Vissza a Főoldalra
 

Hírek, újdonságok
Változások listája
A számlanyitás folyamata
Árak + Jelenlét bónusz
Befizetési módok
Jelentkezési lap
Kedvezmények
Kipróbálás (10 ingyenes forduló)
Szabálykönyv
Új játékosoknak
Alanori Krónika kupon
Aukció
Beállítós UL
Bónuszok
Eseménynaptár
Hasznos Információk
Ismeretek hasonlítása
Kalandozók versenye
Karakternév-változtatás
Lemaradás vásárlása
Reinkarnáció
Statisztikák
Szavazások
Tesztcsata
Titanitdukát aukció
Tudástár
UL küldés
Beholder Labirintus
Memóriajáték
Mini-szójáték
Puzzle
Chat, üzenõfal
Fórumok
Közös Tudatok
Közös Tudatok Listája
KT-képességfa
Levelezési lista, IRC
Megosztott fordulók
Nyilvános fordulók
Miniolimpiák
Olimpiák
TF találkozó
AK Archívum
GN Archívum
Írások, novellák
Linkek
TF könyvek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Tollaskígyó
Küldd el képeslapként!
"Ez a jókora méretűre megnőtt óriáskígyó nevét a feje hátulján, tarajszerűen ékeskedő tollakról kapta. Iszonyatos méretei láttán még a legmegtermettebb troll is sikoltva kezd menekülésbe, de még így is kétséges, túléli-e a vele való találkozást. A tollaskígyó ugyanis nagyon gyors." - részlet az Encyclopedia Fantasiából
Nézz szét a galériában!
Tavaszi befizetési akció 2024.03.01. (péntek) - 2024.03.18.
Olimpiák eredményei

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Aukciós statisztika
Az utolsó Aukciós Napon történtek
Túlélők Földje - Nyomtérkép az utolsó 32 játékhét nyomaiból

A lista folytatása...
Olimpiák eredmémyei (9)
A Sötétség Kora - retró történelmi esemény (17)
Épülettervezői pályázat 2. (10)
Tavaszi befizetési akció 2024.03.01. (péntek) - 2024.03.18. (1)
Tavaszi befizetési akció 2023.02.27. (hétfő) - 2022.03.10. (2)
TF KÖZÖS TUDATOK (1277)

További témák...

2024-03-19 05:41:58 Az UL-ek letöltésre kerültek.

Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 |
Nézet:
Egy varkaudar inváziónak én is jobban örültem volna...
 
Koszi, hogy atgondoltatok, ez igy teljesen korrekt!
 
A fekete lyuk nekem is megdobta a tárgyhelyek számát, de emlékszem ryuku környékén és a fekete lyuk előtt volt párszor, hogy betelt a zsák.
De az is biztos, hogy nem véletlenül lett bankszéfméret és tárgyhelybővítés lehetőség most az adatbázisnöveléskor
 
Soha nem ereztem problemanak a targyhelyet...

KF vegen igy allok:

Még 156 fajta tárgynak van hely a listádon (max. 749 fajta tárgyad lehet egyszerre)

Ehhez hozza kell tenni, hogy kenyszeres szelektalo vagyok Ami ugy erzem nem kell, azt mar dobom is a ladikoba...
 
Lehet, hogy nem érzed jogos érvnek, pedig amikor van nálad a plazmából 8-10 féle, az mind tárgyhelyet jelent. A játék során sok tárgyhely növelő holmit lehet szerezni, ez tény, azonban sokszor belefuthatsz abba is, hogy elfogy a helyed - főleg új területen. Ha megnézed mennyiszer jött elő az a kérdés, hogy "betelt a hátizsákom és emiatt nem vettem fel ezt, vagy azt egy labirintusban, ott lesz-e még, ha visszamegyek érte", akkor az elég jó iránymutató, hogy ez probléma. Gyakorlatilag folyamatosan bővül a játék újabb és újabb tárgyakkal, ami bizony szuper dolog, viszont magával hurcolja azt is, hogy rengeteg tárgyhelyre van szüksége egy karakternek.
Szóval a "semmit nem kell csinálni" szerény véleményem szerint költői túlzás - sok esetben kőkeményen szelektálni kell érte, hogy megtarthasd az ilyen holmikat.

Örülök, hogy átgondoltátok a megtartom/nem tartom kérdést, szerintem a jó döntést hoztátok meg.


Hogy mennyire nem egyszerű egy labirintust berakni a játékba, azt ti tudjátok, mi csak sejthetjük
 
Köszi szépen, hogy átgondoltátok.
 
Az "elég egy labi" azért nem olyan egyszerű, mint gondoljátok. Mindenesetre most már invázió lesz, ez nem változik, mivel Miklós ezt írta fel a fórumon, hogy ezt beszéltétek meg. Az invázió ma indul.
A plazma/esszencia kérdést átgondoltuk, és azt nem érzem jogos érvnek, hogy "őrizgettem", mert ahhoz semmit sem kell csinálni. Viszont az jogos, hogy azért 10 féle plazma van, abban lehet azért extrém random is, hogy valakinek valami nem esik. Emiatt mégis meghagyjuk a plazmákat, és ha már azokat meghagyjuk, akkor az esszenciákat is meg kell. Így táposabb lesz az esemény, remélhetőleg mindenki örül.
 
Igen,nekem is hiányzik pár karinak,de akkor ehhez elég egy labi,nem kell invázió pláne nem elvenni az eddig őrizgetett cuccokat.
 
Szerintem sokan és sokszor kértük a morf invázióból eső plazmák bekerülését a játékba egy labirintusba, amit lehet kódexelni, ha nem sikerülne pont olyannak esni, amilyen kell.
Igen, tárgyhelyet foglaltak - foglalnak ezek a vackok, s valóban véletlenül se egyenletesen potyogtak, meg ugye az se mindegy, hogy síkon voltál-e, mikor megszerezhetőek lettek, vagy éppen pont azokból tudtál bankolni, amik kellettek hozzájuk...
 
Amúgy igen,ki is kérte a morf inváziót?Erről egy szavazás nem ördögtől való lenne itt a beho oldalon.Pl. hogy mit is szeretnénk......Toronyháborút
 
Nekem sem tetszik, hogy eddig szívtam az összes karakteremmel hogy maradjanak az esszenciák, most meg egy tollvonással le lenne húzva.

Mi a francért kell morf invázió?? Mert keményen egy valaki kérte? Ennyi erővel lehetne varkaudar-thargodan invázió, ami sokkal jobb volt és még az esszenciákat sem kellene bántani.

Danair
 
Már bocsánat, de nem tartom korrektnek, hogy elveszitek a TVP-ért, parancshely-ért, bankhelyet foglalva megőrzött morf eszenciákat, plazmákat.
Zavar az erősítés? Programozzátok le, hogy ne lehessen vele visszaélni, ami mi is? A TP-t miért nem veszitek el amit az előző invázióban gyűjtöttünk? Az nem előny?
Pont azért tartottam meg az eszenciákat, ha már nagy nehezen összeraktam őket, hogy ha megint lesz invázió, be tudjam állítani az erősítést az elején.
Nagyon máshogy gondolkodunk...
 
Most akkor a plazma, az esszencia, vagy mindkettő kikerül a karaktertől? Ezeket a színes vackokat nyílván azért őrizgettem idáig, mert
1) nem volt olyan színű (zöld), ami kellett volna
2) nem voltam még azon a területen, ahol le tudtam volna gyártani (síkok)
3) maximálisan szerettem volna kihasználni (10k maxÉP még odébb van a +2%-oshoz)

Na meg persze reménykedtem, hogy bekerül valami labi, ahonnan kieshet a hiányzó és lehet reszetelni, ha elsőre nem jött össze...
 
Igen ez jo lenne, illetve akkor elalkimiaznam a tobb szaz plazmamat nemi kis aranyert, ha mar eddig orizgettem oket feleslegesen...
 
Esetleg azt nem lehetne,hogy a morf főzetek kiírása kerüljön be először,aki elmaradt vagy elfelejtette mit nem csinált meg vagy őrizgetett,az mondjuk kap rá egy hetet,hogy elkészítse,és csak utána törlődnek?
 
Ez legutóbb nem így volt, azért is vetettem fel még indulás előtt.
 
mondjuk ha valaki 10 eve jatszik es regen megszerzte ezeket a cuccokat es kozben targyhelyet nem sajnalva orizgette ezeket, akkor szerintem megerdemli, hogy elonnyel induljon. engem legalabbis nem zavar, mert nyilvanvalo, hogy sokkal tobb eroforrast, energiat es penzt tett a jatekba, mint en, ugyhogy legyen is erosebb.

Mondjuk, ha ettol iszonyatos nagy elonyre tudna szert tenni, akkor felul lehet vizsgalni, de szerintem a tf egyik varazsa a folytatolagossag es ez pont ezt erositene tovabb.
 
Én sajnálom, hogy szünetel a mini event sorozat.

Nem sokáig szünetel. A morfokat ezúttal csak 4 hónapra tervezzük, utána folytatódik a minievent.
 
- korabbi eventbol megmaradt morfplazmakkal / esszenciakkal mi lesz?

Elvesszük őket. Ha nem lett volna új morf event., akkor maradtak volna, hogy aki nem gyártott le vmilyen italt, annak legyen még rá lehetősége. De az esszenciák pont olyanok, mint minden invázióban az erősödés. Mindig más módszerrel de az invázió kezdetekor 0-ról erősödtek a szörnyek. Nem lenne fair, ha most egyeseknek hirtelen lehetne többszáz%-os erősítés már a kezdéskor.

- Resfoldon meg lesz oldva a KF-tol kulonallo szornygeneralas?

Szerintem igen, hiszem már a minieventekben is volt külön generálás oda.

- labis rettenet-szornyek ki lesznek veve minden teruletrol?

Már korábban kivettük őket. A síkosakat biztosan, a többinél lehet benn ragadt valami régi labis monc, ami problémát okozhat, de ha valaki ilyennel találkozik, ír az Ügyfélszolgálatra, megnézzük, megfontoljuk, és ha jogosnak találjuk, kivesszük.

A kerekterlepra nem lehetne kiirni azt, hogy milyen morf italokat ivott meg a karakter eddig?

Erre lesz vmi parancs, amivel ki tudod íratni. Legalábbis Miklós ezt ígért a fórumon.

Illetve arra is gondoltam, hogyha valaki területet vált, mondjuk ryukuról átmegy sf-re, akkor fele pontért vagy sf-es lények generálódjanak, vagy ha maradnak a ryukusok, akkor ne felezett pont járjon értük.

A morfokat újra tudja mindenki generálni magának. Amíg nem generálja újra őket, addig szerintem teljes pont jár, mindegy, hogy hol öli őket. Ld. a morf esszencia encét!
 
Én a Toronyháborút várom vissza nagyon lassan 10 éve. Jó lenne előbb-utóbb az is sorra kerülne!

A morfos esemény kapcsán az is egy nagy kérés volt, hogy legyen kiírva a karakterlapra, hogy mit raktál össze eddig. Több karakternél ennyi év távlatából nem könnyű tisztába lenni ezzel, ha nem volt nagyon precíz az ember és nem írta fel biztos helyre, mára már fogalma sincs mit csinált meg és mit nem.

Illetve még azt szeretném hozzátenni, hogy az azóta direkt őrizgetett esszenciák nem lenne fair, ha most csak úgy törlésre kerülnének a karakterektől! Kérem, ezek maradjanak meg!
 
En sem szeretem a morfokat inkabb csinalnam a minieventeket, de ugy tunik a tobbsegnek ez kell...
 
A kerekterlepra nem lehetne kiirni azt, hogy milyen morf italokat ivott meg a karakter eddig? Valahova irogattam regen, de mar nem talalom, vegignyalazni meg x kari y fordulojat uuu...
 
Én sajnálom, hogy szünetel a mini event sorozat. Mondjuk, soha nem tartoztam azokhoz, akik a kaffogó hebrencs-tömeg nézeteit vallják...
 
Illetve arra is gondoltam, hogyha valaki területet vált, mondjuk ryukuról átmegy sf-re, akkor fele pontért vagy sf-es lények generálódjanak, vagy ha maradnak a ryukusok, akkor ne felezett pont járjon értük.
 
- korabbi eventbol megmaradt morfplazmakkal / esszenciakkal mi lesz?
- Resfoldon meg lesz oldva a KF-tol kulonallo szornygeneralas?
- labis rettenet-szornyek ki lesznek veve minden teruletrol?
 
Sajnos nem tudom megmondani, pontosan mikor indul. Remélhetőleg a jövő héten, de ez nem biztos.

A számlálókat nullázzuk, tehát aki nem itta meg az előző eventben, annak 500-at kell ölni. Ez nem "folytatás", hanem egy új event, mint a q. inváziónál, ott se számolódott visszamenőleg, hogy mennyit öltél korábban.
 
Azt lehet tudni várhatóan mikor indul az új esemény? (1 hét, 2 hét, 1 hónap, stb). Köszi!
 
Akkor viszont az a kérdés, hogy ez a kettő főzet számlálóhoz volt kötve (a +1kincsesre emlékszem, hogy az biztosan) - a mostani számláló elölről indul, vagy az előzővel összeadódik? Pl. én most valami 178 morfon fejeztem be az előzőt, így ezt a főzetet nem is tudtam összerakni. Most le kell ölnöm 500 morfot hozzá, vagy 322 után tudom összerakni?
 
Szerintem a morfok területre generálódtak korábban is, de majd megnézzük.
 
A morfitalok maradnak, nem változnak. AZ volt a kérés lényege, hogy az is megszerezhesse őket, aki korábba. nem tudta. Aki már megitta pl. a 10% gyengülés + kincset, annak működni fog.
 
 | 1 | 2 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.