Vissza a Főoldalra

XLIII. BEHOLDER TALÁLKOZÓ EGYÉB PROGRAMJAI

Kvíz Olimpia, Szerencsekerék, Mini-szójáték:
ezek a programok számítógépen játszhatók a találkozó ideje alatt a nagyteremben különböző gépeken.

A Kvíz Olimpián a végzetúr játékosoknak van lehetőségük 6 perc alatt 25 kérdésre válaszolni, amik lehetnek általános kérdések vagy akár a Végzetúrról szólóak. Természetesen a megfelelő nyeremény sem marad el.

A Szerencsekerék szintén végzetúr játékosoknak készült. 5-ször lehet megpörgetni a szerencsekereket és garantáltan kapsz minimum egy ritka nyereményt az 5 pörgetésből.

A Mini-szójáték minden játékosnak szól, tehát bárki kipróbálhatja a nagyteremben egy számítógépen. Délben és délután 15.50-kor külön versenyt is rendezünk belőle. Érdemes nevezni rá.

Kincsvadászat: A művelődési ház területén elrejtünk 20 db színes borítékot, amikben a kincsek vannak.
Ezek lehetnek játékon belüli nyeremények vagy éppen kézzel fogható is pl. HKK. Mivel ez a játék régóta megy elvétve akadnak még régi borítékok is a műv.házban, de csak az aktuális találkozóra érvényes nyereményeket tudjuk beváltani.

Keresd a párod - Másképpen!: A bejáratnál egyes játékosok véletlenszerűen kapnak lehetőséget, hogy részt vegyenek ebben a játékban. A játékosok vagy egy kérdést vagy egy választ kapnak. Ha a kérdést kapja, akkor a választ kell megkeresnie, ha a választ, akkor a hozzátartozó kérdést kell megtalálnia egy másik játékosnál. A két játékosnak tehát össze kell találkozni és együtt jelentkezni a megadott helyen, hogy a nyereményt megkaphassák. 10 kérdés-válasz lesz, tehát 20 játékos nyerhet.

Szörnyinvázió: Itt is a bejáratnál kapnak lehetőséget egyes játékosok véletlenszerűen, hogy részt vegyenek ebben a játékban. A 15 szörnyből 10-et mindenképpen be kell gyűjteni ahhoz, hogy a szörnyvadászok átvehessék a jutalmukat. Kérhettek segítséget abban, hogy a mikrofont használhassátok. Teszünk ki üres kartonpapírt is, ami szintén segítségetekre lehet, hogy tudjátok majd egymás felé jelezni mennyinél tart a gyűjtés és mikor tudjátok leadni stb.

Betűvadászat: Egy mondat betűit kapják meg a játékosok véletlenszerűen a bejáratnál. Egy játékos egy betűt. Ezeknek a játékosoknak kell a betűket a kijelölt helyre vinni és a megfejtést kitenni belőlük. Ha sikerül az értelmes mondatot kitenni, akkor a játékban résztvevők bezsebelhetik a jutalmukat is. Kérhettek segítséget abban, hogy a mikrofont használhassátok, ha esetleg felszeretnétek hívni a játékostársak figyelmét, ha kellene még betű a megfejtéshez..

Nyári Vakációóóóóó!: Végre itt a nyár, indul a vakáció! Ehhez szükség van tárgyakra, hogy ez egy kellemes nyári kaland lehessen. A bejáratnál egyes játékosok véletlenszerűen kapnak lehetőséget, hogy részt vegyenek ebben a játékban. 10 db nyári tárgyból 8 db -ot kell mindenképpen begyűjteniük, hogy a jutalmat átvehessék a résztvevők. Teszünk ki üres kartonpapírt is, ami szintén segítségetekre lehet, hogy tudjátok majd egymás felé jelezni mennyinél tart a gyűjtés és mikor tudjátok leadni stb.

A bejáratnál osztott feladatokból csak egyféle kerülhet hozzád. Egy játékos csak egyféle jutalmat kaphat. Ha valakinek nincs kedve részt venni a játékban, akkor átadhatja egy olyan társának a feladatot, aki a bejáratnál nem kapott semmilyen külön játék lehetőséget, hogy meglegyen az esély a feldatok elvégzésére.

XXI. Alanori Íjászverseny:

Nem darts verseny lesz most, hanem tapadókorongos nyilakat lehet céltáblára lőni.

XXI. Alanori Íjászverseny Mesteri fokon:

Itt már egy kis nehézséget is beleviszünk a játékba, amivel még izgalmasabb lehet a játék.
5*2 fős csapat játszhat majd.

Reméljük, hogy ez az újdonság elnyeri majd a tetszéseteket és kellemes szórakoztató program lesz az Alanori íjászat továbbra is, de már más formában.


Az aranyládika titka - játék, a többi majd ott kiderül. :)


Jó szórakozást kívánunk!

A cikk a Beholder Kft. oldaláról származik.
A cikk a weben a http://www.beholder.hu/?cikk=22078 címen elérhető.
Létrehozás: 2015. május 14. 17:07:59 Küldd el a cikket másoknak