Szerencsére nem hatott rád. Teli erőből mihlanil dobótőrt dobsz az ellenfeledre. Elrepül 5 mihlanil dobótőr. Lövedékeiddel perforálod a quwarg parafenomén testét. (5 támadással 217 életpontot sebezve.) A parafenomén mentális trükköt alkalmaz: megpróbál deformálni egy birtokodban levő tárgyat. És igen, sikerült neki! Egy karbin plazma tökéletesen átstruktúrálódott molekulárisan! Na, ennek sem veszed már hasznát: eldobod. Vad csatakiáltással, felemelve a Shengoroth karmát ellenfeledre ugrasz. Shengoroth karmával néhányszor meglegyinted a quwarg parafenomén fejét. (2 támadással 154 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+31 életerő). Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy nekromanta csókja. 86 életpontot sebeztél. 1 életpontot gyógyultál. Nitmák pengével épp hogy eltalálod a quwarg parafenomén testét. (1 támadással 55 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+12 életerő). Több marást ejt rajtad a quwarg parafenomén csáprágójával. (2 támadástól 12 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +3 ÉP.) Az ocsmány teremtmény huhog! 48 életpontot vesztettél. A quwarg parafenomén ostorszerű nyelve véres csíkot hagy maga után bőrödön. (1 támadástól 5 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +1 ÉP.) Elporlad egy vámpírfog (a szörny a hited ellen intézett támadást). Ennyi! A másik kigúvadt szemmel borul a földre. Meghalt.
Gyorsan ellátod a sebeidet: +1 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 mihlanil dobótőrt találsz meg, amelyet még használni tudsz. 3517 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-23 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 512, sebződés: 65, gyógyulás: 48, összesen: -17 ÉP}

Miközben fütyörészve sétálsz, megpillantasz a közelben egy oltárt. Leah híveié. Szemedet összehúzva előrekémlelsz: igen, jól látod, találtál egy elpusztított gyilkos csalánt. Ideje lenne véget vetni ennek a rajzásnak, különben Ghallán hamarosan nem lesz más, csak quwarg. Egy vén tazunkaróka botorkál előtted az úton. Már nincs ereje ennivalót szerezni. Ha meg akarod etetni, rajta - ehhez egy kajára van szükség, és 0 TVP-re (27. jellempróba). Valami érdekesre bukkantál: azonosítasz magad előtt egy elpusztított fekete kaktuszt. Egy quwargot látsz odébb iparkodni. Rálépsz, és mész tovább. 1 tapasztalati pontot kaptál. Gyorsan ellátod a sebeidet: +1 életerő. Már messziről meghallod a feléd tartó lényt. Pár lépést teszel a szörny felé, és felismered. Egy quwarg nagymester. A szörny a halálodat akarja, és neked ront.

Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre villámcsapás varázslatot lősz. 86 életpontot sebeztél. Teli erőből mihlanil dobótőrt dobsz az ellenfeledre. Elrepül 5 mihlanil dobótőr. Lövedékeiddel perforálod a quwarg nagymester potrohát. (5 támadással 150 életpontot sebezve.) Durranás, és máris bűzfelhővel vagy körülvéve! Leküzdöd a feltörő rosszullétet. Vad csatakiáltással, felemelve a Shengoroth karmát ellenfeledre rohansz. Shengoroth karmával párszor súrolva eltalálod a quwarg nagymester potrohát. (4 támadással 230 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+47 életerő). Távolról nekromanta csókja varázslatot lősz a másikra. 92 életpontot sebeztél. 1 életpontot gyógyultál. Nitmák pengével épp hogy eltalálod a quwarg nagymester fejét. (1 támadással 34 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+7 életerő). A quwarg nagymester megkarcolja csáprágójával a karodat. (1 támadástól 15 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +3 ÉP.) Csáprágójával a quwarg nagymester megsebzi a bal combodat. (1 támadástól 10 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +2 ÉP.) Rossz előérzeted támad - lehet, hogy a csípés mérgező volt, bár most még nem érzel semmit. A quwarg nagymester megkarcolja csáprágójával a karodat. (1 támadástól 13 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +3 ÉP.) Rossz előérzeted támad - lehet, hogy a csípés mérgező volt, bár most még nem érzel semmit. A quwarg nagymester szemében félelem villan, aztán lassan lehunyja, miközben lelke kitör testének fogságából.
Gyorsan ellátod a sebeidet: +1 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 mihlanil dobótőrt találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a vadászkést, szereztél 1 fekete gyöngyöt. 3397 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-23 varázspont.] (Varázsolsz:) Gyorsan semlegesíted a mérget. Kezed lágy mozdulatokba kezd, miközben a varázsigét mormolod. Energia árad testedbe. Létrehoztad a méregsemlegesítés varázslatot! A varázslat az agyadban lapul, használatra készen. [-10 varázspont.] Erőd TF-elődött.
{Csatastatisztika; sebzés: 592, sebződés: 38, gyógyulás: 63, összesen: +25 ÉP}

Valamiért úgy érzed, mint ha valami lesne rád. Hamar rájössz, hogy a feléd közeledő szörny egy csapat qwarg rohamosztagos. Kicsit sokat tud ez az állat. Majd Te megtanítod a jómodorra...

Mélyen koncentrálva, megidézel egy villámcsapás varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 107 életpontot sebeztél. Mihlanil dobótőrt hajítasz a másik védtelen testébe. Elrepül 5 mihlanil dobótőr. Alaposan megsorozod a qwarg rohamosztagos testét. (5 támadással 179 életpontot sebezve.) Vad csatakiáltással, felemelve a Shengoroth karmát ellenfeledre ugrasz. Shengoroth karmával néhányszor meglegyinted a qwarg rohamosztagos jobb első lábát. (6 támadással 375 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+76 életerő). Egy nekromanta csókja varázslatot dobsz ellenfeledre. 79 életpontot sebeztél. 1 életpontot gyógyultál. Nitmák pengével néhányszor meglegyinted a qwarg rohamosztagos testét. (3 támadással 112 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+23 életerő). Távolról villámsújtás varázslatot lősz a másikra. 103 életpontot sebeztél. Több marást ejt rajtad a 12 qwarg rohamosztagos csáprágójával. (12 támadástól 65 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +13 ÉP.) Lehet, hogy a csípés mérgező volt? A 12 qwarg rohamosztagos összeesik, és nem mozdul többé. Megölted!
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 mihlanil dobótőrt találsz meg, amelyet még használni tudsz. 3919 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-23 varázspont.] (Varázsolsz:) Gyorsan semlegesíted a mérget. Kezed lágy mozdulatokba kezd, miközben a varázsigét mormolod. Az erő gyűlik, egyre csak gyűlik benned. Megidézted a méregsemlegesítés varázslatot! A varázslat az agyadban lapul, használatra készen. [-10 varázspont.] Erőd TF-elődött.
{Csatastatisztika; sebzés: 955, sebződés: 65, gyógyulás: 113, összesen: +48 ÉP}

Úgy tűnik, alkalmasan betápoltál. Szerzeményed: 4 tinta. Észreveszel valamit a földön. Még egész friss mutáns nyomok vezetnek északkeletre. Találsz még friss elf nyomokat, amelyek keletre, friss kobudera nyomokat, amelyek nyugatra, friss árnymanó nyomokat, amelyek délnyugatra, friss alakváltó nyomokat, amelyek délre, friss elf nyomokat, amelyek délkeletre, friss árnymanó nyomokat, amelyek északkeletre, friss kobudera nyomokat, amelyek északra vezetnek. [27 pontot használtál fel, van még 278.]

h 1755 800 használod az 1755. tárgyat
Aranyakat szórsz a ládikóba, hamarosan meg is kapod a kívánt varázserőt. (+729 vp ). [5 pontot használtál fel, van még 273.]

hh 135 135 449 használod a 135. tárgyat a 135. tárgyat a 449. tárgyat
Csillapítod éhségedet és szomjadat (-1 gyöngymangó). [3 pontot használtál fel, van még 270.]
Csillapítod éhségedet és szomjadat (-1 gyöngymangó). [3 pontot használtál fel, van még 267.]
Itt az ideje, hogy megszabadulj a kasztroplanáris rákfenéktől: behörpinted a kristályfolyadékot. Megszabadultál a poszogó möszéktől. [1 pontot használtál fel, van még 266.]

m 6 4 2 mozogsz nyugatra, délre, keletre
[198,111] A bozótost ritka erdő váltja fel. Kalandozók csontmaradványait látod itt is, ott is. Talán el kéne innen menned... Milliónyi apró quwarg nyüzsög körülötted. Egyszerűen képtelenség védekezni ellenük, nem is úszod meg jópár apró marás és csípés nélkül (-21 életpont). Oopsz, e mellett nehogy elmenj! Éles szemeddel kiszúrtál egy királyi őrsáncot. Ki nyitott szemmel jár, talál: esetedben egy teljesen lerombolt oltárt. Ideje lenne véget vetni ennek a rajzásnak, különben Ghallán hamarosan nem lesz más, csak quwarg. Egy lebegő porszemekből álló műalkotást látsz. Épp új formát ölt, mégpedig ezt: Chara-din néhány satnya híve megpróbál elmenekülni egy rájuk dőlő ocsmány monolit alól, de ez szerencsére nem sikerül nekik. Az összeomló tákolmány másik oldalán Aad-Shaar Asyn vigyorog kajánul. Találsz egy tündöklő szobrot. Elenios rád kacsint! Csodálatos érzés kerít hatalmába, miközben virágeső hull az égből. Vidáman gyűjtöd csokorba a szépséges virágokat, ami egy mocsári penke és néhány mákrózsa. [mocsári penke ládikóba-> (186,106)-> nem kaptál semmit! -2 ÉP] Nini, egy quwarg! Rátaposol. 1 tapasztalati pontot kaptál. Az ágak reccsenése idejében jelzi a közelgő veszélyt. A feléd közeledő quwarg parafenomén mosolyt csal ajkaidra. Nagyot ásítasz, amíg vársz rá. Az ellenfeled láthatólag harcra készül. Te felkészülten várod.

A mészárlásra kiszemelt áldozat láthatatlan védekező varázst lök magára. Egy izomernyesztés varázslatot dobsz ellenfeledre. Ellenfeled elernyed. A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 taumaturgia). Varázsenergiád fejlődik. (+6 max. varázspont.) Ellenfeled vakító fény varázslatot lő rád. Semmi hatás! Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy vakító fény. A támadása szerencsére hatástalan volt. Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy vakító fény. Semmi eredménye! Egy vakító fény varázslattal köszönt csatapartnered. Semmi eredménye! Mihlanil dobótőrt küldesz ellenfeled felé. Elrepül 5 mihlanil dobótőr. Alaposan megsorozod a quwarg parafenomén bal hátsó lábát. (5 támadással 230 életpontot sebezve.) A parafenomén elröhögi magát, és megpróbál meghajlítani egy birtokodban levő tárgyat. Elfehéredsz! Egy hatalmas, kusza csomó kötődött egy kristálygömb felületére! Hihetetlen csoda. A tárgy mindenesetre hasznavehetetlenné vált, ezért elhajítod. Megmarkolva a Shengoroth karmát a másikra támadsz. Shengoroth karmával súrolod a quwarg parafenomén bal középső lábát. (1 támadással 72 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+15 életerő). Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy nekromanta csókja. 79 életpontot sebeztél. 1 életpontot gyógyultál. Nitmák pengével épp hogy megvágod a quwarg parafenomén testét. (1 támadással 47 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+10 életerő). Több marást ejt rajtad a quwarg parafenomén csáprágójával. (2 támadástól 11 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +3 ÉP.) A szörny önbizalmadból merítve huhog. 48 életpontot vesztettél. A quwarg parafenomén szemében félelem villan, aztán lassan lehunyja, miközben lelke kitör testének fogságából.
Gyorsan ellátod a sebeidet: +1 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 mihlanil dobótőrt találsz meg, amelyet még használni tudsz. 3335 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-23 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 428, sebződés: 59, gyógyulás: 29, összesen: -30 ÉP}


(Feltételes támadás:) Egy quwarg szellem! Ezt kerested. Az ellenfeled láthatólag harcra készül. Te felkészülten várod.

Egy villámcsapás varázslatot dobsz ellenfeledre. 88 életpontot sebeztél. Egy rovarfelhő varázslatot dob rád a másik. 49 életpontot vesztettél. (Darazsak vesznek körül, és csípnek!) Teli erőből mihlanil dobótőrt dobsz az ellenfeledre. Elrepül 5 mihlanil dobótőr. Pár lövedéked átjárja a quwarg szellem ködlő potrohát. (5 támadással 230 életpontot sebezve.) Ellenfeled kitátja pofáját, és iszonyatos hideget fúj rád. Szerencsére nem kaptál telitalálatot. (46 életpontot vesztettél.) Meglengetve a Shengoroth karmát ellenfeledre támadsz. Shengoroth karmával párszor súrolva eltalálod a quwarg szellem ködlő potrohát. (6 támadással 452 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+91 életerő). Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy nekromanta csókja. 80 életpontot sebeztél. 16 életpontot gyógyultál. Nitmák pengével súrolod a quwarg szellem testét. (1 támadással 45 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+10 életerő). Marásokat ejt rajtad a quwarg szellem. (2 támadástól 38 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +8 ÉP.) Egy rovarfelhő varázslatot dob rád a másik. 49 életpontot vesztettél. (Darazsak vesznek körül, és csípnek!) Yeeee! Lenyomtad az ellenfeledet, esélye sem volt.
Gyorsan ellátod a sebeidet: +1 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 mihlanil dobótőrt találsz meg, amelyet még használni tudsz. 5464 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-23 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 895, sebződés: 182, gyógyulás: 125, összesen: -57 ÉP}

Téged még az erdőben sem lephet meg buta szörny. Már távolról sem tűnik túl veszélyesnek a szörny. Amint közelebb ér, rá is ismersz. Egy csapat qwarg rohamosztagos. Úgy döntesz, itt az ideje, hogy demonstráld hatalmadat. Rárontasz a szörnyre.

Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy villámcsapás varázslatot. 91 életpontot sebeztél. Mihlanil dobótőrt küldesz ellenfeled felé. Elrepül 5 mihlanil dobótőr. Pár lövedéked átjárja a qwarg rohamosztagos torát. (5 támadással 185 életpontot sebezve.) Elszántan ellenfeledre rohansz. Shengoroth karmával párszor súrolva eltalálod a qwarg rohamosztagos testét. (6 támadással 370 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+75 életerő). Távolról nekromanta csókja varázslatot lősz a másikra. 83 életpontot sebeztél. 1 életpontot gyógyultál. Nitmák pengével néhányszor súrolod a qwarg rohamosztagos testét. (3 támadással 123 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+25 életerő). Egy villámsújtás varázslatot dobsz ellenfeledre. 51 életpontot sebeztél. Marásokat ejt rajtad a 11 qwarg rohamosztagos. (11 támadástól 59 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +12 ÉP.) A 11 qwarg rohamosztagos szemében félelem villan, aztán lassan lehunyja, miközben lelke kitör testének fogságából.
Gyorsan ellátod a sebeidet: +1 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 mihlanil dobótőrt találsz meg, amelyet még használni tudsz. 3799 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-23 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 903, sebződés: 59, gyógyulás: 113, összesen: +54 ÉP}

A következő kincseket találtad: egy áldott kő. Nocsak, itt van valami érdekes! Még egész friss elf nyomok vezetnek keletre. Találsz még friss kobudera nyomokat, amelyek északnyugatra, friss elf nyomokat, amelyek északra, kb. 1 hetes elf nyomokat, amelyek délre, friss kobudera nyomokat, amelyek délkeletre, friss kobudera nyomokat, amelyek délre, kb. 1 hetes alakváltó nyomokat, amelyek délkeletre, kb. 1 hetes emberi nyomokat, amelyek délkeletre vezetnek.

(Továbbmész...) [198,112] Még mindig az erdőben vagy. Elhasznált varkaudar cuccokra bukkansz: egy több helyen lyukas páncélra, egy belül szutykos csizmára és három szétharapott csuklópántra bukkansz. Hát sem használni, sem eladni nem tudnád őket, úgyhogy inkább itt hagyod a táj díszeként. Egy hatalmas dombot pillantasz meg. Közelebb lépve látod, hogy ez nem hegy, hanem egy döglött quwarg! Ámulva járod körbe a példányt. Milliónyi apró quwarg nyüzsög körülötted. Egyszerűen képtelenség védekezni ellenük, nem is úszod meg jópár apró marás és csípés nélkül (-19 életpont). Ahogy sétálsz, egyszercsak megragadja valami a figyelmedet. Megvizsgálod közelebbről: találtál egy elpusztított manilla-fát. Miközben fütyörészve sétálsz, megpillantasz a közelben egy oltárt. Leah hívei emelték. A földön meglátsz egy quwargot. Mély undorral taposod el. 1 tapasztalati pontot kaptál. Gyorsan ellátod a sebeidet: +1 életerő.
(Feltételes támadás:) Egy quwarg tűzköpő! Ezt kerested. Nem tetszik a szörny képe. Úgy döntesz, kiplasztikázod egy kicsit.

Üdvözlésképpen egy villámcsapás varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. 88 életpontot sebeztél. Teli erőből mihlanil dobótőrt dobsz az ellenfeledre. Elrepül 5 mihlanil dobótőr. Alaposan megsorozod a quwarg tűzköpő bal lábát. (5 támadással 222 életpontot sebezve.) A lény szörnyű sugárzása káros az egészségedre! (-41 életerő.) Ezenkívül elkorrodált 12 aranyad. Ellenfeled kitátja pofáját, és tüzet fúj rád. A tűztámadás kevésbé volt veszélyes, mint ahogy számítottad. (63 életpontot vesztettél.) Marokra fogva a Shengoroth karmát a másikra ugrasz. Shengoroth karmával kissé megkarcolgatod a quwarg tűzköpő testét. (6 támadással 451 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+91 életerő). Távolról nekromanta csókja varázslatot lősz a másikra. 74 életpontot sebeztél. 44 életpontot gyógyultál. Nitmák pengével épp hogy eltalálod a quwarg tűzköpő jobb lábát. (1 támadással 49 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+10 életerő). Csáprágójával a quwarg tűzköpő megsebzi a bal combodat. (1 támadástól 40 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +8 ÉP.) A lény szörnyű sugárzása káros az egészségedre! (-36 életerő.) Sajnálatos módon tönkrement 8 aranyad is. Véres nyál csordul ki a quwarg tűzköpő száján, majd halk hörgéssel a porba hull.
Gyorsan ellátod a sebeidet: +1 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 mihlanil dobótőrt találsz meg, amelyet még használni tudsz. 4972 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-23 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 884, sebződés: 180, gyógyulás: 153, összesen: -27 ÉP}


(Feltételes támadás:) Egy quwarg szellem! Ezt kerested. Mivel minden egyéb kommunikációs lehetőséget kizár a szörny agresszív magatartása, felkészülsz a csatára.

Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre villámcsapás varázslatot lősz. 110 életpontot sebeztél. Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy rovarfelhő varázslatot, majd rád küldi. 48 életpontot vesztettél. (Darazsak vesznek körül, és csípnek!) Mihlanil dobótőrt markolva becélzod a mozgó célpontot. Elrepül 5 mihlanil dobótőr. Pár lövedéked átjárja a quwarg szellem testét. (5 támadással 226 életpontot sebezve.) A lény jeget köp rád. A támadás kevésbé volt veszélyes, mint ahogy számítottad, de azért jégcsapok nőnek az álladon. (40 életpontot vesztettél.) Elszántan a másikra rontasz. Shengoroth karmával kicsit megvagdalod a quwarg szellem ködlő potrohát. (5 támadással 381 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+77 életerő). Egy nekromanta csókja varázslatot dobsz ellenfeledre. 82 életpontot sebeztél. 68 életpontot gyógyultál. Nitmák pengével kicsit megvágod a quwarg szellem testét. (1 támadással 52 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+11 életerő). Csípéseket kapsz a lábaidba. (2 támadástól 21 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +5 ÉP.) Távolról rovarfelhő varázslatot lő rád a másik. 50 életpontot vesztettél. (Darazsak vesznek körül, és csípnek!) A quwarg szellem összeesik, és nem mozdul többé. Megölted!
Gyorsan ellátod a sebeidet: +1 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 mihlanil dobótőrt találsz meg, amelyet még használni tudsz. 5197 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-23 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 851, sebződés: 159, gyógyulás: 161, összesen: +2 ÉP}

A madarak már messziről jelzik VALAMI érkezését. Csak egy csapat qwarg rohamosztagos. Megvető mosollyal várod a találkozást. Éhes szörny kalandozóval álmodik. Ez viszont nem alszik, hanem éppen neked akar ugrani.

Egy villámcsapás varázslattal köszöntöd a másikat. 100 életpontot sebeztél. Mihlanil dobótőrt markolva becélzod a mozgó célpontot. Elrepül 5 mihlanil dobótőr. Pár lövedéked átjárja a qwarg rohamosztagos testét. (5 támadással 168 életpontot sebezve.) Félelmet nem ismerve ellenfeledre ugrasz. Shengoroth karmával kissé megkarcolgatod a qwarg rohamosztagos testét. (6 támadással 405 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+82 életerő). Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy nekromanta csókja varázslatot. 89 életpontot sebeztél. 1 életpontot gyógyultál. Nitmák pengével párszor súrolva eltalálod a qwarg rohamosztagos testét. (2 támadással 79 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+16 életerő). Több marást ejt rajtad a 12 qwarg rohamosztagos csáprágójával. (12 támadástól 66 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +14 ÉP.) Lehet, hogy a csípés mérgező volt? A 12 qwarg rohamosztagos összecsuklik, majd megpróbál feltápászkodni, de végleg elhagyja az ereje, és elterül. Megölted.
Gyorsan ellátod a sebeidet: +1 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 mihlanil dobótőrt találsz meg, amelyet még használni tudsz. 3785 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-23 varázspont.] (Varázsolsz:) Gyorsan semlegesíted a mérget. Arkánum-jeleket rajzolva a levegőbe, mormolni kezdesz. Hamarosan érzed, hogy kezed erővel telik meg. Az utolsó ige kiejtésével elmondtad a méregsemlegesítés varázslatot! A varázslat az agyadban lapul, használatra készen. [-10 varázspont.] Erőd TF-elődött.
{Csatastatisztika; sebzés: 841, sebződés: 66, gyógyulás: 113, összesen: +47 ÉP}

Nemhiába, alkalmas tápszereket találsz! Nézzük, milyen kincsre bukkantál: egy q. demoralizátor. Nocsak, itt van valami érdekes! Nem túl régi (maximum néhány napos) árnymanó nyomok vezetnek északkeletre. Találsz még friss mutáns nyomokat, amelyek északkeletre, friss kobudera nyomokat, amelyek délre, friss árnymanó nyomokat, amelyek északra, friss elf nyomokat, amelyek északra, friss troll nyomokat, amelyek délre, friss kobudera nyomokat, amelyek keletre, friss troll nyomokat, amelyek nyugatra vezetnek.

(Továbbmész...) [199,112] A terület, amelyre érkezel, kiégett pusztaság. Egy-két nyomorultul élni próbáló bokron kívül semmi élőt nem látsz. Néhány éven belül talán a természet helyre tudja hozni azt, amit az ember tönkretett. Kis híján megbotlasz egy földön fekvő részeg árnymanóban. Cuccait már élelmes alakok meglovasították. Megpróbálod felpofozni, ami alatt majd elhányod magad a pálinkaillatú leheletétől. Életet viszont nem sikerül bele lehelni. Biztos nehéz lesz az ébredése. Nincs mit tenni, indulsz tovább. Ez hát a quwarg rajzás szíve! A föld állandóan besüpped alattad, nem tudja megtartani az ezernyi járatot, amelyet a quwargok vájtak. Milliónyi apró quwarg nyüzsög körülötted. Egyszerűen képtelenség védekezni ellenük, nem is úszod meg jópár apró marás és csípés nélkül (-26 életpont).
(Feltételes támadás:) Egy kisebb quwarg isten! Ezt kerested. Úgy döntesz, itt az ideje, hogy demonstráld hatalmadat. Rárontasz a szörnyre.

Még megfelelő a távolság - felhúzol egy védelem sav ellen varázslatot. Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre villámcsapás varázslatot lősz. 51 életpontot sebeztél. Ellenfeled koncentrál, majd megindít egy teljes őrület pszi támadást. A támadása szerencsére hatástalan volt. Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy sorvasztás varázslat. Szerencsére nem hatott rád. Ellenfeled koncentrál, majd megindít egy teljes őrület pszi támadást. Semmi hatás! Mielőtt közelharcba bocsátkoznál, mihlanil dobótőrt ragadva megsorozod ellenfeledet. Elrepül 5 mihlanil dobótőr. Lövedékeiddel perforálod a kisebb quwarg isten fejét. (5 támadással 228 életpontot sebezve.) Ellenfeled kitátja pofáját, és tüzet fúj rád. Szerencsére nem kaptál telitalálatot. (66 életpontot vesztettél.) Vad csatakiáltással, felemelve a Shengoroth karmát a másikra támadsz. Shengoroth karmával néhányszor súrolod a kisebb quwarg isten testét. (6 támadással 440 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+89 életerő). Ellenfeledre nekromanta csókja varázslatot lősz. 86 életpontot sebeztél. 9 életpontot gyógyultál. Nitmák pengével kicsit megvagdalod a kisebb quwarg isten gigászi csáprágóját. (4 támadással 201 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+41 életerő). Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy villámsújtás varázslatot. 50 életpontot sebeztél. A kisebb quwarg isten rágószerve borzalmas sebeket váj hasadba. (2 támadástól 327 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +66 ÉP.) Reménykedsz, hogy a csípéssel nem került méreg a szervezetedbe. Shengoroth karmával néhányszor súrolod a kisebb quwarg isten nyakát. (4 támadással 308 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+62 életerő). Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy nekromanta csókja varázslatot. 80 életpontot sebeztél. 80 életpontot gyógyultál. Nitmák pengével épp hogy eltalálod a kisebb quwarg isten testét. (1 támadással 46 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+10 életerő). Üdvözlésképpen egy villámsújtás varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. 46 életpontot sebeztél. A kisebb quwarg isten rágószerve borzalmas sebeket váj hasadba. (2 támadástól 311 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +63 ÉP.) Véres nyál csordul ki a kisebb quwarg isten száján, majd halk hörgéssel a porba hull.
Gyorsan ellátod a sebeidet: +1 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 mihlanil dobótőrt találsz meg, amelyet még használni tudsz. Alaposan átvizsgálod a tetemet. Érdemes volt keresni: kincsre bukkansz! A zsákmány egy kristálygömb, egy zafír erőöv [zafír erőöv ládikóba-> (186,106)-> 100 arany, -2 ÉP], 2 nagy vaskulcs [nagy vaskulcs ládikóba-> (186,106)-> 32 arany, -2 ÉP] és egy igazgy. fülbevaló [igazgy. fülbevaló ládikóba-> (187,107)-> 20 arany, -2 ÉP]. 24362 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-23 varázspont.] (Varázsolsz:) Gyorsan semlegesíted a mérget. Mély koncentrációban hozzálátsz a varázslat elmondásának. A mágia tűzként árad szét tagjaidban. Sikerült elmondanod a méregsemlegesítés varázslatot! A varázslat az agyadban lapul, használatra készen. [-10 varázspont.] Erőd TF-elődött.
{Csatastatisztika; sebzés: 1536, sebződés: 710, gyógyulás: 420, összesen: -290 ÉP}

Találsz egy táblát, rajta a következő felirattal: " Ízleld meg a rózsa vérét, tapasztald meg: jó a holtlét... " Megtorpansz, mert valami felkelti a figyelmedet. Aha! Találtál egy quwargok által elpusztított varkaudar falut. Hűha! Ilyet sem láttál még. Ugyanis azt veszed észre, hogy Syrac Hold orrából hatalmas mennyiségű zöld ektoplazma jut Chara-din fizikai manifesztációjára, de ez az istenségen meg sem látszik. Még jó hogy csak szobor az egész, különben attól félnél, hogy elnyel ez a nagy rakás trutymó... Ahogy sétálsz, egyszercsak megragadja valami a figyelmedet. Megvizsgálod közelebbről: találtál egy elpusztított fekete kaktuszt. Ahogy sétálsz, egyszercsak megragadja valami a figyelmedet. Megvizsgálod közelebbről: találtál egy teljesen lerombolt oltárt. Megtorpansz, mert valami felkelti a figyelmedet. Aha! Találtál egy elpusztított szent tölgyfát. Valami érdekesre bukkantál: azonosítasz magad előtt egy elpusztított szent ligetet. Ideje lenne véget vetni ennek a rajzásnak, különben Ghallán hamarosan nem lesz más, csak quwarg. Valami furcsát érzel: békesség és harmónia uralja a tájat. Szemedet összehúzva előrekémlelsz: igen, jól látod, találtál egy elpusztított bíborcserjét. Megtorpansz, mert valami felkelti a figyelmedet. Aha! Találtál egy Chara-din monolitját. Ki nyitott szemmel jár, talál: esetedben egy quwarg gödröt. Hoppsz, egy quwarg! Megtaposod, majd megtörlöd a talpad. 1 tapasztalati pontot kaptál. Gyorsan ellátod a sebeidet: +1 életerő.
(Feltételes támadás:) Egy quwarg anyakirálynő! Ezt kerested. Felkészülsz, hogy minél jobban el tudd kalapálni az agresszort.

Nem árt valamilyen védekező mágiát alkalmazni: védelem sav ellen létrehozásához szükséges szavakat mormolsz. A lényt antimágikus aura védi, ezért nem is próbálsz rá varázsolni. Mielőtt közelharcba bocsátkoznál, mihlanil dobótőrt ragadva megsorozod ellenfeledet. Elrepül 5 mihlanil dobótőr. Pár lövedéked átjárja a quwarg anyakirálynő testét. (5 támadással 124 életpontot sebezve.) Ellenfeled kitátja pofáját, és savat böfög rád. Fürdesz a fekete savcsóvában. Meglengetve a Shengoroth karmát ellenfeledre rontasz. Shengoroth karmával néhányszor súrolod a quwarg anyakirálynő torát. (6 támadással 336 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+68 életerő). Nitmák pengével néhányszor súrolod a quwarg anyakirálynő potrohát. (4 támadással 132 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+27 életerő). Marásokat ejt rajtad a quwarg anyakirálynő. (4 támadástól 104 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +21 ÉP.) Shengoroth karmával néhányszor súrolod a quwarg anyakirálynő testét. (5 támadással 258 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+52 életerő). Nitmák pengével épp hogy eltalálod a quwarg anyakirálynő bal vállát. (1 támadással 28 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+6 életerő). Hiába próbálsz hátrálni, a quwarg anyakirálynő többször is megmar! (4 támadástól 109 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +22 ÉP.) A szörny még egy utolsó halálüvöltést hallat, majd eldől.
Gyorsan ellátod a sebeidet: +1 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 mihlanil dobótőrt találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva az uzbány csőrt, szereztél 17 csepp ugh mérget. (Nincs mibe rakni 17 ugh mérget.) 9016 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-23 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 878, sebződés: 213, gyógyulás: 196, összesen: -17 ÉP}


(Feltételes támadás:) Egy ősquwarg! Ezt kerested. Legjobb védekezés a támadás, kiáltod, és már ugrasz is.

Üdvözlésképpen egy villámcsapás varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. 107 életpontot sebeztél. Mihlanil dobótőrt markolva becélzod a mozgó célpontot. Elrepül 5 mihlanil dobótőr. Pár lövedéked átjárja az ősquwarg óriási ízelt lábát. (5 támadással 234 életpontot sebezve.) Félelmet nem ismerve ellenfeledre rohansz. Shengoroth karmával néhányszor meglegyinted az ősquwarg óriási ízelt lábát. (6 támadással 457 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+92 életerő). Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy nekromanta csókja varázslatot. 84 életpontot sebeztél. 84 életpontot gyógyultál. Nitmák pengével kissé megkarcolgatod az ősquwarg bal középső lábát. (3 támadással 154 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+31 életerő). Egy villámsújtás varázslattal köszöntöd a másikat. 47 életpontot sebeztél. Gyilkos marást kapsz a jobb válladba. (1 támadástól 179 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +36 ÉP.) Véres nyál csordul ki az ősquwarg száján, majd halk hörgéssel a porba hull.
Gyorsan ellátod a sebeidet: +1 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 mihlanil dobótőrt találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva az uzbány csőrt, szereztél 17 csepp ugh mérget. (Nincs mibe rakni 17 ugh mérget.) 10953 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-23 varázspont.] A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 teológia).
{Csatastatisztika; sebzés: 1083, sebződés: 179, gyógyulás: 243, összesen: +64 ÉP}

Nemhiába, alkalmas tápszereket találsz! Nézzük, milyen kincsre bukkantál: egy gernim balzsam. Magadra kensz egy adag gyógykenőcsöt. A hatás rögtön érezhető! ( +94 életerő.) Magadra kensz egy adag gyógykenőcsöt. Már érzed is a hatást. ( +112 életerő.) Magadra kensz egy adag gyógykenőcsöt. A hatás rögtön érezhető! ( +65 életerő.) Körbevizsgálódsz. Nem túl régi (maximum néhány napos) kobudera nyomok vezetnek északnyugatra. Találsz még friss alakváltó nyomokat, amelyek nyugatra, friss alakváltó nyomokat, amelyek keletre, friss elf nyomokat, amelyek északra vezetnek.
Összefutsz Fekete Köpennyel. Furcsán, betegesen sápadtnak tűnik. Tagja az Igaz Barátok Rendjének. Egy arany sárk. kesztyűt, egy arany sárk.karperecet, egy arany sárkánycsizmát, egy arany sárkányköpenyt, egy arany sárkánynadrágot, egy árnyékpáncélt, egy árnygyűrűt, egy bozontfonatot, egy drag'kór fülkarikát, egy drakolder gyűrűt, egy fejvadász medált, egy féregíz nyakpántot, egy Harcosok érmét, egy hatalom fülbevalóját, egy hősi övcsatot, egy hősiesítő medált, egy játékmesteri palástot, egy Khór maszkját, egy koponya gyűrűt, egy kreiton palástot, egy kyorg övcsatot, egy lajstrom medált, egy lidérckoronát, egy mihlanil medált, egy ősi kígyóbőr övet, egy ősmágus fülbevalóját, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy ryuku kalózkendőt, egy Teremtő koronáját, egy tleikan karkötőt, egy tradicionális övet, egy troglodita gyűrűt, egy varkaudar szimbólumot, egy villám szimbólumot és egy Vlagyimir gyűrűjét visel. Felszerelését egy quwarg ölész trófea, egy élőholt drakolder trófea és egy triklem drakolder trófea ékesíti. Valamilyen szövetség tagja, jelvénye: egy eltaposott quwarg. Jobb kezében egy pusztító lándzsát, bal kezében egy T'vadar tőrét tart. Lőfegyvere egy vas dobónyíl. Nem kell gyalog mászkálnia: pacija egy szelíd pikkelyes ptog. Megszólal: " Csak a taposott quwarg a jó quwarg." Megpróbálsz vért szívni. Áldozatod képtelen ellenállni a belőled áradó természetfölötti kisugárzásnak... A magadhoz vett vér elég esszenciát tartalmaz, hogy csillapítsa éhségedet. Áldozatod vesztett 187 életpontot. Átadtál egy vérvörös rózsát. Ahogy aurátok összeér, melegség önti el lelkedet (+6 varázspont). Üdvözlitek egymást, aztán ki-ki folytatja a maga útját.
[27 pontot használtál fel, van még 239.]

le 1322 726 leveszed/lerakod az 1322. tárgyat a 726. tárgyat
Kiveszed a füledből a ryuku függőt.
Lehúzod az ujjadról a gyémánt védőgyűrűt. [0 pontot használtál fel, van még 239.]

kf 673 722 1488 kézbeveszed/felveszed a 673. tárgyat a 722. tárggyal az 1488. tárgyat
A füledre akasztod a rubin fülbevalót. [0 pontot használtál fel, van még 239.]
Az ujjadra húzod a háború gyűrűjét. [0 pontot használtál fel, van még 239.]
Lecsatolod a tükörpáncélt, majd magadra öltöd a díszes tunikát. [0 pontot használtál fel, van még 239.]
Magadra kensz egy adag gyógykenőcsöt. Már érzed is a hatást. ( +96 életerő.) Magadra kensz egy adag gyógykenőcsöt. Kisvártatva jelentkezik a várva várt hatás. ( +106 életerő.) Magadra kensz egy adag gyógykenőcsöt. Már érzed is a hatást. ( +99 életerő.) [0 pontot használtál fel, van még 239.]

bb 1535 6 beraksz a bankba az 1535. tárgyat (6 darabot)
Beraksz a bank széfjébe 6 quwarg katalizátort. [0 pontot használtál fel, van még 239.]

h 1755 600 használod az 1755. tárgyat
Aranyakat szórsz a ládikóba, hamarosan meg is kapod a kívánt varázserőt. (+600 vp ). [5 pontot használtál fel, van még 234.]

h 78 használod a 78. tárgyat
Minden kihaltnak látszik, apró quwargokon kívül nincs semmi a környéken. Óvatosan, a falba kapaszkodva leeredsz a quwarg gödör mélyére. Hosszú ideig tart a mászás, míg végül leérsz. Alig győzöd lesöpörni magadról a kis quwargokat, így is összecsipkednek (-57 életpont). Beljebb lépve egy hatalmas földalatti alagútrendszerbe érsz. Azt se tudod, merre indulj. Azonban nem tudsz sokáig bámészkodni: máris támadás ér, egy quwarg őrparancsnok!

Még megfelelő a távolság - felhúzol egy tüskepajzs varázslatot. Ellenfeled varázstudó! Elmond magára egy láthatatlan védekező varázslatot. Távolról villámcsapás varázslatot lősz a másikra. 42 életpontot sebeztél. Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy energiatüskék. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. (tüskepajzs védett meg.) Teli erőből mihlanil dobótőrt dobsz az ellenfeledre. Elrepül 5 mihlanil dobótőr. Több lövedéked átfúrja a quwarg őrparancsnok egyik szabad kezét. (5 támadással 223 életpontot sebezve.) Elszántan ellenfeledre rohansz. Shengoroth karmával néhányszor súrolod a quwarg őrparancsnok testét. (6 támadással 438 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+88 életerő). Üdvözlésképpen egy nekromanta csókja varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. 85 életpontot sebeztél. 18 életpontot gyógyultál. Nitmák pengével néhányszor súrolod a quwarg őrparancsnok jobb lábát. (4 támadással 188 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+38 életerő). Mélyen koncentrálva, megidézel egy villámsújtás varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 46 életpontot sebeztél. Elegáns támadássorozat eredményeként több vágást kapsz az oldaladra és a lábadra. (2 támadástól 93 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +19 ÉP.) A quwarg őrparancsnok szemében félelem villan, aztán lassan lehunyja, miközben lelke kitör testének fogságából.
Gyorsan ellátod a sebeidet: +1 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 mihlanil dobótőrt találsz meg, amelyet még használni tudsz. 7102 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-23 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 1022, sebződés: 93, gyógyulás: 163, összesen: +70 ÉP}

Újabb nagy quwarg tart feléd. Amíg egyesével jönnek, nincs gond - gondolod. Csak ne jöjjön egyszer sokezer apró quwarg. Ah, a szerencséd kitart, ez csak egy quwarg tűzköpő!

Egy villámcsapás varázslattal köszöntöd a másikat. 103 életpontot sebeztél. Mihlanil dobótőrt markolva becélzod a mozgó célpontot. Elrepül 5 mihlanil dobótőr. Több lövedéked átfúrja a quwarg tűzköpő testét. (5 támadással 226 életpontot sebezve.) A lényből áradó sugarak sejtjeidet pusztítják. (-38 életerő.) Sajnálatos módon tönkrement 5 aranyad is. A szörny tüzet lehel! Félrehajolsz, ezért csak kevésbé pörkölődsz meg. (66 életpontot vesztettél.) Meglengetve a Shengoroth karmát a másikra ugrasz. Shengoroth karmával kissé megkarcolgatod a quwarg tűzköpő testét. (6 támadással 459 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+92 életerő). Ellenfeledre nekromanta csókja varázslatot lősz. 95 életpontot sebeztél. 47 életpontot gyógyultál. Nitmák pengével kicsit megvagdalod a quwarg tűzköpő fejét. (3 támadással 139 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+28 életerő). A quwarg tűzköpő megkarcolja csáprágójával a karodat. (1 támadástól 64 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +13 ÉP.) A lény szörnyű sugárzása káros az egészségedre! (-16 életerő.) Sajnálatos módon tönkrement 13 aranyad is. Véres nyál csordul ki a quwarg tűzköpő száján, majd halk hörgéssel a porba hull.
Gyorsan ellátod a sebeidet: +1 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 mihlanil dobótőrt találsz meg, amelyet még használni tudsz. 5925 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-23 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 1022, sebződés: 184, gyógyulás: 180, összesen: -4 ÉP}

Újabb nagy quwarg tart feléd. Amíg egyesével jönnek, nincs gond - gondolod. Csak ne jöjjön egyszer sokezer apró quwarg. Ah, a szerencséd kitart, ez csak egy quwarg őrparancsnok!

Ki tudja, mire készül a másik - jobb az óvatosság! A biztonság kedvéért felraksz egy tüskepajzs varázst. Sajnos ellenfeled sem kezdő: felhelyez egy láthatatlan védekező varázslatot. Egy villámcsapás varázslatot dobsz ellenfeledre. 52 életpontot sebeztél. Ellenfeled energiatüskék varázslatot lő rád. Semmi hatás! (mivel tüskepajzs van rajtad.) Mihlanil dobótőrt markolva becélzod a mozgó célpontot. Elrepül 5 mihlanil dobótőr. Alaposan megsorozod a quwarg őrparancsnok egyik szabad kezét. (5 támadással 228 életpontot sebezve.) Elszántan ellenfeledre rohansz. Shengoroth karmával párszor súrolva eltalálod a quwarg őrparancsnok testét. (6 támadással 432 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+87 életerő). Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy nekromanta csókja varázslat. 78 életpontot sebeztél. 1 életpontot gyógyultál. Nitmák pengével néhányszor meglegyinted a quwarg őrparancsnok testét. (4 támadással 190 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+39 életerő). Elegáns támadássorozat eredményeként több vágást kapsz az oldaladra és a lábadra. (2 támadástól 118 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +24 ÉP.) Shengoroth karmával párszor súrolva eltalálod a quwarg őrparancsnok testét. (3 támadással 217 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+44 életerő). Mélyen koncentrálva, megidézel egy nekromanta csókja varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 83 életpontot sebeztél. 1 életpontot gyógyultál. Nitmák pengével súrolod a quwarg őrparancsnok egyik karját. (1 támadással 46 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+10 életerő). A quwarg őrparancsnok fegyverével több sebet ejt a jobb válladon és karodon. (2 támadástól 107 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +22 ÉP.) A quwarg őrparancsnok összeesik, és nem mozdul többé. Megölted!
Gyorsan ellátod a sebeidet: +1 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 mihlanil dobótőrt találsz meg, amelyet még használni tudsz. 8286 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-23 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 1326, sebződés: 225, gyógyulás: 228, összesen: +3 ÉP}

A következő kincseket találtad: 40 arany. Minden eddiginél hatalmasabb és erősebb quwarg érkezik a lemészárlásodra. Hiszen ez egy kisebb quwarg isten!

Úgy ítéled meg, hogy nem árt egy védelem sav ellen védekező rúna felrakása. A következő pillanatban már meg is idézted. Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy villámcsapás varázslatot. 50 életpontot sebeztél. Távolról savhurrikán varázslatot lő rád a másik. A támadása szerencsére hatástalan volt. (köszönhetően védelem sav ellen védelmednek.) Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: energiafolyam varázslatot lő rád. Semmi eredménye! Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy sötét halál varázslatot, majd rád küldi. Szerencsére nem hatott rád. Teli erőből mihlanil dobótőrt dobsz az ellenfeledre. Elrepül 5 mihlanil dobótőr. Több lövedéked átfúrja a kisebb quwarg isten bal oldalát. (5 támadással 151 életpontot sebezve.) A szörny nagy levegőt vesz, majd tüzed okád. Eláraszt a tűz. (99 életpontot vesztettél.) A következő tárgyaid elégtek az iszonyatos tűzben: gyenge méreg, 48 pirkit, 3 kaja, 9 vasérc, rókafarok, 2 pszi kő. Elszántan a másikra támadsz. Shengoroth karmával néhányszor megkarcolod a kisebb quwarg isten testét. (6 támadással 402 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+81 életerő). Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre nekromanta csókja varázslatot lősz. 86 életpontot sebeztél. 52 életpontot gyógyultál. Nitmák pengével párszor súrolva eltalálod a kisebb quwarg isten testét. (4 támadással 194 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+39 életerő). A kisebb quwarg isten rágószerve borzalmas sebeket váj hasadba. (2 támadástól 635 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +127 ÉP.) Lehet, hogy a csípés mérgező volt? Shengoroth karmával néhányszor megkarcolod a kisebb quwarg isten bal oldalát. (6 támadással 416 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+84 életerő). Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy nekromanta csókja varázslat. 79 életpontot sebeztél. 79 életpontot gyógyultál. Nitmák pengével kissé megkarcolgatod a kisebb quwarg isten fejét. (4 támadással 201 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+41 életerő). Képtelen vagy védeni a kisebb quwarg isten minden támadását! Harapásai a legérzékenyebb pontokat találják. (2 támadástól 627 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +126 ÉP.) Lehet, hogy a csípés mérgező volt? Gyorsan ellátod a sebeidet: +1 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 mihlanil dobótőrt találsz meg, amelyet még használni tudsz. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-23 varázspont.] (Varázsolsz:) Gyorsan semlegesíted a mérget. Kántálni kezdesz. Bizsergető, csípős érzés fut végig rajtad. Kimondva az utolsó varázsszót, létrehoztad a méregsemlegesítés varázslatot! A varázslat az agyadban lapul, használatra készen. [-10 varázspont.] Erőd TF-elődött.
{Csatastatisztika; sebzés: 1579, sebződés: 1361, gyógyulás: 629, összesen: -732 ÉP}

Menekülsz, mented az irhád. Lihegve mászol ki a gödörből, de szerencsére nem üldöznek. [60 pontot használtál fel, van még 174.]
Magadra kensz egy adag gyógykenőcsöt. Kisvártatva jelentkezik a várva várt hatás. ( +107 életerő.) Magadra kensz egy adag gyógykenőcsöt. Rövid időn belül érzed a hatást. ( +110 életerő.) Magadra kensz egy adag gyógykenőcsöt. Rövid időn belül érzed a hatást. ( +88 életerő.) Magadra kensz egy adag gyógykenőcsöt. Rövid időn belül érzed a hatást. ( +91 életerő.) Magadra kensz egy adag gyógykenőcsöt. Rövid időn belül érzed a hatást. ( +108 életerő.) Magadra kensz egy adag gyógykenőcsöt. A hatás szinte azonnal jelentkezik. ( +95 életerő.) Magadra kensz egy adag gyógykenőcsöt. Már érzed is a hatást. ( +94 életerő.) [0 pontot használtál fel, van még 174.]

le 673 722 leveszed/lerakod a 673. tárgyat a 722. tárgyat
Kiveszed a füledből a rubin fülbevalót.
Lehúzod az ujjadról a háború gyűrűjét. [0 pontot használtál fel, van még 174.]

kf 1322 726 519 kézbeveszed/felveszed az 1322. tárgyat a 726. tárggyal az 519. tárgyat
A füledre akasztod a ryuku függőt. [0 pontot használtál fel, van még 174.]
Az ujjadra húzod a gyémánt védőgyűrűt. [0 pontot használtál fel, van még 174.]
Lecsatolod a díszes tunikát, majd magadra öltöd a tükörpáncélt. [0 pontot használtál fel, van még 174.]

m 3 mozogsz délkeletre
[200,113] Fák jelennek meg. Sűrű erdőben vagy. Kalandozók csontmaradványait látod itt is, ott is. Talán el kéne innen menned... Milliónyi apró quwarg nyüzsög körülötted. Egyszerűen képtelenség védekezni ellenük, nem is úszod meg jópár apró marás és csípés nélkül (-28 életpont). Észreveszel egy elpusztított tűzbokrot. Oldalt pillantva, meglátsz egy tímárkunyhót. Oldalt pillantva, meglátsz egy teljesen lerombolt oltárt. Ideje lenne véget vetni ennek a rajzásnak, különben Ghallán hamarosan nem lesz más, csak quwarg. Észreveszel egy tündöklő szobrot. Elenios rád kacsint! Csodálatos érzés kerít hatalmába, miközben virágeső hull az égből. Vidáman gyűjtöd csokorba a szépséges virágokat, ami egy mocsári penke és néhány mákrózsa. [mocsári penke ládikóba-> (186,106)-> 1 arany, -2 ÉP] Egyszercsak megtorpansz. Hohó, nicsak, mit fedeztél fel: egy elpusztított fekete kaktuszt. Miközben fütyörészve sétálsz, megpillantasz a közelben egy elpusztított rát-fát. Ideje lenne véget vetni ennek a rajzásnak, különben Ghallán hamarosan nem lesz más, csak quwarg. Miközben fütyörészve sétálsz, megpillantasz a közelben egy elpusztított fekete lótuszt. Ideje lenne véget vetni ennek a rajzásnak, különben Ghallán hamarosan nem lesz más, csak quwarg. Ahogy cammogsz, egyszercsak hogy, hogy nem: kiszúrsz egy elpusztított borkonyó cserjét. Egy különös szoborra leszel figyelmes. Apró, színes homokszemek kavargása alkotja. Magát Chara-dint ábrázolja, amint egy nála hatalmasabb lény, Skinhead lábát masszírozza. Megtorpansz, mert valami felkelti a figyelmedet. Aha! Találtál egy elpusztított álomvirágot. Hoppsz, egy quwarg! Eltaposod. 1 tapasztalati pontot kaptál.
(Feltételes támadás:) Egy quwarg tűzköpő! Ezt kerested. Nyugodtan várod, hogy megleckéztethessed a pimasz lényt.

Mélyen koncentrálva, megidézel egy villámcsapás varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 106 életpontot sebeztél. A lényből áradó sugarak sejtjeidet pusztítják. (-36 életerő.) A dolgot még 8 aranyad bánja. A szörny tüzet lehel! Villámgyorsan lehajolsz - a tűz csak megpörköl. (60 életpontot vesztettél.) Marokra fogva a Shengoroth karmát ellenfeledre rontasz. Shengoroth karmával kissé megkarcolgatod a quwarg tűzköpő jobb lábát. (6 támadással 428 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+86 életerő). Egy nekromanta csókja varázslattal köszöntöd a másikat. 79 életpontot sebeztél. 1 életpontot gyógyultál. Nitmák pengével párszor súrolva eltalálod a quwarg tűzköpő fejét. (4 támadással 199 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+40 életerő). Ellenfeled feléd csápol, de csak apró sebet ejt a jobb bokádon. (1 támadástól 49 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +10 ÉP.) A szörny sugárzása sejtjeidet roncsolja. (-15 életerő.) Ezenkívül elkorrodált 12 aranyad. Shengoroth karmával néhányszor súrolod a quwarg tűzköpő bal oldalát. (2 támadással 141 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+29 életerő). Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy nekromanta csókja. 90 életpontot sebeztél. 1 életpontot gyógyultál. Nitmák pengével kissé megkarcolod a quwarg tűzköpő testét. (1 támadással 53 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+11 életerő). A quwarg tűzköpő megkarcolja csáprágójával a karodat. (1 támadástól 53 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +11 ÉP.) A szörny sugárzása sejtjeidet roncsolja. (-44 életerő.) Ezenkívül elkorrodált 14 aranyad. A quwarg tűzköpő még megpróbál elszaladni, de két-három lépés után összeesik, és nem mozdul többet.
5371 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-23 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 1096, sebződés: 257, gyógyulás: 189, összesen: -68 ÉP}


(Feltételes támadás:) Egy quwarg ősmágus! Ezt kerested. Az ellenfeled láthatólag harcra készül. Te felkészülten várod.

Ellenfeled számodra ismeretlen védekező varázslattal készül a csatára. A lényt antimágikus aura védi, ezért nem is próbálsz rá varázsolni. Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy tisztítótűz varázslatot, majd rád küldi. Semmi eredménye! Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: villámcsapás varázslatot lő rád. 37 életpontot vesztettél. Vad csatakiáltással, felemelve a Shengoroth karmát a másikra rontasz. Shengoroth karmával néhányszor súrolod a quwarg ősmágus díszes potrohát. (6 támadással 453 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+91 életerő). Nitmák pengével megkarcolod a quwarg ősmágus fejét. (1 támadással 54 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+11 életerő). Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: tisztítótűz varázslatot lő rád. Semmi eredménye! Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy villámcsapás varázslat. 38 életpontot vesztettél. Véres nyál csordul ki a quwarg ősmágus száján, majd halk hörgéssel a porba hull.
Nemhiába, alkalmas tápszereket találsz! Nézzük, milyen kincsre bukkantál: 8 madártoll és 4 pirkit. 4819 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-23 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 507, sebződés: 75, gyógyulás: 102, összesen: +27 ÉP}


(Feltételes támadás:) Egy ősquwarg! Ezt kerested. Nyugodtan várod, hogy megleckéztethessed a pimasz lényt.

Egy villámcsapás varázslatot dobsz ellenfeledre. 47 életpontot sebeztél. Félelmet nem ismerve ellenfeledre ugrasz. Shengoroth karmával kicsit megvagdalod az ősquwarg testét. (6 támadással 441 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+89 életerő). Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy nekromanta csókja varázslat. 79 életpontot sebeztél. 1 életpontot gyógyultál. Nitmák pengével néhányszor megkarcolod az ősquwarg testét. (4 támadással 191 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+34 életerő). Egy villámsújtás varázslattal köszöntöd a másikat. 55 életpontot sebeztél. Az ősquwarg belecsíp a derekadba. (1 támadástól 154 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +31 ÉP.) Shengoroth karmával néhányszor meglegyinted az ősquwarg fejét. (2 támadással 147 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+30 életerő). Üdvözlésképpen egy nekromanta csókja varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. 74 életpontot sebeztél. 1 életpontot gyógyultál. Nitmák pengével épp hogy eltalálod az ősquwarg testét. (1 támadással 45 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+10 életerő). Az ősquwarg belecsíp a derekadba. (1 támadástól 157 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +32 ÉP.) Az ősquwarg összecsuklik, majd megpróbál feltápászkodni, de végleg elhagyja az ereje, és elterül. Megölted.
Felhasználva az uzbány csőrt, szereztél 16 csepp ugh mérget. (Nincs mibe rakni 16 ugh mérget.) 9534 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-23 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 1079, sebződés: 311, gyógyulás: 228, összesen: -83 ÉP}

Nemhiába, alkalmas tápszereket találsz! Nézzük, milyen kincsre bukkantál: 20 arany. Megvizsgálod a talajt. Nem túl régi (maximum néhány napos) mutáns nyomok vezetnek északkeletre. Találsz még friss emberi nyomokat, amelyek nyugatra, friss kobudera nyomokat, amelyek északra, friss árnymanó nyomokat, amelyek északra, friss elf nyomokat, amelyek északra, friss kobudera nyomokat, amelyek keletre, friss troll nyomokat, amelyek nyugatra, friss troll nyomokat, amelyek északra vezetnek. [9 pontot használtál fel, van még 165.]

v 198 161 114 elmormolod a 198. varázslatot
Mély, misztikus hangon kántálni kezdesz. A mágia tűzként árad szét tagjaidban. Befejezted a tiltott teleport varázslatot! Vuuush, elteleportálsz!

A TELEPORTÁLÁS PILLANATA ELŐTTI TÉRKÉPED


(198,111) királyi őrsánc (#1140), oltár, művészi porolit (#720), tündöklő szobor (#1587), quwarg parafenomén (#248), quwarg szellem (#676), qwarg rohamosztagos (#242)
(198,112) manilla-fa (#91, belőle készíthető: #92), 255. jellempróba, Leah oltár, quwarg tűzköpő (#678), quwarg szellem (#676), qwarg rohamosztagos (#242)
(199,111) quwarg parafenomén (#248), Leah oltár, gyilkos csalán (#581, belőle készíthető: #582), 27. jellempróba, fekete kaktusz (#577, belőle készíthető: #578), 255. jellempróba, quwarg nagymester (#214), qwarg rohamosztagos (#242)
(199,112) kisebb quwarg isten (#213), varkaudar falu (#1109), művészi porolit (#720), fekete kaktusz (#577, belőle készíthető: #578), oltár, szent tölgyfa (#393), szent liget (#439), bíborcserje (#622, belőle készíthető: #623), Chara-din monolitja (#534), quwarg gödör (#571), quwarg anyakirálynő (#269), ősquwarg (#300), Fekete Köpeny (1808. kalandozó), quwarg őrparancsnok (#677), quwarg tűzköpő (#678)
(199,113) 255. jellempróba, Leah oltár, művészi porolit (#720), 40. jellempróba, álomvirág (#395, belőle készíthető: #396), quwarg anyakirálynő (#269), ősquwarg (#300), quwarg őrparancsnok (#677)
(200,112) Leah oltár, művészi porolit (#720), gyilkos csalán (#581, belőle készíthető: #582), fekete kaktusz (#577, belőle készíthető: #578), 48. jellempróba, Chara-din monolitja (#534), quwarg nagymester (#214), kisebb quwarg isten (#213), ősquwarg (#300)
(200,113) tűzbokor (#35, belőle készíthető: #36), tímárkunyhó (#684), oltár, tündöklő szobor (#1587), fekete kaktusz (#577, belőle készíthető: #578), rát-fa (#77, belőle készíthető: #69), fekete lótusz (#446, belőle készíthető: #447), borkonyó cserje (#311, belőle készíthető: #312), művészi porolit (#720), álomvirág (#395, belőle készíthető: #396), quwarg anyakirálynő (#269), quwarg ősmágus (#302), quwarg tűzköpő (#678), ősquwarg (#300)
(201,111) grok-képződmény (#149), Raia oltár, Chara-din monolitja (#534), quwarg nagymester (#214), quwarg szellem (#676)
(201,112) amniosz-fa (#202, belőle készíthető: #203), Raia oltár, 43. jellempróba, vadász quwarg (#241), quwarg szellem (#676), quwarg nagymester (#214)

[161,114] A fák ritkulnak, az aljnövényzet sűrűsödik - ez már csak bozótos.

Látsz egy nekrofunt. Utad során felfedezel egy mínosz-kúpot. Ahogy sétálsz, egyszercsak megragadja valami a figyelmedet. Megvizsgálod közelebbről: találtál egy oltárt. Tharr hívői építették. Hopp! Egy örvénylő porfelhőből kialakuló szoborral találkoztál, mely Syrac Hold formáját vette fel, amint éppen egy megfelelőnek látszó Chara-din trófeát tűz az övébe! Ezt az alkotást! Te vajon milyen szobrot csinálnál? Egy ormánygőte sántikál oda hozzád. Egy tüske fúródott a talpába, és már alig tud járni. Ahhoz, hogy kihúzd a tüskét a talpából, 3 TVP-t kell elköltened (29. jellempróba).
(Vándorcirkusz:) Egyszercsak vidám beszéd és nyikorgó szekérkerék hangja üti meg füledet. Hamar megpillantod az út mellett táborozó cirkuszkaravánt. Hirtelen, szinte a semmiből, előtted terem egy szívélyes törpe és arra kér, vegyél részt valamelyik játékukban. Közlöd vele, hogy most nem mennél be, csak nézelődtél kicsit, majd továbbindulsz. [Jelenleg nincs olyan hely, ahol próbálkozhatnál (vagy nincs rá aktív CIR parancsod).]
[-100 varázspont.] Erőd TF-elődött. [10 pontot használtál fel, van még 155.]

kut 20 kutatsz 20 pontért
A környező bokrokat félretolva, megtalálod a bejáratod. Bemászol. Odabent hatalmas kőszobrok vannak, a valaha drágakő szemet és egyéb díszítéseket azonban valaki már rég kilopta. Egyszercsak megakad valamin a szemed. Egy titkosírás, a falon! Kiböngészed.

Odakint is körülnézel. [20 pontot használtál fel, van még 135.]

szk 765 keresed a 765. szörnyet
A táborozás ideje alatt majd megpróbálsz nyomokat kutatni, hátha találsz egy ryuku futárbérencet. [0 pontot használtál fel, van még 135.]

ef 8 533 energia fejlesztése 8
Véred forrni kezd, ahogy hatalmát felhasználva az ősi Tudás kutatására fordítod. Elégettél 8 vérpontot. Befejlesztetted a képességbe a szükséges mennyiséget, mostantól használhatod! Közös Tudatotok új képességet fejlesztett ki. (ld. enc.) [56 pontot használtál fel, van még 79.]

ef 20 540 energia fejlesztése 20
Véred forrni kezd, ahogy hatalmát felhasználva az ősi Tudás kutatására fordítod. Elégettél 11 vérpontot. [77 pontot használtál fel, van még 2.]

* 1. BP: használod a 147. tárgyat
(Felhasználsz a következő forduló TVP-jéből:) Csapdát állítasz fel a motyód mellett. [3 pontot használtál fel, van még -1.]

* 2. BP: kiveszel a bankból a 347. tárgyat (1 darabot)
Kiveszel a bank széfjéből 1 súlyzót. [0 pontot használtál fel, van még -1.]

* 3. BP: kézbeveszed/felveszed az 1158. tárgyat
Leveszed a mágusköpenyt, majd felöltöd a ryuku vadászinget. [0 pontot használtál fel, van még -1.]
[KT képesség hatása:] Üzenetet kapsz a Fairlight banktól: mivel ebben a körben elfelejtettél lottót vásárolni, megtették helyetted, 1 szelvénnyel, általuk választott számokkal játszották meg neked. A 10 arany költséget a bank fizette. Vásárolsz egy lottószelvényt, amelyen a tippjeid: 20, 3, 30.
Etetési idő! Megeteted a szörnyeidet. 4 kaját nyel le a pikkelyes ptog. 3 kaját töm magába a sivatagi doareg. Kezd sötétedni, ideje lepihenni. Kiliheged magad, majd táborhelyet keresel. Betakaródzva, gyorsan álomba merülsz. A heti megpróbáltatások megedzették a szervezetedet. (Szerencséd egy picit megnövekedett - kb. 5 TVP-nyi fejlesztésnek megfelelő mértékben.)
Ebben a körben -1 pontod maradt, ebből a következő körre -1 pontot vihetsz át. Kapsz még 315 pontot. A következő körben tehát 314 pontot költhetsz el.

ENCYCLOPEDIA FANTASIA


DÍSZES TUNIKA (1488. TÁRGY)
Sem mintázatában, sem színeiben nincs elképzelhetetlen, ahány nemes csak él a Ryuku Birodalomban, mind egyedi tunika varratására törekszik. Vannak olyan tartományok, ahol a tunika hátára kézzel hímezik fel a család, és a terület közismert címerét, másutt mágikus szimbólumok dívnak, és persze mindig vannak olyanok, akik valami egyedi, és megismételhetetlen mintát képzelnek el a jellegzetes nemesi viselet díszeként. A tunikát páncélként KF-elheted, ha már elérted a 30. tapasztalati szintet, de készülj fel rá, hogy legtöbbször csak a tulajdonosa élete árán szerezheted meg. Mivel viselve valódi ryuku nemes benyomását kelted, ellenfeleidben ez némi félelmet ébreszt, amit persze te a javadra fordíthatsz. A tunika ezért a védettséged 10-zel növeli, a max. ÉP-dhez pedig 300-at ad.

GYŰJTÖGETŐ ÉLETMÓD (533. TUDATI KÉPESSÉG)
Ha valakinek a fejében egyszerre hatvan elme vitázik, az a legtöbb esetben nem eredményez semmi jót, legfeljebb egy tartós bérletet az alanori központi tébolyda egyik magáncellájába. Meg kell tanulnod kezelni ezt a fura állapotot, hogy mindig, bármely pillanatban ott vannak, ott lehetnek az elmédben a tudattársaid, és bármiben segítséget nyújthatnak, még igazából kérned sem kell. Ha ezt a furcsa képességet sikerül elsajátítanod, akkor a lehetőség kihasználása már csak egyetlen aprócska lépés lesz: mégpedig ez a képesség. Ha barkácsolsz, vagy kotyvasztasz valami újat, ha épp begyűjtesz egy ritka növényi termést, vagy netán egy közönséges tárgyat ruházol fel csodás, varázslatos képességekkel, társaid tapasztalata mindig a segítségedre lesznek. Ezenkívül, ha a mindnapi rutinszerű, végtelenül unott és számtalanszor begyakorolt mozdulatsorokat végzed, azokban is nagy hasznodra lesz ez a faramuci, új elmeállapot. [A játék nyelvére lefordítva mindezt: a sikeres KT parancsok mostantól 10%-kal kevesebbe fognak kerülni neked, de legalább 1 TVP-t mindenképp el fogsz ilyenkor költeni. Ez a csökkentés a moa munkáskesztyűval összeadódik, de az üllővel nem. Mindehhez külön parancs kiadására, vagy további beállításokra nincs szükség, a hatás automatikus. Ezen kívül a tündérpalotás KLD parancsok (KLD 18-42 és 55-59) fele TVP-be kerülnek, és lehetőség van plusz egy makró szerzésére.]

KARAKTERLAP

Suitora Zolna, egy fekete, hosszú hajú, kék szemű mutáns nő vagy. Bőröd mint a hold sápadt ezüstje. Tharr bíborosa vagy. A Vértestvérek (#9146) K.T. tagjai közé tartozol. Ez a 174. fordulód.

Erő: 43 (54) Szint: 41 Merészség: 10/5 Magasság: 163 cm
IQ: 27 (35) Támadás: 67 (71) Agresszió: 3 Testsúly: 48 kg
Ügyesség: 22 (30) Védekezés: 78 (86) Menekülés: 15 % Életkor: 5/141 év
Egészség: 20 (31) Életpont: 663/787 Jellem: semleges (+1) Tul. pont: 17
Szerencse: 32 (71) Varázspont: 1381/559 Pénz: 10710 arany Kép. pont: 38
Vérpont: 90/17 Pszi pont: 234/147 Halhatatlanság: 1 % EFejl: 13
Eddig összesen 2542 szörnyet (34 ebben a körben) öltél meg. Ebben a fordulóban 222627 TP-t kaptál. Jelenleg 9328328 TP-d van. A következő szinthez még 271672 TP szükséges. Trófeáid: Quwaxotix, kisebb quwarg isten, őrjáratozó katona. Jóllakottság: 101%. A 173. fordulódban 41114 arany került a bankszámládra. 41319 aranyat vehetsz fel a kamatokat is beleszámítva.

HARCI ISMERETEK
víziharc: 6/56 ökölvívás: 7/75 szúrófegyverek: 7/54
vágófegyverek: 43/90 (+22%) ütőfegyverek: 7/42 lőfegyverek: 7/17
dobófegyverek: 34/80 (+17%)

Óvatosság (labirintusokban): 0 KPCS: automatikusan minden kapcsolónál
161,114 mezőn táborozol

EGYÉB ISMERETEK
1. rejtőzködés: 27/45 (-300%) 2. nyomkövetés: 59/76 (+45%) 3. lopás: 1/34 (-300%)
4. mászás: 15/97 5. csapdakészítés: 17/82 (+6%) 6. csapdaészlelés: 5/65 (-300%)
7. gyógyítás: 2/93 8. titkosírás: 14/63 9. felderítés: 10/97 (+23%)
10. szörnyidomítás: 14/16 11. teológia: 120/13 (+65%) 12. taumaturgia: 73/79 (+156%)
13. versengés: 2/24 14. harcművészetek: 4/67 15. zene: 14/98
16. szörnyismeret: 33/87 (+26%) 17. pszi: 24/94 (+3%) 18. zárnyitás: 11/47 (-300%)
19. vadászat: 8/97 20. bányászat: 22/87 21. testépítés: 25/36
22. úszás: 2/52 23. főzés: 13/86 (+10%)

FELTÉTELES PARANCSOK (még 48 lehet)
deus ex machinád 1 mezőre repítsen
totem 90% életpont alatt (gyógykenőcs (#313))
elfogod pikkelyes ptogot (#470) fedett veremmel (#219)
mászol max. 50 TVP-ért
maradék TVP-dből az erő (1) tulajdonságodat TF-eled
Feltételes támadás (aktív: 17, max: 50)
Zinthurg (#180) (csak egyszer), gnóm szolgáló (#181) (csak egyszer), élőholt quwarg (#202), szintszívó (#96), quwarg ősmágus (#302), quwarg tűzköpő (#678), ősquwarg (#300), quwarg szellem (#676), quwarg őrparancsnok (#677), quwarg anyakirálynő (#269), ongóliant (#159), Quwargamanga (#963), Quwaxotix (#961), kisebb quwarg isten (#213), kputtyintó csalán (#247) (csak egyszer), öregedést okozó lények (#9095), massza (#217)
Barátságosság (aktív: 1, max: 50)
bűbájlidérc (#761)

VARÁZSLATAID ÉS PSZI KÉPESSÉGEID
Varázslói varázslataid
tüskepajzs (#30, 4 VP) lángcsóva (#31, 5 VP) hhaar burka (#32, 6 VP)
izomernyesztés (#33, 6 VP) varázsvédelem (#34, 8 VP) védelem sav ellen (#36, 12 VP)
villámcsapás (#50, 18 VP) láthatatlanság (#76, 15 VP, 5 TVP) városi teleport (#96, 50 VP, 10 TVP)
felszínre ugrás (#109, 25 VP, 5 TVP) varázsenergia (#161, 35 VP, 5 TVP) városi teleport II (#181, 60 VP, 10 TVP)
Symulf rúnája (#182, 12 VP, 5 TVP) állatvédelem (#192, 25 VP, 5 TVP) tiltott teleport (#198, 100 VP, 10 TVP)
a munka gyümölcse (#224, 10 VP) időcsere (#285, 5 VP) mágikus gyorsítás (#330, 0 VP)
tolvajvér (#364, 22 VP, 5 TVP)
Papi varázslataid
vámpirizáció (#1, 8 VP, 5 TVP) éber kakukk (#3, 6 VP) gyógymógy (#5, 6 VP, 5 TVP)
áldomás (#6, 5 VP, 5 TVP) erőpajzs I (#12, 6 VP, 5 TVP) hadiszerencse I (#13, 4 VP, 5 TVP)
méregsemlegesítés (#14, 10 VP, 5 TVP) vak őrület (#18, 3 VP, 5 TVP) kitartó ló (#19, 10 VP, 5 TVP)
korgó gyomor, huss (#21, 3 VP, 5 TVP) unkreáció (#22, 0 VP, 5 TVP) hadiszerencse II (#24, 6 VP, 5 TVP)
tündérfény (#25, 1 VP) tulajdonságpajzs (#26, 16 VP, 5 TVP) csupasz izom (#28, 10 VP, 5 TVP)
óriáserő (#53, 24 VP, 5 TVP) azonnali gyógyítás (#58, 15 VP, 5 TVP) puha ütés (#60, 18 VP)
tűzeső (#61, 16 VP) erőpajzs II (#63, 24 VP, 5 TVP) oltár eltörlése (#79, 60 VP, 10 TVP)
vadítás (#81, 8 VP, 5 TVP) szörnycsábítás (#83, 14 VP, 3 TVP) vasszervezet (#86, 8 VP)
szopókőpusztítás (#88, 21 VP, 5 TVP) fürgülés (#92, 22 VP) rúnapukkasztás (#94, 0 VP)
DEM kreálása (#95, 50 VP, 10 TVP) erőpajzs III (#127, 30 VP, 5 TVP) tárgyészlelés (#135, 30 VP, 10 TVP)
Tharr haragja (#145, 16 VP) isteni küldetés (#170, 40 VP, 5 TVP) gyorsvarázslás (#179, 0 VP)
Pszi képességeid
pszi-ernyő (#64, 6 PP, 5 TVP) auratranszformáció (#65, 10 PP, 10 TVP) pszi-regeneráció (#66, 12 PP, 5 TVP)
felejtés (#68, 5 PP, 5 TVP) kí koncentráció (#69, 14 PP, 5 TVP) agyletapogatás (#70, 16 PP, 2 TVP)
szürkeáll. aktiv (#71, 20 PP, 5 TVP) mentális pajzs (#72, 9 PP, 5 TVP) pszi fejlesztés (#73, 20 PP, 10 TVP)
molekulaátrendezés (#74, 10 PP, 5 TVP) agykorbács (#97, 6 PP) pszi-acéltorony (#98, 8 PP)
tudatkutatás (#99, 20 PP, 10 TVP) térképelemzés (#104, 20 PP, 10 TVP) kontinuum-tágítás (#105, 60 PP, 10 TVP)
tudatrombolás (#111, 25 PP) pszi-gyűjtés (#112, 300 PP, 30 TVP) pszi-ernyő II (#113, 10 PP, 3 TVP)
agybénítás (#114, 10 PP) pszi-konverzió (#115, 50 PP, 20 TVP)
Alakváltó és tudati képességeid
savlehelet (#225, 10 ÉP)
Butaság ára beállítás: teológia: +15 vp 9 költség alatt; taumaturgia: +34 vp 19 költség alatt;

JELENLEG RAJTAD LEVŐ AKTÍV VARÁZSLATOK ÉS PSZI HATÁSOK
állatvédelem (#192) vámpirizáció (#1) feltámadás (#168) szürkeáll. aktiv (#71)
tulajdonságpajzs (#26) a lélek védelme (#57) hadiszerencse III (#59) óriáserő (#53)
csupasz izom (#28) méregsemlegesítés (#14)

TÁMADÓ ÉS VÉDEKEZŐ VARÁZSLATOK LISTÁJA
Feltételes varázslat-használat
20. és magasabb szintűek ellen
Támadó varázslatok (aktív: 1, max: 20)
villámcsapás (#50)
Feltételes támadó varázslatok (aktív: 23, max: 119 - védekező varázslatokkal együtt)
izomernyesztés (#33) >> ryuku légiós (#361) izomernyesztés (#33) >> ryuku gárdista (#360)
villámcsapás (#50) >> Zinthurg (#180) villámcsapás (#50) >> gnóm szolgáló (#181)
villámcsapás (#50) >> élőholt quwarg (#202) villámcsapás (#50) >> ryuku csapásvezető (#778)
izomernyesztés (#33) >> nómenklatúra (#158) izomernyesztés (#33) >> quwarg parafenomén (#248)
villámcsapás (#50) >> tyrannoszaurusz rex (#160) villámcsapás (#50) >> ősquwarg (#300)
villámcsapás (#50) >> quwarg szellem (#676) savlehelet (#225) >> quwarg anyakirálynő (#269)
Feltételes védekező varázslatok (aktív: 23, max: 119 - támadó varázslatokkal együtt)
védelem sav ellen (#36) >> kisebb quwarg isten (#213) varázsvédelem (#34) >> quwarg parafenomén (#248)
varázsvédelem (#34) >> quwarg ősmágus (#302) varázsvédelem (#34) >> quwarg tűzköpő (#678)
tüskepajzs (#30) >> quwarg őrparancsnok (#677) védelem sav ellen (#36) >> quwarg anyakirálynő (#269)
védelem sav ellen (#36) >> varkaudar varázsló (#271) védelem sav ellen (#36) >> gnóm szolgáló (#181)
pszi-acéltorony (#98) >> pszi elementál (#221) hhaar burka (#32) >> ryuku légiós (#361)
hhaar burka (#32) >> purifikátor (#157)

ELFOGOTT SZÖRNYEID
sivatagi doareg (#240) (málhás: +40 kg teher) státusz: OK
pikkelyes ptog (#470) (hátas: 10 lépés/kör; 6 TVP/lépés; +12 védettség;) státusz: OK

ISTENI KÜLDETÉSEID
1.) Nem triviális feladat: Ejts el egy napon [értsd egy fordulón belül] legalább négy szörnyet ütő (lehet ököllel is), négyet vágó, és négyet szúrófegyverrel! Ja, és lehetőleg ne egy csirkeólban teljesítsd a küldetést.
2.) Egy kacagó szépia leölése egy új fegyveres szakértelemben való jártasságodat bizonyítaná.
3.) Imádkozz, amint elérted a püspöki rangfokozatot!

HŐSTETTEID
A II. quwarg rajzásban megölt quwargjaid száma: 1792, pontszámod: 24267.

KT-d eddig kifejlesztett képességei:
gyógyító totem (116)
keményebb bicepsz (149)
kaszt.kiteljesedés (166)
kasztrop.kitágulás (197)
a hatalom rúnája (215)
önismeret (236)
vámpír születése (241)
a butaság ára (273)
csepp a vérteng. (281)
halandóság álcája (325)
a vámpír álma (347)
halhatatlanság ára (358)
vérmágia (366)
a Szörny érintése (375)
hármas szövetség (383)
a mágia szeretete (393)
Tudati képességfa:
tudati portya (501) OK
auraerősítés (502) OK
kedvenc táborhely (503) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 50 TU.
elmetágítás (504) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 50 TU.
tudatforrás (505) OK
tudati gyorsítás (506) belefejlesztettél: 20 TU. szükséges még: 50 TU.
kőbőr (507) OK
közös ima (509) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 70 TU.
tudati retesz (510) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 70 TU. (KT-d jelenleg ezt fejleszti, kifejlesztéséhez még 0 TU szükséges.)
tudatkinézis II (511) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 70 TU.
mentális felfrissülés (512) OK
tudati gyorsítás II (513) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 90 TU.
tudati ismétlés (519) OK
tudati gyorsítás III (520) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 110 TU.
vakmerőség (526) OK
tudati erősítés (527) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 130 TU.
gyűjtögető életmód (533) OK
tudati erősítés II (534) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 150 TU.
halhatatlanság (540) belefejlesztettél: 11 TU. szükséges még: 139 TU.
a düh vérvörös köde (541) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 170 TU.
nyakláncviselés (547) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 170 TU.
Az új képesség készen van, de még 8 nap szükséges, hogy használhassátok.

A FORDULÓ ELEJÉN MÉG MEGVOLT...
3331 arany (#50) 1 bőrpáncél (#51) 4 dorony tüdő (#212)
26 drótszőr (#37) 1 fémrúd (#104) 2 gromak bőr (#268)
1 gyenge méreg (#26) 18 gyógykenőcs (#313) 2 gyöngymangó (#135)
3 kaja (#2) 1 karbin plazma (#199) 6 kék orchidea (#68)
1 kristályfolyadék (#449) 1 lapockacsont (#33) 2 magszim bél (#103)
44 pirkit (#153) 1 pszi kő (#248) 6 quwarg katalizátor (#1535)
1 rókafarok (#124) 1 sallank karom (#128) 1 ubuk dobónyíl (#138)
3 vadász tatu bőr (#15) 1 vámpírfog (#1221) 7 vasérc (#152)
11 víz (#27)

EBBEN A FORDULÓBAN KERÜLT HOZZÁD...
1 áldott kő (#642) 3 fekete gyöngy (#99) 1 fokhagyma (#403)
1 gernim balzsam (#1894) 8 madártoll (#112) 298 mákrózsa virág (#56)
2 púderkő (#119) 1 q. demoralizátor (#2067) 4 sáfránypor (#211)
1 Sshreakza amulettje (#836) 1 térdeplő tülök (#1440) 4 tinta (#101)
1 vas dobónyíl (#189)

E KÖRBEN TETT LÉPÉSEID TÉRKÉPE


(161,114) nekrofun (#173), mínosz-kúp (#178), Tharr oltár, művészi porolit (#720), 29. jellempróba

Üzenet küldése a karakternek