Vissza a Főoldalra
 

Hírek, újdonságok
Változások listája (dec. 4.)
Dicsőség Csarnoka
Új játékosoknak
Szabálykönyv
Demo forduló
Árak
Kedvezmények
Befizetési módok
Jelentkezési lap
UL küldés
Alanori Krónika kupon
Aukciós ház
Nyilvános fordulók
Szövetségek
Olimpiák
Chat, üzenõfal
Fórumok
Levelezési lista, IRC
Szavazások
ŐV találkozó
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
AK Archívum
ŐV könyvek
Írások, novellák
Linkek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Gaddar
Küldd el képeslapként!
Az igazi galetkinek nincs szüksége fegyverekre, páncélokra ahhoz, hogy elbodoguljon a Teron hegy mélyének mindennapi világában. Az okosabbak viszont azt is tudják, kevesebb kockázattal jár egy pajzzsal védekezni a torzszülöttek ellen, mint csupaszon.
Nézz szét a galériában!
Ősök Városa - UL tápláló
LVII. Alanori Olimpia - Vlagyimir-díj
LV. Alanori Olimpia - Vlagyimir-díj
52. Beholder találkozó - Vlagyimir-díj

A lista folytatása...
NEM VAGY EGYEDÜL! - Játékosok felhívása! (6)
ŐV fejlesztési ötletek játékosoktól (55)
ŐV help (521)
56. BEHOLDER TALÁLKOZÓ 2022.06.18. PROGRAMJA (21)
Támasszuk fel a közösséget! (241)
Szövetségi felvétel (36)

További témák...

2024-03-28 15:41:28 Az UL-ek letöltésre kerültek.

Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

  ... | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
Nézet:
Ez a tömegsebzést használó mágusoknak is jó lenne. Igy ugyanis rengeteg olyan alkalom van, hogy az ember agyonvarázsolja a szolgáit mert valami feltétel miatt bekattan egy tűzvihar.
 
Ugyancsak a HP-kkal kapcsolatban hasznos lenne az is, ha tobbfele "3 parameteres" HP-t is meg lehetne adni egyszerre, pl: halal szava, ha az ellenfel egeszsege legfeljebb 30 es rezisztje legfeljebb 15.
Egy darabig lehet trukkozni azzal, hogy pl ha nagyobb a reziszt, akkor nagyobb priorral forras erintes, meg hasonlok, de sok esetben mar ezzel sem lehet megoldani.
Peldaul ugyancsak magus, ha 100-120 feletti reziszttel talalkozik, az ellen feleslegesen probalkozna spellel, inkabb utes/leheles kellene oda, esetleg szolgatamogato spell, ilyesmi. Viszont ha ezt beirja nagy priorral, es a 3 tagu lenykombobol csak az egyikre igaz ez, akkor a tobbit se varazsolja le, raadasul ha a masik ketto elorejon, a rezisztalo hatul marad, akkor nem is ot fogja tamadni, stb.
Arra pedig tenyleg keves a HP sor, hogy lenyenkent mindenre beallitsunk egyesevel mindent...
 
HP-k:
Mint szolgakkal harcolo, nagyon birnek egy olyan HP-t, hogy "Ha egyedul vagy" vagy forditva, "Ha van veled szolga vagy szovetseges" mert minek lojek titanszelet, ha mar az elozo csata(k) ban lenyomtak a szolgaimat, vagy epp annihilaltak oket en meg amugy lehelek. Ilyenkor total kiesik az elso kor, mert a szolgatapolo varikat lovom es kozben felig agyonvernek en meg nem lehelek
 
Apropo HP-k.

Rettentoen keves az 50 hp. Foleg, ha magussal jatszik az ember. Egyre tobb a csoportos szorny, a teljesen immunis szorny, akiket bizony kulon-kulon kell beHPzni. Nem lehetne kiboviteni 100-ra? Vagy akkor mar 255re. Az nagyon sokaig eleg lenne es nagyon sokat segitene.
 
Sziasztok,

Ma új patch volt, a változások listájába leirtam, mi változott. Az abc rendezésnél az ékezetes betüket is már jól kezeli.

Az itt leirt problémáitokat jegyzem, remélhetőleg a legtöbb előbb utóbb sorra fog kerülni. Mindenképp szeretnék új HP feltételeket berakni a játékba, hogy minél többféleképp lehessen a szörnyekre hivatkozni.

Az ünnepek alatt további fejlesztés nem lesz, de január elejétől nekiugrok az új szerepjátékos eseménynek, az orgling lázadásnak.

Addig is, mindenkinek kellemes karácsonyt.
 
a gond azokkal van amik közelről inditják a harcot. nem az a gáz, hogy üt, lehel, vagy akár varázsol (bár ilyen azthiszem nincs, hanem, hogy közelről kezd.
 
Hi!

Barlangnovelo patchnel nem lehetne megoldani, hogy kiirja vhova a karlapon, hogy hany targy fer el nalam? Tudnam hol tartok a bovitesben.

Koszi.
 
Jah meg itt a tamadas/vedekezes mizeria.Katonak nagyon sirnak hogy eltunt a 99% talalti eselyuk.ok. Mindent megtesznek hogy visszakapjak. ezis ok. Megjegyeznem hogy regebben a nem katona utosok is 95%-al nyomtak, nekik vhogy senki sem akarja visszatornazni normalis szintre a talalti szazalekukat. Pedig azert vannak paran, mondjuk legalabb 3x annyian mint a katonak. Meg mindig Rhem javaslata messze a legnormalisabb szvsz. A katonakat meg megkernem hogy ne a sajat klanjuknak hanem az utosoknek unblock probaljanak inkabb kisirni vmit
Aztis megjegyeznem, hogy keves klan maradt a jatekban akiknek az elosdleges bonusza meg er egyaltalan vmit, szal megint csak nincsenek egyedul a katonak, bar az ovek se er fabatkat se elfogadom.
 
Nem tudom erore lehet-e hpzni de ha igen akkor utos monstereknek ritkan van 8 alatt, leheletbol meg van 5 db, vagy esetleg magiara hpzol.
 
nekem is lenne egy HP ötletem. Nem lehetne, hogy a közelről támadó szörnyeknek legyen valami képességük ami alapján lehetne rájuk HPzni?? (pl lopakodás 1???, vagy lesbőltámadás1???)

csak azért, mert szövetségi arénában, RND kalandban az ilyenek eléggé meg tudják szivatni az embert, és sehogy se lehet rájuk HP-t állitani (annál meg már több van, hogy mindegyikre külön irjak...)
 
Nekem úgy rémlik, hogy mindenki megkapta ezt a fajta bónzuszt, amikor a támadást Miki hatékonyabbá akarta tenni, és bevezette mellette a max. találati esélyt is.
 
Ahoy poplacsek!

Asszem ezt minden héten ide fogom írni, amíg meg nem valósul:
Nem lehetne végre megcsinálni, hogy a kontaktus
őseiddel varázslatot egy sorban kétszer tudjam
ellőni, ahogy az már több, mint egy éve megígérted,
Miklós?!
Ja, és nem lehetne, hogy lehessen HP-t írni vari
iskolákra immunis szörnyekre? Tök szupi lenne.
Most olyan követelődző hangulatomban vagyok,
úgy látszik. :-)
 
Hoi!

A Katonák problémájához szeretnék ötletet adni.
Ha jól tudom az alapvető közelharc szabályai nem változtak. Végtaggal szintenként 3% az esély a találatra ( faroknál 4%). Változtassuk meg ezt a katonáknál! Adjunk +1%-t nekik szintenként.
Mielőtt valaki lekapná a fejemet, ez csak egy ötlet!

Üdv: Sziszi
 
Pserve-n fent van az Ovmods proggi, az sorszam szerint rendezi a targyakat, hasznald azt, ha ez nem teccik. En is ezt teszem.
 
hat ez a vizszinte nevsorrend annyira nem jon be. elarulom, hogy most a beirasod utan jottem ra, hogy je tenyleg sorban vannak, pedig eleg regota jatszom . (
 
En spec. megszoktam, hogy a varazslatok nevsorrendben vannak. Engem kulonosen zavarna, ha sorszam szerint lenne. Lehet persze csak en vagyok igy vele.

Ej
 
Teljesen egyetertek Zolikaval, en eddig egyetlen egyszer sem tudtam aukciozni, mindig epp zarva a volt azon szinten ahol epp jartam. Rabszolgazni nem nagyon lehet vele (azert nem jellemzo, hogy fokari is meg rabszolga is az elen van ) nekem meg raadasul egy szem karakterem van.
Nem sok ertelmet latom igy....
Bye
Branca
 
Miklos, eleddig joparszor megkerdeztuk mar, de meg sosem mondtad el miert is van zarva a legfelso szinten az aukcioshaz. Penzt ugyse lehet vele atjaccani, viszont legalabb tudnank cserelgetni a kaoszcuccainkat, mert miota bezartad a legfelso szinten eddig 1x jartam aukcios hazban(tobb mint egy eve?), igy +1 halal felesleges dolog a jatekban az elen jarok reszere.

azert alairom, te lehet nemtod ki ir ilyen hujesegeket :P

Zolika
 
Szia Miklos!

A varazslatokat nem lehetne esetleg sorbarendezni, 5 percen keresztül keresem a varázslatok számát és nevét, mert egyszerüen a sárga háttéren nem birom kivenni a sárga betüket.

Esetleg nem lehet a betuszint sotetiteni egy kicsit, kaprazik tole a szemem.

Csuhi
 
Szia Miklós,

A mai tárgylista abc sorrendbe rendezésével történhetett egy kisebb hiba, mert most egyetlen olyan tárgy sem látszódik a kar. lapon ami a magyar abc magánhangzóival kezdődik (á,é,í,ó,ö,ő,ú,ü,ű).

A tárgyak biztos megvannak mert pl. az Ősmágus köpeny bónuszait látom, de eléggé megszeppentem, mikor nem volt sehol a 9 őskő, meg aztán az örökkévalóság cuccokért sem keveset álltunk sorba jól.

Gaga
 
udv!

kosz a valtoztatasokat,JVnek mar irtam tegnap mailben is de biztos ami ziher bevagom ide igy nagyobb a sansz hogy felkelti a figyelmedet:

aukcios haz: jelenlegi formajaban totalisan es teljesen inaktiv. nem tudom
miert ne lehetne ugyanazt megcsinalni mint a TFen, netes
licitalassal (ahhoz hasonloan a targyakat csak azonos vagy felsobb
szintekre lehetne atadni, tehat a 9.en elo karakter a 9 vagy azalatti
szintekrol vasarolhatna). a 32k aranyas korlat miatt nemtok a jelenlegi
arkorlat feloldasara jo otletet mondani, bar kellene mer az is marhasag
(mier ne lehetne valakinek 500k vagyona ha erre gyur??). esetleg
aranydukater licitalas?

hp parancsok: nagyon keves az 50 mostmar egyre huzosabbak a
szornyek/szornykombok, hunter pl ugy hogy osszesen 3 hpja van ami nem
permanens a szinten (1 galetkire 2 kuldis szornyre) valami 43 hp-vel
rendelkezik epp. ennyi kell hogy a szembejovo szornyeket agyonverjem (es
akkor meg rnd kalandban jovo speckokrol alsobb szinteken nem
beszeltunk...) rettentoen nincs benne tartalek ha epp kell 1-2-3
kalandhoz/lcshez/tkhoz stb par

elemek parancsa: multkor megboostoltatok de jellemzoen nem azt a reszet
amit kertunk (: speciel a duplazas ellenere is hasznalhatatlan. szerintem
vegyetek vissza, legyen szint*1 vagy 1.5 immun minusz az ellenfelnek, de
legyen valodi vedospell. ne legyen ellene rez, de legalabbis ne legyen
ellene mento (ha 2 kozt valasztani kell akkor utobbi a lenyegesebb hogy ne
legyen :P) ugy kozepesen hasznos harmadlagos spell lenne (amit ellovok ha
akad fel vedospellhelyem, es ad kis +sebzest) igy meg ketlem hogy a
jatekban aktivan hasznalna valaki (azt meg foleg hogy sikeresen

harci program: valamiert idonkent rossz az ellenfelvalasztas, ha pl az a hp parancs hogy annihillalom a rossz arnymanot, ha egyedul megyek ellenuk nekiallok a jot annihillalni fixen (gondolom akit kivalaszt 2. korben rnd alapon celpontnak) ha szolgakkal megyek akkor mukodik rendesen, de en anelkul mennek ha lehet

kek/voros tesok: ugy nezzuk a csatak alapjan ezek teljesen immunisak elemi varazslatokra. nem lehetne ezt es az ilyesmit mindig beirni az encbe? eleg sok tvp/meret/csarnokelakadasba kerult mire ezt kideritettuk

masik hogy eleg kilatastalanok a fiuk szolgakat 1 kor alatt olik, galetkinek 50/50 a min tuz/jegimmun amivel tulelsz eleg kort. lehelosok,elemi magusok eleg mission imposibble ellenuk (najo ha tenyleg kinyomok egy elemi vedelmet akkor elemi magusok talan tudnak valamit kezdeni ellenuk de sok100 kno befektetessel csak

csapatarena: 11.en ugy mentunk be arena a 3 emberbol csak 1 adta ki a parancsot. ez is elegge buggyanus (:
 
Az lenne az észrevételem, hogy talán nem kellene a szolgás arénában 3-4 szinttel magasabbról jött ellenfeleket kapni. Egyrészt egy 4-5. szintűnek legyőzhetetlen kihívás egy 9. szintes ellenfél, másrészt, ha mégis győz, olyan kompik eshetnek ki, amik talán nem kívánatosak azon a szinten. Szóval szerintem jó lenne, ha max. 1 szinttel magasabbról jönne ellenfél a szolgás arénában!
 
Miklos, mar meg lett irva mailben, de nem jott valasz.
A Protoliskek halaloriasos lcs-jet 11. szintes ember futtatta, es megint uj tamadaskeplettel zajlott le a harc. Jo volna ha megnezned, mert ez elvileg mar javitva lett.
Koszi
 
Hali,

Az egy másik adatstruktúra, de valószinüleg megoldható lesz a dolog.
 
Mondd Miklos ha mar hozzanyultal az adatstrukturahoz akkor a boltosok is bovitik a barlangmeretuket es targyhelyuket es nem csak ilyen keves targy lesz elerheto a boltban, mert azokon a szintenek ahol van 3 tudos aki lep is eleg gyorsan kiporog a bolt targylistaja!
 
Elnézést, erre nem gondoltam, már javitom is, a max barlangméreteseknél a program az első paramétert egyszerüen nem veszi figyelembe majd a gép.
 
Es a max barlangmeretesek mit csinalnak? Remelem nem a koltozz fel valaszt fogod adni, mivel 11-en azert ez nem tul egyszeru.
Szoval kellene valami megoldas erre, szerintem mi is megerdemeljuk a targyhelyet
 
Sziasztok,

Ez tegnap este, dec. 11-én már be is került, megy az enc, de Talbot mindjárt felirja a változások listájára is.
 
Wow, ez _nagyon_ pozitiv valtozas lesz.
Koszonjuk.

Kb. mikor varhato a patch: Kijon meg iden?
 
Maci,

erre celoztam volt egy regebbi bejegyzesemmel....

Miklos,

koszonjuk!
 
  ... | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
Nézet:
Infók | Hírek, változások | Segítség kezdôknek | Fejlesztési ötletek | Szövetségek | Bugok | Csere-bere | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.