Vissza a Főoldalra
 

Hírek, újdonságok
Változások listája
A számlanyitás folyamata
Árak + Jelenlét bónusz
Befizetési módok
Jelentkezési lap
Kedvezmények
Kipróbálás (10 ingyenes forduló)
Szabálykönyv
Új játékosoknak
Alanori Krónika kupon
Aukció
Beállítós UL
Bónuszok
Eseménynaptár
Hasznos Információk
Ismeretek hasonlítása
Kalandozók versenye
Karakternév-változtatás
Lemaradás vásárlása
Reinkarnáció
Statisztikák
Szavazások
Tesztcsata
Titanitdukát aukció
Tudástár
UL küldés
Beholder Labirintus
Memóriajáték
Mini-szójáték
Puzzle
Chat, üzenõfal
Fórumok
Közös Tudatok
Közös Tudatok Listája
KT-képességfa
Levelezési lista, IRC
Megosztott fordulók
Nyilvános fordulók
Miniolimpiák
Olimpiák
TF találkozó
AK Archívum
GN Archívum
Írások, novellák
Linkek
TF könyvek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Kaktusztüske
Küldd el képeslapként!
A sok helyen megtalálható törpekaktuszt, azaz a xantusz-kaktuszt Xantuszról, a nagy gondolkodóról nevezték el, aki azáltal fedezte fel, hogy egyszer meditálás közben beleült. A növényről gyűjthető tüskék manapság a könnyen beszerezhető, rengeteg módon felhasználható tárgyak közé tartoznak.
Nézz szét a galériában!
XLVI. Alanori Mini Olimpia
Tavaszi befizetési akció 2024.03.01. (péntek) - 2024.03.18.

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Aukciós statisztika
Túlélők Földje - Nyomtérkép az utolsó 32 játékhét nyomaiból
Az utolsó Aukciós Napon történtek

A lista folytatása...
Olimpiák eredmémyei (9)
A Sötétség Kora - retró történelmi esemény (17)
Épülettervezői pályázat 2. (10)
Tavaszi befizetési akció 2024.03.01. (péntek) - 2024.03.18. (1)
Tavaszi befizetési akció 2023.02.27. (hétfő) - 2022.03.10. (2)
TF KÖZÖS TUDATOK (1277)

További témák...

2024-03-28 12:40:52 Az UL-ek letöltésre kerültek.

Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 |
Nézet:
Szerintem tok folosleges tovabb zsufolni meg bonyolitani a lapokat mindenfele jelekkel. Egyszerubb ha ra van irva mit tud a lap es kesz. Akkor nem kene kulon szabalyt kitalalni sem, hogy "eletkiolto" ,hanem csak kiadnanak lapokat, amit leszedik az eletjelzot es kesz. Nem kell tovabb bonyolitani a jatekot ilyen hulyesegekkel. Egyebkent meg talan jobb lenne ha az eletjelzo is ugy mukodne mint barmelyik masik, mert az is egyszerusitene a jatekot, es nem kene meg azt sem rairni a lapokra, hogy "(eletjelzot is)".
 
Pontosan erre utaltam.
 
Jelenleg is vannak a játékban ilyen vagy hasonló funkciójú lapok, csak nincsenek "elnevezve"!
 
Csak egyetlen gondolat. Nem tudom, hogy teljesen egyértelmű-e mindenkinek a Kiadó szándéka: mindenképp jönnek ki majd olyan leszedések, amiknek elsődleges hatásuk az életjelző(k) leszedése (is) ÉS ezt követően a leszedés. Tehát ez eldöntött. A szavazás nem erről szól, hanem arról, hogy ez a hatás hogyan jelenjen meg a lapokon. Rájuk írva, vagy ikon formájában. Tehát nincs szó új szabály létrehozásáról, ez egy már létező hatásmechanizmus.

Emlékeztetnék, hogy maga az életjelző is így született. Volt egy lap (Ekhnagorhu), amire egy ilyen hatású jelző került. Bevált, népszerű lett. Önálló nevet és szabályt kapott a jelző. (Remélem, jól emlékszem.)
 
Én azért azt a pár százast átgondolnám... szerintem max 100 olyan ember van, akik nagy tételben vásárolnak HKK lapot. Nagy tétel alatt 100+-os rendelést értek nem egy 10-20 ezreset. Nyilván akik nem nagy tételben vesznek, azok vagy kisebb tételben vagy azoktól veszik meg, akik nagy tételben vsárolnak. Pénz pénz mindkettő. De ha fogynak a kistételű vásárlók az ilyen balf@sz szabályok miatt, akkor a nagytételű vásárló sem vesz annyi lapot. Tehát csökken a bevétel. Bár hosszútávon maradna ebben a kategóriában, de hirtelen jelentős csökkenés állna be, ha emiatt abbahagyná akár csak 50 játékos a játékot.
 
3 tátra után:

É T E L K I O N T Ó
 
Persze, előre kérés, javaslat, de utólag mi mást lehet? Ha egyszer nem tetszik se maga a képesség, se az ahogy ez a folyamat a véleményünk nélkül ment le, annak érdemes hangot adni, hogy következőleg másképp legyen.

És nyilván nem mindenben kell a véleményünket kérni
 
Igen, igazad van, de azt sem várhatjuk el, hogy a fejlesztés csak a játékostábor jóváhagyásával vehessen különböző irányokat!
Nagyon jó dolognak tartom, hogy ilyen sok mindenben kikérik a véleményünket! És persze, fontos, hogy ennek a "szűk" rajongótábornak akarjanak megfelelni, hisz jelen ínséges időkben fontos a játékosok megtartása.

De a felháborodásokat, követelőződéseket akkor sem fogom megérteni! Szerintem nekünk kérni és javasolni van lehetőségünk. Ez az én véleményem.
 
Aha csak azoknak a játékoknak nem pár százas vásárlóbázisa van....alap hogy számítson a véleményünk és egyetértek hogy előbb kellett volna megkérdezniük a véleményünket és csak utána kiadni vagy nem kiadni.

Ha olyan szinten le lenne szarva mit gondolunk mint a HS-nél akkor éhenhalnának a beholdernél mert senki nem támogatná őket
 
Nem értek veled egyet! A legtöbb játékfejlesztő nem kérdezi meg a játékosai véleményét semmiben sem...
Legyünk hálásak ezért a szuper játékért!
 
rekt
 
Nem szavazok. És rohadtul dühít ez az egész cécó...belőlünk éltek, ha jól tudom és nem a jóistenből. Talán előbb azt kéne megkérdezni, hogy legyen e ilyen képesség... ha már a mi szórakozásunkra csináltok valamit, akkor illene előbb tájékozódni. És nem érdekel, hogy pl bizonyos lapoknál sem lett megkérdezve, hogy kijöjjön vagy se. Szerintem ez egy olyan dolog, amit felfújtok. Egyáltalán nem zavaróak az életjelzős lények. Aki akarja megoldja. Aki nem...hát igen...ők hoznak be új szabályt. Hát köszi...De kösz nem... ja és akkor légyszi csináljatok IZOMLAZÍTÓ képességet... ami leszedi az izmot a lényekről. Meg salátajelzőt. Mint tudjuk a sok saláta méregtelenít. Na puszi.
 
Nem szavazok. Ez már sokadjára olyan eljárás, mint a pontok értékének csökkentése a webshopban, vagy a játéksok osztályozása, hogy hirtelen nem lehet játszani a kezdő ligában, hiába nincs profi pont. Sajnálom a dolgot.
 
Nem szavazok én sem, mert ez nem fair. Úgy kellett volna kiírni, hogy "IKON" "SZÖVEG" "NEM AKAROOOOM" De ez már egy lefutott dolognak látszik. Sajnos. Valódi konzultáció helyett maradt a kalapács...

Kompenzáció: rakj ki a játékból X életjelzőt: veszítesz X-2 VP-t

Ja, hogy a kontroll azt nem szeretné.... aaaaah.... értem...
 
Azért szavazok ikonnal, mert sokkal rugalmasabban lehet utána szabályozni a rá vonatkozó feltételeket és nincs az a probléma, hogy egy adott hatását/képességét kőbe véstétek, így ha később problémát okoz valami mással együtt, akkor egyesével kell kezelni akár versenyeken. Így elég azt mondani, hogy mostantól az ezen ikon ezt és ezt jelenti. És az esetleges ellentéténél (ami meg elvileg kevesebb) szabályozni egy-egy különleges esetet.
 
Szerintem nem kell ilyen képesség, további olyan lapokat lehet kiadni, mint a Sörszakáll (YARRRR), Krám, Nagytanács stb.

Nem érzem am problémának az életet, a rák nem olyan, mint egy farkas pl, ha elkapja egy counter kb meg van oldva, ha meg nem akkor bármi más létrejön manapság, az is eltudja dönteni a mérleget.

Pacsi
 
Tartózkodom a szavazástól, mert nincs olyan opció, amire szavazhatnék - pl. ne legyen ilyen ikon a lapokon.
 
Májszter hozzászólásához csatlakoznék: Nincs szükség új képességre, csak jöjjenek ki a jövőben is jelzőket leszedő lapok oszt csókolom. Vagy olyan lapra van szükség ami bármilyen jelzőt átváltoztat más jelzőre. Ne mondjátok, hogy van már ilyen mert tudom, de ez nem elég. Más színből is kéne ilyen lap. Pl: bufából ami bekerülhetne a side-ba. Még olyat is el tudnék képzelni, hogy azt tudná a lap: levehetsz az ellenfél lényeiről annyi életjelzőt amennyit akarsz s aztán kapnál minden leszedett életjelző után 1-1 dobótőrt vagy más token lapot :angyalt , chara-din fattyát...stb. Ilyen viszont még nincs. Szerintetek?Üdv: papa
 
Az életjelző gyengítése jobb iránynak tűnik. Nincs szükség új képességre, csak jöjjenek ki a jövőben is jelzőket leszedő lapok.
 
poénkodni lehet vele, attól függetlneül fölösleges és sztem zavaró is.
 
Pedig az öldmeganyád szárnyacska után jól jönne egy ilyen. De majd jön egy metál villa ikonos zén is(spoiler alert:P)
 
Életkioltó?

nem szavaztam, mert nem szeretnék ilyet se ikon, se szöveg formájában.

Halálfej... gondolom amúgy egy koponyára gondoltatok, meg két szárkapcsocsontra keresztbe az alatt.

Az élet jelző privilégiumát kellene sztem megszüntetni, ami ilyen életkioltó és hasonló hülyeségek megszületését megelőzvén.
 
A linket javítsátok mert nem működik.
 
 | 1 |
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.