Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Tollaskígyó
(Túlélők Földje szörnyeteg)
Küldd el képeslapként!
"Ez a jókora méretűre megnőtt óriáskígyó nevét a feje hátulján, tarajszerűen ékeskedő tollakról kapta. Iszonyatos méretei láttán még a legmegtermettebb troll is sikoltva kezd menekülésbe, de még így is kétséges, túléli-e a vele való találkozást. A tollaskígyó ugyanis nagyon gyors." - részlet az Encyclopedia Fantasiából
Nézz szét a galériában!
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Ghalla Története (1)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | ...
Nézet:
A troll egyszerű bólintással üdvözli az újonnan érkezettet.
- A nevem Hagron - mutatkozik be - és ami azt illeti magamis csak rövid ideje tartozom ehhez a díszes társasághoz - teszi hozzá.
 
Köpenye alatt karban tartja kezeit, s félig lehorgasztott fejjel hallgatja a beszélgetést, Oriontól egy-két lépésnyire.
- Egy életerő italt elfogadnék - mondja halkan egy csöndesebb pillanatban. -, mondjuk egyik se olyan fontos nekem.
Aztán komolyan elgondolkozik rajta, hogy mit keres a csapatban, s Orion és Enger a lányhoz intézett szavai még inkább elbizonytalanítják: a druidás kaland se volt egyszerű, ez meg aztán tényleg meredek neki, a kis mezei boszorkánynak.
- Mikor indulnánk? - kérdezi hirtelen, majd halkabban hozzáteszi: - Ugyanis nem kenyerem a várakozás.

//Igen, megkésett, de nem hiszem, hogy enélkül véglegesen megfeneklett volna a játék. Azért bocsi.
És sztem én jobban szeretném a feltételeset.//
 
// Üdvözletem ismét.
Nem voltam sokáig. Kövezzetek, üssetek, agyon.
Mostantól leszek, felületesen olvastam vissza, az arcot megjegyeztem, az új tagot üdvözlöm, a lényeget meg felfogtam.
Ha pedig már úgyis írok ide, akkro a csatáról is mondok véleményt.



Nekem mindegy! Adj hozzá mindegyikhez egy szavazatot, vagy ne adj egyikhez sem.
//
 
//Útállak Cody :P
Illetve szeretném megkérdezni a mindenkitől, hogy hogy legyen az utolsó csata. Nekem eszembe jutott, hogy kísérleti jelleggel csinálhatnánk olyan régi fórumos csatát (páran talán emlékeznek még ;P ), hogy nincsenek kockadobások, mindenki ír feltételes módban, a Km pedig válaszol, illetve ő is feltételes módban támad rátok, amire ti reagáltok. Gyakorlatilag kicsi az esélye a karakterhalálnak, hiszen a sérülések bekapása jobbára a játékoson múlik, életpont meg nincs.
Szóval a kérdésem: maradjon olyan a csata mint eddig, mert az jobban tetszett, hiszen pontos, vagy pedig legyen ez, amit fentebb mondtam?

A fórum szétspamelése helyett ajánlom a postaládámat. Hatos kapupánttal raktam föl, így megbír 5-600 boríték is.
Kábé a hét végéig várom a véleményeket.//
 
-Egészen pontosan ennek a kardnak, és ennek a szemnek a testvéreit keresem. -válaszolta Dóin az említett tárgyakra mutatva, majd két kezének ujjait az különös fegyver markolatára fonta. Már nem mosolygott úgy, mint eddig. -A motivációm pedig... nem egészen a sajátom. De kérem, hagyjuk ezt. Harcolni fogok minden erőmmel és tudásommal. -azzal a beszélgetést egy határozott bólintással lezártnak nyilvánítja részéről. Megérti a többiek hozzáállását, hiszen még nem bizonyított semmit. De nem érez kedvet elmesélni az élettörténetét egy csapat idegennek, és a legvalószínűbbnek azt tartja, hogy nem is érdekelné őket.
 
- A kérdés, kivételesen, jogos. Egyébként Enger vagyok, álltalában mágusként árulom a szolgálataim, de egyelőre inkább csak egy jó pipázásért is gyilkolni lennék képes. Már ha ennek végre vége lesz, szerintem már mindenkire ráférne a tartós pihenés, már ha túléljük a megbízást. - tette még hozzá, hogy éreztesse az esélyeikhez fűzött reményeit
 
- Be sem mutatkoztunk volna? A nevem Orion - kérdezte némi gúnnyal a férfi, s meghajolt - de engem egy valami nem hagy nyugodni. Milyen tárgynak lehet olyan eszmei értéke, vagy milyen eszmei érték az, amiért ön képes a poklok minden fajzatával megküzdeni?
 
-Amennyiben ez utóbbi bekövetkezne, igyekezni fogok a torkukon akadni vagy gyomorrontást okozni, hogy legalább ezzel hasznos legyek. -válaszolta a fél-elf lány továbbra is széles mosollyal, de ez a mosoly már hordozott némi leplezett haragot a mágussal szemben. -Esetleg megtudhatnám az önök nevét?
 
Elkényeztetett, nemes liba, vonta le Enger a következtetést a lány beszédéből. Volt egy olyan érzése, hogy Orion lemásolásával is közelebb jutottak volna a győzelemhez. Bár ezt hamar elhesegette, mivel az idézéből nem volt mersze elképzelni még egyet.
- Reméljük, hogy hasznunkra válhat a jelenléted. Vagy legfeljebb egyel több fogás lesz az ördögök tálján. - tette még hozzá, örök derűlátó optimista módján
 
-Nem zsákmányra vadászok, származásomból adódón anyagi gondjaim nincsenek. A tárgyaknak, amiket keresek, úgy igazán csak eszmei az értéke. Ami a harcot illeti... igazán nagy csatám még nem volt, de eddig mégis sikerült valahogy túlélni. -lopva végigsimítja az oldalán függő kardot, majd széles mosollyal meghajol a férfi felé. -De köszönöm az aggodalmat. Hálás vagyok érte. Általában senkit sem érdekel, hogy életben maradok-e?

//Működik, köszi//
 
// a nulla előtt töröld ki a szóközt, mert szétbontotta ez a piszok, és akkor látsz csúnyát. //

Orion elhúzza a száját.
- Varázstárgyak. A legtöbben közülünk is a zsákmány miatt jöttek, de mint láthatja - mutat most a csapatra - eddig nem sok minden olyat találtunk, amiért érdemes volt majdnem otthagyni a fogunk. Hogy őszinte legyek, itt többről van szó, csak ezt előre nem sejtette egyikünk se, s most zsoldosokként vívjuk meg életünk harcát - sóhajt fel - vagy az utolsó harcát.
Még egyszer végigméri a lányt, s arcára kiül a bizonytalanság.
- Azért nyugtasson meg, hogy a kardját tudja forgatni, mert nekünk alighanem elég lesz a saját bőrünket menteni...
 
-Magam is varázstárgyakat keresek... Néhány különleges, de nem túl értékes darabot. Azt remélem, hogy olyanok közt, akik ezt magasabb szinten művelik, több sikerrel járhatok. De úgy tűnik most jól a sűrűjébe csöppentem. -mosolyodott el a fél-elf lány. Nem tűnt aggódónak, de talán fogalma sem volt arról mi várhat még rá.

// nálam nem jön be a kép... valamit rosszul csináltam?//
 
//Vazze, Cody, ez mire volt jó? Én most megyek aludni...//
 
// és mielőtt elfelejtem

Nincs mitől félnünk, csak magától a félelemtől:
http://img379.imageshack.us/img379/1908/s6300962xu 0.jpg

Lebegjen előttetek ez az arc, amikor Raptorral akartok kiszúrni ^^ //
 
- Együtt... akkor igazán kemény csatára számíthatunk - sóhajt fel az idéző, s tarkóját kezdi el simogatni, mint akit fejbe vágtak - de az első harc óta mindannyian tanultunk, s most már összeszokottnak mondhatjuk magunkat.
Most az új jövevény felé fordul, szelíd szemmel végigméri:
- Üdvözlöm. Annak fényében, hogy nem biztos, mindannyian megérjük a következő holdtöltét - mondja könnyedén - önt mi szél hozta a világ eme rút zugába?
 
Dóin eltakarva arcát megenged magának egy halk nevetést a barbár férfi lelkesedése láttán, de azért gondosan hátrál egy fél lépést. Aztán hirtelen eszébe jut, hogy az talán sértésnek veheti a kacajt, így csak kissé elpirulva leszegi fejét.
-Bocsánat.
 
-Ez már igen! Végre ismét együtt a csapat, és semmi nem tartóztathat fel minket. Mi harcosok kaszabolunk elől, ti mágusok meg hátulról szórjátok az istennyilát! -harsogja a barbár fegyveréhez kapva, és heves kézmozdulatok közepette imitálja a lehetséges harci helyzeteket nagy lelkesedéssel. Kisebb riadalmat okozva a környező kalandozókban.
 
Savanyú képet vág, de végül biccent. Az előző kalandot is megúszta az árnyképességei nélkül, de nem szívesen nélkülözi őket...de ha kénytelenek lesznek...
Legalább biztonságban fogja magát érezni Vándor széles háta mögött. Amíg a barbár utat vág nekik, ő leszúrja a szerencsés/szerencsétlen ellenfeleket, kik élve megússzák a "mészárossal" való találkozást...
 
-Úgy tűnik nem voltam elég világos -néz föl a kapitány a tárgyak közül, amiket eddig elmélyülten tanulmányozott- a következő küldetésre együtt mentek, mind. Kevesebb katonával meg sem próbálnám megtámadni az ellenség hídfőállását. Amíg kicsaljuk a kisebb harcosaik nagyját, addig nektek a két fővezért, illetve a maradék védőket kell eliminálnotok. Ha ez megvan, akkor a Mágustorony jónéhány mágusa tesz pontot a sötét portál működésének végére.
 
- A kürt megfelel gondolom. - aligha nem azonos erejű tárgyak voltak, bár Engernek szüksége lett volna a kürtre, a manaitallal is megelégedett - De egy kérdés még adott. Maradnak a csapatok?
 
Vándor is elérkezetnek látja az időt, hogy közzétegye kis csapatuk döntését.
-Nos, nézzük csak mi van a kondérban! Akkor legyen a Kisebb Visszaállítás, a Védelem az elemek hatalmától (15 pont, tűz), az Uralom tekercse, és a Tömeg gyorsítása tekercs. Tárgyak terén, pedig a következőket választjuk. A Kérges csuklóvédő, és cserébe valamiért az erős mágikus íj a másik társaságnak. -Utolsó mondata közben, tekintetével a másik csapat tagjait fürkészi.
-Így döntöttem!
 
Enger miközben végignéz a, kivételesen, igencsak bő választékon gondolkodóba esik. Salnak, igaza lehet a csapattaggal kapcsolatban, Fuhur eddig néha inkább bajnak volt, de egy ilyen erős fegyverrel mint ez az ismeretlen és nagy erejű eszköz, talán már hatékony harcossá is válhat. Nyomatékosította magában, hogy nem Orionnak hanem Salnak van igaza mielőtt megszólalt.
- A kis tolvajkánknak, valóban szüksége lehet arra az íjra, jobb hangszer mint amit eddig pengetett. A manaital is kell mindig, hiszen abból sosincs elég, nem sok mindent tudunk tenni ha elhasználom minden erőm. Salra és talán még Fuhurra is jó hatással lenne az gyorsító tekercs, sőt mindenkire. Illetve talán Vándoréknak sem ártana átadnunk néhány védelmi italt, ha rendelkezésünkre bocsátják az íjat. - vetette fel az egyenlőség kedvéért - Persze ha új csapatelosztás lesz, ez a helyzet nem biztos, hogy fennáll. Én mondjuk már egész jól kiismertem szerintem, hogy Sal barátunkat miképp tudom hatékonyabb gyilkossá tenni. Az kürt sem jönne mondjuk rosszul. - tette még hozzá, de ez már csak hab volt egy kupa sörön, ami még a rendkívül borpárti elfnek is jólesett volna ebben a pillanatban

// Manaital mindenképp, meg az íj Fuhurnak, illetve az a gyorsító tekercs, tőlünk ha tárgyat kell választanunk akkor egyértelműen a kürt. De ha új csapatelosztás lesz, nem egyértelmű mi hova kerül. //
 
Biccent:
Elégedett Orion választásával, ő is csak az egyik természet ereje helyett vette volna el a Kéregbőrt. Ám így is jó.
-Valóban, nem vagyok hajlandó azzal a tolvaj nőszeméllyel egy csapatban lenni.
Mutat Fuhurra. Nem köti a többiek orrára - pláne nem Fuhuréra-, hogy a annak árnyadeptusi képessége miatt kerülne távol tőle...nem zavarja, ha ezzel megsérti a nőt.
 
Orion egészen eddig csendben volt, s csak most szólal fel:
- Fuhurnak szüksége van egy ütőképes fegyverre, s az íj, amit találtatok //+3-as// pont ideális volna. Mi eddig is megvoltunk a tárgyainkkal, így evvel nem lesz gond: viszont tekercsekből és italokból gondosan kell válogatnunk. Én javaslom a manaitalt, a kövek kenőcsét, a két természet ejerét és egy gyógyitalt. Gród hasznát vehetné nálatok a tömeg gyorsításának és az uralomnak: a többi italt pedig osszátok el, ahogy jónak látjátok.
Elmerül, csöndben marad, mint aki a kelleténél többet beszélt így is, aztán hozzáteszi:
- De talán egy új csapatosztás is elkellene, az eddigi.. 'sikereink' fényében.
 
//Vándorék csapata: 2. két tárgyat és négy italt/tekercset

Engerék csapata (szavazat híján): 1. lehetőség, megtartanak egy tárgyat és 5 italt/tekercset

kérném kigondolni, hogy mit tartotok meg. ez egy emberes meló, úgyhogy a következő belépésetekkor kövessétek is el. //
 
//A mi csapatunk ezt a lehetőssget választja: 2) két tárgyat és négy italt/tekercset.//
 
//Még nem érkezett válasz a csapatom minden tagjától, így még nem biztos, hogy az említett tárgy felvételre kerül-e. Nem szeretnék senkinek sem keresztbe tenni, de figyelembe fogom venni a végső választásnál. Ezért kérek mindenkit, hogy még ne vegye tutira a dolgot. Köszönöm! M.t ! Vándor.//
 
// Szerintem továbbra is, Vándorék íját le kéne passzolni Fuhurnak mert úgy már tényleg hatékonyan tudni lövöldözni. Az a kitaránost meg le lehet adni. //
 
Emlkeztető: két íjatok van, nyílván csak az egyiket érdemes megtartani, hacsak valaki nem akar átnyergelni íjásznak.

Engerék csapatánál: Kittaránok íja: +1, Messzehordó

Vándorék csapatánál: azonosított íj: +3mas Pengeéles (20% esély kritikus ütésre, összeadódhat egyéb kritikuszónát növelő varázslatokkal, italokkal), Káosz íj (A rend jellemű lények ellen +2d6 sebzést okoznak. Például: ördögök). Az íj tulajdonosa megkapja a Közeli Lövés képességet. Ez annyit tesz, hogy közelharcban nem 50%, csak 20% esély a lövés elibázására.

Ez utóbbi íjnak nem tudjátok a nevét, illetve hogy honnan származik. Egy bárd esetleg meg tudja mondani, ám jelenleg egy sincs köztetek. Ez annyit jelent -hogyha Fuhur ezt kapja meg- megírhatja a tárgy előtörténetét, nevét, etc. a kaland befejezése után. És hogy kinek mondja el, már csak az ő dolga ; P
A szavazás hétfő este zárul. Addig szeretném, ha döntés születne.//
 
//A másik csapatnak annyit, hogy még mielőtt döntötök, azt azért vegyétek számításba, hogy nálunk is van egy íj//
 
  ... | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | ...
Nézet:
Kérdések | Vélemények | Egyéb | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.