Vissza a Főoldalra
 
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett

Hírek, újdonságok
Változások listája (dec. 4.)
Dicsőség Csarnoka
Új játékosoknak
Szabálykönyv
Demo forduló
Árak
Kedvezmények
Befizetési módok
Jelentkezési lap
UL küldés
Alanori Krónika kupon
Aukciós ház
Statisztikák
Nyilvános fordulók
Szövetségek
Olimpiák
Chat, üzenõfal
Fórumok
Levelezési lista, IRC
Szavazások
ŐV találkozó
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
AK Archívum
ŐV könyvek
Írások, novellák
Linkek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Hydron
Küldd el képeslapként!
Ugye így, e teremtmény kifinomult karmaira pillantva nem is gondolnád, hogy ez a galetki a Teron hegy mélyének egyik leghíresebb tolvaja?
Nézz szét a galériában!
ŐV fejlesztési ötletek játékosoktól (54)
Támasszuk fel a közösséget! (38)
Avvocato Terrasini (4)
Szövetségi felvétel (34)
ŐV help (520)
Legendak Volgye (16)

További témák...

2019-10-21 22:24:40 Az UL-ek letöltésre kerültek.

Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Pókerjáték
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
Ajánlott böngésző, felbontás:
Internet Explorer, 1024x768
 
7567-232

Karakterszám: 7567 Számlaszám: titkos
Fordulószám: 232 Játékhét: 810
E forduló ára: 0 zs. 1 if. Maradék zseton: 107
Forduló típusa: email Ingyenforduló: 7
1997-99 (C) Beholder Kft.
Betáplálás dátuma: 2018. aug. 9. 9h:02'
A következõ fordulód táplálható: 2018. aug. 10.

Számládra 1111 zseton érkezett. Köszönjük.
E-mail!

SAVCSÓK KALANDJAI
Pihenésed nem telt el eseménytelenül:
** 2. NAP ** Samael kiadott egy tk 52 4369 7567 6121 9619 0 parancsot.
** 6. NAP ** Samael kiadott egy tk 52 4369 7567 6121 9619 8106 parancsot.
** 40. NAP ** Megpróbáltak kirabolni, de szerencsére elég éber voltál! Remegve áll elõtted a tolvaj, Arven Klinszinda Grán, egy robosztus testû, bamba képû, homlokán kaleidoszkóp tetoválást viselõ férfi. [aura: 5-ös pszi acéltorony.] A Halhatatlanok klánjának sebezhetetlen rangú tagja. A Rúvel Öklei szövetségbe tartozik. Kalandor rangja elit kalandor. Tárgyai: az Örökkévalóság gyûrûje, a regenerálódás szárnyas sisakja, a tökéletesség vas mellvértje, orgling fétis, a bûz malachitgyûrûje, aréna vas érme, ezüst pszi váll-lap, nilbongi kitûzõ, orglingbõr karkötõ, roxati üvegszem, a pók smaragdgyûrûje, Örökkévalóság Gyémántja, arany orgling fétis, az ellenállás kõrisfa íja, a királynõ karkötõje, krakoch csizma, a regenerálódás ónixgyûrûje, smaragd életkõ, a regenerálódás nagy pajzsa, a gladiátor aranyozott fülbevalója, a tökéletesség sárga öve, a tökéletesség ónix karkötõje, ezüst harcosköpeny, a tökéletesség díszes karkötõje, az entek obszidiángyûrûje. Kacagva veted magad a nyomorult pondróra.

*** 1. KÖR *** Elmormolsz egy lélekfacsarás varázslatot. Arven Klinszinda Grán 124 ép-t sebzõdik. Arrrrrgggh, a bundás yeti sebzõdik 116 ép-t. Az orgling melák sebzõdik 125 ép-t. Brünhilda, a fekete özvegy 125 ép-t sebzõdik. Krampusz, a gnóm útonálló 128 sebzést kap. (-14 vp.) Brünhilda, a fekete özvegy kileheli lelkét. Krampusz, a gnóm útonálló hörögve elterül. Heves kézmozdulatok közepette Arven Klinszinda Grán elmormol egy gránitbõrt. Néhány rövid kézmozdulat után Arven Klinszinda Grán létrehoz egy fürgülés varázslatot. Arven Klinszinda Grán öregedett 1 évet. Az orgling melák odajön hozzád. Arrrrrgggh, a bundás yeti feléd mozog. Az orgling melák téged támad. Odacsap neked jobb mancsával. (56 ép-t sebzõdtél). Arrrrrgggh, a bundás yeti téged támad. Lesújt rád jobb karmával. (42 ép-t sebzõdtél). Bõröd megsérült. ( -11 vastag bõr.) Feléd döf bal karmával. (51 ép-t sebzõdtél). Érintése rothaszt! (-1 méret.) Regenerálsz (+35 ép)
*** 2. KÖR *** Arven Klinszinda Grán máris elõtted terem! Arven Klinszinda Gránt próbálod megsebezni. Kitátod a szádat, és fekete savat köpsz rá! (124 ép-t sebeztél). Illatozol (9 sebzés). Az orgling melák rád veti magát. Benyom neked jobb mancsával. Nem talált. Arrrrrgggh, a bundás yeti rád veti magát. Feléd suhint jobb karmával. (54 ép-t sebzõdtél). Bõröd megsérült. ( -3 vastag bõr.) Odacsap neked bal karmával. (55 ép-t sebzõdtél). Vitalitásod véd a rothasztástól. Arven Klinszinda Grán rád veti magát. Rád vág bal karmával. (61 ép-t sebzõdtél). Odacsap neked bal karmával. Félrehajoltál. Harapásra nyitja száját, támad fogával. Nem talált. Beléd próbál marni fogával. (62 ép-t sebzõdtél). Vámpirizál. Gyorsan feléd lendít jobb karmával. (56 ép-t sebzõdtél). Paralizálódsz. (-99 ügyesség.) Kimeresztve, elõre suhint jobb karmával. (58 ép-t sebzõdtél). Teljesen megbénulsz. (-99 ügyesség.) Érzékeny pontodat próbálja eltalálni bal lábával. (36 ép-t sebzõdtél). Lélekenergiát szív el (-12%). Hasba próbál rúgni bal lábával. (45 ép-t sebzõdtél). Lélekenergiát szív el (-5%). A hasadra céloz jobb lábával. (32 ép-t sebzõdtél). Minden elsötétül elõtted.
[A csatában összesen 751 sebzést okoztál, és 387 sebzést kaptál.] Ebben a csatában alulmaradtál. Hosszú idõ után térsz magadhoz. Ellenfeled meghajlással tiszteleg. Arven Klinszinda Grán megköszöni a küzdelmet, majd távozik.
** 41. NAP ** Pihenésedet megzavarja Arven Klinszinda Grán, egy robosztus testû, bamba képû, homlokán kaleidoszkóp tetoválást viselõ férfi. A Halhatatlanok klánjának sebezhetetlen rangú tagja. A Rúvel Öklei szövetségbe tartozik. Kalandor rangja szintszerte ismert kalandor. Végignézed a felszerelését: az Örökkévalóság gyûrûje, a regenerálódás szárnyas sisakja, a tökéletesség vas mellvértje, orgling fétis, a bûz malachitgyûrûje, aréna vas érme, ezüst pszi váll-lap, nilbongi kitûzõ, orglingbõr karkötõ, roxati üvegszem, a pók smaragdgyûrûje, Örökkévalóság Gyémántja, arany orgling fétis, az ellenállás kõrisfa íja, a királynõ karkötõje, krakoch csizma, a regenerálódás ónixgyûrûje, smaragd életkõ, a regenerálódás nagy pajzsa, a gladiátor aranyozott fülbevalója, a tökéletesség sárga öve, a tökéletesség ónix karkötõje, ezüst harcosköpeny, a tökéletesség díszes karkötõje, az entek obszidiángyûrûje. Kedvesen köszönt, és megkérdi, van-e kedved beszélgetni. Bólintasz.
Leülteted a legkényelmesebb helyre Arven Klinszinda Gránt, majd magad is lehuppansz. A tartalékaidból és vendéged ajándékából takaros kis vacsorát dobtok össze. Közben beszélgettek mindenfélérõl, meséltek a kalandjaitokról, megvitatjátok a világ dolgait, a galetki faj jövõjét. Végül Arven Klinszinda Grán megköszöni a vendéglátást, és "látjuk még egymást!" felkiáltással távozik. (+9% jóllakottság) Elmédben elraktározol egy keveset a hallottakból, megtudod, mi az az asztrálhullám. [ld. enc.]
** 82. NAP ** Felkeresi barlangodat Arven Klinszinda Grán, egy robosztus testû, bamba képû, homlokán kaleidoszkóp tetoválást viselõ férfi. [aura: 5-ös pszi acéltorony.] A Halhatatlanok klánjának sebezhetetlen rangú tagja. A Rúvel Öklei szövetségbe tartozik. Kalandor rangja elit kalandor. Viselt tárgyai: az Örökkévalóság gyûrûje, a regenerálódás ónixgyûrûje, a tökéletesség vas mellvértje, orgling fétis, aréna vas érme, ezüst pszi váll-lap, nilbongi kitûzõ, orglingbõr karkötõ, a bûz malachitgyûrûje, roxati üvegszem, a pók smaragdgyûrûje, a gepárd ezüst fülbevalója, Örökkévalóság Gyémántja, arany orgling fétis, a regenerálódás nagy pajzsa, a regenerálódás szárnyas sisakja, az ellenállás kõrisfa íja, a királynõ karkötõje, krakoch csizma, a tökéletesség ónix karkötõje, smaragd életkõ, a tökéletesség díszes karkötõje, romfosztogató karkötõ, a gladiátor aranyozott fülbevalója, a tökéletesség sárga öve, ezüst harcosköpeny, az entek obszidiángyûrûje. Kedvesen köszönt, és megkérdi, van-e kedved beszélgetni. Bólintasz.
Leülteted a legkényelmesebb helyre Arven Klinszinda Gránt, majd magad is lehuppansz. A tartalékaidból és vendéged ajándékából takaros kis vacsorát dobtok össze. Evés közben barátságos társalgás folyik. Kiderül, hogy Arven Klinszinda Grán sok dologról ugyanúgy gondolkodik, mint te! Talán még barátok is lehettek. A hosszú parti végül véget ér. Arven Klinszinda Grán megköszöni a vendéglátást, és hazaindul. (+8% jóllakottság) Elmédben elraktározol egy keveset a hallottakból, megtudod, mi az a megrontott myr.behemót. [ld. enc.]
** 179. NAP ** Pihenésedet megzavarja Viora, egy barna hajú, kék szemû, szép arcú, vékony, fejkendõt viselõ férfi. [aura: 7-es szellemidézés.] A Tudósok klánjának doktor rangú tagja. A Fény Apostolai szövetségbe tartozik. Kalandor rangja zöldfülû kalandor. Viselt tárgyai: Akadémiai nyaklánc, topáz melltû, a gyorsaság gyíkbõr öve, xenóbõr pajzs, xenomorf bõrgyûrû, bronz pszi váll-lap, az ellenállás fekete csizmája, achát érdemrend, Elenios ezüst fülbevalója, nilbongi kitûzõ, Örökkévalóság Topáza, a regenerálódás hosszúkardja, Leanthil karkötõje, orgling fétis, a Xenókutatás karkötõje, arany orgling fétis, csapdamester, a mágia aranyozott fülbevalója, az ellenállás kõrisfa íja, Tyrex csonttõre, aréna adamantit érme, a regenerálódás hosszú lándzsája, a regenerálódás díszes köntöse, az ellenállás ónixgyûrûje, Elenios szürke maszkja, Doemon kõkarkötõje, Leah márványgyûrûje, az ellenállás hosszú lándzsája, Tyrex könnyû pikkelyvértje. Szakértelempróbára invitál téged.
Rövid beszélgetés után megállapodtok, hogy barátságos versenyben méritek össze gyógynövények szakértelemben való jártasságotokat. Elmentek a vándor kereskedõhöz, és végignézitek a gyógyfû gyûjteményét. Aki többet tud a száraz gazok közül azonosítani - latin elnevezéssel együtt - az a gyõztes. Ezután kénytelen vagy elismerni: Viora messze jobban ért a füvekhez.
** 201. NAP ** Épp hozzád néz be Viora, egy barna hajú, kék szemû, szép arcú, vékony, fejkendõt viselõ férfi. A Tudósok klánjának doktor rangú tagja. A Fény Apostolai szövetségbe tartozik. Kalandor rangja zöldfülû kalandor. Végignézed a felszerelését: Akadémiai nyaklánc, topáz melltû, a gyorsaság gyíkbõr öve, xenóbõr pajzs, xenomorf bõrgyûrû, bronz pszi váll-lap, az ellenállás fekete csizmája, achát érdemrend, Elenios ezüst fülbevalója, nilbongi kitûzõ, Örökkévalóság Topáza, a regenerálódás hosszúkardja, Leanthil karkötõje, orgling fétis, a Xenókutatás karkötõje, arany orgling fétis, csapdamester, a mágia aranyozott fülbevalója, az ellenállás kõrisfa íja, Tyrex csonttõre, aréna adamantit érme, a regenerálódás hosszú lándzsája, a regenerálódás díszes köntöse, az ellenállás ónixgyûrûje, Elenios szürke maszkja, Doemon kõkarkötõje, Leah márványgyûrûje, az ellenállás hosszú lándzsája, Tyrex könnyû pikkelyvértje. Szakértelempróbára invitál téged.
Rövid beszélgetés után megállapodtok, hogy barátságos versenyben méritek össze gyógynövények szakértelemben való jártasságotokat. Elmentek a vándor kereskedõhöz, és végignézitek a gyógyfû gyûjteményét. Aki többet tud a száraz gazok közül azonosítani - latin elnevezéssel együtt - az a gyõztes. Ezután kénytelen vagy elismerni: Viora messze jobban ért a füvekhez.
** 987. NAP ** Bejön a barlangodba Shai-Hulud a férgek ura, egy gyönyörû, büdös, nyálkás, rücskösbõrû féreg kinézetû galetki férfi. A Bárdok klánjának a béke védelmezõje rangú tagja. A Rúvel Öklei szövetségbe tartozik. Kalandor rangja szintszerte ismert kalandor. Tárgyai: manókirály korona, krakoch csizma, a Becsület gyûrûje, Lhoal'zetan nyílpuskája, a füvész köpenye, arany orgling fétis, manapoid fülbevaló, csapdamester, az ellenállás fogazott tõre, xenomorf csuklópánt, az ellenállás ezüst pikkelyvértje, a barátság szimbóluma, roxati üvegszem, xenóbõr karkötõ, császári különdíj, a gyorsaság ónixgyûrûje, kõmûves kalapács, smaragd életkõ, toronyõr gyûrû, aréna achát érme, a gyorsaság jádegyûrûje, nilbongi kitûzõ, gargantua pókcsatos öv, a gyorsaság jáde karkötõje, a sólyom jádegyûrûje, méregvándor vállvédõ, romfosztogató karkötõ. Szakértelempróbára invitál téged.
Rövid beszélgetés után megállapodtok, hogy barátságos versenyben méritek össze gyógynövények szakértelemben való jártasságotokat. Elmentek a vándor kereskedõhöz, és végignézitek a gyógyfû gyûjteményét. Aki többet tud a száraz gazok közül azonosítani - latin elnevezéssel együtt - az a gyõztes. Ezután kénytelen vagy elismerni: Shai-Hulud a férgek ura messze jobban ért a füvekhez.
** 987. NAP ** Bezörget hozzád Shai-Hulud a férgek ura, egy gyönyörû, büdös, nyálkás, rücskösbõrû féreg kinézetû galetki férfi. [aura: 12-es gázpajzs.] A Bárdok klánjának a béke védelmezõje rangú tagja. A Rúvel Öklei szövetségbe tartozik. Kalandor rangja szintszerte ismert kalandor. Végignézed a felszerelését: manókirály korona, a Becsület gyûrûje, Lhoal'zetan nyílpuskája, a füvész köpenye, arany orgling fétis, manapoid fülbevaló, csapdamester, az ellenállás fogazott tõre, spanyolcsizma, xenomorf csuklópánt, az ellenállás ezüst pikkelyvértje, a barátság szimbóluma, roxati üvegszem, xenóbõr karkötõ, császári különdíj, a gyorsaság ónixgyûrûje, kõmûves kalapács, smaragd életkõ, toronyõr gyûrû, aréna türkiz érme, a gyorsaság jádegyûrûje, nilbongi kitûzõ, gargantua pókcsatos öv, a gyorsaság jáde karkötõje, a sólyom jádegyûrûje, méregvándor vállvédõ, romfosztogató karkötõ. Szakértelempróbára invitál téged.
Rövid beszélgetés után megállapodtok, hogy barátságos versenyben méritek össze gyógynövények szakértelemben való jártasságotokat. Elmentek a vándor kereskedõhöz, és végignézitek a gyógyfû gyûjteményét. Aki többet tud a száraz gazok közül azonosítani - latin elnevezéssel együtt - az a gyõztes. Ezután kénytelen vagy elismerni: Shai-Hulud a férgek ura messze jobban ért a füvekhez.
** 988. NAP ** Látogatót kapsz, aki Shai-Hulud a férgek ura, egy gyönyörû, büdös, nyálkás, rücskösbõrû féreg kinézetû galetki férfi. A Bárdok klánjának a béke védelmezõje rangú tagja. A Rúvel Öklei szövetségbe tartozik. Kalandor rangja szintszerte ismert kalandor. Végignézed a felszerelését: manókirály korona, a Becsület gyûrûje, Lhoal'zetan nyílpuskája, a füvész köpenye, arany orgling fétis, manapoid fülbevaló, csapdamester, az ellenállás fogazott tõre, spanyolcsizma, xenomorf csuklópánt, az ellenállás ezüst pikkelyvértje, a barátság szimbóluma, roxati üvegszem, xenóbõr karkötõ, császári különdíj, a gyorsaság ónixgyûrûje, kõmûves kalapács, smaragd életkõ, toronyõr gyûrû, aréna türkiz érme, a gyorsaság jádegyûrûje, nilbongi kitûzõ, gargantua pókcsatos öv, a gyorsaság jáde karkötõje, a sólyom jádegyûrûje, méregvándor vállvédõ, romfosztogató karkötõ. Szakértelempróbára invitál téged.
Rövid beszélgetés után megállapodtok, hogy barátságos versenyben méritek össze gyógynövények szakértelemben való jártasságotokat. Növényszedõ expedícióra indultok. A feladat egyszerû: aki elõbb pillant meg egy gyógynövényt, az a nyertes! Hosszasan túráztok, míg végül eredmény születik. Ezután kénytelen vagy elismerni: Shai-Hulud a férgek ura messze jobban ért a füvekhez.
** 992. NAP ** Látogatód érkezik, aki Hooded, egy magas, karcsú, sötét szemû férfi. A Mágusok klánjának mágus rangú tagja. A Fény Apostolai szövetségbe tartozik. Kalandor rangja szintszerte ismert kalandor. Viselt tárgyai: Õsmágus köpenye, Fénygyûrû, a majom harci nyílpuskája, a majom jáde karkötõje, krakoch csizma, a mentát vaspajzsa, Örökkévalóság Tûzopálja, a majom arany nyaklánca, Fairlight aranyozott fülbevalója, Fairlight ezüst fejpántja, Yssuf tõre, smaragd karkötõ, a mentát fényes szimbóluma, xenóbõr karkötõ, a majom fogazott kardja, Banyapók ónix karkötõje, aréna vas érme, méregvándor vállvédõ, a mágia smaragdja, pöfetegszív, az áttörés vas mellvértje, az áttörés rubingyûrûje, a barátság szimbóluma, a Becsület gyûrûje, a majom jádegyûrûje, az ügyesség ébenfa lándzsája, a mentát szöges öve, a mentát malachit fülbevalója, az áttörés obszidiángyûrûje, a mentát ónix karkötõje, az Õsök Szent Kardja, a majom vívótõre. Kedvesen köszönt, és megkérdi, van-e kedved beszélgetni. Bólintasz.
A baráti üdvözlések után vendégül látod Hoodedet, esztek-isztok a közösen összedobott finomságokból. Így mégiscsak jobban esik az étel! Hosszasan társalogtok mindenféle érdekes témáról: a torzszülöttekkel való állandó küzdelemrõl, más galetkik elleni technikákról, a faj jövõjérõl, távoli, misztikus világokról. Jóllaktatok és kibeszéltétek magatokat: vendéged feláll, elbúcsúzik, és távozik. (+9% jóllakottság) A beszélgetés alatt új ismerettel gyarapodtál, megtudod, mi az az óriás szójer. [ld. enc.]
** 1099. NAP ** Látogatót kapsz, aki Shai-Hulud a férgek ura, egy gyönyörû, büdös, nyálkás, rücskösbõrû féreg kinézetû galetki férfi. [aura: 13-as manafókuszálás.] A Bárdok klánjának mesemondó mester rangú tagja. A Rúvel Öklei szövetségbe tartozik. Kalandor rangja szintszerte ismert kalandor. Tárgyai: Éneklõ tunika, manókirály korona, krakoch csizma, a méreg bíbor köntöse, a regenerálódás jádegyûrûje, Lhoal'zetan nyílpuskája, arany orgling fétis, manapoid fülbevaló, csapdamester, a Becsület gyûrûje, az ellenállás fogazott tõre, xenomorf csuklópánt, smaragd karkötõ, a barátság szimbóluma, xenóbõr karkötõ, császári különdíj, kõmûves kalapács, smaragd életkõ, toronyõr gyûrû, aréna zafír érme, a mágus malachit fülbevalója, a gyorsaság jádegyûrûje, nilbongi kitûzõ, gargantua pókcsatos öv, a gyorsaság jáde karkötõje, a sólyom jádegyûrûje, méregvándor vállvédõ, romfosztogató karkötõ. Kedvesen köszönt, és megkérdi, van-e kedved beszélgetni. Bólintasz.
Mielõtt még baráti beszélgetésbe kezdenétek, leülteted a vendéget, és máris elõkerül az ennivaló. Jóízûen falatoztok. Hosszasan társalogtok mindenféle érdekes témáról: a torzszülöttekkel való állandó küzdelemrõl, más galetkik elleni technikákról, a faj jövõjérõl, távoli, misztikus világokról. Vendéged végül hazaindul, de közli, hogy nagyon jól érezte magát. (+7% jóllakottság) A beszélgetés alatt új ismerettel gyarapodtál, megtudod, mi az a lélekfantom. [ld. enc.]
Felépült a szintfejlesztés.
** 1695. NAP ** Bezörget hozzád Törött Nyíl, egy szomorú tekintetû, magányos útját járó tündérszülött férfi. [aura: 25-ös sebezhetetlenség.] A Tudósok klánjának bölcs rangú tagja. A Káoszdemokrata szövetségbe tartozik. Kalandor rangja szintszerte ismert kalandor. Viselt tárgyai: Akadémiai nyaklánc, Dorka köpenye, krakoch csizma, ezüstmedál, Maelfaron íja, a tárgyalás gyûrûje, káoszkígyó vért, a tudás zafírja, káoszdemokrata karkötõ, manapoid fülbevaló, Örökkévalóság Topáza, a Becsület gyûrûje, a pók smaragdgyûrûje, óriás fülbevaló, xenomorf csuklópánt, aréna holdkõ érme, platina villámöv, sárkányamulett, arénarém karom, xenóbõr karkötõ, hõsi babérkoszorú, méregvándor vállvédõ, a királynõ karkötõje, Banyapók gyûrûje, xenóbõr pajzs, Firandi kesztyûje, topáz melltû, sárkányölõ kard. Kedvesen köszönt, és megkérdi, van-e kedved beszélgetni. Bólintasz.
Micsoda öröm, egy vendég, aki baráti beszélgetésre tért be! Meleg szívvel fogadod, hellyel kínálod, elõkerül az ennivaló. Hamarosan jóízûen falatoztok a padlóra terített takaróra rakott finomságokból. A szokásos témák - torzszülöttek, kalandok - után a családotokra terelõdik a szó, és egy pillanatnyi csönd támad. Te is eltûnõdsz, mit csinálhatnak most a szüleid. Vendéged végül hazaindul, de közli, hogy nagyon jól érezte magát. (+10% jóllakottság) Megjegyzel valamit a Törött Nyíl által meséltekbõl, megtudod, mi az az ásatáslidérc. [ld. enc.]
** 1731. NAP ** Bejön a barlangodba Nyárivihar, egy csöpp kis nõ. A Mágusok klánjának mágus rangú tagja. Kalandor rangja zöldfülû kalandor. Felszerelése: a gyorsaság arany fülbevalója, szent templomi maszk, Fénygyûrû, orgling fétis, az áttörés rubingyûrûje, Fairlight tõre, Fairlight görbekardja, Yssuf tõre, a teknõs obszidiángyûrûje, a teknõs díszes öve, arany orgling fétis, kvatáns fókusz, a királynõ karkötõje, xenóbõr karkötõ, Fairlight malachit karkötõje, Fairlight kerek pajzsa, az Õsök Szent Kardja, elementáris karkötõ, adamantit karkötõ, Banyapók keresztszimbóluma, káoszkígyó vért, Fairlight ónixgyûrûje, galetki érdemérem, krakoch csizma, az entek ezüst fülbevalója, Banyapók kõrisfa íja, Fairlight márványgyûrûje, Fairlight csonttõre, a ragadozó kék köpenye. Szakértelempróbára invitál téged.
Rövid beszélgetés után megállapodtok, hogy barátságos versenyben méritek össze mászás szakértelemben való jártasságotokat. Ez a legkönnyebben próbára tehetõ képesség! Kerestek a közelben egy meredek sziklafalat, és buzgón mászni kezdtek. Nem jelent nehézséget a feljutás, de persze megfelelõen gyorsnak is kell lenned... Te érsz fel a csúcsra elsõként, Nyárivihar csak jócskán lemaradva érkezik meg.
*** 7.1. *** Hooded (#7708) kilépett a szövetségbõl.
** 2302. NAP ** Épp hozzád néz be Az ötödik elem, egy gyönyörû, lángoló, vörös hajú nõ. A Tudósok klánjának tudósjelölt rangú tagja. A Kalandférgek szövetségbe tartozik. Kalandor rangja kezdõ felderítõ. Viselt tárgyai: az áttörés ónixgyûrûje, a teknõs jáde karkötõje, a Pusztítás Talizmánja, Örökkévalóság Kristálya, a teknõs jádegyûrûje, az áttörés bíbor pikkelyvértje, az áttörés ezüst fülbevalója, Banyapók ónix karkötõje, krakoch csizma, nilbongi kitûzõ, az áttörés aranyozott fülbevalója, az áttörés vaspajzsa, a Becsület gyûrûje, az áttörés rövid tõre, a teknõs obszidiángyûrûje, az áttörés ezüst nyaklánca, az áttörés sárga öve, az áttörés aranyozott nyaklánca, aréna achát érme, az áttörés díszes karkötõje, az áttörés vívótõre, az áttörés átlátszó köntöse, az áttörés kõrisfa íja, galetki érdemérem, méregvándor vállvédõ, Banyapók szürke maszkja, az áttörés malachit karkötõje, az áttörés ónix karkötõje, az áttörés obszidiángyûrûje. Melledet verve, elõrelépsz.

*** 1. KÖR *** Heves kézmozdulatok közepette Az ötödik elem elmormol egy csontolvadást. ( -13 rezisztencia.) Csontjaid olvadoznak. 150 életpontnyit sebzõdsz. Büdösdög, a tycharonid elmond egy pengefal varázslatot. Kisördög, a tycharonid elmond egy pengefal varázslatot. Elmondasz egy lélekfacsarás varázslatot. Az ötödik elemet védi rezisztanciája. Büdösdög, a tycharonid 119 sebzést kap. Kisördög, a tycharonid sebzõdik 123 ép-t. (-14 vp.) Csontjaid olvadoznak. 112 életpontnyit sebzõdsz. Minden elsötétül elõtted.
[A csatában összesen 242 sebzést okoztál, és 262 sebzést kaptál.] Teljes vereséget szenvedtél. Lassanként magadhoz térsz. Ellenfeled tiszteleg elõtted, jelezve, hogy méltó ellenfél voltál. Az ötödik elem meghajol elõtted, majd elhagyja a barlangodat.
** 3740. NAP ** Látogatót kapsz, aki Symur Nevethar, egy optimista, jókedélyû, de cinikus humorral bíró, sziklaszürke bõrû, fehér szemû férfi. [aura: 2-es méretû 4-es szintû bal csáp.] A Tudósok klánjának tudós rangú tagja. A Protolisk Hercegek szövetségbe tartozik. Kalandor rangja elit kalandor. Végignézed a felszerelését: Akadémiai nyaklánc, elementáris karkötõ, a sebesség ónixgyûrûje, sárkányamulett, Örökkévalóság Kristálya, a bérmágus jádesisakja, topáz melltû, xenóbõr karkötõ, Fairlight obszidiángyûrûje, Sárkánytûz, nagyobb jégöv, a sebezhetetlenség aranyozott fülbevalója, achát érdemrend, xenomorf csuklópánt, lemúr köpeny, a regenerálódás ónixgyûrûje, a Világtalan Szem, a majom ezüstcsizmája, a gyorsaság rövid tõre, a mentát harci nyílpuskája, a királynõ karkötõje, xenóbõr pajzs, woorgard vért, a bérmágus ezüst nyaklánca, a sebezhetetlenség rövid tõre, nilbongi kitûzõ, a bérmágus ezüst fülbevalója, az Õsök Szent Kardja, az elfek rövid tõre, a tökéletesség fogazott tõre, az áttörés rubingyûrûje. Kedvesen köszönt, és megkérdi, van-e kedved beszélgetni. Bólintasz.
Mielõtt még baráti beszélgetésbe kezdenétek, leülteted a vendéget, és máris elõkerül az ennivaló. Jóízûen falatoztok. A véleménycsere ezúttal egy kicsit nehezen indul: úgy tûnik, a másik galetki most nincs túlságosan beszédes kedvében. Vagy mégsem vagy annyira rokonszenves neki? Vendéged végül hazaindul, de közli, hogy nagyon jól érezte magát. (+5% jóllakottság) Elmédben elraktározol egy keveset a hallottakból, megtudod, mi az a lidérclord. [ld. enc.]
** 3745. NAP ** Pihenésedet megzavarja Symur Nevethar, egy optimista, jókedélyû, de cinikus humorral bíró, sziklaszürke bõrû, fehér szemû férfi. A Tudósok klánjának tudós rangú tagja. A Protolisk Hercegek szövetségbe tartozik. Kalandor rangja vakmerõ kalandor. Felszerelése: Akadémiai nyaklánc, elementáris karkötõ, a sebesség ónixgyûrûje, sárkányamulett, Örökkévalóság Tûzopálja, a bérmágus jádesisakja, topáz melltû, xenóbõr karkötõ, Fairlight obszidiángyûrûje, Sárkánytûz, nagyobb jégöv, a sebezhetetlenség aranyozott fülbevalója, Elenios kristálygyûrûje, achát érdemrend, xenomorf csuklópánt, lemúr köpeny, a Világtalan Szem, a majom ezüstcsizmája, a gyorsaság rövid tõre, aréna cápacsont érme, a mentát harci nyílpuskája, a királynõ karkötõje, xenóbõr pajzs, woorgard vért, a bérmágus ezüst nyaklánca, a sebezhetetlenség rövid tõre, nilbongi kitûzõ, a bérmágus ezüst fülbevalója, az Õsök Szent Kardja, az elfek rövid tõre, a tökéletesség fogazott tõre, az áttörés rubingyûrûje. Kedvesen köszönt, és megkérdi, van-e kedved beszélgetni. Bólintasz.
Mielõtt még baráti beszélgetésbe kezdenétek, leülteted a vendéget, és máris elõkerül az ennivaló. Jóízûen falatoztok. Hosszasan társalogtok a világban történt eseményekrõl, szüleitekrõl, legutóbbi vadászataitokról. Huh, jól elszaladt az idõ! Symur Nevethar is így látja, mert feláll, és a vacsorát megköszönve, búcsúzik. (+9% jóllakottság) A beszélgetés alatt új ismerettel gyarapodtál, megtudod, mi az az ében íjász. [ld. enc.]

Megtudod, hogy a Hegy leghíresebb galetkije Morq Fan Gor, egy magas, vékony testû, szikrázó szemû, kiváncsi természetû, tréfálkozó férfi. (hírneve 32700.) A te szinteden a legnevesebb Black Diamond, egy hosszú, fekete hajú, félelmet keltõ, istennõre emlékeztetõ csodás nõ. (hírneve 17773.)
Amíg pihentél, eljutott hozzád néhány hír a szintedrõl:
*máj. 2.* Samael rangja a Mágusok Klánjában "fõmágus" lett. *szept. 9.* Korton Drexet legyõzte harcban egy kifejlett elmanakh. *jún. 27.* Törött Nyíl teljesítette a 19. küldetést, amit a templomban kapott. *jan. 11.* Black Diamond pszionikus küzdelemben diadalt aratott Lecsó felett. *aug. 5.* Hooded és Shai-Hulud a férgek ura pszi párbajt vívtak. Hooded került ki gyõztesen. *máj. 16.* Endyr Nova-t rajtakapták, ahogy lopni próbált. *máj. 21.* Torda Táltos csatában legyõzte Dorothy-t. *máj. 29.* Ursus Maritimus pszionikus párviadalban legyõzte Miss Missinget. *jún. 11.* Torda Táltos pszionikus párviadalban legyõzte Erhij Mergent. *jún. 20.* Jégvihar teljesítette az 5. küldetést, amit a templomban kapott.
Most pedig lássuk, mi hír a nagyvilágban:
*ápr. 18.* Arhippa Perttunen pszionikus küzdelemben diadalt aratott Leanthil felett. *aug. 13.* Aranyszemû Reglinde és Arhippa Perttunen pszi párbajt vívtak. Aranyszemû Reglinde került ki gyõztesen. *szept. 29.* Muninnt legyõzte harcban egy torz orgling. *okt. 27.* Morq Fan Gor gyõzelmet aratott Szarkaagyú Siraka felett. *dec. 12.* Aranyszemû Reglinde pszionikus küzdelemben diadalt aratott Arhippa Perttunen felett. *máj. 14.* Braveheart Patriotot kitüntette a mágusok tanácsa sokoldalú fejlõdéséért! *szept. 1.* Akadil Tel Katort kis híján megölte egy lidérc genezis. *ápr. 20.* Csillagot majdnem felfalta egy gigantoszaurusz. *júl. 9.* Arhippa Perttunen pszionikus küzdelemben diadalt aratott Aranyszemû Reglinde felett. *ápr. 4.* Csillag elsõként ért el 141-es erõ tulajdonságot a Hegy lakói közül!
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 492.]

le 41742 elrakod a 41742. tárgyat
Leveszed az Elenios díszes karkötõjét.
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 492.]

le 41755 elrakod a 41755. tárgyat
Leveszed az Elenios fülbevalóját.
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 492.]

a 7880 41742 tárgy átadása galetkinek
Eladásra kínálsz Symur Nevethar részére 1 Elenios díszes karkötõjét.
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 492.]

a 7880 41755 tárgy átadása galetkinek
Eladásra kínálsz Symur Nevethar részére 1 Elenios fülbevalóját.
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 492.]

mak 4 4. makró definiálása/hívása

kf 40242 19468 23188 321 3448 bekészíted a 40242. tárgyat
Leveszed a szent templomi maszkot. Felveszed a Xirnox csontmaszkját. Leveszed a mágia bíbor pikkelyvértjét. Felveszed a sebezhetetlenség bíbor pikkelyvértjét. Leveszed a Dorka köpenyét. Felveszed az enyészet díszes köpenyét. Leveszed a mágia bronz amulettjét. Felveszed az Akadémiai nyakláncot.
[4 TVP-t használtál fel, maradt még 488.]

h 517 517. tárgy használata
Krugrog terítõjén finom falatok jelennek meg. (+10% jóllakottság neked és szolgáidnak.)
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 488.]

v 256 23281 256. varázslat elmondása
Mágikus erõd felhasználásával elõidézel egy tudattágítást. Testedet átjárja az enyészet ezüstgyûrûje energiája. (-59 vp.)
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 488.]

mak 1 1. makró definiálása/hívása

be 9 5 meglátogatod a 9. épületet
De hiszen nincs is rajtad átok!
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 488.]

bsz belépés szövetségi barlangba
Ellátogatsz a szövetségetek barlangjába.
Mielõtt bármi máshoz kezdenél, jót lakmározol az élelmiszerraktárban. (+7% jóllakottság.) Már majdnem berozsdásodtak az izmaid! A szövetség más tagjaival együtt küzdesz a kiképzõközpontban. (+15% támadás, +7 lehelet kör végéig.) Az akadálypályán is edzel kicsit. Jólesõen ellazulsz a barlangfürdõben. (+2 rugalmasság, +2 bûz/illat) Szövetségi társaiddal való beszélgetés közben megtudod, hogy a felszínt járt földicápa elõszeretettel zabál fel más torzszülötteket, így gyomrában szinte mindig megtalálható valamely elejtett szörnyeteg egy darabkája. Igénybe veszed a jelmezkölcsönzõ szolgáltatásait. (+2 álcázás, +2 lopakodás) Imádkozol az õsök oltáránál (+10% lélekenergia). Szolgáid morálja is javul (+10%). Karbantartod szerszámaidat (+2 mászás, +2 zárnyitás). A kutatólaborban felfedezed, hogyan kell dicsõségfalat építeni! [ld. enc.]
[3 TVP-t használtál fel, maradt még 485.]

ad 10 aranydukát szerzése
Jelentkezel a dukátbanknál, munkát szeretnél vállalni. A latrinapucolást bízzák rád. Milyen megalázó munka! De valakinek ezt is el kell végeznie, és te nem vagy válogatós. A munka után hosszú fürdõt veszel a közeli barlangtónál (a bûz fejlesztése egy dolog, de ez még neked is túlzás volt), majd jelentkezel a fizetségedért. 3 aranydukátot kaptál.
[10 TVP-t használtál fel, maradt még 475.]

ext extra forduló kérése
EXTra fordulót csak akkor kérhetsz, ha a fordulószámod nem kisebb a játékhetednél, azaz nincs lemaradásod. [0 TVP-t használtál fel, maradt még 475.]
vv 155 256 23281 82 több varázslat elmondása
[V 155 0 0:] Elmormolsz egy nagyobb erõpajzs varázslatot. (+46% védekezés.) (-25 vp.)
[V 256 0 0:] Ebbõl a varázslatból egyszerre csak egy lehet rajtad.
[V 23281 0 0:] Sajnos nem ismered azt a varázslatot.
[V 82 0 0:] Felhörpintesz 1 energiaitalt.
[8 TVP-t használtál fel, maradt még 467.]

mak 1 1. makró definiálása/hívása

be 9 5 meglátogatod a 9. épületet
De hiszen nincs is rajtad átok!
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 467.]

bsz belépés szövetségi barlangba
Ellátogatsz a szövetségetek barlangjába.
[3 TVP-t használtál fel, maradt még 464.]

ad 10 aranydukát szerzése
Ebben a körben már dolgoztál a dukátbanknak!
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 464.]

ext extra forduló kérése
EXTra fordulót csak akkor kérhetsz, ha a fordulószámod nem kisebb a játékhetednél, azaz nincs lemaradásod. [0 TVP-t használtál fel, maradt még 464.]
vv 155 256 23281 82 több varázslat elmondása
[V 155 0 0:] Ebbõl a varázslatból egyszerre csak egy lehet rajtad.
[V 256 0 0:] Ebbõl a varázslatból egyszerre csak egy lehet rajtad.
[V 23281 0 0:] Sajnos nem ismered azt a varázslatot.
[V 82 0 0:] Ebbõl a varázsitalból nincs értelme többet meginni egyszerre.
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 464.]

mak 3 3. makró definiálása/hívása

pv 3 5 4 8 portyázás viselkedés
Portyázás során elõször is szakértelem próbára hívod ki a másik galetkit. Ha ez nem megy, megkérdezed a galetkit, hogy van-e kedve beszélgetni egyet. Ha vendéglátódnak ehhez nincs kedve, átokszórást javasolsz. Ha te mész portyázni, harcolni semmiképp sem szeretnél!
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 464.]

ism 2 a következõ parancs ismétlése 2 alkalommal

p portyázás
Elég a henyélésbõl! Itt az ideje egy kis akciónak. Kirándulásod során számos barlangot találsz, kérdés, hogy van-e köztük alkalmas. Meglátsz valamit a fal tövében. Hohó, ez liánvirág ! Leszedsz 1 adagot. Nem telik sok idõbe, és találsz egy alkalmas helyet. A jelzés alapján, a lakóval baráti társalgás lesz.
A barlang lakója Symur Nevethar, egy optimista, jókedélyû, de cinikus humorral bíró, sziklaszürke bõrû, fehér szemû férfi. [aura: 18-as a forrás érintése.] A Tudósok klánjának tudós rangú tagja. A Protolisk Hercegek szövetségbe tartozik. Kalandor rangja elit kalandor. Viselt tárgyai: Akadémiai nyaklánc, elementáris karkötõ, a sebesség ónixgyûrûje, sárkányamulett, Örökkévalóság Tûzopálja, a bérmágus jádesisakja, topáz melltû, xenóbõr karkötõ, Fairlight obszidiángyûrûje, Sárkánytûz, nagyobb jégöv, a sebezhetetlenség aranyozott fülbevalója, Elenios kristálygyûrûje, achát érdemrend, xenomorf csuklópánt, lemúr köpeny, a Világtalan Szem, a majom ezüstcsizmája, a gyorsaság rövid tõre, aréna cápacsont érme, a mentát harci nyílpuskája, a királynõ karkötõje, xenóbõr pajzs, woorgard vért, a bérmágus ezüst nyaklánca, a sebezhetetlenség rövid tõre, nilbongi kitûzõ, a bérmágus ezüst fülbevalója, az Õsök Szent Kardja, az elfek rövid tõre, a tökéletesség fogazott tõre, az áttörés rubingyûrûje. Symur Nevethar mosolyogva tessékel beljebb, és leültök a bõrbõl készült ülõpárnákra. Milyen kellemes meleg van itt! Elõveszed az ételt, amit hoztál, míg Symur Nevethar finomságai már a földre terített takarón gõzölögnek. Jó étvággyal falatoztok. Evés közben barátságos társalgás folyik. Kiderül, hogy Symur Nevethar sok dologról ugyanúgy gondolkodik, mint te! Talán még barátok is lehettek. Nocsak, hogy elrepült az idõ! Sajnos menned kell. Elköszönsz vendéglátódtól. (+18% jóllakottság) Elmédben elraktározol egy keveset a hallottakból, megtudod, mi az a mágikus töprencs. [ld. enc.]
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 464.]

p portyázás
Itt az ideje, hogy megleckéztesd a szint tunya polgárait. Végigjárod a környék barlangjait, megfelelõ ellenfél után kutatva. Nocsak, mit találtál! 3 gyilkos boróka ! Óvatosan begyûjtöd. Pillanatnyi habozás után határozott léptekkel indulsz az egyik nyílás felé. A jelzések alapján látod, hogy szakértelmeiteket fogjátok összemérni.
Odabent fogad Lord Enrico C., egy hideg, kimért, jó kiállású, csillogószemû, jólöltözött férfi. [aura: 10-es kontakt.õseiddel.] A Katonák klánjának bajnok rangú tagja. A Kalandférgek szövetségbe tartozik. Kalandor rangja kezdõ felderítõ. Felszerelése: aréna ónix érme, óriás fülbevaló, a tárgyalás gyûrûje, Rogan karkötõje, a gyõzelem díszes karkötõje, a kobra malachit fülbevalója, az óriás malachitgyûrûje, topáz melltû, ezüst nadrág, õsgyémánt, szerencsekõ, az Õsök Szent Kardja, arany orgling fétis, Groark talizmánja, az óriás ónix karkötõje, Ödlerk nyakörv, a gólem díszes karkötõje, elementáris karkötõ, az erõ szöges öve, a kobra ezüst láncinge, a kobra ónixgyûrûje, az erõ vaspajzsa, káoszgólem csizmája, a harcos kõrisfa íja, a gyõzelem malachitgyûrûje. Rövid beszélgetés után megállapodtok, hogy barátságos versenyben méritek össze zárnyitás szakértelemben való jártasságotokat. A választás egyértelmû: a próba legjobb helyszíne a központi kereskedõ raktára. Számtalan ravaszabbnál ravaszabb lakat és zárszerkezet védi! Rajtra dolgozni kezdtek két külön ajtón. Nagy nehezen jutsz el a belsõ raktárig. Lord Enrico C. már egy ládán üldögél, vigyorogva. Vesztettél!
[8 TVP-t használtál fel, maradt még 456.]

pv 2 1 5 4 3 portyázás viselkedés
Portyázás során elõször is egy-egy elleni küzdelemet ajánlasz. Ha ez nem megy, sima harcot javasolsz. Ha vendéglátódnak ehhez nincs kedve, megkérdezed a galetkit, hogy van-e kedve beszélgetni egyet. Ha ez sem lehetséges, átokszórást javasolsz. Végül szakértelem próbára hívod ki a másik galetkit.
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 456.]

kf 3268 383 3448 321 232 bekészíted a 3268. tárgyat
Leveszed a sebezhetetlenség bíbor pikkelyvértjét. Felveszed a mágia bíbor pikkelyvértjét. Leveszed az enyészet díszes köpenyét. Felveszed a Dorka köpenyét. Leveszed az Akadémiai nyakláncot. Felveszed a mágia bronz amulettjét. Leveszed a Xirnox csontmaszkját. Felveszed a szent templomi maszkot.
[4 TVP-t használtál fel, maradt még 452.]

k 466 337 343 308 kaland elvállalása
(466. kaland:) A gránitvár kapuja továbbra is nyitva áll. Mindenre felkészülve lépsz be. Egy kör alapú elõtérben találod magadat. Hangot hallasz, mire sarkon pördülsz. Éberségednek köszönhetõ, hogy a támadás nem lepett meg. Ellenfeleid 2 márvány lady (#307) [aura: 20-as mágiatörés.].

*** 1. KÖR *** Elmondasz egy lélekfacsarás varázslatot. Az 1. márvány lady ellenáll a varázslatnak. A 2. márvány lady ellenáll a varázslatnak. (-15 vp.) Az 1. márvány lady elmormol egy mágiatörés varázslatot. Savcsók: Nagyobb erõpajzs megszûnt. A 2. márvány lady ellõ egy mágiatörés varázslatot. Semmi hatás.
*** 2. KÖR *** Heves kézmozdulatok közepette elvarázsolsz egy lélekfacsarást. Az 1. márvány lady ellenáll a varázslatnak. A 2. márvány lady ellenáll a varázslatnak. (-15 vp.) Az 1. márvány lady közelebb jön, hogy támadhasson. A 2. márvány lady közelebb jön, hogy támadhasson. Az 1. márvány lady rád támad. Az 1. márvány lady csonttá fagyaszt jéghideg leheletével. (41 ép-t sebzõdtél). A 2. márvány lady rád veti magát. Kitátja száját, és beborít jeges leheletével! (36 ép-t sebzõdtél). Regenerálsz (+35 ép)
*** 3. KÖR *** Elmondasz egy lélekfacsarás varázslatot. Az 1. márvány ladyt védi rezisztanciája. A 2. márvány lady ellenáll a varázslatnak. (-15 vp.) Az 1. márvány lady rád támad. Nagy levegõt vesz, és a következõ pillanatban dermesztõ hideget köp rád. (34 ép-t sebzõdtél). A 2. márvány lady rád támad. Nagy levegõt vesz, és a következõ pillanatban dermesztõ hideget köp rád. (35 ép-t sebzõdtél). Regenerálsz (+35 ép)
*** 4. KÖR *** Magadban motyogva, létrehozol egy lélekfacsarást. Az 1. márvány ladyt védi rezisztanciája. A 2. márvány lady rezisztálja. (-15 vp.) Az 1. márvány lady téged támad. Az 1. márvány lady csonttá fagyaszt jéghideg leheletével. (36 ép-t sebzõdtél). A 2. márvány lady téged támad. Nagy levegõt vesz, és a következõ pillanatban dermesztõ hideget köp rád. (27 ép-t sebzõdtél). Regenerálsz (+35 ép)
*** 5. KÖR *** Heves kézmozdulatok közepette elvarázsolsz egy lélekfacsarást. Az 1. márvány lady rezisztálja. A 2. márvány lady rezisztálja. (-15 vp.) A 2. márvány lady rád támad. A 2. márvány lady csonttá fagyaszt jéghideg leheletével. (35 ép-t sebzõdtél). Az 1. márvány lady téged támad. Nagy levegõt vesz, és a következõ pillanatban dermesztõ hideget köp rád. (38 ép-t sebzõdtél). Regenerálsz (+35 ép)
*** 6. KÖR *** Elmondasz egy lélekfacsarás varázslatot. Az 1. márvány lady ellenáll a varázslatnak. A 2. márvány lady ellenáll a varázslatnak. (-15 vp.) Az 1. márvány lady rád támad. Az 1. márvány lady csonttá fagyaszt jéghideg leheletével. (32 ép-t sebzõdtél). A 2. márvány lady téged támad. Kitátja száját, és beborít jeges leheletével! (36 ép-t sebzõdtél). Regenerálsz (+35 ép)
[A csatában összesen 0 sebzést okoztál, és 350 sebzést kaptál.] Huh, nem bírtok egymással! Az eredmény döntetlen. A küldetéssel kudarcot vallottál (próbálkozhatsz vele késõbb újra).
(Feltételes gyógyítás tárggyal:) Morgan pálcájával meggyógyítod magad.

(337. kaland:) Szerencsére sikerül megtalálnod a különös helyet, ahol abban a ritka élményben lehet részed, hogy ha akár rövid idõre is, de kimerészkedj a felszínre. Kapaszkodva, végtagjaidat használva mászol föl.
[Mászás próba 16-os küszöbre: sikeres] Amikor kiérsz, kicsit vaksin pislogsz. Körbenézve nem látsz mást, csak kiégett, sivár pusztaságot, elszórt sziklákat, csontokat.
Hangot hallasz, mire sarkon pördülsz. Éberségednek köszönhetõ, hogy a támadás nem lepett meg. Ellenfeled egy nyálkásfejû immúnum (#335) [aura: 25-ös méretû 30-as szintû jobb mancs.].

*** 1. KÖR *** Heves kézmozdulatok közepette elvarázsolsz egy ellenáll.megtörését. (-6 vp.) Elõhívsz egy gránitbõr varázslatot. (-11 vp.) A nyálkásfejû immúnum odajön hozzád. A nyálkásfejû immúnum rád támad. Bever egyet bal mancsával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Roncsoló sebzés! ( -14 vastag bõr.) Lesújt rád jobb mancsával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél).
*** 2. KÖR *** Ellõsz egy szellemkalapács varázslatot. A nyálkásfejû immúnum sebzõdik 89 ép-t. (-10 vp.) A nyálkásfejû immúnum rád támad. Bever egyet bal mancsával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Benyom neked jobb mancsával. Elkerülted.
*** 3. KÖR *** Elmormolsz egy szellemkalapács varázslatot. A nyálkásfejû immúnum 89 sebzést kap. (-10 vp.) A nyálkásfejû immúnum téged támad. Lecsap rád bal mancsával. Elhibázta. Benyom neked jobb mancsával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél).
*** 4. KÖR *** Mormolsz a mágia különös nyelvén. Létrejött egy szellemkalapács! A nyálkásfejû immúnum 89 sebzést kap. (-10 vp.) A nyálkásfejû immúnum holtan terül el.
[A csatában összesen 267 sebzést okoztál, és 0 sebzést kaptál.] Gyõztél! Nagy szikrázás közepette beléd áramlik némi lélekenergia (+181%). Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot.
Fáradtságodat siker koronázza! Kincsre bukkansz: a szalamandra hosszúkardja.
A küldetést sikeresen végrehajtottad. Jutalmad 3 hõsiesség pont, 1 képességpont és 33% lélekenergia. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot.

(343. kaland:) Megkeresed a barlangnyílást. Furcsa, kellemetlen szagot érzel. Rossz elõérzeted van... Na mindegy, ha már itt vagy, megpróbálsz lemászni! Bízva ügyességedben, mászol lefelé.
[Mászás próba 15-ös küszöbre: sikeres] Puhán landolsz a dohos levegõjû barlangban.
Hoppá, valami van a levegõben! A másodperc törtrésze alatt reagálsz, amikor támadás ér. Ellenfeleid 2 uthanax (#265) [aura: 26-os a forrás érintése.] és egy kõzúzó (#49) [aura: 3-as méretû 10-es szintû nyelv.].

*** 1. KÖR *** Heves kézmozdulatok közepette az 1. uthanax elmormol egy antimágikus szférát. A 2. uthanax rúnákat rajzol a levegõbe, mire létrejön egy antimágikus szféra. Varázshatalmad segítségével elmondasz egy lélekfacsarást. Az 1. uthanax 112 sebzést kap. Lélekenergiát nyersz ki (+48%) A 2. uthanaxot védi rezisztanciája. A kõzúzó 115 ép-t sebzõdik. (+32% lélekenergia.) Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. (-15 vp.) A kõzúzó kileheli lelkét.
*** 2. KÖR *** Ellõsz egy lélekfacsarás varázslatot. A 2. uthanax ellenáll a varázslatnak. (-15 vp.) A 2. uthanax odajön hozzád. Az 1. uthanax közelebb jön, hogy támadhasson. A 2. uthanax rád veti magát. Villámgyorsan elõrevág jobb csápjával. (12 ép-t sebzõdtél). Elszívja 20 vp-det. Odacsap neked bal csápjával. (9 ép-t sebzõdtél). Elszívja 20 vp-det. Az 1. uthanax téged támad. Meglóbálva zúz jobb csápjával. (9 ép-t sebzõdtél). Elszívja 20 vp-det. Tekergetve suhint bal csápjával. (6 ép-t sebzõdtél). Elszívja 20 vp-det. Regenerálsz (+35 ép)
*** 3. KÖR *** Rúnákat rajzolsz a levegõbe, mire létrejön egy lélekfacsarás. A 2. uthanax 130 ép-t sebzõdik. Lélekenergiát nyersz ki (+48%) (-15 vp.) A 2. uthanax rád támad. Meglóbálva zúz jobb csápjával. (5 ép-t sebzõdtél). Elszívja 20 vp-det. Meglóbálva zúz bal csápjával. (10 ép-t sebzõdtél). Elszívja 20 vp-det. Az 1. uthanax rád támad. Meglóbálva zúz jobb csápjával. (5 ép-t sebzõdtél). Elszívja 20 vp-det. Tekergetve suhint bal csápjával. (7 ép-t sebzõdtél). Elszívja 20 vp-det. Regenerálsz (+28 ép)
*** 4. KÖR *** Az 1. uthanaxot próbálod megsebezni. Savat lehelsz ellenfeledre. (189 ép-t sebeztél). Csodás illatod hatással van rá (81 sebzés). Az 1. uthanax hörögve elterül. A 2. uthanax téged támad. Villámgyorsan elõrevág jobb csápjával. (5 ép-t sebzõdtél). Elszívja 20 vp-det. Elõresuhint bal csápjával. (6 ép-t sebzõdtél). Elszívja 15 vp-det. Regenerálsz (+11 ép)
*** 5. KÖR *** A 2. uthanaxot próbálod megsebezni. Savat lehelsz ellenfeledre. (197 ép-t sebeztél). Illatozol (67 sebzés). A 2. uthanax hörögve elterül.
[A csatában összesen 644 sebzést okoztál, és 74 sebzést kaptál.] Ismét látványosan gyõzedelmeskedtél. Magadba szívod a megérdemelt jutalmat, a lélekenergiát (+131%). Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elrakod a zsákmányt, ami a sólyom vándorcsizmája, 2 uthanax talizmán és 7 drágakõ.
Fáradtságodat siker koronázza! Kincsre bukkansz: a káosz õsi öve, az entek csontamulettje és az óriás csontamulettje.
A küldetést sikeresen végrehajtottad. Jutalmad 3 hõsiesség pont, 1 képességpont és 33% lélekenergia. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot.

(308. kaland:) Felkeresed a döbbenetes mágikus-organikus képzõdményt. Talán fel lehetne mászni. Óvatosan megérintesz egy golyót. Erõsebb, mint gondoltad! Meg lehet benne kapaszkodni. Többszörösen biztosítva magadat, mászol fölfelé.
[Mászás próba 15-ös küszöbre: sikeres] De gusztustalan volt felmászni! Mindegy, most már fent vagy, egy lapos sziklatetõre vezetett a zseléfüggöny.
Nocsak, úgy tûnik ellenfélre akadtál! Ellenfeleid 2 manifesztált energia (#267) [aura: 16-os méretû 18-as szintû jobb csáp.] és 2 márvány apostol (#266) [aura: méret: 70.].

*** 1. KÖR *** Összegyûjtve a benned rejlõ mágikus energiákat, elvarázsolsz egy dermesztést. A 2. manifesztált energia elkerülte a varázslatot. (-14 vp.) Az 1. márvány apostol elõhív egy életszívás varázslatot. Nem hat rád. A 2. márvány apostol varázshatalma segítségével elmond egy életszívást. Sebzõdsz 14 ép-t. A 2. manifesztált energia máris elõtted terem! Az 1. manifesztált energia feléd rohan. A 2. manifesztált energia téged támad. Tekergetve suhint jobb csápjával. (23 ép-t sebzõdtél). Lélekenergiát szív el (-16%). Villámgyorsan elõrevág bal csápjával. El sem talált, haha. Az 1. manifesztált energia rád támad. Tekergetve suhint jobb csápjával. (22 ép-t sebzõdtél). Meglóbálva zúz bal csápjával. Ez mellément. Regenerálsz (+35 ép)
*** 2. KÖR *** Heves kézmozdulatok közepette elvarázsolsz egy dermesztést. A 2. manifesztált energia megdermed. (-14 vp.) Az 1. márvány apostol elõhív egy életszívás varázslatot. Nem hat rád. A 2. márvány apostol elõhív egy életszívás varázslatot. 14 ép-t sebzõdtél. Az 1. manifesztált energia rád támad. Villámgyorsan elõrevág jobb csápjával. (21 ép-t sebzõdtél). Ostorként csattant bal csápjával. Kacagsz a nevetséges próbálkozáson. Regenerálsz (+35 ép)
*** 3. KÖR *** Magadban motyogva, létrehozol egy dermesztést. Az 1. manifesztált energia ellenállt a varázslatnak. (-14 vp.) Az 1. márvány apostol a mágia különös nyelvén mormol. Létrejött egy életszívás! 14 életpontnyit sebzõdsz. A 2. márvány apostol mágikus ereje felhasználásával elõidéz egy életszívást. Ellenállsz a varázslatnak. Az 1. manifesztált energia rád veti magát. Rád vág jobb csápjával. (27 ép-t sebzõdtél). Rád vág bal csápjával. (24 ép-t sebzõdtél). Regenerálsz (+35 ép)
*** 4. KÖR *** Mágikus erõd felhasználásával elõidézel egy dermesztést. Az 1. manifesztált energia megdermed. (-14 vp.) A 2. márvány apostol ellõ egy életszívás varázslatot. Sebzõdsz 14 ép-t. Néhány rövid kézmozdulat után az 1. márvány apostol létrehoz egy életszívás varázslatot. Sebzõdsz 14 ép-t. Regenerálsz (+35 ép)
*** 5. KÖR *** A 2. márvány apostol ellõ egy életszívás varázslatot. Ellenállsz a varázslatnak. Az 1. márvány apostol elmormol egy életszívás varázslatot. 14 ép-t sebzõdtél. Támadod a 2. manifesztált energiát. Nagy levegõt veszel, és hatalmas savcsóvát köpsz felé. (186 ép-t sebeztél). Csodás illatod hatással van rá (71 sebzés). A 2. manifesztált energia halálhörgés közepette a földre zuhan. Regenerálsz (+35 ép)
*** 6. KÖR *** Az 1. márvány apostol mágikus ereje felhasználásával elõidéz egy életszívást. Ellenállsz a varázslatnak. Néhány rövid kézmozdulat után a 2. márvány apostol létrehoz egy életszívás varázslatot. 14 ép-t sebzõdtél. Támadod az 1. manifesztált energiát. Nagy levegõt veszel, és hatalmas savcsóvát köpsz felé. (187 ép-t sebeztél). Illatozol (74 sebzés). Az 1. manifesztált energia halálhörgés közepette a földre zuhan. Regenerálsz (+35 ép)
[A csatában összesen 518 sebzést okoztál, és 215 sebzést kaptál.] A küzdelem eredménye döntetlen. A küldetéssel kudarcot vallottál (próbálkozhatsz vele késõbb újra). (Feltételes idézés:) A nekrofun trónba ülve, visszanyersz 110 varázspontot.
Automatikus eladás: Elmész a szint középpontjában épült boltba. Eladsz 1 gyalogos lándzsát 29 aranyért. Hoppá! A valódi érmék közt 2 hamis arany lapul!
Eladsz 1 nehéz nyílpuskát 41 aranyért. Hoppá! A valódi érmék közt 2 hamis arany lapul!
Eladod a szalamandra hosszúkardját 97 aranyért. Hoppá! A valódi érmék közt 4 hamis arany lapul!
Eladod a sólyom vándorcsizmáját 48 aranyért. Hoppá! A valódi érmék közt 2 hamis arany lapul!
Eladod az entek csontamulettjét 136 aranyért. Hoppá! A valódi érmék közt 7 hamis arany lapul!
Eladod az óriás csontamulettjét 136 aranyért. Hoppá! A valódi érmék közt 7 hamis arany lapul!
[78 TVP-t használtál fel, maradt még 374.]

mak 2 2. makró definiálása/hívása

ism 4 a következõ parancs ismétlése 4 alkalommal
Elhagyod a boltot.

vd 342 vadászat
[Kifejlett elmanakh torzszülöttet próbálsz elejteni.] Úgy döntesz, hogy vadászol egyet. A vadászhírek jó fogást ígérnek a szint keleti részén, így hát odamész. Idelent valamiért sokkal hidegebb van, talán azért, hogy a torzszülöttek élete még nyomorultabb legyen. Mintha csak virágot szednél, úgy gyûjtesz útközben 3 sötét mákot. Vadászösztöneid mentenek meg attól, hogy egy fentrõl gurított szikla ne zúzzon agyon. Harcra készen, megfordulsz. Ellenfeled egy túlfejlett elmanakh (#352) [aura: tûzimmunitás: 40.].

*** 1. KÖR *** Rúnákat rajzolsz a levegõbe, mire létrejön egy a forrás érintése. (-6 vp.) Elmormolsz egy ellenáll.megtörése varázslatot. (-6 vp.) A túlfejlett elmanakh ellõ egy gránitbõr varázslatot. A túlfejlett elmanakh a mágia különös nyelvén mormol. Létrejött egy elemi védelem! Regenerálsz (+5 ép)
*** 2. KÖR *** Elõhívsz egy dermesztés varázslatot. A túlfejlett elmanakh megdermed. (-14 vp.)
*** 3. KÖR *** Heves kézmozdulatok közepette elvarázsolsz egy lélekfacsarást. A túlfejlett elmanakh 121 sebzést kap. (+48% lélekenergia.) (-15 vp.)
*** 4. KÖR *** Megrohamozod a túlfejlett elmanakhot. A túlfejlett elmanakhot próbálod megsebezni. Az Õsök Szent Kardjával támadsz. Gránitbõr védi. (0 ép-t sebeztél). A gyorsaság vívótõrével próbálsz sebet ejteni ellenfeleden. Gránitbõr védi. (0 ép-t sebeztél). Yssuf tõrével támadsz. Gránitbõr védi. (0 ép-t sebeztél). A sebesség vívótõrét forgatva támadsz. Gránitbõr védi. (0 ép-t sebeztél). A majom vívótõrével próbálsz sebet ejteni ellenfeleden. Gránitbõr védi. (0 ép-t sebeztél). Illatod zavarja (77 sebzés).
*** 5. KÖR *** Megtámadod a túlfejlett elmanakhot. Az Õsök Szent Kardjával próbálsz sebet ejteni ellenfeleden. Gránitbõr védi. (0 ép-t sebeztél). Meglengetve a gyorsaság vívótõrét, próbálsz lesújtani. Gránitbõr védi. (0 ép-t sebeztél). Yssuf tõrét forgatva támadsz. Gránitbõr védi. (0 ép-t sebeztél). A sebesség vívótõrét forgatva támadsz. El sem találtad. A majom vívótõrével próbálsz sebet ejteni ellenfeleden. (1 ép-t sebeztél). Illatod elkábítja (74 sebzés).
*** 6. KÖR *** A túlfejlett elmanakhot próbálod megsebezni. Meglengetve az Õsök Szent Kardját, próbálsz lesújtani. Félrehajolt. A gyorsaság vívótõrével támadsz. (1 ép-t sebeztél). Yssuf tõrével próbálsz sebet ejteni ellenfeleden. (1 ép-t sebeztél). A sebesség vívótõrével támadsz. (1 ép-t sebeztél). A majom vívótõrével támadsz. (1 ép-t sebeztél). Illatod elkábítja (75 sebzés).
[A csatában összesen 352 sebzést okoztál, és 0 sebzést kaptál.] Egyikõtök sem tudott gyõzedelmeskedni!
[13 TVP-t használtál fel, maradt még 361.]

vd 342 vadászat
[Kifejlett elmanakh torzszülöttet próbálsz elejteni.] Úgy érzed, jó móka lenne most vadászni egyet. Rövid sétálás után eljutsz az egyik jól õrzött járathoz, amelyen a galetkik vadászni járnak az alsó szintre, de amelyen még élõ torzszülött nem jutott ki. Aha, torzszülött szagot érzel! A levegõt szaglászva, elindulsz a nyomon. Hihetetlen dolgot látsz: egy miniatûr, fémes felületû várkastély van elõtted! Persze miniatûr létére még így is jóval nagyobb beltere lehet, mint bármelyik galetkibarlangnak. Vajon ki építette? Mi célt szolgál? Találsz egy bájos kis felvonóhidas kaput. Talán körül kéne nézni odabent! Hirtelen rossz elõérzeted támad... (401. kaland, összköltsége 45 TVP.) Útközben észreveszel egy mátekel gombát. Fáradtságod nem kímélve, megközelíted, és sikeresen begyûjtesz 2 darabot. Lassan haladsz tovább. Neszezést hallasz a hátad mögött, és megpördülsz. Ellenfeled egy kifejlett elmanakh (#342) [aura: 20-as tûzpajzs.].

*** 1. KÖR *** Elmondasz egy a forrás érintése varázslatot. (-6 vp.) Mágikus erõd felhasználásával elõidézel egy ellenáll.megtörését. (-6 vp.) A kifejlett elmanakh ellõ egy gránitbõr varázslatot. Összegyûjtve mágikus energiáit, a kifejlett elmanakh elvarázsol egy savpajzsot.
*** 2. KÖR *** Elõhívsz egy dermesztés varázslatot. A kifejlett elmanakh megdermed. (-14 vp.)
*** 3. KÖR *** Elõhívsz egy lélekfacsarás varázslatot. A kifejlett elmanakh 116 ép-t sebzõdik. (+48% lélekenergia.) (-15 vp.)
*** 4. KÖR *** Megrohamozod a kifejlett elmanakhot. A kifejlett elmanakhot próbálod megsebezni. Nagy levegõt veszel, és hatalmas savcsóvát köpsz felé. (62 ép-t sebeztél). Fantasztikus illatod hat rá (78 sebzés).
*** 5. KÖR *** Támadod a kifejlett elmanakhot. Kitátod a szádat, és fekete savat köpsz rá! (59 ép-t sebeztél). Illatod zavarja (79 sebzés). A kifejlett elmanakh holtan terül el.
[A csatában összesen 375 sebzést okoztál, és 0 sebzést kaptál.] Gyõzelmet arattál! Apró villámok csapdosnak, miközben magadba szívod a lélekenergiát (+202%). Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Viszed, ami mozdítható: a káosz halálos szimbóluma, 53 arany és 3 hamis arany.
(Feltételes idézés:) kék manaitallal szerzel extra varázsenergiát. 80 varázspontot kaptál.
[19 TVP-t használtál fel, maradt még 342.]

vd 342 vadászat
[Kifejlett elmanakh torzszülöttet próbálsz elejteni.] Rövid gondolkodás után úgy döntesz, hogy most vadászni indulsz. A változatosság kedvéért most egy nyugati területet próbálsz, közel a hegy nagy barlangtavához. Dohos, párás folyosón ereszkedsz alá. Egy meredek lejtõ szélén állsz. Óvatosan, minden lépésre ügyelve leereszkedsz. Figyelsz a meredély oldalán levõ üregekre, hisz bármelyikbõl elõugorhat egy lény. Hihetetlen dolgot látsz: egy miniatûr, fémes felületû várkastély van elõtted! Persze miniatûr létére még így is jóval nagyobb beltere lehet, mint bármelyik galetkibarlangnak. Vajon ki építette? Mi célt szolgál? Találsz egy bájos kis felvonóhidas kaput. Talán körül kéne nézni odabent! Hirtelen rossz elõérzeted támad... (245. kaland, összköltsége 30 TVP.) Mintha csak virágot szednél, úgy gyûjtesz útközben 1 elfu mohát. Lábdobogást hallasz. Valaki közeledik! Elmosolyodsz. Ellenfeled egy kifejlett elmanakh (#342) [aura: 20-as villámpajzs.].

*** 1. KÖR *** Heves kézmozdulatok közepette elvarázsolsz egy a forrás érintését. (-6 vp.) Mágikus erõd felhasználásával elõidézel egy ellenáll.megtörését. (-6 vp.) A kifejlett elmanakh a mágia különös nyelvén mormol. Létrejött egy gránitbõr! A kifejlett elmanakh ellõ egy savpajzs varázslatot.
*** 2. KÖR *** Elõhívsz egy dermesztés varázslatot. A kifejlett elmanakh megdermed. (-14 vp.)
*** 3. KÖR *** Elmormolsz egy lélekfacsarás varázslatot. A kifejlett elmanakh 114 ép-t sebzõdik. (+48% lélekenergia.) Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. (-15 vp.)
*** 4. KÖR *** Megrohamozod a kifejlett elmanakhot. A kifejlett elmanakhot próbálod megsebezni. Nagy levegõt veszel, és hatalmas savcsóvát köpsz felé. (71 ép-t sebeztél). Illatozol (78 sebzés).
*** 5. KÖR *** Támadod a kifejlett elmanakhot. Kitátod a szádat, és fekete savat köpsz rá! (78 ép-t sebeztél). Illatodat döbbenten szippantja be (74 sebzés). A kifejlett elmanakh halálos sebet kapva a földre zuhan.
[A csatában összesen 364 sebzést okoztál, és 0 sebzést kaptál.] Ismét látványosan gyõzedelmeskedtél. Magadba szívod a megérdemelt jutalmat, a lélekenergiát (+202%). Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot.
[19 TVP-t használtál fel, maradt még 323.]

vd 342 vadászat
[Kifejlett elmanakh torzszülöttet próbálsz elejteni.] Úgy érzed, jó móka lenne most vadászni egyet. A délkeleti tornyokban kiépített lépcsõsorok egyikét választod, hogy megközelítsd a torzszülöttek lakóhelyét. Egy barlangtó mellé érkezel. A tó túloldalán több járat is indul. Valamelyik nyilván elvezet a vadak fészkéhez. Egy gránittömbökbõl épített magas házat pillantasz meg. Micsoda felesleges erõfeszítés, házat építeni a föld alatt amikor tele van kényelmes barlangokkal! Bár persze sokan a felszíni élet után érzett nosztalgia miatt csinálnak ilyesmit. (485. kaland, összköltsége 15 TVP.) [A kaland során varázslatpróbával is szembe kell nézned.] Meglátsz valamit a fal tövében. Hohó, ez ragálygomba ! Leszedsz 3 adagot. Megpillantasz egy sziklakupacot, a tetején mintha mozgást látnál. Felmászol. És igen, nem csalt meg a szimatod! Ellenfeled egy túlfejlett elmanakh (#352) [aura: 20-as életszívás.].

*** 1. KÖR *** Ellõsz egy a forrás érintése varázslatot. (-6 vp.) Elmormolsz egy ellenáll.megtörése varázslatot. (-6 vp.) A túlfejlett elmanakh ellõ egy gránitbõr varázslatot. A túlfejlett elmanakh elmond egy elemi védelem varázslatot.
*** 2. KÖR *** Varázshatalmad segítségével elmondasz egy dermesztést. A túlfejlett elmanakh rezisztálja. (-14 vp.) A túlfejlett elmanakh rúnákat rajzol a levegõbe, mire létrejön egy esszenciaelnyelés.
*** 3. KÖR *** Összegyûjtve a benned rejlõ mágikus energiákat, elvarázsolsz egy dermesztést. A túlfejlett elmanakh megdermed. (-14 vp.)
*** 4. KÖR *** Mágikus erõd felhasználásával elõidézel egy lélekfacsarást. A túlfejlett elmanakh sebzõdik 118 ép-t. (+48% lélekenergia.) (-15 vp.)
*** 5. KÖR *** A túlfejlett elmanakh irányába mozogsz. Támadod a túlfejlett elmanakhot. Az Õsök Szent Kardját forgatva támadsz. Gránitbõr védi. (0 ép-t sebeztél). A gyorsaság vívótõrével támadsz. Gránitbõr védi. (0 ép-t sebeztél). Meglengetve a Yssuf tõrét, próbálsz lesújtani. Gránitbõr védi. (0 ép-t sebeztél). A sebesség vívótõrével támadsz. Hátraugrott a támadás elõl. A majom vívótõrével próbálsz sebet ejteni ellenfeleden. Gránitbõr védi. (0 ép-t sebeztél). Fantasztikus illatod hat rá (74 sebzés).
*** 6. KÖR *** Megtámadod a túlfejlett elmanakhot. Az Õsök Szent Kardját forgatva támadsz. Gránitbõr védi. (0 ép-t sebeztél). A gyorsaság vívótõrével próbálsz sebet ejteni ellenfeleden. Gránitbõr védi. (0 ép-t sebeztél). Yssuf tõrét forgatva támadsz. Gránitbõr védi. (0 ép-t sebeztél). A sebesség vívótõrét forgatva támadsz. Gránitbõr védi. (0 ép-t sebeztél). A majom vívótõrét forgatva támadsz. Nem találtál. Csodás illatod hatással van rá (72 sebzés).
[A csatában összesen 264 sebzést okoztál, és 0 sebzést kaptál.] A küzdelem eredménye döntetlen.
(Feltételes idézés:) kék manaitalt használsz megcsappant varázsenergiád pótlására. Visszanyersz 80 vp-t.
[25 TVP-t használtál fel, maradt még 298.]

forduló vége
A siker aranyveretes öve segítségével 22 aranyat kerestél ebben a körben, és 4 TVP-t spóroltál meg.
Nocsak, valami érdekes dolgot veszel észre: Xenópetéd megduzzadt! Egy duzzadt xenópetéd már óriásira nõtt! Óriásira nõtt xenó petéid nagy reccsenéssel szétnyílnak, és valami fertelmes dolog kel ki belõlük. Ha mindez nem lenne elég, a frissen kikelt xenókhoz egy sötét árny csatlakozik, a barlangod végében levõ nyílás mélyérõl! Ellenfeleid 3 xenomorf gyermek (#421).

*** 1. KÖR *** A 3. xenomorf gyermek ellõ egy savcsapás varázslatot. 97 életpontnyit sebzõdsz. Rúnákat rajzolsz a levegõbe, mire létrejön egy savpajzs. ( +22 savimmunitás, -11 tûzimmunitás, -10 elkt.immunitás.) (-5 vp.) Összegyûjtve mágikus energiáit, a 2. xenomorf gyermek elvarázsol egy savcsapást. Sebzõdsz 71 ép-t. Az 1. xenomorf gyermek rúnákat rajzol a levegõbe, mire létrejön egy savcsapás. 38 életpontnyit sebzõdsz. Regenerálsz (+35 ép)
*** 2. KÖR *** A 3. xenomorf gyermek varázshatalma segítségével elmond egy savcsapást. Sebzõdsz 49 ép-t. Varázshatalmad segítségével elmondasz egy lélekfacsarást. Az 1. xenomorf gyermek 122 sebzést kap. (+48% lélekenergia.) Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. A 2. xenomorf gyermek 123 ép-t sebzõdik. (+32% lélekenergia.) A 3. xenomorf gyermek 104 sebzést kap. Lélekenergiát nyersz ki (+16%) (-15 vp.) A 2. xenomorf gyermek ellõ egy savcsapás varázslatot. Sebzõdsz 62 ép-t. Minden elsötétül elõtted.
[A csatában összesen 349 sebzést okoztál, és 317 sebzést kaptál.] Ebben a csatában alulmaradtál. Nem kell sok idõ, hogy magadhoz térj - iszonyatos fájdalmat érzel, ahogy a torzszülöttek nekilátnak, hogy felfaljanak. Segítségért kiáltasz, és a közelben vadászó galetkik elzavarják a ragadozókat. Sajnos így is károsodást szenvedtél (-1 méret). Hmmm! A menekülõ xenók a barlangod hátuljában levõ nyílást tovább nagyították. Most már talán tényleg ideje lenne betömni! Ehhez a B 99 99 parancsod add ki, 60 TVP árán.
Fáradtan a megpróbáltatásoktól, nyugovóra térsz. Fontos! Barlangodban már csak 17 féle tárgynak van hely. Sürgõsen dobáld el ill. add el a felesleges tárgyaidat, mert ha meg van telve a barlangod, a tárgyakat, amelyek eljutnak hozzád, nem tudod felvenni (beleértve az A és VG paranccsal kapott tárgyakat is).
*** Ebben a fordulóban 2 véletlen kalandot teljesítettél, így kalandor rangod nem változott.
Ebben a körben +31 hírnevet kaptál. A kör során összesen 4126 sebzést okoztál, és 1605 sebzést kaptál. A körben szerzett tapasztalatok eredményeképp 27 képességpontot kapsz. Errõl a fordulóról 297 TVP-t viszel át a következõre. Azzal együtt, amit a következõ fordulóban kapsz, összesen 721 TVP-t költhetsz majd el.

KARAKTERLAP


Savcsók, egy savtól csöpögõ szájú nõ vagy. Jelenlegi lakóhelyed: õrök szintje (11. szint). Táplálkozásod: piromád. Kalandor rangod: zöldfülû kalandor (5.58). Ez a 232. fordulód.
TULAJDONSÁGAID
[1] erõ: 9 (10) / 6.33
[2] IQ: 12 (21) / 1.78
[3] ügyesség: 12 (25) / 0.91
[4] egészség: 10 (11) / 8.93
[5] mágia: 9 (37) / 3.90
[6] gyorsaság: 21 (33) / 2.82
[9] Méret/ép: 217 (247) / 1
Min. méret: 122
Barlangméret: 219
PONTJAID
Varázspont: 521 / 76
Képességpont: 130 / 92%
Hõsi pont: 30 (20)
Tám.bónusz: -5%
Véd.bónusz: 55%
Galetki erõ: 1145 / 394
Hírnév : 1217
Jóllakottság: 171%
Életkor: 16 / 30
STATISZTIKÁK
Galetki csaták: 27 (2)
Galetki gyõzelmek: 14 (0)
Torzsz. csaták: 1655 (9)
Torzsz. gyõzelmek: 1366 (4)
Leölt torzszülött: 2447 (8)
Pszi csaták: 13 (0)
Pszi gyõzelmek: 0 (0)
Ájulások száma: 137 (1)

A Tudósok Klánjának (#11) tagja vagy.
Rangod: tudósjelölt (69)
Speciális képességeid:
+12 gyógynövények, +10 v.ital fõzés, +69% varázstárgy találására; 95%, hogy v.ital fõzés kudarckor a komponensek megmaradnak. Képességek gyorsabban fejlõdnek a harcban.
Aktív Klánküldetéseid:
1.) Oldj meg 50 fejtörõt az Õsök Csarnokában! [számláló: 20] 2.) 15 fordulón keresztül ne használj fel hõsiesség pontot! [számláló: 1] 3.) Végezz egy túlfejlett elmanakhhal!

HARCI SZAKÉRTELMEK
[12] savlehelet: 47 (95) / 20.44 [15] regeneráció: 31 (47) / 0.09 [17] vastag bõr: 12 (14) / 0.60
[18] tûzimmunitás: 8 (11) / 7.84 [19] hidegimmunitás: 9 (12) / 0 [20] savimmunitás: 5 (29) / 0.22
[21] elkt.immunitás: 7 (10) / 1.60 [22] imm.mérg.gázra: 3 (10) / 1 [23] imm.ktkt.méreg: 8 / 0
[24] rezisztencia: 10 (13) / 0 [25] illat: 39 (51) / 0 [26] lõfegyver: 1 (6) / 0.52
[31] áttörés: 0 (9) / 0        

EGYÉB SZAKÉRTELMEK
[45] csapdakészítés: 4 / 0.46 [46] csapdaészlelés: 10 / 4.04 [47] zárnyitás: 13 / 7.05
[48] mászás: 14 / 2.96 [49] rugalmasság: 6 (8) / 4.02 [50] meggyõzõkészség: 9 / 1
[51] transzformáció: 10 / 1.25 [52] auraészlelés: 8 / 7.89 [53] ékszerészet: 4 / 2.40
[54] kereskedelem: 12 / 8.09 [55] szívósság: 16 (20) / 1.56 [56] varázsitalfõzés: 6 (16) / 5.66
[57] gyógynövények: 13 (25) / 5.55 [58] nyomkeresés: 20 / 2.07 [59] vezetõkészség: 9 (17) / 0.98
[60] pszi támadás: 1 / 0 [61] pszi energia: 1 / 0 [62] lopás: 3 / 0.31
[63] éberség: 23 (25) / 0.32 [64] átokszórás: 5 / 2.06 [65] álcázás: 23 (25) / 4.66
[66] lopakodás: 7 / 1.89 [67] régészet: 19 / 18.36 [68] zene: 6 / 1.55
[69] tanulás: 12 / 1.99 [70] idézés: 4 / 0.58 [71] javítás: 15 / 4.27
[72] építés: 14 / 0.45 [73] felderítés: 10 / 4.72 [74] vitalitás: 15 / 0.20

VÉGTAGOK
jobb csáp [100] méret: 1 / 0 [101] szakért.: 5 / 4.15     az Õsök Szent Kardja
bal csáp [103] méret: 1 / 0 [104] szakért.: 4 / 3.60     a gyorsaság vívótõre
bal csáp [106] méret: 1 / 0 [107] szakért.: 4 / 2.61     Yssuf tõre
jobb csáp [109] méret: 1 / 0 [110] szakért.: 4 / 0.99     a sebesség vívótõre
bal csáp [112] méret: 1 / 0 [113] szakért.: 2 / 1.58     a majom vívótõre

VARÁZSLATOK & PSZIK
[173] a forrás érintése: 5 (9) / 2.24 [147] alkímia: 3 (6) / 1.16 [174] antimágikus szféra: 16 (20) / 4.39
[142] átok: 15 (19) / 0.54 [36] csábmosoly: 12 (16) / 4.61 [42] csendvarázs: 1 (5) / 0.12
[164] dermesztés: 13 (17) / 7.09 [149] dimenziókapu: 3 (7) / 0.27 [44] elbájolás: 10 (14) / 6.37
[11] elektromos kéz: 3 (6) / 0.24 [48] ellenáll.megtörése: 16 (20) / 2.45 [29] életszívás: 5 (8) / 0.32
[266] fantom idézése: 1 (5) / 0 [152] felejtés: 6 (10) / 0.56 [172] gázpajzs: 6 (9) / 1.71
[204] gondolatolvasás: 1 (5) / 0.25 [17] gránitbõr: 13 (16) / 6.23 [187] hatalomvarázs: 40 (44) / 3.13
[13] jégcsóva: 5 (8) / 0.12 [15] jégpajzs: 7 (10) / 4.68 [163] kineport: 2 (5) / 0.40
[146] kontakt.õseiddel: 8 (12) / 1.45 [158] láth. észlelése: 7 (11) / 5.84 [157] láthatatlanság: 4 (8) / 0.48
[190] lélekfacsarás: 44 (48) / 5.23 [165] manafókuszálás: 4 (7) / 0.24 [162] mágikus csapda: 1 (4) / 0.07
[148] méregsemlegesítés: 1 (4) / 0 [155] nagyobb erõpajzs: 14 (18) / 2.26 [166] pengefal: 2 (6) / 0.24
[171] savpajzs: 8 (11) / 1.24 [30] sorvasztás: 1 (4) / 0 [140] szellemkalapács: 19 (23) / 16.35
[176] szélpajzs: 1 (5) / 0.08 [261] szörnyismeret: 10 (13) / 0.48 [132] tudati méreg: 1 / 0.04
[256] tudattágítás: 14 (18) / 0.99 [16] tûzpajzs: 7 (10) / 1.20 [14] vakító fény: 4 (7) / 0.06
[170] villámpajzs: 5 (8) / 4.94 [194] vízlélegzés: 1 (4) / 0.06    


SZOLGÁID
név méret/ép morál jóllakottság szint állapot
[1] kék-vörös atya 40/40 186% 92% 1 / 0 nem harcol
[2] bohócmolad 1/1 200% 210% 1 / 0 nem harcol
[3] morfinder telep 1/1 200% 210% 1 / 0 nem harcol
[4] halál sekrestyése 102/102 186% 92% 1 / 0 nem harcol
[5] ratifikátor 100/100 186% 92% 1 / 0 nem harcol
lélekenergia rész 0% jóllakottság határ 0% gyógyítás: 0

MAKRÓID
1. Makró
be 9 5
bsz
ad 10
ext
vv 155 256 23281 82
2. Makró
ism 4
vd 342
3. Makró
pv 3 5 4 8
ism 2
p
pv 2 1 5 4 3
kf 3268 383 3448 321 232
4. Makró
kf 40242 19468 23188 321 3448
h 517
v 256 23281
mak 1
5. Makró
ism 4
x 10

HARCI PROGRAMOD
1: csábmosoly v.var. ha ellenfeled #1900. Prioritás: 40.
2: ellenáll.megtörése v.var. ha ellenfeled #1901. Prioritás: 80.
3: savlehelet itala v.var. ha ellenfeled #1903. Prioritás: 20.
6: mágiaellenállás v.var. ha ellenfeled #213. Prioritás: 100.
7: villámpajzs v.var. ha ellenfeled #213. Prioritás: 20.
8: dermesztés t.var. ha ellenfeled #1905. Prioritás: 65.
9: tûzpajzs v.var. ha ellenfeled #1908. Prioritás: 80.
10: antimágikus szféra v.var. ha ellenfeled #1907. Prioritás: 19.
11: szellemkalapács t.var. ha ellenfeled #1909. Prioritás: 26.
12: savpajzs v.var. ha ellenfeled #283. Prioritás: 130.
13: gránitbõr v.var. ha ellenfeled #324. Prioritás: 100.
14: elbájolás t.var. ha ellenfeled #1911. Prioritás: 201.
15: savlehelet használata ha ellenfeled #314. Prioritás: 10.
16: hatalomvarázs v.var. ha ellenfeled #1912. Prioritás: 101.
17: átok t.var. ha ellenfeled #351. Prioritás: 130.
18: a forrás érintése v.var. ha ellenfeled #1906. Prioritás: 130.
19: lélekfacsarás t.var. ha ellenfeled torzszülött. Prioritás: 19.
20: savlehelet használata ha ellenfeled #1910. Prioritás: 25.
25: savpajzs v.var. ha ellenfeled #1902. Prioritás: 60.
4: gránitbõr v.var. ha a harc 1. köre van, Prioritás: 30, és ha ellenfeled #1904.
21: gránitbõr v.var. a harc 2. körétõl, Prioritás: 150, és ha ellenfeled #369.
23: savlehelet használata a harc 3. körétõl, Prioritás: 30, és ha ellenfeled #343, és ha létszámotok 0 vagy több.


ELLENFÉL LISTÁK
1900: tüskés dohratog (#310).
1901: xenomorf bébi (#204), mágiaelementál (#309), albinó quwarg (#311), tüskés dohratog (#310), ében csámcsogó (#316), tûzlángocska (#329), bolyongó szellem (#346), nyálkásfejû immúnum (#335), kifejlett elmanakh (#342), túlfejlett elmanakh (#352).
1902: gortangu (#258), fiatal xenomorf (#422), xenomorf gyermek (#421).
1903: manapoid fõfelügyelõ (#489), füstszellem (#369).
1904: daergaoth lord (#213), xenomorf bébi (#204), õspók (#263), maerju (#269), tomboló mameluk (#302), ében csámcsogó (#316), fiatal xenomorf (#422), lelketlen katona (#350), kõgólem (#256), nyálkásfejû immúnum (#335).
1905: xenomorf bébi (#204), zombi nagymester (#171), manifesztált energia (#267), lidércszellem (#304), mágiaelementál (#309), albinó quwarg (#311), tüskés dohratog (#310), krakolich (#313), tûzlángocska (#329), kifejlett elmanakh (#342), szárazföldi cápa (#351), túlfejlett elmanakh (#352).
1906: maerju (#269), jó árnymanó (#343), kifejlett elmanakh (#342), túlfejlett elmanakh (#352).
1907: quwarg élõsködõ (#201), Selenia, a szirén fattyú (#492), manapoid fõfelügyelõ (#489), õspók (#263), zoriád (#315), gnóm õsmágus (#314), pöfetegfejû nyálka (#334).
1908: piromancer (#214), tûzlángocska (#329), vörös fivér (#348).
1909: tüskés dohratog (#310), ében csámcsogó (#316), nyálkásfejû immúnum (#335), õselementál fatty (#288).
1910: lelketlen katona (#350), kõgólem (#256), füstszellem (#369), õraltató manókirály (#353).
1911: xenomorf bébi (#204), mágiaelementál (#309), õselementál fatty (#288), lidérczombi (#305), orgling szatócs (#253), tüskés dohratog (#310), xenó élõsködõ (#420).
1912: rossz árnymanó (#344), bolyongó szellem (#346), pragmatikus adaptáció (#257), lelketlen katona (#350), pöfetegfejû nyálka (#334).

FELTÉTELES PARANCSAID
GY 45 12 20 511 61 80; VI erõ:200% ép:15%; PV 2 1 5 4 3; PSZ 67 57 48 47 66 69; HE 9; I 40 20 1 1 75 83; HU 6 3 300 13; Csarnokban HO 0;

ÁTADÁS PARANCSAID: VG 9798 21 2; VG 6886 21 2; VG 2577 423 3; VG 4857 22 5; A 4857 335 5; A 7880 41742 1; A 7880 41755 1;

SPECIALIZÁCIÓD: Kuporgató. (Drágakövek és õsi relikviák eladásakor több pénzt kapsz, nagyobb eséllyel találsz gyógyfüvet, és többet. Tudsz aranyat és elrohadó tárgyat rakni a feneketlen zsákba.)
AKTUÁLIS KÜLDETÉSEID: #14 (1. épület), #16 (7. épület), #17 (4. épület), #18 (3. épület), #19 (9. épület), #21 (8. épület), #466 (227. forduló), #401 (232. forduló), #245 (232. forduló), #308 (231. forduló), #485 (232. forduló).

SZÖVETSÉGED: Fény Apostolai (#15017). Szavazataid száma: 0. A te szavazatod jelenleg a 7945. karakternél van. Szövetségetek jelenlegi legendás ellenfele: vhrathag pók. Még 2 alkalommal gyõzhetitek le. Jelenleg 16 legenda pontod van.

TÁRGYAID


Páncélok, ruhák
1 a bérmágus vas mellvértje (#17248) 2 a bûz díszes köntöse (#29053) 1 a bûz ezüst láncinge (#28933)
1 a bûz szarvas sisakja (#28978) * 1 a bûz szöges pajzsa (#28964) 1 a gladiátor szöges öve (#6118)
1 a harcmûvész díszes köntöse (#13753) 1 a harcos zangrozi csizmája (#7873) 1 a káosz lordjának csizmája (#17334)
1 a káosz nagyúri sisakja (#19989) 1 a káosz õsi öve (#29529) 1 a kígyó vörös maszkja (#19094)
* 1 a mágia bíbor pikkelyvértje (#3268) 1 a mágus ezüst pikkelyvértje (#10019) 1 a mágus vaspajzsa (#10063)
1 a merénylõ vas mellvértje (#10948) 1 a nyomkeresés fejpántja (#194) 1 a regenerálódás díszes köpenye (#24538)
1 a regenerálódás elit lemezpáncélja (#24403) 2 a regenerálódás ezüstcsizmája (#24524) 1 a sebesség díszes köntöse (#13303)
1 a sebesség elit lemezpáncélja (#13153) 1 a sebesség szarvas sisakja (#13228) * 1 a sebesség szöges öve (#13318)
1 a sebezhetetlenség bíbor pikkelyvértje (#19468) 1 a sebezhetetlenség díszes sisakja (#19529) 1 a siker aranyveretes öve (#302)
1 a sün ezüst láncinge (#24883) 1 a szívósság bíbor köpenye (#14639) 1 a szívósság díszes köntöse (#14653)
1 a szívósság díszes köpenye (#14638) 1 a teknõs lovagi mellvértje (#25349) 1 a teknõs szöges öve (#25468)
1 a titán szarvas sisakja (#5578) 1 a tökéletesség szarvas sisakja (#21778) 1 az egészség fekete köntöse (#2955)
1 az egészség fekete maszkja (#2895) 1 az elefánt csillogó fejpántja (#16408) 1 az ellenállás elit lemezpáncélja (#28453)
1 az enyészet díszes köpenye (#23188) 1 az enyészet elit lemezpáncélja (#23053) 1 az enyészet szürke maszkja (#23143)
1 az enyészet vas mellvértje (#23098) 1 az enyészet zangrozi csizmája (#23173) 1 az óriás arany fejpántja (#8759)
1 az ügyesség díszes köpenye (#2488) 1 az ügyesség vas mellvértje (#2398) 1 bohókás szandál (#406)
* 1 Dorka köpenye (#383) 1 ezüst porontyköpeny (#358) 1 káoszkígyó vért (#271)
1 khaldoran öv (#137) * 1 krakoch csizma (#312) 1 maerju páncél (#346)
1 mintrogi erõöv (#262) 1 õspók köpeny (#332) * 1 platina nadrág (#186)
1 Pszichoklenész sisakja (#263) 2 suhanó csizma (#195) * 1 szent templomi maszk (#232)
1 Xirnox csontmaszkja (#40242)

Ékszerek, kincsek
1 a bérmágus ónix karkötõje (#17443) 1 a bölcsesség ónixgyûrûje (#17878) 1 a gepárd ónixgyûrûje (#15628)
1 a gladiátor aranyozott fülbevalója (#6208) 1 a kalmár nyaklánca (#142) 1 a káosz halálos szimbóluma (#27774)
1 a káosz szolgájának gyûrûje (#8889) 1 a káosz végzetes szimbóluma (#28224) 1 a kobra arany nyaklánca (#7484)
1 a légzés ónix karkötõje (#27793) * 1 a mágia bronz amulettje (#3448) 1 a mágus ónixgyûrûje (#10228)
1 a majom ónixgyûrûje (#14278) * 1 a mentát jádegyûrûje (#12929) 1 a mentát ónix karkötõje (#12943)
* 1 a regenerálódás ónixgyûrûje (#24628) 1 a remete keresztszimbóluma (#12463) 1 a remete ónix karkötõje (#12493)
1 a sün fényes szimbóluma (#25064) 1 a szakács üstje (#192) 1 a szívósság keresztszimbóluma (#14713)
1 a tárgyalás gyûrûje (#144) 1 a tolvaj aranyozott nyaklánca (#9283) 1 a tolvaj márványamulettje (#9299)
1 a torony aranyozott nyaklánca (#18283) 1 a torony ónix karkötõje (#18343) 1 a tudás zafírja (#150)
1 a villám ónixgyûrûje (#23728) 1 a yeti aranyozott nyaklánca (#26383) 1 a yeti ónix karkötõje (#26443)
1 adamantit karkötõ (#377) 1 Akadémiai nyaklánc (#321) 18795 arany (#1)
3 arany orgling fétis (#296) 1 az angyalok aranyozott nyaklánca (#28183) * 1 az áttörés rubingyûrûje (#378)
1 az egészség bronz amulettje (#2998) 1 az egyensúly gyûrûje (#213) 1 az ellenállás aranyozott fülbevalója (#28708)
1 az ellenállás keresztszimbóluma (#28663) 1 az energia bronz amulettje (#18748) * 1 az enyészet ezüstgyûrûje (#23281)
* 1 az enyészet gyöngysor nyaklánca (#23237) * 1 az enyészet jáde karkötõje (#23294) 1 az enyészet keresztszimbóluma (#23263)
* 1 az enyészet koponya amulettje (#23250) * 1 az enyészet ónix karkötõje (#23293) 1 az Érzés Gyûrûje (#569)
1 az Örökkévalóság Rubinja (#373) 1 az ügyesség keresztszimbóluma (#2563) 1 bronz helyt. emlékérem (#313)
1 bronzmedál (#207) 1103 drágakõ (#2) 1 elementáris karkötõ (#348)
1 Elenios díszes karkötõje (#41742) 1 Elenios fülbevalója (#41755) 3 ezüst xenó embléma (#505)
1 galetki érdemérem (#276) * 1 görényfarok (#189) 1 gyémántamulett (#399)
1665 hamis arany (#809) 1 kék gömb (#143) 1 Laillia talizmánja (#319)
* 1 manapoid fülbevaló (#294) * 1 nilbongi kitûzõ (#311) 1 opilíchium gyûrû (#298)
5 orgling fétis (#269) 1 ozin fülkarika (#211) 1 quwarg amulett (#275)
1 smaragd életkõ (#306) 1 szivárvány karkötõ (#139) * 1 topáz melltû (#423)
1 tükrözõ talizmán (#404) 13 uthanax talizmán (#335) 4 üvegszimbólum (#138)
* 1 xenóbõr karkötõ (#497) * 1 xenomorf bõrgyûrû (#613) * 1 xenomorf csuklópánt (#498)

Felszerelés
3 agyag tárgyformázó (#720) 1 arany kaszinóbérlet (#761) 6 arany tóken (#764)
591 aranydukát (#437) 1 csodatarsoly (#508) 8 ezüst tóken (#763)
9 fekete dukát (#218) 1 Fortuna kiskorsója (#521) 1 garling kristály (#209)
4 idõkristály (#219) 1 kötél (#128) 4 Krónika (#783)
3 Krugrog mama terítõje (#517) 1 lelakatolt ládikó (#310) 1 Morgan kristálya (#525)
2 Morgan pálcája (#511) 2 nekrofun medál (#513) 1 nyálkafókusz (#419)
1 õskõ (#8) 1 relikviaszilánk (#604) 1 Tiume batyuja (#529)
1 varázskõ (#210)

Fegyverek
1 a bûz harci nyílpuskája (#29188) * 1 a gyorsaság vívótõre (#4003) 1 a káosz árnyéknyílpuskája (#29199)
1 a káosz borzalmas tõre (#26514) 1 a káosz harmadik íja (#21984) * 1 a káosz vérivó íja (#20634)
1 a mágia kõrisfa íja (#3523) * 1 a majom vívótõre (#14353) 1 a regenerálódás harci íja (#24674)
1 a sav kõrisfa íja (#26923) 1 a sebesség kõrisfa íja (#13423) * 1 a sebesség vívótõre (#13453)
1 a szellemek hosszú lándzsája (#15283) 1 a teknõs fogazott kardja (#25618) 1 a titán kõrisfa íja (#5773)
1 a tolvaj harci nyílpuskája (#9388) 1 a védekezés kõrisfa íja (#4873) 1 a yeti kõrisfa íja (#26473)
1 az angyalok fogazott tõre (#28304) 1 az angyalok harci nyílpuskája (#28288) 1 az ellenállás vívótõre (#28753)
1 az entek harci nyílpuskája (#9838) 1 az erõ harci nyílpuskája (#1738) 1 az erõ kõrisfa íja (#1723)
* 1 az Õsök Szent Kardja (#380) 1 Enyészmester (#217) 2 kõbalta (#18)
1 kõmûves kalapács (#250) 2 rozsdás kard (#131) 1 rubin mágusbot (#261)
3 szilmill tõr (#314) * 1 Yssuf tõre (#257)

Varázsitalok és füvek
5 bajnokok itala (#62) 4 bosszantás itala (#81) 6 csapdaészlelés itala (#65)
95 csótányláb (#25) 44 elfu moha (#33) 95 elonotichlan (#31)
1 energiaital (#82) 6 fehér gyógyital (#50) 33 féregtüske (#42)
178 gyilkos boróka (#27) 6 hatalom bíbor itala (#77) 4 hatalom kék itala (#58)
90 hónakkupók (#30) 15 kalmárok itala (#66) 1 kék manaital (#75)
23 kihívás itala (#68) 5 kincskeresés itala (#64) 126 liánvirág (#24)
4 lila manaital (#83) 2 mágiaellenállás (#76) 99 mátekel gomba (#21)
3 méregellenállás itala (#51) 139 mézfû (#29) 101 mitulen fû (#20)
86 muskil (#37) 14 narancs gyógyital (#80) 20 nekrofun bimbó (#43)
50 olaj (#415) 16 óriásnövés itala (#60) 1 õsmágus szájvize (#69)
1 õsmana itala (#84) 72 parafû (#41) 13 pontosság itala (#72)
113 ragálygomba (#26) 129 rémcserje (#34) 4 sárga gyógyital (#61)
105 sárkányvirág (#32) 28 sötét mák (#23) 70 szemani gomba (#36)
92 tejfonál (#28) 127 tokin kaktusz (#40) 16526 üvegcse (#14)
1 vadászok itala (#92) 7 védelem itala (#59) 90 velparaj (#35)
64 waarkin (#38) 81 winropu moha (#22) 50 xita uborka (#39)
2 zöld manaital (#63)

Egyéb kacatok
29 barna manakõ (#149) 6 bíbor golyó (#396) 3 bronz korong (#297)
2 duzzadt xenópete (#479) 6 fókuszrubin (#337) 23 gólemagyag (#330)
2 káoszkígyó pikkely (#230) 14 krakolich csont (#397) 17 kristályfatty por (#403)
1 lidércvelõ (#339) 1 óriási xenópete (#480) 264 õsi relikvia (#17)
9 õspók pete (#331) 4 pirgamit (#152) 2 pöfeteg fül (#432)
17 szirénhaj (#293) 53 szójer csáprágó (#231) 6 szuvas cápafog (#416)
1 xenó minta (#491) 4 xenópete (#278) 4 xorex fûszer (#329)

A szürkével jelölt tárgyakra szerintünk már nincs szükséged, csak a helyet foglalják. Ha az EE parancs egyik paraméterének 7-est adsz meg, az összes ilyen tárgyadat eladod (ami nem eladható, azt eldobod). Természetesen nem adsz el / dobsz el KF-elt, vagy feneketlen zsákban levõ tárgyat.


Tönkrement tárgyaid (zárójelben a szükséges javítás szakértelem): a bûz szürke maszkja #28993 (12), a bûz ezüst nyaklánca #29082 (9), a regenerálódás malachit karkötõje #24641 (5), az enyészet díszes karkötõje #23292 (9).

Ebben a fordulódban szerzett tárgyaid: 1 liánvirág (#24), 3 gyilkos boróka (#27), 3 aranydukát (#437), 2 mátekel gomba (#21), 7 drágakõ (#2), 538 arany (#1), 1 elfu moha (#33), 3 ragálygomba (#26), 2 uthanax talizmán (#335), 3 sötét mák (#23), 27 hamis arany (#809), 1 a káosz halálos szimbóluma (#27774), 1 a káosz õsi öve (#29529).

Ebben a fordulódban elhasznált tárgyaid: 1 energiaital (#82), 2 kék manaital (#75), 1 óriási xenópete (#480), 1 xenópete (#278), 1 gyalogos lándzsa (#1332), 1 nehéz nyílpuska (#1287).

AZ ÕSÖK CSARNOKA

0  
1  
2  
3  
4  
5  
6  
7  
8  
9  
10  
11  
12  
13  
14  
15  
16  
17  
18  
19  
  0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

ÜZENET A JÁTÉKVEZETÕTÕL2010. jún. 19-én, szombaton, 9 órától a szokásos helyen, a Láng Mûvelõdési házban TF, ÕV, Végzetúr és HKK találkozót rendezünk. (Cím: Budapest, XIII. ker. Rozsnyai u. 3., megközelíthetõ: kék metróval, Forgách utcai megállónál kell leszállni.) Személyesen mondhatod el véleményedet, javaslataidat az ÕV programozójának és játékvezetõjének, élõben találkozhatsz a többi játékossal. Négy különböz‹ mókás vetélkedõ, tombola, kedvezményes zsetonbefizetési lehetõség, akciós könyv- és kártyavásár! Végzetúr találkozó, kvíz és árverés, HKK miniversenyek! Ingyenfordulók, információözön, vetélkedõ és még sok más program vár. Egyedi varázstárgyat kérhet mindenki a karaktere részére, az Örökkévalóság egy drágakövét, és persze a találkozón átveheted az ÕV olimpiai fordulódat is. Az ÕV olimpiára való jelentkezés határideje 2010. jún. 14. hétfõ. Várunk szeretettel jún. 19-én! A Beholder Kft. munkatársai.

ENCYCLOPEDIA FANTASIAMUTÁNS TORZ (370. LÉNY)
A remete barátjának nevezte ezt az eltorzult mutánst. Talán õ is normális életet élt, mielõtt a hatalom reményében harcba bocsátkozott a korcs pöfetegfejûekkel? Vajon az elkorcsosult pöfetegfejû nyálkák mûvelték ezt szerencsétlennel? Nem tudhatod, de az biztos, hogy sok kedved nincs összefutni egy ilyen nagyhatalmú nyálkával. A Mutáns torznak pedig tényleg kegyelemdöfés volt, hogy megöltétek.ASZTRÁLHULLÁM (358. LÉNY)
Amikor az asztrális térben utazgatva hatalmas hullámokban tör rád a fájdalom, az csakis egy asztrálhullám támadását jelentheti. Erõs támadásaival olyan simán söpri el a tapasztalatlan galetkiket a hullám, hogy aztán úgy száll tova, mintha semmi nem került volna az útjába. Ha meg akarsz állítani egy asztrálhullámot, szinte kõfalként kell eléfeszülj támadásaiddal és védekezõ képességeiddel. Persze ennél sokkal logikusabb egyszerûen kitérni az útjából.MEGRONTOTT MYRAKOID BEHEMÓT (361. LÉNY)
Jé, egy jámbor kis myrakoid behemót! Kiáltasz fel örömödben, amikor meglátod a mindig bamba, érdekes kis asztrális állatot. Aztán a behemót olyat tesz, amit eddig soha: neked támad. Asztrális hullámokban érzékeled a mérhetetlen agressziót és õrületet, ami efelõl a vérszomjas myrakoid behemót felõl árad irányodba. Nincs mese, ezt az állatot nyilván megtámadta valami ismeretlen asztrális vírus, attól válhatott ilyen õrülten agresszívvá. Esetleg maga az Ellenség fertõzte meg?... Védened kell magad ellene, mást sajnos nem tehetsz.ÓRIÁS SZÓJER (362. LÉNY)
Lassan hozzá kell szoknod, hogy bármilyen ocsmány szörnyetegnek is létezik egy még nagyobb változata. Az óriás szójerek három méter magas, gigantikus rovarok. Csáprágójuk hihetetlen sebességgel sújt le, ha mágikus tárgyat érzékelnek. De talán ez a szerencséd is - amíg a szójer a tárgyak megsemmisítésével van elfoglalva, talán elég idõt nyersz, hogy elmenekülj, vagy esetleg halálos csapást mérj a borzalmas rovarra!LÉLEKFANTOM (363. LÉNY)
A lélekfantom egy megelevenedett borzalom, a Ryjynn léleklidérc által teremtett gusztustalan lények egyike. Bár mindig több ezer nyüzsög belõlük a Ryjynn léleklidérc mellett, erejük összessége mégsem közelíti meg teremtõjükét. A lélekfantom képes ellopni mások idejét, és azt egy mágikus csatornán át gazdája, a léleklidérc lélekfonalába kapcsolni. Ezért van az, hogy a Ryjynn léleklidérc örökéletû.ÁSATÁSLIDÉRC (364. LÉNY)
Szinte minden ásatáson, régészeti feltárásnál hamar megjelennek az értéktelen, de õsi kacatok dögevõi, az ásatáslidércek. Általában nem kell tartani ezektõl a szánalmas dögevõktõl, a galetkikre nem jelenthetnek igazán veszélyt. Megölésük sem okozhat gondot egy végtagokkal küzdõ galetkinek, de mindenki más számára bizony igazi fejtörés, hogyan is lehetne legyõzni ezt a lényt.LIDÉRCLORD (104. LÉNY)
A sötét erõk pusztító erejû ura, egy élõholt galetki, amely mágikus praktikák segítségével képes volt testének végsõ elsorvadásakor is meghosszabbítani az életét. A Nekromantikus mágia mesteri mûvelõje, intelligens, és mélységesen gonosz ellenfél, akinek nincsenek gátlásai, ha az elébe kerülõ akadályokat kell legyõznie.ÉBEN ÍJÁSZ (105. LÉNY)
Ez az ébenfekete testû, zöld szemû humanoid figura sokak szerint egy mágikus úton létrehozott teremtmény, amely alkotásakor mágikusan felerõsített galetki szövetet és elfek agyát használták fel. Az ében íjász hihetetlen pontossággal képes nyilazni még a sötét barlangjáratokban is, ezért kevés olyan lény akad, aki élve képes alkotója és gazdája közelébe jutni.DICSÕSÉGFAL (#60)
Építési költség: 2000 TVP
Egyéb költség: nincs
Min építés: 100 TVP
Elõfeltétel: Festékgödör (#4), kutatólabor (#31)
Leírás: Íme a fal, amire mindenki szeretne minél többször felkerülni. A szövetségért tett szolgálatok találhatók itt. Elsõsorban az építkezõk, de megtalálhatók itt a nagy harcosok is. Ha mostantól egy épületet építesz, minden beépített 25 TVP után kapsz 1 hõsiesség pontot (de ha csak 24-et építesz, nem kapsz semmit). Ha legendás csatában gyõzedelmes csapatnak vagy a tagja 1 HO-val lehetsz büszkébb. Használata automatikus.MÁGIKUS TÖPRENCS (365. LÉNY)
A mágikus töprencs egy apró, védtelen kis szörnyeteg. Legalábbis a legtöbb támadási formával szemben. Mint azt sejted, a mágia nem ezek közé tartozik, a mágikus töprencs ugyanis teljesen immunis a mágia minden formájára. Legjobb, ha fogod magad, és egyszerûen leütöd az aprócska kis lényt, vagy rálehelsz valami pusztító lehelettel, és megvárod, amíg összeesik.
Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2019
1680 Budapest, Pf. 4 | E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.