Vissza a Főoldalra
 
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett

Hírek, újdonságok
Változások listája (dec. 4.)
Dicsőség Csarnoka
Új játékosoknak
Szabálykönyv
Demo forduló
Árak
Kedvezmények
Befizetési módok
Jelentkezési lap
UL küldés
Alanori Krónika kupon
Aukciós ház
Statisztikák
Nyilvános fordulók
Szövetségek
Olimpiák
Chat, üzenõfal
Fórumok
Levelezési lista, IRC
Szavazások
ŐV találkozó
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
AK Archívum
ŐV könyvek
Írások, novellák
Linkek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Tirranda
Küldd el képeslapként!
Tirranda, az Ősök Városa egyik tolvaj klánú galetkije a frissen lopott mágikus gyűrűt vizsgálgatja. Az elsőre is egyértelmű, hogy nem a törékeny lányka ujjaira tervezték.
Nézz szét a galériában!
ŐV fejlesztési ötletek játékosoktól (54)
Támasszuk fel a közösséget! (38)
Avvocato Terrasini (4)
Szövetségi felvétel (34)
ŐV help (520)
Legendak Volgye (16)

További témák...

2019-10-21 21:56:23 Az UL-ek letöltésre kerültek.

Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Pókerjáték
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
Ajánlott böngésző, felbontás:
Internet Explorer, 1024x768
 
8628-505

Karakterszám: 8628 Számlaszám: titkos
Fordulószám: 505 Játékhét: 1022
E forduló ára: 15 zs. Maradék zseton: 51
Forduló típusa: email
1997-99 (C) Beholder Kft.
Betáplálás dátuma: 2019. már. 13. 9h:55'
A következõ fordulód táplálható: 2019. már. 14.

Számládon a zsetonok száma 80 alá esett!
E-mail!

GOLKAR KALANDJAI
Megtudod, hogy a Hegy leghíresebb galetkije Morq Fan Gor, egy magas, vékony testû, szikrázó szemû, kiváncsi természetû, tréfálkozó férfi. (hírneve 32700.) A te szinteden a legnevesebb Symur Nevethar, egy optimista, jókedélyû, de cinikus humorral bíró, sziklaszürke bõrû, fehér szemû férfi. (hírneve 27155.)
Eljut hozzád egy kevés a helyi hírekbõl:
*jan. 17.* Symur Nevethar teljesítette a 6. küldetést, amit az aukciósházban kapott. *jan. 18.* Symur Nevethar teljesítette a 3. küldetést, amit a boltban kapott. *jan. 21.* Symur Nevethart legyõzte harcban egy fungoid vadász. *jan. 24.* Symur Nevethar rangja a Tudósok Klánjában "tudós professzor" lett. *jan. 28.* Symur Nevethart kis híján megölte egy árnyrém. *feb. 4.* Symur Nevethar teljesítette a 28. küldetést, amit a pszi iskolában kapott. *feb. 5.* Symur Nevethar teljesítette a 34. küldetést, amit az akadémián kapott. *feb. 8.* Symur Nevethar teljesítette a 21. küldetést, amit az akadémián kapott. *feb. 11.* Symur Nevethar teljesítette a 4. küldetést, amit a boltban kapott. *feb. 12.* Symur Nevethar teljesítette a 17. küldetést, amit az akadémián kapott.
Eljut hozzád néhány morzsa abból, hogy mi hír a nagyvilágban:
*júl. 17.* Ursus Maritimust rajtakapták, ahogy lopni próbált. *júl. 18.* Miss Missing elsõként ért el 42-es zárnyitás tulajdonságot a Hegy lakói közül! *júl. 18.* Miss Missing és Ursus Maritimus pszi párbajt vívtak. Miss Missing került ki gyõztesen. *júl. 19.* Ursus Maritimust kis híján megölte egy káoszmágus. *júl. 27.* Miss Missing elsõként ért el 211. lõfegyver tulajdonságot a Hegy lakói közül! *júl. 27.* Miss Missing pszionikus párviadalban legyõzte Ursus Maritimust. *júl. 30.* Ursus Maritimus és Miss Missing pszi párbajt vívtak. Ursus Maritimus került ki gyõztesen. *aug. 1.* Miss Missing és Ursus Maritimus pszi párbajt vívtak. Miss Missing került ki gyõztesen. *aug. 1.* Ursus Maritimus és Miss Missing pszi párbajt vívtak. Ursus Maritimus került ki gyõztesen. *aug. 2.* Miss Missing és Ursus Maritimus pszi párbajt vívtak. Miss Missing került ki gyõztesen.
Pihenésedet semmilyen különleges esemény sem zavarta meg. Ezen a héten a banktól 100 arany kamatot kaptál a betéted után.

[0 TVP-t használtál fel, maradt még 810.]

mak 2 2. makró definiálása/hívása

h 14 30 33 36 14. tárgy használata
Porrá töröd, felvagdalod az anyagokat, majd az üvegcsébe belerakod õket egy kis vízzel, és tûz fölött lassan kevergeted az egészet. Siker! Elõállítottál 1 piros varázsitalt. Belekóstolsz. Aha, ez õsmágus szájvize.
[5 TVP-t használtál fel, maradt még 805.]

h 69 69. tárgy használata
Felhajtasz 1 õsmágus szájvizét. ( +3 varázslatszint.)
[5 TVP-t használtál fel, maradt még 800.]

v 148 1 6 148. varázslat elmondása
Ellõsz egy méregsemlegesítés varázslatot. (-8 vp.)
[3 TVP-t használtál fel, maradt még 797.]

vv 158 155 176 több varázslat elmondása
[V 158 0 0:] Heves kézmozdulatok közepette elvarázsolsz egy láth. észlelését. (-3 vp.)
[V 155 0 0:] Elmondasz egy nagyobb erõpajzs varázslatot. (+98% védekezés.) (-24 vp.)
[V 176 0 0:] Elmormolsz egy szélpajzs varázslatot. (-57 vp.)
[14 TVP-t használtál fel, maradt még 783.]

be 9 5 meglátogatod a 9. épületet
De hiszen nincs is rajtad átok!
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 783.]

be 9 6 meglátogatod a 9. épületet
Amikor megtudják, hogy kevesebb, mint négyféle átkozott tárgyad van, kikacagnak, mondván, hogy van fontosabb dolguk is.
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 783.]

mak 3 3. makró definiálása/hívása

bsz 2 10 belépés szövetségi barlangba
Ellátogatsz a szövetségetek barlangjába.
Felkeresed a mágusközpontot, hogy képességeid átmeneti pluszt kapjanak (-2 TVP, -10 VP, +1 varázslataid szintjére). Közben ellazítod magad a meditációs szobában. ( +1 varázslatszint, +2 áttörés.) Elõször is, alaposan jóllaksz az élelmiszerraktár takarosan rendezett polcairól. (+7% jóllakottság.) Nem ártana bemelegíteni a mai vadászathoz - a mesterek tornyában edzel. (+25% támadás, +12 lehelet kör végéig.) Szolgáid mindeközben a szolgaképzõben gyakorlatoznak (+5% támadást és +2 leheletet kapnak kör végéig.) Az akadálypályán is edzel kicsit. Jólesõen ellazulsz a barlangfürdõben. (+2 rugalmasság, +2 bûz/illat) Szaunázol egy kicsit. Fantasztikus érzés! (+2 minden elemi immunitásodra.) Tüskéidet és fegyvereidet a fenõgépnél élesíted (+4 fegyver sebzés). ( +3 tüskés bõr.) Eltöltesz egy kis idõt az egészségközpontban is, lazítással. (+1 minden tulajdonságodra) Megfürdesz a medencében, amely az óriásnövés termében található. Tested megduzzad! (+15 méret kör végéig.) Beugrasz a jelmezkölcsönzõbe. (+2 álcázás, +2 lopakodás) Gyakorolsz egy kicsit a lõtéren. (+2 lõfegyver, +2 gyorsaság) Megnézed az üzenõfalat. Nincs új üzenet. Imádkozol az õsök oltáránál (+10% lélekenergia). Szolgáid morálja is javul (+10%). Meglátogatod a szövetség kertjét. Mintha csak virágot szednél, úgy gyûjtesz útközben 3 elfu mohát. Karbantartod szerszámaidat (+2 mászás, +2 zárnyitás). Kicseréled tapasztalataidat a tolvajcéhben (+2 lopás, +2 csapdaészlelés). Megszomjaztál, hát felhajtasz egy jéghideg sört az ivóban, és közben persze eldicsekedsz a kalandjaiddal. (+4 hírnév.) Szolgáidat közben ellátják az itatóban (+5% morál mindegyiknek). Búcsúzóul körülleng a mágustorony aurája.
[7 TVP-t használtál fel, maradt még 776.]

z 166 20 zenélsz 166. hangszeren 20 TVP-ért
Eljött az idõ, elõadást tartasz a szövetségi barlangod hangversenytermében! Elõveszed a lantot, és játszani kezdesz rajta. A galetki nép nemzeti indulóját adod elõ. Kicsit elcsépelt, de a hallgatókban felébreszti a nemzeti öntudatot, ezért biztos sikerre számíthatsz vele. Mûsorod végeztével a közönség hurrázni kezd. Nagyon tetszett nekik! Szélesen mosolyogva fogadod elismerésüket. (+183 arany.) A muzsika fantasztikus kikapcsolódás volt számodra. (+1 hõsiesség pont.) A pénz mellett találsz egy kék manaitalt, kedves ajándék egy galetkitõl.
[20 TVP-t használtál fel, maradt még 756.]

x 20 exkaváció, ásatás
Itt az ideje egy régészeti gyakorlatnak! A szint elhagyatott helyein kutatsz, lapáttal és persze finom szerszámokkal felszerelve. A barlangteremben, ahová belépsz, sûrûn tenyészik a növényzet. Néhány, a plafonba vágott lukon keresztül napfény szivárog be (ilyen közel lennél a felszínhez?), de ennek ellenére a növények többsége vakfehéren burjánzik. A növények egy helyen különösen sûrûn nõnek, láthatóan valamiféle fészket/tanyát alkotva. (444. kaland, összköltsége 20 TVP.) Útközben észreveszel egy elfu mohát. Fáradtságod nem kímélve, megközelíted, és sikeresen begyûjtesz 2 darabot. Nem foglalkozva tovább a faunával, hozzálátsz a régészeti feltáráshoz. Ez hihetetlen! Torzszülöttek, itt? Ellenfeled egy tõzegelementál (#382).

*** 1. KÖR *** Elmondasz egy gránitbõr varázslatot. (-10 vp.) Mormolsz a mágia különös nyelvén. Létrejött egy gázpajzs! ( +60 imm.mérg.gázra, -15 hidegimmunitás, -22 elkt.immunitás.) (-4 vp.) Összegyûjtve mágikus energiáit, a káoszmágus elvarázsol egy tûzgolyót. A tõzegelementál 42 sebzést kap. Összegyûjtve mágikus energiáit, Gigi elvarázsol egy sorvasztást. A tõzegelementál elkerülte a varázslatot. Magában motyogva, Lili létrehoz egy ellenáll.megtörését. Lili elmormol egy jégpajzs varázslatot. A tõzegelementál az orgling melák felé mozog. Az orgling melák elindul a tõzegelementál felé. A tõzegelementál és az orgling melák egymással harcolnak.
*** 2. KÖR *** Heves kézmozdulatok közepette elvarázsolsz egy szellempörölyt. A tõzegelementál sebzõdik 408 ép-t. (-23 vp.) A tõzegelementál holtan terül el.
[A csatában összesen 408 sebzést okoztál, és 0 sebzést kaptál. Szolgáid ill. szövetségeseid által okozott/kapott sebzés: Gigi: 0/0, Lili: 0/0, a káoszmágus: 42/0, az orgling melák: 55/59.] Gyõzelmet arattál! Nagy szikrázás közepette beléd áramlik némi lélekenergia (+26%). Az energiagyûjtõ elszívott ebbõl 6% lélekenergiát. Szolgáidnak 6% jut. Magadhoz veszed a zsákmányt, ami egy tõzeg és 68 arany. Folytatod az ásatást, bár kétséges, hogy vissza tudod nyerni korábbi koncentrációdat. Találtál valamit - régi, ismeretlen rendeltetésû használati eszközök gyûjteménye. Sajnos a legtöbb darabokra van törve. (+2 õsi relikvia.) Az energiagyûjtõ elköltött 100% lélekenergiát a kereskedelem növelésére.
[20 TVP-t használtál fel, maradt még 736.]

ad 10 aranydukát szerzése
Munkát vállalsz a dukátbanknál. Az épülethez új szárnyat építenek, itt kell dolgoznod. Márványtömböket darabolsz és csiszolsz, kemény fizikai munka, de legalább nem takarítási munkát kaptál! Keményen megizzadsz, mire végül a munkafelügyelõ elküld, hogy eleget dolgoztál, és jelentkezhetsz a béredért. 4 aranydukátot kaptál.
[10 TVP-t használtál fel, maradt még 726.]

sza 1 40 99 40 db 1 tárgy átadása 99. szolgának
[SZA 1 40 1:] Szolgádnak ajándékozol 40 aranyat. Nekropoid morálja 15%-kal nõtt. [SZA 1 40 2:] Szolgádnak ajándékozol 40 aranyat. Rovarsámán morálja 13%-kal nõtt. [SZA 1 40 3:] Szolgádnak ajándékozol 40 aranyat. Káoszmágus morálja 11%-kal nõtt. [SZA 1 40 5:] Szolgádnak ajándékozol 40 aranyat. Orgling melák morálja 7%-kal nõtt.
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 726.]

be 20 meglátogatod a 20. épületet
Felkeresed a bölcs remetét otthonában. Állj, ne tovább - fogadjunk, hogy valami feladatot akarsz, mi? - mondja a remete, majd egybõl folytatja is. A szintet már jó ideje terrorizálja egy torzszülött páros, egy kegyetlen gyökérszellem és egy antimágikus puffancs. Nagyon jó párost alkotnak, mivel a gyökérszellemet csakis varázslatokkal lehet megsebezni, a puffancsra viszont egyáltalán nem hatnak a varázslatok. Ezért általában a gyökérszellem elintézi a harcosokat, a puffancs pedig a varázshasználókat végzi ki. Hogy mi mozgatja õket, miért gyilkolják az ártatlan galetkiket, nem tudni... talán azért, mert gonoszak! Na, rátérve a tárgyra, ezt a két legendás szörnyeteget igazából a szövetségek feladata lenne elpusztítani, de õk nem foglalkoznak velük, azt mondják ilyen kis senki lényekkel õk nem küzdenek... ezért neked kellene elintézni õket. Természetesen minden legendás varázstárgyuk a tiéd! Nos, számíthatok rád?(53. kaland, összesen 15 TVP-t igényel, és maximum 6 galetki vehet részt benne.)
[5 TVP-t használtál fel, maradt még 721.]

tk 53 6669 8805 7880 732 732 53. többszemélyes kaland
Itt az idõ, hogy végrehajtsd az 53. többszemélyes kalandot! Csatlakozik hozzád Sikoly, Imhotep, Symur Nevethar, ismeretlen galetki, ismeretlen galetki.
Felkeresitek a remetét, hogy útbaigazítson benneteket a szörnyszülött pároshoz. Kérdésetekre, hogy hol találjátok õket, a remete csak egy fintorral válaszol. Talán ott kéne keresni õket - mutat a hátatok mögé. A remete mögött egy sötét járat indul, amelyet követve hamarosan eljuttok egy mély szakadékhoz. Itt leereszkedni komoly hegymászó tudást és csapatmunkát igényel.
[Mászás-összeg próba 72-es küszöbre: sikeres]
Keményen megizzadtok a mászással, pedig gyakorlott sziklamászók vagytok mindnyájan. De végül sikerrel jártok. Ahogy leértek a szakadék aljába, éppen a két szörnyeteget látjátok, közvetlen közelrõl, ahogy rátok támadnak.
Ellenfeleitek egy kegyetlen gyökérszellem (#474) [aura: gyorsaság: 65, 35-ös méretû 50-es szintû jobb csáp, 30-as energiaszívás.] és egy antimágikus puffancs (#475) [aura: erõ: 29, mérg. lehelet: 250.]. [ld. enc.]

*** 1. KÖR *** Heves kézmozdulatok közepette Symur Nevethar elmormol egy gránitbõrt. Néhány rövid kézmozdulat után Symur Nevethar létrehoz egy elemi védelem varázslatot. ( +22 tûzimmunitás, +22 hidegimmunitás, +22 savimmunitás, +22 elkt.immunitás, +22 imm.mérg.gázra.) Rúnákat rajzolsz a levegõbe, mire létrejön egy gránitbõr. (-10 vp.) Mormolsz a mágia különös nyelvén. Létrejött egy gázpajzs! ( +60 imm.mérg.gázra, -30 hidegimmunitás, -30 elkt.immunitás.) (-4 vp.) Imhotep elmond egy gránitbõr varázslatot. Heves kézmozdulatok közepette Imhotep elmormol egy az Õsféreg ébredését. Magában motyogva, ismeretlen galetki létrehoz egy kegyencek oltalmát. Magában motyogva, ismeretlen galetki létrehoz egy a forrás érintését. Sikoly rúnákat rajzol a levegõbe, mire létrejön egy gránitbõr. Összegyûjtve mágikus energiáit, Sikoly elvarázsol egy sebezhetetlenséget. Ismeretlen galetki ellõ egy fürgülés varázslatot. Ismeretlen galetki öregedett 1 évet. Összegyûjtve mágikus energiáit, ismeretlen galetki elvarázsol egy sebezhetetlenséget. Az antimágikus puffancs elindul Sikoly felé. A kegyetlen gyökérszellem megközelíti Imhotepet. Az antimágikus puffancs Sikolyt támadja. A kegyetlen gyökérszellem Imhotepet támadja. Imhotep öregedett 8 évet. Imhotep öregedett 8 évet.
*** 2. KÖR *** Varázshatalmad segítségével elmondasz egy szellempörölyt. A kegyetlen gyökérszellem 408 ép-t sebzõdik. (-23 vp.) Ismeretlen galetki elmormol egy esszenciaelnyelés varázslatot. Ismeretlen galetki elmond egy energiapréselés varázslatot. A kegyetlen gyökérszellem 258 sebzést kap. Sikoly elmond egy gyógyító szél varázslatot. Sikoly gyógyul 75 ép-t. Sikoly rúnákat rajzol a levegõbe, mire létrejön egy gyógyító szellõ. Gyógyítja Sikolyt (+37 ép). Symur Nevethar a kegyetlen gyökérszellemet támadja. Az antimágikus puffancs Sikolyt támadja. A kegyetlen gyökérszellem és Imhotep egymással harcolnak. Imhotep öregedett 8 évet. Imhotep öregedett 8 évet.
*** 3. KÖR *** Néhány rövid kézmozdulat után létrehozol egy szellempöröly varázslatot. A kegyetlen gyökérszellem 408 ép-t sebzõdik. (-23 vp.) Heves kézmozdulatok közepette ismeretlen galetki elmormol egy energiapréselést. Az antimágikus puffancsot védi rezisztanciája. Magában motyogva, Sikoly létrehoz egy gyógyító szélt. Sikoly visszanyer 82 életpontot. Összegyûjtve mágikus energiáit, Sikoly elvarázsol egy gyógyító szellõt. Gyógyítja Sikolyt (+41 ép). Symur Nevethar a kegyetlen gyökérszellemet támadja. Az antimágikus puffancs Sikolyt támadja. Sikoly összerogy. A kegyetlen gyökérszellem és Imhotep egymással harcolnak. Imhotep öregedett 8 évet. Imhotep végtagjai sorvadnak. Imhotep öregedett 8 évet. Ismeretlen galetki és az antimágikus puffancs egymással harcolnak.
*** 4. KÖR *** Elmormolsz egy szellempöröly varázslatot. A kegyetlen gyökérszellem sebzõdik 408 ép-t. (-23 vp.) Magában motyogva, ismeretlen galetki létrehoz egy energiapréselést. Az antimágikus puffancs ellenáll a varázslatnak. Az antimágikus puffancs és ismeretlen galetki egymással harcolnak. Symur Nevethar a kegyetlen gyökérszellemet támadja. A kegyetlen gyökérszellem és Imhotep egymással harcolnak. Imhotep öregedett 8 évet. Imhotep öregedett 8 évet. Imhotep végtagjai sorvadnak. A kegyetlen gyökérszellem kileheli lelkét. Imhotep választott ellenfelét már legyõzték, így õ tétlen ebben a körben.
*** 5. KÖR *** Ismeretlen galetki elmormol egy energiapréselés varázslatot. Az antimágikus puffancs ellenáll a varázslatnak. Symur Nevethar az antimágikus puffancsot támadja. Az antimágikus puffancsot próbálod megsebezni. Kitátod szádat, és mérges gázt lehelsz. (206 ép-t sebeztél). Nehezen bírja a szagodat (19 sebzés). A gyorsaság rövid tõrét forgatva támadsz. El sem találtad. Ismeretlen galetki és az antimágikus puffancs egymással harcolnak. Az antimágikus puffancs hörögve elterül. A tetem nagy durranással szétrobban. 437 ép-t sebzõdtél. Imhotep 410 sebzést kap. Symur Nevethar sebzõdik 404 ép-t. Ismeretlen galetki 395 sebzést kap. Ismeretlen galetki sebzõdik 382 ép-t. Imhotep ájultan a földre zuhan. Symur Nevethar eszméletét vesztve összeesik. Ismeretlen galetki halálos sebet kapva a földre zuhan. Regenerálsz (+45 ép)
[A csatában összesen 1449 sebzést okoztál, és 437 sebzést kaptál. Szolgáid ill. szövetségeseid által okozott/kapott sebzés: Sikoly: 0/921, Imhotep: 368/759, Symur Nevethar: 253/404, ismeretlen galetki: 1922/679, ismeretlen galetki: 258/382.] Ismét látványosan gyõzedelmeskedtél. Nagy szikrázás közepette beléd áramlik némi lélekenergia (+68%). Az energiagyûjtõ elszívott ebbõl 17% lélekenergiát. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elteszed a zsákmányt, ami egy bíbor mágusruha és 93 arany. [ld. enc.] Hmm, talán enni kéne. Tömni kezded magadba a finomságokat. (+50% jóllakottság.)
Visszatértek a remetéhez.
- Na látjátok, nem is volt olyan nehéz - mondja a remete. - Örömmel látom, hogy ilyen különleges kihívásokra is képesek a szint galetkijei. Büszke vagyok rátok. És jutalmul, ahogy megbeszéltük, tiétek a kincs! No viszlát és további kellemes kalandozást!
- Hé remete, de hát nem is volt náluk semmiféle legendás kincs! - mondjátok. - Hacsak nem erre a hulladékra gondolsz - mutattok a lényeknél talált holmikra.
- Nahát, nektek semmi sem elég! Node ti talán nem tudjátok? Eme két szörnyeteg döglött teste iszonyatos pénzeket ér bármilyen feketepiacon! Akár egy saját lélekenergiakutat is vehettek belõle, ha eladjátok!
- Khm... te remete... képzeld, ez a puffancs dolog cafatokra szakadva terítette be a környéket halálakor, a gyökérszellemnek pedig soha nem is volt teste! Szóval ezzel nem megyünk sokra! Nézd, egész biztos nem szórakozásból küldtél minket oda. Sõt, ha jobban belegondolunk, talán ezek a lények õriztek valamiféle kincseskamrát, ahová be akartál jutni. Talán visszamehetnénk megnézni!
- Ne, várjatok! Nincs semmiféle kincseskamra. - mondja a remete sietve. - Tudjátok mit? Én már öreg vagyok, semmi szükségem az õskövekre és idõkristályokra, amiket garmadával találok. Itt van, adok mindegyikõtöknek egyet-egyet, ez már igazán szép kárpótlás a fáradalmaitokért, ugye!
Mindjárt felvidultok, és megnyugtatjátok a remetét, hogy eszetek ágában sem volt visszamenni oda (ahol majdnem lezuhantatok). (+10 képességpont.)
(+5 hõsiesség pont.)

(Feltételes gyógyítás:) kisebb gyógyítást használsz gyógyításra. Gyógyulsz 47 életpontot. (-4 vp.) 45 ép-t gyógyított rajtad. (-4 vp.) Gyógyulsz 43 életpontot. (-4 vp.) Ennek eredményeképp gyógyulsz 42 ép-t. (-4 vp.) Gyógyulsz 45 életpontot. (-4 vp.) Gyógyulsz 50 életpontot. (-4 vp.)
Automatikus eladás: Elmész a szint középpontjában épült boltba. Eladsz 1 vas mellvértet 109 aranyért. [38 TVP-t használtál fel, maradt még 683.]

m 14 4 8112 2218 2224 3343 mozgás az Õsök Csarnokában
Hazamész a boltból. (M 14,4) Itt az ideje, hogy tiszteletedet tedd az õsöknél! Elsétálsz a fenséges Csarnokig.
(M 8 112) A legközelebbi feladat megoldásánál 112 lesz a válaszod.
(M 15,4) Egy falhoz érsz. Erre nincs út!
(M 15,4) Falnak ütközöl. Erre nem mehetsz tovább!
(M 14,3) A folyosó északra tart. Mély, zengõ hangot hallasz, és a falból egy szellemalak lép elõ. Egyike kell, hogy legyen a Csarnok õrizõnek, az õsieknek! Tisztelettudóan várod, hogy a szokványos próbák egyike elé állítson. A kérdése a következõ:
Történt egyszer, hogy egy tehemót alomban csak nõstény tehemót született. Amikor felnõttek, mindegyik szaporodott, és csodák csodája, mindegyiknek ugyanannyi kölyke lett, mint ahányan az eredeti alomban voltak. Születésüktõl egészen addig, amíg csemetéik megnõttek, minden egyes nõstény felfalt 23 mázsa növényt, ugyaneddig az ideg minden egyes csemete megevett 9 mázsa növényt. Ezek a falánk lények tehát összesen 7700 mázsa növényt pusztítottak el. Hány tehemót volt egy alomban?
Halk, félõs hangon mondod meg, hogy szerinted mi lehet a megoldás. [112] - Nem - a szellem csak ennyit mond.
(M 8) A legközelebbi feladat megoldásánál kno pontot fogsz használni az eszed helyett.
(M 15,4) Hamarosan ráébredsz, hogy erre nincs út.
(M 15,4) Egy falhoz érsz. Erre nincs út!
(M 15,4) Egy falhoz érsz. Erre nincs út!
(M 13,4) Hamarosan ráébredsz, hogy erre nincs út.
(M 14,5) Dél felé mozogsz. Hmm, emlékszel még, itt volt az egyik próbatétel!
(M 14,6) A délre vezetõ folyosót követed. Ebbõl a csarnokból már sikerrel kiûzted a torzszülötteket.
(M 13,6) Hamarosan ráébredsz, hogy erre nincs út.
(M 14,7) A folyosó délre tart. Nincs itt semmi, csak egy torzszülött oszladozó maradványai.
[13 TVP-t használtál fel, maradt még 670.]

m 4433 3342 1222 3322 2222 1121 mozgás az Õsök Csarnokában
(M 13,7) Nyugat felé mész. Üres szobába érkezel.
(M 12,7) Tovább nyugatra - biztatod magad. A teremben csak halvány bûz emlékeztet arra, hogy valaha torzszülöttek laktak itt.
(M 12,8) Egy falhoz érsz. Erre nincs út!
(M 12,8) Egy falhoz érsz. Erre nincs út!
(M 12,8) Hamarosan ráébredsz, hogy erre nincs út.
(M 12,8) Falnak ütközöl. Erre nem mehetsz tovább!
(M 11,7) A nyugatra vezetõ, kanyargó folyosót követed. A csarnok egy üres keresztfolyosójára értél.
(M 12,7) Körültekintõen mozogsz elõre. Ebben a teremben már gyõzedelmes csatát vívtál.
(M 12,6) Egy falhoz érsz. Erre nincs út!
(M 13,7) A térkép szerint itt jobbra mész. Szerencsés vagy: ebben a szobában nem vár semmilyen gonosz akadály.
(M 14,7) Kelet felé mész. Nincs itt semmi, csak egy torzszülött oszladozó maradványai.
(M 15,7) Egy falhoz érsz. Erre nincs út!
(M 14,8) Falnak ütközöl. Erre nem mehetsz tovább!
(M 14,8) Falnak ütközöl. Erre nem mehetsz tovább!
(M 15,7) Falnak ütközöl. Erre nem mehetsz tovább!
(M 15,7) Hamarosan ráébredsz, hogy erre nincs út.
(M 15,7) Egy falhoz érsz. Erre nincs út!
(M 15,7) Egy falhoz érsz. Erre nincs út!
(M 15,7) Hamarosan ráébredsz, hogy erre nincs út.
(M 15,7) Egy falhoz érsz. Erre nincs út!
(M 14,6) Nem sokat töprengesz, mész észak felé. A termet valaki megtisztította a torzszülöttektõl.
(M 14,5) Északi irányba folyatod utadat. Ez egy próba helyszíne volt, szerencsére te itt már sikeres voltál.
(M 15,5) Egy falhoz érsz. Erre nincs út!
(M 14,4) Óvatosan lépkedsz tovább. Nyomasztó csend telepedik rád. A terem közepén, a padlóra rajzolva egy pentagrammát látsz, az ötszög minden csúcsában egy-egy gyertya. Megkerülöd a kört.
[9 TVP-t használtál fel, maradt még 661.]

m 1211 4434 4441 1222 1222 2222 mozgás az Õsök Csarnokában
(M 14,3) Azon a mezõn ebben a körben már kudarcot vallottál: csak TVP pazarlás lenne ismét próbálkozni.
(M 15,4) Egy falhoz érsz. Erre nincs út!
(M 14,3) Azon a mezõn ebben a körben már kudarcot vallottál: csak TVP pazarlás lenne ismét próbálkozni.
(M 14,3) Azon a mezõn ebben a körben már kudarcot vallottál: csak TVP pazarlás lenne ismét próbálkozni.
(M 13,4) Falnak ütközöl. Erre nem mehetsz tovább!
(M 13,4) Falnak ütközöl. Erre nem mehetsz tovább!
(M 14,5) Kissé ellazítva, tovább indulsz délre. Hmm, emlékszel még, itt volt az egyik próbatétel!
(M 13,5) Egy falhoz érsz. Erre nincs út!
(M 13,5) Egy falhoz érsz. Erre nincs út!
(M 13,5) Falnak ütközöl. Erre nem mehetsz tovább!
(M 13,5) Falnak ütközöl. Erre nem mehetsz tovább!
(M 14,4) Az északra menõ folyosót követed. Nyomasztó csend telepedik rád. A terem közepén, a padlóra rajzolva egy pentagrammát látsz, az ötszög minden csúcsában egy-egy gyertya. Kár, hogy már használtad ezt a kört.
(M 14,3) Azon a mezõn ebben a körben már kudarcot vallottál: csak TVP pazarlás lenne ismét próbálkozni.
(M 15,4) Hamarosan ráébredsz, hogy erre nincs út.
(M 15,4) Egy falhoz érsz. Erre nincs út!
(M 15,4) Falnak ütközöl. Erre nem mehetsz tovább!
(M 14,3) Azon a mezõn ebben a körben már kudarcot vallottál: csak TVP pazarlás lenne ismét próbálkozni.
(M 15,4) Egy falhoz érsz. Erre nincs út!
(M 15,4) Falnak ütközöl. Erre nem mehetsz tovább!
(M 15,4) Hamarosan ráébredsz, hogy erre nincs út.
(M 15,4) Egy falhoz érsz. Erre nincs út!
(M 15,4) Hamarosan ráébredsz, hogy erre nincs út.
(M 15,4) Egy falhoz érsz. Erre nincs út!
(M 15,4) Egy falhoz érsz. Erre nincs út!
[2 TVP-t használtál fel, maradt még 659.]

ism 3 a következõ parancs ismétlése 3 alkalommal

p portyázás
Elhagyod a labirintust. Mosolyogva hagyod el barlangodat: portyára indulsz. Elhaladsz néhány elhagyatott barlang mellett - a lakók nyilván már feljebb költöztek - de a következõ soron a barlangokból már fény szûrõdik ki. Meglátsz valamit a fal tövében. Hohó, ez muskil ! Leszedsz 1 adagot. Nem habozol sokat, választasz egy barlangot. A jelzések alapján látod, hogy szakértelmeiteket fogjátok összemérni.
Vendéglátód Vigyorgó Villám, egy kopasz, kékbõrû, izzó szemû férfi. [aura: 37-es kineport, 4-es sz.áll.roncsolása.] A Mágusok klánjának császári varázsló rangú tagja. A Tudás Õrzõi szövetségbe tartozik. Kalandor rangja kezdõ felderítõ. A következõket látod nála: Õsmágus köpenye, a regenerálódás fattyúkardja, Fairlight könnyû íja, a regenerálódás jádegyûrûje, a regenerálódás tünde láncinge, Fénygyûrû, a Pusztítás Talizmánja, a Becsület gyûrûje, Bobó pálcája, az Õrzõk ében karkötõje, nilbongi kitûzõ, Yssuf tõre, a regenerálódás lovagi csizmája, Örökkévalóság Tûzopálja, az Õsök Szent Kardja, a regenerálódás lovagi pajzsa, Abarrun fülbevalója, Fairlight ezüst nyaklánca, Zohkart karkötõje, Fairlight csatos öve, aréna opál érme, méregvándor vállvédõ, Fairlight csontamulettje, az áttörés rubingyûrûje, elementáris karkötõ, Fairlight márványgyûrûje, topáz melltû, az ellenállás fogazott tõre, Fairlight malachit karkötõje, Fairlight díszes karkötõje, a regenerálódás díszes köntöse. Rövid beszélgetés után megállapodtok, hogy barátságos versenyben méritek össze nyomkeresés szakértelemben való jártasságotokat. Levonultok a csatornaszintre, és torzszülött nyomokat kerestek. Ha valamelyikõtök nyomra bukkan, kiáltozva odahívja a másikat, és mindketten megpróbáljátok megállapítani, hogy az milyen lénytõl származik, fiatal-e vagy öreg, egészséges vagy beteg, stb. Véget ér a verseny, és elismered, hogy Vigyorgó Villám a jobb nyomkövetõ.
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 659.]

p portyázás
Itt az ideje, hogy felkeresd a szint többi lakóját egy baráti megmérettetés céljából. A telep egy távolabbi részét látogatod meg, persze útközben is figyelsz, hátha neked tetszõ jelzéseket látsz valamelyik barlangon. Menet közben botanikus gyûjteményed szaporodik: leszedsz 1 sárkányvirágot. Találtál egy alkalmas barlangot. A zászlók ellenére titkon reménykedsz, hogy a bentlakót benne lesz egy kis átokszórásban.
Ahogy beljebb lépsz, biccent feléd Gránitkarú, egy óriás termetű, döngő léptű, hatalmas mancsát intően lóbáló férfi. [aura: 17-es gránitbõr, 11-es láth. észlelése.] A Tudósok klánjának a Hegy dékánja rangú tagja. A Újszövetség szövetségbe tartozik. Kalandor rangja hírneves kalandmester. Tárgyai: Epikus tudósnyaklánc, rákhi gyémántkesztyû, császári különdíj, plüss daergaoth lord, toronyõr gyûrû, méregvándor vállvédõ, az Univerzum karvédõje, a Pusztítás Gyûrûje, patkánybõr csizma, árnykorbács, Mogua pajzsa, Lhoal'zetan nyílpuskája, a királynõ karkötõje, elemi mithrilpáncél, topáz melltû, ozin fülkarika, orgling korona, opilíchium gyûrû, morf köpeny, kvatáns fókusz, aréna holdkõ érme, elementáris karkötõ, Itraes karkötõje, xenomorf csuklópánt, Eldereth kristály, vhrathag gömb, xenomorf bõrgyûrû, fertõzött pszi medál, xenóbõr karkötõ, sárkányamulett, az Õsök Szent Kardja, Xantin rubinöve, Crouveaux gyûrûje, helytartói pecsétgyûrû. Megpróbálod rávenni, hogy átokszórjatok. Õ határozatlanul biccent. Üdvözlõ mondatod: "Nálad rútabbat el sem tudok képzelni!" Nem késik a válasszal: "Olyan szûk a ruhád, hogy visít alatta a bolha." Jól odamondasz neki: "Kívánom, hogy te legyél a szint legpechesebb galetkije!" Azonnal visszavág: "Hogy esnél hasra a méteres hasi szõrzetedben!" A következõvel folytatod: "Hallottam, hogy az aggok rólad akarják elnevezni a hülyeség mértékegységét. Igazi, felülmúlhatatlan etalon leszel!" Átkoddal fájó pontot érintettél, mert Gránitkarú csak tátog válasz helyett. Végül mérgesen elismeri, hogy te nyertél. (+58% lélekenergia.) Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot.
[8 TVP-t használtál fel, maradt még 651.]

p portyázás
Úgy döntesz, hogy keresve sem találhatnál jobb idõpontot egy kis portyára. Kirándulásod során számos barlangot találsz, kérdés, hogy van-e köztük alkalmas. Na végre, találtál egy megfelelõ barlangot. A jelzések alapján látod, hogy szakértelmeiteket fogjátok összemérni.
A barlang lakója Kay az Engesztelhetetlen, egy éjfekete bõrû, villámló tekintetû, erõs alkatú, mennydörgõ hangú, magabiztos férfi. [aura: 21-es halál szava, 7-es animáció.] A Tisztogatók klánjának ében halálmester rangú tagja. Kalandor rangja kalandor-jelölt. Viselt tárgyai: Dexkill öve, Reménysugár, a balrog gyûrûje, a regenerálódás malachitamulettje, az élet obszidiángyûrûje, a regenerálódás ónixgyûrûje, a regenerálódás jáde karkötõje, Itraes karkötõje, a Becsület gyûrûje, nilbongi kitûzõ, elementáris karkötõ, Groark talizmánja, a háború köve, xenomorf csuklópánt, a regenerálódás kõrisfa íja, aréna feketeopál érme, óriás fülbevaló, szerencsekõ, a regenerálódás ezüstcsizmája, Örökkévalóság Kristálya, a Pusztítás Gyûrûje, méregvándor vállvédõ, Tyrex obszidián karkötõje, a királynõ karkötõje, morf köpeny, behemótok pajzsa, az óriás fekete maszkja, a pontosság aranyozott fülbevalója, Tyrex bíbor pikkelyvértje, a teknõs márványamulettje. Rövid beszélgetés után megállapodtok, hogy barátságos versenyben méritek össze zárnyitás szakértelemben való jártasságotokat. Rövid töprengés után megállapodtok abban, hogy a legjobb teszt a kereskedõ raktárába való betörés. Különbözõ ajtóktól indultok, vajon ki jut át hamarabb a rengeteg záron és lakaton? Könnyedén nyitod ki a zárakat. Odabent mosolyogva várod Kay az Engesztelhetetlent, aki dühösen rázza fejét.
[8 TVP-t használtál fel, maradt még 643.]

v 146 30 3 30 6 146. varázslat elmondása
Rúnákat rajzolsz a levegõbe, mire létrejön egy kontakt.õseiddel. Aha! Õseid megmutatják a csarnok térképének egy részletét. (-18 vp.) Heves kézmozdulatok közepette elvarázsolsz egy kontakt.õseiddelt. Aha! Õseid megmutatják a csarnok térképének egy részletét. (-18 vp.)
[6 TVP-t használtál fel, maradt még 637.]

v 146 30 9 30 12 146. varázslat elmondása
Rúnákat rajzolsz a levegõbe, mire létrejön egy kontakt.õseiddel. Aha! Õseid megmutatják a csarnok térképének egy részletét. (-18 vp.) Ellõsz egy kontakt.õseiddel varázslatot. Aha! Õseid megmutatják a csarnok térképének egy részletét. (-18 vp.)
[6 TVP-t használtál fel, maradt még 631.]

v 146 30 15 30 18 146. varázslat elmondása
Mormolsz a mágia különös nyelvén. Létrejött egy kontakt.õseiddel! Aha! Õseid megmutatják a csarnok térképének egy részletét. (-18 vp.) Elmormolsz egy kontakt.õseiddel varázslatot. Aha! Õseid megmutatják a csarnok térképének egy részletét. (-18 vp.)
[6 TVP-t használtál fel, maradt még 625.]

be 29 40 meglátogatod a 29. épületet
Felkeresed a kaszinót. Összesen 4000 aranyat kívánsz eljátszani, 40 kör alatt. A játék nagyon izgalmas, és váltakozó szerencsével zajlik. Lássuk, melyik körben mit nyertél!
[4. kör:] Hohó, ezúttal a nyereményed egy adag finom süti! Gyorsan elfogyasztod (+20% jóllakottság).
[6. kör:] Ebben a körben a nyereményed 1 ezüst tóken.
[9. kör:] Ebben a körben a nyereményed 1 lordok itala.
[13. kör:] Ebben a körben a nyereményed 1 fulkcin.
[16. kör:] Ebben a körben a nyereményed 1 lant.
[18. kör:] Ebben a körben a nyereményed 1 a káosz terjesztõjének amulettje.
[20. kör:] Ebben a körben a nyereményed 4 drágakõ.
[24. kör:] Olyan brutálisan gyõztél, hogy ellenfeleid lélekenergiát vesztenek, amit magadba szívhatsz (+7 képességpont).
[29. kör:] Ebben a körben a nyereményed 1700 arany.
[34. kör:] Olyan brutálisan gyõztél, hogy ellenfeleid lélekenergiát vesztenek, amit magadba szívhatsz (+7 képességpont).
[37. kör:] Ebben a körben a nyereményed 1 arany nadrág. [ld. enc.]
[40. kör:] Ebben a körben a nyereményed 1 zöld manaital.
A maradék körökben sajnos veszítettél.
[40 TVP-t használtál fel, maradt még 585.]

ism 3 a következõ parancs ismétlése 3 alkalommal

vd 388 vadászat
[Szõrös wobramung torzszülöttet próbálsz elejteni.] Úgy érzed, jó móka lenne most vadászni egyet. Egy újonnan fúrt barlangjáratot választasz, azon keresztül közelíted meg a kiszemelt vadászterületet. Egy meredek lejtõ szélén állsz. Óvatosan, minden lépésre ügyelve leereszkedsz. Figyelsz a meredély oldalán levõ üregekre, hisz bármelyikbõl elõugorhat egy lény. Útközben észreveszel egy elfu mohát. Fáradtságod nem kímélve, megközelíted, és sikeresen begyûjtesz 1 darabot. Egyik pillanatban még minden nyugodt, a következõ pillanatban azonban elszabadul a pokol. Ellenfeleid 3 szõrös wobramung (#388).

*** 1. KÖR *** Elmormolsz egy gránitbõr varázslatot. (-10 vp.) Mágikus erõd felhasználásával elõidézel egy óriáserõt. Végtagjaid megerõsödnek (+13 méretükre). (-4 vp.) Összegyûjtve mágikus energiáit, a káoszmágus elvarázsol egy tûzgolyót. Az 1. szõrös wobramung 43 ép-t sebzõdik. A 2. szõrös wobramung 39 ép-t sebzõdik. A 3. szõrös wobramung sebzõdik 44 ép-t. Gigi elmormol egy sorvasztás varázslatot. Az 1. szõrös wobramung végtagjai sorvadnak. Lili mágikus ereje felhasználásával elõidéz egy ellenáll.megtörését. Lili rúnákat rajzol a levegõbe, mire létrejön egy jégpajzs. Az 1. szõrös wobramung közelebb jön, hogy támadhasson. A 3. szõrös wobramung az orgling melák felé mozog. A 2. szõrös wobramung Gigi irányába megy. Az orgling melák a 3. szõrös wobramung felé mozog. Az 1. szõrös wobramung rád támad. Kitátja száját, és fekete savat köp rád! (10 ép-t sebzõdtél). A 3. szõrös wobramung és az orgling melák egymással harcolnak. A 2. szõrös wobramung Gigit támadja. Regenerálsz (+45 ép)
*** 2. KÖR *** Mormolsz a mágia különös nyelvén. Létrejött egy lélekfacsarás! Az 1. szõrös wobramung 109 ép-t sebzõdik. Lélekenergiát nyersz ki (+41%) A 2. szõrös wobramung 116 sebzést kap. Lélekenergiát nyersz ki (+27%) A 3. szõrös wobramung 111 sebzést kap. (+13% lélekenergia.) (-14 vp.) Néhány rövid kézmozdulat után Gigi létrehoz egy életszívás varázslatot. Az 1. szõrös wobramung 25 sebzést kap. Gigi visszanyer 17 életpontot. Összegyûjtve mágikus energiáit, a káoszmágus elvarázsol egy energiafolyamot. Az 1. szõrös wobramung megtántorodik. Az 1. szõrös wobramung 26 ép-t sebzõdik. A 2. szõrös wobramung megtántorodik. A 2. szõrös wobramung 28 sebzést kap. Lili mágikus ereje felhasználásával elõidéz egy elbájolást. Az 1. szõrös wobramung csatlakozik Lili oldalához. Az 1. szõrös wobramung a 2. szõrös wobramungot támadja. A 2. szõrös wobramung hörögve elterül. A 3. szõrös wobramung és az orgling melák egymással harcolnak. A 3. szõrös wobramung halálhörgés közepette a földre zuhan. Regenerálsz (+45 ép)
[A csatában összesen 336 sebzést okoztál, és 10 sebzést kaptál. Szolgáid ill. szövetségeseid által okozott/kapott sebzés: Gigi: 25/16, Lili: 0/0, a káoszmágus: 180/0, az orgling melák: 85/41.] Gyõztél! Nagy szikrázás közepette beléd áramlik némi lélekenergia (+52%). Az energiagyûjtõ elszívott ebbõl 13% lélekenergiát. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Szolgáidnak is jut 13%. Magadhoz veszed a zsákmányt, ami 2 wobramung szív, egy xenópete és 145 arany. Gigi zabál. (+25% jóllakottság.) Az orgling melák zabál. (+25% jóllakottság.)
[11 TVP-t használtál fel, maradt még 574.]

vd 388 vadászat
[Szõrös wobramung torzszülöttet próbálsz elejteni.] Ezúttal a torzszülöttek közt fogsz portyázni. Rövid keresés után találsz egy szûk járatot, ami az alsó csatornákba vezet. Szellõ söpör végig a néma folyosókon, nyilván valamelyik külsõ szellõzõaknából. Rémisztõ huhogást hallasz egy oldaljáratból. Megpillantasz egy mészkõbõl épített házat, persze a torzszülöttekre jellemzõ hanyagsággal van összetákolva. Ami igazán érdekes, hogy az épületet mintha halvány mágikus aura lengené körül. Talán érdemes lenne majd egy kicsit körülnézni odabent... (417. kaland, összköltsége 15 TVP.) [A kaland során varázslatpróbával is szembe kell nézned.] Befordulva egy sarkon, megzavarsz egy torzszülött rituálét. Szétspriccelnek, azonban van, amelyik harcolni akar. Ellenfeled egy wobramung császár (#412).

*** 1. KÖR *** Összegyûjtve a benned rejlõ mágikus energiákat, elvarázsolsz egy gránitbõrt. (-10 vp.) Mágikus erõd felhasználásával elõidézel egy óriáserõt. Végtagjaid megerõsödnek (+13 méretükre). (-4 vp.) Heves kézmozdulatok közepette a káoszmágus elmormol egy tûzgolyót. A wobramung császár ellenáll a varázslatnak. Gigi elmormol egy sorvasztás varázslatot. A wobramung császár elkerülte a varázslatot. Lili elmormol egy ellenáll.megtörése varázslatot. Heves kézmozdulatok közepette Lili elmormol egy jégpajzsot. A wobramung császár megközelíti az orgling melákot. Az orgling melák megközelíti a wobramung császárt. A wobramung császár és az orgling melák egymással harcolnak. Az orgling melák kileheli lelkét. Regenerálsz (+40 ép)
*** 2. KÖR *** Ellõsz egy szellempöröly varázslatot. A wobramung császár sebzõdik 408 ép-t. (-23 vp.) A káoszmágus elmormol egy energiafolyam varázslatot. A wobramung császár megtántorodik. A wobramung császár 29 ép-t sebzõdik. Gigi elõhív egy életszívás varázslatot. A wobramung császár 25 ép-t sebzõdik. Lili a wobramung császár felé mozog. A wobramung császár és Lili egymással harcolnak. Lili hörögve elterül.
*** 3. KÖR *** Néhány rövid kézmozdulat után létrehozol egy szellempöröly varázslatot. A wobramung császár sebzõdik 408 ép-t. (-23 vp.) A wobramung császár halálos sebet kapva a földre zuhan.
[A csatában összesen 755 sebzést okoztál, és 0 sebzést kaptál. Szolgáid ill. szövetségeseid által okozott/kapott sebzés: Gigi: 25/0, Lili: 0/90, a káoszmágus: 29/0, az orgling melák: 0/101.] Ezt a csatát te nyerted! Magadba szívod a megérdemelt jutalmat, a lélekenergiát (+32%). Az energiagyûjtõ elszívott ebbõl 8% lélekenergiát. Szolgáidnak 8% jut. Elrakod a zsákmányt, ami egy Tyrex obszidián karkötõje, egy wobramung szív és 46 arany. Gigi kajával tömi magát. (+25% jóllakottság.)
(Feltételes gyógyítás templomban:) A szint temploma egy cseppkövekkel teli, gyertyákkal kivilágított barlangban foglal helyet. Nagyon hangulatos! Áhítattal lépsz be. Papok fogadnak. Egy szolgádat szeretnéd gyógyíttatni. A papok varázsolnak. Szolgád, rovarsámán újra él és egészséges. Megköszönöd a papok segítségét, és kifizetsz 40 aranyat.
(Feltételes gyógyítás templomban:) A szint temploma egy cseppkövekkel teli, gyertyákkal kivilágított barlangban foglal helyet. Nagyon hangulatos! Áhítattal lépsz be. Papok fogadnak. Egy szolgádat szeretnéd gyógyíttatni. A papok varázsolnak. Szolgád, orgling melák újra él és egészséges. Megköszönöd a papok segítségét, és kifizetsz 60 aranyat.
[24 TVP-t használtál fel, maradt még 550.]

vd 388 vadászat
[Szõrös wobramung torzszülöttet próbálsz elejteni.] Elhatározod, hogy vadászni mész. Egy újonnan fúrt barlangjáratot választasz, azon keresztül közelíted meg a kiszemelt vadászterületet. A barlangteremben, ahová érkezel, óriási szobrokat pillantasz meg. Egy letûnt, barbár civilizáció idoljai, õseid már ledöntötték, lerombolták õket. Megpillantasz egy mészkõbõl épített házat, persze a torzszülöttekre jellemzõ hanyagsággal van összetákolva. Ami igazán érdekes, hogy az épületet mintha halvány mágikus aura lengené körül. Talán érdemes lenne majd egy kicsit körülnézni odabent... (330. kaland, összköltsége 25 TVP.) A szemed sarkából mozgást pillantasz meg. Torzszülött! Hangos csatakiáltással ráveted magad. Ellenfeled egy sógólem (#432).

*** 1. KÖR *** Heves kézmozdulatok közepette elvarázsolsz egy gránitbõrt. (-10 vp.) Elõhívsz egy a forrás érintése varázslatot. (-5 vp.) A káoszmágus elõhív egy tûzgolyó varázslatot. A sógólem ellenáll a varázslatnak. Lili varázshatalma segítségével elmond egy ellenáll.megtörését. Összegyûjtve mágikus energiáit, Lili elvarázsol egy jégpajzsot. Néhány rövid kézmozdulat után Gigi létrehoz egy sorvasztás varázslatot. A sógólemet védi rezisztanciája. Az orgling melák a sógólemet rohamozza. A sógólem az orgling melák irányába megy. Az orgling melák és a sógólem egymással harcolnak. Mérgezõdik: Az orgling melák 60 sebzést kap.
*** 2. KÖR *** Varázshatalmad segítségével elmondasz egy szellempörölyt. A sógólem 408 sebzést kap. (-23 vp.) Heves kézmozdulatok közepette Gigi elmormol egy életszívást. A sógólem rezisztálja. A káoszmágus mágikus ereje felhasználásával elõidéz egy energiafolyamot. A sógólem ellenáll a varázslatnak. Lili a sógólem felé mozog. Lili a sógólemet támadja. Az orgling melák és a sógólem egymással harcolnak. Az orgling melák halálos sebet kapva a földre zuhan.
*** 3. KÖR *** Elmormolsz egy szellempöröly varázslatot. A sógólem sebzõdik 408 ép-t. (-23 vp.) A sógólem kileheli lelkét.
[A csatában összesen 564 sebzést okoztál, és 0 sebzést kaptál. Szolgáid ill. szövetségeseid által okozott/kapott sebzés: Gigi: 0/0, Lili: 0/0, a káoszmágus: 0/0, az orgling melák: 113/260.] Ezt a csatát te nyerted! Magadba szívod a megérdemelt jutalmat, a lélekenergiát (+26%). Az energiagyûjtõ elszívott ebbõl 6% lélekenergiát. Szolgáidnak 6% jut. Magadhoz veszed a zsákmányt, ami egy sótömb és 7 drágakõ.
(Feltételes gyógyítás templomban:) A szint temploma egy cseppkövekkel teli, gyertyákkal kivilágított barlangban foglal helyet. Nagyon hangulatos! Áhítattal lépsz be. Papok fogadnak. Egy szolgádat szeretnéd gyógyíttatni. A papok varázsolnak. Szolgád, orgling melák újra él és egészséges. Megköszönöd a papok segítségét, és kifizetsz 60 aranyat.
[22 TVP-t használtál fel, maradt még 528.]

k 3 10 268 kaland elvállalása
(3. kaland:) Visszamész a boltoshoz, hogy közlöd vele, hogy szívesen adnál neki pénzt az üzletéhez, te úgysem tudsz már mit kezdeni a vagyonoddal. Õ fellelkesül, és tárgyalásba kezdtek.
[Kereskedelem próba 23-as küszöbre: 4 hõsiesség pont árán sikeres]
Hosszasan tárgyaltok, és már szinte minden eshetõséget kiveséztek, amikor fantasztikus ötlet jön a képbe. Mi lenne, ha lélekenergiát adna neked a boltos a pénzért cserébe? Ha tényleg nagyon kell neki a pénz... lehet, hogy erre is képes! Szépen, lassan vezeted fel az elképzelést, és úgy tûnik, a boltos vevõ az ötletre. Meg is egyeztek, viszont nagyon körültekintõen kell eljárnotok. Az ilyen sötét üzelmeket nem nézik jó szemmel, ezért óvatosnak kell lennetek. Elõször is fontos, hogy senki ne legyen a környéken!
[Auraészlelés próba 24-es küszöbre: sikeres]
Hopp, már meg is érzed, vevõ közeledik. Megvárjátok, míg elmegy, aztán újra koncentrálsz. Ezúttal nincs senki a környéken, úgyhogy biztonságban vagyok. Már csak az ellen kell tenni, hogy a mágusok se tudják kifigyelni, mit csináltok itt.
[Mágia próba 32-es küszöbre: sikeres]
Létrehozol egy mágikus erõfalat, ami leárnyékolja a tranzakciót, és a boltos meg is kezdi a lélekenergiaáramoltatást. Illetve elõtte a markát tartja, kéri a pénzt! Sajnos nem rendelkezel a szükséges tárggyal - kénytelen vagy visszafordulni.

(10. kaland:) Megszámolod a szíveket, megvan-e a száz. Sajnos nem rendelkezel a szükséges tárggyal - kénytelen vagy visszafordulni.

(268. kaland:) A kötél még mindig ott lóg, ahol hagytad. Úgy tûnik, mintha minden fogásnál le akarna szakadni, de te bízol abban, aki a kötelet ideaggatta. Óvatosan mászni kezdesz.
[Mászás próba 18-as küszöbre: sikeres] A kötél egy barlangnyílásból nyúlt ki. Felhúzod magad, és belépsz.
Amikor oldalt fordulsz, meghûl benned a vér! Ellenfeleid egy renegát szilmill (#439) [aura: egészség: 20, 35-ös szellempöröly.] és egy csendbogár (#440) [aura: 1-es méretû 15-ös szintû csáprágó, 15-ös bénító méreg, ügyesség: 5.].

*** 1. KÖR *** Elõhívsz egy gránitbõr varázslatot. (-10 vp.) Varázshatalmad segítségével elmondasz egy megszakítást. (-23 vp.) Magában motyogva, a csendbogár létrehoz egy csendvarázst. Megakadályoztad a varázslat létrejöttét. (-5 VP) Felemelve a sólyom harci nyílpuskáját, a renegát szilmill rád lõ. Mellé! Gigi ellõ egy sorvasztás varázslatot. A renegát szilmill megúszta! Lili rúnákat rajzol a levegõbe, mire létrejön egy elbájolás. A renegát szilmill elkerülte a varázslatot. A káoszmágus mágikus ereje felhasználásával elõidéz egy tûzgolyót. A renegát szilmill 47 ép-t sebzõdik. A csendbogár sebzõdik 42 ép-t. A csendbogár halálos sebet kapva a földre zuhan. Az orgling melák a renegát szilmill irányába megy. Az orgling melák a renegát szilmillt támadja.
*** 2. KÖR *** Elmondasz egy szellempöröly varázslatot. A renegát szilmill 408 ép-t sebzõdik. (-23 vp.) A renegát szilmill holtan terül el. Lili a mágia különös nyelvén mormol. Létrejött egy ellenáll.megtörése! Lili elõhív egy jégpajzs varázslatot.
[A csatában összesen 408 sebzést okoztál, és 0 sebzést kaptál. Szolgáid ill. szövetségeseid által okozott/kapott sebzés: Gigi: 0/0, Lili: 0/0, a káoszmágus: 89/0, az orgling melák: 86/0.] Gyõzelmet arattál! Magadba szívod a megérdemelt jutalmat, a lélekenergiát (+44%). Az energiagyûjtõ elszívott ebbõl 11% lélekenergiát. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Szolgáidnak 10% jut. Elrakod a zsákmányt, ami a sólyom harci nyílpuskája és 158 arany. Lili az ételre veti magát. (+11% jóllakottság.) Gigi habzsolja az ételt. (+25% jóllakottság.)
Alaposan körbevizsgálódsz. És igen, találsz is valamit: 128 arany.
A küldetést sikeresen végrehajtottad. Jutalmad 3 hõsiesség pont, 1 képességpont és 70% lélekenergia.
[60 TVP-t használtál fel, maradt még 468.]

ism 3 a következõ parancs ismétlése 3 alkalommal

p portyázás
Itt az ideje, hogy felkeresd a szint többi lakóját egy baráti megmérettetés céljából. A barlangokat, amelyek között jársz, mohatelepek borítják, kiválóan álcázva a bejáratokat. Téged azonban nem lehet ezzel megtéveszteni. Nem telik sok idõbe, hogy kiválassz egy barlangnyílást. A jelzések alapján látod, hogy szakértelmeiteket fogjátok összemérni.
Szertartásosan üdvözöl Anita, egy huncut nõ. [aura: 3-as gázpajzs, 8-as csendvarázs.] A Katonák klánjának nagyhatalmú hadúr rangú tagja. A Tudás Õrzõi szövetségbe tartozik. Kalandor rangja kezdõ felderítõ. Tárgyai: a káosz sárkányának fülbevalója, a teknõs jádegyûrûje, a Pusztítás Gyûrûje, az ellenállás jáde karkötõje, orgling fétis, az ellenállás vörös maszkja, a harcos malachitgyûrûje, az ellenállás arany fülbevalója, a pók smaragdgyûrûje, Ödlerk nyakörv, a kobra bíbor öve, galetki érdemérem, helytartói pecsétgyûrû, az Örökkévalóság Rubinja, nilbongi kitûzõ, méregvándor vállvédõ, vérfarkas agyar, aréna zafír érme, arany orgling fétis, a királynõ karkötõje, Monguz karkötõje, az Õrzõk ében karkötõje, a teknõs ezüstcsizmája, Tyrex obszidián karkötõje, a gyorsaság harci íja, a kígyó ezüst pikkelyvértje, Batiz gyûrûje, ezüst mesterköpeny, antimágikus karkötõ. Rövid beszélgetés után megállapodtok, hogy barátságos versenyben méritek össze nyomkeresés szakértelemben való jártasságotokat. Levonultok a csatornaszintre, és torzszülött nyomokat kerestek. Ha valamelyikõtök nyomra bukkan, kiáltozva odahívja a másikat, és mindketten megpróbáljátok megállapítani, hogy az milyen lénytõl származik, fiatal-e vagy öreg, egészséges vagy beteg, stb. Véget ér a verseny, és elismered, hogy Anita a jobb nyomkövetõ.
[8 TVP-t használtál fel, maradt még 460.]

p portyázás
Huh, már majdnem berozsdásodtak az izmaid! Elkelne egy kis csetepaté. A szomszédos sziklaperem fölé vájt barlangokat látogatod meg. Fõ a változatosság! Megpillantasz egy nagy galetkibõrt, ami a sziklafalat takarja le. Felemelve, egy barlangnyílást látsz mögötte. Hmm, micsoda vérszomjas állat lakhat itt, aki csak úgy galetkiket nyúz meg? Érdemes lenne majd körülnézni itt. (418. kaland, összköltsége 15 TVP.) Na végre, találtál egy megfelelõ barlangot. A jelzések alapján látod, hogy szakértelmeiteket fogjátok összemérni.
A barlang lakója Zuck, egy két há' mondja, majd táncolni kezd. Õ a világon a legboldogabbnak tûnõ férfi. [aura: 10-es féreg érintése, 10-es dimenziókapu.] A Pszionicisták klánjának a lélek materializációja rangú tagja. A Remény Küldöttei szövetségbe tartozik. Kalandor rangja felderítõ. Viselt tárgyai: a Pusztítás Talizmánja, Ulthaodron karkötõ, a pók smaragdgyûrûje, bronz pszi váll-lap, óriás fülbevaló, arany orgling fétis, aréna ezüst érme, szerencsekõ, Örökkévalóság Topáza, quwarg amulett, helytartói pecsétgyûrû, orglingbõr karkötõ, galetki érdemérem, nefelejcsszínû öv, Zohkart karkötõje, elemi mithrilpáncél, a Becsület gyûrûje, multizoid hólyag. Megállapodtok, hogy a tét 5 arany lesz. Rövid beszélgetés után megállapodtok, hogy barátságos versenyben méritek össze nyomkeresés szakértelemben való jártasságotokat. Lementek a csatornaszintre, és nyomokat kerestek. A versenyt az nyeri, aki több különbözõ torzszülött nyomot talál adott idõ alatt. Hozzáláttok a kereséshez. A vetélkedõ végeztével Zuck letörten elismeri: te vagy a jobb!
Micsoda öröm, még a tét, 5 arany is a tied lett!
[8 TVP-t használtál fel, maradt még 452.]

p portyázás
Az igazi tapasztalatot más galetkikkel való találkozás jelenti, ezért portyázni indulsz. Útközben más, portyára induló galetkikkel is összeakadsz. Hiába, pezseg az élet! Egy nagyobb barlangterembe érkezel. Már majdnem továbbmennél, amikor megpillantasz egy nagyon keskeny és meredek lépcsõt, amely a magasba vezet. Olyan magasra, hogy a tetejét nem látod. A lépcsõfokok töredezettek, veszélyes lehet felmászni, de a kalandvágy erõsebb a félelemnél. Elhatározod, hogy késõbb visszajössz, és megvizsgálod, mivan odafent. (311. kaland, összköltsége 10 TVP.) Mintha csak virágot szednél, úgy gyûjtesz útközben 1 liánvirágot. Kiválasztasz egy barlangnyílást, amelybõl némi fényt látsz. A zászlócska egyértelmû: átokszórással fogjátok magatokat mulattatni.
Ahogy beljebb lépsz, biccent feléd Yula Vayniko, egy szürkészöld bõrû, vézna testalkatú, rövid, fehér hajú, izzóan vörös szemû férfi. [aura: 24-es gránitbõr, 7-es parancs.] A Mutánsok klánjának õsmutáció rangú tagja. A Újszövetség szövetségbe tartozik. Kalandor rangja kalandor-jelölt. A következõket látod nála: fekete nadrág, Istencsászár ónixgyûrûje, Thór ónix karkötõje, a Becsület gyûrûje, Elenios márványgyûrûje, vhrathag gömb, Monguz karkötõje, nilbongi kitûzõ, Tyrex obszidián karkötõje, a bûz gyíkbõr öve, az Örökkévalóság Rubinja, orgling korona, a pók smaragdgyûrûje, aréna holdkõ érme, a Pusztítás Gyûrûje, a kígyó obszidián karkötõje, a mutáció gyémántja, quwarg amulett, smaragd életkõ, a gepárd harci nyílpuskája, patkánybõr csizma, méregvándor vállvédõ, manapoid fülbevaló, csapdamester, xenóbõr karkötõ, arany orgling fétis, Tlyxcet pajzs, plüss daergaoth lord, az áttörés rubingyûrûje, õspók köpeny, a királynõ páncélja, császári különdíj. Észre sem veszed, hogy kipottyan a zsebedbõl az energiagyûjtõ. Így üdvözlöd: "Aludjon ki a milgandod!" Õ rögvest kontrázik: "Nálad rútabbat el sem tudok képzelni!" A következõvel folytatod: "Olyan fancsali a képed, mint ha vackorba haraptál volna!" Azonnal visszavág: "Úgy hallottam, hogy tavaly elnyerted a szint legrondább lakója címet." Nagy levegõ után ezt kiáltod: "A fejed leginkább egy tüskés hólyagra hasonlít, míg a tested egy száraz uborkára." Nem késik a válasszal: "A hátralevõ életedet egy púpos moladdal kelljen leélned, te nyöszörgõ béka!" Jól odamondasz neki: "Olyan csúnya, piszkos és visszataszító vagy, hogy amikor vadászni mész, az összes torzszülött felköltözik a barlangszintre!" Õ rögvest kontrázik: "Megmagyarázzam a kettõs személyiségedet? Hatökör létedre félkegyelmû vagy, és abból egy nem beszámítható!" A következõvel folytatod: "Úgy bámulsz rám, mint egy nyáladzó, agy nélkül született orgling disznó csökevény egy galetki uralkodóra!" Azonnal visszavág: "Te bélrákos szellentõgép! Mondták már, hogy egy belülrõl kifordított förtelemféreg szebb látványt nyújt nálad?" Nem habozol, máris mondod: "Az Ellenség vigyen el!" - egy pillanatra megdermed a levegõ: ezt talán tényleg nem kellett volna. Õ rögvest kontrázik: "Te szõrös, kopasz, bandzsa, csámpás, vízfejû torzszülött! Ha egyszer tükörbe nézel, menten szörnyethalsz." Erre most mit lehet mondani? Nem jut eszedbe semmi!
- Rendben, elismerem - mondod - Te vagy a jobb, vesztettem! - A gyõztes jutalma lélekenergia.
Az energiagyûjtõ elköltött 60% lélekenergiát a meggyõzõkészség növelésére.
[8 TVP-t használtál fel, maradt még 444.]

v 146 21 17 24 17 146. varázslat elmondása
Magadban motyogva, létrehozol egy kontakt.õseiddelt. Aha! Õseid megmutatják a csarnok térképének egy részletét. (-18 vp.) Heves kézmozdulatok közepette elvarázsolsz egy kontakt.õseiddelt. Aha! Õseid megmutatják a csarnok térképének egy részletét. (-18 vp.)
[6 TVP-t használtál fel, maradt még 438.]

k 419 463 318 kaland elvállalása
(419. kaland:) Felkeresed a kõoszlopokon álló házikót. Az biztos, hogy nem galetki lakhelye! Csak nem egy fejlett torzszülött tanyája? Kezd a dolog érdekes lenni. Erõdben, ügyességedben bízva mászol felfelé.
[Mászás próba 18-as küszöbre: sikeres] Kicsit kifáradsz, mire felérsz. Belépsz a házikó ajtaján.
Ráébredsz, hogy nem vagy egyedül. Ellenfeleid egy szilánkmester (#437) [aura: regeneráció: 6, 45-ös jégcsóva.] és 2 szilánkbog (#438) [aura: tüskés bõr: 8, erõ: 5.].

*** 1. KÖR *** Mormolsz a mágia különös nyelvén. Létrejött egy gránitbõr! (-10 vp.) Összegyûjtve a benned rejlõ mágikus energiákat, elvarázsolsz egy megszakítást. (-23 vp.) Gigi a mágia különös nyelvén mormol. Létrejött egy sorvasztás! A szilánkmester megúszta! A káoszmágus mágikus ereje felhasználásával elõidéz egy tûzgolyót. A szilánkmester 41 sebzést kap. Az 1. szilánkbogot védi rezisztanciája. A 2. szilánkbog ellenáll a varázslatnak. Néhány rövid kézmozdulat után Lili létrehoz egy elbájolás varázslatot. A szilánkmester ellenállt a varázslatnak. A szilánkmester ellõ egy mágikus ûr varázslatot. Megakadályoztad a varázslat létrejöttét. (-5 VP) Az 1. szilánkbog odajön hozzád. A 2. szilánkbog az orgling melákot rohamozza. Az orgling melák a 2. szilánkbog felé mozog. Az 1. szilánkbog rád támad. Nagy levegõt vesz, és a következõ pillanatban dermesztõ hideget köp rád. (39 ép-t sebzõdtél). A 2. szilánkbog és az orgling melák egymással harcolnak. Regenerálsz (+39 ép)
*** 2. KÖR *** Mágikus erõd felhasználásával elõidézel egy a forrás érintését. (-5 vp.) Heves kézmozdulatok közepette elvarázsolsz egy óriáserõt. Végtagjaid megerõsödnek (+13 méretükre). (-4 vp.) A szilánkmester mágikus ereje felhasználásával elõidéz egy azonnali gyógyítást. Megakadályoztad a varázslat létrejöttét. (-5 VP) A szilánkmester elmond egy csábmosoly varázslatot. Megakadályoztad a varázslat létrejöttét. (-5 VP) Néhány rövid kézmozdulat után Gigi létrehoz egy életszívás varázslatot. A 2. szilánkbog ellenáll a varázslatnak. Összegyûjtve mágikus energiáit, a káoszmágus elvarázsol egy energiafolyamot. A 2. szilánkbog megtántorodik. A 2. szilánkbog sebzõdik 31 ép-t. Lili varázshatalma segítségével elmond egy elbájolást. A szilánkmester elkerülte a varázslatot. A 2. szilánkbog és az orgling melák egymással harcolnak. Az 1. szilánkbog rád támad. Az 1. szilánkbog csonttá fagyaszt jéghideg leheletével. (36 ép-t sebzõdtél). A 2. szilánkbog halálhörgés közepette a földre zuhan. Nagy detonáció közepette darabokra robban. Az orgling melák 19 sebzést kap. Regenerálsz (+36 ép)
*** 3. KÖR *** Elõhívsz egy lélekfacsarás varázslatot. A szilánkmester 111 sebzést kap. Lélekenergiát nyersz ki (+41%) Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Az 1. szilánkbog sebzõdik 111 ép-t. (+27% lélekenergia.) (-14 vp.) Lili elmormol egy elbájolás varázslatot. A szilánkmester ellenállt a varázslatnak. A szilánkmester varázshatalma segítségével elmond egy azonnali gyógyítást. Megakadályoztad a varázslat létrejöttét. (-5 VP) A szilánkmester elmond egy csábmosoly varázslatot. Megakadályoztad a varázslat létrejöttét. (-5 VP) A káoszmágus mágikus ereje felhasználásával elõidéz egy tûzgolyót. A szilánkmester 43 ép-t sebzõdik. Gigi elmond egy életszívás varázslatot. A szilánkmester sebzõdik 25 ép-t. Az orgling melák a szilánkmester irányába megy. Az 1. szilánkbog téged támad. Kitátja száját, és beborít jeges leheletével! (36 ép-t sebzõdtél). Az orgling melák a szilánkmestert támadja. Regenerálsz (+36 ép)
*** 4. KÖR *** Összegyûjtve a benned rejlõ mágikus energiákat, elvarázsolsz egy szellempörölyt. A szilánkmester 408 ép-t sebzõdik. (-23 vp.) A szilánkmester halálos sebet kapva a földre zuhan. Összegyûjtve mágikus energiáit, Gigi elvarázsol egy életszívást. Az 1. szilánkbog sebzõdik 25 ép-t. A káoszmágus elmormol egy energiafolyam varázslatot. Az 1. szilánkbog megtántorodik. Az 1. szilánkbog 29 sebzést kap. Az 1. szilánkbog halálos sebet kapva a földre zuhan. A tetem nagy durranással szétrobban. Sebzõdsz 27 ép-t. Gigi 35 ép-t sebzõdik. Lili sebzõdik 27 ép-t. A káoszmágus 28 ép-t sebzõdik. Magában motyogva, Lili létrehoz egy ellenáll.megtörését. Néhány rövid kézmozdulat után Lili létrehoz egy jégpajzs varázslatot. Regenerálsz (+27 ép)
[A csatában összesen 422 sebzést okoztál, és 138 sebzést kaptál. Szolgáid ill. szövetségeseid által okozott/kapott sebzés: Gigi: 50/35, Lili: 0/27, a káoszmágus: 144/28, az orgling melák: 190/115.] Gyõzelmet arattál! Magadba szívod a megérdemelt jutalmat, a lélekenergiát (+59%). Szolgáidnak 14% jut. Összegyûjtöd a "kincset": 168 arany.
Úgy tûnik, hiába fáradtál - nem találsz kincset.
A küldetést sikeresen végrehajtottad. Jutalmad 3 hõsiesség pont, 1 képességpont és 70% lélekenergia. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot.

(463. kaland:) Odasétálsz az építményhez, és megpróbálod az ajtót. Nincs bezárva! Belépsz az épületbe. Az elsõ szoba üres, a padlót csontok borítják. Továbbmész a második szobába. Hatodik érzéked veszélyt jelez. Támadók! Ellenfeled egy görénydémon (#436).

*** 1. KÖR *** Mágikus erõd felhasználásával elõidézel egy gránitbõrt. (-10 vp.) Elmondasz egy gázpajzs varázslatot. ( +60 imm.mérg.gázra, -15 hidegimmunitás, -22 elkt.immunitás.) (-4 vp.) Összegyûjtve mágikus energiáit, a káoszmágus elvarázsol egy tûzgolyót. A görénydémon sebzõdik 44 ép-t. Gigi elmond egy sorvasztás varázslatot. A görénydémon végtagjai sorvadnak. Néhány rövid kézmozdulat után Lili létrehoz egy ellenáll.megtörése varázslatot. Lili a mágia különös nyelvén mormol. Létrejött egy jégpajzs! A görénydémon az orgling melák felé mozog. Az orgling melák megközelíti a görénydémont. A görénydémon és az orgling melák egymással harcolnak. Az orgling melák hörögve elterül.
*** 2. KÖR *** Varázshatalmad segítségével elmondasz egy szellempörölyt. A görénydémon 408 sebzést kap. (-23 vp.) A káoszmágus ellõ egy energiafolyam varázslatot. A görénydémon ellenáll a varázslatnak. Összegyûjtve mágikus energiáit, Gigi elvarázsol egy életszívást. A görénydémon 25 sebzést kap. Gyógyítja Gigit (+25 ép). Lili a görénydémon felé mozog. A görénydémon és Lili egymással harcolnak. Lili halálhörgés közepette a földre zuhan.
*** 3. KÖR *** Elmondasz egy szellempöröly varázslatot. A görénydémon 408 sebzést kap. (-23 vp.) A görénydémon halálhörgés közepette a földre zuhan.
[A csatában összesen 613 sebzést okoztál, és 0 sebzést kaptál. Szolgáid ill. szövetségeseid által okozott/kapott sebzés: Gigi: 25/0, Lili: 0/152, a káoszmágus: 44/0, az orgling melák: 0/152.] Gyõztél! Apró villámok csapdosnak, miközben magadba szívod a lélekenergiát (+28%). Szolgáidnak is jut 6%. Elteszed a zsákmányt, ami 83 arany. A káoszmágus eszik. (+25% jóllakottság.)
Hopp, itt van valami... Eldugott kincs - 206 arany.
A küldetést sikeresen végrehajtottad. Jutalmad 2 hõsiesség pont és 68% lélekenergia. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot.
(Feltételes gyógyítás templomban:) A szint temploma egy cseppkövekkel teli, gyertyákkal kivilágított barlangban foglal helyet. Nagyon hangulatos! Áhítattal lépsz be. Papok fogadnak. Egy szolgádat szeretnéd gyógyíttatni. A papok varázsolnak. Szolgád, rovarsámán újra él és egészséges. Megköszönöd a papok segítségét, és kifizetsz 40 aranyat.
(Feltételes gyógyítás templomban:) Ellátogatsz a templomba, ez egy nagy, gyertyákkal kivilágított barlang, tele furcsa szobrokkal. Csuhába öltözött galetkik fogadnak. Egy szolgádat szeretnéd gyógyíttatni. A papok varázsolnak. Szolgád, orgling melák újra él és egészséges. Megköszönöd a papok segítségét, és kifizetsz 60 aranyat.

(318. kaland:) Dobogó szívvel lépsz be az óriási barlangnyíláson. A barlang mélyérõl átható bûz árad. Vajon ki lesz a büdösebb, te, vagy a lehetséges ellenfeled? A következõ szobába való bejutáshoz egy gránitajtót kell kinyitnod, amelyet három kar mûködtet.
[Csapdaészlelés próba 15-ös küszöbre: sikeres] Alaposan megvizsgálod a karokat. Csak picit lököd meg mindegyiket, és fülelsz, hogy merre moccan valami a falak mögött. Igazi mackós vagy! Végül a két szélsõ kart húzod meg, egyszerre. Az ajtó kinyílik.
Nocsak, itt van valami: 152 arany és a bûz szarvas sisakja.
A küldetést sikeresen végrehajtottad. Jutalmad 2 hõsiesség pont és 34% lélekenergia. [45 TVP-t használtál fel, maradt még 393.]

forduló vége
A siker aranyveretes öve segítségével 26 aranyat kerestél ebben a körben, és 4 TVP-t spóroltál meg.
Nocsak, valami érdekes dolgot veszel észre: Óriásira nõtt xenó petéd nagy reccsenéssel szétnyílik, és valami fertelmes dolog kel ki belõle. Ha mindez nem lenne elég, a frissen kikelt xenókhoz néhány sötét árny csatlakozik, a barlangod végében levõ nyílás mélyérõl! Ellenfeleid 4 fiatal xenomorf (#422) [aura: mérg. lehelet: 40, 18-as méretû 24-es szintû bal karom, 14-es roncsolás.].

*** 1. KÖR *** Néhány rövid kézmozdulat után létrehozol egy gránitbõr varázslatot. (-10 vp.) Heves kézmozdulatok közepette elvarázsolsz egy megszakítást. (-23 vp.) A 2. fiatal xenomorf a mágia különös nyelvén mormol. Létrejött egy savcsapás! Megakadályoztad a varázslat létrejöttét. (-5 VP) Az 1. fiatal xenomorf ellõ egy savcsapás varázslatot. Megakadályoztad a varázslat létrejöttét. (-5 VP) A 4. fiatal xenomorf rúnákat rajzol a levegõbe, mire létrejön egy savcsapás. Megakadályoztad a varázslat létrejöttét. (-5 VP) Összegyûjtve mágikus energiáit, a 3. fiatal xenomorf elvarázsol egy savcsapást. Megakadályoztad a varázslat létrejöttét. (-5 VP) Heves kézmozdulatok közepette Gigi elmormol egy sorvasztást. Az 1. fiatal xenomorf elkerülte a varázslatot. Lili rúnákat rajzol a levegõbe, mire létrejön egy elbájolás. Az 1. fiatal xenomorf elkerülte a varázslatot. A káoszmágus a mágia különös nyelvén mormol. Létrejött egy tûzgolyó! Az 1. fiatal xenomorf 41 sebzést kap. A 2. fiatal xenomorf sebzõdik 41 ép-t. A 3. fiatal xenomorf rezisztálja. A 4. fiatal xenomorf 42 ép-t sebzõdik. Az orgling melák az 1. fiatal xenomorfot rohamozza. Az orgling melák az 1. fiatal xenomorfot támadja.
*** 2. KÖR *** Rúnákat rajzolsz a levegõbe, mire létrejön egy gázpajzs. ( +60 imm.mérg.gázra, -15 hidegimmunitás, -22 elkt.immunitás.) (-4 vp.) Ellõsz egy a forrás érintése varázslatot. (-5 vp.) Magában motyogva, a 3. fiatal xenomorf létrehoz egy savcsapást. Megakadályoztad a varázslat létrejöttét. (-5 VP) A 2. fiatal xenomorf varázshatalma segítségével elmond egy savcsapást. Megakadályoztad a varázslat létrejöttét. (-5 VP) Az 1. fiatal xenomorf rúnákat rajzol a levegõbe, mire létrejön egy savcsapás. Megakadályoztad a varázslat létrejöttét. (-5 VP) A 4. fiatal xenomorf elmormol egy savcsapás varázslatot. Megakadályoztad a varázslat létrejöttét. (-5 VP) A káoszmágus varázshatalma segítségével elmond egy energiafolyamot. Az 1. fiatal xenomorfot védi rezisztanciája. A 2. fiatal xenomorf megtántorodik. A 2. fiatal xenomorf 29 ép-t sebzõdik. A 3. fiatal xenomorf ellenáll a varázslatnak. A 4. fiatal xenomorf megtántorodik. A 4. fiatal xenomorf sebzõdik 31 ép-t. Néhány rövid kézmozdulat után Gigi létrehoz egy életszívás varázslatot. Az 1. fiatal xenomorf 25 sebzést kap. Gigi gyógyul 10 ép-t. Lili elmormol egy elbájolás varázslatot. Az 1. fiatal xenomorf megúszta! Az orgling melák az 1. fiatal xenomorfot támadja.
*** 3. KÖR *** Elmormolsz egy lélekfacsarás varázslatot. Az 1. fiatal xenomorf 120 sebzést kap. (+41% lélekenergia.) Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. A 2. fiatal xenomorf 106 sebzést kap. (+27% lélekenergia.) A 3. fiatal xenomorf 98 sebzést kap. Lélekenergiát nyersz ki (+13%) A 4. fiatal xenomorf 93 sebzést kap. (-14 vp.) A 4. fiatal xenomorf rúnákat rajzol a levegõbe, mire létrejön egy savcsapás. Megakadályoztad a varázslat létrejöttét. (-5 VP) Az 1. fiatal xenomorf elmond egy savcsapás varázslatot. Megakadályoztad a varázslat létrejöttét. (-5 VP) A 3. fiatal xenomorf elmormol egy savcsapás varázslatot. Megakadályoztad a varázslat létrejöttét. (-5 VP) A 2. fiatal xenomorf varázshatalma segítségével elmond egy savcsapást. Megakadályoztad a varázslat létrejöttét. (-5 VP) Gigi elõhív egy életszívás varázslatot. Az 1. fiatal xenomorf sebzõdik 25 ép-t. Néhány rövid kézmozdulat után a káoszmágus létrehoz egy halál csókja varázslatot. Az 1. fiatal xenomorf megúszta! A 2. fiatal xenomorf 84 sebzést kap. A 3. fiatal xenomorf 84 ép-t sebzõdik. A 4. fiatal xenomorf ellenállt a varázslatnak. Összegyûjtve mágikus energiáit, Lili elvarázsol egy elbájolást. Az 1. fiatal xenomorf megúszta! Az orgling melák az 1. fiatal xenomorfot támadja.
*** 4. KÖR *** Ellõsz egy szellempöröly varázslatot. Az 1. fiatal xenomorf sebzõdik 408 ép-t. (-23 vp.) Az 1. fiatal xenomorf hörögve elterül. Gigi elmond egy életszívás varázslatot. A 2. fiatal xenomorf 25 ép-t sebzõdik. A káoszmágus elõhív egy halál csókja varázslatot. A 2. fiatal xenomorf megúszta! A 3. fiatal xenomorf elkerülte a varázslatot. A 4. fiatal xenomorf megúszta! Lili rúnákat rajzol a levegõbe, mire létrejön egy elbájolás. A 2. fiatal xenomorf megúszta! A 3. fiatal xenomorf a mágia különös nyelvén mormol. Létrejött egy savcsapás! Megakadályoztad a varázslat létrejöttét. (-5 VP) A 4. fiatal xenomorf rúnákat rajzol a levegõbe, mire létrejön egy savcsapás. Megakadályoztad a varázslat létrejöttét. (-5 VP) Magában motyogva, a 2. fiatal xenomorf létrehoz egy savcsapást. Megakadályoztad a varázslat létrejöttét. (-5 VP) Az orgling melák a 2. fiatal xenomorfot támadja.
*** 5. KÖR *** Elõhívsz egy szellempöröly varázslatot. A 2. fiatal xenomorf sebzõdik 408 ép-t. (-23 vp.) A 2. fiatal xenomorf hörögve elterül. Összegyûjtve mágikus energiáit, a 4. fiatal xenomorf elvarázsol egy savcsapást. Megakadályoztad a varázslat létrejöttét. (-5 VP) Összegyûjtve mágikus energiáit, a 3. fiatal xenomorf elvarázsol egy savcsapást. Megakadályoztad a varázslat létrejöttét. (-5 VP) Néhány rövid kézmozdulat után a káoszmágus létrehoz egy halál csókja varázslatot. A 3. fiatal xenomorf elkerülte a varázslatot. A 4. fiatal xenomorf megúszta! Gigi mágikus ereje felhasználásával elõidéz egy életszívást. A 3. fiatal xenomorf 25 sebzést kap. Lili elõhív egy elbájolás varázslatot. A 3. fiatal xenomorf megúszta! Az orgling melák a 3. fiatal xenomorfot támadja.
*** 6. KÖR *** Magadban motyogva, létrehozol egy szellempörölyt. A 3. fiatal xenomorf sebzõdik 408 ép-t. (-23 vp.) A 3. fiatal xenomorf halálos sebet kapva a földre zuhan. A 4. fiatal xenomorf ellõ egy savcsapás varázslatot. Megakadályoztad a varázslat létrejöttét. (-5 VP) Lili ellõ egy ellenáll.megtörése varázslatot. Magában motyogva, Lili létrehoz egy jégpajzsot. Gigi mágikus ereje felhasználásával elõidéz egy életszívást. A 4. fiatal xenomorf sebzõdik 25 ép-t. A káoszmágus mágikus ereje felhasználásával elõidéz egy halál csókját. A 4. fiatal xenomorf ellenállt a varázslatnak. Az orgling melák a 4. fiatal xenomorfot támadja.
*** 7. KÖR *** Rúnákat rajzolsz a levegõbe, mire létrejön egy szellempöröly. A 4. fiatal xenomorf ellenállt a varázslatnak. (-23 vp.) Magában motyogva, a 4. fiatal xenomorf létrehoz egy savcsapást. Megakadályoztad a varázslat létrejöttét. (-5 VP) Gigi varázshatalma segítségével elmond egy életszívást. A 4. fiatal xenomorf 25 ép-t sebzõdik. A káoszmágus a mágia különös nyelvén mormol. Létrejött egy halál csókja! A 4. fiatal xenomorf megúszta! Lili megközelíti a 4. fiatal xenomorfot. Lili a 4. fiatal xenomorfot támadja. Az orgling melák a 4. fiatal xenomorfot támadja.
[A csatában összesen 990 sebzést okoztál, és 0 sebzést kaptál. Szolgáid ill. szövetségeseid által okozott/kapott sebzés: Gigi: 150/0, Lili: 0/0, a káoszmágus: 352/0, az orgling melák: 0/42.] A küzdelem eredménye döntetlen. Hmmm! A menekülõ xenók a barlangod hátuljában levõ nyílást tovább nagyították. Most már talán tényleg ideje lenne betömni! Ehhez a B 99 99 parancsod add ki, 60 TVP árán.
Fáradtan a megpróbáltatásoktól, nyugovóra térsz. Fontos! Barlangodban már csak 3 féle tárgynak van hely. Sürgõsen dobáld el ill. add el a felesleges tárgyaidat, mert ha meg van telve a barlangod, a tárgyakat, amelyek eljutnak hozzád, nem tudod felvenni (beleértve az A és VG paranccsal kapott tárgyakat is).
*** A fordulód során 4 véletlen kalandot teljesítettél, így +17% kalandor rangot szereztél, kalandor rangod jelenleg elit kalandor (11.35).
Ebben a körben +19 hírnevet kaptál. A kör során összesen 5945 sebzést okoztál, és 585 sebzést kaptál. A körben szerzett tapasztalatok eredményeképp 32 képességpontot kapsz. Errõl a fordulóról 397 TVP-t viszel át a következõre. Azzal együtt, amit a következõ fordulóban kapsz, összesen 927 TVP-t költhetsz majd el.

KARAKTERLAP


Golkar, egy a mágiát és a tudást mindennél elõbbre tartó galetki férfi vagy. Jelenlegi lakóhelyed: harcosok szintje (13. szint). Táplálkozásod: mágiafaló. Kalandor rangod: elit kalandor (11.35). Ez az 505. fordulód.
TULAJDONSÁGAID
[1] erõ: 28 (35) / 5.08
[2] IQ: 43 (49) / 21.05
[3] ügyesség: 23 (31) / 1.88
[4] egészség: 20 (25) / 3.29
[5] mágia: 58 (82) / 10.74
[6] gyorsaság: 60 (73) / 23.54
[9] Méret/ép: 363 (447) / 462
Min. méret: 307
Barlangméret: 363
PONTJAID
Varázspont: 1659 / 652
Képességpont: 432 / 79%
Hõsi pont: 371 (40)
Tám.bónusz: -1%
Véd.bónusz: 36%
Galetki erõ: 2104 / 1058
Hírnév : 8592
Jóllakottság: 200%
Életkor: 21 / 21
STATISZTIKÁK
Galetki csaták: 394 (0)
Galetki gyõzelmek: 132 (0)
Torzsz. csaták: 3454 (9)
Torzsz. gyõzelmek: 2769 (8)
Leölt torzszülött: 5271 (16)
Pszi csaták: 92 (0)
Pszi gyõzelmek: 18 (0)
Ájulások száma: 195 (0)

A Mágusok Klánjának (#12) tagja vagy.
Rangod: õsmágus-jelölt (97)
Speciális képességeid:
+97 max. varázspont, +9 minden varázslat szintedre. +4 auraészlelés. +3 áttörés.
Aktív Klánküldetéseid:
1.) Választott klántársad költözzön feljebb kétszer! 2.) Legyen 20-as áttörésed! 3.) Hozz mágia karkötõt!

HARCI SZAKÉRTELMEK
[10] tûzlehelet: 1 (25) / 0 [11] jéglehelet: 1 (25) / 0 [13] elektr.lehelet: 5 (29) / 1.50
[14] mérg. lehelet: 48 (83) / 13.81 [15] regeneráció: 31 (45) / 0.16 [16] tüskés bõr: 12 (0) / 0
[17] vastag bõr: 26 (4) / 5.19 [18] tûzimmunitás: 7 (15) / 0.44 [19] hidegimmunitás: 5 (13) / 0.78
[20] savimmunitás: 8 (16) / 4.91 [21] elkt.immunitás: 12 (20) / 1.09 [22] imm.mérg.gázra: 6 (23) / 1.29
[23] imm.ktkt.méreg: 24 (44) / 0.27 [24] rezisztencia: 41 (66) / 10.58 [25] bûz: 7 (15) / 1
[26] lõfegyver: 6 (9) / 1.24 [27] imm. méregre: 0 (14) / 0 [31] áttörés: 3 (17) / 0

EGYÉB SZAKÉRTELMEK
[45] csapdakészítés: 16 / 0.08 [46] csapdaészlelés: 15 / 0.70 [47] zárnyitás: 24 / 1.15
[48] mászás: 21 / 10.88 [49] rugalmasság: 8 (10) / 2.89 [50] meggyõzõkészség: 22 (19) / 13.25
[51] transzformáció: 5 / 1.73 [52] auraészlelés: 19 (26) / 7.53 [53] ékszerészet: 10 / 3.93
[54] kereskedelem: 17 / 8.95 [55] szívósság: 23 (37) / 6.21 [56] varázsitalfõzés: 17 / 3.35
[57] gyógynövények: 20 / 13.76 [58] nyomkeresés: 19 (24) / 14.06 [59] vezetõkészség: 13 / 1.37
[60] pszi támadás: 16 / 11.29 [61] pszi energia: 15 / 0.49 [62] lopás: 11 (14) / 1.65
[63] éberség: 25 / 0.15 [64] átokszórás: 18 / 6.66 [65] álcázás: 7 / 5.85
[66] lopakodás: 9 (14) / 2.45 [67] régészet: 23 (26) / 16.97 [68] zene: 23 / 2.30
[69] tanulás: 27 / 6.51 [70] idézés: 22 (25) / 8.45 [71] javítás: 14 / 6.01
[72] építés: 21 (24) / 13.51 [73] felderítés: 14 / 0.27 [74] vitalitás: 25 / 0

VÉGTAGOK
jobb mancs [100] méret: 12 (10) / 0.07 [101] szakért.: 13 / 3.33 [102] roncsolás: 7 / 0 a gyorsaság rövid tõre
bal mancs [103] méret: 10 (8) / 0 [104] szakért.: 11 / 2.84 [105] energiaszívás: 6 / 0 legendás tõr
bal karom [106] méret: 1 (0) / 0 [107] szakért.: 9 / 5.13     a gyorsaság lovagi kardja
jobb karom [109] méret: 10 (8) / 0 [110] szakért.: 11 / 2.65 [111] vámpirizáció: 7 / 0 a káosz varázslatos tõre
fog [112] méret: 12 (10) / 0 [113] szakért.: 11 / 2.79 [114] vámpirizáció: 5 / 0  
jobb csáp [115] méret: 1 (0) / 0 [116] szakért.: 1 / 0     sünrája tõr

VARÁZSLATOK & PSZIK
[173] a forrás érintése: 60 (80) / 1.03 [43] agyroppantás: 1 (21) / 0 [130] agyvihar: 4 / 0.08
[147] alkímia: 1 (18) / 0 [174] antimágikus szféra: 1 (21) / 0 [142] átok: 1 (21) / 0
[36] csábmosoly: 27 (47) / 22.48 [42] csendvarázs: 1 (21) / 0.32 [164] dermesztés: 3 (23) / 0.06
[149] dimenziókapu: 4 (24) / 0.30 [47] direkt kontaktus: 1 (21) / 0 [37] egokínzás: 3 (23) / 0.18
[44] elbájolás: 14 (34) / 3.30 [11] elektromos kéz: 1 (18) / 0 [48] ellenáll.megtörése: 18 (38) / 17.24
[10] energiatüske: 8 (25) / 4.52 [156] éhínség: 1 (20) / 0 [29] életszívás: 5 (24) / 0.72
[152] felejtés: 13 (33) / 11.40 [172] gázpajzs: 10 (29) / 5.92 [40] gigaököl: 1 (18) / 0
[204] gondolatolvasás: 3 (23) / 0.07 [17] gránitbõr: 25 (44) / 15.48 [269] h.látó vérkutya észlelés: 1 (21) / 0
[187] hatalomvarázs: 15 (35) / 1.65 [13] jégcsóva: 3 (20) / 0.12 [217] jégfal: 1 (18) / 0
[15] jégpajzs: 11 (28) / 10.69 [163] kineport: 5 (22) / 1.46 [154] kisebb erõpajzs: 2 (22) / 0.50
[27] kisebb gyógyítás: 10 (29) / 5.45 [146] kontakt.õseiddel: 10 (30) / 9.73 [294] kristályfókuszálás: 1 (18) / 0
[158] láth. észlelése: 8 (28) / 7.31 [157] láthatatlanság: 3 (23) / 0.54 [190] lélekfacsarás: 20 (40) / 14.22
[165] manafókuszálás: 7 (24) / 1.39 [35] mágiatörés: 3 (23) / 0.72 [162] mágikus csapda: 5 (22) / 0.70
[178] mágikus ûr: 1 (21) / 0 [45] megszakítás: 60 (80) / 32.14 [129] mentális robbanás: 1 / 0
[148] méregsemlegesítés: 19 (38) / 10.43 [155] nagyobb erõpajzs: 26 (46) / 1.63 [28] óriáserõ: 6 (25) / 5.95
[209] õsi immunitás: 1 (18) / 0 [38] parancs: 2 (22) / 0.24 [166] pengefal: 1 (21) / 0
[133] pszi acéltorony: 1 / 0.04 [128] pszi csáp: 11 / 0.82 [171] savpajzs: 10 (29) / 0.20
[30] sorvasztás: 5 (24) / 0.59 [131] sz.áll.roncsolása: 6 / 0.10 [159] szellemidézés: 2 (21) / 0.60
[140] szellemkalapács: 14 (34) / 9.42 [234] szellempöröly: 60 (80) / 3.87 [176] szélpajzs: 11 (31) / 9.66
[188] sziklaerõ: 1 (18) / 0 [150] tárgyvédelem: 24 (41) / 1.45 [167] tombolás: 5 (24) / 0.16
[132] tudati méreg: 9 / 7.42 [46] tudatrombolás: 2 (22) / 0.08 [16] tûzpajzs: 11 (28) / 5.64
[14] vakító fény: 8 (25) / 2.48 [170] villámpajzs: 11 (28) / 2.79 [194] vízlélegzés: 1 (18) / 0.06

T/V VARÁZSLATLISTÁID
2. lista (30%): 11 elektr 15 jégpaj 16 tûzpaj 170 villá            
3. lista (60%): 13 jégcsó 11 elektr 28 óriáse 29 életsz 166 pengef          
4. lista (100%): 13 jégcsó 43 agyrop 140 szelle              

RAJTAD LEVÕ VARÁZSLATOK/HATÁSOK
kihívás itala (1), õsmágus szájvize (1), méregsemlegesítés (38), láth. észlelése (28), szélpajzs (31).


SZOLGÁID
név méret/ép morál jóllakottság szint állapot
[1] Gigi, a nekropoid 76/77 171% 200% 13 / 6.51 harcol
[2] Lili, a rovarsámán 80/80 173% 187% 12 / 10.81 harcol
[3] káoszmágus 86/58 175% 200% 11 / 6.28 harcol
[4] morfinder telep 1/1 200% 200% 1 / 0 nem harcol
[5] orgling melák 168/126 179% 200% 9 / 5.37 harcol
lélekenergia rész 20% jóllakottság határ 100% gyógyítás: 6

MAKRÓID
1. Makró
z 19 20
x 15
bsz 9
2. Makró
h 14 30 33 36
h 69
v 148 1 6
vv 158 155 176
be 9 5
be 9 6
3. Makró
bsz 2 10
z 166 20
x 20
ad 10
sza 1 40 99

HARCI PROGRAMOD
1: gránitbõr v.var. Prioritás: 100.
2: megszakítás v.var. Prioritás: 100.
3: tárgyvédelem v.var. ha ellf. 206. képessége 10 v. több. Prioritás: 50.
4: a forrás érintése v.var. ha ellf. 24. képessége 20 v. több. Prioritás: 50.
5: villámpajzs v.var. ha ellf. 13. képessége 30 v. több. Prioritás: 51.
6: tûzpajzs v.var. ha ellf. 10. képessége 30 v. több. Prioritás: 51.
7: gázpajzs v.var. ha ellf. 14. képessége 30 v. több. Prioritás: 51.
8: lélekfacsarás t.var. ha 2 vagy több ellenfél van. Prioritás: 49.
9: Közelharc támadás ha ellenfeled #308. Prioritás: 50.
10: Közelharc támadás ha ellenfeled #368. Prioritás: 99.
11: jégpajzs v.var. ha ellenfeled #430. Prioritás: 250.
12: mérg. lehelet használata ha ellenfeled #430. Prioritás: 248.
13: mérg. lehelet használata ha ellenfeled #334. Prioritás: 51.
14: a forrás érintése v.var. ha ellenfeled #256. Prioritás: 250.
15: Közelharc támadás ha ellenfeled #364. Prioritás: 199.
16: mágiatörés t.var. ha ellenfeled #364. Prioritás: 201.
17: csábmosoly v.var. ha ellenfeled galetki. Prioritás: 51.
18: hatalomvarázs v.var. ha ellenfeled galetki. Prioritás: 51.
19: mérg. lehelet használata ha ellenfeled #301. Prioritás: 50.
20: Közelharc támadás ha ellenfeled #306. Prioritás: 99.
21: szellemkalapács t.var. ha ellenfeled #5645. Prioritás: 249.
22: mérg. lehelet használata ha ellf. képessége: szellemi immúnitás (235) Prioritás: 60.
23: szellemkalapács t.var. ha ellenfeled #418. Prioritás: 250.
24: szellemkalapács t.var. ha ellenfeled #419. Prioritás: 250.
25: elbájolás t.var. ha ellenfeled #1900. Prioritás: 80.
26: mérg. lehelet használata ha ellenfeled #1901. Prioritás: 49.
27: elbájolás t.var. ha ellenfeled #1902. Prioritás: 80.
28: mérg. lehelet használata ha ellenfeled #365. Prioritás: 80.
29: szellempöröly t.var. a harc 2. körétõl. Prioritás: 49.
30: mérg. lehelet használata ha ellenfeled #466. Prioritás: 51.
31: ellenáll.megtörése v.var. ha ellenfeled #1903. Prioritás: 51.
32: szellempöröly t.var. ha ellenfeled #474. Prioritás: 90.


ELLENFÉL LISTÁK
1900: kõgólem (#256), lelketlen katona (#350), orgling melák (#157), felszínt járt földicápa (#357), szárazföldi cápa (#351).
1901: torz orgling (#301), repkedõ pöfeteg (#333), pöfetegfejû nyálka (#334), jó árnymanó (#343), antimágikus szkritter (#394).
1902: óriás szójer (#362), mutáns földicápa (#399), Tlyxcet harcos (#367), quwarg testõr (#377).
1903: galetki rablóvezér (#472), northeni tudós (#454).

FELTÉTELES PARANCSAID
GY 70 0 100 80 27 590; VI erõ:150% ép:15%; PV 2 3 4 5 7; PSZ 47 48 67 68 45 58; BA 5002 5040 15002 15040 15041 15021; TT 5; HE 2; PT 2; I 200; HU 1000 100 451 20;

SPECIALIZÁCIÓD: Torzszülöttek ismerõje. (Immunis vagy a végtag csonkolásra, a rothasztástól kisebb eséllyel veszít méretet, a kronoérintés ellened 50% eséllyel kudarcot vall.)
Az Orgling lázadás során általad legyõzött orglingok száma: 31.

AKTUÁLIS KÜLDETÉSEID: #3 (1. épület), #10 (3. épület), #25 (7. épület), #34 (4. épület), #269 (504. forduló), #259 (504. forduló), #358 (503. forduló), #238 (503. forduló), #330 (505. forduló), #311 (505. forduló), #213 (503. forduló), #273 (501. forduló), #232 (504. forduló), #418 (505. forduló), #479 (490. forduló), #402 (492. forduló), #208 (488. forduló), #452 (493. forduló), #444 (505. forduló), #417 (505. forduló), #296 (497. forduló).

SZÖVETSÉGED: Tudás Õrzõi (#15021). Szavazataid száma: 0. A te szavazatod jelenleg a 3586. karakternél van. Szövetségetek jelenlegi legendás ellenfele: mutáns lemúr. Még 1 alkalommal gyõzhetitek le. Jelenleg 21 legenda pontod van.

TÁRGYAID


Páncélok, ruhák
1 a bûz szarvas sisakja (#28978) 1 a harcos ezüstsisakja (#7830) 1 a káosz ében lemezpáncélja (#5964)
1 a káosz ében sisakja (#6039) 1 a légzés díszes sisakja (#27629) 1 a mentát gyíkbõr öve (#12869)
1 a siker aranyveretes öve (#302) 1 a teknõs ezüst láncinge (#25333) 1 a Tél ezüstlánca (#170)
* 1 a torony vaspajzsa (#18163) 1 arany nadrág (#181) 1 az egészség díszes sisakja (#2879)
1 az élet gyíkbõr öve (#5219) 1 bíbor mágusruha (#593) 1 bohókás szandál (#406)
1 Fairlight õssipkája (#547) * 1 gargantua pókcsatos öv (#188) * 1 káoszkígyó vért (#271)
1 krakoch csizma (#312) 1 maerju páncél (#346) * 1 orlingbõr maszk (#388)
* 4 õspók köpeny (#332) 1 Pszichoklenész sisakja (#263) * 1 spanyolcsizma (#201)
1 szent templomi maszk (#232) * 1 tükörkarvédõ (#773)

Ékszerek, kincsek
* 1 aréna márvány érme (#441) 1 a Becsület gyûrûje (#506) * 1 a káosz futárainak karkötõje (#13854)
1 a káosz terjesztõjének amulettje (#19659) * 1 a méreg díszes karkötõje (#24192) * 1 a méreg ezüst fülbevalója (#24207)
1 a pók smaragdgyûrûje (#253) * 1 a Pusztítás Talizmánja (#431) 1 a vitalitás gyûrûje (#470)
* 1 adamantit karkötõ (#377) 23146 arany (#1) 4 arany orgling fétis (#296)
2 arénamesteri tekercs (#460) * 1 az áttörés rubingyûrûje (#378) 1 az elektromosság bronz amulettje (#27298)
1 az entek arany nyaklánca (#9734) 1 az Érzés Amulettje (#774) * 1 az Õrzõk ében karkötõje (#477)
1 Banyapók gyûrûje (#601) 1 bronz helyt. emlékérem (#313) * 2 Crouveaux gyûrûje (#473)
2432 drágakõ (#2) 2 ezüst xenó embléma (#505) * 1 galetki érdemérem (#276)
1278 hamis arany (#809) * 1 helytartói pecsétgyûrû (#507) * 1 Itraes karkötõje (#463)
2 karmazsin tûzgyûrû (#338) 1 Laillia talizmánja (#319) * 1 Leah márványgyûrûje (#39926)
* 1 Lidérckirály gyûrûje (#576) 1 manapoid amulett (#295) * 1 manapoid fülbevaló (#294)
15 milbani amulett (#567) * 1 nilbongi kitûzõ (#311) 1 opilíchium gyûrû (#298)
9 orgling fétis (#269) 1 quwargölõ érdemrend (#462) 1 romfosztogató karkötõ (#408)
1 roxati üvegszem (#580) * 1 sárkányamulett (#292) * 1 Sárkánytûz (#574)
* 1 smaragd életkõ (#306) 1 szent milbani amulett (#568) 1 topáz melltû (#423)
* 8 Tyrex obszidián karkötõje (#37245) 11 uthanax talizmán (#335) 7 üvegszimbólum (#138)
1 varázsfejlesztõ fókusz (#455)

Felszerelés
1 a jóllakottság tükre (#775) 1 arany tóken (#764) 867 aranydukát (#437)
1 bajnoki oklevél (#273) 2 bunthar bõrdarab (#515) 4 ezüst tóken (#763)
1 fekete csuha (#586) 63 fekete dukát (#218) 1 garling kristály (#209)
1 Harcosok Könyve (#535) 1 idõkapszula (#621) 1 idõkristály (#219)
1 Kisebb Zan (#537) 50 kötél (#128) 4 lant (#166)
1 legendás tóken (#606) 1 Maahradam gyöngye (#596) 3 mágikus apparátus (#414)
10 mágustóken (#672) 2 molitár dob (#168) 2 õskõ (#8)
1 platina tóken (#765) 1 relikviaszilánk (#604) 9 sáfránykõ (#444)
1 Tiume batyuja (#529) 1 Urgod kémszeme (#533)

Fegyverek
* 1 a gyorsaság lovagi kardja (#4019) * 18 a gyorsaság rövid tõre (#4002) * 1 a káosz varázslatos tõre (#12114)
1 a kígyó vívótõre (#19303) 2 a sólyom harci nyílpuskája (#29638) 1 a szalamandra fogazott kardja (#26068)
1 a zenetudás fakardja (#471) 1 arénarém karom (#353) 1 katonai rombolóíj (#420)
1 kõmûves kalapács (#250) * 1 Leah hosszú íja (#39972) * 4 legendás tõr (#413)
* 1 sünrája tõr (#564) 1 szilmill tõr (#314) 1 törpe csákány (#641)

Varázsitalok és füvek
2 bajnokok itala (#62) 1 bolondok itala (#95) 1 bosszantás itala (#81)
24 csapdaészlelés itala (#65) 125 csótányláb (#25) 52 ehorapin (#44)
12 elemi gomba (#46) 2 elemi immunitás itala (#97) 38 elfu moha (#33)
102 elonotichlan (#31) 35 energiaital (#82) 4 fehér gyógyital (#50)
6 fekete gyógyital (#98) 72 féregtüske (#42) 4 fiatalság itala (#96)
57 fulkcin (#45) 24 gránitbõr itala (#110) 127 gyilkos boróka (#27)
26 hatalom bíbor itala (#77) 3 hatalom kék itala (#58) 111 hónakkupók (#30)
25 hõsiesség itala (#52) 22 immunitás itala (#71) 31 kalmárok itala (#66)
29 kék manaital (#75) 3 kihívás itala (#68) 5 kincskeresés itala (#64)
104 liánvirág (#24) 23 lila manaital (#83) 18 lordok itala (#90)
13 mágiaellenállás (#76) 126 mátekel gomba (#21) 31 méregellenállás itala (#51)
89 mézfû (#29) 105 mitulen fû (#20) 61 muskil (#37)
75 nekrofun bimbó (#43) 42 olaj (#415) 2 óriásnövés itala (#60)
29 õsmágus szájvize (#69) 33 õsmana itala (#84) 148 ragálygomba (#26)
98 rémcserje (#34) 1 sárga gyógyital (#61) 123 sárkányvirág (#32)
6 sebezhetetlenség itala (#93) 135 sötét mák (#23) 124 szemani gomba (#36)
154 tejfonál (#28) 66 tokin kaktusz (#40) 97 üvegcse (#14)
5 vadászok itala (#92) 3 védelem itala (#59) 90 velparaj (#35)
97 waarkin (#38) 9 winropu moha (#22) 107 xita uborka (#39)
3 zöld manaital (#63)

Egyéb kacatok
8 antimágikus plazma (#559) 2 asztrálesszencia (#154) 37 barna manakõ (#149)
14 csöpögõ csáp (#334) 5 duzzadt xenópete (#479) 13 elektronit (#141)
29 elementális kõzet (#427) 3 fókuszrubin (#337) 40 gólemagyag (#330)
17 gootarg tüske (#494) 6 húsevõ bibe (#151) 2 káoszkígyó pikkely (#230)
23 kristályfatty por (#403) 8 maerju koponya (#336) 1 molitár háj (#165)
2 nordkristály (#146) 1 Ödlerk fog (#389) 389 õsi relikvia (#17)
14 õspók pete (#331) 1 patkányfog (#270) 35 pirgamit (#152)
2 ratifikátor agy (#236) 5 smaragd esszencia (#229) 7 sótömb (#566)
7 sünrája ikra (#543) 23 szirénhaj (#293) 30 szkritter kitinpáncél (#467)
85 szójer csáprágó (#231) 10 tõzeg (#468) 31 tricix pete (#565)
89 wobramung szív (#469) 5 xenópete (#278) 9 xorex fûszer (#329)

A szürkével jelölt tárgyakra szerintünk már nincs szükséged, csak a helyet foglalják. Ha az EE parancs egyik paraméterének 7-est adsz meg, az összes ilyen tárgyadat eladod (ami nem eladható, azt eldobod). Természetesen nem adsz el / dobsz el KF-elt, vagy feneketlen zsákban levõ tárgyat.


Bankbetéted: 20000 arany.
Tönkrement tárgyaid (zárójelben a szükséges javítás szakértelem): a gyorsaság rövid tõre #4002 (6).

Ebben a fordulódban szerzett tárgyaid: 1 sárkányvirág (#32), 3 wobramung szív (#469), 1 sótömb (#566), 1 fulkcin (#45), 1 kék manaital (#75), 11 drágakõ (#2), 1 xenópete (#278), 1 liánvirág (#24), 1 a bûz szarvas sisakja (#28978), 1 lant (#166), 1 muskil (#37), 8 hamis arany (#809), 1 zöld manaital (#63), 1 tõzeg (#468), 5 elfu moha (#33), 1 lordok itala (#90), 1 õskõ (#8), 1 Tyrex obszidián karkötõje (#37245), 1 ezüst tóken (#763), 2 õsi relikvia (#17), 4 aranydukát (#437), 1 a sólyom harci nyílpuskája (#29638), 1 bíbor mágusruha (#593), 1 a káosz terjesztõjének amulettje (#19659), 1 idõkristály (#219), 1 arany nadrág (#181).

Ebben a fordulódban elhasznált tárgyaid: 987 arany (#1), 1 hónakkupók (#30), 1 üvegcse (#14), 1 szemani gomba (#36), 1 energiagyûjtõ (#202), 1 óriási xenópete (#480).

AZ ÕSÖK CSARNOKA

0  
1  
2  
3  
4  
5  
6  
7  
8  
9  
10  
11  
12  
13  
14  
15  
16  
17  
18  
19  
  0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32

ENCYCLOPEDIA FANTASIAANTIMÁGIKUS PUFFANCS (475. LÉNY)
Ez az érdekes, mérges gázoktól feszülõ puffancs sajnos teljesen immúnis mindenféle mágiára, ezért jobb, ha inkább végtagokkal, vagy lehelettel pusztítod el. A baj csak az, hogy a puffancs társa, a kegyetlen gyökérszellem megvédi õt az efféle attrocitásoktól... Ha sikerül épségben elejtened a puffancsot, a hullája iszonyatos összegeket ér a feketepiacon. Sajnos az épségben elejtett puffancs ritka kincs... hogy miért, arra te is könnyedén rájöhetsz...BÍBOR MÁGUSRUHA (593. TÁRGY)
Egy hosszú, bíbor színû ruha, felületét ezernyi ezüstbõl varrt rúna borítja. Szerencsére, nem csak holmi vásári kacattal, utánzattal van dolgod - a bíbor mágusruha valóban komoly mágikus hatalommal bír. Persze, ez még nem kárpótol azügyben, hogy a vaskos vértek után szinte meztelennek érzed magad benne. A hideg kiráz, hogy bõröd és a szörnyek hegyes karmai között az egyetlen védelem egy vékony selyemruha! Különösen, amikor tudod, hogy a varázslatok mormolása közben még félreugrani sem tudsz...ARANY NADRÁG (181. TÁRGY)
Az õsidõkben élt alkimisták elképzelése szerint az aranynadrág egy olyan különleges gatya, aminek a zsebbébõl mindig éppen a szükséges mennyiségû aranyat tudod kivenni. A mai modern felfogás szerint ennek persze semmi értelme nem lenne. A kezedben levõ nadrág természetesen nem aranyból van, pusztán némi aranyfonallal díszített minta van rajta. Ennél némileg fontosabb, hogy viselésekor néggyel növeli a savlehelet szakértelmedet.BÍBOR MÁGUSRUHA (593. TÁRGY)
Egy hosszú, bíbor színû ruha, felületét ezernyi ezüstbõl varrt rúna borítja. Szerencsére, nem csak holmi vásári kacattal, utánzattal van dolgod - a bíbor mágusruha valóban komoly mágikus hatalommal bír. Persze, ez még nem kárpótol azügyben, hogy a vaskos vértek után szinte meztelennek érzed magad benne. A hideg kiráz, hogy bõröd és a szörnyek hegyes karmai között az egyetlen védelem egy vékony selyemruha! Különösen, amikor tudod, hogy a varázslatok mormolása közben még félreugrani sem tudsz...


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2019
1680 Budapest, Pf. 4 | E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.