Vissza a Főoldalra
 
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett

Hírek, újdonságok
Változások listája (dec. 4.)
Dicsőség Csarnoka
Új játékosoknak
Szabálykönyv
Demo forduló
Árak
Kedvezmények
Befizetési módok
Jelentkezési lap
UL küldés
Alanori Krónika kupon
Aukciós ház
Statisztikák
Nyilvános fordulók
Szövetségek
Olimpiák
Chat, üzenõfal
Fórumok
Levelezési lista, IRC
Szavazások
ŐV találkozó
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
AK Archívum
ŐV könyvek
Írások, novellák
Linkek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
A lárvaszint galetkijei
Küldd el képeslapként!
Ezek a tanácstalan galetkik, kiknek a fenekén még szinte ott a tojáshéj, biztos hogy érettek arra, hogy elkezdjék új, önálló életüket a Teron hegy legalsó szintjén? Hát hamarosan ki fog derülni, ki az, aki életképes közülük.
Nézz szét a galériában!
ŐV fejlesztési ötletek játékosoktól (54)
Támasszuk fel a közösséget! (38)
Avvocato Terrasini (4)
Szövetségi felvétel (34)
ŐV help (520)
Legendak Volgye (16)

További témák...

2019-10-23 17:08:44 Az UL-ek letöltésre kerültek.

2019-10-23 17:09:39 Az ŐV fordulók kiküldése megkezdődött!
2019-10-23 17:09:45 Az ŐV fordulók kiküldése befejeződött!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Pókerjáték
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
Ajánlott böngésző, felbontás:
Internet Explorer, 1024x768
 
5590-119

Karakterszám: 5590 Számlaszám: titkos
Fordulószám: 119 Játékhét: 876
E forduló ára: 0 zs. 1 if. Maradék zseton: 1000
Forduló típusa: email Ingyenforduló: 3
1997-99 (C) Beholder Kft.
Betáplálás dátuma: 2017. máj. 11. 10h:15'
A következõ fordulód táplálható: 2017. máj. 12.

Számládra 1000 zseton érkezett. Köszönjük.
E-mail!

FERI KALANDJAI
Pihenésed nem telt el eseménytelenül:
** 1. NAP ** Nem átall háborgatni Fürge Gekkoth, egy vékony, nyulánk testalkatú, zöld bõrû, meglepõen gyors mozgású férfi. A Tudósok klánjának tanár rangú tagja. A Második Hullám szövetségbe tartozik. Végignézed a felszerelését: az egyensúly gyûrûje, a sólyom halotti maszkja, a teknõs kõrisfa íja, díszes villámöv, a villám vándorcsizmája, az ellenállás díszes karkötõje, az élet karkötõje, arany tanítványköpeny, a teknõs csonttõre, a bérmágus malachit karkötõje, a tudás zafírja, görényfarok, a villám háromszögszimbóluma, a káosz rémületes kardja, a villám sárgaréz nyaklánca, a villám márványgyûrûje, a villám kerek pajzsa, roxati üvegszem, a bûz háromszögszimbóluma, az ellenállás malachitgyûrûje, a védekezés rövid tõre, a villám lovagi lemezpáncélja, a teknõs csepp fülbevalója, a villám csepp fülbevalója. Melledet verve, elõrelépsz.

*** 1. KÖR *** Felemelve a teknõs kõrisfa íját, Fürge Gekkoth rád lõ. (5 lövéssel 89 ép-t sebzett.) Megindulsz a fekete hólyag felé. Már ott is vagy! A tûzgyík máris elõtted terem! A fekete hólyag máris elõtted terem! A kronorém közelebb jön, hogy támadhasson. A fekete hólyagot próbálod megsebezni. Lecsapsz jobb csápoddal. (47 ép-t sebeztél). Lélekenergiát szívsz el (+19%). Elõresuhintasz farkaddal. (17 ép-t sebeztél). Harapni próbálsz. (37 ép-t sebeztél). Bûzöd kellemetlen számára (3 sebzés). A fekete hólyag halálos sebet kapva a földre zuhan. A tetem nagy durranással szétrobban. 7 ép-t sebzõdtél. A tûzgyík 12 ép-t sebzõdik. A kronorém 18 ép-t sebzõdik. A tûzgyík téged támad. Kitátja száját, és tüzet lehel! Elborítanak a lángnyelvek. (13 ép-t sebzõdtél). A kronorém rád veti magát. Rád vág jobb csápjával. (3 ép-t sebzõdtél). Idõdet lopja (-2 TVP). Meglóbálva zúz bal csápjával. (4 ép-t sebzõdtél). Kronózott! (-1 TVP).
*** 2. KÖR *** Fürge Gekkoth odajön hozzád. Fürge Gekkoth téged támad. A levegõ megtelik elektromossággal, és villámok kezdenek szikrázni feléd. (80 ép-t sebzõdtél). Bûze nehezen elviselhetõ számodra. (-37 ép.) Ezer sebbõl vérezve, elveszted az eszméletedet.
[A csatában összesen 104 sebzést okoztál, és 233 sebzést kaptál.] Mi tagadás, legyõztek. Lassanként magadhoz térsz. Ellenfeled tiszteleg elõtted, jelezve, hogy méltó ellenfél voltál. Fürge Gekkoth meghajol elõtted, majd elhagyja a barlangodat.
** 1. NAP ** Bejön a barlangodba Nemesis, egy angyali mosolyú nõ. A Tudósok klánjának oktató rangú tagja. A Rúvel Öklei szövetségbe tartozik. Felszerelése: Akadémiai nyaklánc, a bûz malachit karkötõje, a sün halotti maszkja, az enyészet bõr mellvértje, a regenerálódás márványgyûrûje, a tudás zafírja, a sün rövid tõre, a mágus kerek pajzsa, Enyészmester, a mágus ezüst nyaklánca, a sebesség hosszúkardja, ezüst nadrág, a tárgyalás gyûrûje, kék gömb, a teknõs nehéz nyílpuskája, az elefánt malachit karkötõje, bronz porontyköpeny, az enyészet csatos öve, a mágus malachitgyûrûje, a mentát csepp fülbevalója, a regenerálódás malachit karkötõje, a bûz ezüst fülbevalója, aréna réz érme, az enyészet kõamulettje. Már alig várva a harcot, elõrelépsz.

*** 1. KÖR *** Nemesis téged céloz, amikor a teknõs nehéz nyílpuskájával lõ. (3 találattal 100 sebzést okozott.) Az árnyékmester elõhív egy tûzgolyó varázslatot. 32 életpontnyit sebzõdsz. Megrohamozod az árnyékmestert. Megtámadod az árnyékmestert. Rávágsz jobb csápoddal. (42 ép-t sebeztél). Lélekenergiát szívsz el (+19%). Tekergetve suhintasz farkaddal. (1 ép-t sebeztél). Teljesen lebénul. Megpróbálod megmarni. (28 ép-t sebeztél). Az árnyékmester holtan terül el.
*** 2. KÖR *** Nemesis mágikus ereje felhasználásával elõidéz egy esszenciaelnyelést. Magában motyogva, Nemesis létrehoz egy sebezhetetlenséget. Támadod Nemesist. Villámgyorsan elõrevágsz jobb csápoddal. (36 ép-t sebeztél). A tüskés bõr megsebez (-9 ép) Lélekenergiát szívsz el (+40%). Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elõresuhintasz farkaddal. (8 ép-t sebeztél). A bõrén levõ tüskék felsértenek (-9 ép) Paralizáltad! Harapásra nyitod szádat. (30 ép-t sebeztél). Tüskés a bõre (-9 ép)
*** 3. KÖR *** Támadod Nemesist. Ostorként csattantasz jobb csápoddal. (27 ép-t sebeztél). A bõrén levõ tüskék felsértenek (-9 ép) Lélekenergiát szívsz el (+28%). Ostorként csattantasz farkaddal. (4 ép-t sebeztél). Tüskés a bõre (-9 ép) Elõrehajolva harapni próbálsz. (26 ép-t sebeztél). Tüskés a bõre (-9 ép) Minden elsötétül elõtted.
[A csatában összesen 202 sebzést okoztál, és 186 sebzést kaptál.] Ebben a csatában alulmaradtál. Hosszas sötétség, majd lassan magadhoz térsz. Ellenfeled biccent, jelezve, hogy jó küzdelem volt. Nemesis meghajol elõtted, majd elhagyja a barlangodat.
** 4. NAP ** Pihenésedet megzavarja Lillith, egy rúnákkal díszített ébenfekete bõrû nõ. A Mágusok klánjának idézõ rangú tagja. Viselt tárgyai: a tudás kerek pajzsa, az élet malachit karkötõje, a tökéletesség csatos öve, ozin fülkarika, az egyensúly gyûrûje, kék gömb, a tárgyalás gyûrûje, szivárvány karkötõ, szent templomi maszk, ezüstmedál, a sebesség tõre, a regenerálódás nehéz nyílpuskája, ezüst nadrág, a mágia smaragdja, görényfarok, a sebezhetetlenség köpenye, a tökéletesség görbekardja, a tökéletesség vándorcsizmája, a tökéletesség ezüst nyaklánca, a mentát sárgaréz nyaklánca, a tökéletesség gyalogos lándzsája, Elenios malachit karkötõje, a tökéletesség bronz mellvértje, az Örökkévalóság Rubinja. Melledet verve, elõrelépsz.

*** 1. KÖR *** Lillith a mágia különös nyelvén mormol. Létrejött egy savcsapás! 116 ép-t sebzõdtél. Edward, a quwarg katona feléd rohan. Fabatka, a márvány atka közelebb jön, hogy támadhasson. Megrohamozod Edward, a quwarg katonát. Edward, a quwarg katona rád támad. Elõrehajolva marni próbál. (28 ép-t sebzõdtél). Feléd suhint bal karmával. (18 ép-t sebzõdtél). Fabatka, a márvány atka téged támad. Csáprágójával mar. (25 ép-t sebzõdtél). Minden elsötétül elõtted.
[A csatában összesen 0 sebzést okoztál, és 187 sebzést kaptál.] Ebben a csatában alulmaradtál. Hosszas sötétség, majd lassan magadhoz térsz. Ellenfeled biccent, jelezve, hogy jó küzdelem volt. Lillith meghajol elõtted, majd elhagyja a barlangodat.
** 13. NAP ** Bezörget hozzád Larel, egy nagydarab, álmodozó tekintetû, jobb fülében két karikát viselõ férfi. A Tudósok klánjának tanítómester rangú tagja. Viselt tárgyai: a kígyó díszes karkötõje, a tudás zafírja, a kígyó könnyû íja, a torony díszes köpenye, a harcos ónix karkötõje, a harcos díszes karkötõje, a hiszékenység gyûrûje, Végzetpenge, a hatalom sárga öve, a tárgyalás gyûrûje, óriás fülbevaló, a pontosság ezüst nyaklánca, az ügyesség nagy pajzsa, a pontosság vörös maszkja, a gyõzelem ónixgyûrûje, görényfarok, spanyolcsizma, a gyorsaság ezüst fülbevalója, a törpék bíbor pikkelyvértje, a gólem kõamulettje, a túlélés aranyozott nyaklánca. Kezdetét veszi a baráti összecsapás.

*** 1. KÖR *** Néhány rövid kézmozdulat után a zöld ekinda létrehoz egy óriáserõ varázslatot. A zöld ekinda varázshatalma segítségével elmond egy tombolást. Larel odajön hozzád. Larel irányába mozogsz. Az agglomerátor feléd mozog. Larel téged támad. Odacsap neked jobb mancsával. (44 ép-t sebzõdtél). Végzetpengével támad. (16 ép-t sebzõdtél). Beléd próbál marni fogával. (63 ép-t sebzõdtél). Larelt próbálod megsebezni. Ostorként csattantasz jobb csápoddal. (50 ép-t sebeztél). Tüskés a bõre (-7 ép) Lélekenergiát szívsz el (+22%). Ostorként csattantasz farkaddal. (16 ép-t sebeztél). Tüskés a bõre (-7 ép) Elõrehajolva harapni próbálsz. (36 ép-t sebeztél). Tüskés a bõre (-7 ép) Bûzöd nehezen elviselhetõ számára (3 sebzés). Az agglomerátor rád támad. Elõrehajolva harapni próbál fogával. (14 ép-t sebzõdtél). Támad fogával. (17 ép-t sebzõdtél). Harapni próbál fogával. (18 ép-t sebzõdtél). Összerogysz.
[A csatában összesen 105 sebzést okoztál, és 193 sebzést kaptál.] Mi tagadás, legyõztek. Hosszas sötétség, majd lassan magadhoz térsz. Ellenfeled biccent, jelezve, hogy jó küzdelem volt. Larel elbúcsúzik, és kilép a barlang ajtaján.
** 19. NAP ** Pihenésedet megzavarja Nemesis, egy angyali mosolyú nõ. A Tudósok klánjának tanár rangú tagja. A Rúvel Öklei szövetségbe tartozik. Viselt tárgyai: Akadémiai nyaklánc, a bûz malachit karkötõje, az enyészet bõr mellvértje, a regenerálódás márványgyûrûje, a tudás zafírja, a sün rövid tõre, az energia nagy pajzsa, ezüst nadrág, a tárgyalás gyûrûje, a regenerálódás könnyû íja, a sebesség csepp fülbevalója, kék gömb, az energia csatos öve, bronz porontyköpeny, a ragadozó csontamulettje, a káosz szolgájának kardja, a regenerálódás vándorcsizmája, a mentát csepp fülbevalója, a majom díszes karkötõje, a regenerálódás malachit karkötõje, a káosz furcsa tõre, aréna bronz érme, Khazidax koponyája, a tökéletesség márványgyûrûje, a káosz égszínkék amulettje, asztrálgyöngy. Hangos csatakiáltással, elõreveted magadat.

*** 1. KÖR *** Felemelve a regenerálódás könnyû íját, Nemesis rád lõ. (5 lövéssel 159 ép-t sebzett.) Az árnyékmester ellõ egy tûzgolyó varázslatot. 27 ép-t sebzõdtél. Eszméletedet vesztve összeesel.
[A csatában összesen 0 sebzést okoztál, és 186 sebzést kaptál.] Ebben a csatában alulmaradtál. Hosszú idõ után térsz magadhoz. Ellenfeled meghajlással tiszteleg. Nemesis meghajol elõtted, majd elhagyja a barlangodat.
** 22. NAP ** Bejön a barlangodba Carai an Ellisande, egy törékeny alkatú, fehérje nélküli fekete szemû, életvidám, Aes sedai férfi. A Mágusok klánjának varázsló-jelölt rangú tagja. A Újszövetség szövetségbe tartozik. A következõket látod nála: óriás fülbevaló, a méreg márványgyûrûje, ezüstmedál, a bérmágus köpenye, a mágia amulettje, a Kõ Kardja, a mágia smaragdja, az elektromosság csizmája, ozin fülkarika, ében láncing, az entek háromszögszimbóluma, az Örökkévalóság Rubinja, Tlyxcet pajzs, az angyalok díszes karkötõje, árnypenge, az entek szürke maszkja, a tûz fogazott kardja, aréna csont érme, az angyalok malachitgyûrûje, a szívósság sárga öve, a pontosság malachitgyûrûje. Kezdetét veszi a baráti összecsapás.

*** 1. KÖR *** Carai an Ellisande a mágia különös nyelvén mormol. Létrejött egy ellenáll.megtörése! Carai an Ellisande a mágia különös nyelvén mormol. Létrejött egy gránitbõr! Carai an Ellisande irányába mozogsz. Megtámadod Carai an Ellisandét. Rávágsz jobb csápoddal. Gránitbõr védi. (0 ép-t sebeztél). Lélekenergiát szívsz el (+1%). Odacsapsz farkaddal. Nem találtál. Megpróbálod megmarni. El sem találtad. Bûzöd fojtogatja (14 sebzés).
*** 2. KÖR *** Heves kézmozdulatok közepette Carai an Ellisande elmormol egy jégcsóvát. 102 életpontnyit sebzõdsz. Támadod Carai an Ellisandét. Tekergetve suhintasz jobb csápoddal. Mellétrafáltál. Körbe-körbe forgatva ütsz farkaddal. Elkerülte. Acsarogva harapni próbálsz. Nem találtál. Szagodtól fuldoklik (14 sebzés).
*** 3. KÖR *** Heves kézmozdulatok közepette Carai an Ellisande elmormol egy jégcsóvát. 76 életpontnyit sebzõdsz. Minden elsötétül elõtted.
[A csatában összesen 28 sebzést okoztál, és 178 sebzést kaptál.] Ebben a csatában alulmaradtál. Hosszú idõ után térsz magadhoz. Ellenfeled meghajlással tiszteleg. Carai an Ellisande meghajol elõtted, majd elhagyja a barlangodat.
** 41. NAP ** Bejön a barlangodba Nemesis, egy angyali mosolyú nõ. A Tudósok klánjának tanár rangú tagja. A Rúvel Öklei szövetségbe tartozik. Felszerelése: Akadémiai nyaklánc, Xirnox díszes karkötõje, a regenerálódás márványgyûrûje, a tudás zafírja, az enyészet malachit karkötõje, az energia nagy pajzsa, a bûz ezüst fülbevalója, ezüst nadrág, a sün hosszúkardja, kék gömb, a regenerálódás csepp fülbevalója, az energia csatos öve, a káosz égszínkék amulettje, bronz porontyköpeny, a ragadozó csontamulettje, a sebezhetetlenség malachitgyûrûje, a regenerálódás vándorcsizmája, a teknõs nehéz nyílpuskája, a sün rövid tõre, a regenerálódás malachit karkötõje, a káosz furcsa tõre, aréna aranyozott érme, a bûz bíbor pikkelyvértje, az enyészet márványgyûrûje, Khazidax koponyája, asztrálgyöngy. - Gyõzzön a jobb! - mondod, és támadsz.

*** 1. KÖR *** Nemesis téged céloz, amikor a teknõs nehéz nyílpuskájával lõ. (5 lövéssel 174 ép-t sebzett.) Eszméletedet vesztve összeesel.
[A csatában összesen 0 sebzést okoztál, és 174 sebzést kaptál.] Ebben a csatában alulmaradtál. Hosszas sötétség, majd lassan magadhoz térsz. Ellenfeled biccent, jelezve, hogy jó küzdelem volt. Nemesis megköszöni a küzdelmet, majd távozik.
** 68. NAP ** Átok! Pihenésed közben valaki észrevétlenül belopódzott a barlangodba, és ellopott tõled 1 hatalom kék italát.
** 78. NAP ** Bezörget hozzád Franky Lee Johnson, egy renkívül mozgékony, iszonyúan erõs, õrült dühvel támadó, vad férfi. A Tisztogatók klánjának takarító rangú tagja. A Második Hullám szövetségbe tartozik. Felszerelése: bronzmedál, az egyensúly gyûrûje, szivárvány karkötõ, a túlélés kerek pajzsa, a regenerálódás karikaszimbóluma, suhanó csizma, ezüstmedál, Rogan karkötõje, ozin fülkarika, a titán átlátszó köntöse, ében láncing, görényfarok, óriás fülbevaló, a teknõs malachitgyûrûje, kék gömb, a tökéletesség szöges öve, roxati üvegszem, a tökéletesség szürke maszkja, a tökéletesség könnyû nyílpuskája. Hajrá! Csatakiáltással vetitek magatokat egymásra.

*** 1. KÖR *** Franky Lee Johnson máris elõtted terem! Franky Lee Johnson irányába mozogsz. Franky Lee Johnson rád támad. Megereszt egy jól irányzott rúgást jobb lábával. (41 ép-t sebzõdtél). Bõröd megsérült. ( -4 vastag bõr.) Körbe-körbe forgatva üt farkával. (38 ép-t sebzõdtél). Rád vág jobb karmával. (41 ép-t sebzõdtél). Lélekenergiát szív el (-9%). Bûze fojtogat. (-10 ép.) Megtámadod Franky Lee Johnsont. Lecsapsz jobb csápoddal. Elhibáztad. Körbe-körbe forgatva ütsz farkaddal. El sem találtad. Harapásra nyitod szádat. (37 ép-t sebeztél).
*** 2. KÖR *** Franky Lee Johnson rád veti magát. A hasadra céloz jobb lábával. (44 ép-t sebzõdtél). Roncsoló sebzés! ( -3 vastag bõr.) Körbe-körbe forgatva üt farkával. (55 ép-t sebzõdtél). Feléd üt jobb karmával. (41 ép-t sebzõdtél). Lélekenergiát szív el (-9%). Bûze fojtogat. (-9 ép.) Ájultan a földre zuhansz.
[A csatában összesen 37 sebzést okoztál, és 270 sebzést kaptál.] Teljes vereséget szenvedtél. Hosszú idõ után térsz magadhoz. Ellenfeled meghajlással tiszteleg. Franky Lee Johnson elbúcsúzik, és kilép a barlang ajtaján.
** 96. NAP ** Látogatót kapsz, aki Carai an Ellisande, egy törékeny alkatú, fehérje nélküli fekete szemû, életvidám, Aes sedai férfi. A Mágusok klánjának idézõ rangú tagja. A Újszövetség szövetségbe tartozik. A következõket látod nála: óriás fülbevaló, Õsmágus köpenye, a szívósság sárga öve, a tökéletesség császári nyaklánca, ezüstmedál, rubin mágusbot, a Kõ Kardja, a mágia smaragdja, asztrálgyöngy, a yeti ónixgyûrûje, ozin fülkarika, fekete csizma, az entek háromszögszimbóluma, a bérmágus hosszú íja, Örökkévalóság Gyémántja, Tlyxcet pajzs, árnypenge, az entek szürke maszkja, a tökéletesség könnyû pikkelyvértje, aréna csont érme. Gigászi küzdelem kezdõdik.

*** 1. KÖR *** Carai an Ellisande elmond egy savcsapás varázslatot. 84 ép-t sebzõdtél. Megrohamozod Carai an Ellisandét. Megtámadod Carai an Ellisandét. Ostorként csattantasz jobb csápoddal. Fürgén elhajolt. Körbe-körbe forgatva ütsz farkaddal. Mellé! Harapásra nyitod szádat. Mellétrafáltál. Szagod látható benyomással van rá (14 sebzés).
*** 2. KÖR *** Carai an Ellisande elõhív egy jégcsóva varázslatot. Sebzõdsz 97 ép-t. Ezer sebbõl vérezve, elveszted az eszméletedet.
[A csatában összesen 14 sebzést okoztál, és 181 sebzést kaptál.] Mi tagadás, legyõztek. Hosszas sötétség, majd lassan magadhoz térsz. Ellenfeled biccent, jelezve, hogy jó küzdelem volt. Carai an Ellisande meghajol elõtted, majd elhagyja a barlangodat.
*** 1.19. *** Energetic (#6769) kilépett a szövetségbõl.
*** 2.20. *** Karatekrokodil (#4869) kilépett a szövetségbõl.
** 1568. NAP ** Eljön barlangodba Formalin, egy betegesen sovány, lázasan izzó szemû, szúrós szagú galetki férfi. A Tudósok klánjának oktató rangú tagja. A Káoszdemokrata szövetségbe tartozik. Tárgyai: görényfarok, az egyensúly gyûrûje, ezüst nadrág, a mágus rövid tõre, a bûz hosszúkardja, Enyészmester, ozin fülkarika, spanyolcsizma, az enyészet karikaszimbóluma, a hatalom ezüst nyaklánca, a puhányság köve, a bénaság fülbevalója, a káosz terjesztõjének pikkelyvértje. Elõször megpróbál meggyõzni, hogy átokszórjatok. Nemet intesz. Hajrá! Csatakiáltással vetitek magatokat egymásra.

*** 1. KÖR *** Fifike, a zöld ekinda ellõ egy óriáserõ varázslatot. Fifike, a zöld ekinda elmond egy tombolás varázslatot. Formalin elmond egy sebezhetetlenség varázslatot. Megindulsz Dúvad, a barlangi troll felé. Már ott is vagy! Éjfél, a kronorém odajön hozzád. Dúvad, a barlangi troll feléd mozog. Megtámadod Dúvad, a barlangi trollt. Ostorként csattantasz jobb csápoddal. Félrehajolt. Ostorként csattantasz farkaddal. (12 ép-t sebeztél). Megpróbálod belemélyeszteni fogaidat. (38 ép-t sebeztél). Dúvad, a barlangi troll holtan terül el. Éjfél, a kronorém téged támad. Lecsap rád jobb csápjával. (2 ép-t sebzõdtél). Ah, kronofúzió (-1 TVP). Meglóbálva zúz bal csápjával. (2 ép-t sebzõdtél). Kronoérintése van! (-1 TVP)
*** 2. KÖR *** Formalin odajön hozzád. Fifike, a zöld ekinda feléd rohan. Formalin rád támad. Nagy levegõt vesz, és hatalmas savcsóvát köp feléd. (52 ép-t sebzõdtél). Iszonyú szaga benyomással van rád. (-38 ép.) Formalint próbálod megsebezni. Villámgyorsan elõrevágsz jobb csápoddal. Nem találtál. Odacsapsz farkaddal. (1 ép-t sebeztél). Tüskés a bõre (-17 ép) Elõrehajolva harapni próbálsz. (8 ép-t sebeztél). Tüskés a bõre (-17 ép) Fifike, a zöld ekinda rád támad. Tekergetve suhint bal csápjával. (25 ép-t sebzõdtél). Tekergetve suhint jobb csápjával. (27 ép-t sebzõdtél). Roncsoló sebzés! ( -5 vastag bõr.) Minden elsötétül elõtted.
[A csatában összesen 59 sebzést okoztál, és 180 sebzést kaptál.] Teljes vereséget szenvedtél. Hosszas sötétség, majd lassan magadhoz térsz. Ellenfeled biccent, jelezve, hogy jó küzdelem volt. Formalin meghajol elõtted, majd elhagyja a barlangodat.
** 1646. NAP ** Látogatód érkezik, aki Jollasow Morthon, egy hatalmat és fennsõbbrendûséget sugárzó, mágikus szikrákkal körülölelt férfi. A Mágusok klánjának varázsló-jelölt rangú tagja. Tárgyai: szivárvány karkötõ, az egyensúly gyûrûje, bronzmedál, az energia díszes karkötõje, ezüstmedál, ozin fülkarika, a lich görbekardja, a bérmágus köpenye, ezüst nadrág, suhanó csizma, a kalmár nyaklánca, khaldoran öv, a mágia smaragdja, Enyészmester, a tökéletesség könnyû íja, a tökéletesség könnyû pikkelyvértje, roxati üvegszem, az energia márványgyûrûje, görényfarok, a tökéletesség márványgyûrûje, a mágus csonttõre, az energia szárnyas sisakja. Elõször megpróbál meggyõzni, hogy átokszórjatok. Határozatlanul biccentesz.
Így köszön: "De egy ronda egy baromnak születtél!" Rögtön visszavágsz: "Olyan bamba vagy, mint egy womath." Ezt mondja neked: "Hogy lehet kibírni az embertelen bûzt, ami körülvesz téged?" Rögtön visszavágsz: "Vigyázz, mert mindjárt kipukkad a vízfejed!" A következõ átkot vágja a fejedhez: "Ne dadogj nekem itt, hiszen még beszélni sem tudsz, a hamut is mamunak mondod, te szerencsétlen!" Rögtön visszavágsz: "A fejed leginkább egy tüskés hólyagra hasonlít, míg a tested egy száraz uborkára." Ezt mondja neked: "Állítólag a kormányzó elrendelte, hogy csakis temiattad újabb szellõzõrendszert építsenek a szintre!" Nem késel a válasszal: "Te nyomorúságos biológiai csökevény, neked még az ürítés is több erõfeszítésedbe kerül, mint másnak egy torzszülött elejtése!" Jól odamondtál neki! Jollasow Morthon csak hápog. Végül mérgesen elismeri, hogy te nyertél. (+12% lélekenergia.)
** 1660. NAP ** Pihenésedet megzavarja Ghwaar, egy elvis frizurájú, csillogó tekintetû, tûzpiros cadillacben érkezõ férfi. A Tisztogatók klánjának tisztogató rangú tagja. A Káoszdemokrata szövetségbe tartozik. Viselt tárgyai: Dexkill öve, bronzmedál, szivárvány karkötõ, az egyensúly gyûrûje, a füvész köpenye, a természet ezüst fejpántja, az elfek kõamulettje, a regenerálódás ezüst fülbevalója, a háború köve, vörös karkötõ, a gyorsaság nyaklánca, ében láncing, a hatalom malachit karkötõje, a mágia nagy pajzsa, óriás fülbevaló. Elõször megpróbál meggyõzni, hogy átokszórjatok. Határozatlanul biccentesz.
Elsõ mondata: "Csak szebb lennél attól, ha kifordítanának!" Rögtön visszavágsz: "Hogy nõné be a folyondár a barlangodat!" A következõt mondja neked: "Kívánom, hogy te legyél a szint legpechesebb galetkije!" Így válaszolsz: "Vigyázz, mert mindjárt kipukkad a vízfejed!" A következõ átkot vágja a fejedhez: "Mindenki szerint te vagy a szint legprimitívebb, legelmaradottabb galetkije." Így válaszolsz: "Hallottam, hogy az aggok rólad akarják elnevezni a hülyeség mértékegységét. Igazi, felülmúlhatatlan etalon leszel!" Ezt mondja neked: "Olyan buta vagy, hogy a te butaságodat használják etalonként, a nulla mértékegységének az Akadémián." Hát, erre már igazán nem tudsz mit válaszolni. Szomorú nyögéssel beismered, hogy vereséget szenvedtél. Bánatosan nézed az ellenfeledbe áramló lélekenergiát.
** 2008. NAP ** Látogatód érkezik, aki Lord Vicces Don, egy erõs testalkatú, hosszú, szõke hajú, kék szemû férfi. A Tisztogatók klánjának vadász rangú tagja. A Második Hullám szövetségbe tartozik. A következõket látod nála: a szakács üstje, a jég karikaszimbóluma, ezüstmedál, az egyensúly gyûrûje, szivárvány karkötõ, a háború köve, Végzetpenge, arany lárvaköpeny, az Érzés Gyûrûje, Rogan karkötõje, ozin fülkarika, a puhányság köve, a bûz íja, a jég vándorcsizmája, a jég díszes fejpántja, jégöv, a jég bõr mellvértje, óriás fülbevaló, császári különdíj. Elõször megpróbál meggyõzni, hogy átokszórjatok. Határozatlanul biccentesz. [A barlangod padlójára pottyant a puhányság köve de ez sajnos csak késõbb fog feltûnni...]
Elsõ mondata: "Hogy az ablakra aggatnának szellõztetni!" Nem késel a válasszal: "Csöpög a nyálad!" A következõ átkot vágja a fejedhez: "Olyan csúnya vagy, hogy alig látszik mellette a borzalmas kancsalságod." Így válaszolsz: "Vigyázz, mert mindjárt kipukkad a vízfejed!" A következõ átkot vágja a fejedhez: "Micsoda lófogaid vannak! Ezekkel akár a pókot is könnyedén kiharapod a sarokból." Így válaszolsz: "Azt mondják rólad, hogy amikor ellátogattál a lárvaneveldébe, a kicsinyek megálltak a fejlõdésben." A következõt mondja neked: "Azt mondják, azért szûnt meg minden élet a felszínen, mert egyszer odakint jártál, és levetted a csizmádat." Vörösödik a fejed, de nem bírsz hamarjában épkézláb választ kitalálni. Lehajtott fejjel elismered, Lord Vicces Don volt a jobb. Bánatosan nézed az ellenfeledbe áramló lélekenergiát.
** 2016. NAP ** Felkeresi barlangodat Krol Rahn, egy rövid, fekete hajú, zöld szemû, magas, vézna férfi. [aura: regeneráció: 19.] A Mágusok klánjának idézõ rangú tagja. A Második Hullám szövetségbe tartozik. A következõket látod nála: szivárvány karkötõ, díszes villámöv, az egyensúly gyûrûje, Trollagyar, Rogan karkötõje, a regenerálódás láncinge, a villám halotti maszkja, a villám ezüst nyaklánca, a mentát könnyû íja, a mágia smaragdja, üvegszimbólum, óriás fülbevaló. Kezdõdjék hát a csata!

*** 1. KÖR *** Morcos, a zöld ekinda elõhív egy óriáserõ varázslatot. Morcos, a zöld ekinda mágikus ereje felhasználásával elõidéz egy tombolást. Néhány rövid kézmozdulat után Krol Rahn létrehoz egy savcsapás varázslatot. Sebzõdsz 85 ép-t. Zsarátnok, a tûzszalamandra irányába mozogsz. Zsarátnok, a tûzszalamandra feléd rohan. A kronorém máris elõtted terem! Támadod Zsarátnok, a tûzszalamandrát. Odacsapsz jobb csápoddal. (60 ép-t sebeztél). Borzalmas forróságot érzel (-8 ép) Lélekenergiát szívsz el (+19%). Lecsapsz farkaddal. (24 ép-t sebeztél). Borzalmas forróságot érzel (-8 ép) Harapni próbálsz. (31 ép-t sebeztél). A forróság kibírhatatlan (-8 ép) Nehezen bírja a szagodat (13 sebzés). Zsarátnok, a tûzszalamandra kileheli lelkét. A kronorém téged támad. Villámgyorsan elõrevág jobb csápjával. (1 ép-t sebzõdtél). Ah, kronofúzió (-1 TVP). Villámgyorsan elõrevág bal csápjával. (1 ép-t sebzõdtél). Kronózott! (-1 TVP).
*** 2. KÖR *** Összegyûjtve mágikus energiáit, Krol Rahn elvarázsol egy savcsapást. 84 életpontnyit sebzõdsz. Összerogysz.
[A csatában összesen 128 sebzést okoztál, és 195 sebzést kaptál.] Mi tagadás, legyõztek. Lassanként magadhoz térsz. Ellenfeled tiszteleg elõtted, jelezve, hogy méltó ellenfél voltál. Krol Rahn elbúcsúzik, és kilép a barlang ajtaján.
** 2017. NAP ** Ajjaj, kiraboltak! Pihenésed alatt eltûnt a barlangodból 1 yeti csont.
** 2024. NAP ** Lopni próbáltak tõled, de felébredtél! Végigméred a felsült tolvajt: Khaldron Lan, egy rövid, vörös hajú, szürke szemû, apró, vékony, izgága férfi. [aura: 3-as dimenziókapu.] A Tolvajok klánjának sötét alak rangú tagja. A Második Hullám szövetségbe tartozik. Felszerelése: az egyensúly gyûrûje, bronzmedál, a Kõ Kardja, suhanó csizma, az Érzés Gyûrûje, a nyomkeresés fejpántja, Rogan karkötõje, ozin fülkarika, Sakál amulettje, ametiszt szkarabeusz, arany nadrág, az enyészet láncinge, óriás fülbevaló, az enyészet kék köpenye. Kezdetét veszi a baráti összecsapás.

*** 1. KÖR *** Kisördög, a quwarg katona odajön hozzád. Khaldron Lan feléd mozog. Khaldron Lan felé mozogsz, hogy megtámadhasd. Bamba, a molitár odajön hozzád. Kisördög, a quwarg katona rád támad. Harapni próbál. (21 ép-t sebzõdtél). Lesújt rád bal karmával. (17 ép-t sebzõdtél). Khaldron Lan téged támad. Khaldron Lan savat lehel rád. (54 ép-t sebzõdtél). Bûze fojtogat. (-3 ép.) Khaldron Lant próbálod megsebezni. Lecsapsz jobb csápoddal. Hátraugrott a támadás elõl. Elõresuhintasz farkaddal. El sem találtad. Harapásra nyitod szádat. Elhibáztad. Bamba, a molitár rád veti magát. Lendít egy nagyot jobb lábával. (25 ép-t sebzõdtél). Lendít egy nagyot bal lábával. (23 ép-t sebzõdtél).
*** 2. KÖR *** Khaldron Lan rád támad. Nagy levegõt vesz, és hatalmas savcsóvát köp feléd. (46 ép-t sebzõdtél). Bûze kellemetlen számodra. (-4 ép.) Ezer sebbõl vérezve, elveszted az eszméletedet.
[A csatában összesen 0 sebzést okoztál, és 193 sebzést kaptál.] Ebben a csatában alulmaradtál. Lassanként magadhoz térsz. Ellenfeled tiszteleg elõtted, jelezve, hogy méltó ellenfél voltál. Khaldron Lan megköszöni a küzdelmet, majd távozik.
** 2049. NAP ** Látogatót kapsz, aki Lord Vicces Don, egy erõs testalkatú, hosszú, szõke hajú, kék szemû férfi. A Tisztogatók klánjának vadászmester rangú tagja. A Második Hullám szövetségbe tartozik. Tárgyai: a szakács üstje, ezüstmedál, az egyensúly gyûrûje, szivárvány karkötõ, a háború köve, Végzetpenge, arany lárvaköpeny, az Érzés Gyûrûje, Rogan karkötõje, a jég ónixgyûrûje, a jég vándorcsizmája, a jég karikaszimbóluma, ozin fülkarika, a bûz íja, jégöv, a jég bõr mellvértje, óriás fülbevaló, császári különdíj, a jég díszes fejpántja. Elõször megpróbál meggyõzni, hogy átokszórjatok. Határozatlanul biccentesz.
Belépés után üdvözöl: "Úgy áll a szemed, mint a döglött polipfejé." Rögtön visszavágsz: "Te csámpás masztodoncsecsemõ!" A következõt mondja neked: "Kívánom, hogy te legyél a szint legpechesebb galetkije!" Rögtön visszavágsz: "Hogy az a jó rézkupakos, meggyfaszáras tajtékkõ pipád se szelelne!" Ezt mondja neked: "Amilyen buta vagy, még azt se vennéd észre, hogy süpped alattad a sölymék, csak mikor már késõ a menekvés!" Rögtön visszavágsz: "Egy protolisk lárvánál magasabb intelligenciát lehet kimutatni, mint nálad, de tökkelütött." Így szól hozzád: "Te gombazabáló, gülüszemû, lapátfülû, lógó hasú, görbe lábú, lukas fogú torzszülött-ivadék!" A fenébe, hirtelenjében nem tudsz visszavágni! Lehajtott fejjel elismered, Lord Vicces Don volt a jobb. Bánatosan nézed az ellenfeledbe áramló lélekenergiát.
** 2049. NAP ** Átok! Pihenésed közben valaki észrevétlenül belopódzott a barlangodba, és ellopott tõled 3 pirgamitot.
** 2049. NAP ** Bejön a barlangodba Lord Vicces Don, egy erõs testalkatú, hosszú, szõke hajú, kék szemû férfi. [aura: 9-es óriáserõ.] A Tisztogatók klánjának vadászmester rangú tagja. A Második Hullám szövetségbe tartozik. Végignézed a felszerelését: a szakács üstje, ezüstmedál, az egyensúly gyûrûje, szivárvány karkötõ, a háború köve, arany lárvaköpeny, az Érzés Gyûrûje, Rogan karkötõje, a jég ónixgyûrûje, a jég vándorcsizmája, a jég karikaszimbóluma, ozin fülkarika, a bûz íja, jégöv, a jég bõr mellvértje, óriás fülbevaló, császári különdíj, a jég díszes fejpántja. Elõször megpróbál meggyõzni, hogy átokszórjatok. Határozatlanul biccentesz.
Elsõ mondata: "Verjen meg a búbánat!" Nem késel a válasszal: "Te csámpás masztodoncsecsemõ!" A következõ átkot vágja a fejedhez: "Olyan fancsali a képed, mint ha vackorba haraptál volna!" Rögtön visszavágsz: "Igaz, hogy már tíz éve ezen a szinten laksz?" Ezt mondja neked: "Micsoda lófogaid vannak! Ezekkel akár a pókot is könnyedén kiharapod a sarokból." Így válaszolsz: "A polipfej gusztusosabbat okádik, mint amilyen a te arcod." Ezt mondja neked: "Hogy falt volna fel azon nyomban az anyád, amikor megszülettél, te galetkik szégyene, te vaksi aszalt zombi!" Erre most mit lehet mondani? Nem jut eszedbe semmi!
- Rendben, elismerem - mondod - Te vagy a jobb, vesztettem! - Ellenfeled lélekenergiát kap.
** 2146. NAP ** Nem átall háborgatni Kék Hadúr, egy kék bõrû, kéken világító szemû, ezüst lófarkas hajú, vámpírfogú lény férfi. A Tudósok klánjának tanár rangú tagja. Tárgyai: a sün kerek pajzsa, a sün zangrozi csizmája, Rogan karkötõje, arany tanítványköpeny, tükörkarvédõ, az erõ ezüst nyaklánca, az Érzés Gyûrûje, a sün hosszú íja, a sün bíbor láncinge, a sün ezüst fejpántja, a tudás zafírja, a sün keresztszimbóluma, a sün csepp fülbevalója, a yeti díszes karkötõje, a sün ónixgyûrûje, a sün ezüst fülbevalója, a sün sárga öve, a sün márványgyûrûje, a sün ezüst nyaklánca, a sün malachit karkötõje. Gigászi küzdelem kezdõdik.

*** 1. KÖR *** Heves kézmozdulatok közepette az arhomad varangy elmormol egy féreg érintését. Az arhomad varangy mágikus ereje felhasználásával elõidéz egy tombolást. Kék Hadúr elmond egy gránitbõr varázslatot. Kék Hadúr mágikus ereje felhasználásával elõidéz egy tombolást. Riherongy, a quwarg katona feléd mozog. Riherongy, a quwarg katona felé mozogsz, hogy megtámadhasd. Riherongy, a quwarg katona téged támad. Marni próbál. (30 ép-t sebzõdtél). Teljesen megbénulsz. (-99 ügyesség.) Lesújt rád bal karmával. (28 ép-t sebzõdtél).
*** 2. KÖR *** Az arhomad varangy odajön hozzád. Kék Hadúr máris elõtted terem! Riherongy, a quwarg katona rád veti magát. Csáprágóját próbálja beléd mélyeszteni. (31 ép-t sebzõdtél). Gyorsan feléd lendít bal karmával. (23 ép-t sebzõdtél). Az arhomad varangy rád veti magát. Elõresuhint nyelvével. (21 ép-t sebzõdtél). Lélekenergiát szív el (-31%). Harapásra nyitja száját, támad fogával. (36 ép-t sebzõdtél). Érzed, ahogy gyilkos kontaktméreg hatol beléd. Eszméletedet vesztve összeesel.
[A csatában összesen 0 sebzést okoztál, és 169 sebzést kaptál.] Mi tagadás, legyõztek. Lassanként magadhoz térsz. Ellenfeled tiszteleg elõtted, jelezve, hogy méltó ellenfél voltál. Kék Hadúr meghajol elõtted, majd elhagyja a barlangodat.
*** 1.29. *** Errax-De-Lata (#7312) belépését kérte a szövetségetekbe.
** 2423. NAP ** Ajjaj, kiraboltak! Pihenésed alatt eltûnt a barlangodból 2 rémcserje.
** 2463. NAP ** Ajjaj, kiraboltak! Pihenésed alatt eltûnt a barlangodból 1 drágakõ.
** 2463. NAP ** Ez nem lehet igaz! Valaki ellopott tõled 4 õsi relikviát. Fejlesztened kellene az éberségedet!
** 2471. NAP ** Ajjaj, kiraboltak! Pihenésed alatt eltûnt a barlangodból 1 drágakõ.
** 2475. NAP ** Ez nem lehet igaz! Valaki ellopott tõled 4 õsi relikviát. Fejlesztened kellene az éberségedet!
** 2566. NAP ** Bejön a barlangodba Musztafa Khebab, egy fanatikusan maga körül vagdalkozó, agyontetovált, kopasz óriás férfi. [aura: 7-es gránitbõr.] A Mutánsok klánjának burjánzás rangú tagja. A Remény Küldöttei szövetségbe tartozik. Felszerelése: Förtelmes maszk, ében láncing, a pók smaragdgyûrûje, a tárgyalás gyûrûje, ezüst nadrág, a harcos sárga öve, a mutáció gyémántja, a sas díszes karkötõje, görényfarok, óriás fülbevaló, Leah nyílpuskája, a védekezés díszes karkötõje, a tökéletesség kõamulettje, bronzmedál, a harcmûvész átlátszó köntöse, az Örökkévalóság Rubinja, a küzdelem márványgyûrûje, a küzdelem ezüst fülbevalója, kõmûves kalapács, a szellemek malachit karkötõje. Elõször megpróbál meggyõzni, hogy átokszórjatok. Határozatlanul biccentesz.
Elsõ mondata: "Te göthös hernyó!" Rögtön visszavágsz: "Fokhagyma legyen a boldogságod!" A következõt mondja neked: "Te idétlen torzszülött-karikatúra!" Rögtön visszavágsz: "Igaz, hogy amikor a bélgázod távozik, szükségállapotot rendelnek el a szinten?" Ezt mondja neked: "Annyiban különbözöl a legtöbb galetkitõl, hogy neked az izom helyén is háj van, te kövér malac." Rögtön visszavágsz: "Ha ez a legjobb visszavágás, amivel elõ tudsz hozakodni, te szerencsétlen, akkor inkább meg se mukkanj!" Így szól hozzád: "Olyan buta vagy, hogy a te butaságodat használják etalonként, a nulla mértékegységének az Akadémián." Ez nem igaz! Nem jut eszedbe megfelelõ válasz. Megadóan sóhajtasz: vesztettél. A gyõztes jutalma lélekenergia.
** 3197. NAP ** Átok! Pihenésed közben valaki észrevétlenül belopódzott a barlangodba, és ellopott tõled 61 aranyat.
** 3831. NAP ** Ez nem lehet igaz! Valaki ellopott tõled 2 elfu mohát. Fejlesztened kellene az éberségedet!

Megtudod, hogy a Hegy leghíresebb galetkije Morq Fan Gor, egy magas, vékony testû, szikrázó szemû, kiváncsi természetû, tréfálkozó férfi. (hírneve 32700.) A te szinteden a legnevesebb Mélységben Szuttyogó, egy galetki szavakat meghaladóan ocsmány férfi. (hírneve 8222.)
A szinteden nem állt meg az élet! Híreket hallottál:
*jún. 28.* Mikanno Hosi Kanpokusan gyõzelmet aratott Meteor a Gyõzõ felett. *okt. 28.* Zsebibaba Baby rezisztencia tulajdonsága 41 lett, elsõként a szinten. *nov. 8.* Mikanno Hosi Kanpokusan teljesítette a 11. küldetést, amit a boltban kapott. *ápr. 1.* Hooded pszionikus küzdelemben diadalt aratott Shai-Hulud a férgek ura felett. *jún. 1.* Halál Hozó pszionikus küzdelemben diadalt aratott Brutusz felett. *jún. 30.* Jelena és Zoeras Kahn pszi párbajt vívtak. Jelena került ki gyõztesen. *júl. 12.* Halál Hozó lopni próbált, de felsült vele. *júl. 14.* Black Diamond pszionikus párviadalban legyõzte Halál Hozót. *aug. 30.* Elkh Alhan Dozo teljesítette a 6. küldetést, amit a templomban kapott. *nov. 4.* Haláljáró teljesítette az 1. küldetést, amit a boltban kapott.
Táborozásod alatt messzi hírek jutottak el hozzád:
*feb. 7.* Alystair D'Brison csatában legyõzte Lady Jade C.-t. *feb. 15.* Leph Arlone a szétszórt és D'Angelo pszi párbajt vívtak. Leph Arlone a szétszórt került ki gyõztesen. *okt. 27.* Nemesist majdnem felfalta egy rovarsámán. *jan. 19.* Kronx pszionikus küzdelemben diadalt aratott Standard Graun felett. *szept. 12.* Pannonica szolgálatába állt egy zafír kaletrich. *már. 26.* Ren szolgálatába állt egy lélektáncos. *máj. 10.* Dark Valek a Renegát Elf csatában legyõzte Errtut. *máj. 24.* Ambassadar gyõzelmet aratott Landrina a Hercegnõ felett. *feb. 18.* A Tudás Õrzõi szövetség fényes gyõzelmet aratott õsöreg vazallus felett! *aug. 28.* Pannonica és Ren megküzdöttek egymással, és Pannonica gyõzött.
Használod a csodás tárgyat, amely a birtokodba került: Felveszed a puhányság kövét.
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 304.]

kf 3972 194 19690 6521 17861 162 bekészíted a 3972. tárgyat
Bekészíted a gyorsaság hosszú íját. Felveszed a nyomkeresés fejpántját. Felveszed a sebezhetetlenség karkötõjét. Felveszed a törpék vándorcsizmáját. Felveszed a bölcsesség karikaszimbólumát. Felveszed a mutáció gyémántját.
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 304.]

kf 16947 12506 225 145 20531 20411 bekészíted a 16947. tárgyat
Felveszed a természet csontamulettjét. Felveszed a remete csepp fülbevalóját. Felveszed az óriás fülbevalót. Felveszed a Rogan karkötõjét. Felveszed a küzdelem sárgaréz nyakláncát. Felveszed a küzdelem kerek pajzsát.
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 304.]

kf 6521 6102 18268 14053 213 12476 bekészíted a 6521. tárgyat
A törpék vándorcsizmáját már bekészítetted korábban. Felveszed a gladiátor átlátszó köntösét. Felveszed a torony szöges övét. Felveszed a majom elit lemezpáncélját. Felveszed az egyensúly gyûrûjét. Felveszed a remete márványgyûrûjét.
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 304.]

ism 4 a következõ parancs ismétlése 4 alkalommal

vd 148 vadászat
[Gnóm útonálló torzszülöttet próbálsz elejteni.] Megéheztél, itt az ideje egy vadászatnak. Egy szûk járatban való kúszás-mászással közelíted meg a torzszülöttek szintjét. A sötétbõl furcsa neszeket hallasz. Nem vitás, ugrásra kész torzszülöttek várnak rád. Velõtrázó ordítást hallasz. Odafordulsz. Ellenfeled egy mutilátor kölyök (#145).

*** 1. KÖR *** Magadban motyogva, létrehozol egy esszenciaelnyelést. (-6 vp.) Elõhívsz egy féreg érintése varázslatot. (-8 vp.) A mutilátor kölyök máris elõtted terem! A mutilátor kölyök rád támad. Ostorként csattant jobb csápjával. Kacagsz a nevetséges próbálkozáson. Ostorként csattant bal csápjával. Hátraugrasz a támadás elõl. Odacsap neked jobb csápjával. Mellétrafált a balfácán.
*** 2. KÖR *** A mutilátor kölyök rád veti magát. Lesújt rád jobb csápjával. Hátraugrasz a támadás elõl. Lecsap rád bal csápjával. Félrehajoltál. Rád vág jobb csápjával. Elkerülted. Megtámadod a mutilátor kölyköt. Tekergetve suhintasz jobb csápoddal. (41 ép-t sebeztél). Lélekenergiát szívsz el (+28%). Odacsapsz farkaddal. (12 ép-t sebeztél). Teljesen lebénul. Megpróbálod megmarni. (39 ép-t sebeztél). Teljesen lebénul. A mutilátor kölyök hörögve elterül.
[A csatában összesen 92 sebzést okoztál, és 0 sebzést kaptál.] Gyõzelmet arattál! Apró villámok csapdosnak, miközben magadba szívod a lélekenergiát (+92%). Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Magadhoz veszed a zsákmányt, ami egy xenópete, 28 arany és 2 hamis arany. [ld. enc.]
[14 TVP-t használtál fel, maradt még 290.]

vd 148 vadászat
[Gnóm útonálló torzszülöttet próbálsz elejteni.] Ezúttal a torzszülöttek közt fogsz portyázni. A vadászhírek jó fogást ígérnek a szint keleti részén, így hát odamész. A távolból kiáltások, robbanások hangja szûrõdik el hozzád, egy borzalmas halálsikoly, aztán néma csend. Egy óriási barlangnyílás tátong elõtted, a bejárat tele van szórva különbözõ torzsülöttek csontjaival. Vagy egy nagyragadozó tanyája, vagy egy galetkiremete lakhelye! Mindenesetre felébred benned a kíváncsiság. (356. kaland, összköltsége 25 TVP.) Ahogy továbbindulsz, valami megmoccan az árnyak között. Odaveted magad, mire elõugrik valami! Ellenfeled egy görényteknõc (#134).

*** 1. KÖR *** Ellõsz egy esszenciaelnyelés varázslatot. (-6 vp.) Ellõsz egy féreg érintése varázslatot. (-8 vp.) A görényteknõc odajön hozzád. A görényteknõc téged támad. Elõrehajolva harapni próbál fogával. Félrehajoltál. Bûze nehezen elviselhetõ számodra. (-15 ép.)
*** 2. KÖR *** A görényteknõc rád veti magát. Megpróbál megmarni fogával. Elhibázta. Bûze zavar. (-12 ép.) A görényteknõcöt próbálod megsebezni. Lecsapsz jobb csápoddal. (54 ép-t sebeztél). Lélekenergiát szívsz el (+28%). Ostorként csattantasz farkaddal. Elhibáztad. Kitátod szádat, harapni próbálsz. (40 ép-t sebeztél). Teljesen lebénul.
*** 3. KÖR *** A görényteknõcöt próbálod megsebezni. Lesújtasz jobb csápoddal. (61 ép-t sebeztél). Lélekenergiát szívsz el (+28%). Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Körbe-körbe forgatva ütsz farkaddal. (17 ép-t sebeztél). Harapásra nyitod szádat. (42 ép-t sebeztél). A görényteknõc holtan terül el.
[A csatában összesen 209 sebzést okoztál, és 27 sebzést kaptál.] Gyõzelmet arattál! Apró villámok csapdosnak, miközben magadba szívod a lélekenergiát (+82%). Magadhoz veszed a zsákmányt, ami 36 arany és 2 hamis arany.
[17 TVP-t használtál fel, maradt még 273.]

vd 148 vadászat
[Gnóm útonálló torzszülöttet próbálsz elejteni.] Ezúttal a torzszülöttek közt fogsz portyázni. Ölésre készen futsz végig a vadászok számára fenntartott folyosón, le az alsó szintekig. Egy meredek lejtõ szélén állsz. Óvatosan, minden lépésre ügyelve leereszkedsz. Figyelsz a meredély oldalán levõ üregekre, hisz bármelyikbõl elõugorhat egy lény. Hosszú ideig mászkálsz, és már majdnem feladod, amikor végre rábukkansz a vadászzsákmányra. Ellenfeleid egy gnóm útonálló (#148) [aura: mágia: 16.], egy törpe útonálló (#149) és egy troll útonálló (#150).

*** 1. KÖR *** A gnóm útonálló elmond egy ellenáll.megtörése varázslatot. Heves kézmozdulatok közepette a gnóm útonálló elmormol egy elemi védelmet. A törpe útonálló közelebb jön, hogy támadhasson. A troll útonálló máris elõtted terem! Megindulsz a troll útonálló felé. Már ott is vagy! A törpe útonálló rád támad. Törpe baltát forgatva támad. Elkerülted. A troll útonálló rád veti magát. Lecsap rád jobb karmával. (11 ép-t sebzõdtél). Bõröd megsérült. ( -4 vastag bõr.) Feléd döf bal karmával. Hátraugrasz a támadás elõl. Bûze nehezen elviselhetõ számodra. (-2 ép.) Támadod a troll útonállót. Meglóbálva zúzol jobb csápoddal. Félrehajolt. Tekergetve suhintasz farkaddal. (13 ép-t sebeztél). Harapásra nyitod szádat. (33 ép-t sebeztél). A troll útonálló regenerálódik.
*** 2. KÖR *** A gnóm útonálló ellõ egy isteni harag varázslatot. Sebzõdsz 15 ép-t. A törpe útonálló rád támad. Törpe baltát forgatva támad. (15 ép-t sebzõdtél). Támadod a troll útonállót. Odacsapsz jobb csápoddal. (52 ép-t sebeztél). Lélekenergiát szívsz el (+21%). Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Tekergetve suhintasz farkaddal. Mellétrafáltál. A fogaiddal támadsz. (43 ép-t sebeztél). A troll útonálló holtan terül el.
*** 3. KÖR *** A gnóm útonálló varázshatalma segítségével elmond egy isteni haragot. Sebzõdsz 18 ép-t. Megtámadod a törpe útonállót. Tekergetve suhintasz jobb csápoddal. (66 ép-t sebeztél). Lélekenergiát szívsz el (+21%). Lecsapsz farkaddal. (26 ép-t sebeztél). Kitátod szádat, harapni próbálsz. (45 ép-t sebeztél). A törpe útonálló holtan terül el.
*** 4. KÖR *** Összegyûjtve mágikus energiáit, a gnóm útonálló elvarázsol egy isteni haragot. 13 életpontnyit sebzõdsz. Megközelíted a gnóm útonállót. Támadod a gnóm útonállót. Rávágsz jobb csápoddal. (61 ép-t sebeztél). Lélekenergiát szívsz el (+21%). Rávágsz farkaddal. Félrehajolt. Acsarogva harapni próbálsz. (50 ép-t sebeztél). Nehezen bírja a szagodat (11 sebzés). A gnóm útonálló halálos sebet kapva a földre zuhan.
[A csatában összesen 400 sebzést okoztál, és 74 sebzést kaptál.] Ismét látványosan gyõzedelmeskedtél. Nagy szikrázás közepette beléd áramlik némi lélekenergia (+187%). Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Viszed, ami mozdítható: egy pikkelypáncél, egy törpe pikkelyvért, egy xenópete, egy törpe balta, 37 arany és 2 hamis arany.
(Feltételes gyógyítás 2 alkalommal:) Pihenni térsz, és hagyod, hogy tested természetes regenerációja gyógyítsa be a sebeidet. (+95 életpont.)
[36 TVP-t használtál fel, maradt még 237.]

vd 148 vadászat
[Gnóm útonálló torzszülöttet próbálsz elejteni.] A legjobb, amit tehetsz, egy élvezetes vadászat. A délkeleti tornyokban kiépített lépcsõsorok egyikét választod, hogy megközelítsd a torzszülöttek lakóhelyét. Egy nagy barlangteremben találod magad. Folyosók vezetnek minden irányba. Egy árny suhan el melletted. Aha, egy torzszülött! Üldözõbe veszed. Lehet, hogy nem is egyedül van? Befordulva egy sarkon, szembesültök. Ellenfeleid egy gnóm útonálló (#148), egy törpe útonálló (#149) és egy troll útonálló (#150).

*** 1. KÖR *** A gnóm útonálló rúnákat rajzol a levegõbe, mire létrejön egy ellenáll.megtörése. A gnóm útonálló elmormol egy elemi védelem varázslatot. A törpe útonálló közelebb jön, hogy támadhasson. A troll útonálló irányába mozogsz. A troll útonálló odajön hozzád. A törpe útonálló rád támad. Meglengetve egy törpe baltát, megpróbál eltalálni. El sem talált, haha. Megtámadod a troll útonállót. Ostorként csattantasz jobb csápoddal. Elhibáztad. Elõresuhintasz farkaddal. (16 ép-t sebeztél). Harapni próbálsz. (39 ép-t sebeztél). A troll útonálló téged támad. Kimeresztve, elõre suhint jobb karmával. (11 ép-t sebzõdtél). Bõröd megsérült. ( -4 vastag bõr.) Lecsap rád bal karmával. (21 ép-t sebzõdtél). Bõröd megsérült. ( -1 vastag bõr.) Bûze fojtogat. (-4 ép.) A troll útonálló regenerálódik.
*** 2. KÖR *** A gnóm útonálló rúnákat rajzol a levegõbe, mire létrejön egy isteni harag. Sebzõdsz 17 ép-t. A törpe útonálló rád veti magát. Törpe baltával támad. Ez mellément. A troll útonálló téged támad. Feléd döf jobb karmával. (19 ép-t sebzõdtél). Kimeresztve, elõre suhint bal karmával. (17 ép-t sebzõdtél). Bûze fojtogat. (-2 ép.) A troll útonállót próbálod megsebezni. Ostorként csattantasz jobb csápoddal. (46 ép-t sebeztél). Lélekenergiát szívsz el (+21%). Körbe-körbe forgatva ütsz farkaddal. (12 ép-t sebeztél). Harapásra nyitod szádat. (40 ép-t sebeztél). A troll útonálló halálhörgés közepette a földre zuhan.
*** 3. KÖR *** A gnóm útonálló elõhív egy isteni harag varázslatot. Sebzõdsz 15 ép-t. Megtámadod a törpe útonállót. Elõresuhintasz jobb csápoddal. (62 ép-t sebeztél). Lélekenergiát szívsz el (+21%). Meglóbálva zúzol farkaddal. (24 ép-t sebeztél). Paralizálod. A fogaiddal támadsz. (50 ép-t sebeztél). Teljesen lebénul. A törpe útonálló hörögve elterül.
*** 4. KÖR *** Magában motyogva, a gnóm útonálló létrehoz egy isteni haragot. Sebzõdsz 18 ép-t. Megindulsz a gnóm útonálló felé. Már ott is vagy! Támadod a gnóm útonállót. Lecsapsz jobb csápoddal. (61 ép-t sebeztél). Lélekenergiát szívsz el (+21%). Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Odacsapsz farkaddal. (26 ép-t sebeztél). Harapni próbálsz. (46 ép-t sebeztél). Paralizáltad! Szagod látható benyomással van rá (12 sebzés). A gnóm útonálló holtan terül el.
[A csatában összesen 434 sebzést okoztál, és 124 sebzést kaptál.] Ismét látványosan gyõzedelmeskedtél. Magadba szívod a megérdemelt jutalmat, a lélekenergiát (+187%). Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Összegyûjtöd a "kincset": egy pikkelypáncél, egy törpe pikkelyvért, 3 drágakõ, egy törpe balta, 32 arany és 2 hamis arany.
(Feltételes gyógyítás 2 alkalommal:) Kihasználva gyógyítói tudásodat, gyógyítasz magadon. (+96 életpont.)
[39 TVP-t használtál fel, maradt még 198.]

m 10 2 4144 3144 mozgás az Õsök Csarnokában
(M 10,2) Az Õsök Csarnoka ezer titkot rejt. Itt az ideje, hogy folytasd a felderítését!
(M 9,2) Nyugat felé mész az útvesztõben. A földön heverõ mocsok, a rongálások a falon mind-mind arra utalnak, hogy nem lehet messze egy-két torzszülött. Ellenfeled egy orgling melák (#157).

*** 1. KÖR *** Heves kézmozdulatok közepette elvarázsolsz egy esszenciaelnyelést. (-6 vp.) Heves kézmozdulatok közepette elvarázsolsz egy féreg érintését. (-8 vp.) Az orgling melák közelebb jön, hogy támadhasson. Az orgling melák rád támad. Bever egyet jobb mancsával. Hátraugrasz a támadás elõl.
*** 2. KÖR *** Az orgling melákot próbálod megsebezni. Elõresuhintasz jobb csápoddal. (58 ép-t sebeztél). Lélekenergiát szívsz el (+28%). Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Lecsapsz farkaddal. (22 ép-t sebeztél). Paralizálod. Elõrehajolva harapni próbálsz. (41 ép-t sebeztél). Paralizáltad!
*** 3. KÖR *** Támadod az orgling melákot. Körbe-körbe forgatva ütsz jobb csápoddal. (61 ép-t sebeztél). Lélekenergiát szívsz el (+28%). Odacsapsz farkaddal. (19 ép-t sebeztél). Megpróbálod megmarni. (39 ép-t sebeztél). Az orgling melák halálos sebet kapva a földre zuhan.
[A csatában összesen 240 sebzést okoztál, és 0 sebzést kaptál.] Gyõztél! Nagy szikrázás közepette beléd áramlik némi lélekenergia (+80%). Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elteszed a zsákmányt, ami 38 arany és 2 hamis arany.
(M 9,1) Merre tovább? Északra! A barlangszobában, ahová az út vezet, nincs semmi néhány kövön kívül.
(M 8,1) Nyugodt vagy, tehát nyugat felé indulsz. Egy jellegtelen barlangszobába érsz.
(M 7,1) Merre tovább? Legyen mondjuk nyugat. Körbevizsgálódsz a helyen, ahová érkezel, de nincs itt semmi.
(M 7,2) Merre tovább? Délre! Egy csíkos bõrû, gigantikus fogakkal rendelkezõ gyíkfejû galetki áll eléd. Elmondja, hogy az õsök egyik próbáját kell kiállnod. A feladat nagyon egyszerû, kövekkel és csonttárgyakkal kell zsonglõrködnöd.
[Ügyesség próba 10-es küszöbre: sikeres] Csak kicsit melegszel ki, és tökéletesen végzed el a feladatot.
(M 7,1) A következõ terem északra van, így arra mész. Megkönnyebbülten sóhajtasz fel: ezen a mezõn nem vár semmilyen akadály!
(M 6,1) Nyugat felé mész az útvesztõben. Halk suhogást hallasz, és egy áttetszõ test jelenik meg elõtted. Az õsök egyik szelleme! Átszellemülten hallgatod, ahogy a síri hang felteszi számodra a mindent eldöntõ kérdést:
Tudjuk, hogy egy ízben 7 láda mészpor és 6 darab borostyán 526 aranyért, míg egy másik alkalommal 5 láda mészpor és 3 darab borostyán 332 aranyért cserélt gazdát. Vajon hány aranyat érhet egy láda mészpor?
Egy kis gondolkodási idõt kérsz.
(M 6,1) Azon a mezõn ebben a körben már kudarcot vallottál: csak TVP pazarlás lenne ismét próbálkozni.
[24 TVP-t használtál fel, maradt még 174.]

k 99 kaland elvállalása
Elhagyod az Õsök Csarnokát. Ellátogatsz arra a helyre, ahol elõzõ alkalommal találkoztál Troy Archiddal. És igen, ugyanazon a kövön ül! Ezúttal azonban nem veszik körbe a hallgatók, láthatóan vár valakire - nos, valószínûleg pontosan terád. Egyenesen feléd néz, biztatóan mosolyog, és int, hogy lép közelebb. Átadod a drágakövet, amit õ fejhajtással köszön meg.
- Nagyon kedves tõled, Feri, hogy meglátogattál! Nagylelkûségednek köszönhetõen, ma sem lesz gondom az ebéddel. - azzal magasba emeli a drágakövet, megforgatja a milgandok fényénél, majd egy gyors mozdulattal a zsebébe csúsztatja. - Nos, egy történetet ígértem... Egy történetet, amire mindig emlékezni fogsz! - ahogy beszélni kezd, a külvilág szinte megszûnik létezni számodra. A bárd szavai lévén életre kel a mese, lelki szemeid elõtt látod a történetet.
- Élt egyszer egy ifjú galetki, nemes õsök leszármazottja, a neve Rintelki Anator volt. Szülei családfájukat egészen az elsõ menekülteket vezetõ nemesekig vezették vissza. Amikor fiuk elérte a 12 éves kort, hogy megkezdhesse a felnõtté válás ceremóniáját a Rúvel hegy alsó szintjén, gondoskodtak róla, hogy származása ellenére semmiféle különleges bánásmódot ne kapjon. Anator egy volt a szintre megérkezõ riadt és kissé félõs kamaszokból. De mivel erõs és okos volt, gyorsan beilleszkedett, megtalálta a helyét. Minden vadászata sikeres volt, könnyedén teljesítette a feladatokat, amelyeket a szint vezetõi adtak neki. A vele együtt érkezõk közül elsõként költözött tovább, és két év múlva már a fogak szintjének lakója volt. Szülei, amikor híreket kaptak felõle, nagyon büszkék voltak rá, és õ meg is akart felelni az elvárásaiknak. Számos kitüntetést kapott a helytartótól és az akadémiától, és a szinten, az idõsebb galetkik között is igen kevés akadt, aki ki merte volna hívni egy portyára. Aztán megtörtént az a dolog, ami örökre megváltoztatta az életét... khm... - a bárd torokköszörülése kizökkent a varázslatból. - Fiam, teljesen kiszáradt a torkom a történetmondásban! Hoznál nekem egy korsó gombasört a Feketeszakállú Orglingból?
Biccentesz, és futásnak eredsz. Te ritkán fanyalodsz alkoholra, mert a vadászat során meggyengíti a kart és eltompítja az elmét. Így aztán eltart egy darabig, amíg végül megtalálod a lakószint hátsó szegletében a nevezett talponállót. Sietsz vissza a gombasörrel, ahogy tudsz, de a téren már nem találsz senkit. Bosszús vagy, hiszen kíváncsi voltál a történet folytatására! Csak abban reménykedsz, hogy talán a következõ napon itt találod a mesemondót.
[A bárdot a következõ fordulódban a K 99 paranccsal keresheted.]
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 174.]

be 9 meglátogatod a 9. épületet
Ellátogatsz a templomba, ez egy nagy, gyertyákkal kivilágított barlang, tele furcsa szobrokkal. Csuhába öltözött galetkik fogadnak. Notrodomo fõtisztelendõ atya személyesen fogad.
- Kedves Feri, nem túl sok információm van, de talán elég lesz. Annak idején a lopással kapcsolatba hoztuk egy rosszhírû galetki, Omoya nevét. Nem sikerült semmit rábizonyítani, de talán neked ezúttal sikerül többet megtudni, hiszen te esetleg felhasználhatsz amolyan... khmm... nem is tudom, hogy mondjam... szintünk vezetõi által nem annyira értékelt, ámde igen hatékony módszereket. - megköszönöd az információt, és távozol. (26. kaland, összesen 30 TVP-t igényel.) [5 TVP-t használtál fel, maradt még 169.]

forduló vége
A siker ezüstveretes öve segítségével 6 aranyat kerestél ebben a körben, és 2 TVP-t spóroltál meg. Fáradtan a megpróbáltatásoktól, nyugovóra térsz. [ld. enc.]
Ebben a körben +36 hírnevet kaptál. A kör során összesen 2052 sebzést okoztál, és 2750 sebzést kaptál. A körben szerzett tapasztalatok eredményeképp 16 képességpontot kapsz. Errõl a fordulóról 171 TVP-t viszel át a következõre. Azzal együtt, amit a következõ fordulóban kapsz, összesen 478 TVP-t költhetsz majd el.

KARAKTERLAP


Feri, egy olyan csúnya, hogy az már szép férfi vagy. Jelenlegi lakóhelyed: szolgaszint (6. szint). Táplálkozásod: rovarevõ. Ez a 119. fordulód.
TULAJDONSÁGAID
[1] erõ: 11 (17) / 3.21
[2] IQ: 11 / 0.28
[3] ügyesség: 8 (19) / 2.63
[4] egészség: 13 (22) / 12.25
[5] mágia: 8 (13) / 0.57
[6] gyorsaság: 13 (12) / 7.87
[9] Méret/ép: 173 (174) / 140
Min. méret: 136
Barlangméret: 174
PONTJAID
Varázspont: 148 / 70
Képességpont: 39 / 27%
Hõsi pont: 16 (4)
Tám.bónusz: 19%
Véd.bónusz: 69%
Galetki erõ: 693 / 325
Hírnév : 849
Jóllakottság: 109%
Életkor: 14 / 14
STATISZTIKÁK
Galetki csaták: 72 (13)
Galetki gyõzelmek: 19 (0)
Torzsz. csaták: 720 (5)
Torzsz. gyõzelmek: 635 (5)
Leölt torzszülött: 964 (9)
Pszi csaták: 56 (0)
Pszi gyõzelmek: 13 (0)
Ájulások száma: 41 (0)

A Mutánsok Klánjának (#16) tagja vagy.
Rangod: mutáns (41)
Speciális képességeid:
kapott lélekenergiára 51%-os szorzó. +2 minden végtag speciális képességre.
Aktív Klánküldetéseid:
1.) Teljesíts barátaiddal együtt három többszemélyes kalandot. [számláló: 1] 2.) Hozz két õskövet! 3.) Költözz tovább két szinttel!

HARCI SZAKÉRTELMEK
[10] tûzlehelet: 9 / 7.14 [13] elektr.lehelet: 2 / 0.16 [17] vastag bõr: 8 (5) / 0
[18] tûzimmunitás: 4 / 3.40 [19] hidegimmunitás: 3 / 1.60 [20] savimmunitás: 4 / 0
[21] elkt.immunitás: 4 / 0.80 [22] imm.mérg.gázra: 3 / 0 [24] rezisztencia: 5 / 0
[25] bûz: 11 / 0 [26] lõfegyver: 1 / 0    

EGYÉB SZAKÉRTELMEK
[45] csapdakészítés: 4 / 0.15 [46] csapdaészlelés: 8 / 0.51 [47] zárnyitás: 8 / 1.60
[48] mászás: 8 / 2.03 [49] rugalmasság: 5 / 1.58 [50] meggyõzõkészség: 6 / 2.60
[51] transzformáció: 7 / 4.70 [52] auraészlelés: 5 / 3.90 [53] ékszerészet: 4 / 0.32
[54] kereskedelem: 6 / 2.10 [55] szívósság: 8 / 0.05 [56] varázsitalfõzés: 9 / 0.55
[57] gyógynövények: 5 / 4.95 [58] nyomkeresés: 10 (12) / 3.35 [59] vezetõkészség: 4 / 0.65
[60] pszi támadás: 10 / 4.65 [61] pszi energia: 8 / 4.75 [62] lopás: 5 / 0.30
[63] éberség: 3 / 2.81 [64] átokszórás: 10 / 2.90 [65] álcázás: 16 / 0.46
[66] lopakodás: 12 / 0.73 [67] régészet: 9 / 5.48 [68] zene: 5 / 1.25
[69] tanulás: 7 / 1.74 [70] idézés: 2 / 0.90 [71] javítás: 10 / 3.55
[72] építés: 3 / 0.50 [73] felderítés: 3 / 0.12    

VÉGTAGOK
jobb csáp [100] méret: 27 (28) / 1.32 [101] szakért.: 11 (12) / 5.08 [102] energiaszívás: 25 (28) / 0  
farok [103] méret: 10 / 0 [104] szakért.: 9 / 4.89 [105] paraliz.méreg: 6 (9) / 0  
fog [106] méret: 17 / 0 [107] szakért.: 8 / 4.78 [108] paraliz.méreg: 6 (9) / 0  

VARÁZSLATOK & PSZIK
[130] agyvihar: 6 / 1.58 [147] alkímia: 2 / 1.12 [11] elektromos kéz: 4 / 0.32
[48] ellenáll.megtörése: 1 / 0 [160] esszenciaelnyelés: 8 / 0.32 [29] életszívás: 4 / 2.72
[31] féreg érintése: 11 / 0.76 [15] jégpajzs: 5 / 0.54 [163] kineport: 5 / 0.72
[27] kisebb gyógyítás: 1 / 0.48 [146] kontakt.õseiddel: 4 / 1.12 [165] manafókuszálás: 4 / 0.18
[129] mentális robbanás: 1 / 0 [34] méregfelhõ: 6 / 0.80 [28] óriáserõ: 3 / 1.28
[30] sorvasztás: 4 / 0.06 [176] szélpajzs: 1 / 0 [132] tudati méreg: 9 / 2.30
[14] vakító fény: 4 / 0.06        

T/V VARÁZSLATLISTÁID (KIKAPCSOLVA)
1. lista (100%): 28 óriáse                  


SZOLGÁID
név méret/ép morál jóllakottság szint állapot
[1] Floki, a nekropoid 46/46 57% 41% 3 / 2.94 nem harcol
lélekenergia rész 20% jóllakottság határ 0% gyógyítás: 6

MAKRÓID
1. Makró
kf 194
ism 4
mak 3
kf 20426
2. Makró
ism 3
x 10
ism 4
vd
3. Makró
vd 2
4. Makró
pv 4
p 5955
p 5955
pv 1 2 3 4 5 7
5. Makró
tr 102
h 8 102
kno 102 5

HARCI PROGRAMOD
1: Közelharc támadás ha 4 vagy kevesebb ellenfél van. Prioritás: 85.
2: tûzlehelet használata ha ellenfeled #85. Prioritás: 86.
7: Közelharc támadás ha ellenfeled #144. Prioritás: 99.
8: Közelharc támadás ha ellenfeled #154. Prioritás: 100.
9: Közelharc támadás ha ellenfeled #153. Prioritás: 95.
10: bajnokok itala v.var. ha ellenfeled #121. Prioritás: 97.
3: esszenciaelnyelés v.var. ha a harc 1. köre van, Prioritás: 90, és ha 1 vagy kevesebb ellenfél van, és ha ellenfeled torzszülött, és ha ellf. 200. képessége 0 v. kevesebb.
5: féreg érintése v.var. ha a harc 1. köre van, Prioritás: 90, és ha 1 vagy kevesebb ellenfél van, és ha ellenfeled torzszülött, és ha ellf. 200. képessége 0 v. kevesebb.


FELTÉTELES PARANCSAID
GY 80 0 10; VI erõ:140% ép:20%; PV 1; PSZ 66 48 67; HE 1; PTA 132 132 130 130 132; PTB 132 132 132 132 132;

ÁTADÁS PARANCSAID: VG 5844 149 2; A 5955 161 1 231 4; VG 5844 14113 1; A 5244 147 6;

AKTUÁLIS KÜLDETÉSEID: #2 (3. épület), #4 (7. épület), #10 (1. épület), #26 (9. épület), #32 (8. épület), #52 (20. épület), #441 (114. forduló), #356 (119. forduló), #309 (107. forduló), #460 (108. forduló), #438 (110. forduló), #430 (110. forduló).

SZÖVETSÉGED: Kalandférgek (#15019). Szavazataid száma: 1. A következõ tagok szavazatát birtoklod: 5590. Szövetségetek jelenlegi legendás ellenfele: vhrathag pók. Még 2 alkalommal gyõzhetitek le. Jelenleg 11 legenda pontod van.

TÁRGYAID


Páncélok, ruhák
1 a füvész köpenye (#193) * 1 a gladiátor átlátszó köntöse (#6102) 1 a gyorsaság köpenye (#3835)
1 a hatalom szürke maszkja (#6943) * 1 a küzdelem kerek pajzsa (#20411) 1 a küzdelem vassisakja (#20426)
* 1 a majom elit lemezpáncélja (#14053) 1 a mentát vas lemezpáncélja (#12701) * 1 a nyomkeresés fejpántja (#194)
1 a siker ezüstveretes öve (#252) 1 a szalamandra díszes pikkelyvértje (#25767) 1 a szalamandra ezüst fejpántja (#25857)
1 a szívósság ezüst fejpántja (#14607) * 1 a torony szöges öve (#18268) * 1 a törpék vándorcsizmája (#6521)
1 a tudás vándorcsizmája (#2021) 1 a tûz könnyû pikkelyvértje (#22166) 1 a yeti nagy pajzsa (#26262)
1 díszes fejék (#135) 3 ében láncing (#134) 1 khaldoran öv (#137)
2 pikkelypáncél (#223) 1 suhanó csizma (#195) 1 szent templomi maszk (#232)
1 szöges öv (#1168) 2 törpe pikkelyvért (#4) 1 Xantin ezüstöve (#174)

Ékszerek, kincsek
* 1 a bölcsesség karikaszimbóluma (#17861) 1 a kalmár nyaklánca (#142) * 1 a küzdelem sárgaréz nyaklánca (#20531)
1 a légzés karikaszimbóluma (#27761) * 1 a mutáció gyémántja (#162) 1 a pontosság csepp fülbevalója (#4406)
* 1 a puhányság köve (#198) * 1 a remete csepp fülbevalója (#12506) * 1 a remete márványgyûrûje (#12476)
* 1 a sebezhetetlenség karkötõje (#19690) 1 a tárgyalás gyûrûje (#144) * 1 a természet csontamulettje (#16947)
1 a tûz márványgyûrûje (#22376) 3501 arany (#1) 1 az egészség karikaszimbóluma (#3011)
* 1 az egyensúly gyûrûje (#213) 1 az elektromosság karikaszimbóluma (#27311) 1 az ellenállás díszes karkötõje (#28692)
1 bronz amulett (#1198) 1 bronzmedál (#207) 31 drágakõ (#2)
1 gyûrû (#1225) 10 hamis arany (#809) 1 háromszögszimbólum (#1212)
1 kék szem szimbólum (#260) * 1 óriás fülbevaló (#225) 1 ozin fülkarika (#211)
* 1 Rogan karkötõje (#145) 1 szivárvány karkötõ (#139) 3 üvegszimbólum (#138)
* 1 zsugorító gyûrû (#200)

Felszerelés
1 a Ragyogás Kulcsa (#258) 1 díszes rézkulcs (#129) 7 fekete dukát (#218)
1 garling kristály (#209) 2 kötél (#128) 1 lelakatolt ládikó (#310)
1 õskõ (#8) 4 varázskõ (#210)

Fegyverek
* 1 a gyorsaság hosszú íja (#3972) 1 csonttõr (#1301) 1 gyalogos lándzsa (#1332)
8 kerek kõ (#11) 6 kés (#5) 1 kõmûves kalapács (#250)
1 könnyû íj (#1271) 4 sziklarepesz (#13) 3 törpe balta (#224)

Varázsitalok és füvek
1 bajnokok itala (#62) 4 csótányláb (#25) 5 elfu moha (#33)
3 elonotichlan (#31) 9 gyilkos boróka (#27) 1 hatalom kék itala (#58)
9 hónakkupók (#30) 7 liánvirág (#24) 1 mágiaellenállás (#76)
4 mátekel gomba (#21) 1 méregellenállás itala (#51) 16 mitulen fû (#20)
1 muskil (#37) 2 óriásnövés itala (#60) 12 ragálygomba (#26)
2 rémcserje (#34) 9 sötét mák (#23) 7 tejfonál (#28)
1 üvegcse (#14) 2 védelem itala (#59) 4 velparaj (#35)
6 winropu moha (#22) 1 zöld manaital (#63)

Egyéb kacatok
2 asztrálesszencia (#154) 3 bolhedor szárny (#15) 22 ekinda haj (#147)
5 elektronit (#141) 5 húsevõ bibe (#151) 5 káoszkígyó pikkely (#230)
7 mandibula (#157) 2 molitár háj (#165) 1 nohnetár gumó (#212)
7 nordkristály (#146) 18 õsi relikvia (#17) 8 pirgamit (#152)
4 smaragd esszencia (#229) 5 szójer csáprágó (#231) 2 xenópete (#278)
1 yarmut csont (#256) 2 yeti csont (#160)

A szürkével jelölt tárgyakra szerintünk már nincs szükséged, csak a helyet foglalják. Ha az EE parancs egyik paraméterének 7-est adsz meg, az összes ilyen tárgyadat eladod (ami nem eladható, azt eldobod). Természetesen nem adsz el / dobsz el KF-elt, vagy feneketlen zsákban levõ tárgyat.


Tönkrement tárgyaid (zárójelben a szükséges javítás szakértelem): a merénylõ utazóköpenye #11036 (8), a törpék csepp fülbevalója #6656 (8), a hatalom csatos öve #7016 (8), az entek ónix karkötõje #9793 (14), a káosz sötét csizmája #10584 (11).

Ebben a fordulódban szerzett tárgyaid: 177 arany (#1), 2 drágakõ (#2), 2 xenópete (#278), 10 hamis arany (#809), 2 pikkelypáncél (#223), 2 törpe pikkelyvért (#4), 2 törpe balta (#224).

AZ ÕSÖK CSARNOKA

0  
1  
2  
3  
4  
5  
6  
7  
8  
9  
10  
11  
12  
13  
14  
15  
  0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

ÜZENET A JÁTÉKVEZETÕTÕL2010. jún. 19-én, szombaton, 9 órától a szokásos helyen, a Láng Mûvelõdési házban TF, ÕV, Végzetúr és HKK találkozót rendezünk. (Cím: Budapest, XIII. ker. Rozsnyai u. 3., megközelíthetõ: kék metróval, Forgách utcai megállónál kell leszállni.) Személyesen mondhatod el véleményedet, javaslataidat az ÕV programozójának és játékvezetõjének, élõben találkozhatsz a többi játékossal. Négy különböz‹ mókás vetélkedõ, tombola, kedvezményes zsetonbefizetési lehetõség, akciós könyv- és kártyavásár! Végzetúr találkozó, kvíz és árverés, HKK miniversenyek! Ingyenfordulók, információözön, vetélkedõ és még sok más program vár. Egyedi varázstárgyat kérhet mindenki a karaktere részére, az Örökkévalóság egy drágakövét, és persze a találkozón átveheted az ÕV olimpiai fordulódat is. Az ÕV olimpiára való jelentkezés határideje 2010. jún. 14. hétfõ. Várunk szeretettel jún. 19-én! A Beholder Kft. munkatársai.

ENCYCLOPEDIA FANTASIAXENÓPETE (278. TÁRGY)
Egy szürke, tojáshoz hasonló tárgy. Jól láthatóan él! Vajon milyen teremtménynek a tojása? Ahogy tovább bámulod, kellemetlen érzés lesz rajtad úrrá, mintha valami nagyon veszedelmes dolgot kaparintottál volna meg. Ha többet akarsz róla megtudni, akkor a VA 278 parancsot kell kiadnod, 8 TVP árán - ennek persze feltétele, hogy rendelkezz varázsital analizáló felszereléssel. A xenópete gyorsan romló tétel - ezért nem átadható, és nem ellopható.HAMIS ARANY (809. TÁRGY)
A hamis aranyérme tökéletes másolata a Császár képmásával készített valódi aranypénznek. Egyezik a súlyuk és a méretük is, ezért nagyon nehéz megkülönböztetni õket egymástól. Az ötvözet csak nagyon kevés aranyat tartalmaz, ezért valaki nyilván súlyos milliókat keresett a hamisítványok elterjesztésén. Még mielõtt te is más galetkik átverésén kezdenél agyalni, elárulom, hogy a hamis arannyal való üzletelést egy vadonatúj Császári rendelet, sokéves börtönbüntetés terhe mellett, szigorúan megtiltja!
Ha a törvényes utat akarod járni, és a hamis aranyról jelentést akarsz tenni a helytartónál, add ki a H 809 parancsot 5 TVP-ért.SPECIALIZÁCIÓ
Minden galetkinek megvan a maga mumusa, amit a legjobban utál. Van, aki a tárgytörõ szörnyeket gyûlöli, van, akit a bukott próbák zavarnak, van, aki a teljesíthetetlen klánküldetésre fúj, van, aki a szolgáid ért szerencsétlenségeken bosszankodik. A specializációval a tudásodat specializálhatja egy bizonyos témakörre, amihez sokkal jobban fogsz érteni, így elkerülheted az ezzel kapcsolatos bosszankodást. Az alábbiakban következik egy felsorolás, hogy mi mindenre lehet specializálódni.
1. A klán kedvence: bizonyos idõszakonként egy nagyon lehetetlennek tûnõ klánfeladatot letudhatsz (mint császári dekrétum). Kiadod a parancsot egy klánküldetésre, és 12 forduló múlva, amikor átspecializálsz, csak akkor lesz a küldetés teljesített. A klán kedvencét mindenki csak 60 fordulónként egyszer veheti igénybe. Azt, hogy melyik küldetést akarod letudni a 3 közül, a második paraméterben add meg. Pl. SP 1 3. FONTOS: Csak azt a küldetést adhatod le így, ami már 12 fordulóval korábban is megvolt. Tehát ha közben a küldetést teljesítetted, nem adsz le másikat helyette.
2. Áldott lélek. Nem talál szörnyeknél átkozott tárgyat, kineporttal nem lehet neki átkozott tárgyat adni. (ha egy küldetésben fix átkozott tárgy jár, azt megkapja.) Ha beportyázik hozzád valaki, nem felejti ott átkozott tárgyát.
3. Gyógyító: a tvps gyógyítás dupla ép-t gyógyít, ezenkívül a szolgák feltámasztása mindössze 2 TVP-be kerül.
4. Koplaló: Neked és szolgáidnak a jóllakottsága jóval lassabban csökken. Kb. fele annyi lesz a csökkenés mértéke.
5. Kuporgató. Drágakövek és õsi relikviák eladásakor 33%-kal több pénzt kap, ezenkívül nagyobb eséllyel talál gyógyfüvet, és ha talál, van rá esély hogy +1-3 darabot talál. Tud aranyat és elrohadó tárgyat rakni a feneketlen zsákba.
6. Próbamester: minden, egyszemélyes kaland során kapott próbánál a küszöb 10%-kal kisebb lesz, mint egyébként (a csökkentést felfelé kerekítjük, tehát 11-es próbára -2 lesz). A kudarcpróbákat értelemszerûen növeli.
7. Tárgyféltõ: felére csökken az esélye, hogy egy ellenfél egy támadásával elpusztítsa egy tárgyadat, legyen az végtag vagy varázslat.
8. Torzszülöttek ismerõje. Immunis a végtag csonkolásra, a rothasztástól csak feleakkora eséllyel veszít méretet, a kronoérintés ellene 50% eséllyel kudarcot vall.
9. Túlélõ: a torzszülöttekkel vívott csatákban minden ütés, lehelet és varázslat 1/6-dal kevesebb sebzést okoz neked.
10. Vezéregyéniség. Szolgáid morálja a kör végén fele mértékben csökken csak, és az új szolga felfogadásához 1/3-dal kisebb vezetõkészség kell a 10. szint fölött. Valamivel nagyobb eséllyel találhatsz kalandban szolgát. A szolgák harcban kapott lélekenergiája megnõ 20%-kal.
Néhány fontos megjegyzés a specializációval kapcsolatban.
- Legkorábban a 3. lakószinten lehet használni.
- A parancs használata nincs teljesen ingyen! Költsége (szint-2) x 8 TVP (de max 80 TVP), tehát pl. az 5. szinten 24 TVP. Ezenkívül elsõ alkalommal 1 KNO, utána 2 KNO, 4 KNO, 8 KNO egészen a maximális 16 KNO-ig.
- Leggyakrabban 6 fordulónként változtathatod meg a specializációdat.
- Alapban nincs semmilyen specializációd. Elsõ alkalommal, majd minden további esetben, amikor meg akarod változtatni, az SP {sorszám} paranccsal specializálódhatsz.
- Ha egy specializáció valamilyen értéket módosít, akkor mindig elõször beszámítjuk az összes többi módosítót, és utoljára jön a specializáció. Tehát pl. ha egy tárgyféltõnek a tárgyvédelemnek és más módosítóknak köszönhetõen mindössze 50% esélye lenne a tárgy elvesztésére, akkor a specializációval ezt 25%-ra csökkentheti.
Persze, ahogy tudjátok, a puding próbája... Nem tartom elképzelhetetlennek, hogy hosszú távon egyik-másik specializáció hatásfoka egy kicsit még változni fog, persze inkább pozitív, mint negatív irányba - a ti visszajelzéseitek alapján.
Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2019
1680 Budapest, Pf. 4 | E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.