Vissza a Főoldalra
 
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett

Hírek, újdonságok
Változások listája (dec. 4.)
Dicsőség Csarnoka
Új játékosoknak
Szabálykönyv
Demo forduló
Árak
Kedvezmények
Befizetési módok
Jelentkezési lap
UL küldés
Alanori Krónika kupon
Aukciós ház
Statisztikák
Nyilvános fordulók
Szövetségek
Olimpiák
Chat, üzenõfal
Fórumok
Levelezési lista, IRC
Szavazások
ŐV találkozó
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
AK Archívum
ŐV könyvek
Írások, novellák
Linkek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Vérgólem
Küldd el képeslapként!
"A hatalmas, vérvörös színű teremtmény nem véletlenül kapta a nevét. Teste minden porcikája alvadt vérből van gyúrva, mélyen átjárja a mágia. A gólem minden ütése halálos, és nagyon, nagyon nehéz legyőzni." - részlet az Encyclopedia Fantasiából
Nézz szét a galériában!
ŐV fejlesztési ötletek játékosoktól (54)
Támasszuk fel a közösséget! (38)
Avvocato Terrasini (4)
Szövetségi felvétel (34)
ŐV help (520)
Legendak Volgye (16)

További témák...

2019-10-21 22:49:56 Az UL-ek letöltésre kerültek.

Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Pókerjáték
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
Ajánlott böngésző, felbontás:
Internet Explorer, 1024x768
 
7618-347

Karakterszám: 7618 Számlaszám: titkos
Fordulószám: 347 Játékhét: 876
E forduló ára: 6 zs. Maradék zseton: 1705
Forduló típusa: email
1997-99 (C) Beholder Kft.
Betáplálás dátuma: 2017. dec. 29. 15h:18'
A következõ fordulód táplálható: 2017. dec. 30.

E-mail!

VIORA KALANDJAI
Megtudod, hogy a Hegy leghíresebb galetkije Morq Fan Gor, egy magas, vékony testû, szikrázó szemû, kiváncsi természetû, tréfálkozó férfi. (hírneve 32700.) A te szinteden a legnevesebb Nosean, egy fekete pikkelyes, félelmetes férfi. (hírneve 25832.)
Pihenésedet semmilyen különleges esemény sem zavarta meg. Ezen a héten a banktól 100 arany kamatot kaptál a betéted után.

[0 TVP-t használtál fel, maradt még 876.]

mak 1 1. makró definiálása/hívása

bsz belépés szövetségi barlangba
Ellátogatsz a szövetségetek barlangjába.
Mielõtt bármi máshoz kezdenél, jót lakmározol az élelmiszerraktárban. (+7% jóllakottság.) Már majdnem berozsdásodtak az izmaid! A szövetség más tagjaival együtt küzdesz a katonai gyakorlópályán. (+10% támadás, +4 lehelet kör végéig.) Szolgáid mindeközben a szolgaképzõben gyakorlatoznak (+5% támadást és +2 leheletet kapnak kör végéig.) Az akadálypályán is edzel kicsit. Kikölcsönzöl egy szimpatikus álruhát. (+2 álcázás, +2 lopakodás) Megnézed az üzenõfalat. Nincs új üzenet. Imádkozol az õsök oltáránál (+10% lélekenergia). Szolgáid morálja is javul (+10%). Meglátogatod a szövetség kertjét. Észreveszel 6 waarkint. Szakértõ módon leszeded. Karbantartod szerszámaidat (+2 mászás, +2 zárnyitás). Búcsúzóul körülleng a mágustorony aurája.
[3 TVP-t használtál fel, maradt még 873.]
[Automatikus zsákbarakás:] Berakod a zsákba: 6 waarkin.

h 414 1 414. tárgy használata
Elõkészítesz 1 adag olajat és 1 drágakövet, majd hozzálátsz a mûvelethez. Felzümmög a mágikus apparátus, és nekikezd a mágikus porok gyártásának! Izgatottan figyeled. Elkészítettél egy nekrofun bimbót.
[1 TVP-t használtál fel, maradt még 872.]
[Automatikus zsákbarakás:] Berakod a zsákba: 1 nekrofun bimbó.

e 9 75 élelemszerzés
Nincs egyetlen szolgád sem, akinek a jóllakottsága 75% alatt lenne, és etetni lehet. [0 TVP-t használtál fel, maradt még 872.]
h 517 517. tárgy használata
Krugrog terítõjén finom falatok jelennek meg. (+10% jóllakottság neked és szolgáidnak.)
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 872.]

vv 65 1 69 1 82 1 több varázslat elmondása
[V 65 1 0:] Sajnálom, de nincs a birtokodban 65. tárgy.
[V 69 1 0:] Ledöntesz a torkodon 1 õsmágus szájvizét. ( +3 varázslatszint.)
[V 82 1 0:] Óvatosan beszürcsölsz 1 energiaitalt.
[10 TVP-t használtál fel, maradt még 862.]

vv 155 261 64 1 több varázslat elmondása
[V 155 0 0:] Varázshatalmad segítségével elmondasz egy nagyobb erõpajzsot. (+128% védekezés.) (-23 vp.)
[V 261 0 0:] Néhány rövid kézmozdulat után létrehozol egy szörnyismeret varázslatot. (-46 vp.)
[V 64 1 0:] Felhajtasz 1 kincskeresés italát.
[18 TVP-t használtál fel, maradt még 844.]

tcs 732 tókencsere
Felkeresed a spekulánst. Átadsz neki 5 bronz relikformázót. Cserébe kapsz 1 ezüst relikformázót.
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 844.]

kno 9 26 24 223 9. képességre 26 képességpont
Elköltesz 26 képességpontot a méreted növelésére (+13 méret). Elköltesz 223 képességpontot a rezisztencia harci képességed növelésére. A sok gyakorlás meghozta eredményét, a rezisztencia szakértelmed 38. szintre nõtt.
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 844.]

h 8 24 8. tárgy használata
Bekapod az õskövet. Máris érzed a hatást! A sok gyakorlás meghozta eredményét, a rezisztencia szakértelmed 39. szintre nõtt.
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 844.]

h 8 24 8. tárgy használata
Elnyeled az õskövet. A hatás azonnal érezhetõ! A sok gyakorlás meghozta eredményét, a rezisztencia szakértelmed 40. szintre nõtt.
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 844.]

h 8 24 8. tárgy használata
Elnyeled az õskövet. A hatás azonnal érezhetõ! A sok gyakorlás meghozta eredményét, a rezisztencia szakértelmed 41. szintre nõtt.
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 844.]

h 8 24 8. tárgy használata
Bekapod az õskövet. Máris érzed a hatást! A sok gyakorlás meghozta eredményét, a rezisztencia szakértelmed 42. szintre nõtt.
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 844.]

h 8 24 8. tárgy használata
Lecsúszik a torkodon az õskõ. Kellemes melegséget érzel. A sok gyakorlás meghozta eredményét, a rezisztencia szakértelmed 43. szintre nõtt.
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 844.]

h 8 24 8. tárgy használata
Elnyeled az õskövet. A hatás azonnal érezhetõ! A sok gyakorlás meghozta eredményét, a rezisztencia szakértelmed 44. szintre nõtt.
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 844.]

h 8 24 8. tárgy használata
Lecsúszik a torkodon az õskõ. Kellemes melegséget érzel. A sok gyakorlás meghozta eredményét, a rezisztencia szakértelmed 45. szintre nõtt.
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 844.]

k 37 288 427 392 346 kaland elvállalása
(37. kaland:) A csapat robbanó palackokkal felszerelve útnak indul, hogy felpörköljék a királynõ fészkét. Te pedig megindulsz, hogy behatolj a mágustoronyba, és megsemmisítsd a mintákat. Mágikus álcázással ott nem mész semmire. Felöltöd varázsló csuhádat, egy könyvet csapsz a hónod alá, és egyszerûen besétálsz a torony ajtaján.
- Küldetésért, megbízásért jöttem. - mondod a bejáratnál a varázslónak.
- Az emeleten balra - biccent õ, és minden további kérdezõsködés nélkül tovább tudsz menni. A lépcsõn felmászva azonban nem állsz meg az elsõ emeleten, mész tovább, hisz Samator elmondta, hogy a kísérletek a legfelsõ toronyban folynak. Egyre feljebb mászol a szûk csigalépcsõn, és egyszercsak bekövetkezik, amitõl a leginkább féltél - valaki szembe jön!
[Lopakodás próba 28-as küszöbre: 16 hõsiesség pont árán sikeres]
Lélegzeted visszafojtod, eggyé válsz az árnyékkal. Szinte biztos vagy benne, hogy egy mágus észre fog venni.
[Szerencse próba 13-as küszöbre: 3 hõsiesség pont árán sikeres]
Azonban nagyon elmerül gondolataiban, észre sem vesz téged. Hihetetlen szerencséd volt! Gyorsan tovább surransz. Elérkezel a legfelsõ szint ajtajához - amely természetesen zárva van. Méghozzá igen komplex mágikus zárral!
[Zárnyitás próba 22-es küszöbre: sikeres]
Ilyen közel a cél elõtt nem vallhatsz csõdöt! Az ajtó könnyedén nyílik, és te besurransz. Odabent egy laboratórium tárul fel elõtted - olyan, amilyeneket inkább az akadémián szoktál látni. Persze, logikus, hogy a mágusok is kísérleteznek, sõt... Lopva elindulsz, hogy körbenézz. Nem látsz itt senkit, csak egy magányos varázsló ügyködik egy lombik felett. Ekkor sarkon pördül, és felkiált:
- Ki van ott? - ahogy közelebb lép, megkérdezi: - Hát te? Ki küldött... Ekkor pillantása az ezüst xenó emblémára téved, ami botor módon elõvillan a csuhád alól. - Védd magad! - kiáltja dühödten, és magasba emeli varázspálcáját. Ellenfeled egy galetki mágus (#442) [aura: elkt.immunitás: 14.].

*** 1. KÖR *** A galetki mágus elmormol egy megszakítás varázslatot. A galetki mágus ellõ egy gránitbõr varázslatot. Elõhívsz egy a forrás érintése varázslatot. A galetki mágus megakadályozta a varázslat létrejöttét. (-5 vp.) Ellõsz egy ellenáll.megtörése varázslatot. A galetki mágus megakadályozta a varázslat létrejöttét. (-5 vp.)
*** 2. KÖR *** A galetki mágus varázshatalma segítségével elmond egy földelem idézését. A galetki mágus megidézi a földelementált. Magadban motyogva, létrehozol egy lélekfacsarást. A galetki mágus megpróbálja megszakítani, sikertelenül. A galetki mágus 202 sebzést kap. (+61% lélekenergia.) Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. A földelementál 200 sebzést kap. (+40% lélekenergia.) (-14 vp.)
*** 3. KÖR *** Elõhívsz egy szellemkalapács varázslatot. A galetki mágus megakadályozta a varázslat létrejöttét. (-9 vp.) A galetki mágus elõhív egy a forrás érintése varázslatot. Összegyûjtve mágikus energiáit, a galetki mágus elvarázsol egy elemi védelmet. A földelementál közelebb jön, hogy támadhasson. A földelementál téged támad. Odaken neked bal mancsával. Hátraugrasz a támadás elõl. Lecsap rád jobb mancsával. (30 ép-t sebzõdtél). Tüskéd a bõrébe fúródik. Pofáját nagyra tátva harap fogával. Félrehajoltál. Regenerálsz (+30 ép)
*** 4. KÖR *** Rúnákat rajzolsz a levegõbe, mire létrejön egy szellemkalapács. A galetki mágus megakadályozta a varázslat létrejöttét. (-9 vp.) A galetki mágus mágikus ereje felhasználásával elõidéz egy õsi villámot. 106 ép-t sebzõdtél. A földelementál rád veti magát. Odacsap neked bal mancsával. Mellé! Lesújt rád jobb mancsával. Nem talált. Állkapcsát csattogtatva, harapásra készül fogával. (18 ép-t sebzõdtél). Tüskéd szúrja. Regenerálsz (+63 ép)
*** 5. KÖR *** Mágikus erõd felhasználásával elõidézel egy szellemkalapácsot. A galetki mágus megakadályozta a varázslat létrejöttét. (-9 vp.) A galetki mágus elõhív egy õsi villám varázslatot. Rezisztálod a varázslatot. A földelementál rád veti magát. Lesújt rád bal mancsával. Félrehajoltál. Feléd üt jobb mancsával. Hátraugrasz a támadás elõl. Állkapcsát csattogtatva, harapásra készül fogával. (25 ép-t sebzõdtél). Tüskéd a bõrébe fúródik. Regenerálsz (+63 ép)
*** 6. KÖR *** Magadban motyogva, létrehozol egy szellemkalapácsot. A galetki mágus megakadályozta a varázslat létrejöttét. (-9 vp.) A galetki mágus elõhív egy õsi villám varázslatot. Ellenállsz a varázslatnak. A földelementál rád támad. Feléd üt bal mancsával. Kacagsz a nevetséges próbálkozáson. Odaken neked jobb mancsával. Elkerülted. Támad fogával. Nem talált. Regenerálsz (+23 ép)
[A csatában összesen 432 sebzést okoztál, és 179 sebzést kaptál.] Egyikõtök sem tudott gyõzedelmeskedni!

(288. kaland:) Odasétálsz az építményhez, és megpróbálod az ajtót. Nincs bezárva! Belépsz az épületbe. Az elsõ szoba üres, a padlót csontok borítják. Továbbmész a második szobába. Szíved hevesen kalapálni kezd, amikor ellenséget pillantasz meg. Ellenfeleid 2 kõgólem (#256) [aura: rezisztencia: 79.].

*** 1. KÖR *** Thor mágikus ereje felhasználásával elõidéz egy ellenáll.megtörését. Thor rúnákat rajzol a levegõbe, mire létrejön egy elemi védelem. ( +40 tûzimmunitás, +40 hidegimmunitás, +40 savimmunitás, +40 elkt.immunitás, +40 imm.mérg.gázra.) Hadnagy a mágia különös nyelvén mormol. Létrejött egy tûzfal! Elmormolsz egy kegyencek oltalma varázslatot. (-32 vp.) Óvatosan beszürcsölsz 1 jéglehelet italát. ( +15 jéglehelet.) Éjfél az 1. kõgólem irányába megy. Natasa elindul a 2. kõgólem felé. A 2. kõgólem Natasa irányába megy. Az 1. kõgólem Éjfél felé mozog. Éjfél és az 1. kõgólem egymással harcolnak. Natasa és a 2. kõgólem egymással harcolnak. Átvállalsz 19 sebzést, amibõl 6 sebzést kapsz meg. Átvállalsz 14 sebzést, amibõl 5 sebzést kapsz meg. Regenerálsz (+11 ép)
*** 2. KÖR *** Néhány rövid kézmozdulat után Thor létrehoz egy isteni harag varázslatot. Az 1. kõgólem rezisztálja. A 2. kõgólem rezisztálja. Heves kézmozdulatok közepette Hadnagy elmormol egy energiatüskét. Az 1. kõgólemet védi rezisztanciája. A 2. kõgólem felé mozogsz, hogy megtámadhasd. Natasa és a 2. kõgólem egymással harcolnak. Éjfél és az 1. kõgólem egymással harcolnak. Megtámadod a 2. kõgólemet. Csonttá fagyasztod jéghideg leheleteddel. (125 ép-t sebeztél). A káosz helytartójának tõrével lesújtasz. Fürgén elhajolt. Átvállalsz 19 sebzést, amibõl 6 sebzést kapsz meg. Átvállalsz 15 sebzést, amibõl 5 sebzést kapsz meg. Regenerálsz (+11 ép)
*** 3. KÖR *** Összegyûjtve mágikus energiáit, Thor elvarázsol egy isteni haragot. Az 1. kõgólemet védi rezisztanciája. A 2. kõgólem ellenáll a varázslatnak. Hadnagy varázshatalma segítségével elmond egy gyógyító szellõt. Éjfél visszanyer 35 életpontot. Natasa gyógyul 36 ép-t. Thor visszanyer 2 életpontot. Natasa és a 2. kõgólem egymással harcolnak. A 2. kõgólem holtan terül el. Éjfél és az 1. kõgólem egymással harcolnak. Ellenfeled, akit támadni akartál, már halott! Átvállalsz 13 sebzést, amibõl 4 sebzést kapsz meg. Regenerálsz (+4 ép)
*** 4. KÖR *** Heves kézmozdulatok közepette Thor elmormol egy isteni haragot. Az 1. kõgólemet védi rezisztanciája. Magában motyogva, Hadnagy létrehoz egy energiatüskét. Az 1. kõgólem ellenáll a varázslatnak. Natasa az 1. kõgólemet támadja. Az 1. kõgólem kileheli lelkét.
[A csatában összesen 125 sebzést okoztál, és 26 sebzést kaptál. Szolgáid ill. szövetségeseid által okozott/kapott sebzés: Éjfél: 447/46, Natasa: 592/34, Thor: 0/0, Hadnagy: 0/0.] Gyõzelmet arattál! Apró villámok csapdosnak, miközben magadba szívod a lélekenergiát (+6%). Szolgáidnak 153% jut. Összegyûjtöd a "kincset": a káosz híveinek mellvértje, az ellenállás kõrisfa íja, egy õskõ, 5 drágakõ és 66 arany. Hadnagy kajával tömi magát. (+25% jóllakottság.)
Továbbmész. Hohó, micsoda érdekesség! Egy csápok sokaságából álló fal magasodik elõtted. Megérinted. A fal segítõkészen nyílni kezd, de aztán összerándul, és zárva marad. Most látod csak, valamelyik agyatlan szörny megpróbálta a falat szétszaggatni! Ha rendelkezel min. 12-es szintû kisebb gyógyítással, helyrehozhatod a kárt, és a csápfal-zsilip újra mûködni fog. Elõhívsz egy kisebb gyógyítás varázslatot. Meggyógyítod a falat ért sérüléseket. Ezután finoman hozzáérsz a csápok nyüzsgõ sokaságához. Az élõ fal segítõkészen feltárul, érzed a belõle áradó hálát! (-4 vp.)
Kanyargó folyosólabirintus vezet tovább.
[Csapdaészlelés próba 17-es küszöbre: sikeres] Több alkalommal is el kell kerülnöd jól álcázott veremcsapdákat.
Kutatni kezdesz, próba szerencse alapon. Sikerrel: egy immunitás itala, egy csapdaészlelés itala, egy fogazott kard és egy vörös maszk.
A küldetést sikeresen végrehajtottad. Jutalmad 3 hõsiesség pont, 1 képességpont és 70% lélekenergia. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot.

(427. kaland:) Újra végigmész a sziklaperemen, egészen a kapaszkodókig. Hát, nem tûnik valami stabilnak a dolog! Körültekintõen, kapaszkodva mászol le.
[Mászás próba 15-ös küszöbre: sikeres] Elengedve az utolsó kapaszkodót, leugrasz a peremre.
Könnyelmûség volt feltételezned, hogy harc nélkül megúszhatod ezt a kalandot! Ellenfeled egy kristálypók (#384) [aura: rezisztencia: 50.].
A meglepetés miatt a harc közeltávról indul.
*** 1. KÖR *** Magában motyogva, Thor létrehoz egy ellenáll.megtörését. Magában motyogva, Thor létrehoz egy elemi védelmet. ( +40 tûzimmunitás, +40 hidegimmunitás, +40 savimmunitás, +40 elkt.immunitás, +40 imm.mérg.gázra.) A kristálypók mágikus ereje felhasználásával elõidéz egy teljes sötétséget. Rezisztálod a varázslatot. Éjfél elkerülte a varázslatot. Natasa megtántorodik. Thor ellenállt a varázslatnak. Hadnagy megtántorodik. Hadnagy ellõ egy tûzfal varázslatot. Mormolsz a mágia különös nyelvén. Létrejött egy kegyencek oltalma! (-32 vp.) Elmormolsz egy a forrás érintése varázslatot. (-5 vp.) Natasa a kristálypókot támadja. Éjfél a kristálypókot támadja.
*** 2. KÖR *** Heves kézmozdulatok közepette Thor elmormol egy jégcsóvát. A kristálypók ellenáll a varázslatnak. Hadnagy elmond egy energiatüske varázslatot. A kristálypókot védi rezisztanciája. Ellõsz egy lélekfacsarás varázslatot. A kristálypók 192 ép-t sebzõdik. (+61% lélekenergia.) Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. (-14 vp.) A kristálypók és Éjfél egymással harcolnak. Átvállalsz 17 sebzést, amibõl 6 sebzést kapsz meg. Éjfél kontaktméreg áldozata lett. Éjfél halálhörgés közepette a földre zuhan. Natasa és a kristálypók egymással harcolnak. Regenerálsz (+6 ép)
*** 3. KÖR *** Magában motyogva, Thor létrehoz egy jégcsóvát. A kristálypók 156 ép-t sebzõdik. A kristálypók hörögve elterül. Rúnákat rajzolsz a levegõbe, mire létrejön egy ellenáll.megtörése. (-5 vp.) Elmormolsz egy óriáserõ varázslatot. Végtagjaid megerõsödnek (+6 méretükre). (-4 vp.)
[A csatában összesen 192 sebzést okoztál, és 6 sebzést kaptál. Szolgáid ill. szövetségeseid által okozott/kapott sebzés: Éjfél: 70/17, Natasa: 0/0, Thor: 156/0, Hadnagy: 0/0.] Gyõztél! Magadba szívod a megérdemelt jutalmat, a lélekenergiát (+6%). Szolgáidnak is jut 153%. Viszed, ami mozdítható: a sav csillogó fejpántja, 11 drágakõ és 2 nordkristály. Natasa habzsolja az ételt. (+25% jóllakottság.)
Nem hiába fáradtál! A következõ kincse(ke)t találtad: a sav szürke maszkja, a túlélés ónix karkötõje és a yeti szarvas sisakja.
A küldetést sikeresen végrehajtottad. Jutalmad 3 hõsiesség pont, 1 képességpont és 70% lélekenergia.
(Feltételes gyógyítás templomban:) Elmész a templomba, amely egy ezernyi gyertyával megvilágított barlangcsarnok. A fénytõl kissé elvakulva lépsz be. Egy szolgádat szeretnéd gyógyíttatni. A papok varázsolnak. Szolgád, quwarg harcos újra él és egészséges. Megköszönöd a papok segítségét, és kifizetsz 50 aranyat.

(392. kaland:) Megkeresed a barlangnyílást, amit korábban a találtál. A fal ugyan meredek, de nem függõleges, és jócskán van rajta kapaszkodó. Erõdben, ügyességedben bízva mászol felfelé.
[Mászás próba 16-os küszöbre: sikeres] Bemászol a barlangba.
Ráébredsz, hogy nem vagy egyedül. Ellenfeleid 3 krakolich (#313).

*** 1. KÖR *** Heves kézmozdulatok közepette Thor elmormol egy ellenáll.megtörését. Thor a mágia különös nyelvén mormol. Létrejött egy elemi védelem! ( +40 tûzimmunitás, +40 hidegimmunitás, +40 savimmunitás, +40 elkt.immunitás, +40 imm.mérg.gázra.) Magában motyogva, Hadnagy létrehoz egy tûzfalat. Ellõsz egy kegyencek oltalma varázslatot. (-32 vp.) Mágikus erõd felhasználásával elõidézel egy ellenáll.megtörését. (-5 vp.) Natasa a 2. krakolichet rohamozza. Éjfél megközelíti a 3. krakolichet. A 2. krakolich elindul Natasa felé. Az 1. krakolich Thor irányába megy. Az 1. krakolich sebzõdik 102 ép-t a tûzfaltól. A 3. krakolich Éjfél irányába megy. Natasa és a 2. krakolich egymással harcolnak. Éjfél és a 3. krakolich egymással harcolnak. Átvállalsz 1 sebzést, amibõl 0 sebzést kapsz meg. Átvállalsz 1 sebzést, amibõl 0 sebzést kapsz meg. Átvállalsz 1 sebzést, amibõl 0 sebzést kapsz meg. Az 1. krakolich Thort támadja. Átvállalsz 15 sebzést, amibõl 5 sebzést kapsz meg. Átvállalsz 15 sebzést, amibõl 5 sebzést kapsz meg. Átvállalsz 14 sebzést, amibõl 5 sebzést kapsz meg. Átvállalsz 1 sebzést, amibõl 0 sebzést kapsz meg. Átvállalsz 1 sebzést, amibõl 0 sebzést kapsz meg. Átvállalsz 1 sebzést, amibõl 0 sebzést kapsz meg. Átvállalsz 1 sebzést, amibõl 0 sebzést kapsz meg. Regenerálsz (+22 ép)
*** 2. KÖR *** Thor rúnákat rajzol a levegõbe, mire létrejön egy isteni harag. Az 1. krakolich sebzõdik 63 ép-t. A 2. krakolich 61 sebzést kap. A 3. krakolich 62 ép-t sebzõdik. Hadnagy elõhív egy gyógyító szellõ varázslatot. Éjfél gyógyul 6 ép-t. Gyógyítja Natasát (+3 ép). Thor visszanyer 44 életpontot. Elmondasz egy lélekfacsarás varázslatot. Az 1. krakolich sebzõdik 207 ép-t. (+61% lélekenergia.) Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. A 2. krakolich 201 ép-t sebzõdik. Lélekenergiát nyersz ki (+40%) A 3. krakolich 202 sebzést kap. (+20% lélekenergia.) Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. (-14 vp.) Natasa és a 2. krakolich egymással harcolnak. Éjfél és a 3. krakolich egymással harcolnak. Átvállalsz 1 sebzést, amibõl 0 sebzést kapsz meg. Átvállalsz 2 sebzést, amibõl 0 sebzést kapsz meg. Átvállalsz 1 sebzést, amibõl 0 sebzést kapsz meg. Átvállalsz 1 sebzést, amibõl 0 sebzést kapsz meg. Átvállalsz 1 sebzést, amibõl 0 sebzést kapsz meg. Átvállalsz 1 sebzést, amibõl 0 sebzést kapsz meg. Natasa ledermed. Átvállalsz 1 sebzést, amibõl 0 sebzést kapsz meg. Átvállalsz 1 sebzést, amibõl 0 sebzést kapsz meg. Az 1. krakolich Thort támadja. Átvállalsz 15 sebzést, amibõl 5 sebzést kapsz meg. Átvállalsz 16 sebzést, amibõl 5 sebzést kapsz meg. Átvállalsz 16 sebzést, amibõl 5 sebzést kapsz meg. Regenerálsz (+23 ép)
*** 3. KÖR *** Thor elmond egy isteni harag varázslatot. Az 1. krakolich 64 sebzést kap. A 2. krakolich 64 ép-t sebzõdik. A 3. krakolich 67 ép-t sebzõdik. Összegyûjtve mágikus energiáit, Hadnagy elvarázsol egy gyógyító szellõt. Éjfél gyógyul 5 ép-t. Natasa visszanyer 4 életpontot. Gyógyítja Thort (+47 ép). Varázshatalmad segítségével elmondasz egy elbájolást. Az 1. krakolich csatasorba áll a te oldaladon. (-19 vp.) Az 1. krakolich a 2. krakolichet rohamozza. Éjfél és a 3. krakolich egymással harcolnak. Átvállalsz 1 sebzést, amibõl 0 sebzést kapsz meg. Átvállalsz 1 sebzést, amibõl 0 sebzést kapsz meg. Az 1. krakolich a 2. krakolichet támadja. A 2. krakolich Natasát támadja. Átvállalsz 1 sebzést, amibõl 0 sebzést kapsz meg. Átvállalsz 4 sebzést, amibõl 1 sebzést kapsz meg. Átvállalsz 1 sebzést, amibõl 0 sebzést kapsz meg. Átvállalsz 2 sebzést, amibõl 0 sebzést kapsz meg. Regenerálsz (+6 ép)
*** 4. KÖR *** Thor elmormol egy isteni harag varázslatot. A 2. krakolich 66 ép-t sebzõdik. A 3. krakolich sebzõdik 72 ép-t. Hadnagy elmormol egy gyógyító szellõ varázslatot. Éjfél gyógyul 2 ép-t. Gyógyítja Natasát (+8 ép). Gyógyítja az 1. krakolichet (+67 ép). Elõhívsz egy elbájolás varázslatot. A 2. krakolich csatasorba áll a te oldaladon. (-19 vp.) Natasa a 3. krakolichet támadja. A 3. krakolich halálhörgés közepette a földre zuhan.
[A csatában összesen 610 sebzést okoztál, és 51 sebzést kaptál. Szolgáid ill. szövetségeseid által okozott/kapott sebzés: Éjfél: 469/11, Natasa: 423/15, Thor: 519/91, Hadnagy: 102/0.] Gyõztél! Apró villámok csapdosnak, miközben magadba szívod a lélekenergiát (+12%). Szolgáidnak 285% jut. Elrakod a zsákmányt, ami 2 krakolich csont. Hadnagy eszik. (+25% jóllakottság.)
(Feltételes idézés:) lila manaitallal nyersz vissza manát. Kapsz 143 varázspontot.
Alaposan körbevizsgálódsz. És igen, találsz is valamit: egy õsmana itala.
A küldetést sikeresen végrehajtottad. Jutalmad 3 hõsiesség pont, 1 képességpont és 70% lélekenergia.

(346. kaland:) Felkeresed a titkos járatot. Nekiveselkedve, odébbtolod a sziklatömböt. A járat szûk, épphogy csak elférsz benne. Óvatosan haladsz elõre. Nocsak, úgy tûnik ellenfélre akadtál! Ellenfeled egy lávacsiga (#383) [aura: mágia: 36.].

*** 1. KÖR *** Magában motyogva, Thor létrehoz egy ellenáll.megtörését. Összegyûjtve mágikus energiáit, Thor elvarázsol egy elemi védelmet. ( +40 tûzimmunitás, +40 hidegimmunitás, +40 savimmunitás, +40 elkt.immunitás, +40 imm.mérg.gázra.) Heves kézmozdulatok közepette Hadnagy elmormol egy tûzfalat. Mágikus erõd felhasználásával elõidézel egy kegyencek oltalmát. (-32 vp.) Varázshatalmad segítségével elmondasz egy a forrás érintését. (-5 vp.) Natasa a lávacsiga felé mozog. Éjfél elindul a lávacsiga felé. A lávacsiga Éjfél irányába megy. Natasa a lávacsigát támadja. a lávacsiga testébe kontaktméreg hatol. Átvállalsz 11 sebzést, amibõl 3 sebzést kapsz meg. A lávacsiga hörögve elterül. A tetem nagy durranással szétrobban. Éjfél sebzõdik 66 ép-t. Átvállalsz 33 sebzést, amibõl 11 sebzést kapsz meg. Natasa 71 ép-t sebzõdik. Átvállalsz 36 sebzést, amibõl 12 sebzést kapsz meg. Regenerálsz (+26 ép)
[A csatában összesen 0 sebzést okoztál, és 26 sebzést kaptál. Szolgáid ill. szövetségeseid által okozott/kapott sebzés: Éjfél: 0/33, Natasa: 83/47, Thor: 0/0, Hadnagy: 0/0.] Ismét látványosan gyõzedelmeskedtél. Magadba szívod a megérdemelt jutalmat, a lélekenergiát (+5%). Szolgáidnak is jut 128%. Elrakod a zsákmányt, ami a tolvaj aranyozott nyaklánca, 13 drágakõ és 2 pirgamit. Thor eszik. (+25% jóllakottság.)
Egy asztalt látsz, két székkel. Az egyik széken egy jól megtermett troll ül. A másik székre mutat: - Ha azt akarod, hogy továbbengedjelek, le kell hogy nyomjál szkanderben! - Bólintasz, mintha ez lenne a legtermészetesebb.
[Erõ próba 16-os küszöbre: sikeres] Könnyedén lenyomod a buta trollt. Az szomorúan biccent. - Jól van, továbbmehetsz! -
Egy kettõs lakattal védett, dombormûves bronzajtó van elõtted. Persze izgatja a fantáziádat, hogy mi lehet odabent. Álkulcsokat és drótokat veszel elõ, remélve, hogy nem jelent problémát ez a zár.
[Zárnyitás próba 13-as küszöbre: sikeres] Megérte a fáradtságot, kinyitottad az ajtót! Várakozva lépsz be rajta.
Alaposan körbevizsgálódsz. És igen, találsz is valamit: egy Tyrex malachitgyûrûje és a káosz árnyéknyaklánca.
A küldetést sikeresen végrehajtottad. Jutalmad 3 hõsiesség pont, 1 képességpont és 70% lélekenergia. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot.
[117 TVP-t használtál fel, maradt még 727.]
[Automatikus zsákbarakás:] Berakod a zsákba: 2 nordkristály, 2 krakolich csont, 2 pirgamit.

tk 81 732 732 732 732 81. többszemélyes kaland
Sajnálom, de nincs ilyen kalandod. (Vagy elavult, vagy rossz számot adtál meg.)
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 727.]
fel felköltözés a következõ szintre
Úgy döntesz, hogy már elég érett és harcedzett vagy ahhoz, hogy keményebb kihívásokkal nézz szembe. És mivel az Õsök áldását is megszerezted, tényleg semmi akadálya nincs, hogy a következõ szintre, tágasabb barlangba költözzél! Összeszeded minden holmidat, és elmész a szint középpontjába. A hatalmas központi csarnok kellõs közepén egy óriási, plafontól padlóig tartó cseppkõ van, amelynek oldalába csigalépcsõt faragtak. Ez az egyetlen út a szintek között! A lépcsõ tövében két óriási galetki szobor áll, szemük vörös fényben izzik. Rettegve mész közelebb. A szemek fénye zöldre vált, az Õsök áldása kísér! Bátran lépkedsz el a szobrok között, és semmi rossz nem történik. Hosszú ideig tart, amíg felérsz. Egy fehér, márványfalú henger belsejében találod magad. Nem látsz kijáratot. Egyszercsak szikrázni kezd a levegõ, apró villámok csapdosnak beléd! Üvöltesz a fájdalomtól, holott tudod, hogy ez egyike a város vezetõi által felállított kamráknak, amelyek a galetkik fejlõdését gyorsítják fel. Persze nem lehet túl gyakran alkalmazni, hisz az halálos lehet... Kimerülten terülsz el. Mikor magadhoz térsz, egy, a lentihez hasonló barlangban találod magad, a fehér kupolának nyoma sincs. Sehol a lejárat! Megtapogatod magad: a kezelés hasznos volt! (+10 méret, +10 max. varázspont, +10 képességpont.) Ez hát a harcosok szintje! A továbbvezetõ feljáratnál két, a lentihez hasonló szobor áll, szemük tiltó vörössel izzik. Hmm, még idõbe fog telni, amíg tovább akarsz költözni. Elindulsz a lakóhelyek irányába. Egy-két galetkit látsz, ellenséges pillantásokkal méregetnek: gyorsan fel kell majd készülnöd a portyázókra. Ideje barlangot keresni! Hosszasan kutatsz, néha alig sikerül a harcot elkerülni, amikor pihenõ galetkiket zavarsz meg. Végül találsz egy kényelmes, száraz barlangot, amelynek a bejáratán pont beférsz. Huh! Izgatottan várod, hogy megkezdhesd az új szint felderítését. Csak egy dolgot sajnálsz: hogy káosztárgyaid idefent elkorhadtak, szétestek. Talán mégis el kellett volna õket adni felköltözés elõtt. [ld. enc.]
[30 TVP-t használtál fel, maradt még 697.]

be 20 20 1 meglátogatod a 20. épületet
Felkeresed a remetét, és megkéred, hogy mondja el, honnan lehet ezúttal bejutni a Legendák Völgyében, és milyen szolgákat vitt magával a vadászó galetki lord. A remete természetesen elõször egy feladvánnyal szolgál. A megfejtést a következõ fordulódban a BE 20 20 {megoldás} paranccsal közölheted. Ha a megoldás törtszám, kerekíts, az ilyen feladatoknál lehet 1-2 eltérés. A remete elmondja, hogy hogyan edzette a kezét.
- Az elsõ nap fogtam egy tiagle csiga házát, és megpróbáltam összeroppantani. Nagyon kemény, egyszer próbáld ki te is! Mikor végre sikerült, sajgott a kezem. Másnap két csigaházat tudtam összeroppantani. Harmadnap már hármat, és így tovább, minden nap eggyel többet. Most pedig, akár a köveket is el tudom törni a puszta kezemmel! Sokan kérdezték, hogy mennyi gyakorlás szükséges ahhoz, hogy valaki ilyen szintre eljusson. Megmondom õszintén, nem számoltam az idõt. Az egyik lelkes érdeklõdõ nekiállt, és megszámolta a csigahéjakat, amiket a barlangom mellé dobta ki. Azt mondta, körülbelül 325 csigát roppantottam el! Szerinted hány napig tartott az edzésem?
[5 TVP-t használtál fel, maradt még 692.]

bb 1 1 2 3 4 7 több épület meglátogatása
[be 1:] Elmész a szint középpontjában épült boltba. Elsõ dolgod, hogy végigkérdezed a kínálatot, és megkérded, mi mennyibe kerülne neked: Thór kerek pajzsa (#36611) 282 ap, Tyrex aranyozott nyaklánca (#37183) 801 ap, Földanya lovagi lemezpáncélja (#38802) 747 ap, Tûzúr malachitgyûrûje (#39477) 485 ap, Tûzúr vívótõre (#39553) 792 ap, Leah ezüst nyaklánca (#39882) 541 ap, kemény bõrpáncél (#3) 26 ap, bõrpáncél (#9) 13 ap, üvegcse (#14) 2 ap, bolhedor szárny (#15) 6 ap, mandolin (#19) 52 ap, kötél (#128) 13 ap, nordkristály (#146) 7 ap, lemúr hártya (#161) 3 ap, smaragd esszencia (#229) 52 ap, törp szekerce (#235) 65 ap, khazdar taréj (#268) 20 ap, lelakatolt ládikó (#310) 390 ap, mágikus védõruha (#341) 390 ap, olaj (#415) 13 ap, elsõsegély csomag (#619) 6000 ap, feneketlen zsák (#643) 1300 ap, az erõ kõrisfa íja (#1723) 404 ap, az egészség vaspajzsa (#2863) 404 ap, az egészség márványamulettje (#2999) 588 ap, a mágia szürke maszkja (#3343) 388 ap, a gladiátor keresztszimbóluma (#6163) 455 ap, a törpék csillogó fejpántja (#6508) 446 ap, a törpék aranyozott nyaklánca (#6583) 455 ap, a hatalom arany fejpántja (#6959) 658 ap, a hatalom jáde karkötõje (#7094) 658 ap, a kobra ónixgyûrûje (#7528) 446 ap, a harcos aranyozott nyaklánca (#7933) 455 ap, a harcos jádegyûrûje (#7979) 658 ap, a tolvaj arany fejpántja (#9209) 658 ap, az elfek jáde karkötõje (#10694) 658 ap, a merénylõ bíbor köpenye (#11039) 652 ap, a merénylõ arany nyaklánca (#11084) 669 ap, a merénylõ harci íja (#11174) 677 ap, a tudós ébenfa lándzsája (#11684) 677 ap, a remete bíbor köpenye (#12389) 652 ap, a remete malachit fülbevalója (#12509) 652 ap, a harcmûvész szöges pajzsa (#13664) 677 ap, a majom gyíkbõr öve (#14219) 652 ap, a gepárd aranyozott nyaklánca (#15583) 455 ap, a gepárd arany nyaklánca (#15584) 669 ap, a gepárd malachit fülbevalója (#15659) 652 ap, a sas harci nyílpuskája (#16138) 492 ap, a természet bíbor köpenye (#16889) 652 ap, a természet aranyozott nyaklánca (#16933) 455 ap, a természet aranyozott fülbevalója (#17008) 439 ap, a bölcsesség lovagi mellvértje (#17699) 767 ap, a torony ezüstcsizmája (#18224) 658 ap, a torony ónix karkötõje (#18343) 446 ap, a torony kõrisfa íja (#18373) 461 ap, az energia szöges öve (#18718) 439 ap, az energia arany nyaklánca (#18734) 669 ap, az energia hosszú lándzsája (#18883) 461 ap, a ragadozó harci íja (#20174) 677 ap, a gyõzelem elit lemezpáncélja (#20803) 586 ap, a tökéletesség vas mellvértje (#21748) 539 ap, a tökéletesség vaspajzsa (#21763) 461 ap, a tökéletesség szarvas sisakja (#21778) 461 ap, a tökéletesség vörös maszkja (#21794) 588 ap, a tökéletesség arany fejpántja (#21809) 588 ap, a tökéletesség bíbor köpenye (#21839) 581 ap, a tökéletesség szöges öve (#21868) 439 ap, a tökéletesség aranyozott fülbevalója (#21958) 439 ap, a tökéletesség hosszú lándzsája (#22033) 461 ap, a tûz díszes sisakja (#22229) 536 ap, a tûz vörös maszkja (#22244) 517 ap, a tûz harci nyílpuskája (#22438) 377 ap, a jég bronz amulettje (#22798) 330 ap, a jég jádegyûrûje (#22829) 517 ap, az enyészet csillogó fejpántja (#23158) 330 ap, az enyészet ónixgyûrûje (#23278) 330 ap, az enyészet ónix karkötõje (#23293) 330 ap, az enyészet vívótõre (#23353) 330 ap, az enyészet lovagi kardja (#23369) 536 ap, a villám csillogó fejpántja (#23608) 330 ap, a villám harci íja (#23774) 536 ap, a méreg kõrisfa íja (#24223) 346 ap, a sün arany fejpántja (#24959) 517 ap, a sün gyíkbõr öve (#25019) 511 ap, a sün fogazott tõre (#25154) 517 ap, a teknõs díszes köntöse (#25453) 330 ap, a teknõs ónixgyûrûje (#25528) 330 ap, a teknõs lovagi kardja (#25619) 536 ap, a szalamandra szürke maszkja (#25843) 330 ap, a szalamandra fogazott kardja (#26068) 346 ap, a yeti arany fejpántja (#26309) 517 ap, a yeti bíbor köntöse (#26354) 517 ap, a yeti aranyozott fülbevalója (#26458) 324 ap, a sav ezüst lemezpáncélja (#26654) 681 ap, a sav csillogó fejpántja (#26758) 330 ap, a sav ónixgyûrûje (#26878) 330 ap, a sav hosszú lándzsája (#26983) 346 ap, az elektromosság aranyozott fülbevalója (#27358) 324 ap, az elektromosság fogazott tõre (#27404) 517 ap, a légzés nehéz harci nyílpuskája (#27839) 572 ap, az angyalok szürke maszkja (#28093) 330 ap, az angyalok bíbor köntöse (#28154) 517 ap, az ellenállás vívótõre (#28753) 330 ap, a bûz ezüst lemezpáncélja (#28904) 681 ap, a bûz vaspajzsa (#28963) 346 ap, a bûz szöges pajzsa (#28964) 536 ap, a bûz gyíkbõr öve (#29069) 511 ap, a bûz malachit fülbevalója (#29159) 511 ap, a sólyom harci íja (#29624) 536 ap, a sólyom harci nyílpuskája (#29638) 377 ap.
Automatikus eladás: Eladod a pontosság aranyozott fülbevalóját 215 aranyért. Eladod az elektromosság kõrisfa íját 195 aranyért. Eladod az angyalok aranyozott nyakláncát 191 aranyért. Eladod az erõ jáde karkötõjét 331 aranyért. Eladsz 1 az elektromosság aranyozott fülbevalóját 183 aranyért. Eladod a jég hosszú lándzsáját 195 aranyért. Eladsz 1 a tökéletesség szöges övét 248 aranyért. Eladod a védekezés nehéz harci nyílpuskáját 362 aranyért. Eladod a kígyó zangrozi csizmáját 251 aranyért. Eladod a teknõs kék köpenyét 107 aranyért. Eladod a sav bíbor köntösét 292 aranyért. Eladod a gyorsaság bíbor köpenyét 328 aranyért. Eladsz 1 hosszú lándzsát 65 aranyért. Eladod a remete aranyozott fülbevalóját 248 aranyért. Eladod a bûz árnyéktõrét 433 aranyért. Eladod a mentát kõrisfa íját 260 aranyért. Eladod a yeti vívótõrét 186 aranyért. Eladod a villám kék köpenyét 107 aranyért. Eladod a pontosság bíbor pikkelyvértjét 245 aranyért. Eladod a bûz szöges övét 183 aranyért. Eladod az angyalok ónix karkötõjét 186 aranyért. Eladod a gólem vívótõrét 251 aranyért. Eladod a gyorsaság háromszögszimbólumát 141 aranyért. Eladod a pontosság vívótõrét 219 aranyért. Eladod a méreg ónix karkötõjét 186 aranyért. Eladod a sün nehéz harci nyílpuskáját 322 aranyért. Eladod a tökéletesség harci nyílpuskáját 278 aranyért. Eladod a sebezhetetlenség jáde karkötõjét 371 aranyért. Eladod a tudás sárgaréz nyakláncát 85 aranyért. Eladod a méreg aranyozott nyakláncát 191 aranyért. Eladod az ellenállás kõrisfa íját 195 aranyért. Eladsz 1 fogazott kardot 65 aranyért. Eladsz 1 vörös maszkot 94 aranyért. Eladsz 1 a sav csillogó fejpántját 186 aranyért. Eladod a sav szürke maszkját 186 aranyért. Eladod a túlélés ónix karkötõjét 251 aranyért. Eladod a yeti szarvas sisakját 195 aranyért. Eladod a tolvaj aranyozott nyakláncát 256 aranyért. Eladsz 1 Tyrex malachitgyûrûjét 273 aranyért.

[be 1:] Hazamész a boltból. Ellátogatsz a helyi "fûszerárushoz". A boltos remek melót ajánl számodra. Egy ügyfelének szüksége lenne a szint egyik befolyásos galetkijének, Vörös Trohogernek a kedvenc nyakláncára. Sokat fizetne érte. Tehát azt a nyakláncot kell ellop... izé... megszerezned valahogyan. De hogyan? És egyáltalán... érdemes-e kockáztatni Trohoger haragját? (2. kaland, összesen 70 TVP-t igényel.)

[be 2:] Elhagyod a boltot. Elmész a szint középpontjában épült aukciósházba. Elkéred a jelenlegi aukciós listát. Jelenleg nincs semmilyen tárgy az aukciós listán. Mikor átléped az aukciós ház küszöbét egy bosszús galetkibe botlasz. Majdnem fellök, ahogy távozik. Valami szoborról hablatyol, de nem érted, hogy pontosan mit mond. Nem sokkal késõbb már az aukciós ház vezetõje elõtt állsz. Papírjaiba mélyedve asztalánál szöszmötöl, sokáig tudomást sem vesz jelenlétedrõl.
- Mit akarsz? - néz fel végül.
- Kevés munkát és vaskos jutalmat - vágod rá azonnal.
- Hozz nekem 5 gólemagyagot és 3 kristályfatty port, talán ez nem lesz túl megerõltetõ. És most hagyj dolgozni! - parancsolja, és egy újabb könyvet kezd átvizsgálni. Réginek és értékesnek tûnik. Hamarosan elunod a várakozást, és dolgod után nézel. Úgy tûnik, nem sikerült komoly feladatot kapni, de talán érdemes lesz elhozni a kért tárgyakat, úgyis csak a helyet foglalják a barlangodban (6. kaland, összesen 100 TVP-t igényel.)

[be 3:] Elhagyod az aukciós házat. Ellátogatsz az ébenfekete varázslótoronyhoz. Egy sötét csuklyás mágus fogad. Megkapod a szinten megtanulható új varázslatok listáját. Ezeken felül persze minden, korábbi szinten is ismert varázslat tanulható (ha volt ilyen). Zárójelben a varázslat sorszáma, a szükséges Intelligencia szint, és az arany ár látható: tûzlabda (#232, IQ19, 5000ap) õsi villám (#233, IQ18, 5600ap) szellempöröly (#234, IQ20, 4800ap) rothadás (#235, IQ14, 3200ap) méregimmunitás (#236, IQ7, 4000ap) Valami küldetésért kuncsorogsz, a mágustorony mestere fogad is, majd vérben úszó szemekkel rádvicsorít:
- Hozz ötven darab wobramung szívet. Váháhháááá... ezaz, hozz százat a szívükbõl, az finom eledel lesz, grrrrgrrr.... Kapsz érte három varázskövet meg három õskövet! Na, és most eredj. Gvihiirigieiiii... grrrr...
Hát úgy tûnik a mester kicsit megzakkant, de sebaj, ennyi kincsért cserébe szívesen levadászol neki pár wobramungot, aztán felõled nyugodtan megeheti a szíveket, csak megkapd a jutalmadat... (10. kaland, összesen 55 TVP-t igényel.)

[be 4:] Meglátogatod a galetkik nagymúltú akadémiáját. Az információs részlegnél érdeklõdsz az igénybe vehetõ új szolgáltatások felõl. Új szakértelmet a BE 4 {szakértelem} paranccsal sajátíthatsz el, 5 kno és 20 TVP árán. Új végtagot a BE 4 {végtag} paranccsal növeszthetsz 10 kno és 20 TVP árán. A {végtag} típustól függõen 100-105 lehet. Az 1. szinten 1, a 2-3. szinten 2, a 4-6. szinten 3, a 7-9. szinten 4, a 10-12. szinten 5, a 13-16. szinten 6 végtagod lehet. Végtag szakértelmet a BE 4 {képesség} {végtag} paranccsal sajátíthatsz el, 5 kno és 20 TVP árán. Részletesebben ld. szabálykönyv, Épületek, Akadémia. Már elsajátíthatod az akadémián a párbajozás (34-es) szakértelmet, ami igen hasznos, ha más galetkikkel csatázol. Jó, hogy jössz, Viora! Van egy kis gondunk, ezzel a Zurbulum gyerekkel, aki itt dolgozik az akadémián. A jó öreg Zuveghar professzor módszereit tanulmányozza, és mint mindig, most is sikerült létrehoznia valami veszélyes mutáns torzszülöttet. Kérlek, segíts nekünk elpusztítani ezt a veszedelmes szörnyeteget, és helyreállítani az akadémia érintett helyiségeinek épségét!(16. kaland, összesen 60 TVP-t igényel.)

[be 7:] Meglátogatod a szint központi barlangját, ahol az akadémia, a boltok, a vegetáriánusok kertjei és az elöljáró palotája foglal helyet. A palota felé irányítod lépteidet. Áhítattal lépsz be a hatalmas kõépületbe, ahonnét a szint életét irányítják. A helytartói palota mellett sétálva, egy nagy, milgandokkal megvilágított plakátot látsz. Hozzálátsz, hogy kiböngészd a cirkalmas betûket. A lényeg - persze a szokásos bürokrata fogalmazásban - hogy felszámolták a "Le a xenókkal" ellenállási mozgalmat, és akinek esetleg még ezüst xenó embléma van a birtokában, az szolgáltassa be, különben õt magát is lázadónak fogják minõsíteni.
Valóban ezzel foglalkozna a helytartó, hogy átkutattassa a galetkik otthonát holmi ezüst emblémák után? Elég nevetségesnek tûnik. Másrészrõl, ha lázadónak nyilvánítanak, elég kellemetlen lenne... Talán el kéne gondolkodnod rajta, hogy leadd te is, most büntetlenséget ígérnek mindenkinek, aki önként leadja a rebellis szimbólumot. (33. kaland, összesen 25 TVP-t igényel.)
[30 TVP-t használtál fel, maradt még 662.]

bb 9 20 8 21 több épület meglátogatása
[be 9:] Ellátogatsz a templomba, ez egy nagy, gyertyákkal kivilágított barlang, tele furcsa szobrokkal. Csuhába öltözött galetkik fogadnak. Mint ahogy a templomban megtudod, a harangtoronyban mostanában nagyon elszaporodtak a különbözõ hüllõk és kétéltûek. Egyszerûen lehetetlen kifüstölni õket onnan. Ha megtennéd, hogy megölöd a mocskos torzszülötteket, nagyon hálásak lennének neked, szívesen meglepnénk téged öt fiolával az isteni hatalmú fekete gyógyitalunkból! (31. kaland, összesen 105 TVP-t igényel.)

[be 20:] Rábukkansz a remete odújára. Egészen le kell hajolnod, hogy beférj a szûk nyíláson, de odabent tágas barlangszoba fogad. A remete mosolyog.
Üdvözöllek, ifjú galetki! Feltételezem, hogy mint sokan mások, te is valamilyen különösen veszélyes, tiltott kalandról, kincsrõl szeretnél hallani tõlem. Nos, lehet róla szó, de tudnod kell, hogy a nagy erõ kevés ezeknél a küldetéseknél: az eszednek is a helyén kell lennie! Ha meg tudod adni a választ az alábbi fejtörõre, akkor majd segítek. A kérdésre a válasz egy 90-nél kisebb kétjegyû szám! [Ha tudod a választ, a BE 20 (megfejtés) paranccsal közölheted a remetével.] - hegyezed a füledet.
- A választ öt tündér fogja megadni: egy szõke, egy bölcs, egy fekete, egy ezüsthajú és egy cingár. Mind az öten elárulnak valamit a jelszóról: ha jól odafigyelsz rájuk, ezek alapján az információk alapján tudni fogod az egyértelmû választ. Vigyázz, lehet, hogy valamelyikük hazudik! A szõke tündér ezt mondja: A megoldás nem osztható öttel. Még azt is megemlíti, hogy hallotta, amikor a fekete tündér azt mondta, hogy az ezüsthajú tündér hazudik. A bölcs tündér ezt mondja: A válasz 50-nél kisebb, vagy esetleg pontosan 50. Még flegmán hozzáteszi, hogy az ezüsthajú tündér igazat mond. A fekete tündér ezt mondja: A válasz egy páros szám. A füledbe súgja még, hogy a cingár tündér és a szõke tündér között van hazudós. Valószínûleg az ezüsthajú tündér ugyanezt mondaná. Egy aprócska információt az ezüsthajú tündér is ad: A szám nem osztható hárommal. Elárulja még azt is, hogy a szõke tündér és a bölcs tündér között van igazmondó. Persze a cingár tündér mást mondana... Azt mondja a cingár tündér: Az elsõ számjegy lehet 2, 3, 6 vagy 7. Közelebb hajolva elárulja neked, hogy a bölcs tündér és a fekete tündér állításai mindig ellentétesek. A remete is elárul valamit: A megoldás két számjegyének különbsége háromnál kevesebb.
(Ha sehogy sem tudod megfejteni a rejtvényt, megvesztegetheted a remetét 2 képességponttal - ekkor a BE 20 2 parancsot kell kiadnod.)

[be 8:] Meglátogatod az Akadémia mellett épített kúp alakú szürke épületet, tetején hatalmas gömbbel. Ez a Pszi Iskola. Egy teknõspáncélos, tüskés madárlény üdvözöl, és megkérdezi, hogy milyen szolgáltatást szeretnél igénybe venni. Elmondod, hogy csak látogatóba jöttél. Az ajtónálló mosolyogva bólint, és körbevezet. A pszi iskolából egy csomó mentát rohan éppen kifelé, iszonyatos sikoltozások közepette. Mint megtudod, a mentátmester kedvenc myrakoid behemótja teljesen megõrült, és vérengzeni kezdett. Nem tudni mi lelte az amúgy békés, szelíd asztrális állatot, de most teljesen kezelhetetlen. Valamit tenni kellene, ha nincs más lehetõség, el kell pusztítani, mert nagy veszélyt jelent mindenkire!
Gyorsan befutsz a pszi iskolába, és felkeresed a mentátmestert. Szegény nagyon le van törve, kedvenc háziállata egy berzerker õrültté vált. Felajánlod a segítséged, és nekiláttok, hogy közösen kitaláljátok, mi történhetett. (26. kaland, összesen 50 TVP-t igényel.)

[be 21:] A csapat arénában való versenyzéshez rajtad kívül még két galetki szükséges.
[15 TVP-t használtál fel, maradt még 647.]

b 5 barlangod bõvítése
A barlangod már túl kicsi számodra: nekilátsz, hogy kibõvítsd! Hosszasan dolgozol, ásol, hordod ki a köveket a bejárat elé. Végül megszemléled az eredményt. No, így már mindjárt kényelmesebb lesz! Barlangod új mérete: 281.
[50 TVP-t használtál fel, maradt még 597.]

mak 3 3. makró definiálása/hívása

ism 6 a következõ parancs ismétlése 6 alkalommal

p portyázás
Készenléti állapotodat ellenõrzöd, majd elindulsz. Módszeresen kutatsz más galetkik barlangjai után. Elõbb utóbb csak találsz megfelelõ ellenfelet... Az egyik falon barlangnyílások sokaságát látod. A legtöbb túl apró ahhoz, hogy átférj rajta, de van egy-kettõ nagyobb is. Ki tudja, esetleg elhagyatott kincslelõhely valamelyik, vagy talán torzszülött vadászzsákmányt találsz odabent? (303. kaland, összköltsége 30 TVP.) [Figyelem: a kaland során követõt szerezhetsz!] Észreveszel 2 nekrofun bimbót. Szakértõ módon leszeded. Megközelíted az egyik alkalmasnak látszó barlangot. A zászlók alapján, a lakónak is kedve volna pszionikus csatához.
Vendéglátód Oriznya Triznyák, egy drabális testû, brutális fejû, bazinagy fogakkal elláttott, sokmancsú férfi. [aura: 6-os mérges csípés.] A Halhatatlanok klánjának isteni küldönc rangú tagja. A Újszövetség szövetségbe tartozik. Kalandor rangja tapasztalt kalandmester. Végignézed a felszerelését: berzerker páncél, Õsmágus arany fülbevalója, a siker karvédõje, Tyrex harci nyílpuskája, Tyrex obszidián karkötõje, a hõsiesség gyûrûje, sárkányamulett, Szteirax amulettje, gyémánt pszi váll-lap, aréna holdkõ érme, az Érzés Gyûrûje, óriás fülbevaló, Firandi kesztyûje, toronyõr gyûrû, a királynõ karkötõje, hõsi babérkoszorú, Dubié amulettje, Mogua pajzsa, xenóbõr karkötõ, Monguz karkötõje, arany harcosköpeny, xenomorf csuklópánt, Thór díszes köntöse, patkánybõr csizma, Istencsászár ónixgyûrûje, kvatáns fókusz, hókristály. Tétnek mindketten 25 aranyat raktok fel.
Kör Név Támadás Hatás PP / PE Név Támadás Hatás PP / PE
1. Viora Mentális robbanás kudarc (-5)120 (-37)123 Oriznya Triznyák Pszi csáp +37 PE (-3)157 (+0)250
2. Viora Mentális robbanás -125 PE (-5)115 (-61)62 Oriznya Triznyák Mentális robbanás -61 PE (-5)152 (-125)125
3. Viora Pszi csáp +32 PE (-3)112 (-5)57 Oriznya Triznyák Pszi csáp +37 PE (-3)149 (+5)130
4. Viora Pszi csáp +32 PE (-3)109 (+32)89 Oriznya Triznyák Mentális robbanás kudarc (-5)144 (-32)98
5. Viora Pszi csáp +32 PE (-3)106 (-89)0 Oriznya Triznyák Agyvihar -135 PE (-9)135 (-32)66

Pszionikus képességed cserbenhagyott, vesztettél. (-34 életpont.)
Mintha a vereség nem lenne elég, 25 arannyal lettél szegényebb!
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 597.]
[Automatikus zsákbarakás:] Berakod a zsákba: 2 nekrofun bimbó.

p portyázás
Portyázásra indulsz a szomszédos barlangok irányában. Keresgélni kezdesz a legközelebbi barlangok között, vajon ki van otthon? Egy nyílást pillantasz meg a földön. Egy alattad levõ barlangfolyosóra vezet. Mentálisan elõhívod, hogy mit tudsz a környékrõl. Nem, nem ismersz járatot, amelyik ez alatt húzódna! Tehát ez valamilyen titkos barlang lesz. Talán érdemes majd megvizsgálni! Persze némi ügyességet igényel, hogy azon a nyíláson le tudj mászni... (202. kaland, összköltsége 20 TVP.) Nocsak, mit találtál! 1 sárkányvirág ! Óvatosan begyûjtöd. Na végre, találtál egy megfelelõ barlangot. A zászlók alapján, a lakónak is kedve volna pszionikus csatához.
Ahogy beljebb lépsz, biccent feléd Juppy Goldberg, egy dülledt szemû, lapátfülû, kapafogú, nagy ülepû, lógó mellû, nimfomániás nõ. [aura: 8-as tárgyvédelem.] A Tudósok klánjának tanítómester rangú tagja. A Tudás Õrzõi szövetségbe tartozik. Kalandor rangja kalandmester. Felszerelése: Doemon kõkarkötõje, quwarg amulett, szerencsekõ, háborúba hívás gyûrûje, antimágikus karkötõ, fekete nadrág, a mentát malachit fülbevalója, a káosz szolgájának pajzsa, nefelejcsszínû öv, nilbongi kitûzõ, a pók smaragdgyûrûje, a regenerálódás malachitamulettje, ezüst vadászköpeny, a tudás zafírja, Vlagyimir gyûrûje, a természet ónix karkötõje, az entek arany fülbevalója, Monguz karkötõje, helytartói pecsétgyûrû, nutrítorbõr csizma, a gyõzelem vörös maszkja, Tyrex fekete láncinge, Tyrex obszidián karkötõje, a remete obszidiángyûrûje, a regenerálódás arany nyaklánca. Megbeszélitek, hogy tét is lesz, 2 arany!
Kör Név Támadás Hatás PP / PE Név Támadás Hatás PP / PE
1. Viora Mentális robbanás -20 PE (-9)116 (-4)156 Juppy Goldberg Tudati méreg +4 méreg (-6)29 (-20)20
2. Viora Mentális robbanás -10 PE (-13)103 (-8)148 Juppy Goldberg Tudati méreg +4 méreg (-6)23 (-10)10
3. Viora Pszi csáp kudarc (-15)88 (-12)136 Juppy Goldberg Tudati méreg +4 méreg (-6)17 (+0)10
4. Viora Pszi csáp kudarc (-19)69 (-16)120 Juppy Goldberg Tudati méreg +4 méreg (-6)11 (+0)10
5. Viora Pszi csáp kudarc (-23)46 (-20)100 Juppy Goldberg Tudati méreg +4 méreg (-6)5 (+0)10
6. Viora Pszi csáp +32 PE (-23)23 (+12)112 Juppy Goldberg semmi semmi (+0)5 (-10)0

Elméddel összezúztál minden ellenállást. Gyõztél! (+7% pszi támadás, +7% pszi energia.)
Gyõzelmedért 2 aranyat kaptál a másik kalandozótól.
[8 TVP-t használtál fel, maradt még 589.]
[Automatikus zsákbarakás:] Berakod a zsákba: 1 sárkányvirág.

p portyázás
Kalandra fel! Portyára indulsz. Keresgélni kezdesz a legközelebbi barlangok között, vajon ki van otthon? Egy nagyobb barlangterembe érkezel. Már majdnem továbbmennél, amikor megpillantasz egy nagyon keskeny és meredek lépcsõt, amely a magasba vezet. Olyan magasra, hogy a tetejét nem látod. A lépcsõfokok töredezettek, veszélyes lehet felmászni, de a kalandvágy erõsebb a félelemnél. Elhatározod, hogy késõbb visszajössz, és megvizsgálod, mivan odafent. (431. kaland, összköltsége 20 TVP.) Menet közben botanikus gyûjteményed szaporodik: leszedsz 1 gyilkos borókát. Kiválasztasz egy barlangnyílást, amelybõl némi fényt látsz. A jelzések alapján látod, hogy szakértelmeiteket fogjátok összemérni.
A barlang lakója Lobo Xalel, egy fekete, hosszú hajú, vörös szemû, fehér bõrû, borostyán állú, izmos testû férfi. [aura: ékszerészet: 11.] A Tisztogatók klánjának ében halálmester rangú tagja. A Fényhozók szövetségbe tartozik. Kalandor rangja kalandor. Tárgyai: Dexkill öve, a sas ezüstcsizmája, a regenerálódás malachitamulettje, Mogua pajzsa, óriás fülbevaló, org.lázadás emlékérme, arany orgling fétis, Tyrex díszes köntöse, nilbongi kitûzõ, galetki érdemérem, a ragadozó jáde karkötõje, a Pusztítás Gyûrûje, Monguz karkötõje, elementáris karkötõ, Fényhozó, a pók smaragdgyûrûje, aréna topáz érme, a ragadozó obszidiángyûrûje, Leanthil karkötõje, Tyrex vörös maszkja, az Örökkévalóság Rubinja, Tyrex obszidián karkötõje, a teknõs jádegyûrûje, az ellenállás hosszú íja, a pontosság jáde nyaklánca, az ellenállás ónixgyûrûje, elemi mithrilpáncél, a törpék malachit fülbevalója. Rövid beszélgetés után megállapodtok, hogy barátságos versenyben méritek össze gyógynövények szakértelemben való jártasságotokat. Elmentek a vándor kereskedõhöz, és végignézitek a gyógyfû gyûjteményét. Aki többet tud a száraz gazok közül azonosítani - latin elnevezéssel együtt - az a gyõztes. A verseny után Lobo Xalel elismeri: a te tudásod messze meghaladja az övét.
[8 TVP-t használtál fel, maradt még 581.]
[Automatikus zsákbarakás:] Berakod a zsákba: 1 gyilkos boróka.

p portyázás
Itt az ideje, hogy felkeresd a szint többi lakóját egy baráti megmérettetés céljából. Rövid túra után lakott barlangok közé érsz. Megpillantasz egy nagy galetkibõrt, ami a sziklafalat takarja le. Felemelve, egy barlangnyílást látsz mögötte. Hmm, micsoda vérszomjas állat lakhat itt, aki csak úgy galetkiket nyúz meg? Érdemes lenne majd körülnézni itt. (236. kaland, összköltsége 35 TVP.) [A kaland során varázslatpróbával is szembe kell nézned.] Meglátsz valamit a fal tövében. Hohó, ez elfu moha ! Leszedsz 1 adagot. Nini, ez a barlang pont jónak tûnik. A jelzések alapján látod, hogy szakértelmeiteket fogjátok összemérni.
Vendéglátód Lord Rhynn, egy sötét árnyalatú ékkövekkel borított testû, zafírszemû férfi. [aura: javítás: 9.] A Tudósok klánjának professzor-helyettes rangú tagja. A Tudás Õrzõi szövetségbe tartozik. Kalandor rangja tapasztalt kalandmester. Viselt tárgyai: Akadémiai nyaklánc, Istencsászár díszes köpenye, az Uralkodó páncélja, az Érzés Amulettje, Firandi kesztyûje, tükörkarvédõ, a siker karvédõje, Lhoal'zetan nyílpuskája, az Érzés Gyûrûje, Tlyxcet pajzs, Sakál szöges öve, az enyészet obszidiángyûrûje, aréna holdkõ érme, arany nadrág, toronyõr gyûrû, az Õrzõk ében karkötõje, Elenios fekete maszkja, topáz melltû, Szteirax amulettje, a sólyom brokátköntöse, Eldereth kristály, nilbongi kitûzõ, méregvándor vállvédõ, a királynõ karkötõje, xenomorf csuklópánt, Elenios márványgyûrûje, xenóbõr karkötõ, Doemon kõkarkötõje. Rövid beszélgetés után megállapodtok, hogy barátságos versenyben méritek össze gyógynövények szakértelemben való jártasságotokat. Növényszedõ expedícióra indultok. A feladat egyszerû: aki elõbb pillant meg egy gyógynövényt, az a nyertes! Hosszasan túráztok, míg végül eredmény születik. A verseny után Lord Rhynn elismeri: a te tudásod messze meghaladja az övét.
[8 TVP-t használtál fel, maradt még 573.]
[Automatikus zsákbarakás:] Berakod a zsákba: 1 elfu moha.

p portyázás
Készenléti állapotodat ellenõrzöd, majd elindulsz. Végigjárod a környék barlangjait, megfelelõ ellenfél után kutatva. Észreveszel 1 fulkcint. Szakértõ módon leszeded. Nem telik sok idõbe, és találsz egy alkalmas helyet. A zászlók alapján, a lakónak is kedve volna pszionikus csatához.
A barlang lakója Mat, egy szerencsejátékos, mások emlékeit magában hordozó férfi. [aura: ékszerészet: 13.] A Mutánsok klánjának az Ellenség végzete rangú tagja. A Remény Küldöttei szövetségbe tartozik. Kalandor rangja hírneves kalandmester. A következõket látod nála: Förtelmes maszk, a siker karvédõje, Reménysugár, Istencsászár ónixgyûrûje, quwargölõ érdemrend, quwarg amulett, az Uralkodó köpenye, tükörkarvédõ, Eldereth kristály, Istencsászár vaspajzsa, elementáris karkötõ, nutrítorbõr csizma, xenóbõr karkötõ, óriás fülbevaló, a királynõ karkötõje, a pók smaragdgyûrûje, topáz melltû, Fagylovag öve, méregvándor vállvédõ, Firandi kesztyûje, Monguz karkötõje, harcosok talizmánja, lemúr köpeny, aréna holdkõ érme, Örökkévalóság Gyémántja, Szteirax amulettje, Lhoal'zetan nyílpuskája, az Érzés Gyûrûje, vörös karkötõ, maerju páncél, romfosztogató karkötõ, a Pusztítás Gyûrûje, a hõsiesség gyûrûje.
Kör Név Támadás Hatás PP / PE Név Támadás Hatás PP / PE
1. Viora Mentális robbanás -57 PE (-5)120 (-30)130 Mat Sz.áll.roncsolása -30 PE (-14)66 (-57)58
2. Viora Mentális robbanás -29 PE (-13)107 (-8)122 Mat Tudati méreg +8 méreg (-6)60 (-29)29
3. Viora Pszi csáp +32 PE (-11)96 (+24)146 Mat Mentális robbanás kudarc (-5)55 (-29)0

Ellenfeled teljesen összeroppant. Gyõzedelmeskedtél! (+23% pszi támadás, +23% pszi energia.)
[8 TVP-t használtál fel, maradt még 565.]
[Automatikus zsákbarakás:] Berakod a zsákba: 1 fulkcin.

p portyázás
Még a végén ellustulsz: gyerünk portyázni! Elhaladsz néhány elhagyatott barlang mellett - a lakók nyilván már feljebb költöztek - de a következõ soron a barlangokból már fény szûrõdik ki. Egy kõbõl épült házikót pillantasz meg. Ablakai nincsenek, a nyílásokat, amelyeket látsz, legfeljebb lõrésnek lehetne nevezni. Bárki is lakik itt, alaposan fel van készülve az önvédelemre! (369. kaland, összköltsége 45 TVP.) Észreveszel 1 féregtüskét. Szakértõ módon leszeded. Találtál egy alkalmas barlangot. A zászlók alapján, a lakónak is kedve volna pszionikus csatához.
Odabent fogad Al'Draco, egy alacsony, rövid, vörös hajú, kék szemû férfi. A Tudósok klánjának tudósjelölt rangú tagja. A Magiszterek szövetségbe tartozik. Kalandor rangja kezdõ felderítõ. A következõket látod nála: méregvándor vállvédõ, a Becsület gyûrûje, a káosz mesés csizmája, a védekezés vívótõre, a Pusztítás Talizmánja, a villám jáde karkötõje, platina villámöv, az Õsök Szent Kardja, a káosz sárkányának köpenye, vhrathag gömb, Örökkévalóság Tûzopálja, a regenerálódás lovagi kardja, tükörpajzs, Itraes karkötõje, a villám aranyozott fülbevalója, Elenios márványgyûrûje, a villám malachit fülbevalója, a ragadozó lovagi kardja, szent milbani amulett, kvatáns fókusz, a regenerálódás jádegyûrûje, vörös karkötõ, sárkányamulett, helytartói pecsétgyûrû, a villám ónixgyûrûje, xenomorf csuklópánt, kõmûves kalapács, a túlélés lovagi kardja, nilbongi kitûzõ, a káosz õsi mellvértje, a villám ezüst karkötõje, a káosz varázslatos nyílpuskája, aréna réz érme, orgling bilincs. Megállapodtok, hogy a tét 20 arany lesz.
Kör Név Támadás Hatás PP / PE Név Támadás Hatás PP / PE
1. Viora Mentális robbanás -27 PE (-5)120 (+0)160 Al'Draco Mentális robbanás kudarc (-5)50 (-27)28
2. Viora Mentális robbanás -14 PE (-5)115 (-80)80 Al'Draco Mentális robbanás -80 PE (-5)45 (-14)14
3. Viora Pszi csáp +32 PE (-3)112 (+25)105 Al'Draco Pszi csáp +7 PE (-3)42 (-14)0

Gyõzelmet arattál az asztrális térben! (+9% pszi támadás, +9% pszi energia.)
Micsoda öröm, még a tét, 20 arany is a tied lett!
[8 TVP-t használtál fel, maradt még 557.]
[Automatikus zsákbarakás:] Berakod a zsákba: 1 féregtüske.

x 10 exkaváció, ásatás
Itt az ideje egy régészeti gyakorlatnak! A szint elhagyatott helyein kutatsz, lapáttal és persze finom szerszámokkal felszerelve. Mintha csak virágot szednél, úgy gyûjtesz útközben 1 liánvirágot. Folytatod a lelet feltárását. Sajnálatos találkozás zökkent vissz a jelenbe. Ellenfeled egy energiaelementál (#427).

*** 1. KÖR *** Thor ellõ egy ellenáll.megtörése varázslatot. Thor elmormol egy elemi védelem varázslatot. ( +40 tûzimmunitás, +40 hidegimmunitás, +40 savimmunitás, +40 elkt.immunitás, +40 imm.mérg.gázra.) Heves kézmozdulatok közepette Hadnagy elmormol egy gyógyító szellõt. Gyógyulsz 34 életpontot. Gyógyítja Éjfélt (+33 ép). Natasa gyógyul 47 ép-t. Varázshatalmad segítségével elmondasz egy kegyencek oltalmát. (-32 vp.) Magadban motyogva, létrehozol egy ellenáll.megtörését. (-5 vp.) Az energiaelementál Éjfél felé mozog. Natasa az energiaelementál felé mozog. Éjfél az energiaelementál felé mozog. Az energiaelementál és Éjfél egymással harcolnak. Átvállalsz 17 sebzést, amibõl 6 sebzést kapsz meg. Átvállalsz 18 sebzést, amibõl 6 sebzést kapsz meg. Átvállalsz 4 sebzést, amibõl 1 sebzést kapsz meg. Átvállalsz 2 sebzést, amibõl 0 sebzést kapsz meg. Átvállalsz 1 sebzést, amibõl 0 sebzést kapsz meg. Átvállalsz 1 sebzést, amibõl 0 sebzést kapsz meg. Natasa az energiaelementált támadja. Regenerálsz (+16 ép)
*** 2. KÖR *** Thor elõhív egy isteni harag varázslatot. Az energiaelementál ellenáll a varázslatnak. Hadnagy varázshatalma segítségével elmond egy tûzfalat. Mágikus erõd felhasználásával elõidézel egy lélekfacsarást. Az energiaelementál elkerülte a varázslatot. (-14 vp.) Az energiaelementál és Éjfél egymással harcolnak. Átvállalsz 21 sebzést, amibõl 7 sebzést kapsz meg. Átvállalsz 19 sebzést, amibõl 6 sebzést kapsz meg. Átvállalsz 3 sebzést, amibõl 1 sebzést kapsz meg. Átvállalsz 2 sebzést, amibõl 0 sebzést kapsz meg. Átvállalsz 1 sebzést, amibõl 0 sebzést kapsz meg. Átvállalsz 1 sebzést, amibõl 0 sebzést kapsz meg. Natasa az energiaelementált támadja. Regenerálsz (+17 ép)
*** 3. KÖR *** Heves kézmozdulatok közepette Thor elmormol egy isteni haragot. Az energiaelementál rezisztálja. Hadnagy mágikus ereje felhasználásával elõidéz egy gyógyító szellõt. Gyógyítja Éjfélt (+65 ép). Néhány rövid kézmozdulat után létrehozol egy szellemkalapács varázslatot. Az energiaelementál 98 ép-t sebzõdik. (-9 vp.) Az energiaelementál és Éjfél egymással harcolnak. Átvállalsz 20 sebzést, amibõl 7 sebzést kapsz meg. Átvállalsz 15 sebzést, amibõl 5 sebzést kapsz meg. Átvállalsz 2 sebzést, amibõl 0 sebzést kapsz meg. Átvállalsz 1 sebzést, amibõl 0 sebzést kapsz meg. Átvállalsz 1 sebzést, amibõl 0 sebzést kapsz meg. Átvállalsz 1 sebzést, amibõl 0 sebzést kapsz meg. Natasa az energiaelementált támadja. Az energiaelementál halálhörgés közepette a földre zuhan. Regenerálsz (+16 ép)
[A csatában összesen 98 sebzést okoztál, és 49 sebzést kaptál. Szolgáid ill. szövetségeseid által okozott/kapott sebzés: Éjfél: 229/130, Natasa: 524/0, Thor: 0/0, Hadnagy: 0/0.] Gyõztél! Nagy szikrázás közepette beléd áramlik némi lélekenergia (+7%). Szolgáidnak is jut 176%. Viszed, ami mozdítható: az ellenállás fekete pikkelyvértje és 79 arany. Thor zabál. (+25% jóllakottság.) Hát, erre a támadásra nem volt nagy szükség! Tovább dolgozol. Megfeketedett, ismeretlen rendeltetésû, hosszúkás tárgyakra bukkansz. Elég hegyesek! (+3 õsi relikvia.)
[10 TVP-t használtál fel, maradt még 547.]
[Automatikus zsákbarakás:] Berakod a zsákba: 1 liánvirág. Berakod a zsákba: 3 õsi relikvia.

x 10 exkaváció, ásatás
Régészeti kutatásba kezdesz az arra kijelölt területen. Már más kutatók is dolgoznak itt, de remélhetõleg te leszel az, aki talál is valamit! Észreveszel 1 tejfonalat. Szakértõ módon leszeded. Miután a zsebedbe gyûrted a növényt, hozzálátsz az igazi régészkedéshez. Békés munkád közben megzavarnak. Ellenfeled egy kristálypók (#384) [aura: ügyesség: 35.].
A meglepetés miatt a harc közeltávról indul.
*** 1. KÖR *** Thor elmormol egy ellenáll.megtörése varázslatot. Összegyûjtve mágikus energiáit, Thor elvarázsol egy elemi védelmet. ( +40 tûzimmunitás, +40 hidegimmunitás, +40 savimmunitás, +40 elkt.immunitás, +40 imm.mérg.gázra.) A kristálypók ellõ egy teljes sötétség varázslatot. Ellenállsz a varázslatnak. Éjfél ellenállt a varázslatnak. Natasa elkerülte a varázslatot. Thor megúszta! Hadnagy megtántorodik. Hadnagy elmormol egy tûzfal varázslatot. Rúnákat rajzolsz a levegõbe, mire létrejön egy kegyencek oltalma. (-32 vp.) Összegyûjtve a benned rejlõ mágikus energiákat, elvarázsolsz egy a forrás érintését. (-5 vp.) Natasa a kristálypókot támadja. Éjfél a kristálypókot támadja.
*** 2. KÖR *** Magában motyogva, Thor létrehoz egy jégcsóvát. A kristálypók rezisztálja. Hadnagy elmormol egy gyógyító szellõ varázslatot. Éjfél gyógyul 65 ép-t. Néhány rövid kézmozdulat után létrehozol egy lélekfacsarás varázslatot. A kristálypók 203 ép-t sebzõdik. Lélekenergiát nyersz ki (+61%) Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. (-14 vp.) Natasa a kristálypókot támadja. A kristálypók hörögve elterül.
[A csatában összesen 203 sebzést okoztál, és 0 sebzést kaptál. Szolgáid ill. szövetségeseid által okozott/kapott sebzés: Éjfél: 67/0, Natasa: 132/0, Thor: 0/0, Hadnagy: 0/0.] Ismét látványosan gyõzedelmeskedtél. Apró villámok csapdosnak, miközben magadba szívod a lélekenergiát (+6%). Szolgáidnak 163% jut. Összegyûjtöd a "kincset": a teknõs aranyozott nyaklánca, 2 nordkristály és 106 arany. Natasa habzsolja az ételt. (+25% jóllakottság.) Ez bizony nem hiányzott! Hol is tartottál? Nocsak, egy írás! Minden tudásodat felhasználva, kiböngészed: 254. A Namír telepektõl egészen Alanorig iszonyatos járvány pusztít, amely fõleg mutánsokat támad meg, de ekkora már a lakosság számottevõ részének ereiben csörgedezik mutáns vér. A betegség három évig tombol, a mutánsok nagy része kipusztul.
(Feltételes idézés:) lila manaitallal szerzel extra varázsenergiát. Kapsz 143 varázspontot.
[15 TVP-t használtál fel, maradt még 532.]
[Automatikus zsákbarakás:] Berakod a zsákba: 1 tejfonál. Berakod a zsákba: 2 nordkristály.

z 166 20 zenélsz 166. hangszeren 20 TVP-ért
Ellátogatsz a palota elõtti térségre, ahol ilyenkor mindig sok galetki kóborol. Leraksz magad elé egy üres edényt, remélve, hogy produkciódat honorálni fogja a hálás közönség. Elõveszed a lantot, és játszani kezdesz rajta. A galetki nép nemzeti indulóját adod elõ. Kicsit elcsépelt, de a hallgatókban felébreszti a nemzeti öntudatot, ezért biztos sikerre számíthatsz vele. Amikor befejezed, elismerõ füttykoncert támad, majd feldübörög a fergeteges tapsvihar. Szerényen mosolyogva hajolsz meg. (+187 arany.) Hihetetlen, mennyire felüdített téged is az elõadás! (+2 max. varázspont, +1 hõsiesség pont.) A pénz mellett találsz egy vadászok italát, kedves ajándék egy galetkitõl.
[20 TVP-t használtál fel, maradt még 512.]

ftk 3 4 1 515 felszíni tárgy kutatása
[Asztrális kutatás:] A pszionikus barangolás eredeti és kreatív módnak tûnik arra, hogy felszíni tárgy után kutass. Kényelmesen elhelyezkedsz a barlangodban, és máris megindulsz az asztrális túrára. Utadat egy szürkén gomolygó sztetuszha ködfal keresztezi. Képtelenség átjutni rajta, és megkerülni túl nagy idõveszteség. A sztetuszhát mikronnyi tudatkoncentrátumok alkotják, így van egy esélyed: mentális robbanással megpróbálhatsz lyukat ütni a ködfalba!
[Mentális robbanás próba 9-es küszöbre: sikeres] A sztetuszha mikrobák visítása pengeként hatol az agyadba. Hatalmas lyuk keletkezik elõtted, amelyen könnyedén átsuhansz, mielõtt ismét összezárulna.
Irtózatos erejû támadás ér, megpördülsz a tengelyed körül. Amint magadhoz tér, már látod is, mi ütött rajtad. A következõ pillanatban mentális támadás ér. Ellenfeled egy szinapszis észlelõ (#443) [aura: egészség: 20.].

Kör Név Támadás Hatás PP / PE Név Támadás Hatás PP / PE
1. Viora Mentális robbanás -52 PE (-17)108 (-12)148 Szinapszis észlelõ Tudati méreg +12 méreg (-6)119 (-52)53
2. Viora Mentális robbanás -26 PE (-29)79 (-24)124 Szinapszis észlelõ Tudati méreg +12 méreg (-6)113 (-26)27
3. Viora Pszi csáp +32 PE (-27)52 (-31)93 Szinapszis észlelõ Pszi csáp +39 PE (-3)110 (+7)34
4. Viora Pszi csáp kudarc (-27)25 (-27)66 Szinapszis észlelõ Pszi acéltorony -3 PE (-7)103 (+0)34
5. Viora Pszi csáp kudarc (-25)0 (-27)39 Szinapszis észlelõ Pszi acéltorony -3 PE (-7)96 (+0)34
6. Viora semmi semmi (+0)0 (-39)0 Szinapszis észlelõ Pszi csáp +39 PE (-3)93 (+39)73

Szörnyû vereséget szenvedtél pszi párviadalban. (-44 életpont.)
[Próbamester:] Úgy döntesz, meglátogatod azt a fura próbamestert az elhagyott tó partján! Bekopogsz a torony ajtaján, mire az nyikorogva kitárul, és egy aszott kis öregember siet eléd csoszogva.
- Szóval felszíni tárgyra fáj a fogad, he? Na, gyere próbázni, aztán meglátom, mivel szolgálhatok!
Ezen ne múljon, követed. Az elsõ próbatételnél imm.ktkt.méreg tulajdonságodat / szakértelmedet teszik próbára. Az öreg csak mosolyog, mint valami meghabarodott vénség, aztán közeledni kezd. Mielõtt megmozdulnál, egy pókokkal és skorpiókkal teli zsákot húz a fejedre.
[Imm.ktkt.méreg próba 9-es küszöbre: sikeres] Beteges egy vénség, de milyen gyors! Vajon mi lesz a következõ próbája? Ilyeneken töprengsz magadban, miközben a mérges csípéseket szinte észre sem veszed. Micsoda szerencse, hogy annak idején ilyen jól kifejlesztetted kontaktméreg immunitásodat! Jöhet is a második próba, reméled ez nehezebb lesz, nem akarsz ilyen könnyen nyerni! Ezúttal hidegimmunitás tulajdonságodat / szakértelmedet teszi próbára a mester. Nagyon hideg van, és ahogy körbenézel, az ablakokon is épp befagyott a pára. Fura. Az öregember meg csak vetkõzik. Leveti meleg prémköpenyét, és egy kis átlátszó köntöst vesz magára. Épp idõben észleled, hogy az a yeti átlátszó köntöse! Aztán a prémcsizma is lekerül a lábáról, hogy a yeti papírvékony szandálkája kerüljön a helyére! A fenébe, neked most nyilván a jégimmunitásodban kell megbízzál!
[Hidegimmunitás próba 13-as küszöbre: sikeres] Legendás jégimmunitásod most sem hagy cserben, vígan állod a hideget. Az öreg megdícsér, és pipálja a próbát! A harmadik próba nyilvánvalóan nehezebb lesz, gondolkodik is az öreg, mit eszelhetne ki. Végül úgy látszik, gyógynövények tulajdonságod / szakértelmed vizsgáztatja. Igazán meglepõ a próba, mindenféle növényeket kell felismerned, rájönnöd, hogy mérgezõek-e, vagy gyógyító erejûek, mit mire használhatsz fel.
[Gyógynövények próba 26-os küszöbre: sikeres] Nem túl nehéz feladat neked, aki ennyire értesz a gyógynövényekhez. Sorolod a tudnivalókat rendesen, és úgy látszik jól is. Az öreg egy idõ múlva feladja, és nem kérdez tovább, csak int, hogy sikerült a próba! És elérkeztél a negyedik, utolsó próbatételhez. Izgulsz, hiszen jól tudod, ha ezen is megfelelsz, tiéd egy felszíni varázstárgy! Döbbenten veszed észre az elõkészületekbõl, hogy ezúttal ékszerészet tulajdonságod / szakértelmed fog dönteni, méghozzá nem is akárhogyan! Nem vagy túlzottan meglepve, amikor egy ládányi drágakövet dob eléd egy vékonyka kis szolga. Ennél nagyobb furcsaságokat is láttál már. Kicsit uncsi és erõltetett, de érték szerint sorba kell raknod õket. Nem túl eredeti, finnyogsz magadban, de azért nekilátsz a dolognak.
[Ékszerészet próba 21-es küszöbre: sikertelen] Rakod a kincseket, rakod, de nagyon sok van belõle. Végül kiderül, hogy bizony néhány helyen hibáztál, nem sikerült maradéktalanul teljesítened a feladatot. Ez ma nem jött neked össze, szomorúan távozol a toronyból.
[Torzszülött vadászat:] Ezúttal tudományosan "vadászol". Megfigyeled a torzszülötteket, és hosszú idõ után végül kiválasztasz egy protolisk gyermeket, amelyet búvóhelyéig követsz. Valamit rejteget, az semmi kétség - ha egy kis szerencséd van, egy felszíni relikvia lesz az! Megtámadod. Ellenfeled egy protolisk gyermek (#516). [ld. enc.]

*** 1. KÖR *** Thor elmond egy ellenáll.megtörése varázslatot. Thor varázshatalma segítségével elmond egy elemi védelmet. ( +40 tûzimmunitás, +40 hidegimmunitás, +40 savimmunitás, +40 elkt.immunitás, +40 imm.mérg.gázra.) Összegyûjtve mágikus energiáit, Hadnagy elvarázsol egy tûzfalat. Heves kézmozdulatok közepette elvarázsolsz egy kegyencek oltalmát. (-32 vp.) Rúnákat rajzolsz a levegõbe, mire létrejön egy a forrás érintése. (-5 vp.) A protolisk gyermek Éjfélt rohamozza. Natasa a protolisk gyermek irányába megy. Éjfél elindul a protolisk gyermek felé. A protolisk gyermek és Éjfél egymással harcolnak. Átvállalsz 19 sebzést, amibõl 6 sebzést kapsz meg. Átvállalsz 23 sebzést, amibõl 8 sebzést kapsz meg. Átvállalsz 16 sebzést, amibõl 5 sebzést kapsz meg. Átvállalsz 21 sebzést, amibõl 7 sebzést kapsz meg. Átvállalsz 18 sebzést, amibõl 6 sebzést kapsz meg. Átvállalsz 7 sebzést, amibõl 2 sebzést kapsz meg. Natasa a protolisk gyermeket támadja. Regenerálsz (+78 ép)
*** 2. KÖR *** Thor rúnákat rajzol a levegõbe, mire létrejön egy isteni harag. A protolisk gyermeket védi rezisztanciája. Magában motyogva, Hadnagy létrehoz egy gyógyító szellõt. Éjfél gyógyul 70 ép-t. Elõhívsz egy lélekfacsarás varázslatot. A protolisk gyermek 206 sebzést kap. (+61% lélekenergia.) (-14 vp.) A protolisk gyermek és Éjfél egymással harcolnak. Átvállalsz 30 sebzést, amibõl 10 sebzést kapsz meg. Átvállalsz 35 sebzést, amibõl 12 sebzést kapsz meg. Átvállalsz 26 sebzést, amibõl 9 sebzést kapsz meg. Átvállalsz 26 sebzést, amibõl 9 sebzést kapsz meg. Átvállalsz 25 sebzést, amibõl 9 sebzést kapsz meg. Éjfél kontaktmérget kapott. A protolisk gyermek Natasát támadja. Átvállalsz 5 sebzést, amibõl 1 sebzést kapsz meg. Éjfél kileheli lelkét. Natasa és a protolisk gyermek egymással harcolnak. Regenerálsz (+50 ép)
*** 3. KÖR *** Összegyûjtve mágikus energiáit, Thor elvarázsol egy isteni haragot. A protolisk gyermek 34 ép-t sebzõdik. Hadnagy mágikus ereje felhasználásával elõidéz egy energiatüskét. A protolisk gyermek 45 sebzést kap. Mágikus erõd felhasználásával elõidézel egy szellemkalapácsot. A protolisk gyermek 98 ép-t sebzõdik. (-9 vp.) Natasa és a protolisk gyermek egymással harcolnak. A protolisk gyermek holtan terül el.
[A csatában összesen 304 sebzést okoztál, és 84 sebzést kaptál. Szolgáid ill. szövetségeseid által okozott/kapott sebzés: Éjfél: 83/246, Natasa: 276/5, Thor: 34/0, Hadnagy: 45/0.] Ezt a csatát te nyerted! Magadba szívod a megérdemelt jutalmat, a lélekenergiát (+7%). Szolgáidnak 201% jut. Összegyûjtöd a "kincset": egy fogazott kard, 2 protolisk láb és 100 arany. [ld. enc.] Natasa habzsolja az ételt. (+25% jóllakottság.) Kutatni kezdesz, remélve, hogy mesés felszíni tárgyat találsz. Azonban csalódnod kell!
(Feltételes gyógyítás templomban:) A szint temploma egy cseppkövekkel teli, gyertyákkal kivilágított barlangban foglal helyet. Nagyon hangulatos! Áhítattal lépsz be. Papok fogadnak. Egy szolgádat szeretnéd gyógyíttatni. A papok varázsolnak. Szolgád, quwarg harcos újra él és egészséges. Megköszönöd a papok segítségét, és kifizetsz 50 aranyat.
[62 TVP-t használtál fel, maradt még 450.]
[Automatikus zsákbarakás:] Berakod a zsákba: 2 protolisk láb.

mak 4 4. makró definiálása/hívása

h 8 15 8. tárgy használata
Az õskõvel nem növelhetsz olyan tulajdonságot ill. képességet, amelynek az alapértéke a legnagyobb az összes tulajdonságod/képességed közül. [0 TVP-t használtál fel, maradt még 450.]
ad 809 aranydukát szerzése
Sajnálom, de nincs nálad elegendõ a 809. tárgyból.
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 450.]

be 29 100 meglátogatod a 29. épületet
Felkeresed a kaszinót. Összesen 8000 aranyat kívánsz eljátszani, 100 kör alatt. A játék nagyon izgalmas, és váltakozó szerencsével zajlik. Lássuk, melyik körben mit nyertél!
[1. kör:] Olyan brutálisan gyõztél, hogy ellenfeleid lélekenergiát vesztenek, amit magadba szívhatsz (+7 képességpont).
[4. kör:] Hohó, ezúttal a nyereményed egy adag finom süti! Gyorsan elfogyasztod (+20% jóllakottság).
[12. kör:] Ebben a körben a nyereményed 1 platina nadrág.
[16. kör:] Egy ellentétes nemû galetki az asztal túloldalán lenyûgöz kacér mosolyával, ebben a körben nem tudsz koncentrálni.
[18. kör:] Ebben a körben a nyereményed 600 arany.
[20. kör:] Ebben a körben a nyereményed 1 sárga gyógyital.
[22. kör:] Ebben a körben a nyereményed 1 arany tóken.
[26. kör:] Hatalmas taps zúg fel. Egy másik asztalnál valaki platina tókent nyert!
[27. kör:] Ebben a körben a nyereményed 1 a merénylõ márványamulettje.
[33. kör:] Ebben a körben a nyereményed 3 aranydukát.
[34. kör:] Ebben a körben a nyereményed 1300 arany.
[36. kör:] Kissé fáradt vagy már, rosszul teszed meg a tétet, úgy vesztesz, hogy nincs is nyerési esélyed.
[38. kör:] Ebben a körben a nyereményed 1 az angyalok díszes köpenye.
[42. kör:] Ebben a körben a nyereményed 1 a légzés csillogó fejpántja.
[46. kör:] Ebben a körben a nyereményed 1 a méreg bronz amulettje.
[48. kör:] Ebben a körben a nyereményed 6 drágakõ.
[51. kör:] Olyan brutálisan gyõztél, hogy ellenfeleid lélekenergiát vesztenek, amit magadba szívhatsz (+7 képességpont).
[53. kör:] Olyan brutálisan gyõztél, hogy ellenfeleid lélekenergiát vesztenek, amit magadba szívhatsz (+7 képességpont).
[54. kör:] Ebben a körben a nyereményed 3 drágakõ.
[56. kör:] Ebben a körben a nyereményed 2 zöld manaital.
[57. kör:] Ebben a körben a nyereményed 3 hõsiesség itala.
[58. kör:] Kissé fáradt vagy már, rosszul teszed meg a tétet, úgy vesztesz, hogy nincs is nyerési esélyed.
[60. kör:] Ebben a körben a nyereményed 3 hõsiesség itala.
[61. kör:] Ebben a körben a nyereményed 1 a villám ónixgyûrûje.
[63. kör:] Ebben a körben a nyereményed 100 arany.
[65. kör:] Ebben a körben a nyereményed 1900 arany.
[66. kör:] Ebben a körben a nyereményed 1100 arany.
[67. kör:] Hatalmas taps zúg fel. Egy másik asztalnál valaki platina tókent nyert!
[69. kör:] Ebben a körben a nyereményed 3 aranydukát.
[70. kör:] Ebben a körben a nyereményed 1 õsi relikvia.
[71. kör:] Ebben a körben a nyereményed 3 hõsiesség itala.
[72. kör:] Hohó, ezúttal a nyereményed egy adag finom süti! Gyorsan elfogyasztod (+20% jóllakottság).
[73. kör:] Ebben a körben a nyereményed 1 a káosz végzetes fejpántja.
[79. kör:] Ebben a körben a nyereményed 1 díszes fejék.
[80. kör:] Ebben a körben a nyereményed 3 sárga gyógyital.
[81. kör:] Ebben a körben a nyereményed 1 ezüst tóken.
[82. kör:] Ebben a körben a nyereményed 1 hõsiesség itala.
[84. kör:] Ebben a körben a nyereményed 2 hõsiesség itala.
[85. kör:] Ebben a körben a nyereményed 1 a tudós bíbor pikkelyvértje.
[86. kör:] Ebben a körben a nyereményed 900 arany.
[87. kör:] Ebben a körben a nyereményed 10 drágakõ.
[91. kör:] Ebben a körben a nyereményed 1 az ügyesség keresztszimbóluma.
[98. kör:] Felfigyelsz egy, az asztalok közt ügyködõ tolvajra. Hamarosan látod, hogy az õröknek is szemet szúrt, elkapják és kidobják.
[99. kör:] Ebben a körben a nyereményed 10 drágakõ.
[100. kör:] Ebben a körben a nyereményed 3 aranydukát.
A maradék körökben sajnos veszítettél.
[80 TVP-t használtál fel, maradt még 370.]
[Automatikus zsákbarakás:] Berakod a zsákba: 1 õsi relikvia.

tcs 763 50 tókencsere
Felkeresed a spekulánst. Átadsz neki 5 ezüst tókent. Cserébe kapsz 1 arany tókent.
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 370.]

tcs 764 50 tókencsere
Felkeresed a spekulánst. Átadsz neki 5 arany tókent. Cserébe kapsz 1 platina tókent.
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 370.]

h 765 765. tárgy használata
Nyereményed egy arany tárgyformázó! Boldogan megköszönöd.
Forgathatsz a szerencsekeréken is, de ezúttal ott nincs szerencséd.
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 370.]

mak 5 5. makró definiálása/hívása

v 269 269. varázslat elmondása
Rúnákat rajzolsz a levegõbe, mire létrejön egy h.látó vérkutya észlelés. A levegõben kénes szag terjeng, de nem történik semmi egyéb lényeges. Hosszasan vársz, hogy megjelenjen elõtted a holdlátó vérkutya, de semmi. Mit csinálhattál rosszul? Talán csak a varázslatot nem ismered elég magas szinten... (-46 vp.)
[20 TVP-t használtál fel, maradt még 350.]

bb 5 30 több épület meglátogatása
[be 5:] Felkeresed a szint arénáját. Az õsi sziklacsarnokban kevesen lézengenek. Odasétálsz az arénamesterhez. Üdvözlöd, és elmondod neki, hogy a soron következõ torzszülöttel szeretnél megküzdeni. Megnézi a jegyzeteiben, hol is tartottál, és biccent. Kifizeted a beugrót, 65 aranyat, és az arénamester elõkészíti a terepet. Ezalatt megtudtad, hogy a jelenlegi bajnok Zex, az általa legyõzött akadály 2 hegymélyi mammut (#705). És már kezdõdik is a csata! Ellenfeleid 2 mikropoid (#1) [aura: erõ: 4.].

*** 1. KÖR *** Heves kézmozdulatok közepette elvarázsolsz egy ellenáll.megtörését. (-5 vp.) Heves kézmozdulatok közepette elvarázsolsz egy õsi immunitást. (-7 vp.) A 2. mikropoid közelebb jön, hogy támadhasson. Az 1. mikropoid odajön hozzád. A 2. mikropoid téged támad. Támad fogával. Ez mellément. Az 1. mikropoid rád támad. Megpróbál megmarni fogával. Mellé!
*** 2. KÖR *** Elmondasz egy lélekfacsarás varázslatot. Az 1. mikropoid sebzõdik 196 ép-t. Lélekenergiát nyersz ki (+61%) Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. A 2. mikropoid 208 ép-t sebzõdik. Lélekenergiát nyersz ki (+40%) Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. (-14 vp.) Az 1. mikropoid hörögve elterül. A 2. mikropoid hörögve elterül.
[A csatában összesen 224 sebzést okoztál, és 0 sebzést kaptál.] Ismét látványosan gyõzedelmeskedtél. Magadba szívod a megérdemelt jutalmat, a lélekenergiát (+31%). Magadhoz veszed a zsákmányt, ami a káosz döbbenetes sisakja és 18 arany. Amíg harcoltál, bámészkodó galetkik gyûltek össze. Most megtapsolnak! Mosolyogsz, miközben átveszed az arénamestertõl jutalmadat, 30 aranyat.

[be 30:] Felkeresed a szövetségi arénát. A lelátókról szövetségi társaid, és más egyéb nézõk integetnek neked. Felkeresed az arénamestert. Megtudod, hogy a legügyesebb arénaharcos Ursus Maritimus, a Remény Küldöttei szövetség tagja. A legerõsebb csoport, amit sikeresen legyõzött: egy mammut bika, egy szigonyvetõ, egy antimágikus plazmagömb, egy northeni tudós, egy tûzgyík, egy mahomohi és egy nohnetár. Szövetségetek legügyesebb arénaharcosa Leanthil. A legerõsebb csoport, amit sikeresen legyõzött: egy óriás kétfejû vérfarkas, egy energiaelementál és egy mutilátor kölyök. A legügyesebb szövetség a Remény Küldöttei, amelynek tagjai összesen 12172 gyõzelmet arattak. A ti szövetségetek eddig 1453 gyõzelmet aratott. Köszöntöd, és 1200 arany kifizetése után már vezetik is elõ a soron következõ teremtményt. Ellenfeleid egy klónmágus (#514) [aura: 25-ös feltámasztás.], egy árnyékmester (#71) [aura: savimmunitás: 6.], egy gnóm útonálló (#148) [aura: 40-es elemi védelem.], egy nohnetár (#12) és 2 óriáscsótány (#7) [aura: 4-es méretû 4-es szintû csáprágó.]. [ld. enc.]

*** 1. KÖR *** Thor ellõ egy ellenáll.megtörése varázslatot. Thor mágikus ereje felhasználásával elõidéz egy elemi védelmet. ( +40 tûzimmunitás, +40 hidegimmunitás, +40 savimmunitás, +40 elkt.immunitás, +40 imm.mérg.gázra.) Összegyûjtve mágikus energiáit, a klónmágus elvarázsol egy klónozást. Az árnyékmester lassan felveszi Viora alakját. Összegyûjtve mágikus energiáit, Hadnagy elvarázsol egy tûzfalat. Összegyûjtve mágikus energiáit, a 2. gnóm útonálló elvarázsol egy ellenáll.megtörését. A 2. gnóm útonálló ellõ egy elemi védelem varázslatot. Mágikus erõd felhasználásával elõidézel egy kegyencek oltalmát. (-32 vp.) Összegyûjtve a benned rejlõ mágikus energiákat, elvarázsolsz egy a forrás érintését. (-5 vp.) Az árnyékmester elmormol egy tûzgolyó varázslatot. Rezisztálod a varázslatot. Átvállalsz 12 sebzést, amibõl 4 sebzést kapsz meg. Éjfél sebzõdik 23 ép-t. Átvállalsz 11 sebzést, amibõl 3 sebzést kapsz meg. Natasa 21 sebzést kap. Thor: a varázslatnak nincs hatása. Hadnagy ellenállt a varázslatnak. Natasa az 1. óriáscsótányt rohamozza. Éjfél elindul a 2. óriáscsótány felé. Az 1. óriáscsótány megközelíti Natasát. A 2. óriáscsótány Éjfél irányába megy. A nohnetár Thor irányába megy. A nohnetár sebzõdik 102 ép-t a tûzfaltól. A nohnetár halálhörgés közepette a földre zuhan. Natasa és az 1. óriáscsótány egymással harcolnak. az 1. óriáscsótány kontaktméreg áldozata lett. Az 1. óriáscsótány halálos sebet kapva a földre zuhan. Éjfél és a 2. óriáscsótány egymással harcolnak. a 2. óriáscsótány testébe kontaktméreg hatol. A 2. óriáscsótány hörögve elterül. Regenerálsz (+7 ép)
*** 2. KÖR *** Thor elmormol egy isteni harag varázslatot. A klónmágus rezisztálja. Az árnyékmester ellenáll a varázslatnak. A 2. gnóm útonálló 44 ép-t sebzõdik. A klónmágus ellõ egy klónozás varázslatot. A 2. gnóm útonálló lassan felveszi Viora alakját. Néhány rövid kézmozdulat után Hadnagy létrehoz egy energiatüske varázslatot. A klónmágust védi rezisztanciája. Az árnyékmester rúnákat rajzol a levegõbe, mire létrejön egy tûzgolyó. Nem hat rád. Thor ellenállt a varázslatnak. Hadnagy: a varázslatnak nincs hatása. Néhány rövid kézmozdulat után létrehozol egy elbájolás varázslatot. A klónmágus ellenállt a varázslatnak. (-19 vp.) A 2. gnóm útonálló elmond egy isteni harag varázslatot. Rezisztálod a varázslatot. Éjfél immúnis a varázslatra. Natasa: a varázslatnak nincs hatása. Thor immúnis a varázslatra. Átvállalsz 13 sebzést, amibõl 4 sebzést kapsz meg. Hadnagy sebzõdik 26 ép-t. Natasa az árnyékmester irányába megy. Éjfél a 2. gnóm útonálló irányába megy. Natasa az árnyékmestert támadja. az árnyékmester kontaktmérget kapott. Az árnyékmester kileheli lelkét. Éjfél a 2. gnóm útonállót támadja. a 2. gnóm útonálló kontaktméreg áldozata lett. A 2. gnóm útonálló holtan terül el. Regenerálsz (+4 ép)
*** 3. KÖR *** Összegyûjtve mágikus energiáit, Thor elvarázsol egy isteni haragot. (14 sebzést pajzs fog fel.) A klónmágus 0 sebzést kap. Hadnagy elmond egy energiatüske varázslatot. (49 sebzést pajzs fog fel.) A klónmágus 0 ép-t sebzõdik. Összegyûjtve mágikus energiáit, a klónmágus elvarázsol egy feltámasztást. A 2. gnóm útonálló gyógyul 377 ép-t. A 2. gnóm útonálló magához tér. Heves kézmozdulatok közepette a 2. gnóm útonálló elmormol egy isteni haragot. Nem hat rád. Éjfél ellenállt a varázslatnak. Natasa immúnis a varázslatra. Thor ellenállt a varázslatnak. Átvállalsz 10 sebzést, amibõl 3 sebzést kapsz meg. Hadnagy 19 ép-t sebzõdik. Elõhívsz egy szellemkalapács varázslatot. A klónmágus megúszta! (-9 vp.) Natasa a 2. gnóm útonállót támadja. Éjfél a klónmágust támadja. Regenerálsz (+3 ép)
*** 4. KÖR *** Thor ellõ egy isteni harag varázslatot. (14 sebzést pajzs fog fel.) A klónmágus sebzõdik 0 ép-t. A 2. gnóm útonálló sebzõdik 30 ép-t. A klónmágus mágikus ereje felhasználásával elõidéz egy feltámasztást. Az árnyékmester visszanyer 376 életpontot. Az árnyékmester magához tér. Összegyûjtve mágikus energiáit, Hadnagy elvarázsol egy energiatüskét. A klónmágus rezisztálja. A 2. gnóm útonálló elõhív egy isteni harag varázslatot. Rezisztálod a varázslatot. Éjfél: a varázslatnak nincs hatása. Natasa immúnis a varázslatra. Thor immúnis a varázslatra. Átvállalsz 12 sebzést, amibõl 4 sebzést kapsz meg. Hadnagy 24 ép-t sebzõdik. Az árnyékmester mágikus ereje felhasználásával elõidéz egy tûzgolyót. Nem hat rád. Thor ellenállt a varázslatnak. Hadnagy ellenállt a varázslatnak. Elmormolsz egy elbájolás varázslatot. Az árnyékmester megúszta! (-19 vp.) Natasa a 2. gnóm útonállót támadja. A 2. gnóm útonálló halálhörgés közepette a földre zuhan. Éjfél a klónmágust támadja. Regenerálsz (+4 ép)
*** 5. KÖR *** Thor ellõ egy isteni harag varázslatot. (14 sebzést pajzs fog fel.) A klónmágus 0 sebzést kap. Az árnyékmestert védi rezisztanciája. Ellõsz egy szellemkalapács varázslatot. A klónmágus ellenállt a varázslatnak. (-9 vp.) Heves kézmozdulatok közepette a klónmágus elmormol egy feltámasztást. Gyógyítja a 2. gnóm útonállót (+376 ép). A 2. gnóm útonálló magához tér. Hadnagy a mágia különös nyelvén mormol. Létrejött egy energiatüske! A klónmágust védi rezisztanciája. A 2. gnóm útonálló elõhív egy isteni harag varázslatot. Rezisztálod a varázslatot. Éjfél ellenállt a varázslatnak. Natasa: a varázslatnak nincs hatása. Thor immúnis a varázslatra. Átvállalsz 9 sebzést, amibõl 3 sebzést kapsz meg. Hadnagy 18 sebzést kap. Az árnyékmester varázshatalma segítségével elmond egy tûzgolyót. Nem hat rád. Thor immúnis a varázslatra. Hadnagy immúnis a varázslatra. Éjfél a klónmágust támadja. a klónmágus kontaktméreg áldozata lett. A klónmágus hörögve elterül. Natasa az árnyékmestert támadja. az árnyékmester testébe kontaktméreg hatol. Az árnyékmester kileheli lelkét. Regenerálsz (+3 ép)
*** 6. KÖR *** Thor mágikus ereje felhasználásával elõidéz egy isteni haragot. A 2. gnóm útonálló 32 ép-t sebzõdik. Mormolsz a mágia különös nyelvén. Létrejött egy ellenáll.megtörése! (-5 vp.) Összegyûjtve a benned rejlõ mágikus energiákat, elvarázsolsz egy jégpajzsot. ( +18 hidegimmunitás, -9 tûzimmunitás, -9 imm.mérg.gázra.) (-3 vp.) Hadnagy elmormol egy energiatüske varázslatot. A 2. gnóm útonálló 42 ép-t sebzõdik. A 2. gnóm útonálló a mágia különös nyelvén mormol. Létrejött egy isteni harag! Nem hat rád. Éjfél ellenállt a varázslatnak. Natasa: a varázslatnak nincs hatása. Thor: a varázslatnak nincs hatása. Átvállalsz 10 sebzést, amibõl 3 sebzést kapsz meg. Hadnagy 20 sebzést kap. Natasa a 2. gnóm útonállót támadja. a 2. gnóm útonálló kontaktmérget kapott. A 2. gnóm útonálló hörögve elterül. Regenerálsz (+3 ép)
[A csatában összesen 0 sebzést okoztál, és 24 sebzést kaptál. Szolgáid ill. szövetségeseid által okozott/kapott sebzés: Éjfél: 238/12, Natasa: 639/11, Thor: 106/0, Hadnagy: 144/54.] Gyõztél! Nagy szikrázás közepette beléd áramlik némi lélekenergia (+11%). Szolgáidnak 258% jut. Elrakod a zsákmányt, ami a káosz rút kardja, a pontosság könnyû nyílpuskája, a villám csonttõre, egy bolondok itala, 19 drágakõ, 2 nohnetár gumó és 64 arany. Natasa táplálkozik. (+12% jóllakottság.) Thor az ételre veti magát. (+25% jóllakottság.) Látványos gyõzelmed komoly elismerést váltott ki a nézõkbõl. (+1 hõsiesség pont, hírneved megnövekedett.) Aréna érdemérmed felizzik, transzformál, átváltozik. Az aréna mihlanil érme lett belõle!
(Feltételes idézés:) lila manaitalt használsz megcsappant varázsenergiád pótlására. Visszanyersz 143 vp-t.
[25 TVP-t használtál fel, maradt még 325.]
[Automatikus zsákbarakás:] Berakod a zsákba: 2 nohnetár gumó.

h 52 50 52. tárgy használata
Óvatosan beszürcsölsz 12 hõsiesség italát. (+12 hõsiesség pont.)
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 325.]

tcs 722 tókencsere
Felkeresed a spekulánst. Sajnálom, de nincs nálad elegendõ a 722. tárgyból.
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 325.]

tcs 723 tókencsere
Felkeresed a spekulánst. Sajnálom, de nincs nálad elegendõ a 723. tárgyból.
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 325.]

tcs 724 tókencsere
Felkeresed a spekulánst. Átadsz neki 5 arany tárgyformázót. Cserébe kapsz 1 platina tárgyformázót.
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 325.]

forduló vége
Nocsak, vizsgálod a tárgyaidat: elrohadt 2 szellem ektoplazma.
Nocsak, valami érdekes dolgot veszel észre: Óriásira nõtt xenó petéid nagy reccsenéssel szétnyílnak, és valami fertelmes dolog kel ki belõlük. Ellenfeleid egy xenomorf gyermek (#421) [aura: 16-os méretû 22-es szintû fog.] és egy fiatal xenomorf (#422) [aura: savimmunitás: 12.].

*** 1. KÖR *** Thor a mágia különös nyelvén mormol. Létrejött egy ellenáll.megtörése! Thor elmormol egy elemi védelem varázslatot. ( +40 tûzimmunitás, +40 hidegimmunitás, +40 savimmunitás, +40 elkt.immunitás, +40 imm.mérg.gázra.) Heves kézmozdulatok közepette Hadnagy elmormol egy tûzfalat. A fiatal xenomorf varázshatalma segítségével elmond egy savcsapást. Hadnagy 155 sebzést kap. Hadnagy holtan terül el. A xenomorf gyermek varázshatalma segítségével elmond egy savcsapást. Rezisztálod a varázslatot. Elmormolsz egy kegyencek oltalma varázslatot. (-32 vp.) Varázshatalmad segítségével elmondasz egy a forrás érintését. (-5 vp.) Éjfél elindul a xenomorf gyermek felé. Natasa a fiatal xenomorf irányába megy. Éjfél a xenomorf gyermeket támadja. Natasa a fiatal xenomorfot támadja. Átvállalsz 3 sebzést, amibõl 1 sebzést kapsz meg. Átvállalsz 3 sebzést, amibõl 1 sebzést kapsz meg. Regenerálsz (+2 ép)
*** 2. KÖR *** Thor varázshatalma segítségével elmond egy isteni haragot. A xenomorf gyermek 63 sebzést kap. A fiatal xenomorf 65 sebzést kap. A fiatal xenomorf rúnákat rajzol a levegõbe, mire létrejön egy savcsapás. 13 ép-t sebzõdtél. A xenomorf gyermek rúnákat rajzol a levegõbe, mire létrejön egy savcsapás. Rezisztálod a varázslatot. Összegyûjtve a benned rejlõ mágikus energiákat, elvarázsolsz egy lélekfacsarást. A xenomorf gyermek 200 ép-t sebzõdik. Lélekenergiát nyersz ki (+61%) Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. A fiatal xenomorf 204 ép-t sebzõdik. Lélekenergiát nyersz ki (+40%) (-14 vp.) A xenomorf gyermek halálos sebet kapva a földre zuhan. Éjfél a fiatal xenomorfot támadja. Átvállalsz 3 sebzést, amibõl 1 sebzést kapsz meg. Natasa a fiatal xenomorfot támadja. Átvállalsz 3 sebzést, amibõl 1 sebzést kapsz meg. Átvállalsz 3 sebzést, amibõl 1 sebzést kapsz meg. Regenerálsz (+16 ép)
*** 3. KÖR *** Thor elmormol egy isteni harag varázslatot. A fiatal xenomorf 67 sebzést kap. A fiatal xenomorf halálos sebet kapva a földre zuhan. Heves kézmozdulatok közepette elvarázsolsz egy ellenáll.megtörését. (-5 vp.) Elmondasz egy óriáserõ varázslatot. Végtagjaid megerõsödnek (+6 méretükre). (-4 vp.)
[A csatában összesen 404 sebzést okoztál, és 18 sebzést kaptál. Szolgáid ill. szövetségeseid által okozott/kapott sebzés: Éjfél: 0/3, Natasa: 45/12, Thor: 195/0, Hadnagy: 0/155.] Ezt a csatát te nyerted! Magadba szívod a megérdemelt jutalmat, a lélekenergiát (+10%). Szolgáidnak 252% jut. Magadhoz veszed a zsákmányt, ami az enyészet díszes sisakja, a tudós ónix karkötõje, 7 drágakõ és 87 arany. Fényes gyõzelmed után a barlangod alapos nagytakarításra szorul.
Fáradtan a megpróbáltatásoktól, nyugovóra térsz.
*** A fordulód során 4 véletlen kalandot teljesítettél, így +17% kalandor rangot szereztél, kalandor rangod jelenleg kalandmester (13.34).
A fordulódban rekordot értél el: te vagy az elsõ a szinteden, akinek gyógynövények tulajdonsága 38 lett!
Ebben a körben +37 galetki erõt és +60 hírnevet kaptál. A kör során összesen 2592 sebzést okoztál, és 541 sebzést kaptál. A körben szerzett tapasztalatok eredményeképp 31 képességpontot kapsz. Ezenfelül kapsz még 3 képességpontot, jutalmul pszi gyõzelmedért. Errõl a fordulóról 325 TVP-t viszel át a következõre. Azzal együtt, amit a következõ fordulóban kapsz, összesen 871 TVP-t költhetsz majd el.

KARAKTERLAP


Viora, egy barna hajú, kék szemû, szép arcú, vékony, fejkendõt viselõ férfi vagy. Jelenlegi lakóhelyed: harcosok szintje (13. szint). Táplálkozásod: vegetáriánus. Kalandor rangod: kalandmester (13.34). Ez a 347. fordulód.
TULAJDONSÁGAID
[1] erõ: 13 (17) / 10.07
[2] IQ: 14 (18) / 10.18
[3] ügyesség: 11 (12) / 2.01
[4] egészség: 12 (13) / 2.53
[5] mágia: 22 (23) / 3.34
[6] gyorsaság: 25 (21) / 10.91
[9] Méret/ép: 276 (343) / 343
Min. méret: 137
Barlangméret: 281
PONTJAID
Varázspont: 411 / 83
Képességpont: 209 / 53% [108]
Hõsi pont: 584 (50)
Tám.bónusz: 16%
Véd.bónusz: 93%
Galetki erõ: 1666 / 697
Hírnév : 5259
Jóllakottság: 200%
Életkor: 18 / 33
STATISZTIKÁK
Galetki csaták: 130 (0)
Galetki gyõzelmek: 67 (0)
Torzsz. csaták: 2270 (11)
Torzsz. gyõzelmek: 1910 (10)
Leölt torzszülött: 3700 (19)
Pszi csaták: 760 (5)
Pszi gyõzelmek: 530 (3)
Ájulások száma: 150 (0)

A Tudósok Klánjának (#11) tiszteletbeli tagja vagy.
Rangod: tudósjelölt (72)
Speciális képességeid:
+12 gyógynövények, +11 v.ital fõzés, +72% varázstárgy találására; 95%, hogy v.ital fõzés kudarckor a komponensek megmaradnak. Képességek gyorsabban fejlõdnek a harcban.
Aktív Klánküldetéseid:
1.) 15 fordulón keresztül ne használj fel hõsiesség pontot! 2.) Oldj meg 50 fejtörõt az Õsök Csarnokában! [számláló: 12] 3.) Hozz egy császári dekrétumot.

HARCI SZAKÉRTELMEK
[10] tûzlehelet: 1 (11) / 0.72 [11] jéglehelet: 34 (49) / 20.63 [15] regeneráció: 73 (83) / 0.83
[16] tüskés bõr: 10 / 0.37 [17] vastag bõr: 20 (25) / 0.50 [18] tûzimmunitás: 10 (18) / 0.27
[19] hidegimmunitás: 29 (37) / 0.32 [20] savimmunitás: 10 (28) / 0.17 [21] elkt.immunitás: 10 (18) / 0.18
[22] imm.mérg.gázra: 10 (28) / 0.18 [23] imm.ktkt.méreg: 10 / 0 [24] rezisztencia: 45 (77) / 0.46
[26] lõfegyver: 1 (5) / 0.36 [31] áttörés: 1 / 0 [34] párbajozás: 10 / 1.84

EGYÉB SZAKÉRTELMEK
[45] csapdakészítés: 11 (13) / 1.84 [46] csapdaészlelés: 12 / 1.19 [47] zárnyitás: 13 / 11.81
[48] mászás: 13 / 9.19 [49] rugalmasság: 6 (8) / 1.81 [50] meggyõzõkészség: 22 / 5.82
[51] transzformáció: 6 / 1.99 [52] auraészlelés: 15 (16) / 5.83 [53] ékszerészet: 7 / 5.80
[54] kereskedelem: 17 / 10.79 [55] szívósság: 20 (24) / 6.71 [56] varázsitalfõzés: 13 (25) / 8.08
[57] gyógynövények: 38 (52) / 5.03 [58] nyomkeresés: 10 / 0.65 [59] vezetõkészség: 24 / 2.84
[60] pszi támadás: 17 (25) / 8.70 [61] pszi energia: 24 (32) / 1.71 [62] lopás: 11 / 4.22
[63] éberség: 7 (9) / 0.50 [64] átokszórás: 9 / 4.43 [65] álcázás: 14 (16) / 3.28
[66] lopakodás: 6 / 3.39 [67] régészet: 24 / 3.69 [68] zene: 20 (26) / 7.33
[69] tanulás: 16 (20) / 14.99 [70] idézés: 9 (11) / 1.92 [71] javítás: 11 / 6.95
[72] építés: 18 (21) / 13.89 [73] felderítés: 14 / 2.27 [74] vitalitás: 10 / 1.54

VÉGTAGOK
jobb karom [100] méret: 3 / 0 [101] szakért.: 6 / 0.55      
bal karom [103] méret: 2 / 0 [104] szakért.: 3 / 2.57     a zenetudás fakardja
jobb mancs [106] méret: 1 / 0 [107] szakért.: 1 / 0.82      
bal mancs [109] méret: 1 / 0 [110] szakért.: 1 / 0.30     az ellenállás hosszú lándzsája

VARÁZSLATOK & PSZIK
[173] a forrás érintése: 26 (34) / 10.77 [43] agyroppantás: 1 (9) / 0 [130] agyvihar: 8 (9) / 0
[147] alkímia: 4 (9) / 3.67 [283] buzdítás: 1 (9) / 0 [36] csábmosoly: 9 (17) / 0.28
[42] csendvarázs: 8 (16) / 0.67 [164] dermesztés: 18 (26) / 12.39 [149] dimenziókapu: 12 (20) / 0.62
[47] direkt kontaktus: 1 (9) / 0.24 [44] elbájolás: 20 (28) / 1.84 [11] elektromos kéz: 8 (13) / 1.22
[48] ellenáll.megtörése: 11 (19) / 6.04 [10] energiatüske: 6 (11) / 1.14 [156] éhínség: 10 (15) / 0.16
[29] életszívás: 7 (12) / 3.09 [266] fantom idézése: 18 (26) / 6.52 [152] felejtés: 20 (28) / 7.34
[40] gigaököl: 1 (6) / 0 [204] gondolatolvasás: 2 (10) / 0.20 [17] gránitbõr: 10 (15) / 0.58
[269] h.látó vérkutya észlelés: 5 (13) / 0.08 [187] hatalomvarázs: 1 (9) / 0 [13] jégcsóva: 1 (6) / 0
[15] jégpajzs: 4 (9) / 0.21 [259] kegyencek oltalma: 28 (33) / 16.91 [163] kineport: 7 (14) / 0.62
[154] kisebb erõpajzs: 1 (9) / 0 [27] kisebb gyógyítás: 5 (10) / 0.38 [146] kontakt.õseiddel: 6 (14) / 2.36
[158] láth. észlelése: 3 (11) / 0.07 [157] láthatatlanság: 11 (19) / 0.33 [190] lélekfacsarás: 73 (81) / 16.23
[165] manafókuszálás: 4 (9) / 0.25 [35] mágiatörés: 1 (9) / 0 [162] mágikus csapda: 1 (6) / 0.07
[178] mágikus ûr: 1 (9) / 0 [45] megszakítás: 1 (9) / 0.08 [129] mentális robbanás: 19 (20) / 11.99
[148] méregsemlegesítés: 1 (6) / 0 [155] nagyobb erõpajzs: 40 (48) / 0.67 [28] óriáserõ: 7 (12) / 6.60
[209] õsi immunitás: 10 (15) / 0.40 [38] parancs: 5 (13) / 0.18 [166] pengefal: 1 (9) / 0
[133] pszi acéltorony: 8 (9) / 0.18 [128] pszi csáp: 31 (32) / 7.86 [171] savpajzs: 7 (12) / 0.30
[30] sorvasztás: 7 (12) / 0.13 [131] sz.áll.roncsolása: 8 (9) / 0.50 [159] szellemidézés: 3 (8) / 1.52
[140] szellemkalapács: 18 (26) / 2.33 [176] szélpajzs: 1 (9) / 0 [188] sziklaerõ: 1 (6) / 0
[261] szörnyismeret: 20 (25) / 1.28 [167] tombolás: 1 (6) / 0.08 [132] tudati méreg: 8 (9) / 0
[46] tudatrombolás: 1 (9) / 0 [16] tûzpajzs: 3 (8) / 0.12 [14] vakító fény: 8 (13) / 0.42
[170] villámpajzs: 1 (6) / 0.56 [194] vízlélegzés: 1 (6) / 0.06    

T/V VARÁZSLATLISTÁID pillanatnyilag ki vannak kapcsolva, minden, általad ismert varázslatot használsz. Ha ezt nem szeretnéd, adj ki egy újabb üres TVSZ parancsot.
RAJTAD LEVÕ VARÁZSLATOK/HATÁSOK
õsmágus szájvize (1).


SZOLGÁID
név méret/ép morál jóllakottság szint állapot
[1] Éjfél, a quwarg harcos 171/156 172% 200% 28 / 20.57 harcol
[2] Natasa, a quwarg harcos 176/150 171% 200% 29 / 28.84 harcol
[3] Thor, a gnóm útonálló 166/168 170% 200% 30 / 12.92 harcol
[4] dohu féreg 1/1 200% 210% 1 / 0 nem harcol
[5] Hadnagy, a kék-vörös atya 136/0 169% 200% 26 / 16.15 ájult
[6] morfinder telep 1/1 200% 210% 1 / 0 nem harcol
lélekenergia rész 90% jóllakottság határ 100% gyógyítás: 6

MAKRÓID
1. Makró
bsz
h 414 1
e 9 75
h 517
vv 65 1 69 1 82 1
vv 155 261 64 1
2. Makró
be 9 5
be 9 7
be 9 4 1
be 9 4 2
be 9 4 3
be 9 4 5
3. Makró
ism 6
p
x 10
x 10
z 166 20
ftk 3 4 1 515
4. Makró
h 8 15
ad 809
be 29 100
tcs 763 50
tcs 764 50
h 765
5. Makró
v 269
bb 5 30
h 52 50
tcs 722
tcs 723
tcs 724

HARCI PROGRAMOD
1: lélekfacsarás t.var. ha a harc 2. köre van. Prioritás: 100.
2: kegyencek oltalma v.var. ha a harc 1. köre van. Prioritás: 150.
3: a forrás érintése v.var. ha a harc 1. köre van. Prioritás: 100.
4: szellemkalapács t.var. a harc 3. körétõl. Prioritás: 100.
5: ellenáll.megtörése v.var. ha a harc 1. köre van. Prioritás: 100.
6: jéglehelet használata ha ellf. 24. képessége 60 v. több. Prioritás: 120.
7: jéglehelet itala v.var. ha ellf. 24. képessége 60 v. több. Prioritás: 130.
8: jéglehelet használata ha ellf. képessége: szellemi immúnitás (235) Prioritás: 120.
9: jéglehelet itala v.var. ha ellf. képessége: szellemi immúnitás (235) Prioritás: 130.
10: fantom idézése t.var. ha ellf. képessége: galetki nem sebzi (232) Prioritás: 200.
11: õsi immunitás v.var. ha a harc 1. köre van. Prioritás: 50.
12: gránitbõr v.var. ha a harc 1. köre van. Prioritás: 50.
13: elbájolás t.var. ha ellf. 2. képessége 15 v. kevesebb, Prioritás: 110, és ha ellf, nincs szellemi immúnitás (235) képessége és a harc 3. körétõl.


FELTÉTELES PARANCSAID
GY 40 0 30 80 61 50; VI erõ:200% ép:20%; PV 7 3 8; PSZ 57; BA 15017; TT 25; HE 9; PT 1; PTA 129 129 128 128 128; PTB 128 128 128 128 128; I 100 5 30 83 75 63; HU 13 10 2000 25 31; HUA 1 90 95 96;

SPECIALIZÁCIÓD: Vezéregyéniség. (Szolgáid morálja a kör végén fele mértékben csökken csak, és az új szolga felfogadásához kisebb vezetõkészség kell. Valamivel nagyobb eséllyel találhatsz kalandban szolgát. A szolgák harcban kapott lélekenergiája megnõ.)
Az Orgling lázadás során általad legyõzött orglingok száma: 10.

AKTUÁLIS KÜLDETÉSEID: #2 (1. épület), #6 (2. épület), #10 (3. épület), #16 (4. épület), #26 (8. épület), #31 (9. épület), #33 (7. épület), #303 (347. forduló), #202 (347. forduló), #431 (347. forduló), #236 (347. forduló), #369 (347. forduló).

SZÖVETSÉGED: Fény Apostolai (#15017). Szavazataid száma: 0. A te szavazatod jelenleg a 7945. karakternél van. Szövetségetek jelenlegi legendás ellenfele: vhrathag pók. Még 2 alkalommal gyõzhetitek le. Jelenleg 13 legenda pontod van.

TÁRGYAID


Páncélok, ruhák
* 6 a füvész köpenye (#193) 1 a káosz döbbenetes sisakja (#14589) 1 a káosz végzetes fejpántja (#28119)
1 a légzés csillogó fejpántja (#27658) 3 a nyomkeresés fejpántja (#194) 3 a Tél aranylánca (#175)
4 a Tél ezüstlánca (#170) 1 a tudós bíbor pikkelyvértje (#11368) 1 arany nadrág (#181)
1 az angyalok díszes köpenye (#28138) 1 az ellenállás fekete pikkelyvértje (#28470) 1 az enyészet díszes sisakja (#23129)
* 2 bronz pszi váll-lap (#290) 8 brutális pókcsatos öv (#183) * 4 csapdamester (#196)
1 díszes fejék (#135) 1 díszes villámöv (#177) 2 ében láncing (#134)
* 3 Elenios fekete maszkja (#41595) 1 ezüst nadrág (#176) 2 fekete nadrág (#171)
4 gargantua pókcsatos öv (#188) 4 jégöv (#180) * 1 krakoch csizma (#312)
1 manókirály korona (#417) 3 morf köpeny (#474) * 2 nagyobb jégöv (#185)
4 nagyobb pókcsatos öv (#178) 3 õspók köpeny (#332) 4 platina nadrág (#186)
1 platina villámöv (#187) 3 pókcsatos öv (#173) 2 szent templomi maszk (#232)
* 1 tükörkarvédõ (#773) * 1 Tyrex bronz mellvértje (#37047) 1 villámöv (#172)
4 Xantin aranyöve (#179) 3 Xantin bõröve (#169) 6 Xantin ezüstöve (#174)
2 Xantin rubinöve (#184) * 1 xenóbõr pajzs (#614)

Ékszerek, kincsek
* 1 aréna mihlanil érme (#441) 1 a méreg bronz amulettje (#24148) 1 a merénylõ márványamulettje (#11099)
2 a szakács üstje (#192) 1 a teknõs aranyozott nyaklánca (#25483) 1 a tudás zafírja (#150)
1 a tudós ónix karkötõje (#11593) 1 a villám ónixgyûrûje (#23728) 1 a vitalitás gyûrûje (#470)
* 1 a Xenókutatás karkötõje (#279) * 1 achát érdemrend (#303) * 1 Akadémiai nyaklánc (#321)
11425 arany (#1) * 2 arany orgling fétis (#296) 2 arénamesteri tekercs (#460)
* 1 az ellenállás jáde karkötõje (#28694) * 1 az ellenállás ónixgyûrûje (#28678) 1 az Érzés Amulettje (#774)
1 az ügyesség keresztszimbóluma (#2563) 1 Banyapók gyûrûje (#601) * 1 Batiz gyûrûje (#629)
1 bronzmedál (#207) * 1 Doemon kõkarkötõje (#850) 2816 drágakõ (#2)
* 1 Elenios ezüst fülbevalója (#41757) 1 ezüst xenó embléma (#505) 1 gyémántamulett (#399)
515 hamis arany (#809) 1 helytartói pecsétgyûrû (#507) 6 karmazsin tûzgyûrû (#338)
2 kék gömb (#143) 2 kristályamulett (#130) 1 Lady A. talizmánja (#597)
1 Laillia talizmánja (#319) 2 Leanthil karkötõje (#610) 4 milbani amulett (#567)
* 1 nilbongi kitûzõ (#311) * 1 opilíchium gyûrû (#298) * 4 orgling fétis (#269)
* 1 Örökkévalóság Topáza (#499) 1 quwarg amulett (#275) 3 roxati üvegszem (#580)
1 smaragd életkõ (#306) 2 smaragd karkötõ (#592) 1 topáz melltû (#423)
1 Trix gyûrûje (#595) 1 tükrözõ talizmán (#404) 2 uthanax talizmán (#335)
13 üvegszimbólum (#138) * 1 xenomorf bõrgyûrû (#613) * 1 Zohkart karkötõje (#466)
2 zöld mutációs gyûrû (#191)

Felszerelés
1 a jóllakottság tükre (#775) 1 arany kaszinóbérlet (#761) 1 arany relikformázó (#734)
3 arany tárgyformázó (#724) 161 aranydukát (#437) 9 az Univerzum szilánkja (#708)
1 bajnoki oklevél (#273) 1 beholderfej talizmán (#482) 4 bronz tárgyformázó (#722)
1 deus ex machina (#872) 1 dorony duda (#588) 3 elsõsegély csomag (#619)
1 ezüst relikformázó (#733) 4 ezüst tárgyformázó (#723) 69 fekete dukát (#218)
1 feneketlen zsák (#643) 4 Fortuna kiskorsója (#521) 5 furulya (#167)
2 garling kristály (#209) 2 gyémánt tókenszilánk (#767) 2 hebrencs csapda (#582)
1 idõkapszula (#621) 2 idõkristály (#219) 2 kincskeresõ kisködmön (#519)
2 kötél (#128) 11 Krónika (#783) 1 Krugrog mama terítõje (#517)
5 lant (#166) 3 legendás tóken (#606) 1 lelakatolt ládikó (#310)
1 Maahradam gyöngye (#596) 1 mágikus apparátus (#414) 7 mágikus védõruha (#341)
3 molitár dob (#168) 2 Morgan kristálya (#525) 2 Morgan pálcája (#511)
1 nyálkafókusz (#419) 1 orgling figura (#852) 5 orvosságos zacskó (#590)
1 õsi relikviaszilánk (#714) 1 õskõ (#8) 1 platina kaszinóbérlet (#762)
2 platina tárgyformázó (#725) 2 pszi katalizátor (#531) 1 relikviaszilánk (#604)
1 rúvel fókusz (#350) 4 sáfránykõ (#444) 2 szerszámosláda (#631)
2 Tiume batyuja (#529) 1 TVoreP köve (#772) 4 Urgod kémszeme (#533)

Fegyverek
2 a halál fekete íja (#140) 1 a káosz rút kardja (#1779) 1 a pontosság könnyû nyílpuskája (#4436)
1 a villám csonttõre (#23801) * 1 a zenetudás fakardja (#471) * 3 az ellenállás hosszú lándzsája (#28783)
5 ében nyílpuska (#133) 11 ében tündekard (#132) 1 fogazott kard (#1318)
1 legendás tõr (#413) * 1 Lhoal'zetan nyílpuskája (#608) 4 szilmill tõr (#314)
3 vámpírtõr (#584)

Varázsitalok és füvek
49 bajnokok itala (#62) 10 bolondok itala (#95) 60 bosszantás itala (#81)
1 csapdaészlelés itala (#65) 1 elemi immunitás itala (#97) 104 energiaital (#82)
25 fehér gyógyital (#50) 1 fekete gyógyital (#98) 1 fiatalság itala (#96)
3 gázlehelet itala (#57) 76 gránitbõr itala (#110) 26 hatalom bíbor itala (#77)
30 hatalom kék itala (#58) 42 immunitás itala (#71) 1 javítás itala (#108)
12 jéglehelet itala (#54) 43 kalmárok itala (#66) 22 kék manaital (#75)
61 kihívás itala (#68) 1 kincskeresés itala (#64) 53 lila manaital (#83)
1 lordok itala (#90) 43 mágiaellenállás (#76) 43 méregellenállás itala (#51)
66 narancs gyógyital (#80) 877 olaj (#415) 24 óriásnövés itala (#60)
18 õsmágus szájvize (#69) 72 õsmana itala (#84) 49 pontosság itala (#72)
33 sárga gyógyital (#61) 3 sebezhetetlenség itala (#93) 2 tûzlehelet itala (#53)
1448 üvegcse (#14) 3 vadászok itala (#92) 62 védelem itala (#59)
25 zöld manaital (#63)

Egyéb kacatok
4 duzzadt xenópete (#479) 1 lidércvelõ (#339) 1 szellem ektoplazma (#426)

A szürkével jelölt tárgyakra szerintünk már nincs szükséged, csak a helyet foglalják. Ha az EE parancs egyik paraméterének 7-est adsz meg, az összes ilyen tárgyadat eladod (ami nem eladható, azt eldobod). Természetesen nem adsz el / dobsz el KF-elt, vagy feneketlen zsákban levõ tárgyat.


Bankbetéted: 20000 arany.
Tönkrement tárgyaid (zárójelben a szükséges javítás szakértelem): a regenerálódás hosszú lándzsája #24733 (8), Leah márványgyûrûje #39926 (8), a mágia aranyozott fülbevalója #3508 (9), az ellenállás fekete csizmája #28572 (5), Tyrex könnyû pikkelyvértje #37016 (7), Tyrex csonttõre #37301 (7), Thór ezüst fülbevalója #36807 (10), a regenerálódás zangrozi csizmája #24523 (8), a regenerálódás díszes köntöse #24553 (8), a mentát díszes pikkelyvértje #12717 (8), az ellenállás ónixgyûrûje #28678 (8), a regenerálódás hosszúkardja #24717 (5).

Ebben a fordulódban szerzett tárgyaid: 1 fogazott kard (#1318), 1 az ellenállás fekete pikkelyvértje (#28470), 1 a teknõs aranyozott nyaklánca (#25483), 1 a merénylõ márványamulettje (#11099), 1 az angyalok díszes köpenye (#28138), 1 a légzés csillogó fejpántja (#27658), 1 a méreg bronz amulettje (#24148), 1 az enyészet díszes sisakja (#23129), 4 sárga gyógyital (#61), 1 a tudós ónix karkötõje (#11593), 1 a villám ónixgyûrûje (#23728), 5925 arany (#1), 1 vadászok itala (#92), 1 a káosz döbbenetes sisakja (#14589), 1 a káosz végzetes fejpántja (#28119), 1 díszes fejék (#135), 1 a káosz rút kardja (#1779), 1 a tudós bíbor pikkelyvértje (#11368), 1 õsmana itala (#84), 1 az ügyesség keresztszimbóluma (#2563), 1 a pontosság könnyû nyílpuskája (#4436), 1 a villám csonttõre (#23801), 1 immunitás itala (#71), 9 aranydukát (#437), 1 platina tárgyformázó (#725), 83 drágakõ (#2), 1 bolondok itala (#95), 2 zöld manaital (#63), 1 ezüst relikformázó (#733), 1 csapdaészlelés itala (#65), 1 platina nadrág (#186), 1 liánvirág (#24), 1 tejfonál (#28), 4 õsi relikvia (#17), 2 protolisk láb (#640), 1 gyilkos boróka (#27), 1 féregtüske (#42), 1 fulkcin (#45), 1 elfu moha (#33), 1 sárkányvirág (#32), 3 nekrofun bimbó (#43), 6 waarkin (#38), 4 nordkristály (#146), 2 pirgamit (#152), 2 nohnetár gumó (#212), 2 krakolich csont (#397).

Ebben a fordulódban elhasznált tárgyaid: 1 olaj (#415), 1 õsmágus szájvize (#69), 1 energiaital (#82), 1 kincskeresés itala (#64), 3 lila manaital (#83), 4 arany tárgyformázó (#724), 1 jéglehelet itala (#54), 6 õskõ (#8), 2 szellem ektoplazma (#426), 1 a pontosság aranyozott fülbevalója (#4408), 1 az elektromosság kõrisfa íja (#27373), 1 az angyalok aranyozott nyaklánca (#28183), 1 az erõ jáde karkötõje (#1694), 1 az elektromosság aranyozott fülbevalója (#27358), 1 a jég hosszú lándzsája (#22933), 1 a tökéletesség szöges öve (#21868), 1 a védekezés nehéz harci nyílpuskája (#4889), 2 óriási xenópete (#480), 1 a káosz híveinek köntöse (#13314), 1 a kígyó zangrozi csizmája (#19123), 1 a teknõs kék köpenye (#25437), 1 káoszíjász medálja (#249), 4 ezüst tóken (#763), 1 a sav bíbor köntöse (#26804), 1 a gyorsaság bíbor köpenye (#3839), 1 hosszú lándzsa (#1333), 1 a káosz mesterének gyûrûje (#17889), 3 arany tóken (#764), 1 a káosz futárainak fülbevalója (#13869), 1 a remete aranyozott fülbevalója (#12508), 1 a bûz árnyéktõre (#29205), 1 a mentát kõrisfa íja (#12973), 1 a káosz titokzatos maszkja (#12354), 1 a yeti vívótõre (#26503), 1 a villám kék köpenye (#23637), 1 a káosz díszes tõre (#3114), 1 a pontosság bíbor pikkelyvértje (#4168), 1 a bûz szöges öve (#29068), 1 az angyalok ónix karkötõje (#28243), 1 a gólem vívótõre (#8503), 1 a gyorsaság háromszögszimbóluma (#3912), 1 a pontosság vívótõre (#4453), 1 a méreg ónix karkötõje (#24193), 1 a sün nehéz harci nyílpuskája (#25139), 1 a káosz mesés amulettje (#30459), 1 a tökéletesség harci nyílpuskája (#21988), 1 a káosz mágikus szimbóluma (#3474), 1 a sebezhetetlenség jáde karkötõje (#19694), 1 a tudás sárgaréz nyaklánca (#2081), 1 a káosz türkisz íja (#6684), 1 a méreg aranyozott nyaklánca (#24133), 5 bronz relikformázó (#732), 1 a káosz helytartójának tõre (#25164).

FENEKETLEN ZSÁK


Páncélok, ruhák
1 a nyomkeresés fejpántja (#194) 2 khaldoran öv (#137)

Ékszerek, kincsek
2 a kalmár nyaklánca (#142) 4 a tárgyalás gyûrûje (#144) 1 az egyensúly gyûrûje (#213)
1 görényfarok (#189) 1 kék gömb (#143) 1 ozin fülkarika (#211)
3 Rogan karkötõje (#145) 6 szivárvány karkötõ (#139) 1 zöld mutációs gyûrû (#191)

Varázsitalok és füvek
156 csótányláb (#25) 87 ehorapin (#44) 38 elfu moha (#33)
188 elonotichlan (#31) 62 féregtüske (#42) 73 fulkcin (#45)
200 gyilkos boróka (#27) 40 hónakkupók (#30) 159 liánvirág (#24)
192 mátekel gomba (#21) 88 mézfû (#29) 214 mitulen fû (#20)
184 muskil (#37) 110 nekrofun bimbó (#43) 140 parafû (#41)
161 ragálygomba (#26) 141 rémcserje (#34) 178 sárkányvirág (#32)
104 sötét mák (#23) 45 szemani gomba (#36) 178 tejfonál (#28)
111 tokin kaktusz (#40) 1000 üvegcse (#14) 80 velparaj (#35)
152 waarkin (#38) 151 winropu moha (#22) 167 xita uborka (#39)

Egyéb kacatok
15 asztrálesszencia (#154) 44 barna manakõ (#149) 1 bíbor golyó (#396)
3 bolhedor szárny (#15) 9 bronz korong (#297) 10 csöpögõ csáp (#334)
49 ekinda haj (#147) 6 elektronit (#141) 12 elementális kõzet (#427)
13 fókuszrubin (#337) 36 gólemagyag (#330) 12 gootarg tüske (#494)
4 húsevõ bibe (#151) 7 káoszkígyó pikkely (#230) 3 khazdar taréj (#268)
5 kõtroll szem (#274) 4 krakolich csont (#397) 37 kristályfatty por (#403)
1 maerju koponya (#336) 3 nohnetár gumó (#212) 31 nordkristály (#146)
281 õsi relikvia (#17) 17 õspók pete (#331) 7 patkányfog (#270)
74 pirgamit (#152) 2 protolisk láb (#640) 3 ratifikátor agy (#236)
1 sárga gömb (#136) 39 smaragd esszencia (#229) 13 szirénhaj (#293)
30 szkritter kitinpáncél (#467) 89 szójer csáprágó (#231) 6 szuvas cápafog (#416)
17 tõzeg (#468) 2 tricix pete (#565) 26 wobramung szív (#469)
1 xorex fûszer (#329) 21 yeti csont (#160)

A szürkével jelölt tárgyakra szerintünk már nincs szükséged, csak a helyet foglalják. Ha az EE parancs egyik paraméterének 7-est adsz meg, az összes ilyen tárgyadat eladod (ami nem eladható, azt eldobod). Természetesen nem adsz el / dobsz el KF-elt, vagy feneketlen zsákban levõ tárgyat.

AZ ÕSÖK CSARNOKA

0  
1  
2  
3  
4  
5  
6  
7  
8  
9  
10  
11  
12  
13  
14  
15  
16  
17  
18  
19  
  0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32

ENCYCLOPEDIA FANTASIA13. SZINTÛ VARÁZSLATOK
Tûzlabda (#232)
Nagyobb elemi varázslat
Típus: támadó
Táv: távol
Terület: 1 mezõ, mindenki
Hatóidõ: azonnali
Költség: 30 VP
Leírás: A tûzgolyó jóval nagyobb változata, itt nem csak egy apró tûzgömb, hanem egy hatalmas tûzlabda robban fel a megcélzott mezõn, szintenként 1-9 sebzést okozva minden lénynek, amely ott tartózkodik. A tûzgolyóhoz hasonlóan, ezt is csak távolra tudod használni.
Õsi villám (#233)
Nagyobb elemi varázslat
Típus: támadó
Táv: bármi
Terület: 1 célpont, ellenfél
Hatóidõ: azonnali
Költség: 28 VP
Leírás: A varázsszavak kiejtésekor egy elemi erejû villám csapódik bele az ellenfeledbe, szintenként 1-9 sebzést okozva, és minden bizonnyal elevenen elégetve õt. A varázslat nagyon univerzális, hiszen egész közel álló ellenfélre is lesújthatsz vele.
Szellempöröly (#234)
Nagyobb szellemi varázslat
Típus: támadó
Táv: bármi
Terület: 1 célpont, ellenfél
Hatóidõ: azonnali
Mentõ: IQ
Költség: 25 VP
Leírás: A szellemkalapács aprócska illúziófegyver a Szellempöröly irtóztató erejéhez képest. Akivel sikerül elhitetned, hogy valóságot él meg, az a szó szoros értelmében úgy fogja érezni, hogy egy óriási pöröly zúzta péppé. A szellempöröly 30+4/szint sebzést okoz.
Rothadás (#235)
Nagyobb nekromanta varázslat
Típus: védekezõ
Táv: bármi
Terület: 1 célpont, ellenfél
Hatóidõ: csata
Mentõ: egészség (65%)
Költség: 17 VP
Leírás: A rothadás a nekromanták félelmetes fegyvere. Fegyver, de mégis a védekezõ varázslatokhoz tartozik - csupán azért, mert varázsigéje egyszerû, így egy körben elmondhatsz mellette még egy másik védekezõ kategóriájú varázslatot. A rothadás eredményeképp ellenfeled a csata során nem gyógyulhat regenerációtól, vámpirizációtól és gyógyító varázslattól sem - ez utóbbi kategóriába az animáció és a feltámasztás is beletartozik. A varázslat ellen ellenfeled esetleges rezisztanciája 15-tel kevesebbnek számít.
Méregimmunitás (#236)
Nagyobb nekromanta varázslat
Típus: védekezõ
Terület: magadra
Hatóidõ: csata
Költség: 26 VP
Leírás: Egy igazi nekromanta fittyet hány a mérgeknek! A méregimmunitás elmondásával a csata idõtartamára kapsz szintenként +2 méregimmunitást (ami a paralizáló, sebzõ és bénító méreg ellen véd), valamint szintenként +1 kontaktméreg immunitást.PROTOLISK GYERMEK (516. LÉNY)
- Jé, egy protolisk lárva! - Kiáltasz fel. Vajon hogy került ez egy ilyen magas szintre? Ekkor a protolisk feláll, és feléd fordul. Ez bizony, sokkal nagyobb mint egy lárva, és veszélyesebbnek is tûnik. 5 hatalmas mandibula, és erõs kitinpáncél, amit talán csak egy rovarevõ, vagy egy micinista képes feltörni.PROTOLISK LÁB (640. TÁRGY)
Lemetszve a protolisk hosszú, acélkemény lábát, reménykedsz, hogy ez a gusztustalan trófea még jó lehet valamire.KLÓNMÁGUS (514. LÉNY)
A klónmágus eredeti fajára tippelni sem tudsz. Ennek oka, hogy a mágus ismeri az elveszettnek hitt klónvarázslat titkát, és ezzel már saját magát is átalakította - egy galetki képére! A klónmágus nem foglalkozik azzal, hogy képességeit fejlessze. Ehelyett varázslata segítségével ellopja másét. És sajnos tanítványokat is talált magának, akikbõl magához hasonló klónokat akar építeni, csak találjon megfelelõ mintapéldányt! A klónmágus ocsmány egy ellenfél, ha nem lennél mágiafaló illetve puhány, biztos meg sem támadnád.EZÜST RELIKFORMÁZÓ (733. TÁRGY)
Ezt a különlegesen összetett, és különlegesen értékes, képlékeny tárgyformázó mintát a Hegy leghatalmasabb mágusai készítették. Ha kezedbe veszed, és gyúrni kezded, és közben egy varázstárgyra gondolsz, akkor megformálhatod belõle a véletlenszerû varázstárgyat, amelyre vágysz! Ehhez a H 733 {varázstárgy} parancsot kell kiadnod, 10 TVP árán. Persze, vannak korlátozások. Ezzel a tárgyformázó mintával legfeljebb 5. szintû varázstárgyat készíthetsz el, és nem készíthetsz vele káosztárgyat. Ha áttörést adó tárgyat vagy relikviát formázol, akkor annak szintje legfeljebb három lehet. Nem készíthetsz istencsászár vagy magasabb sorszámú relikviát (pl. õsmágus, armageddon). Mi a tárgy szintje? A +1 erõt, +1 gyorsaságot stb. adó tárgyak pl. egyes szintûek, a +2-t adók kettes szintûek stb. Azoknál a tárgyaknál, amelyek többféle tulajdonságot adnak, a tulajdonságok kicsit lassabban nõnek. Nyugodtan kísérletezz a tárgyformázóval, ha egy adott tárgyat nem lehet elkészíteni, akkor nem vész el a minta és a TVP sem. Nem átadható.
Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2019
1680 Budapest, Pf. 4 | E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.