Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Zöld ekinda
(Ősök Városa szörnyeteg)
Küldd el képeslapként!
"Az ekindák óriási, rovarszerű lények, pikkelyes galetki fejjel és hatalmas csápokkal. Rettenetesen gyűlölik a galetkiket, mert azt hiszik, a galetki faj nélkül övék lehetne az uralkodó társadalom. No igen, sok faj hiszi még ezt..." - Encyclopedia Fantasia a zöld ekindáról
Nézz szét a galériában!
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Ghalla Története (1)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | ...
Nézet:
-Egy teljesen átlagos erdei madár. Ebben a formában nem kell félni a lebukástól, legfeljebb attól hogy egy ork nyársra tűz vacsorának -nevet fel a druida- Másegyéb?
 
//félre értesz cicám...nem az volt a bajom hogy leegyűgyűzöt, mert ez csak egy játék...de hagyjuk...
a naiv druidára meg még inkább nem mondok semmit//

- Ha nem tetszik hogy én jelentkezek, akkor mehet ő is - mutat rá a barbárra. -és milyen madár lesz az aki megy?
 
// Egy druidát cikizni nem életbiztosítás. De nem vettem magamra, csak kijátszottam a reakcióját. Más is így járt volna, ha vérszomjasnak nevezi.
Másrészről legelőször ti hoztátok föl az agresszívebb megoldások lehetőségét a naív druida előtt, aki még fákat is akart ültetni az orkokkal. //

Szénszakáll lebiggyeszti a szája sarkát, látván, hogy ki az egyetlen jelentkező.
-Nos, a madáralak elegendő ideig ki fog tartani, hogy végrehajthass egy rövid felderítést. Az átalakulással a felszerelésed új formádba olvad. Javaslom előbb próbálgasd a szárnyad, mielőtt berepülsz. Egyéb kérdés, vagy észrevétel bárkitől?
 
Nő megrántja a vállát, nem szereti különösképp a mágiát, de tudja hogy a barbár még annyira sem és azért valakinek valami felfedezést kell tennie. Bele néz a rá mutogató szemébe, majd a földre tekint.
- Rendben - mondja halkan - vállalom a madár szerepet. De előtte szeretnék tudni erről néhány instrukciót - és rá néz a druidára.
 
//Csatlakozom az elöttem szólókhoz, itt nem hátráltat senki semmit!
Mindenki egyénileg formálja a karakterét, és ha egy hozzászólás talán kissé erősnek érezhető az nem a játékosna, hanem a karakternek szól. Szóval semmi gond!//

-Én aztán nem repülgetek össze-vissza a levegőben, még a végén elengednék valami csúnya förtelmet! Tiltakozik hevesen a barbár. -Meg aztán nem is vagyok olyan légies, bár nem tudom a varázslat ezt hogyan ellensúlyozza! Wolionak szerintem nagyobb esélye lenne ilyen téren. Bólogat hevesen, szavait igazolandó. És mutogat a lány felé.
 
//
Nos,gondoltam,indulásom előtt benézek...
Szólok.Jó ez így ahogy eddig volt.
Miért hátráltatnál?Ez hülyeség...elvoltunk eddig is,elleszünk ezután is.
Nem fogok könyörögni,hogy nem enj,mert az nem az én szokásom...én csak elmondom,h sztem jó ez így ahogy van.
Nem érzem úgy h hátráltatnál minket...szvsz nem is lehet,hisz Raptor vigyáz ránk //

-Igazad van,druida.A kémkedéshez a harcosok jobban értenek...és a sámán megérezheti a varázserőmet.Ha ork alakban akartok bemenni,abban segíthetek...de javaslom a madáralakot...úgy nem kérdezősködnek-szól Gród.
 
//hát te is "kedves" vagy... de úgy vettem észre csak hátráltatom a csapatot...és nem duzzogok, ha valami gondod van akkor ne fórumon tárgyaljuk meg, ok? ha meg nincs akkor hagyjuk az egészet és ha a többiek nem úgy gondolják, hogy hátráltatom őket, akkor szólnak//
 
//Ahh.. remek. Vándor és Wolio (amint abbahagyta a duzzogást) nektek mesélek tovább. Igérem semmi akció nem lesz, de mondjuk addig felderíthettek vagy valami. //

-Jól beszéltél, Gród. Mindazonáltal úgy gondolom a barbárnak vagy a harcosnak nagyobb tapasztalatai lehetnek felderítésben. Bemehetnek vagy ork alakban, vagy az általam felkínált madár alakban. Hogy legyen?
 
//én meg kiszállok, mert csak hátráltatom a csapatot//
 
//várhatólag csak jövőhét szombaton leszek újra gépközelben...addig sok sikert :P //
 
//Holnap reggeltől nem leszek egy hétig, legyetek jók//
 
-Ugyan már...ne általánosíts mindenkit egy ember megszólalásából,akármilyen oktalan volt is az.Tudod,hogy segítünk,hisz ezért próbáljuk kitalálni azt,hogy miként valósítsuk meg azt.Nem kell a színjáték,nem kell senkiben rossz érzést kelteni,hogy aztán a becsülete visszaszerzése érdekében vállalkozzon az állatformájú felderítésre.
Ha más nem,én megyek.mágus létemre már lassan megszokom az alakváltást.
Ja,és egyébként az elrablást elrablásnak,nem pedig gyilkosságnak gondoltam.El tudom bájolni,altatni az orkot...de maradjunk a felderítésnél.Majd késődd döntünk-mondja a mágus.
 
Szénszakáll szemében zöld szikrák lobbannak egy szembogárnyi lánggá. A színek egész testén megfakulnak, kiemelve a szeme alatti ráncok néma árnyékait. Most is, mint mikor az erdőről beszélt, valahogy sokkal hatalmasabbnak tűnt, mint ahogy azt még egy perccel ez előtt láttátok.
-Együgyűséged semmi sem bizonyítja jobban, mint oktalan beszéded. A természet egyensúlya lassan helyre fog állni nélkületek is. Csak az oktalan pusztítást akartam megelőzni addig is, segítségetekkel. Ha nem adjátok szívesen a segítséget távozzatok. Mert a vendégszeretet lombkoronája alatt sem hagyom magam megsérteni.
A druida most fagyosabban szólt, mint eddig bármikor.
-Tudjátok merre van a manó, aki az arannyal teli üstön ül? Tőle kérjetek szivárványt a távozáshoz, ha úgy gondoljátok, kalandozók, hogy ez az ügy nektek nem elég nemes.
Egyet hátra lép és figyel titeket. Kíváncsi miként reagáltok kalandozótársatok felelőtlen kirohanására.
 
-Inkább vagyok fiatal, mit együgyű. Meg hát nem én ajánlottam a gerillaharcmodort. Köszönjük vendégszeretetét, de nem szeretem ezt a jó pofizást. Inkább örüljön, hogy segítünk, vagy is hogy próbálunk és nem hagyjuk faképnél.
 
-Vérszomjas én? -nevet szívből a druida a lányon- Fiatal korodra és együgyűségedre tekintettel elnézem neked e sértést.
A többiekhez fordul, vonásaira lassan visszatér a komolyság.
-Tehát a felderítés mellett döntötök. Ebben tudok segíteni. Hogy ne kelljen orkként bemennetek, és félnetek a lebukástól. Egyikteket állattá tudom változtatni. Szerintem egy kismadár megfelelő alak lenne. Ki vállalkozik önként?
 
*vérszomjas
 
- Vérszomja druida és a barbár már, amint láttom- mondja és halvány mosoly jelenik meg arcán, de aztán el is tünik mintha ott se lett volna- nem hülyeség a felderítés, és lehet hogy után többet megtudunk. De én az elrablásos, fenyegetős, öldöklős dolgot most kivételesen nem díjazom, hisz még is csak békét szeretnénk...bár orkok nem a békéről híresek, így nem hinném hogy túlságosan bele menének. meg ha elrabolnánk a fönőküket, csak jobban begerjednek de annyira nem hűségesek, hogy a fönökűkért cserébe békében legyenek....vagy is eddig tapasztalataim szerint...szerintem, derítsük fel, aztán "békejobbal, ajándékkal próbálkozunk, nem tudok jobbat.
 
- Csupán jó harminc orkot kell megölnünk fejenként. Talán kicsit többet. Sajnos az orkok még csak nem is hűségesek, ha esetleg sikerülne a főnököt elrabolni és rávenni, hogy vezesse őket máshová, nem biztos, hogy engedelmeskednek, de meg lehet próbálni. Én továbbra is azt mondom, hogy először próbáljuk meg felderíteni, hogy mi a helyzet és csak utána készítsünk terveket.
 
-Nos, ha nem tudunk megegyezni a tárgyalás mikéntjén, akkor pusztítsuk el az ellenségüket. Illetve vegyük rá őket a meghátrálásra. Az erdő fenmaradásának szemszögéből teljesen mindegy a hogyan. Csak a végeredmény számít! Azzal Vándor a fegyvere után nyúl, és szúrós szemekkel néz a többiekre.
 
-Ha közbeszólhatok -int a druida- mi most arra akarjuk rávenni őket, hogy ne írtsanak ki többet az erdőből. A törzs egy orkjának elvesztése nem hinném, hogy jobb belátásra bírná őket. Esetleg gerillaharcmodorral próbálkozhatunk, ha az elrablásos vonalon indulunk meg, időnként megölve egy-egy orkot. Ez ellen csekély lenne a védelmük. Azonban ez rendkívül elhúzódó folyamat volna. Nem hinném, hogy ti több évszakot is itt akarnátok tölteni.
 
- Először is: hogyan akartok elfogni egyetlen orkot, anélkül, hogy bármelyiket megölnétek? Mert gondolom nem akarunk hullákat, nem lenne a legjobb kezdet egy béketárgyaláshoz.
Másodszor: miből gondoljátok, hogy a törzsfőnök hajlandó lesz előjönni a táborból? Gondoljátok meg, az orkok nem gyakran kötnek békét, a tapasztalatai alapján az egyetlen dolog, amire számíthat egy osvgyilkosság lehet. Miért adná meg a lehetőséget, hogy ott és akkor találkozzunk, amikor mi akarunk? Vagy éppenséggel miért ne küldhetne pártucat harcost az elfogásunkra? Szerintem okosabb lenne, ha nem adnánk a tudtukra az ittlétünket idő előtt. Én továbbra is az illúzióban bízom. Be küldhetnénk egy valakit, hogy nézzen körül, azután, ha biztonságos, felhasználhatnánk az illúziót arra, hogy ez az egy ember bevezesse a többieket a törzsfő elé. Akárhogy is, azt javaslom, hogy mielőtt felfednénk magunkat és a szándékainkat, nézzünk körül, akár illúziók segítségével, akár máshogy.
 
- Elrablásos dolgot szerintem nem fogják jó néven venni, de megpróbálhatjuk... és kiengesztelés biztos kell majd, mert szerintem ha megfenyegetjük a nagy főnököt akkor nekünk végünk...
 
-Jó ötlet,Vándor.Az első variácó.Egy őrt elkapunk,és ő fogja elvinni a hírt a főnöknek,hogy tárgyalni akarunk vele.
És hogy azt tegye,ami elvárunk tőle...nos majd ráijesztek...gondolom nem sokat ért a mágiához.Ha másnak is tetszik az ötlet,először egy helyet kell találnunk,ami tárgyalásra alkalmas,könnyen védhető,aztán egy őrt kell csendben elrabolnunk,megbeszélni vele a dolgát...-a mágus itt ráncolja a homlokát-Igen,tudok majd vele beszélni orkul,van hozzá varázsigém.Hol is tartottam?Ja igen...nos,és azután reménykednünk kell,hogy tárgyalunk,nem pedig harcolunk.A vesszőre kötözött üzenetben nem bízom...talán nem is tudnak olvasni...
 
-Nem kell itt semmiféle illúzió! Egyszerűen elfogunk egyet közülük, és vele üzenünk, hogy tárgyalni szeretnénk velük. Egy álltalunk megadott helyen, ami könnyen védhető, és a mi ellenörzésünk alat tudjuk tartani. Vagy esetleg egy nyílvesszőre erősített írás is megteszi! A helyet, javaslom egy sziklás, fákkal borított részen megjelölni. S ha el is jönnek, akkor is csak néhányan mutatkozzunk. Egy mágus és egy harcos maradjon takarásba, s adjunk időt nekik a felismerésre.
 
// Mások átváltoztatása: 20 mana
Most álcázás szakértelemre nem hagyatkozhattok, azt csak Fuhur tudna.
Ha ezen a vonalon akartok tovább indulni: az ork táborba ilyen álcával könnyedén bejuthattok (a varázs egy jelenetig tart). Azonban ettől még nem áll le a háború. "két random ork oda megy a törzsfőnökhöz és azt mondja ne legyen háború". De kémkedésre ideális. //
 
-Mi van ha ajándékot vinnénk nekik? Valami áldozati állatot? vagy valami olyan cucot ami nekik nincs de esetleg jó szükség lenne nekik rá? Orkok becstelen népség és akárki a vezető nem hinném ha jó néven venné, ha úgy hirtelen rátörnénk akár iluzióban akár máshogy. De ti tudjátok, tik vagytok a varázs tudok. Én csak meglátásaimat teszem. Mondjuk ha eddig se volt egy túl béke szerető népség, hát akkor nem lesz könnyű dolgunk, de próba cseresznye.
 
- Nem rossz ötlet - feleli Hagron - De ha mindannyiunkat illúziókba akarjuk burkolni az alighanem mindkettőnk varázserejét felemészti. Mi lenne ha nem mennénk mindannyian? Te Gród és Szénszakáll bementek, mi pedig kint várakozunk. Persze, ha mégis balul ütnek ki a dolgok, akkor nagyon gyorsan oda kell jutnunk hozzátok... Attól tartok nincs tökéletes terv, el kell döntenünk, hogy mit kockáztatunk.
 
-Esetleg...ha őröket állítanak...és meg tudnánk figyelni a kinézetüket,létre tudnék hozni egy illúzió-alakváltoztató varázslatot.Egyszóval,törzsbelijüknek látszanánk...és így bejuthatnánk a főnökhöz-gondolkodik hangosan a mágus.
 
- És mégis - kezdi a troll, miközben követi a druidát kifelé - van valami ötleted, hogy mit csinálunk, ha véletlenül nem sikerülne az amúgy békeszeretetükről híres orkokat a párbeszéd pacifista eszközeivel meggyőzni, és esetleg úgy határoznak, hogy ott helyben halomra ölnek bennünket? - kérdezi egy árnyalatnyi gúnnyal a hangjában. - Az az érzésem, hogy még talán vándornak is nehezére esne egyszerre félszáz orkot legyőznie.
 
-Nem valami békések. Száz éve már, hogy elkezdték a fákat vágni. Azóta már sok harcot megvívtak, az erdő meg csak fogyott. Sosem volt még csak egy teljes emberöltőnyi idő sem, hogy ne kezdtek volna újabb harcba.
Tanácstalanul ráncolja a homlokát.
-Éppen ebben kellene a segítségetek. Valamit kitalálni, hogy hogyan adjuk tudtukra, hogy békével jövünk. Ha nem találtok ki valamit, marad az én tervem: valahogy bejutni a törzs vezetőjéhez. Ő nyílván értelmesebb, másképp nem maradhatna a helyén. Ő biztos nem bánt minket, míg el nem mondjuk miért jöttünk. Utána meg... jól kell beszélnünk. De ez már a ti feladatotok lesz, én nem értek a diplomáciához.
 
  ... | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | ...
Nézet:
Kérdések | Vélemények | Egyéb | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.