Vissza a Főoldalra
 

Hírek, újdonságok
Változások listája (dec. 4.)
Dicsőség Csarnoka
Új játékosoknak
Szabálykönyv
Demo forduló
Árak
Kedvezmények
Befizetési módok
Jelentkezési lap
UL küldés
Alanori Krónika kupon
Aukciós ház
Nyilvános fordulók
Szövetségek
Olimpiák
Chat, üzenõfal
Fórumok
Levelezési lista, IRC
Szavazások
ŐV találkozó
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
AK Archívum
ŐV könyvek
Írások, novellák
Linkek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Egy pár krakoch csizma
Küldd el képeslapként!
A krakoch csizma egy vibráló energiából készült lábbeli - nem valószínű, hogy sokan hordanak ilyet. Megszerzése gyakorlatilag lehetetlen, hiszen egy olyan teremtmény holttestén vezet át hozzá az út, amely immúnis mindenre, vagyis gyakorlatilag sebezhetetlen.
Nézz szét a galériában!
Ősök Városa - UL tápláló
LVII. Alanori Olimpia - Vlagyimir-díj
LV. Alanori Olimpia - Vlagyimir-díj
52. Beholder találkozó - Vlagyimir-díj

A lista folytatása...
NEM VAGY EGYEDÜL! - Játékosok felhívása! (6)
ŐV fejlesztési ötletek játékosoktól (55)
ŐV help (521)
56. BEHOLDER TALÁLKOZÓ 2022.06.18. PROGRAMJA (21)
Támasszuk fel a közösséget! (241)
Szövetségi felvétel (36)

További témák...

2024-03-29 12:44:20 Az UL-ek letöltésre kerültek.

Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

  ... | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | ...
Nézet:
1 ev? Ennyire jo a karid?
en megneztem Fenix 10. re kotlozos forcsijat.
az en utos karim mar 256 forsi korul jar, most megy fel a 10.re, nem is tudom mennyivel, 2-2.5 evvel kesobb mint Fenix? es hat messze sem olyan jo.
De en mar ismerem a 10.et, tudom mire adjak BAt, milyen HPkat irjak a FELkoltozs forcsimban, hogy ne akadjak el a csariban. Tehat sokkal "simabban" jatszom, mert mar ismerem a szintet. kevesebb eroforrast veszitek mint o. De ez igy volt a 9re koltozesnel is. Megis, nott a kulonbseg koztunk. (Amikor Fenix ment 9re es amikor es most, a 10.re menetelkor mar nagyobb a diff mint a 9re koltozsnel volt)
Szoval ha nekik most szopas es nehez a 12., akkor en mit is fogok csinalni?
Pl azt is tudom,hogy a 11en levo kuldik felet sem csinalom majd meg, mert csak vesztenek rajta
a jelek szerint a 12en mar csak csarnokozni fogok?
de ezt majd meglassuk 3 ev mulva ;)
 
eh levagta a veget html kod miatt :-)
szal atgondolatlan fejlesztesek, mi igazolja h ez letezik? a sok valtozas, gyengites patch.

ha ezek eltunnek de marad ilyen kemeny az osszes szint, amit betesznek le lesz tesztelve es elvetve lesz csak gyengites valtozas 1 szot se szolok igerem fuggetlenul attol hogy a top szinten epp aznap h verik laposra a karim.

ha egyenlo eselyeket emlitesz akkor legyenek egyenloek. am legyen mostmar a 12 ilyen es soha ne legyen tobb valtoztatas itt. ne gyengitsek. de majd ha meglatjatok a kuldiket lesz nagy rohoges h jeeee 3at nekem is van ertelme megcsinalnom (nekem 2-ot de en alapvetoen nem szakis karival jatszom
de az ilyet jobb lenne sztem is elore atgondolni

nah ennyi most: udv K
 
Kedves gennygoc,
ki beszelt arrol h nem kell szivnunk kell a felderitesert?
en nem a szivas miatt reklamaltam
hanem a Soma alltal is emlitett 2 pontert (bugok, support, hozzaallas, atgondolatlan fejlesztesek
 
Mint nemhozzerto akinek meg a 10. szint 1-2 szornye is kemeny
Ami ebből az egészből leszűrtem az az hogy a 12. szintre nem megyek fel egyhamar.

Kell neheziteni a szornyeket, de azt mar en se viselnem el konnyen, ha egymas utan, csak utheto, csak szolgas, csak lehelheto, szolgapusztito, atkozo, stb szornyek jonnek, vagyis ha kettot nem tudnek nyugiban lepni, akkor oda mar kellene egy viselkedes minden ismeretlen szorny elol elbujok parancs

A beho lassitani akar a jatekmeneten. Nyilvanvalo hogy akik felkoltoztek olyan harci potencialt kepviselnek amit egy ev mulva sem fogok megkozeliteni, az rendben hogy nekik nehez egy szorny, de ha nekik ultra akkor nekem vegem.

Ha nem szornnyel akkor mi massal lehet oket lassitani? Lehet hogy valamit elhanyagoltak, pl szakikat, hat adjunk nekik szakiprobat, de lehetoseget is hogy a sok ho-t visszaszerezzek. Bar igaz ami igaz ok fordulonkent valoszinuleg tobbszor annyi kno-t kapnak mint en ergo gyorsabban tudnanak fejleszteni is. De mer elkezdtem szamolni, hamarosan meg en is el fogom erni azt a maximalis meretet ami engedelyezve van meghozza muszalybol (mondjuk mire felkoltozok a 12-re tuti ), es onnantol mi lesz? Ha nem tudok tulajdonsagot, vegtagot, lehelletet vedelmet tovabb fejleszteni? A jatek gyorsabban nehezedik mint ahogy a karakterek fejlodnek.

Odaig meg rendben voltak nekem a dolgok hogy kenyszeritsek az embert hogy ertsen tobbmindenhez, ne csak lavafolyam tuzvihar es ulok a sarokban, hanem kotelezoen kelljen mas is, de ha eljutunk oda hogy hiaba ertek mindenhez, eleg ha valaki leatkoz, kinyirja a szolgam, vagy egyeb szivatst alkalmaz ami utan tehetetlen vagyok akkor az az a pont amikor el lehet mondani hogy az egesz OV egy hatalmas zsakutcaba vezetett.

Szintrol szintre NAGYSAGRENDEKKEL tobbet szivnak a felkoltozozk, nem vedeni akarom oket isten ments de en sem a 10-en akarom lelelni az eletem, mert akkor inkabb ne jatszom. Ennyit nem er semmi.
 
Kedves Gennygoc,

Igazad van abban, hogy a felfedozk azert koltoznek fel, mert szeretnenek valamit megcsinalni elsokent. Az is igaz, hogy ez szopassal jar, de hat ok szeretnek szopni.
Szomoru, hogy nem szeretnem 10-szer oraltato manokra vd-zni hetenkent, amit mindig ugyanugy vernek le, es ha neha jon kiralky azt is lenyomjak, vagy csak BA parancsuk van ra.

A kalandokrol: nc.
Szornyek: meg nem neztem at oket rendesen.
De eddig altalaban volt otletem ha raneztem a szornyekre. Most kicsit tanacstalan vagyok...
Elhiszem hogy nehez szornyet tervezni, de talan nem kene enyirre sablonos szornyeket csinalni....
A neves moncok HP-i jo peldak arra hogy lehet kihivast csinalni, az lenne szerintem a jo ut.

keretik mellozni a valaszokat erre. koszonom.
attila
 
nezd el nekunk ha tulreagaljuk, mas am akkor mondani hogy a kozlekedes veszelyes, amikor otthon ulsz a hirado elott, meg mas annak mondani aki ott fexik a 6:20as gyors alatt fel kezzel/labbal :P
 
"A stilus az ember" Te ugy irsz rolam, hogy semmit sem tudsz rolam(karimrol) es az irasaim egy nehany szavanal le is ragadtal miszerint: "legyen szopatos a 12. szint!" Na ha arra vagy kivancsi, hogy valtozott-e a velemenyem, nos nem igazan! Akkor nezzunk csak annak a hatterebe, hogy miert vagytok Ti "felfedezok"? Miert akar valaki felmaszni a legmagasabb hegyre? Mert meg senki se csinalta meg! Hogy ezt elmondhasd magadrol, azert sokat kell melozni! Es itt most ne azt ertsd, hogy ertelmetlenul es logikatlanul nehez dolgokat kell tenned. Na es elsodleges a jatekelmeny! A penzt ezert fizetjuk ki! Es mindenki, aki jatszik fizet es ua. penzt! Tehat a jogok is egyenloek! Es a peldadra kiterve, ha 1 vegtagod van akkor is csak ua. jogod van beleszolni a jatekba mint az 50 vegtagosnak: semmi! Az sajnalatos, hogy a Beho munkamoralja es kreativitasa csokkent!(pl. taplaltak Tf forcsimat ejfel utan...) A Miklos mar jo sok eve nyomja! Nem szeretnem vedeni, mert mar volt egy par igen rossz szemelyes tapasztalatom, de erteheto, ha belefaradt es az is ha nincs erdekelte teve abban, hogy a munka jo szinvonalu legyen es az esetleges hibak ki legyenek javitva stb.
Sajnos nem olvastad el rendesen az irasomat! Semmi rosszindulat nincs bennem, de szerintem aki masrol ezt feltetelezi annak van egy kis atgondolnivaloja! Ennyi eleg is...
 
a kanyarkiegyenesitesben igazad van, masban szerintem nem. igenis elkepzelheto (sot latjuk is) hogy a beholder kft nem tokeletes munkat vegez. igenis csinalnak SOK hibat. igenis a hibakat javitani kell, akar programozasi akar jatektervezesi a gond

es elmeselem ezekkel a hibakkal amikkel most sirunk 2 dolog tortenik:

1. semmi se tortenik, te is szivni fogsz

2. valtozas LESZ kesobb akkor lasd kanyarkiegyenesites
 
Ebben nem ertunk 1et.
A korona h sosem esik az 1 jatektechnikai HIBA volt. El lett igy cseszve, jo h valtoztatnak, kar h ezert fel evet ragtuk a szajukat es te is meg sokan elVDztek honapokat emiatt a szar miatt.

Masreszt a raliversenyen ha jo vagyok nekem fizetnek, az nagyreszt 1 munka, 1 foglalkozas.

Az OV meg az en meg a Te meg a tobbiek foglalkozasa mellett 1 jatek, 1 szorakozasi forma, amin fizetek.

Azert fizetek h szorakozzak, nem azer h szopjak.
Es ha 2 fele ember van aki szeret gorcsolni meg aki nem akkor sztem annak kell irni a jatekot aki nem szeret es SIKERELMENYT AKAR A PENZERT AMIERT DOGLOZIK (vagy a szulei dolgoznak tok mind1 most).
Es a tobbieknek meg mondom adok szivesen kuldiket h oljenek manokiralyt etc... ha nehezitest akarnak.

Udv: K
 
Sziasztok,

Igazából szerintem nem baj, ha nehéz egy új szint. Az sem baj, ha kemény kihívások vannak, és van olyan, hogy 15 csatából csak 12-t nyersz meg és néha vesztesz 50 HO-t. Ha nem hordasz RND tárgyat (mint mondjuk a 9-en), akkor a 2 szójer sem szivathat meg, és csariban is át tudod dimkapuzni ha kell. Vagy felkészülve szolgákkal le tudod verni, ha erre vágysz. Azzal sincs gond, ha nem nagy táp megcsinálni a küldiket. Ez van. Rally versenyen is kijelölnek egy pályát és rád van bízva, hogy mennyivel mész végig. Ha egy kanyart nem tudsz 120-al bevenni, akkor ettől még nem fogják egyenesebbre szabni, vedd be ahogy tudod, nem kötelező annyira sietni (mondjuk az sem jó, ha olyan a verseny, mint a Nascar, szinte kanyar sincs a pályán). Egy valami nem stimmel. Óriás műlesiklásban, miután a mezőny első 10%-a lement a pályán, nem szokás egy kicsit könnyebbre venni a kanyarokat... Ez az egy zavar, hogy ha eredetileg túl erős lett valami (mondjuk óriás szójer) vagy kicsi volt az esély valamire (Manókirály korona), akkor hupsz, megváltoztatják - kiegyenesítik a kanyart. Ha átszámolom, hogy az elmúlt 6 folrdulóban 9 manókirályból szereztem 2 koronát, akkor az elmúlt 48-ból ilyen esélyekkel 16 koronám lenne. Darabja 5000 AP, de nem kéne ennyi, mert akkor lehetne már full szet varázslatfejlesztő fókuszom, nyálkafókuszom stb... Akkor most nem kéne 3-dik koronára VD-znem, hogy a TK után fixen azért maradjon még 1 db hordani...

Nem baj, ha valami nehéz. Legyen az. Legyen megoldható, de legyen mindenkinek egyformán nehéz. Teszteljétek le, legyen megoldás rá mindenkinek... de később SE könnyitsétek meg...

Akkor talán Soma és klinsi is megnyugszik, mert Vérpistikék sem fognak beszólni, mert tudni fogják, hogy mire odaérnek, már térdelhetnek is le szopáshoz.
És röhögés helyet inkább azt fogják mondani, hogy Huuu vagy azt hogy Úr Isten! És akkor megnyugszanak az élenjárók is

Üdv,

Riamon
 
klinsi mar naggyabol elmondta a lenyeget, de azert hatha masnak nem trivialis.

a 12. szint min fel eve teljesen kesz van, elmeletben szijjel van tesztelve, csak rank vart (mi meg a tk 53 miatt nem koltoztunk, nem volt hova rohanni amig az nem volt meg ugye pl utolso csarnokot majdnem mindenki kerdojelrol kerdojelre csinalta mar, mert felesleges volt sietni stb).

ehhez kepest keveseljuk az ujdonsagokat (gyakorlatilag egyetelen ujdonsagot ismerunk a csarnokban megsoxorozodott a megvesztegetes koltsege. ez egyreszt maganyosan allva kisse negativ, masreszt sehol sem volt dokumentalva) es sokalljuk az unbalansz/hibas mukodesu/nem kozolt feature tipusu dolgokat.

nem altalaban a szopassal van baj. az hogy nekimegyunk egy kalandnak es veszitunk 50ho-t, amit soha a jatekban senki se fog tobbet beszopni, mert hyper alapjan jatszik az valoban benne van a felfedezok kulon kis jatekaban

az hogy en teszteljem kik a programhibakat/unbalanszokat a fordulomban a sajat jatekheteimbol, penzembol szamomra nem fer bele, nemtom mit szolnal ha veszel egy uj kocsit es az elso kanyarban felborul, mert kisse bugger mondjuk az ESP szoftverje, mire az autogyar azt mondja huuu de jo, koszi de jo hogy eszrevetted kijavitjuk a hibat majd egyszer (kov patchel ;)

es nem ad se uj autot se uj labat, pedig mind2 totalkaros lett a balesetben

es amikor veszel egy uj autot (hycomat) es beleulsz megint, akkor radrobban a motor, mire az autogyar megint orul hogy ujabb hibat talaltal, de megin nincs se uj auto se uj arcbor :P

igy egy ido utan sokan abbahagynak az autozast ;)

mi sem kepzeljuk amugy hogy tokeletes es idealis es megvaltoztathatatlan es egyszeruen zsenialis a velemenyunk, de nincs is kivel normalisan vitatkozni. ha lenne ertelmes vita (erdekes hogy pl a kv keszitoi (akik azert erosen tobb mindennel foglalkoznak mint mondjuk talbot de meg lehet miklosnal is ;) tudnak ircen/weben dumalni jatekosokkal. erdekes hogy meg speedz is meg tudja ezt tenni (bar o azert foleg szuk korben teszi ezt, de megteszi). en megertem ez nem oromteli feladat mert 1. sok a huje/alapbol megvalosithatatlan/unbalansz kerdes/keres
2. ha nekunk van igazunk a jatekos morog, nem jo. ha neki van igaza el kell ismerni, az se jo
3. munkat general
de ugyanugy a munka resze mint a kaland/klankuldi keszites. EZT IS jelenti a support egy hasonlo jatekban, nem csak azt hogy a 100%ig nyilvanvalo bugok miatt visszairjuk (vagy nem) a trivialis dolgokat (tvp,targyak) es leszarjuk a nem trivialisakat (jatekhet, jatekorom)

es szeretnem hangsulyozni itt nem egyes emberek hibairol van szo egyedul, itt az OVvel foglalkozo (2?) ember egyuttes hibai utkoznek ki. ha a JV a legkedvesebb, legvitakeszebb stb ember lenne akkor sem tudna mit csinalni, hisz a legnormalisabb javaslatok is gyakran elakadnak miklosban, aki valljuk meg oszinten nem igazan hajlando racionalis vitara, altalaban 2 perc utan eljut addig hogy "azer mert csak". az meg ugye mindenkinek nehez hosszutavon hogy mind2 oldalra bologatni kell (egyiknek igaza van, masik meg a fonokom)

persze nem kell talbotot se felteni, mara teljesen felvette miklos stilusat (hogy ezt lustasagbol vagy vedekezeskeppen azt nem tudom) es gyakran nem kapunk valaszt levelekre/ignorans esetenkent serto valaszt kapunk, ez persze a kisebb problema lenne ha minden mas mukodne, de ugy erzem elegge eltavodolodott a jatektol (jatekosoktol) is, abszolut nem erzi hogy mi hasznos egy karakternek, mi nem (es mi mennyire) illetve mi mennyire szivatja a karaktert es foleg a jatekost (ahogy fel szoktam ra hivni a figyelmet, a jatekvezetesnek 1 program/tervezes miatt elszurt fordulo 1 perc gondolkodas es 0.2% hiba a jatekban - 500 karakterrel szamolva - ami nem tul idegesito. a jatekosnak ez 100% hiba es 1 het gondolkodas ami sokkal nagyobb frusztracio)

100adszorra is osszefoglalom min kene valtoztatni, bar felek eredmenye 100adszorra sem lesz:

1. felelosegteljesebb es megbizhatobb munka a beho reszerol (itt hangsuly van a tesztelesen pl. igenis 5 karakter/fo kell lepni a legmagasabb nyilvanos es persze az efolotti nem nyilvanos szinten mindig. ha patch van akkor extran 3 fordulo/fo(/karakter?) extrem helyzeteket keresve minimum)

2. nyiltabb, atlathatobb es RENDSZERES kommunikacio a beho es a jatekosok kozt, szamonkerhetoseggel (ha miklos valamit megiger, csinalja is meg. ha nem csinalja meg, indokolja legalabb (a nem volt idom csak egy ideig indok, 1 evig nem)) pl a forum erre itt tokeletes lenne. napi 30 perc munkaval minden kerest/kerdest/ohajt/sohajt meg lehetne valaszolni, es ugy gondolom senki reszerol nem tulzas ennyit szanni a jatekosokra napi 8 orabol :PP

hat kb ennyi bar ugy erzem a valasz annyi lesz hogy kapok 4 felkialtojelet a dev/null-ba meno szuroben nehogy kikeruljek ;) esetleg miklos megint hosiesen beszol 1 sor erejeig mint multkor
 
soma, minel szopatosabbak a szintek annal tobb karaktered van, miattad van minden

(keretik erdemben nem reagalni)
 
gennygoc: nem vagyunk egyformak tudod, mint azt mar a listan is emlitettem volt.
valaki szopni szeret, meg kuzdeni itt is. van ilyen ;)
nem problema, ha gondolod jelentkezz mailben es mond meg 1 v 2 vegtagod van-e, melyik szintrol vagy es mondok Neked szopatos feladatot (ami utan minden tiszteletem es hatalmas dicsoseg lesz a jutalmad - igerem irok rolad akkor naphiret).

De orulnek ha eldonthetnem azert nagy vonalakban h en szopni akarok-e vagy sem.
...
Dontottem, nem akarok.
Es tudod mit? Vegyek figyelembe igenis az en velemenyemet is. Nem igaz h 2-300 playernel nem lehet a fejlesztesekkel megfelelni NAGY vonalakban ezen csoportnak. Nem igaz, mert jatszom mas pbm-en is ott meg lehetseges? Hat hogy is van ez?
Es en _ezert_ fizet(n)ek. Nem azert h Verpistikek beugassanak a 4ikrol, h a 12ik, amit majd 5 v mulva latnak, legyen GECI es legyen SZOPATOS.

a Beho lassusagrol annyit h Miklos az ircforumon emlekeim szerint sajnalatosnak nevezte h ez lett a 11bol es ezt nem akarja megegyszer...

azzal sincs gond h velemenyt mondasz csak 1reszt nem szeretem a rosszindulatot, mer mi nem voltunk azok emlekeim szerint, masreszt meg en sem probalok beleugatni a US Robotich-nal a nanorobotok fejlesztesebe mer nem ertek hozza. persze mondhatok oda is velemenyt mailben pl csak valsz joggal kuldenek el a bus f**ba..
 
Szoval! Ne csak a 12. szint legyen szopatos, hanem a legmagasabb aktualis szint! Gondolom nem mondok ujdonsag azzal, hogy 1 uj szint kidolgozasa kesik es nem tul tokeletes, ez mar megy egy ideje. A "nagyon szopatos" az en olvasatomban annyit tesz, hogy nagyon kemeny kihivas legyen! Szerintem akkor hagyja abba az ember a jatekot, ha mar nincs meg a kello izgalom es erdekesseg es nem akkor, ha tul szopatos 1 szint. No persze az aranytalansagokat nem art kerulni! A felfedezok minddigis szoptak, ez nem vitas, de egyertelmu hogy azert, hogy a jatek a kello lassu folyasu mederben haladjon tovabb! A Beho utemet kell tartani... nincs mese.Soma! En nem szemelyeskedtem senkivel sem! Te sajnos igen! No persze ne varj fenykepes oneletrajzot... en is annyira vagyok nevtelen mint Te. Lelekenergiaban gazdag vadaszatot kivan: Gennygoc Aladar
 
Most erkezett a hir a szerkesztosegunkbe, miszerint a 12. szinten mar a spellek enceinek sem lehet hinni, ugyanis mar ott is dezinformalas folyik. Ugyanis ha valaki elkezdte tervezgetni hogy a karakterenek az eletet az osi immunitas nevu KISEBB elemi varazslat kore epiti... nos azoknak hirul adatik hogy azt a spellt nekromantak nem tanulhatjak, igy gyanus hogy nagyobb az a spell, csak ugye az enc... az nem azert van hogy segitse a jatekosok eletet.

pussz,
Zolika
ps.: azert remeljuk hogy jokat szorakozik mindenki a mi szenvedeseinken, ugyanis mi mar semmi mast nem tehetunk csak rohogunk... mi mast tehetnenk?
 
elnezest mindig kicsit ideges leszek ha mero rosszindulatot latok

ha tenyleg ez a velemenye kifejtene ervekkel is? mmint azon kivul hogy neki az jo ha masnak rossz ;) miert legyen pont a 12. szint nagyon szivatos? o miert orulne ennek ha ott jatszana? csak ez a szint legyen nagyon szivatos vagy mindnek annak kellett volna lennie eddig, vagy ezentul mind az legyen?

hol van a kihivas es a szivatas hatara stb

szoval amig gennygoc nem lep parat a 12.en addig nem igazan tartom hitelesnek a velemenyet especially igy kifejtes nelkul
 
Aucs! A kedvencem meg kimaradt... a fordulomat aki latta mindenki AZONNAL kiszurta eddig. A szintet teszteloknek vagy isten karijaik voltak vagy ugye nem volt tesztelve a dolog, de rohogjetek:

"Heves kézmozdulatok közepette az 1. méonech száműzött elmormol egy parancsot. (-99 ügyesség.) Megdermedsz. Megrohamozod az 1. méonech száműzöttet."

pusszancs,
Lucy
ps.: ha egy jelentett bugert jarna 1 ingyenforcsi ingyen jaccanek, vagy legalabbis kitartana a kov. szintig :P
 
Nah jo, nezzetek. En is hozzaszolok picit tenyeket kozolve:

- eddig 2 forcsit leptem a 12. emeleten, emelle itt van meg nalam 17 forcsi a tobbiektol(minden forcsi amit eddig ezen az emeleten leptek a jatekosok), ezek alapjan jelentek ki barmit is.

- a 12. szint Miklosek kijelentese alapjan kb. fel eve teljesen kesz van, es most meg teszteltek is

- felkoltozes utani masodik napon a 4 megveheto spellbol 2 modosul egy veszpeccsnek koszonhetoen miutan a mocsok jatekosok megvettek/rakerdeztek a dologra. Ennyit a tesztelesrol.

- szintspecko, valtozasok az elozo szinttel kapcsolatban.. lista.. nyista, semmi. Ezekutan a csarnokban a megvesztegetes 570 arany, ami ugye a 28,5. szinten kerulne ennyibe. Irok a jatekvezetesnek ezugyben hogy ez bug, vagy irjanak rola valamit hogy valtozott. A valasz szo szerint: "nem bug. ennyibe kerul" Kerdes: errol miert is nem lehetett szolni FELkoltozeses forcsiban?

- a kuldikrol:
Az egyik kedvencem amikor kernek 4 fele targyat amire fordulonkent egyszer van eselyem hogy jojjon. Es adjam le. Kuldicuccot kapok erte amit sehol mashol nem szerezhetek be. De ugye ha pechem van akkor lehet 2 ev mulva se lesz kesz a kuldi. Ezt szovateszem mert ugye en szeretnem ezt a targyat, raadasul ugye kesobb lehet meg kellhet kuldibe(ugye erre mar volt pelda....) Valasz: DK parancs. Jogos, de szemetseg.

Van am itt Klinsi kedvence: -rohattsok HO, leolhetetlen 2 monc kuldiben melyek vegtagot csonkolnak, ami ugye nem 1 tvp visszatenni. Pattan szegeny a kuldirol. Ez a felfedezok dolga ugye. Nah ez szerintem mar iszonyu szemetseg, a felfedezoket jo lenne vedeni azert.

Ami zavaro a kuldikkel kapcsolatban azon kivul amit mar tobbiek is kiemeltek hogy a 4. szinten tobb kno es ho jart a kuldikert mint itt... az az, hogy a karim ha nincs is a top5ben knoero teren de skillek teren meg ott van valahol az elso 3 kornyeken(azert se nyerem meg a 3. szakiolimpiam mert kizarnak onnan. Hatalom italokat benyelem es nekivagok a kuldiknek. 3 kuldi utan kijottem -12 hovel a dologbol. Ha italok nelkul megyek akkor -60 ho kb. Ha valaki nem akar szakiolimpiat nyerni akkor ugye kisebbek a skilljei, igy ott is bukik hozzam kepest 20 hot. Ez 3 kuldi volt. Persze DK parancs ott van, de akkor mi ertelme uj szintet csinalni ha nem kuldizik az ember?

- engem zavarnak az olyan aprosagok is mint az ANTIMAGIKUS szkritter nevu leny, amely REZISZTAL minden spellt, de azon a HPmon, mely akkor sul ki ha az ellenfelnek 20 alatti a reze bekattan.... megis rezeli a spellem amit nem kene neki. Nah ez kicsit idegesito. Karpotlast kapok erte? Irtam ezugyben, valasz meg nem jott. Tudom, en vagyok a hibas, meg HP miatt nem is jarna karpotlas de ez rohatt idegesito hiba.

Menjunk csarnokba.. ugye azt nem tudni hany csarnok lesz, igy amig nem derul ki mennyi lesz nem merek dimkapuzni mert eleg kellemetlen ugye ha kiderul hogy 3 lesz es ellottem mindent az elsoben. De erre is azt kaptuk majd megtudjuk. Pedig ez ugye olyan info, ami ha valtozik arrol szolni kene. Nem szoltak, ergo 3 csarnok lesz. De ha 1 lesz akkor ugye jogosan duhonghetnenk, de leszarjak a dolgot felul. Raadasul el lehet kepzelni milyen jol lehet haladni a csarnokban kontakt osokkel nelkul mert a mutansoknak ugye kuldi 20 korig ne nyomjak olyan spellt. Nembaj, ez szemelyes szoc. problem. De menjek szolgaval. De konyorgom, van annihilalo szorny, jon egy ilyen maris -1 szolga es sehol sem vagyok. Raadasul 1 szolgaval le se olom(2vel is TALAN) az eben morfot amit ugye galetki nem tud megsebezni. Szal barmilyen tapos valaki, ha peche van csattog majd a csarnokban mint allat.

Irany vissza a remetehez TKzni. Itt is mibe botlok? Felfedezo szopato kuldibe. Hogy indul a TKm? Hozzunk neki 4en 200, azaz KETSZAZ szornykomponenst, es akkor mehetunk. Bazmeg. 2 honapig most csak vadaszhatunk. Persze mire a tomeg feljon, mi meg mennenk tovabb lesz mar nalunk felesleges is ezekbol dogivel, a tobbiek mar megkapjak a TKt es meg is csinaltak mert 3 VG parancs lesz a kuldi. De az elsoknek meg 2 honap malmozas. Ez sem egy atgondolt dolog _szerintem_. Persze lehet mas mashogy veli. Az elejen 2 honap varakozas, kesobb meg 3 parancs es kesz a kuldi....

Es legvegul en is szot emelnek az orias szojer nevezetu monsta ellen. Eleve be voltam szarva tole leven jott 11en rnd kuldiben -> jon 12. emeleten.
Kuldiben meg buggal leoltem :P Mondjuk az bug azota is megvan a jatekban de az normal forcsiban nem kihasznalhato csak kuldiben. (a bugot megirtam akkor a jatekvezetesnek, azota se jott rola valasz, igy masoknak is javasoltam a kuldi olyan megoldasat... sikerrel, ergo azota is bennvan a bug Jon egy peccs, gyengult a szojer hogy leolhetobb legyen. Jo... felkeszultem lelekben, szolgat is vittem. Erre vd-re jon... es egyszerre ketto. Bazzeg. Ez nem kihivas. Ez a tomor szopatas. Semmi kombozasi lehetoseg, kihivas, ez szopatas. Ez van. Persze ezt mi beszopjuk, majd kesobb gyengul a szint. Persze ha utana szovatesszuk hogy mi ezt meg igy es igy szoptuk be kerjuk a karpotlast ugye visszamenoleg... nos ezzel valszeg a jatekvezetesnek okoznank nehany kellemes percet ugy rohognenek ki minket.

Es higgyetek el, vannak epito jellegu kritikaink is. Es en igenis meg szoktam mondani Miklosnak is, hogy ha valami meg nagyon teccett es jol sikerult. Eddig a 12. szintbol az osszes alapszornyet ismerjuk mar, a kuldiknek a negyedet vegig, nehanynak a szoveget, es a 3 TKt. Es a bajom az, hogy igazan pozitivat meg nem tudok mondani a szintrol, csak negativat. A csarnokrol kene enc hogy hany lesz, es megvesztegetes mennyibe kerul, kuldikbe kene tobb jutalom, szornyeket at kene picit nezni es KICSIT finomitani. Mert azert lehet nagykepuseg, de most felkoltozott karik harcilag es szakertelemben is elegge ott vannak a TOPon. Es hiaba jon fel 50 fordulo kesessel valaki utanunk, akkor se lesz ott mint ahol nehanyan tartunk.

Ennyi lett volna,
Zolika, alias Lady Lucitania
 
kicsit off:
Soma! nem is névtelen, csak nem kattintottál nickjére: Teljes név: Héjja Péter Még az e-mail címe is ott van a useradatok között. És miért ne mondhatná el a véleményét? Attól még nem lesz gerinctelen féreg.
 
nyilvan amig te nem vagy ott legyen nagyon szivatos

es nyilvan amint felkoltozol gyengitsek

es nyilvan nem gerinctelen feregseg ezt nevtelenul ideirogatni, hanem siman gyerekszobahiany
 
termeszetesen mondhatjak ezt, miert ne. es termeszetesen lehet ugy gondolni a jatekosoknak semmi kozuk ahhoz milyen legyen a jatek...

es abban is igazad van hogy a jatekosok is racionalisan dontenek altalaban akarnak-e jatszani

azt viszont en kerdezem hogy jobb lesz a jatek ha a 12. szinten levok mindig abbahagyjak? :> vagy mondjuk a feluk csak?

a nagytudasu jatekosokon meg lehet viccelodni de most itt es tutira kijelentem hogy OVvel kapcsolatban siman annyit tudok mint miklos es talbot egyutt fejbol :P

es akkor en nem vagyok olyan agymeneses mint zolika/oyin akik valoszinu a kodot is jobban sejtik mint a jatekvezetes :P

koszonom :P
 
Lehet, hogy tul sokat akarnak egyesek, de a jatekot epito jellegu otletekkel jobba lehet tenni(mint az mar sokszor meg is tortent) Az en velemnyem, hogy legyen nagyon szivatos a 12. szint! A hirek szerint az is!
"És ilyenkor valahogy megértem, ha a beho részéről, ha nem is mondják ki - olyat nem lehet - de azt gondolják, hogy nem muszáj játszani, ha nem tetszik. :-)"
Na ez viszont nem hangzik valami szepen!
 
Látom Zor, nem bíztad a véletlenre, Te azért kimondtad...

Riamon
 
Igazán nem akarok vitázni a 12. szintről leírtakkal, biztos igaz az utolsó szóig, csak azon nevetgéltem miközben olvastam, hogy milyen viccesen néz ki, ahogy a nagytudású játékosok megmondják, milyen is legyen a játék. De ezt végtelenül precízen! :-))
És ilyenkor valahogy megértem, ha a beho részéről, ha nem is mondják ki - olyat nem lehet - de azt gondolják, hogy nem muszáj játszani, ha nem tetszik. :-)
 
Joestet!

Teljes mertekben egyetertek, nehany dolog reszemrol is.
Szoval kalandok: ha jol emlekszem 2. szinten volt egy kaland, le kellett adni 100 aranyat, es kaptunk 6 knot.
Nos most csupan 10 szinttel vagyunk feljebb, es megis hasonlo szintu jutalmak vannak.
Gondolom az nem cel, hogy a kalandokat ne csinaljuk meg, nektek is munka volt kidolgozni oket, de akkor tenyleg vegyetek figyelembe, hogy ha az ember par knot kap a vegen de elveszit 20 ho-t akkor inkabb vdzik, sokkal jobban jar.
Szornyekkel kapcsolatban meg kezdunk igencsak tulesni a lo tuloldalara utosszivatas szempontjabol. Lassan minden leny, vagy uthetetlen, vagy csak szolga sebzi, netan roncsolhatatlan vastag es/vagy tuskes bore van, vagy sotetseggel kezd, esetleg benito merge van akkora hogy utana soha nem talaljuk el.
Pl. mondjuk a quwarg testoroknek csak egyik vegtagjan lenne benito mereg sokkal inkabb a szinthez mert lenyek lennenek.
A 2 orias szojer pedig miert jo? Nekunk nagyon nem jon be, hogy igy szinte 100% hogy jo par targyat letornek, 1 is epp eleg lenne belole.
Mert ha most nem gyengititek, akkor majd kesobb fogjatok es ismet a felfedezok szivjak meg.
Koszi, hogy elolvastatok, maraki

Udv: Misi /Brutus/
 
udv!

na mielott hazahuzok gyorsan irok egy kis commentet a 12. szinthez remelhetoleg huvos es disztingvalt lesz

1. jo lenne ha VALOBAN kapnank infokat az uj szintrol, megpedig elore. legalabb a jatektechnikaiakat. nem szerencses hogy akkor tudom meg hogy veletlen duplajara nott a megvesztegetes a csarnokban amikor eloszor megvesztegetek, nem igazan segiti a tudatos jatekot ha nem tudom hany csarnokra kell szamolnom a dimkapumat (es egyaltalan a szintet). hogy csak a legnyilvanvalobban azokat az infokat emlitsem amik NEM "talald ki, fedezd fel" szintuek, meroben technikaiak

ehhez kapcsolodik az is hogy ha lehet kernenk valaszokat a levelekre ;) akkor is ha igazunk van ;) latok igazsagot abban hogy egy hasonlo jatekot bizoynos szinten diktatorikusan kell vezetni, de ez nem azt jelenti hogy nem igenylunk magyarazatot/interakciot a jatekvezetestol :P foleg akkor kene erre figyelni ha lathatoan azert akad gond boven (nem hiszem ne kapnatok minden 12. szintes forcsi utan atlag min 1 levelet valamiert :P a 11. szint igen leult, most a 12. szint felrazhatta volna a jatekot/jatekosokat de en magam reszerol momentan nem latom ennek semmi jelet. ami a 11.ben jo volt abbol 1 dolog maradt meg (neves szornyek) ami rossz volt (mission imposibble kalandok) az hatvanyozottan megmaradt :> errol lasd kov bekezdes


2. kalandok. magukkal a kalandokkal onmagukban nincs baj. amivel baj van hogy nevetsegesek a jutalmak a nehezsegukhoz kepest. persze lehet azzal ervelni hogy mi is erosodunk, de ezek a kalandok siman nekunk is igen durvak (35os bekeskillprobak, 1.5 kalandonkent 1 12-17es szerencseproba, 40es tulprobak sorozatban, vegtagcsonkolo legyozhetetlen szornyek stb) ehhez merten amit kapni lehet (5-8-10 kno, 0-1-4 ho, 1-5 ital/fu, 1-3ezer arany/erteku dragako) nevetseges. ha vd-zem tobbet nyerek. nyilvan a jatekvezetesnek nem celja hogy a kalandot 1 ember megszivja es mindenki mas dobja remelem...

ismetlem nem azzal van baj ha kicsik a jutalmak, azzal sincs ha nehezek a kalandok. a 2 parositasat azert keruljuk... pl a 22es kaland szinte egy az egyben megfelel a 10es szint ultrabrutal hosiesseg gyurus kalandjanak stilusban, itt is hatalom ital es/vagy oltozes hegyek kellenek ( a probak szintje azert 10-15el kisebb) stb. ehhez kepes a jutalom nem a fele, nem a negyede, nem is harmada hanem a huszada annak a kalandnak. ha egyaltalan...

a fent levokkel konzultalva eddig ismerunk 7-8 kalandot ebbol 2 megcsinalhato, 5 dobando, 1et ha makja van meg tud csinalni az ember, ha nincs akkor sosem :P eleg rossz arany azt hiszem :P

3. szornyek
itt meg nyilvan nem ismerunk sokmindent, ami most soknak tunik:

2 orias szojer..... azer egy lehelos itt szivrohamban elhalt mire leveri oket... (a szolgakat plz ne hozzatok indoknak, a legtobb szorny (arnyhajcsar,atlatszo nyulvany, rucskos latogomb) szolgaolesre van kihegyezve tobbek kozt) meg egyebkent is akinek nem ultrabrutal szolgai vannak (miklos szerint legutobb a 7. szintu orias skorpio ultrabrutal volt) az ugysem er veluk semmit sem :P fel kort se ernek meg :P

altalaban vegtaggal utos lenyek: ertem en hogy szerintetek a vegtagos lenyek hasznaljanak minden vegtagon speckokat, es mivel a benito mereg a legkevesbe szivatos ezert minden "ures" vegtagra azt raktatok. azer 2 quwar testor a koronkent -120+% tamadasaval kisse talan kemeny, es akad meg par hasonlo benitasu szorny (hogy a teljes sotetsegekrol ne is beszeljek ha mar katonak szintje, ne szivjanak vegzeteset az utosok ;)

mindkettore igaz (es az itt nem emlitettekhez kepest pl burjanzo ocsmanysag ;) hogy a vedelem hatvanyozottan szamit ellenuk a vastag borhoz kepest. kerlek vegyetek figyelembe hogy ez nem TF, itt nincs mindenkinek szinte egyforman magas vedelme, itt elvileg akad akinek nem KELL vedelem, mas a taktikaja. ha lehet ot se szivassuk szet. akkor se ha a tervezo karaktere vedelemmel megy es ezert evidensnek tunik neki hogy mindenkinek van nagyobb eropajzsa ;)
 
kicsit beszeljunk a patchrol is

koszonjuk, ideje volt mind3 valtozasnak

amit nem ertek:

a felszint jart foldicapaert 3/4 eve sirunk kb, egyszer mar peccselve is lett ugy fel eve.. kinos meglassuk most sikerult-e

az orias szojerrol is mar jo par level ment a valtozas ota, peccs elott 1 nappal meg az jott vissza mi vagyunk a hujek, igy mukodik, bizony utosok most abbahagyhatjak a jatekot kb. erre most kisse eles a valtozas. van nalatok kommunikacio?

a felkoltozest nem emlitem, azt mar kiveseztuk par forumon parszor mindenesetre aug kozepen alltam le es most oktober eleje van higyjetek el nem az merul fel az emberben 2 honap aldogalas kozben hogy indit meg 4 karit, hanem hogy hagyja az egeszet...

szoval a patch szep is, jo is, orulunk is neki es ha mukodik tenyleg dob a jatekan sokunknak. egyetlen rosszmaju problema van vele, hogy ez egy juniusi patch kb

legkozelebb is hasonlo dolgokat kerunk, csak 3 honappal korabban DDD


12. szintre elso reakcio, spellek

hat sokat nem valtoztattak senkinek a jatekan

a nagyobb eletszivas biztos jo, azer feneket nem veri a foldhoz egy nekro sem szerintem, de rnd kalandban akar hasznos is lehet. talan. megeshet. neha. valakinek mas otlet?

a hosi enek igen hasznos spell, viszont felmerul a kerdes hogy valoban ennyivel kevesebb ho-t kell hasznalnia egy nem magus karakternek? mindenesetre pozitivum hogy legalabb kisebb spell (bevallom mar elore izzitottam a sikitast ha kiderul hogy nagyobb) meglassuk mennyire balanszos, en korlatozasizt erzek benne

az osi immunitas gondolom azert lett berakva hogy a fentiek ehhez kepest erosnek tunjenek

most komolyan. 20asra kinyomja az ember az +100% alap+targyakkal modositott immun. hadd ne meseljem el mennyi immunitascuccot hordunk momentan .)

40es szinten akar mar atlag 20-30 elemi immunt is adhat minden immunra! huha! (: az elemi pajzsok ugyanezt tudjak 10-15os szinten ami "kisse" kevesebb kno es nem igenyel alapimmunt magast (effektive 1est ugye

osszefoglalva ez a spell igy ebben a formaban akarhogy gondolkodtam ma, teljesen hasznalhatatlan. felkerul a polcra az elemek parancsa melle amiben mi szinten ugy veljuk nincs racio momentan (persze ezen tudtok segiteni ha jonnek hordakban a 200as immunju elemental fattyak amiknek 50 alatti a reze es a magiaja se magas meg ha kombozna az egyeb elemi spellekkel, hatna mindenkire akkor talan hasznos lenne tkban/lcsben

szivesen latnek egy peldat ti mikor hasznalnatok ezt a spellt, ketlem ne tudnek joval kno effektivebb megoldast ra

hirtelen ennyi. ahogy majd lepjuk a fordulokat meg majd szolok ha van gond
 
Mara viszont valosagga valt :P
 
12. szint.
Ha jól tudom akkor ez is felkerül az álmok közé a nap hírébe
 
Errol azt gondolom, hogy ha volt valami hiba, ait a jatekosok jeleztek, akkor azt itt kellene visszajelezni, hogy javitva, mert ha tegnap nem jartam erre, akor nem tudom, hogy javitva lett-e, mert a tegnaphire mar nem elerheto sehol sem. Ennek a rovatnak meg ez a neve. Marminthogy valtozasok listaja. Es hamar ma ugy is kikerult egy szoveg, irto nehez lett volna beleirni meg 1 mondatot? (az enc betuelirasokat, meg az egyeb kalandszovegben vagy itt ott elfordulo betuhibat en sem sorolnam ide, arrol tenyleg felesleges itt olvasni, ha viszont olyan enc valtozas van ami erinti a tagy mikentjet, azt mar igen.)
 
  ... | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | ...
Nézet:
Infók | Hírek, változások | Segítség kezdôknek | Fejlesztési ötletek | Szövetségek | Bugok | Csere-bere | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.