Vissza a Főoldalra
 

Hírek
Mi is az a Shadowrun?
Chat, üzenõfal
Fórumok
Shadowland
Szavazások
Ismertetők, írások
Kaladmodulok
Novellák
Cikkek a Krónikából
Shadowrun könyvek
Linkek
Letöltés
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
A Csíkos Vadász akció közben
Küldd el képeslapként!
A Csíkos Vadász nevű, egyébként csinos, kedves nő, ezúttal akció közben, mikor megmutatja a "foga fehérjét" és igazi alakját.
Nézz szét a galériában!
Könyvismertető - Nigel D. Findley: A nap háza
Könyvismertető - Mel Odom: Hajtóvadászat
Könyvismertető - Robert N. Charrette: Jogos kárpótlás
Könyvismertető - Stephen Kenson: Keresztutak

A lista folytatása...
A gyűrű - Shadowrun novella (2)
Játékost keresek! (105)
Robert N. Charrette: Sose kezdj sárkánnyal (15)
Online Shadowrun project (69)
Shadowrun 4. kiadás (151)
Magyar Shadowland (2074)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | ...
Nézet:
Háááát Gabe... Nos, ő egy Support! Ez a legjobb kifejezés rá. Egyszemélyben testőr, szamuráj, medic és DemolitionMan... :-)

Amúgy egy igen ellenálló humán, általában csendes és visszafogott, soxor hülyeségeket csinál, de azért hasznos tagja a csapatnak. Imádja az óriási trideóját (3x3m) - bár kéthavonta cseréli az irányítót, mert megrögzött szokása, hogy folyamatosan kapcsolgatja a csatornákat... Másik heppje, hogy a leglehetetlenebb helyen és időben is képes elaludni, akár percekre is.
Egyéni skill: Közönyös tekintet. Evvel a skillel sikerült meginnia 3 pohár Cuki-koktélt úgy, mintha mi sem történt volna. Aztán elmosolyodott és öntudatlanul lecsúszott az asztal alá. De maga a Törp volt, akivel személyesen koccintott...

Mottó: "5 kiló C-12 mindent megold, nem?"

"Mit néztek, mi így beszélgetünk!" Csak lazán, közönyösen az építőmunkásoknak, mikor Silme mellbelőtte a saját társát (Nyuszi volt vagy Tuskó?) vita közben...
 
Hali!

Megadjam Wad Bill telefonszámát? :-)
 
Dolgozunk rajta!

Mármint a házilag "összetákolt" szerepjátékunkon.
Ha tényleg finish szagú lesz, akkor jelezni fogom, és egy propaganda anyagot küldeni fogok mindenkinek. Igérem!
 
Jajjjj SpeedMax-et kihagytuk!!!!!!!!!! Nehogy megsértődjön!
 
Tünde dekás aki most a No-See-Me gondűző kocsmába gyűjt vadászokat, de én minden hol ott vok és sehol sem...
Itt még nem nagyon is merek senkit, de egykét személyel már volt vadászatom.
 
Ha már így kifejtetted, akkor csatlakozom.
Tünde szamuráj-kezdemény /Heheheee /
Bár azért néha már egész hatásos tudok lenni...... ;)
Állandó lakhely Seattle, törzshely: A TÖRP.
Tuskót néha kiborítom és Gabet meg néha megmentegetem Lou embereitől.... Rajtuk kívül nagyon hiányolom innen mostanában Wad Bill-t és Coolwater-t!!!!!!!




A többihez csak annyi a hozzáfűznivalóm: a karakterek anyázhatják egymást, de a játékosok (fórumozók) szerintem nem.
 
Ja, csak hogy valamivel tisztább legyen a kép: én egy ideje járok már ide, és egy időben azt is tudtam, hogy ki kicsoda-micsoda. Szerintem sokat segítene ide visszatérni, ha mindenki leírná magáról, amit úgy gondol, hogy nem lehet felhasználni ellene (ez alatt olyasmit értek, mint metatípus, szerepkör, esetleg életfelfogás). Én egy troll fizadept vagyok, és jelenleg cask Silmét meg Gabe-t ismerem az itteniek közül, őket is csak azért mert együtt szoktunk vadászni.
 
Szerintem még ez sem feltétlenül szükséges, ha a karakterek beszélnek egymáshoz és nem a játékosok. Engem már ismertek valamennyire, mégis szemébe merem mondani bárkinek, hogy kinyalhatja a seggem És nem várom érte, hogy megsértődik, mert akkor utána komolyan is gondolom. Ha visszaemlékszel, mi pofozkodtunk már picit élesben is, de utána nem kértem a pénzt a vadászatból, mert egy haverodat kellett megmenteni. Ez számomra azt jelenti, hogy a karakterek nyugodtan szidhatják is egymást, attól az még Shadowrun, csak rendesen lleszkedjen a világba.
 
engem mind a novvelák mind a szerepjáték érdekel(én is csináltam már)mesélnél róla??
 
Bevallom őszintén, én viszolygok egy kicsit ezektől a házi szerepjátékoktól, mert minden játékos meg km akart vagy akar csinálni egyet, és én eddig egy jólműködőt még nem láttam.... De ezt nem rosszindulatból írom. Bár érdekelne, hogy a tied milyen lesz.
 
Ha kész lesz, akkor jelezni fogom.
Bár nem Shadowrun, hanem itt ezen a fórumon már említettem, hogy készíteni akarunk haverokkal egy szerepjáték világot 1D6 rendszerrel.
A novellák abban a világban játszódó történetek.
 
Dulfi engem érdekelnének majd azok a novellák meg egyébb művek....

TÖBBIEK mi a izének nem fogjátok már fel hogy VÉGE már rég nem az a téma, de ha ti itt folytatjátok sosem lesz vége és akkor nem én offolok hanem TI, szóval légyszives hagyátok abba, mert már elegem van ezekből a hszkből...mindenki azt hiszi milyen okos, meg megszól közben itt offolgatok...
szóval legyen már vége és válaszoljatok az előző hsz-em kérdéseire...ennyi...
 
Talán jót tett egy kis csend itt a Magyar Shadowland-on.
Jelzem (bár lehet, hogy a lőtéri vadászkutyát sem érdekli), hogy hallgatásom oka, nem az elgondolkozás volt, hanem egy költözködés, és a vele járó apróbb hétköznapi közhelyek által felém sugárzó idiotizmus... Közben "szürke eminenciásként néha beleolvasgattam a hozzászólásokba is, még ha nem is szóltam hozzá.
Az új hely, a hétköznapok mocska (meló, suli) és a szerepjátékos társaság hiánya arra a butácska megoldásra terelt, hogy keressek más jellegű elfoglatságot. Újra elkezdtem a Túlélők Földje nevezetű félig bugyuta levelezős szerepjátékot, újfenn megint aktívan MAGIC the gathering-ezem, valamint folytatva a felsorolást: elkezdtem befejezni a félig kész 4 novellámat is (bár ez utóbbi lassan halad, de ahogy a mondás is tartja: "Jó munkához iő kell, a sz@rhoz meg mégtöbb").

És hogy Joda mestert idézzem a Birodalom Visszavágból: "...leves, Én főztem..."
 
Hmmm... Én csak azt nem értem, hogy ez a nagy megvilágosodás miért nem jött olyan 2 hónappal korábban. Ha már a magábaszállás és illem és stb témánál tartunk. Nem véletlen, hogy egy csomó ember inkább áttért egy másik oldal másik fórumjához.

És az üzi ugye nem egy nyilvános dolog, tehát kérem, hogy vissza kéne fogni magunkat az ilyen kijelentéseknél.

És nem érdekel, hogy ki minek veszi a hozzászólásom, de annak szántam, ami!

Már sajnálom, hogy a múltkori látogatásomkor összejött gépkrach miatt már nem volt kedvem visszajönni , hogy NYILVÁNOSAN is kifejtsem véleményem...

Ja és most én is ki vagyok akadva, de ez sem érdekel...

- Vagyok, aki vagyok: egy hülye bunkó seggfej (nem, nem Tuskó!)
 
Véleményem szerint ez a fórum csak akkor fog visszatérni a normális kerékvágásba, ha nem anyázzuk a másikat, hanem tisztelettel reagálunk a hozzászólásokra. Nem dühből, dacból vagy rosszkedvből.
Személy szerint úgy gondolom, hogy aki nem nőtt fel egy nyilvános fórumban való megnyilatkozáshoz, az ne irogasson ilyenbe. Nem akarom tovább szítani a vitát, de ha valaki normális hangon közöl információt, kérést arra normális hangon válaszoljanak még akkor is, ha az adott személy nem ért egyet a közlés tartalmával. És ha valaki nem így tesz, akkor vállalja annak következményeit, hogy esetleg mások szóvá teszik azt.

Ennyi, befejeztem.
 
és jamil ezennel lezárta...

akkor névhez ls témához...

Magyar országon szoktak lenni nagyon shadowrunos találkozások??
és mi véleményetek magyar shadowrunosok számáról kb mennyi lehet?szerintetek?
 
Én nem akarok beleszólni a vitába, de így sose fog a fórum visszatérni az eredeti témájához. Próbáljon meg valaki valamit kérdezni, vagy mittom én.... Tereljük vissza az eredeti medrébe, és hagyjuk el ami volt, már kaptak w-ék eleget....... Előre is köszönöm.
 
Bevallom, most lehet, hogy tévedtem. Utoljára pár hónapja néztem végig mindent, akkor semmi értelmes nem volt, nemrég benéztem, ugyanazt láttam, ezért feltételeztem, hogy azóta is az megy. Amennyiben tévedtem, akkor bocs, de azok a "hozzászólások" olyanok, hogy nem vagyok hajlandó mindet végignézni. Az ember pedig mikor a magábaszállást végzi, azt tegye hozzászólás előtt, és döntse el, hogy jogosan kapott-e kritikát. Ha igen, akkor az jogos akkor is, ha sértő, ha meg nem, akkor nem éri meg foglalkozni vele. Ezt csak azért mondtam, hogy rávilágítsak a profizmus egy tulajdonságára. Ja, amúgy meg nem szellemileg visszamaradott vagyok, hanem egy bunkó, aki azt mond amihez kedve van )
 
lehet ide csak Túskó írt de képzeld más hogy is lehet üziket kapni...
hát az hogy mindenki száljon magába mielőt megírja hsz-ét rád is igaz...
a stilus meg már abból jön hogy már elegem van mindenből...de ezt most nem fejtem ki neked...
 
)))
 
@Ð[ðÄ[]³£@@> #
 
Na akkor egy kis illemtan.
Véleményem szerint Tuskó volt a fórumban az első aki megjegyezte - tejesen jogosan - hogy ezt talán nem itt kéne.
A másik meg ez az alpári stílus....... Bocs, de szerintem ez sem megfelelő. Szálljon mindenki egy kicsit magába mielőtt megírja a hozzászólását!
 
kis szellemileg lemaradt egyed(bocsánat de már elegem van) már rég abba hagytuk ezt a cset szobába való dolgot...megnézheted a dátumok szerint is...megkértek minket hogy ne tegyük(bár nem mondhatni hogy tulságosan kedvesen, tisztelet kivételnek)és már abba is hagytuk(bár volt kis érvelés meg mineden, de már LE VAN ZÁRVA) és nem kell még kb két hónap elteltével is ocsárolni amikor már rég vége...tudod VÉGE le van ZÁRVA...szóval több szodás lecseszést ocsárolást és olyan kérést hogy hadjuk abba már nem kérünk...hisz már mondotam vége...
 
Hát emberek, én eddig feljárogattam ide abban a reményben, hogy esetleg Shadowrunnal kapcsolatos dolgokat (is) fogok találni. Az utolsó pár hónap üzenetei azonban jó időre elriasztottak innen. Ha gondoljátok, olvassátok vissza, de szerintem az egy chatszobába való, nem pedig egy Shadowrun fórumba.

És a hozzászólók névsorából gyanús, hogy nem csak én gondolkodok így...
 
itt van Kis kalandozó neked)
 
szeretnél társat keresni?:PP
 
Jé, a magyar Shadowlanden társkereső is van? :P
Mindig tanul az ember valami újat...
 
Akkor te loptad el az anyám táskáját néhány hónapja! Máshogy biztos nem lehet bejönni.
 
hm...kutya risztóval vok befujva:PPP
 
Jó akkor rádszabadítok egy falka kutyát hogy megizzadj.
 
  ... | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | ...
Nézet:
Shadowrun | Battletech | Káosz Galaktika Kártyajáték | AD&D | Vampire | Magic | PC játékok | On-line játékok | PS2 | M.A.G.U.S. | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.