Vissza a Főoldalra
 

Hírek, újdonságok
Változások listája
A számlanyitás folyamata
Árak + Jelenlét bónusz
Befizetési módok
Jelentkezési lap
Kedvezmények
Kipróbálás (10 ingyenes forduló)
Szabálykönyv
Új játékosoknak
Alanori Krónika kupon
Aukció
Beállítós UL
Bónuszok
Eseménynaptár
Hasznos Információk
Ismeretek hasonlítása
Kalandozók versenye
Karakternév-változtatás
Lemaradás vásárlása
Reinkarnáció
Statisztikák
Szavazások
Tesztcsata
Titanitdukát aukció
Tudástár
UL küldés
Beholder Labirintus
Memóriajáték
Mini-szójáték
Puzzle
Chat, üzenõfal
Fórumok
Közös Tudatok
Közös Tudatok Listája
KT-képességfa
Levelezési lista, IRC
Megosztott fordulók
Nyilvános fordulók
Miniolimpiák
Olimpiák
TF találkozó
AK Archívum
GN Archívum
Írások, novellák
Linkek
TF könyvek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Ghalla szobrászművészete
Küldd el képeslapként!
Ahel Mingelo, a történelem és egyben Borax leghíresebb udvari szobrásza mindig is szívvel-lélekkel alkotott. A leggazdagabb nemesek világrengető árakig licitáltak azért, hogy kastélyaik kertjeit és szobáit Mingelo-szobrok díszíthessék.
Nézz szét a galériában!
2. Termikrajzás – zárás
XLVI. Alanori Mini Olimpia - Eredményhirdetés
A Sötétség Kora - helyzetjelentés
XLVI. Alanori Mini Olimpia

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Túlélők Földje - Nyomtérkép az utolsó 32 játékhét nyomaiból
Aukciós statisztika
Az utolsó Aukciós Napon történtek

A lista folytatása...
HKK online, TF online, Argum City (49)
Épülettervezői pályázat 2. (11)
A Sötétség Kora - helyzetjelentés (7)
Olimpiák eredmémyei (9)
A Sötétség Kora - retró történelmi esemény (17)
Tavaszi befizetési akció 2024.03.01. (péntek) - 2024.03.18. (1)

További témák...

2024-04-27 01:18:57 Az UL-ek letöltésre kerültek.

Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 |
Nézet:
Hi Dolgan!

Nos, nem muszáj A4-ben nyomtatni, mehet kisebben is és máris nem kell "újságot" olvasni. Egyébként meg lehet szokni az A4-et is. Én olvasok kb ilyen méretű könyveket is az ágyamban. (Ezekkel macerásabb tömegközlekedve... )

A példányszámról szólva, szerintem nem kellene 20e-t eladni ahhoz, hogy megérje a kiadónak. Egy ilyen megjelenésnél el lehet felejteni a nyomdaköltséget, ami jelentős és akár a terjesztői díjat is. Pedig ezek minden könyvnél jelentkeznek.
A 2500 f-os árból ez sztem akár a fele is lehet. Ezzel már is lefaragtuk a költséget 1200 ft. környékére. Ha a kiadó ilyenkor a szokásos árrését alkalmazza, akkor itt is csökken az ár sztem kb. 600-800 forintra. Ez lenne a végső ár.

Gondoljuk tovább. Mo.-n az ünnepek környékén veszenk leginkább könyvet az emberek, azaz ilyenkor a családtagok berobbannak a legközelebbi boltba és vesznek 1 könyvet 2-3e forintért.
Úgy gondolom nem butaság feltételezni, hogy ha az addig 2-3 ezer forintos könyvek ára lecsökkene, akkor is kb. ugyanazt az összeget költenék könyvre (hisz ajándékot nem darabra, hanem "összegre" veszünk), így még az eladott példányszámok is növekednének. Azaz mindenki jól járna, a kiadó és az olvasók is. (Jelenleg egyébként kb 2000 példányszámban jelenik meg egy könyv itthon, ennyi biztosan elmenne ennyivel olcsóbban.)

Továbbá a cég ilyenkor egyéb fizetős szolgáltatásokat is csatolhat a cucchoz, ami plusz bevétel, pl. fizetős nyomtatás, pendrivos megjelenés, stb...


Üdv:

Doom
 
Hi Doom!

Igazad van, a semminél a fényév (E-book) tényleg jobb megoldás......
Bár nehezen képzelem el magam az ágyon fekve egy 250 oldalas újságot olvasva
Ennél már a Biblia is jobb!
Na meg itt van, hogy kb. melyik könyvből milyen nagyságrendben fogyna....
Amennyiben 20.000 db elmegy E-book-ként 600 ért, akkor megérte a kiadónak, de mi van, ha kevesebb megy el mondjuk egy sorozat 2. részéből?
Inkább kifizetek 2500 Ft-ot a 600 helyett, hogy könyvméretben legyen meg, mintsem, hogy "újságot" olvassak
Lehet, hogy rosszul látom a dolgokat, de akkor legyen a mentségemre, hogy ehhez a témához vagyok!
 
Dolgan:
A semminél fényévekkel jobb lenne az e-book is, nemde? Persze, sokkal olcsóbban a jelenlegi könyváraknál, így adobb esetben, ha kinyomtatnád akkor sem lenne drágább a mostani áraknál.

Pl.: e-book-ot megvennéd 600 forintért és 100 A4-es oldalban kinyomtatod (ez kb. egy 250 oldalas könyv) 1800 forintért a copygeneral-ban. Összeségében 2400 ft körül lenne, ez a mostani átlagár.

A kiadó spórolt és mi sem jártunk rosszabbul. Kár, hogy nemigen lesz belőle semmi.
 
Üdv! Nagyon sajnálom hogy ilyen helyzet állt elő, de nem értek egyet bizonyos dolgokkal. Például, hogy a Battletech sorozat kifogyóban van (nem mintha ez ok lehetne arra hogy felfüggeszék a további könyvek kiadását). Kicsit utána néztem és találtam egy csomó további könyvet a témában ugyan azoktól a szerzőktől akiktől idáig is adtatok ki. Csak egy párat hozok példaként: - William H. Keith: Tactics of Duty, Operation Excalibur, Blood of Heroes. - Robert Thurston: I am Jade Falcon. - Loren L. Coleman: Double Blind, Blinding Force, Storms of Fate, Endgame. - Blaine Lee Pardoe: Highlander Gambit, Impetus of War, Operation Audacity.
és még sorolhatnám. Kiadni való könyv volna bőven ami még nem jelent meg a témában. Remélem hamarosan folytatódik a sorozat, legalább a történet fő szálán, hogy megtudhassuk mi lesz a Belső Szféra sorsa.
 
Hali mindenkinek!

Előre leszögezem, hogy a kritikusabb levélírókkal értek egyet!
Bár sok mindent megmagyaráz az ezekre leírt kiadói reagálás is.
Nem kell takargatni, mert felesleges szerintem, hogy valakik, valahol elbaszarintottak valamit.
Hát Istenem van ilyen, remélem a felelőséget is vállalják. Hogy ennek a következménye, hogy nem lesz könyvkiadás (mert csak lehetőségekről, "kéziratokról" beszéltek), azzal nem csak a kiadót, hanem minket KÖNYV-olvasókat is sújtjátok.
De, hát igazatok van, át lehet pártolni a Deltához.......
Ha sokan elhagynak benneteket, akkor még az évi lehetséges kiadások is veszélybe kerülnek és a fanatikusok is hiába várnak a megjelenésekre.
A netes dolgok és paklik, hát megmondon a travián és a Hatalom Kártyái 1995-ös megjelenése óta abszolut nem izgatnak, nem is fektetek bele egy kanyi fillért sem! Már kiöregedtem belőlök.....
Az E-book lehetőségen, hm....ha meg meritek csinálni, hát feltöröm az honlapotokat és slussz!
Szóval marad a fakivágás és a sok kis fül a könyvben oldaljelzőként
Személyesn én, mivel "sorozatfüggő" vagyok (Feist) és ez rosszabb az ópiumnál, már csak ezt fogom tőletek venni, és ha emiatt mentek tönkre, hát ne engem okoljatok.....
Sajnálom.....

ui. már decemberben írtam, ha jól emlékszem itt pár fórumon (utoljára február elején), hogy baj van nálatok, hát....bakker nem kellett volna kárognom
 
Kár A fantasy és sci-fi könyveim több mint 80%-a Beholderes... e-könyvet sose vennék, mert azt vagy ki kell nyomtatni 2-300 lapra (esélytelen), vagy gép előtt kéne olvasni (szintén nem az én világom)...

Azért örülök, hogy befejezitek az Idő Kerekét, annak meg különösen, hogy Goldenlane-ről nem feledkeztek meg, ez a kettő volt talán a fénypontja a BEHO-s könyvkiadásnak (számomra mindenképpen).

Beholder Könyvkiadó... viszlát és kösz a halakat!
 
Doom:
Lehet, hogy optimista vagyok, azért értelmeztem úgy, hogy az adott években (idén, jövőre stb.) időnként megjelentetnek majd egy-egy regényt, és nem úgy, hogy évente 1, azaz egy darabot. Sajnos a Te értelmezésed tényleg valószínűbb, de az idézet mondat akár jelentheti azt is, amit én értettem alatta... Szerintem.
 
Miklós:
Igen kritizálni mindig könnyű és mindig meg is teszi mindenki. Remélem nem vártad azt, hogy azok, akik évtizedek óta olvassák a könyveiteket, azok közül mindenki szó nélkül tudomásul veszi ezt a változást. Ez szvsz a Ti tevékenységetekről állítana ki negatív véleményt.

Marketing: Nem tudom milyen marketing tevékenységet végeztetek az elmúlt években és ez szerintem nem azt mutatja, hogy azok a bizonyos menedzserek jól végezték a munkájukat. Figyelem a fantasy-val kapcsolatos híreket minden médiumon, de veletek érdemben nem találkoztam, csak a weboldalatokon.
Továbbá valóban nem lehet mindent sikeressé tenni marketinggel, de egy jól bejáratott márkát életben lehet tartani.

Móró, Lapics bedőlés: Igen ezen nem segített volna a marketing, de ha ez nem is azért következett be mert nem vásárolták a Ti könyveiteket, nem? Másrészről pedig ott a Libri és az Alexandra, akik nem dőltek be. Vagy ott vannak a Relay újságos bódék, akik egyre több könyvet forgalmaznak. Ha nem érné meg, nemigen csinálnák.

Viszont ha már interakcióba keveredtünk, had tegyem fel újra a kérdésemet:
- Mit terveztek a nálatok lévő kiadási jogokkal? (Shadowrun, Battletech, Knight könyvek)
- Terveztek-e mondjuk e-book megjelenést ezekből?

rzs:
Persze, hogy senki nem ad ki szerelemből könyvet. Mindenki pénzért csinálja, csak nem mindenki tud megállni a tisztességes hasznonnál, hanem még többet akar. A Cherubion is azután kezdett hanyatlani, hogy minden valamirevaló sorozatukat, írójukat elüldözték a környékről. Én a Beholdertől többet vártam. Ha hiba volt, hát az én hibám. Anno ez a kiadó volt, aki úgy tűnt, hogy a profit mellett megpróbál valamit tenni a magyar fantasy élet fejlődéséért. Könyvek, találkozók, játékok, stb... Mondom, az én hibám, hogy bíztam.

A megjelenésrekről szólva:
"Azért a 2009-es évben, és várhatóan az utána következőkben is, csak egy-egy regény kiadását tervezzük."
Ez szerintem egyértelműen évi 1 darabról szól.
 
Miklós:
Az én (új)könyvvásárlásaimat illető statisztika alapján 2000 és 2007 között végig az első háromban voltatok a fantasztikus könyvekkel is foglalkozó kiadók között, többször is az első helyen... Szomorúan veszem tudomásul, de korántsem értetlenül, hogy ezt kellett lépnetek. Ugyanakkor azt az évi egy (két? három?) könyvet, remélem, továbbra is meritek vállalni, még ha új szerzőkkel és a rosszul fogyó könyveitek folytatásaival nem is kísérleteztek majd...
A többit meg majd elolvassuk angolul. Vagy nem.
 
Persze, sokmindenben igazad van, DE:
Az Agave kapcsán arra céloztam, hogy a kiadó vezetői már azelőtt igencsak értettek a marketinges szakmához, mielőtt könyvkiadásba fogtak volna, és a marketingköltségek felhasználási hatékonysága ezért jóval magasabb lehet náluk. Plusz a kapcsolatok, ugye.
A sértődékenység kapcsán: mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy mit vesz és kitől. Én speciel úgy gondolom, hogy a könyv igen nehezen (sőt, inkább egyáltalán nem) helyettesíthető termék, így ha a kedvenceimtől megjelenik valami, én bizony meg fogom venni, ha épp lesz rá pénzem. Ha meg épp nem, akkor utólag.
A kizárólagos terjesztésnek vannak bizonyos előnyei. Pl. nagyobb példányszámban veszik át, mindig jó helyre kerül a boltban stb. De ebbe nem látok bele igazán.
A Delta Vision pedig jelenleg más kávéház, annyival tőkeerősebbnek tűnnek a többi piaci szereplőnél, hogy csak elrontani tudnák...
A Beholder (a magamfajta könyvmoly értelmezésében igencsak sajnálatos módon) régóta nem a könyvkiadásból "él" elsősorban, hanem a netes és kártyás játékaikból. Merthogy, úgy tűnik, abban több a pénz. Meg nagyobb az érdeklődés. Meg talán kevesebb az adott bevételre jutó költség. Vagy mittudomén.
Szerintem az utóbbi évek folyamatos könyv-kiadványszámcsökkenés hátterében az állt, hogy nem tudták kellő példányszámban eladni bizonyos írók műveit, legyenek bármilyen minőségiek is azok. Ami szomorú, de kevesen adtak ki a magyar piacon pusztán szívszerelemből veszteségesre tervezett fantasyt... (Nekem csak Nemes István jut eszembe Jack Vance Lyonesse-ciklusával.) És ha az ember bebukik valamivel, utána törvényszerűen kevésbé lesz vállalkozó szellemű...
Mindenesetre szerintem nem hülyének néznek minket, csak nem akarják azt mondani, hogy több a vesződség a könyvkiadással, mint amennyi még megérné nekik. Kivéve azokat az írókat/sorozatokat, amelyek még így is komoly hasznot hoznak, vagy komoly presztizst jelentenek. Mindenesetre remélem, hogy ez az évi egy-egy könyv ez nem évi EGY könyvet jelent, hisz az elkövetkező két-három évre, ha jól értettem, 2 Feist, 1 Idő Kereke (félek, két kötetben), és egy Goldenlane, ha ír, máris be van tervezve... Ami persze édeskevés, de hát ez van, ezt kell szeretni... Vagy nem kell. Ízlés szerint.
 
Doom: beszélni, kritizálni mindig könnyű. Az elmúlt öt évben mindent megpróbáltuk, marketing téren is rengeteg dologgal kísérleteztünk. A cégünknél négy marketing menedzser váltotta egymás ez idő alatt, a cég könyveladásait egyetlen százalékkal sem tudták megnövelni. "Marketinggel bármit sikeressé lehet tenni" ez jó szöveg, de a gyakorlat azt mutatja, hogy ez nem mindig igaz. Az elmúlt két évben olyan jelentős veszteségünk volt a könyvkiadáson, hogy azt nem lehetett tovább folytatni. Pl. a Móró könyvkereskedés vagy a Lapics csődje is rengeteg pénzünket elvitte, nem tudom, ezt marketinggel hogyan lehetett volna kivédeni
A cégünk tovább folytatja a működését, játékaink tovább üzemelnek, sőt, újdonságokkal rukkolunk ki, azt hiszem ezt elég sok cég nem mondhatja el magáról. A többi, még talpon levő kiadóról, hogy ők meddig bírják, erről őket kell megkérdezni. Mindenesetre folyamatosan kapunk álláskereső leveleket más, megszűnt kiadók munkatársaitól, ez talán elmond valamit a szakma helyzetéről.
 
Hát igen, valószínűleg így élnek meg, DE:
- vérprofi marketing: Ez a tevékenység tudtommal senkink nem tilos, az iskolák évente ezrével ontják a kézett bszakembereket. (Nekem is van ilyen végzettségem.) A 21. században az üzleti életben a marketing és pr alkalmazása nem extra költség...
- kisebb példányszám: Kisebb példányszám - kisebb előállítási költség, persze kisebb bevétel is, de legalább megmaradna egy kisebb bevétel és a kiadó presztízse. (Én speciel most annyira megbántódtam, hogy a jövőben semmilyen terméket nem veszek a Beholdertől, miattam persze nem fog tönkremenni a cég, de alighanem nem én leszek az egyetle n, aki így dönt.)
- rengeteg sorozat: Hát igen. A piacon több lábon kell állni. Talán, ha az évek folyamán a Beholder nem szűkítette, hanem bővítette volna a sorozatait jobban menne a bolt... Itt egyszerűen abbahagyták a dolgot, pedig szvsz. Asyron, Knight, Eddings is tetszett. Én ezen munkák "függője" voltam, most meg elvonják az adagom.
- kizárólagos terjesztés: Ez szerintem nem mentene meg egy céget. Az alexandrák minden kiadó műveit forgalmazzák. Továbbá, ha ezen múlna, akkor simán lehet még találni a piacon szabad terjeztői kapacitást...
- folytatások: Évi 1 könyv az örömteli lenne? Szerintem nem és mivel konkrét megjelenési dátumok nincsenek, tartok tőle, hogy még ez sem lesz... Meglátjuk.

Valaki felvettette az angol nyelvű könyvek olvasását. Igen ez élő alternatíva, azoknak, akik már beszélnek angolul, de nem fogja segyteni a fantsy kedvelők újabb generációinak megjelenését. Én anno 10 éves korom környékén kaptam rá erre a műfajra és ebben a korban az emberek többsége még nem beszél idegen nyelveket. Így szépen lassan még tovább fog csökkeni az ezen művekt olvaók tábora.

E-book: Szerintem akár ez is lehetne egy életképes megjelenési mód. Vannak technológiák a másolás akadályozására, plusz egy normális árú megjelenésnél a többség nem vacakolna a letöltéssel, mint ahogy a könyveket is megvettem és nem kölcsön kértem, elloptam, pedig ezeket is beszerezhettem volna alternatív forrásból.

Összefoglalva: Nem hiszem, hogy megfelelő munkával nem lehetett volna életben tartani a kiadó sorozatait. az indokok, amiket a leállás megmagyarázására felhoztak szerintem sértőek az olvasók számára. Engem legalább is sért, ha idiótának néznek.
 
A hazai fantasy és SF kiadás hanyatlásával azért nincsen vége a világnak. Én még jól emlékszem arra az időre amikor minden ilyesmi csakis angolul volt hozzáférhető. Illetve nagyon nehezen hozzáférhető, mert Magyarországon nem lehetett kapni vagy ha mégis, akkor iszonyat drága volt. Most viszont kitágult a világ, van minden ami szem-szájnak ingere. Van Visa és Mastercard itthon is, az összes netbolt elfogadja szerte a világon és ne feledkezzünk meg a netes bolhapiacokról sem, ahol aztán minden elképzelhető holmihoz hozzá lehet jutni nevetséges árakon. Igen, például az ebay-re gondoltam.
Természetesen az angol nyelvű könyvek olvasgatásához tudni kell angolul. Ha nem is beszélni, legalább olvasni. Így volt ez húsz évvel ezelőtt is. Csakhogy manapság egy normális gimnáziumban érettségiző emberke 2 nyelvet beszél középfokon legalább. A nyelv nem lehet probléma. Jó példa a skandináv országoké, ahol a lakosság kiválóan beszél angolul és azért csekély a hazai nyelven történő SF és Fantasy kiadványok száma, mert egyszerűbb az eredetit elolvasni. Nem bajlódnak a fordítással. Egyszóval semmi gond, lehet olvasni Battletech-et angolul, eredetiben. Ha pedig nem bírod a nyelvet, hát tanuld meg. Mire átrágod magadat az első regényen már egész jól fog menni. Ha fanatikusan kíváncsi vagy egy könyvre, az remek motiváció a nyelvtanulásra! Tudok mondani egy pozitív példát: én is így kezdtem angolul tanulni...
 
Végképp elkeseredett vagyok
Én Battletech rajongó vagyok és a sorozatból már csak 3 könyv van hátra. Mindet magyarul megjelnt battletech könyvet megvettem eddig és nagyon fáj hogy kétségessé vállt hogy a story a végére érjen. Nekem most nem tiszta hogy azt a maradék 3 könyvet kiadják-e, elvileg ez még régi sorozat úgyhogy remélem igen. Szvsz aki eddig megvette a könyveket ezután is megveszi ezen sorozat darabjait, új olvasókat meg már úgysem nagyon lehet meghódítani manapság(bár kitudja)
Tehát a legfőbb kérdésem hogy lesz-e battletech könyv idén esetleg jövőre? Kérem válaszoljanak
Előre is köszönöm
 
Talán még annyival lehetne népszerűstíeni a könyveladásokat, hogy több Beholder termékhez is hozzájut a vásárló. Teszem azt vesz egy könyvet és kap egy 5 lapos HKK kiegészítőt vagy ingyen játszhat 20 fordulót valamelyik játékotokban vagy ilyesmi. Más. A cikkezéssel kapcsolatban: mivel az AK megadta magát ugynazon módon elektronikus formában lehetne tovább folytatni, legyen feltétel a cikkek elolvasásához létező számlaszám és érvényes oldal regisztráció és akkor bárki hozzáférhet így mégis lehetne pici "hasznot" húzni a cikkekből és ráadásul valamelyik játékotokban is részt venne akik a cikkeket olvasnák hisz számlaszámot kap. A Fanfár és a Dragon magazinok (vagy Holdtölte és Bíborhold) nagyon hiányoznak a piacról és ha másképp nem is valamilyen elektronikus kiadási formában érdmees lenne foglalkozni vele. A hozzájutás feltétele legyen valami olyan beho' termék ami némi pénzt azért hoz a konyhára. Szóval kapcsoljátok össze a beho' termékeket valahogy hátha. Abban bízom azért, hogy a HKK megéri és marad a piacon.
 
Nagyon szomorú, de mindenképpen érthető döntésről van szó. Ha a kronológiát nézzük 2006-ban feladta a harcot a Cherubion, 2009-ben leáll a Beholder a könyvkiadással. És attól tartok a sornak itt még nincsen vége. A nagyobb kiadók közül is sorra fog kerülni valaki, vagy akár több cég is. Újabb belépők pedig nincsenek ebben a piaci szegmensben. Én legalábbis nem látok ilyet. Gyorsan változó világunk nem kedvez a hagyományos, papír alapú információnak és ne álltassuk magunkat az elektronikus piacon sincsen kolbászból a kerítés. Ami pedig az e-könyveket illeti, a hazai mentalitást ismerve elektronikusan kiadott könyvet eladni egy 'mission impossible'. Főleg amióta van ilyen, hogy torrent és hasonló dolgok.

Sic transit gloria mundi. Ó, jaj.
 
Nos, hogy hogy élnek meg az említett kiadók? Az Agave úgy, hogy vérprofi a marketingtevékenységük, és visszafogják a kockázatosabb kiadványok megjelentetésének volumenét (főleg a kiadványszám terén) az eredeti terveikhez képest (Lásd: Agave-blog). A Delta Vision szvsz. úgy, hogy rengeteg a sorozatuk, és rengeteg a sorozatfüggő a magyar fantasy- és szerepjátékosfronton. Magyar fantasyból pedig szintén piacvezetők. A Szukits alighanem az Alexandrával való "kizárólagos terjesztői" kapcsolat révén. Gondolom én.

Ami az eredeti cikket illeti, én mindenesetre örömtelinek találom, hogy a Beholder pont a számomra legkedvesebb (ugyanakkor vélhetően egyben legsikeresebb) sorozatait/íróit (Feist, Goldenlane, Az idő kereke) fogja folytatni. Ugyanakkor pl. G. G. Asyron esetleges további könyveit is szívesen olvasnám, ha lesznek, szerintem az egyik legtehetségesebb "új" szerző a magyar fantasy-piacon...
 
Khömmm... Ha ennyire rossz a helyzet, hogy élnek meg más kiadók a könyvekből? Mondjuk a Deltavision és az Agave? Vagy akár a Szukits.

Csalódott vagyok, mert szerettem a könyveiteket és lelkes vásárlója voltam több sorozatnak is. Őszintén szólva kissé hitetlenkedve is fogadom azt a tényt, hogy nem adotok ki többet normális mennyiségben könyveket (Évi egy-egy megjelenés az nem könyvkiadás.). Már a 2000-s darabszám sem rentábilis itthon? Akkor hová tüntek a régebbi könyveitek a boltokból?

Viszont felmerült bennem egy másik kérdés is: Mi lesz azon kiadási jogokkal, amiket birtokoltok? Átkerülnek más kiadókhoz, vagy ráültök és innentől fogva nem lesz ezekből hazai megjelenés? (Bocs, ha provokatív voltam, de mint említettem csalódott vagyok...)
 
első hsz
 
 | 1 | 2 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.