Vissza a Főoldalra
 

Hírek, újdonságok
Változások listája
A számlanyitás folyamata
Árak + Jelenlét bónusz
Befizetési módok
Jelentkezési lap
Kedvezmények
Kipróbálás (10 ingyenes forduló)
Szabálykönyv
Új játékosoknak
Alanori Krónika kupon
Aukció
Beállítós UL
Bónuszok
Eseménynaptár
Hasznos Információk
Ismeretek hasonlítása
Kalandozók versenye
Karakternév-változtatás
Lemaradás vásárlása
Reinkarnáció
Statisztikák
Szavazások
Tesztcsata
Titanitdukát aukció
Tudástár
UL küldés
Beholder Labirintus
Memóriajáték
Mini-szójáték
Puzzle
Chat, üzenõfal
Fórumok
Közös Tudatok
Közös Tudatok Listája
KT-képességfa
Levelezési lista, IRC
Megosztott fordulók
Nyilvános fordulók
Miniolimpiák
Olimpiák
TF találkozó
AK Archívum
GN Archívum
Írások, novellák
Linkek
TF könyvek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Jégoszlop
Küldd el képeslapként!
A Jégoszlop varázslat a jégmágia csúcsa. Elmondásakor irtózatos hideg keletkezik a célpont körül, egy bizonyos sugarú környezetében szinte a szó szoros értelmében megfagy a levegő.
Nézz szét a galériában!
XLVI. Alanori Mini Olimpia
Tavaszi befizetési akció 2024.03.01. (péntek) - 2024.03.18.

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Aukciós statisztika
Túlélők Földje - Nyomtérkép az utolsó 32 játékhét nyomaiból
Az utolsó Aukciós Napon történtek

A lista folytatása...
Olimpiák eredmémyei (9)
A Sötétség Kora - retró történelmi esemény (17)
Épülettervezői pályázat 2. (10)
Tavaszi befizetési akció 2024.03.01. (péntek) - 2024.03.18. (1)
Tavaszi befizetési akció 2023.02.27. (hétfő) - 2022.03.10. (2)
TF KÖZÖS TUDATOK (1277)

További témák...

2024-03-28 17:50:12 Az UL-ek letöltésre kerültek.

2024-03-28 17:50:21 A TF fordulók kiküldése megkezdődött!
2024-03-28 17:50:28 A TF fordulók kiküldése befejeződött!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 |
Nézet:
Radul idézek neked, remélem bearanyozom vele a napod:

"Fontos: A nyereményeket (az olimpiaiakat is) 2 hét múlva, azaz június 24-én írjuk be mindenkinek. Addig bárki jelezheti az Ügyfélszolgálaton, ha nem a klasszikus karakterének kéri a nyereményt, hanem más, a díjnyertes, klasszikus karakterével egy számlán levő karakternek."

Azaz elvileg bármelyik a számládon levő kari kaphatja! Az olimpiait nyereményt is!
 
Koszi ezt a kis nosztalgiazast, en szemely szerint nagyon elveztem! A kovetkezo tarthatna 100 forduloig siman, tovabb azert ne, viszont tenyleg jo lenne egy uj map csak a klasszikos karaktereknek! (Ne lehessen oltart epiteni elore nekik mas eles karakterrel pl.) Boltokban viszont lehetnenek par alaptargyak es mukodhetne ra VE parancs igy nem kellene szivni ha a burastya szettori a pancelod es a vilagba nincs egy woor antilop feszek az ujhoz... Lehessen bealdozni Chara-dinhoz is! (pl boltba lehetne venni ekkovet vagy valamilyen uton modon hozzajutni). Annyit fajlalok meg, hogy a jatekos versenyek nyeremenyeit nem lehet atadni eles karakternek ezert azok igy el fognak nekem veszni, pedig eletemben eloszor sikerult gyozni a futoversenyen, sot 1-2. hely is az enyem lett.

Osszessegeben nagyon jo volt, de nyaron hagyjatok pihenni, raer osszel a kovetkezot elinditani!
 
Itten egy "egy karakteres" játékos szól hozzá. (GN-en Torq)

A minden fordcsi 10 zseton maradjon. Korlátozott parancsok ... azzal a feltétellel HA külön adatbázisban mennek a "classik" karakterek, legyenek eltörölve, nincs rálátásom hogy megvan-e még az ŐS/echte/origy TF map* (amikor még 140X-es koordináta volt utolsó, nemhogy csatorna, Elf mesterharcos pláne nem KELET ). Boltok alap árukészlet, a kényelmi funkciók (karaván, malom esetleg TK-k maradjanak ). Nem toltam végig egyik (2) karakteremmel se a 60 fordulót mert egyszerűen éppen a "csömör" állapotban voltam mint játékos. Élvezeti szinten játszottam velük, főleg azért hogy kipróbáljak egy-két dolgot (a +fő+ karakter semleges így naná hogy gonosznak illetve jónak akartam/csináltam a két klasszik karaktert) persze az hogy beletolhattam volna még 9 illetve 12 forcsit biztos sokat dobott volna. Janowia utolsó előtti, Ijf. Adamas Rattus meg asszem 105-ödik lett.

A lényegre térve, tisztában vagyok vele hogy nem az én véleményem az etalon, de egy minnél későbbi inditást ÉS amit a legfontosabbnak tartok egy külön adatbázisban kezelni a "Classic" karaktereket. Ne legyen Fehérbérc, meg a másik kali város, legyenek meg a az újjítások (karaván, malom, neves szörnyek, Vaskarom ... mi is volt a neve Huertol, helyett fejvadászház stb ). Illetve arra van/lesz-e lehetőség akár minimális zseton (pénz) ráfordítás esetén arra hogy bizonyos karaktertöktől ilyen-olyan szakértelmek eltörlését venné igénybe a játékos ?? Ha nem az se baj. Illetve a Klasszik (+1% tp ) medált be lehet íratni "fő karakternek" ??

Végezettül, személy szerint köszönöm az áldozatos munkátokat,lelkesedéseteket amiket beleöltettek ebbe-abba (TF, HKK, AK, KG, ŐV, maga az egész KFT) illetve hogy még mindig van türelmetek elviselni a "Rinyákat".

U.I. : ez a TF-es játszópajtásoknak szól, havi szinten kb 5k HUF-ot tolok bele a játszás élménybe szóval még a villanyszámlát se én termelem ki a Behónak. Jó hétvégét, kössz a halakat, világbéke meg minden.
 
Köszi a pót-eredményhirdetést, van isten (és rézplecsni)!
 
A papi hitet istenenként kiírjuk hamarosan.
A fvszakértelem összeg nem volt a meghirdetett kategóriák között.
 
Bocs, a várhatóan szó kimaradt a válaszomból.
 
Mutáns faj 1-es pszi nincsen más szakértelme induláskor. A tulajdonság összege, mint a többi fajé és random dobja, hogy melyik a kiemelkedő tulajdonsága.
 
Legmagasabb papi hit istenenként volt írva. A legnagyobb fegyveres szakértelem összeget is díjazni kellene szerintem....
 
Cikkben ott van: klasszikus plecsni (+1% Tp)
 
Ezt miért kell ilyen kategórikusan kijelenteni (Arról volt szó egyébként, hogy elmondhatjuk az öteleteinket.)?

Nem értem mi a probléma egy ilyen jellegű igénnyel, hiszen a klasszik szabályai szerint léptek ezek a karakterek, ha bővül a klasszik mondjuk 100-150 fordulóra miért ne lehetne lelépni a "maradékot"?

Én a magam részéről szerettem ezeket a karaktereket, némelyik elég jó stratégiával ment, sajnálom kidobni őket, és különben sem kellene fölös karakterekkel teleszemetelni az adatbázisokat. (és nem, nem fogok tovább játszani velük, arra ott van a többi "normális" karakterem)
 
"Ráadásul minden, a klasszikusban résztvevő, azt végig játszó karakter kap egy egyedi jutalmat..."

Ez mi lett?
 
Köszönöm a lehetőséget, jó móka volt.
Meglepődtem hogy sikerült nyereményeket is elérnem annak ellenére, hogy Geronimo a mágussal nem kimondottan versenyre mentem, hanem továbbterveztem vele (már KT-ba is lépett) így félrerakott TNO-ja és KNO-ja is volt amit ha kiosztok akár több kategória is eshetett volna.
60. forduló nyilvános.

Ami a későbbieket illeti, egy ismeretlen vagy félig ismeretlen térkép (pl. max. a városok helye ismert) biztos sokkal több izgalmat nyújtana, bár a szerencsének is nagyobb szerepe lenne, de legalább kevesebb előre optimalizálási lehetőség lenne. Nagyon sok fordulóra nem biztos hogy el kell húzni a 100 még jó lehet.

Pacsek.
 
Hat díjat nem osztottatok ki... Leah kántora vitte a fődíjat, de a Pantheon többi lakója? Az eredeti kiírás szerint:
"Legmagasabb papi hit istenenként "
 
Sziasztok Volt a kiírásban, hogy istenenként a legtöbb megcsinált küldi is értékelve lesz. Erről mikor jön ki az eredmény ?
Illetve szomorú, hogy a mászóversenyben a mászás szakértelem ilyen kis mértékben számít ... Blanka
 
Ha új Klasszikus TF indul, akkor abban a mostaniak sajnos nem vehetnek részt.
 
A folytatással kapcsolatban: én például nagyon szivesen folytatnám néhány, fordulószám hiányában még nem beérett jelenlegi klasszikus karakteremet. Természetesen a Klasszikus 2-ig ezek nem lépnének.
 
 | 1 | 2 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.