Vissza a Főoldalra
 

Hírek, újdonságok
Változások listája
A számlanyitás folyamata
Árak + Jelenlét bónusz
Befizetési módok
Jelentkezési lap
Kedvezmények
Kipróbálás (10 ingyenes forduló)
Szabálykönyv
Új játékosoknak
Alanori Krónika kupon
Aukció
Beállítós UL
Bónuszok
Eseménynaptár
Hasznos Információk
Ismeretek hasonlítása
Kalandozók versenye
Karakternév-változtatás
Lemaradás vásárlása
Reinkarnáció
Statisztikák
Szavazások
Tesztcsata
Titanitdukát aukció
Tudástár
UL küldés
Beholder Labirintus
Memóriajáték
Mini-szójáték
Puzzle
Chat, üzenõfal
Fórumok
Közös Tudatok
Közös Tudatok Listája
KT-képességfa
Levelezési lista, IRC
Megosztott fordulók
Nyilvános fordulók
Miniolimpiák
Olimpiák
TF találkozó
AK Archívum
GN Archívum
Írások, novellák
Linkek
TF könyvek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Békés tisztás
Küldd el képeslapként!
Ghalla békés tisztásain a Káosz elpusztított oltárai felett az élet nem áll meg...
Nézz szét a galériában!
2. Termikrajzás – zárás
XLVI. Alanori Mini Olimpia - Eredményhirdetés
A Sötétség Kora - helyzetjelentés
XLVI. Alanori Mini Olimpia

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Aukciós statisztika
Túlélők Földje - Nyomtérkép az utolsó 32 játékhét nyomaiból
Az utolsó Aukciós Napon történtek

A lista folytatása...
HKK online, TF online, Argum City (49)
Épülettervezői pályázat 2. (11)
A Sötétség Kora - helyzetjelentés (7)
Olimpiák eredmémyei (9)
A Sötétség Kora - retró történelmi esemény (17)
Tavaszi befizetési akció 2024.03.01. (péntek) - 2024.03.18. (1)

További témák...

2024-04-25 02:35:17 Az UL-ek letöltésre kerültek.

Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
Nézet:
Hehehehehe!
 
asszem halott mint atom...
 
Tudja valaki, hogy mikor lesz új Hyper???
"új Hyper" függő vagyok! => még a csatornán sem úsztam át, de már érdekel, hogy mi van 220+ koordinátákon!
 
Jót aludtál? :-I
Rájöttünk, hogy a talikra csak a KT krém-e jár el, a "habja otthon alszik" (idézet LDd-től)! ;)
 
Nah kabbe pimpi :-DDDDDD
 
Én mondtam, hogy elnézem... ;)
 
Ajánlom inkább keerss valami aktív KT.
 
Kössz! Majd megkeresem!
 
Üdv!
Nemtudjatok véletlenül, hogy a Mutáns KT műxik-e még? Ismertek vkit aki odatartozik? Ha igen megadnátok a kar szamát? Kössz!
Staph 5912
 
Az csak Georg fanatizmusa volt én és azt hiszem a Kt többi tagja sem akarja teljesen eltüntetni a gonoszokat! Ha már kell valami gonoszság akkor az Leah híve legyen. Tudod Ha nincs gonosz akkor honnan tudjuk , hogy a jó valóban jó?
Hát ez az , hogy hogy an kapom el ezért mondtean "ha meg találom"
(Sajnos erre csak akkor vann lehetőségem ha lessz oltyan bolond, hoghy feladja magát!)
 
Lord! Ez nagyon ellent mond a hőn szeretett volt vezéretek Dzsordzsi fiú írásaival! Ő azt híresztelte hogy így meg ugy kiírt minden gonoszt!!!!! Szal erről ennyit... azért kíváncsi lennék hogy ha meglopnak te honnan veszed észre...hajszálból, vagy bajuszszőrből te honnan tudod ki lopott meg? bye all
 
Preda mi nem a gonoszokat utáljuk , hanem a Dornodon és főleg a Chara-din hívőket a Leah hívőkkel semmi bajunk (lásd az AK-s hirdetésemet!) ami nem azt jelenti , hogy ha megsértenek minket akkor nem csapunk oda de ez nem a jelleme miatt van hanem a viselkedése miatt , ha valaki meg lop és el kapom vallásra és jellemre való tekintet nélkül ki verem belőle azt ami az enyém!!!
 
A szamurály vérthez semmi közünk azt a programozók bszták el mivel össze keverték egy másik Kt képességével de már szóltunk és már ki is javították lovagi páncélra!!! Tehát nyugi nem vagyunk lámák!!!
 
Rhanda! Az a baj hogy eddig csak ketten áltak ki ellenem!! Lord kis Se és Shannon! Mindenki mondta hogy igy meg úgy megvernek (az egyik küldijük szerint harcolniuk kell velem) de leszarják... azt hiszik csicska vagyok hogy ők pl Libertanba vannak és hopp ugorj Ariun mert megakarlak ütni... nah meg egy nagy Lfaszt!!! Nah erről ennyit. Egyébként teljesen egyetértek az írásoddal!! Nah bye all.

Ariun
 
Üdv!

Nem akartam belszólni, de muszály!!!
Vegyétek észre, semmi külömbség sincs jó és gonosz között.
Talán csak annyi, hogy a gonosz szabadon teszi, amit tesz, és válalja tetteit. A jó pedig mindenhez ideológiát, magyarázatokat keres, a hős szerepére áhítozva. Pedig a hősök nem szélsőségesek, csak teszik amit a szívük diktál.
Tegyétek ti is ezt, és tetteitek beszéljenek helyettetek, ebből a szájtépésből pedig ELÉG!

Rhandaur (#2442)
 
Még lenne egy kérdésem:
Ti most a gonoszokat utáljátok vagy a "rosszakat"? Láttam ár Fairlight hívő árnymanót, aki végig lopta a városokat és itt vagy én akinek csak a jelleme gonosz, de nem tesz semit ami másnak rossz lenne (jó karit csak isteni küldi miatt akarok megölni, lopni is csak a küldi miatt kellene).

Persze ez is és az előző is csak az én véleményem, nem biztos, hogy igaz, de és ebben hiszek! Addig is elgyek jó/rossza és legfőképp SZOBATISZTÁK!

Hyperion
 
A másik probléma veletek egy kicsit inkább filozófiai mint gyakorlati:

Ha Ti kiirtotok minden gonoszt, akkor mi marad? Mert, hogy a világ nem tud meglenni gyűlölet nélkül azt már a történelem bebizonyitotta párszor. Véleményem szerint van hasonlóság a skinhead-ek és a Ti filozófiátok között. Mégpedig ők is csak gyűlölködnek (üldöznem mindenkit aki nem olyan mint ők), de abba nem gondolnak bele, hogy mi lesz ha VÉLETLENÜ sikerül elérniük a céljukat? Csak fehérek maradnak, mi lesz akkor? Elkezdik kiírtani maguk közül azt aki nem kék szemű, aki nincs min. 180 cm, vagy mi? Mert ha egy csoportot hosszú évtizedeken v. évszázadokon keresztül csak a gyűlölet hajt, akkor ha elfogyott az adott "kiírtásra szánt" népcsoport, találni fog magának valami más ELLENSÉGET! Így járnátok Ti is, bár nem kívánom se megemnak, se nektek! Lehet, hogy éppen Te (Lord Kis Se) nem fogsz belepasszolni a Lovagok "új" ideológiájába! És akkor mihez kezdesz? Elkezded gyűlölni Te is azt a "fajt" aminek egykoron a tagja és harcosa voltál? Mert őket nem fogja érdekelni, hogy Te is egy voltál közülü, hisz bármit képesek lesznek feláldozni a "gyűlölet oltárán"!

A másik része a dolognak: ki akarna egy olyan világban élni ami tökéletes? Én nem, az biztos! A világhoz éppúgy hozzátartozik a gonosz is mint a jó! Ezt el kelle fogadnotok! Nézz meg engem: nem harcolo a jók ellen, pedig gonosz vagyok, én csupán a mások által megalkotott törvényeket utasítom el (nem lopok!). Az én gonoszségom nem gyakorlati hanem inkább ideológiai töltetü. Mint például a MAGUS-ban a "káosz, halál" jellem (nem lételemem a pusztítás, de nem is akarom megfékezni addig amíg nem engem "ütnek", akkor viszont félre minden írott és iratlan szabállyal, "árnyéktűz és sötét halál az osztályrésze annak aki ellenem szegül")! Nekem ne dirigáljon senki és én sem dirigálok senkinek! Ha viszont harcra kerül a sor, nem kegyelmezek és nem válogatok az eszközökben!

Üdv:
Hyperion
 
Szívesen mennék, de van egy kis bökkenő:
Myra (ő a Fairlightos) hozzá fog menni Hyperionhoz. Ezzel még nem is lenne probléma, de Hyperion Inkvizítor, és meggyőződésből utálja a Lovagokat. Ezek után ha Myra beállna közétek (mondjuk ha valóban BEÁLLNAK, akkor nem lenne baj, szóval, ha közétek állna akko a férj álandóan megölné a feleségét és milyen házasság az ilyen?

Inkább megyek az Ezüst Kígyókhoz! Már ha kellek nekik (kicsi az esély rá)
 
Lord Kis Se: inkább gyere te hozzánk!
Téged is és minden embert vár a Humán Páholy Kt.
 
Ott a pont.
Ezt elírtam... ;)
Nem baj, én is elnézem neked a sok helyesírási hibát. ;))
 
Egyébként Pimpikém hogy fejlődik a taud alkímiánál?? DD Nekem is van alkímiám és úgy hiszem neked is az istened adta-->papi mágia-->teó fejlődik. Vagy nincs igazam???

Ariun, aki szét szívta az agyát igy kicsit agresszív és beeleköt mindenkibe
 
Hozzátok???? Hehh hülye aki egy olyan általános KTba álll ahol a gonosz kiirtása a cél... akkor már lett volna jó KT... pl egy Fairlightost sztem kurvára nemérdekili hogy a jók és rosszak verik egymást! Azokat csak a pénz érdekli! Na jó vannak kivételek (pl: valami Lord Ki Se...) Csak gondoljatok kicsit bele... Az egész KTtok egy átbaszás! Még a képességetek is kiábrándító!! Hogy néz már ki egy lovagon szamurály vért???? Annyi eszetek nem volt hogy átírjátok??? Barmok...

Ariun, akinek elege van az egész mocsok Iccaka lovagjaiból...
 
Preda! Pimpi! Ha már ugy is ugyan azt a vallást követjük akkor miért nem áltok be közénk a Kt-ba? Szivesen látunk mindenkit akinek az aurája nem fekete.
 

Az új mutáns karim Fairlightos lesz! Én nagyon kapzsi!
 
Hehehe!
Ezért kell Fairlightnak álldozni és az Ő hívének lenni!
A sok alkímiázástól fejlődik a taum. és lesz pénzed is!
Szóval áldozzatok át!
Még nem késő eltévelyedett lelketeket az ARANY központi útjára (vagy aútópályájára)terelni! ;)
 
Üdv !

Nem arról volt szó, hogy valaki a sját maga által beszerzett pénzt költi el. Ha viszont valakit csak úgy elhalmoznak tárgyakkal/pénzzel, az nyílt táp, és ezt RENKÍVÜL UTÁLOM.

Rhandaur (#2442)
 
Nos, én kb. a 70. forcsimban kaptam teljes vasvértet (sisak, pajzs, vért), vashegyűt, vasaltat, mendibulakaszát + áldozati tárgyakat. De ezekért fizettem és mivel ő az első karim, nem volt semmi támogatásom! A sráccal is úgy ismerkedtem meg, hogy az az ügyi behi rossz helyre küldte a forcsimat! Szerencse a szerencsétlenségbe! A dolgot még csak tetőzte, hogy a srác Chara-din-t követi.
Szóval, szerintem nem gáz, ha a saját magad által összeszedett pénzből vásárolsz meg valamit (lehet akár mágikus tárgy is)!
Nekem ez a taumaturgiám rovására ment!

Hyperion
 
Udv !

Nos, ha alap cuccokat adsz, nem túl nagy mennyiségben az OK.
Én is kaptam anno 130 fordulóval ezelött 1 sallankkarmot+1 rezet, majd egy grifftojást. Ennyi.
Ez renben lenne, de a mágikus, ... tárgzak már nem, azokért küzdeni kell, úgy ér valamit.
De az, hogy kezdők kapnak 1000- aranyat, had vásároljanak be a liciten, ez nem farkó, hol lesz akkor a kihívás a folyamatos fejlődés élvezete ?

Mellesleg a 166. fordulómban 17. szintű vagyok, THARR- hívőként, de ez nem izgat, mert az összes eddigi fordulómat ÉLVEZTEM !!!, még az elhibázottakat is, mert tanultam belőle.

Rhandaur (#2442)
 
Jeeeee!!!
82 hozzászólással vezet az új apró!
(Bár így is csak árnyéka a régi önmagának...)

Tápolás:
Igaza van Hyperionnak.
A kezdőket meg támogatni kell!
Pláne Erakhant.
 
Ehhez csak ennyit:

Szerepjátszani jó! Tápolni sem kifejezetten szar érzés! Ezért, ha lehet kössük össze a kettőt 80%-20% arányban (80 a szerepjáték)!
Ne legyen senki olyan mint én: 144. forcsi => 16. szint

Hyperion
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
Nézet:
Infók | Hírek, változások | Segítség kezdôknek | Fejlesztési ötletek | Közös Tudatok | Bugok | Csere-bere | Átadó karakterek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.