Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Pirojil és Fantusz
(Könyv)
Küldd el képeslapként!
A Gyilkosság LaMutban című könyv egy jelenete: Pirojil, a zsoldos Fantusszal, a kissárkánnyal üldögél a kandalló előtt.
Nézz szét a galériában!
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Ghalla Története (1)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | ...
Nézet:
//Raptor,köszönöm a megtisztelő címet //

-Én tudnék nagy patáliát csapni...méghozzá kevés erővel.A hobgoblinok buta népség...az illúziók az átlagembernél jóval több ideig lefoglalja őket.Egy illúzió-orkhadsereg biztos nagy riadalmat okozna.Persze védelemre is szükségem van,hisz erősen kell összpontosítanom,és lehet,hogy valamelyik goblin véletlenül észrevesz.
Tehát amíg riadalom van,adig valaki elcsenhetné a tárgyat.
Bár gondolom...biztos őrzi valaki.Viszont állat alakban nem várnak tolvajt.A tárgy nem hatalmas méretű,egy majom például el tudná cipelni.Mit szóltok?-kérdezi a mágus.
 
egy szerény tundee csatlakozna hozátok a kalandhoz! ha lehet.
 
- Megpróbálkozhatunk az eltereléssel, de előbb tudnunk kellene pár dolgot. Hol van a főnök szállása a táboron belül? A közepén vagy a szélén? Mennyire nehéz eljutni oda? És meg kellene tudnunk valahogy, hogy hol van a másik tárgy. Ha egy kés akkor miért nem használta azt is a törzsfő? Nem tudjuk valahogy kikémlelni azt a főnök barlangját is, mielőtt bemennénk? - fordul a druidához. - Valamilyen másik állat alakjában?
 
-Az javaslom, hogy rendezzünk egy jó kis elterelést. És közben valaki elcsenhetné azt a tárgyat. Egy kis mágikus cécóra gondoltam, na? Tárja szét karjait a barbár.

-Nem biztos, hogy bevennék a csalit. Szól Wolio. -S ha mégis, akkor vállalnád a tolvaj szerepét?
 
Ismét eltelik egy nap, majd odaértek a másik táborhoz. A kismadár elszállt többször is a hobgoblin törzs fölött. Az agresszív lények földbe ásott odukban és hevenyészett sátrakban alszanak. Néhány helyen tűz ég, ebédelni készülnek. Apró termetű goblinok sürögnek minden felé, nagyobb testű társaik rabszolgái. A rotyogó orkhús bűzét kerülgetve a kismadár a főnököt is megtalálta. Egy kivételesen nagy termetű egyed, melynek fából ácsolt trónusát hat goblin viszi, épp az egyik kondér felé tart. Valasmit tart a kezében. A kismadár közelebb repül. A falka vezetője bizony az ork ereklyéből készül ork húst fogyasztani. Meglehetősen pofátlan megoldás. A tőrt azonban nem látja sehol a madár. Az ebédet egy társzekér rég szénné üszkösödött roncsain tölti, tolltisztogatással. A zabálással végezvén a hordszekér visszakacsázik egy nagy lyukhoz, melyet a hobgoblin vezető a szállásának mondhat. Mikor legközelebb kijön, már nincs nálla az edény. Wolio visszatérvén átadja nektek az információkat. Ideje tervet kovácsolni.
 
-Jól sejtem, hogy a felderítés ismét az én reszortom lessz? Kérdezi Wolio. -Mert ha igen, akkor jobb lenne minél hamarab túlesni a dolgon.


-Nem valószínű, hogy mást választanánk. Vigyorodik el Vándor, majd elszégyelve magát a lány mellé lép. -Ne aggodj! Ha harcra kerül a sor, márpedig lessz harc, akkor kárpótolhatod magad. Fontos lenne azt tudni, hogy hol és hányan örzik. Így talán nem kell szembenézni az egész törzsel.
 
-Talán az ellenséges törzset is fel kéne deríteni,ugyanúgy,ahogy az orkokat tettük.Különös tekintettel az alaprajzra...hogy tudunk legkönnyebben eljutni a kegytárgyhoz,és visszaszerezni azt...majd hol tudunk elmenekülni.-veti fel a mágus.
 
A kultikus tárgy egy vérgyűjtő edény és egy áldozó kés. A kés a prérikutya totemének van szentelve, az edény céljáról nem tudtok semmit. A vallási tárgyak pontos helyét nem ismeritek, csak az ellenséges törzs helyét. Tehát valószínűleg továbbra is a felderítésé lesz a főszerep.


//itt hegyalja fesztivál van. írok ahogy tudok.//
 
/O.K./
 
//mostantól kb két hétig nem leszek... kérlek Vándor vezesd a karakterem...köszi...csáó//
 
-Na de,mégis,mi az a kultikus tárgy?Egy őssámán koponyája,egy híres harcos fejszéje,vagy egy régi íj...meg kéne tudnunk,hogy mit is keresünk.-szólalt meg Gród.
 
-Egyetértek, ám előbb kéne megszerezni azt a valamit.
És csak aztán tárgyalni. Előnyben lennénk, ha már a birtokunkban lenne a tárgy. És nem tőlük kapnánk úgymond a megbízást. Érvel a barbár.
 
-Hóhó...kommunikálnunk kéne az ork vezetővel.Az erdő biztonsága az ellopott relikviáért cserébe.Úgy gondolom megoldható lenne...-gondolkodik hangosan a mágus.

//megoldható,de szvsz túl egyszerű //
 
A nő lassan, minden ruhájával együtt egy kicsiny kismadárrá változott. A szárnypróbálgatások után bátran az ork tábor felé indult. Fél óra legalább eltelt, mire visszatért. A druida intésére lefoszlott róla a mágia.
Megtudta, hogy az orkok egy hobgoblin törzzsel állnak jelenleg harcban, amiért az utóbbiak elloptak egy, a törzs számára fontos kultikus tárgyat már nagyon régen. Az ellenséges törzs helyét is megtudta a kismadár.
 
-Nos,akkor ki lesz az?-kérdezte az egész napos lovaglástól fáradt hangon a mágus.
 
Nő némán bólintott és várt...

//megjavult, hála az égnek...//
 
Új reggel virrad rátok. Pihentető álomból ébredtek, és lassú, borostyánszínű reggel köszönt rátok. Még az is aki civilizáltabb körülmények közt szeret inkább aludni, az is felettéb kellemesen érzi magát. Rovarok, vagy egyéb kellemetlenségek nem zavartak meg titeket, ahogyan Szénszakáll ígérte. A bágyadt készülődés után új erőre kapva továbbindultok a lovakon. Utatok gyors, mire alábukik a nap a horizonton megállít titeket a druida.
-Megérkeztünk. Még öt perc út múlva elérnénk az erdő mostani végét. Azt hiszem elérkezett az idő, hogy elinduljon a felderítőnk.


//Wolio írt nekem, hogy rossz a netjük. Ha estig nem javul, felkérte Vándort, hogy írjon helyette.//
 
Nő némán figyeli a dolgokat, amik persze nem nagyon tetszenek neki, de inkább csöndbe marad, majd éber álomra hajtja fejét.
 
A druida suttogni kezd, mire a lovak eliramodnak.
-Reggelre visszatérnek -magyarázza- addig is megérdemelnek egy kis szabadságot. Én addig megkérek néhány növényt és állatot, hogy vigyázzák álmunkat. Itt az erdő ereje nagy, nem érhetnek minket váratlanul.
Közben köpenyéből néhány vastag levelet vesz elő, és az egyiket enni kezdi.
 
-Vannak. Bólogat a barbár a mágus szavait halva, és közben fancsali pofát vág. Majd kézbeveszi az egyik ágat, és apró darabokra töri szét. -Íme a gyújtós! Azzal hátat fordít, és a lovakhoz sétál. Aprólékosan megszabadítja lovát a felszereléstől, és nagyot csap a farára. -Druida! Remélem nem tilos a lovaknak legelészni!
 
Gród komolyan bólintott,majd mikor letáboroztak,elindult keresni egy vastagabb lehullott ágat.Amikor megtalálta,kántálni kezdett,és sorra jelentek meg az ugyanolyan ágdarabok a semmiből,számszerint hét.Ezeket nagy nehezen elcipelte a többiekhez,majd jókedvűen felkiáltott:
-Már csak az apró gallyak hiányoznak.
Ezzel a barbárhoz fordul:
-Látod barátom,vannak jó oldalai is a mágiának.Remélem el tudsz majd aludni a tűz mellett,a legtöbb fa,egy kivételével,mágia által van teremtve.-mosolyog a mágus.
 
-Még kétszer lenyugszik és felkel a nap, mire odaérünk, ifjú varázsló. De ne aggódj. Az erdő száz meg száz szemmel óvja majd álmunkat. Ha már itt tartunk, hamarosan elérünk egy tisztást -ezt már a többieknek is mondja- ott letáborozhatnánk. Ha tüzet gyújtotok is, kérlek tisztelettel tegyétek és csak lehullott gallyakból. Az erdő beljebb egészen öreg és már így is nehezek a levelei az orkok fenyegetésétől.
 
Juhíííí-süvöltötte Gród,hosszú haja a vállát csapkodta.A druida mellé írányította a hátasát és megszólalt:
-Akkor ki válalkozott a felderítésre,és mikor érünk oda?Fél nap?
 
-Gondolom nem sok dolgotok van még itt. Fél óra, és lesznek hátasaink. Addig készüljetek fel.
A csapat ellenőrizte a felszerelését, illetve elrakott némi gyümölcsöt, amit a púkák gyűjtöttek össze. A szivárvánnyal elhagyták a fennsíkot és megkeresték Szénszakállat. Ő épp áldozatot mutatott be a természetistennőnek. Kisvártatva néhány mén jelent meg. Elég idegenül fogadtak titeket a vadlovak, ám a druida kérése végül elegendőnek bizonyult, hogy a hátukra engedjenek titeket. A tarka lovak a szél szárnyán vágtattak céljuk felé...
 
//Jelentem visszatértem, mint látom nem sok mindenről maradtam le//
 
-Mikor indulunk végre? Érdeklődik a barbár.
 
-Ne aggódj, felismerlek. Az erdő széle, ahol az orkok vannak lóháton csak néhány nap innen. Hátast én tudok hívni. A többi kérdésedben nem tudok segíteni, figyelj mindenre. Más kérdés, valaki?
 
//Az jó, bár km-ünk most nem nagyon van formában, vagy is alig van, így nem jutottunk el a felfedezésig...//
 
//Na,vagyok //
 
-örülnél neki - veti oda csipősen- nekem más kérdésem nincs, akár mehetek is. ja de még is, merre kell mennem? és ha már ott vagyok, amit tudok megnézek, de ti még mit ajánlotok? mit figyeljek meg jobban? és amikor vissza jövök honnan tudod hogy én vagyok az?
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | ...
Nézet:
Kérdések | Vélemények | Egyéb | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.