Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
A lárvaszint galetkijei
(Ősök Városa)
Küldd el képeslapként!
Ezek a tanácstalan galetkik, kiknek a fenekén még szinte ott a tojáshéj, biztos hogy érettek arra, hogy elkezdjék új, önálló életüket a Teron hegy legalsó szintjén? Hát hamarosan ki fog derülni, ki az, aki életképes közülük.
Nézz szét a galériában!
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Ghalla Története (1)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

  ... | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
Nézet:
Szerintem is meglehet csinálni mindenféle fajt jóra.van egy 15ös barbárom nagyon meg vagyok vele elégedve van tapasztalatköje és 5000 aranya és meg vagy 1500 tárgyban.Nekem a barbár a kedvencem és tombolás nélkül is tuta a bátorságpróbát csinálni.Az elején ami nemlehetett cselekvésbö gyogyitani kihagytam asszem 2 bátorságpróbát,mert 3 után gyogyitni kellett.De mostmár megcsinálom öket tombolás nélkül is.
 
Inkabb a S.o hasonlit a Diablo II-re..van koztuk egy pici korkulonbseg..meg ennyi erovel hasonlithat az osszes olyan jatekra, ahol kulonbozo fajokat hosoket, npc-ket stb-t kell fejlesztenunk.
 
jah, főleg annál, hogy mire pakoljad a skill-pontokat mongyuk egy druidánál. Fasza az a játék; hasonlít a sárkányölőre. Egyébként szerintem a játékosok 98% biztos ismeri.
 
Aha, igazad van. Ha jól fejlesztesz egy karit, tök mindegy, milyen fajú. (Persze más fajnál másba kell adni "of course") Tényleg ismeri valaki közületek a Diablo II-t? Na, abban el lehet sajátítani, hogy tudd, mibe adj és mibe ne.
 
aztán a tünde
 
utána a törpe
 
a legjobb faj a barbár
 
Nem ratyi csak nem tucc vagy nem akarsz vele normalisan jaccani .

Mar rengetegen ecseteltek, hogy mit merre a 3 faj teren.

Szerencse, cuccok stb.

Csak mielott valami marhasagot leirnal, jobban tenned, ha elotte elolvasnad, amit a tobbiek leirnak.Ennyi.
 
Egen. Kocos barátom valszeg jól látja. Nekem majdnem az indulástól megvan a 4 karim, 1-1 tündér és törpe, valamint 2 barbár. Mindegyik 18. szintű, megvan minden cuccuk, amit csak meg lehetett - és érdemes is volt - venni és még pénzük is van. Talán a 19. szint cuccaira is meglesz nekik a lové...

Megjegyzem, eléggé összevissza vannak fejlesztve. Azt nem mondom, hogy mindig nyernek is: néha el-elfut a monc. De ez előfordul mindegyiknél. Úgy vettem észre, ha nem azon görcsöl valaki, hogy mi nincs a játékban és mit szeretne, hanem egy kicsit odafigyel a karijára, simán lehet egyenrangúként játszani mindhárom fajjal.

Ha meg valakinek kevés, amit itt kap, akkor keresnie kell olyan játékot, ahol megkapja, ill. lehetőség adódhat arra, hogy megkapja. A Sárkányölővel nincs semmi gond, nem hiányzik belőle semmi, lévén ez egy egyszerű kis kattintgtós időtöltő fantasy izébizé. Hiába verjük a tehenet egyre többen, attól az még nem fog átmenni versenylóba. És már az elején megmondták, hogy a Sárkányölő bizony tehénke...

Ha valakit érdekel, hol nézzen körül a fent említett témában, keressen meg magánban, szívesen megadom neki a megfelelő URL-t.
 
Szerintem még mindig a törpe a legjobb a sok maxép miatt. Kicsivel többet gyógyítok vele mint a tündérrel, de az utóbbi kb minden 50. csatát beszívta az utóbbi időben... A barbár meg nagyon ratyi. Amíg nincs tombolása szerintem esélytelen bátorságpróbán. Én barbárral tombolás nélkül eddig mindig elrontottam szintenként legalább egy próbát.
 
győzelmi arány alapján (az első húszból számított átlag alapján):

Törpe:97,525
Barbár:97,39
Tündér:97,085

feltéve azt (ami nagyon valószínű) hogy a legnagyobb arányban a tündérek képviseltetik magukat a karakterek között, ez elég silány teljesítmény tőlük :-).
 
Egy erdekesseg:
10 19-es szintu barbar van.
9 19-es szintu torpe.
8 19-es szintu tunder.

Ez alapjan eleg kiegyenlitet a 3 faj ereje.
(azaz 1-1 elteres betudhato a veletlennek)
 
Najovan en kiszallok a vitabol mert elmondtam amit akartam de nemigazan haladtunk elore semmit, ugyhogy pa'
 
Valóban nem túl jó, hogy a barbárnak hamar lemegy az ÉP-je. Ha szerencsém van akkor a templomban nem arannyal fizetek hanem inkább adok 2 cselekvést, mivel így nekem nagyon megéri, és utána még bőven kalandozgathatok. Ha viszont csak pénzben lehetett vizetni a gyógyulásért, akkor inkább csak annyit kalandoztam hogy a sárgába menjen az ÉP-je (mert egyébként majdenm "alfáig" lesebesítem a kalandozások során). De mindenesetre utálom templomba járatni a karaktereimet...
 
A statisztikákat eddig nem nagyon ismertem, de akkor mostmár kicsit tisztább a kép, miért a tündér a legjobb (a szavazások alapján).
 
természetesen a ki Ð@%@##-zott részek helyén csupa olyan szó szerepel, mint a kedves, aranyos és a tiszteletreméltó, meg ilyen hasonlók, mert már meg is nyugodtam :-))

de ha a ember nem tudja kihasználni a természetes gyógyulást, akkor tényleg ellehetetlenedik a barbárral való játék... (így is szívok eleget, hogy folyamatos nethozzáférésem van...)
 
a büdös Ð@%@## $ß@@!!

azér a legrosszabb a barbár, mer a #&@¤~° szilmilleket állandó jelleggel csak valük szopom be.

három karival egymás után léptem, mind kapott szilmillt (végzetharcost meg vérkatonát), egyik sem első cselekvésre: a tündér kivégezte a végzetharcost, az egyik barbár elől elmenekült a vérkatona, a másikat meg hülyére verte a végzetharcos. Egyébként ha szopacs van, akkor mindig a barbárok szívnak a legnagyobbat az én tapasztalatom szerint. Annak ellenére, hogy 8ból a második legjobb karim egy barbár...

ennyit a pillanatnyi dührohamról
 
En eleg online jatszom, a termeszetes gyogyulast maximalisan kihasznalom. 12 karakterem van.
Nekem az szamit, hogy hogyan tudom megolni az ellenfelemet, mert ha le vagyok serulve, hagyom magam gyogyulni es nem kalandozok a vakvilagba.
Es itt csak a 10 kor alatt elert osszsebzes szamit. Es ebben a tunder bizony utolso.
 
Én a barbáromat most fogom törölni, mert vele kb. minden 2. lépés templomba volt.Hiába sebzett irreálisan nagyot, mindig eltalálták, és rohadt gyorsan szaladt le az ÉP-je.Most már a tündérem is annyit sebez mint egy vele egyszintű barbár, bár én 2 ütésből többnyire.Olyan arányok vannak egy 6 körös csatában, hogy engem 3x találnak el, 150 sebzés, én meg mind a 6x beütök, több mint 300at sebezve.A tündér ügyességre rágyurva pénzt takarít meg, a templomozás miatt, már csak egy közepes fegyver meg 3as kritikus kell neki, és elég jól csépel.Szintlépéskor meg tárgyakkal felnyomom az egészségemet olyan 30al ) Szal minden karakter a fejlesztőtől függ, de mintha a tündérnek picit nagyobb lenne az előnye.
 
A fajok megitelesenel talan az okozhatja az elterest, hogy mas emberek mas szempontok alapjan italnek.
Mert a tunderrel valoban ra lehet menni a legkisebb sebzodesre. Es ha van 200 lemaradasaod, es 3-4 naponta tudsz jatszani akkor ez valoban fontos.
Viszont a hatekonysag szempontjabol - nyert csatak aranya - a tunder nem a legjobb. Ugyanakkor aki a kozepmezonyben lepeget a fent emlitett modon annak a hatekonysag talan nem is annyira lenyeges.
 
Felfogtad amit leirtam?

Nem ugy nez ki.MErt ha felfogtad volna ,hogy mit irtam akkor leesne , hogy ua-t irrtad mint en..csak ugy laccik nem akartad elolvasni amit leirtam..mellseleg en is barbar hivo vagyok es csak felsoroltam, hogy ugyan miert is szavaznak a tunderre annyian.
 
A másik dolog pedig a gyógyulás.A barbárnak ireálisan sok gp(gold price)-t kell fizetnie érte.
Én 2 barbárt is inditottam az elején.Most az egyik 13.a másik 12. szintű.A tüdérem megeszi mindkettőt reggelire....
 
Hát ebben azért nem értek egyet.
A játékban a két legfontosabb tuli szerintem a védekezés és az ügyesség.A tündérnek a második adott ugye,akkor már csak az elsőre kell gyurni és már bukta is az ellen.Ha nem is sebez akkorát de mindig talál,de őt nem tudod sebezni akkor hiába a nagy erő...
Ez is a bajom a játékkal kapcsolatban.Nincs kiegyenlitve!
Pedig én is a barbárra fashelnék nagyon.
 
A tunderek a legugyesebbek a jatekban.Es attol mar sokan azt hiszik, hogy a tunder legjobb.

Mert: -A tundereket alig lehet eltalalni( mar aki eleg lama es nem tudja oket megutni)
-A tunderek tobb es gyengebb uteseket visznek be (ez mondjuk igaz)
-A tunderek kozul sokan szerepelnek az eslo 20-ban mint arena gyoztesek.(Persze en is megyek felfele
-A tundereket valojaban az kulonbozteti meg a masik ket fajtol, hogy tul ugyes.Emiatt elonybe KERULHET.(Azert irom igy mert csak kerulhet...egy gondosan fejlesztett barbar testver, vagy egy jol fejlesztett torpe igencsak meg tudja gyapalni oket..itt vagyok ra en mint elo pelda...Az arena gyozelmeim 80%-t tunderek adjak.)

Nah kb ennyi..ha vkinek meg vmi eszebe jutna..annak orulnek..
 
Ha megtekintem a szavazás eredményét, egyértelműen leolvashatom hogy a tünde a király a többség szemében. Ám ha az igazság az hogy egyik sem jobb a másiknál akkor miért jobb ennyivel a tündér mint mondjuk a barbár ? Mi alapján pontoztak az emberek vajon ? Nem hallottam még olyan indokot ami valóban alátámasztána a jogosságát a szavazásnak. Bizonyára sok elmbernek csak egy karakterje van ami lehet hogy a legtöbbször tündér és talán ezért... De lehet hogy sokaknak a kinézet is számít, bár ez nagy hülyeség lenne.
 
Ejgen..csak gondolom azert csinaltak (csinalhattak) egy moncbol tobb erosegut, hogy ezzel is novelje a jatek hangulatat..Es egy picit igy realisabb.

Mert: Mondjuk mesz-mesz mendegelsz egy erdoben eccer csak radugrik egy goblin gyerek.Lecsapod kesz, meghalt, meg se utott, jon az anya az mar egy fokkal nehezebb volt mert levert rolad x hp-t.Jon az apa az meg ecceruen lecsapja a fejed...szal en igy probalnam meg erzekeltetni, hogy egy moncbol igenis van tobb erosegu.

Es ezt nem azert csinaltak (csinalhattak), hogy ki'''''''-nak a jatekossal, hanem azert mert igy megjobban lehet novelni a jatek izgalmat..stb.
 
Engem csak az bosszantott, hogy a monszta fogta magát, éslelépett a csatából... A gyáva dögje... :P
 
Csatlakozom az előttem szólóhoz.

Amúgy Elyross, Te is beláttad, hogy van szerencse, és pont ez a lényeg, hogy jó karival csak akkor vesztesz csatát, ha peched van. De annak azért örülök, hogy vannak olyanok is, akinek nem volt eddig egyik karijával sem peches vesztett csatája. Kívánom, hogy ezután se legyen, mert felettébb bosszantó tud lenni.
 
Erdekes elgondolas, de fejlesztoi szempontbol nem tunik logikusnak.
Ha egy szornybol letrehoz ketfajta erejut, akkor ugyanazzal az erovel letrehozhatna 2 kulon szornyet is. Raadasul mivel itt nem lehet keszulni a monszterre (nem tudod mi fog jonni), ezert meg csak egyfajta "kiszurok egy picit a jatekosokkal, ne tudjanak olyan jol keszulni a csatara" erzest sem tudok mogekepzelni.
 
Hmm..ok.

és arra még nem gondoltál, hogy ugyanaz a nevű szörnyike többféle erőségben is létezhet?


Mert volt, hogy mutalodott harcikutyat egy kritikussal lecsaptam, ugy , hogy meg sem birt utni, maskor ua. szonyike ellen majdnem kikaptam..legalabb 160hp-t levert rolam.

Szal a mak inkabb ott kezdodik, hogy milyen tap szoenyet kapsz ki ellenfelnek.
 
  ... | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
Nézet:
Kérdések | Vélemények | Egyéb | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.