Vissza a Főoldalra
 
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett

Hírek, újdonságok
Változások listája
A számlanyitás folyamata
Árak + Jelenlét bónusz
Befizetési módok
Demo forduló
Jelentkezési lap
Kedvezmények
Kipróbálás (10 ingyenes forduló)
Szabálykönyv
Új játékosoknak
Alanori Krónika kupon
Aukció
Beállítós UL
Bónuszok
Eseménynaptár
Hasznos Információk
Ismeretek hasonlítása
Karakternév-változtatás
Lemaradás vásárlása
Reinkarnáció
Megosztott fordulók
Nyilvános fordulók
Statisztikák
Szavazások
Tesztcsata
Tudástár
UL küldés
Beholder Labirintus
Memóriajáték
Mini-szójáték
Puzzle
Chat, üzenõfal
Fórumok
Közös Tudatok
Közös Tudatok Listája
KT-képességfa
Levelezési lista, IRC
Olimpiák
TF találkozó
AK Archívum
GN Archívum
Írások, novellák
Linkek
TF könyvek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Tleikan rémeb
Küldd el képeslapként!
"Ezeket az új generációs, acsargó, csupacsáp szörnyetegeket szinte képtelenség legyőzni, az általuk őrzött folyosók így nem véletlenül maradtak mindmáig feltáratlanul." - részlet az Encyclopedia Fantasiából
Nézz szét a galériában!
Morf invázió - Statisztika 3.

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Nyomtérkép az utolsó 32 játékhét nyomaiból
Aukciós statisztika
Az utolsó Aukciós Napon történtek
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája

A lista folytatása...
Jégmágus kt. alakulna (9290)
Morf invázió - Statisztika 3. (2)
Morf invázió - Statisztika 2. (3)
Libertan HKK webáruház (14)
TF gazdasági reform (13)
Fairlight bank kamatváltozás (31)

További témák...

2019-09-19 06:49:06 Az UL-ek letöltésre kerültek.

Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Pókerjáték
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
Ajánlott böngésző, felbontás:
Internet Explorer, 1024x768
 

 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
Nézet:
2047
 
2019?
 
X
 
Bármi hír?
 
Nem tudom, releváns-e, de a Tűzviharomat 800-an játsszák.
 
En kb 150-200 koze tennem. Nehez megmondani.
 
Hmmm! Mennyien játszanak szerinted?
 
En baromira orulnek annak, ha ennyi ember (jatekos) jatszana meg aktivan!
 
Nem hiszem, hogy összefüggés lenne a kettő között - én pl. fb-t sem használok - ugyanakkor nem hiszem, hogy ennyien lennének, sokan már nem is játszanak közülük szerintem.
Amúgy azért sem értékmérője, mert a friss infók rögtön bejönnek GN-en és Beho honlapon is, és itt nincs is olyan létjogosultsága talán, hiszen a játék nem online, hogy mondjuk lennének napi hírek, akciók amikről jó ha az ember azonnal tud.
 
azért elszomorodom ,hogy megláttam,hogy facebook-on 366 ember?! van a TF-es oldalon (((( ennyire kevesen maradtak volna játékosok?
 
őszintén szólva így 2017-ben viszont ez a 300ft/ forduló nagyon is drága. Sajnálom amúgy,hogy az évtizedek alatt nem fejlesztették a játékot legalább egy browseres játékká amit már rég megérdemelt volna!
nem csoda,hogy iszonyatosan megcsappant a játékos állomány! EMlkészem mikor a TF talin be sem lehetett férni a művházba,most meg ahogy láttam a képeken alig lézenget pár tucat ember
Nincs egy magyar programozó cég akikkel lehetne beszélni TM-nek? ráadásul ha még angolra is lefordítanák simán mehetne nemzetközi szinten is! Még versenytársa sincs nagyon és rengeteg fantasy gamer epekedve vár egy ilyen járékra! Ez a forduló olvasás nagyon idejemúlt
 
Hát én nem tudom hol tart a projekt, de az tuti, hogy az egész nincs leprogramozva max keleti oldalig.
De ha csak nyugat lenne kész, korábban én is mondtam, hogy béta tesztben simán részvennének a mostani TF-esek, 50-60 emberrel már lehet valamit kezdeni, bár kérdés lenne az ár.
Hasonló nagyságú tartalom 3-400 forintért szerintem drága lenne nyugati kalandozáshoz (8-10 oldal?).
Ha viszont nem jön belőle havi szinten 1 milla, akkor meg nem éri meg szerintem, hiszen ugyanúgy kell egy programozó, egy JV, egy weblapspecialista, egy asszisztens minimum (mint most), és még ha az elején nem is teljes munkaidőben, de ez plusz költség.
De mondom, valójában a Behót kellene megkérdezni, hogy szerintük mi kellene ahhoz, hogy beinduljon a projekt és fenntartható legyen a fejlődés benne.

Lehet a platform, és a játékforma az ami már idejétmúlt, és ezért tettek le a befejezéséről, nem tudom.
 
én simán támogatnám akár 5-10000ft al is és nem lennék egyedül! pikk-pakk 5-10 milliót betudnénak szedni mint a startup projecteknél! Ahogy korábbi morzsákat olvastam már évekkel ezelőtt levolt programozva szinte az egész TF! Fél év alatt összedobhatnák a véglegest és lehetne akár havidíjas is vagy ingyenes és extrákat lehetne vásárolni pénzért! Tényleg nem értem miért várnak erre a nagyszerű lehetőségre ami a játékosoknak és nekik is megérné!
 
Hát erre csak Miklós tud válaszolni érdemben..
Annyit mondtak el, hogy a TF programozó előző évben elment a cégtől ugye, és Miklós vette át tőle a munkákat azóta.
A két TF-re nincs kapacitás, így felfügesztették.
 
Oh noooo! Egyszerűen Nem értem! kb. Már 6-8 éve mennie kellene! Miért nem használják ki, óriási játék lenne! Igazi hiánypótló és rengetegen játszanàk és fizetnének érte! Ez az olvasgatós már nagyon elavult és lassú! Pedig mi is az elsők között kezdtünk el játszani a barátokkal. Miért nem szerződtetnek programozókat és gyorsítják fel a projectet?
 
Egyenlőre jegelve van sajnos
 
a TF ONLINE még élő project?
 
Nem Beholderes, de egy kicsit kapcsolódó játék:

[android] Túlélők Földje - Tűzvihar

itteni fórumja: http://beholder.hu/?in=forum.php&action=topic&id=5930
 
Aki nem hallotta volna azoknak mondom, hogy egyelore felre lett teve ez a project szoval meg egy darabig biztosan varnunk kell ra. Egyszer talan lesz belole valami!

Addig meg meg tobb ujrakezdot!
 
Ejnye no! ... Évente-kétévente benézek ide, de sajnos még mindig ugyanazt találom, vagyis a nagy semmit.
Se OTF, se hír róla, pedig vénségemre , ha beindulna végre, tolnám ezerrel, és hoznék még más játékosokat is.
Anno 1994-ben kezdtem ezt a játékot, majdnem a kezdetekkor, és sikerült is lenyomnom talán 12 vagy 13 évet. Utána jött 9 év szinte TF-mentesen, csak max. 10 fordulót léptem ezalatt az idő alatt. Most egy hónapja újrakezdtem a régi mutáns csajszimmal, és majd minden nap lépek vele. Újra kell tanulnom szinte mindent, annyi a változás az ősidőkhöz képest, és a régi dolgok sem mennek még teljesen kútfőből, Nagyon élvezem a játékot újra, pedig rendszeresen szívok nagyokat, de ezek teszik igazán érdekessé az egészet. Sikerek is vannak hálistennek, haladok a magam útján, de igazándiból az online változatra vágyom. Persze meghagynám ezt a karit is, de az online-on indítanék újat.
Imádkozom egyet T'hor Főistenhez, hogy történjen már végre valami. Remélem, meghallgatja fohászomat!

Üdv a Behonak és mindenkinek!
 
 
Azért időről időre küzdesz itt rendesen
 
Szerintem ez a játék így is jó, de online talán még jobb lenne.
Lehetne egy grafikus felület, ami a térkép volna. nem kell semmi 3D, jó a mostani is. Mondjuk jobb oldalon lehetne egy kezelő felület, baj oldalon meg egy szöveges ablak rész, ahol a történések olvashatók.
Minden tevékenység azonnali lehetne. Tehát adott a heti egy lépés és a forduló TVP kerete. Minden utasítás azonnal levonódik a TVP-ből és megtörténik az utasítás, amiről a szöveges részben leírást is kapnánk. (az enc. fantasy-val együtt, ha van) Tehát pld. M 2 -Keletre mozogsz. A füves síkságot, itt-ott dombok váltják fel. Távolról észreveszed a közeledő szörnyet, ami egy Homokvarány. (harc) A közelben észre veszel egy sérült vikócmajmot. Ahhoz hogy segíthess rajta, 10TVért gyógyfüveket keresel neki, hogy bekötözd. (25.jellempróba)
Így azonnal kiadhatod az SE 25-öt a következő parancsként, nem kell mondjuk 10 lépés után vissza jönnöd, hogy segíts neki. (tudom van feltételes parancs is erre) De ott van a BE 500, ahol pld. két féle küldetést is adhat, így egy forduló elmegy, nem tudsz felkészülni rá. Vagy a Phua-kúp, bér ott még nem tartok, de láttam térképen, hogy ott is előbb meg kell ismerni a megfejtést és ti tuti több ilyet is ismertek, ahol a feltételes parancsok nem segítenek.
Bár a játék szerintem szinte tökéletes! Ha mondjuk haza vihetném a gépemre és egyedül is tudnék rajta játszani, minden eddiginél többet fizetnék érte.
Nekem nagyon tetszik ez a túlélős és jöjj rá magad mindenre stílus! Kőkésnél tartok és kőhegyű lándzsánál és oda kell figyelnem a kajára és hogy legyen vizem is. Egyszer pedig félisten lehetek.
Régen tényleg családias is volt. Ezer éve nem voltam TF találkozón sem, de most nagyon várom. A játék előnye szerintem ez is, hogy nem olyan online, mint a Wow, ahol szintén van egy csomó magyar, de senki nem ismer senkit szinte. Ez így ember közelebbi. Nem baj ha valaki Dornodon hívő, attól még ember. Persze csakis Raia az Egyetlen!
Szóval jó ez így, de azért kíváncsi leszek az online-ra is.
 
Az online táplálás nekem nagyon tetsző ötlet. Ha nem is óránkénti, de gyakoribb (vagy jobban elosztott) letöltést el bírnék viselni.
 
Időközbe gondolkodtam. Az is elég lenne ha a mostani TF-et fejlesztenék fel hogy "online" menjen a táplálás és ne manuálisan az operátorok által. Akkor lehetne azonnali vagy óránkénti táplálás, nem tudom ez mennyire nagy meló ezt megoldani.

Más.
Nem tudom jelenleg mennyi az aktív játékos állomány, mennyire mérték fel esetleges árcsökkentés esetén mennyi játékos jönne vissza illetve gondolkodta-e már havi előfizetéses rendszerben(engem biztos érdekelne).
 
Én sem hinném hogy nyílt levéllel meg aláírással kéne itt szórakozni. Ez itt egy családi/baráti közösség, ha kiírnák hogy lehet béta tesztelni százan mozdulnának rá. Amit írtam nem számonkérésnek szántam. Tudom attól hogy valaki "hőzöng" nem lesz hamarább kész semmi. Hanem csak figyelemkeltésnek szántam a Miklósék részére hogy érdemes dolgozniuk mert még mindig van aki várja. Csak néha kell némi morzsa a jónépnek, nem mindenki kap belső infókat.

u.i.: Alfa/Béta programban szívesen résztveszek !!!
 
Csak annyi, hogy régen kaptunk itt is információmorzsákat (2010 felé biztos), úgy gondolom, hogy lehetne ilyen most is, mindenféle nyílt levél és aláírás nélkül.

Annak viszont örülök, hogy Te tudsz róla, mert akkor előbb - utóbb talán tényleg belőle valami.
 
Vannak információk ami szerint csinálják (most mindegy honnan), javaslom írjatok nyílt levelet Miklóshoz legalább 20-30 aláírással, és kérjétek meg, hogy nyilatkozzon a játék jelenlegi helyzetéről, mit gondol mikor indulhat az open béta, vagy akár zárt ha még csak a nyugat van kész eddig.
Ott ugye lehetne reszetelés mellet már most is tesztelni, ha van mikrotranzakció akkor költeni is (ami elveszik, de cserébe szoktak adni az open megindításakor valamit cserébe ami jó), a lényeg, hogy gyűjtsétek össze a kérdéseket, ne számonkérjetek, és ha normális hangnembe megy a levél, akkor szerintem Miklós válaszolni fog..
 
Hát igen, hivatalos információ hiányában nem is nagyon lehet benne reménykedni...
 
Gyakorlatilag ugyanez az én történetem is, kb. 3 hónapja elfogyott nálam is ismét a lendület. Csak én már nem igazán reménykedem benne, hogy lesz ebből valami.
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2019
1680 Budapest, Pf. 4 | E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.