Vissza a Főoldalra
 

Hírek
Mi is az a Shadowrun?
Chat, üzenõfal
Fórumok
Shadowland
Szavazások
Ismertetők, írások
Kaladmodulok
Novellák
Cikkek a Krónikából
Shadowrun könyvek
Linkek
Letöltés
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Jármű rigó
Küldd el képeslapként!
Akár volán, akár botkormány, a rigó el tudja vezetni. Ha nem ismeri a járművet, akkor is.
Nézz szét a galériában!
Könyvismertető - Nigel D. Findley: A nap háza
Könyvismertető - Mel Odom: Hajtóvadászat
Könyvismertető - Robert N. Charrette: Jogos kárpótlás
Könyvismertető - Stephen Kenson: Keresztutak

A lista folytatása...
A gyűrű - Shadowrun novella (2)
Játékost keresek! (105)
Robert N. Charrette: Sose kezdj sárkánnyal (15)
Online Shadowrun project (69)
Shadowrun 4. kiadás (151)
Magyar Shadowland (2074)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 |
Nézet:
Kiszakadt a gerince ÉS szétrobban a feje? Na igen ez meggyőzően hangzik..., bár van egy olyan érzésem, hogy tul sok tridet néztek srácok: a vámpirok nem halottak (mármint amelyiknek nem szakadt ki a gerince és robbant szét a feje) hanem élőlények akik megfertőződtek a HMHVV-vel, azaz a Humán-MetaHumán Vámpirikus Virussal. Bárkivel megeshet, és ha jól emlékszem egy, még tengerentuli vadászatunkra, egyes cégek megpróbálták mesterségesen is előállítani a jelenséget. Hál' Istennek akkoriban még nem sok sikerrel, bár azóta már eltelt jó másfél év.
 
Az lehet, hogy ravasz a csávóka, de nem maradt feje, amivel ravaszkodhatna. Egyébként jóféle EX skulóval kaptam le egy standard Pred II-vel.
Arról, meg hogy halott-e, halott volt az már akkor is, mikor mi odamentünk. T'od élőholt meg ilyesmik.
 
Nem hinném, hogy kiszakadt gerinccel még sokat ugrálna a fickó.
ez az eset ha jól emlékszem Romániában játszódott valahol Erdélyben....

ha még él a féreg, akkor viszont nagy bajban vagyunk, mert a kastélyából mindent széthordtunk amit lehetett, amit nem azt meg megpakoltuk egy kis C12-vel.
szép kis tüzijáték volt.
 
Hé én Nyuszival céloztam a bazi(nagy)liszkusszal!
Beast meg lőtte a meghatározhatatlan kis dögöket!

A vámpírokkal meg tessék vigyázni, nem hagyják túl könnyen kinyírni magukat. Hordjatok magatokkal lángszórót az hat - legalábbis néhány őskövület 20. századi film szerint...
 
Egy vagy két lövéssel? Hmmm.. Tudtok valamit srácok, de, bár nem kukacoskodni akarok, tuti hogy meghót? Ravasz csávók ezek ám.
 
hja démonherceg....
nem semmi, én még csak vérszellemeket öltem puszta kézzel.
Balupanker meg vámpírt egy lövésből.
vagy kettőből, nem láttam túl jól az asztal alól, ahol khmmm..... fedezéket keresem

nem azért mondom hogy gizdázak, dehát tápok vagyok
 
Tehetek én arról, hogy nem bírják a látványt és rögtön elájulnak egy ilyen kis dögtől...? :-P

A többiek meg csak álltak és semmit sem csináltak! :-)

[Természetesen elismerem, hogy Emilék nélkül BORSÓNYI esélye se lett volna a világnak. Csak MAGUNKRÓL - a TELJES CSAPATRÓL - sem feledkezek meg... Tehát nem hazudtam, csak nem mondtam el mindent... :-P]

Gabe, The Looser Decker and Daemonhunter... (Már csak azért is!)
 
Hé, örülj, hogy nem a Steyr volt nálam!

A Baziliszkullal való célzáshoz egyébként két ember szükségeltetik, egy aki fogja és célra tart a szemével, és egy aki a célpont figyelmét odavonja, hogy hasson a paraképesség. Persze mindezt kellő távolságból, hogy az ellenfél ne tudjon elérni. (Jelen esetben a RAINbe bújt démonhercegről van szó.)
 
Gabe pajtás! Én mintha azt hallottam volna, hogy azt a démonherceget folyamatosan támadta még egy szabad szellem és négy varázsló is. Csak azért, mert a fizikai világban nem látható, hogy mit is csináltak, nem kellene a kifordultszemű csókákról megfeledkezni! Természetesen nem Tuskó és a TE érdemeidet akarom kisebbíteni, csak pontosítani szeretnék ==:]
 
No problem, haver! Egy újabb szemétkupac senkinek nem fog feltűnni. Bár az igazat megvallva nekem is eszembe jutott, hogy inkább szétkapom. Amíg összerakok belőle egy "nekem kézbeillőt", addíg nem lesz szem előtt, plussz lesz időm valami hangárt hajtogatni ==
 
Kicsit feljebb, de nem sokkal. Ha van időd szólj baby, és bedobunk egy sört, meg lövünk egy sort. Na?
 
Ja, most már... :-)

Remélem a Defiance-od nincs nálad a vasárnapi után... :-P


Amúgy tök jó, hogy megmentettük a világot és RAIN-t is... De valahogy egy Démonhercegtől többet vártam... ;-) Tuskó kicsit megcsapdossa és már el is esik...

Bár igaz, csapkodni én is csapkodtam... :-)))

EMBEREK, amúgy milyen skill kell, hogy egy BAZILISZKUSSZAL célozhassak??? :-))))) (Asszem megkérdem Nyuszitól, mert neki végülis sikerült...)

A többit a többiektől...

Gabe, The Looser Decker (The Cybertechnomancer's lill' brother)
 
Hé, coolwater, csak nem a déli toxikus zónában csücsülsz?! Itt mellettem? Én újra itthon nyomom a melót.
 
Nem olyan rossz ott. Max nő nő két pöcsöd. Lehet ennél rosszabb is. Pl. mikor elfogy a söröd féléjfélkor.
 
Én hallgatok, mert okom van rá, te hallgatsz mert okod van rá, ő hallgat mert neki is van egy rohad jó oka rá....
Nehéz az élet pajtikáim, és nem mindenkinek csak az új krómjával van gondja. Én mostanság egy SUGÁRZÓAN jó helyen dekkolok, és még az is gáz hogy a napi minimális kommunikáció miatt kijövök a föld felszinére. Aki sejti hol vagyok, az örülhet, aki még csak nem is sejti, az meg méginkább. Ne is akarjatok idejönni, cimbik: a kaja konzerv, a melo uncsi és még nök sincsennek. Na, röviden ennyi, megyek mert kezd besipolni a sugárzásmérőm...
 
Na végre van valami. Okés, hogy én csöndben voltam, fejlesztettem egy kicsit a szememen, vettem pár új optikát, de amint látom b*szott nagy gázok lehetnek a magyar árnyéletben, ha mindenki hallgat.
Amíg pihiztem addig valaki szart dobott a ventillátorba, és mindenki bújkál? vagy mi a pitcha?

Apropó eksün: tesztelni kéne az új szemem, de semmi meló. Nagy a pangás mostanság. Nem tud valaki valami jól megfizetődőt?
 
Na!
Mi van emberek?
Nagy a kuss.
Bár mondjuk velem sem történt semmi az elmúlt napokban.
Jól esne már egy kis eksön.
 
Sorry chummer. Nem akartam megtaposni a lelked. Én a helyedben marha gyorsan álcáznám modjuk hűtőnek vagy mikrónak azta gépet, mert ha valaki tud róla, aki nem aggódik annyira miattad mint mi, és ne adj isten feldob, akkor nem akarok a helyedben lenni.
 
Hehe! Minden felszállás után egy kis jutalék a dekkernek... a biciklizés talán egészségesebb. (És olcsóbb.)
 
Minden kedves kolegának köszönöm a testi és szellemi épségem feletti aggódást, de sajnálattal kell közölnöm: MÉG(!) élek. Különben meg nem tök mindegy ki kimilyen formáját választja az öngyilkosságank? == Valaki megtámadja az Ares-t, valaki mindenféle pentagrammokat mos fel és van aki inkább szembevizel a széllel. Én inkább elégedetten akarok felfordulni, tudva, hogy minden vágyamat sikerült kielégíteni az életben, nem pedig földhözragadva, zsörtölődve, beforduva, remegve a csatornában ==:P
Amúgy meg megvan a véleményem arról az "ezeréves mágikus társaságról", akik ilyen lüke punkokkal dolgoztatnak. Mondjuk az már más tészta, hogy Greg barátommal KÉNYTEENEK voltunk használni a természet adta szürkeállományunkat, hogy lenyomjunk egy 15X-ös túlerőt. ==:P (Jó is egy varázsló a csapatban!)
Blaupanker, meg kell, hogy nyugtassalak, nem a kopter miatt estem neki a barmoknak, hanem bosszúból. Az előző vadászatunkat ezek a rohadékok hiúsították meg. Többek között voltak kedvesek hízókúrára fogni. Az étrend nem volt valami változatos. Csak "ólom" meg "ólom". Az ilyen azt hiszem feljogosítja az embert, hogy elégtételt vegyen, bárkivel is áll szemben. Azon csodálkozom, hogy sikerült egy kisebb-nagyobb sérülésekkel megúsznom a hőbörgést!
Be kell vennem a gyógysörömet. ==

-Frankie! szerezz egy jó dekást, aztán nem lesz több kérdésed. Ja, és nem árt, ha minden illegálist álcázol a gépen, mert a levegőben nehéz kp.-t csúsztatni a mindenhatóság kezébe!
 
Múltkor egy "dekás" ismerősőm(?) a nevekről kérdezett. Még túl fiatal, de ha megéli még nagy zsoké lesz belőle. De folyton a hülye neveivel nyaggatot, hogy ÉN - mint nagy vadász :-) - mondjak véleményt. Ilyeneket lökött, hogy:

BitHunter
ErrorWarrior
Why-rus
meg hasonló hülyeségek...

Mikor meguntam, akkor felsötétíttem, hogy a NÉV általában meló (előtt/) közben (/után) ragad az illetőre, utalva a Vadászatban betöltött szerepére.
Erre kiröhögött, hogy az csak a trideókban működik.
Miután rábírta a végtagjait, hogy ismét a normálisan mozogjanak - ez van, nem kedvelem, ha ilyenek kiröhögnek - elgondolkodott.

Nos, így utólag rá kellett jönnöm, hogy kár volt ilyenekeről dumálnom, mert most folyamatosan a "KOVBOJKODÁSAIVAL" nyaggat...

Kezdem érezni azt a bizonyost, hogy kell vennem még egy-két lőszart a Defiance-omhoz... :-)
 
Igaz. De az is, hogy VELED sem kezdenék ki... :-P
(Bár Mia sem utolsó szamcsi és egy kicsit erőszakosabb is nálad - már ha lehet ilyet mondani -, de szerencsére(?) vele csak egyszer. Vagy egyszer sem... Aarrgghh!! Ezért utálom a részegséget...)

SpeedMaxről meg már régóta tudom, hogy nem bátor, hanem...


Amúgy mi a helyzet a Valentin-napi melóval?!?!?

Gabe, The Looser Decker
 
És arra még nem gondoltál (már ha képes vagy egyáltalán ilyesmire), hogy csak nem a megfelelő nővel kezdtél??? Különben is van annyi természetes szer az ilyesmire.


Egyébként meg nem tudom eldönteni, hogy valaki tényleg ilyen hülye, vagy csak a banda fejét szívatgatja..........
 
na mi van mindenkivel?
elkaptak titeket a japcsik?

nagy csend honol.
ez soha nem jelent semmi jót....
 
Króm, hogy álljon a ceruza? Öcsém!, te nemcsak paraszt vagy, hanem még a viagráról sem hallottál. Eddig is tudtam, hogy vannak ilyen birka bicskások mint te, de egyikből sem sugárzott úgy az intelligencia, mint belőled. Köszönjük hozzászólásodat, sokat okultunk!
 
háát, ha a "potencádnak" kiberverre van szüksége, hogy működjön, akkor már gáz van.
 
Mit akarsz? En a lelkem a legujabb potencianovelo kiberverre csereltem es jol mukodik. Meg csak a lelkiismeretem ( )sem zavar, hogy ez nem volt jo uzlet.
 
Eddig szpídi gonzalez barátunkról nem tudtan eldönteni, hogy bátor vagy hülye. Most már kezd nálam billenni a mérleg nyelve...

Ennyire nem kellhetett az a szar. Múltkor ajánlottam rá egy-két ágyút, de most már elfelejtheti. Tudniillik én inkább bátor vagyok...
 
Megunta, hogy elhullanak a közvetítői mielőtt megköthetnék az üzletet? Bár nem tudom mennyire csinált jó cserét.....
 
fúúú haver!
ha ez tényleg így van, akkor már áshatja is a sírját.
nem hiszem, hogy sok esélye lenne elbújni, akármennyire is jó a fickó.
nem biztos, hogy jó csere volt.
egy helikoptert a lelkéért....
valamennyit konyítok a mágiához, nem sokat, de ahhoz éppen eleget, hogy tudjam, ezek még a föld alol is előkaparnak, ha kell.
 
  ... | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 |
Nézet:
Shadowrun | Battletech | Káosz Galaktika Kártyajáték | AD&D | Vampire | Magic | PC játékok | On-line játékok | PS2 | M.A.G.U.S. | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.