Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Hány darabos asztali Puzzle a kedvenced? (33)
Melyik képből legyen puzzle... (45)
Hány darabos internetes puzzle a legjobb? (34)
Hatalom Kártyái Puzzle (97)
Elindult ingyenes, internetes puzzle játékunk! (21)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 |
Nézet:
Várható ezen a versenyen a színtelen és Bufa lapok tiltása?
Lassan el kéne kezdeni tesztelgetni, de nagyon nem mindegy, hogy milyen lapkészlettel...
Köszi.

L.
 
Ha úgy gondoltam volna, hogy ez elégséges nem kommenteltem volna(és ezt továbbra is tartom szerintem ezt nem így kell közölni a nagyérdeművel).
Az meg hogy én mire szavaztam az történet szempontjából teljesen irreleváns.
A "fusztrállt"-ságom oka egyedül a felületes kommunikáció volt,ha egyértelműen le lett volna írva, (amit Bubu utána már kb megtett) akkor meg sem születnek az előző kommentjeim. De én ezt elengedtem már szóval Peace
 
14. hozzászólás, főoldalon a hir alatt "frissités" ill a Nemzetinél a formátum, ill. a versenykiirás reméltem, hogy egyértelmű tájékoztatás a szavazás végeredményéről.

Azt is remélem, hogy Bubu válasza tisztázta a kérdésedet, hogy miért nem volt szükséges 2. körre.

Megértem, hogy frusztrált vagy, hogy nem az a formátum nyert, amit preferáltál, de legalább volt beleszólási lehetőséged. Ha nekem kellett volna dönteni, én pl. jó eséllyel a tiltott mágiát v a 2022-t választom, mert elsőre úgy tűnt, azok különböznek leginkább a hagyitól, és azok fogják a pakliépítési képességet leginkább próbára tenni. De mostanra már megbarátkoztam ezzel a formátummal is, gondolkodtam már rajta, milyen paklikat lehet összerakni, és egyáltalán nem triviális! Szerintem a bosszankodás helyett fókuszálj inkább te is erre
 
Utsó . Ennek a hírnek a végén is ott van, nagy betűkkel és bolddal kiemelve, hogy ez lett a formátum.
 
Ódivatú vagyok biztos,de sztem meg az a korrekt ha valamiről megkérdezik a véleményem(főleg, úgy hogy annak lesz egy érdemi eredménye) akkor tájékoztatva vagyok róla egyértelműen, hogy akkor mi is lett a kifutása. Mind1 én is elengedem mert ez már rég nem ér ennyit.
 
Nem tom, szerintem az korrektebb, hogy ott van, barmikor erdekel, odakattintasz, miny hogy van most 1 hir, aztan 2 honap mulva meg keresgelheted .
Kozben persze talaltam tovabbi hianyossagot: a versenykiirasoknal sincs meg frissitve a verseny formatuma a 2. napra, pedig az is alap hely, ahol neznem versenyzokent.
Na de most mar abbahagyom az ingyenmunkat (amit regebben szivesen es onkent - bar neha kisse azert bosszankodva - vegeztem ).
 
De mia alapján kattintsak oda most és nem 1 hete vagy 2 hónap múlva?
 
Azert ha baloldalt, a Nemzeti Bajnoksag-ra raboksz, ott az info. (bar az is ott van, hogy az idopont nem eldontott, az mar nem igaz).
 
Fura, hogy ilyen egyértelmű tőbbséget nem sikerült egyértelműen kommunikálni...báááár lehet az lett volna fura ha sikerül. Szumma szummárum legyen róla egy rendes kiemelt cikk/válasz email, mert így az emberek javához félek nem fog eljutni a fontos információ.
 
Annyira egyértelmű többség volt, hogy ez teljesen felesleges lett volna. A 39 emberből aki szavazott, 20 egyértelműen bejelölte ugyanazt. Tök mindegy volt, hogy a 2 "dupla" szavazatot meg van adva mindenhova, vagy csak egy helyre, esetleg egyre sem, ez a lényegen nem változtat.
 
Egyre szövevényesebb a történet...korrekt kommunikáció az igen fontos lenne és minden hasonló elkerülhető lenne. Nem vagyok kompetens,de nem ilyen szövevényes esetekben szoktak szavazás ismétlést kérni? Le kellene szoknom róla, hogy komolyan akarom venni ezeket a dolgokat...
 
A teljes igazsághoz hozzátartozik, hogy 2 embernél volt némi félreértés a szavazásban és 2 helyre szavaztak, melyek egyike sem a sokszín volt.

Tehát valójában emberekre lebontva ez 20/39, ami már eléri az 50%-ot.
 
Ezt felvetettem, de Miklós azt mondta, hogy nincs már annyi Kristályláz, ami elég lenne a Nemzetire meg az előtte megrendezésre kerülő gyakorlóversenyekre.
 
Én örülök, hogy a sokszín nyert, de Jufénak igaza van

Másik dolog - nem lehetne a draftolt boosterekről is szavazás?

Roxat helyett egy kis Kristályláz lehet jobb lenne
 
Elsöprő többség-nek nevezni a 41/20at is elég vélevényes...Kicsit olyan mint fidesz 2/3... Ezen felül egy ilyen jelentős kérdés megérne egy újcikket mert sokan el fognak sikkadni felette.
 
Nyilván akadékoskodásnak vehető,de arról volt szó két körös szavazás lesz.Mivel nem 51%nyi szavazás ment egy adott formátumra szerintem még lehet releváns is lenne a 2. kör.Persze gondolom lustaságból inkább nem lesz ezzel foglalkozva és JÓVANAZÚGY felkiáltással nem foglalkozunk ezzel,de korrekt ez lenne szerintem.
 
A sokszínűség jutalma nyert, 20 szavazattal. A tiltott mágia 11, a másik 3 formátum pedig összesen 10 szavazatot kapott.

A 3. nap draftja 2 db Résföld és 2 db Roxat céhei boosterből lesz, itt még lehetséges, hogy bizonyos lapok nerfelve lesznek (néhány céh pl).
 
Kis türelmet kérünk még, próbáljuk begyűjteni a még hiányzó szavazatokat, holnapra meglesz az eredmény!
 
Ennek tegnap volt a hatarideje? A posztbol nem derul ki.
Eredmeny mikor varhato?
 
Igen, elírás.
 
Mi az, hogy: 3. A sokszínűség jutalma (bárhány szín, de minden lapból csak 1)?

A bárhány szín az valami elírás remélem...
 
A leghangulatosabb hírös-videó. ÉS TUDTAM, HOGY VAN BÍRÓI RÉSZREHAJLÁS!!!4!
 
Sokan vannak, akil jobban szeretik a káosz-t, ennyi... Sokszor lerágott csont, hogy melyik format nyújt nagyobb játékélményt, illetve, hogy szükség volt a rota bevezetésére.
De amikor bevezette a kiadó a rotát, úgy kommunikált, hogy az un versenyek mellett lesznek káosz versenyek is.
 
Én örülök az UN-nek. Egyszerűen nincs Káosz lapkészletem érdemben. Azzal, hogy UN lesz a verseny nem kell ilyen fajta hátránnyal számolnom.
 
Még nem jutottam ki, szóval tudom, nekem nem osztottak lapot.
De ha már demokracuasdit jatszunk, miert nem lehet arról is szavazni, hogy un, vagy nem un?

(tiszta szívből remélem, hogy nem veszelyes faj es nem 2022 lesz, de még az egyszínű is elég unalmas metát generálna)
 
Minden opció új nemzedék, de jó beholderes mintára ezt nem sikerült ide kiírni, csak az emailben volt benne.
Másrészt a nemzeti elkezdhet PR lenni amint elkezd actually rangos és megbecsült verseny lenni... Amíg a harmadik nap van ugyanazon a helyszínen egy gyerekzsúr, mert az istennek se lehet exkluzívan lefoglalni a wekerlét, addig én biztos nem asszisztálnék különböző PR húzásokhoz
 
5-10év használható lapjait legyűjteni nem kell a rota óta.

Ez nem igaz, a káosz formátumokon, például egyszínűn mindenki használ nem UN lapokat. Az 5 választási lehetőségből 4 káosz.
A harmadik nap formátumát "kezdőbaráttá" tenni orbitális marhaság - akinek aspirációja van kezdőként arra, hogy Nemzeti Bajnok legyen, az igenis tegye bele a kellő idő / pénz / energia mennyiséget.

Szó sem volt a 3. napról. Te beszélsz "marhaságokat". (1-1, egyezzünk ki döntetlenben az egymást minősítő versenyben, és ne folytassuk )
A Nemzeti Bajnokság második napjának formátuma ne legyen már PR.

Fontos a PR, hiszen a játék fennmaradása függ tőle. Szerintem sokkal többen játszanánk a játékkal, ha jobb lenne a marketingje. A Nemzeti pedig a legrangosabb verseny, tehát nagy a PR értéke. Legyen ez is szempont.
A Sokszínűség jutalma az egyik legbonyolultabb formátum, dekképítés és in-game skill tekintetében is, rengeteg új szituáció, amit nem tudsz előre begyakorolni, igenis használni kell az eszedet.

Elfogadom, de akkor lehetne UN Sokszínűség jutalma. a régi lapok helyett betehetünk nem használt új ritkákat és gyaknemgyakokat, a formátum erényeinek megtartásával.
 
A Nemzeti Bajnokság második napjának formátuma ne legyen már PR.

(Ráadásul ez a szempont is érdekes - tekintve, hogy évekig nem a legújabb kiegekből volt a draft a harmadik napon.)

A Nemzeti Bajnokság top 16 játékosa igenis legyen a 16 leginkább odavaló, legyen kihívás oda bejutni.

A Sokszínűség jutalma az egyik legbonyolultabb formátum, dekképítés és in-game skill tekintetében is, rengeteg új szituáció, amit nem tudsz előre begyakorolni, igenis használni kell az eszedet.

5-10év használható lapjait legyűjteni nem kell a rota óta.

A harmadik nap formátumát "kezdőbaráttá" tenni orbitális marhaság - akinek aspirációja van kezdőként arra, hogy Nemzeti Bajnok legyen, az igenis tegye bele a kellő idő / pénz / energia mennyiséget.

(Arról nem is beszélve, hogy Kezdő Dave és Kezdő Zsolti óta tudjuk, hogy a harmadik napos kvalifikáció legkevésbé gyűjteménye kérdése)
 
Sziasztok!
Mivel a kiadó elkötelezte magát a rotával kapcsolatban, így ennek szellemében kelle kiválasztani a második nap formátumát is. Ennek leginkább a "2022" formátum felel meg.
PR szempontból sem lenne utolsó: a kezdők/újrakezdők/érdeklődők bizonyára előbb-utóbb célként tűzik ki a nemzetin való részvételt, ennek megfelően is fogják építeni a gyűjteményüket, a legotóbbi pár kiegészítő legyűjtése sokkal több ember számára elérhető, mint 5-10 év használható lapjaié.
 
 | 1 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.