Vissza a Főoldalra
 
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett

Hírek, újdonságok
Változások listája (dec. 4.)
Dicsőség Csarnoka
Új játékosoknak
Szabálykönyv
Demo forduló
Árak
Kedvezmények
Befizetési módok
Jelentkezési lap
UL küldés
Alanori Krónika kupon
Aukciós ház
Statisztikák
Nyilvános fordulók
Szövetségek
Olimpiák
Chat, üzenõfal
Fórumok
Levelezési lista, IRC
Szavazások
ŐV találkozó
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
AK Archívum
ŐV könyvek
Írások, novellák
Linkek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Lávacsiga
Küldd el képeslapként!
"Ez a folyékony lávaként kúszó, képlékeny lény természetesen a legtávolibb rokonságban sincs a békés csigákkal, az elnevezést mindössze alakja miatt kapta. Hihetetlen bár, de időről időre élet születik még a fortyogó lávatavak mélyén - és az esemény nagyságát még az sem csökkenti, hogy ezeknél a szüléseknél bizony mágia bábáskodik. A lávacsiga halálos ellenfél, nyálka helyett szétégetett sziklát hagy maga mögött, és gyilkos tűzcsóvával képes ellenfeleire támadni." - Encyclopedia Fantasia
Nézz szét a galériában!
ŐV fejlesztési ötletek játékosoktól (54)
Támasszuk fel a közösséget! (38)
Avvocato Terrasini (4)
Szövetségi felvétel (34)
ŐV help (520)
Legendak Volgye (16)

További témák...

2019-10-21 22:17:27 Az UL-ek letöltésre kerültek.

Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Pókerjáték
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
Ajánlott böngésző, felbontás:
Internet Explorer, 1024x768
 
5243-514

Karakterszám: 5243 Számlaszám: titkos
Fordulószám: 514 Játékhét: 940
E forduló ára: 16 zs. Maradék zseton: 3513
Forduló típusa: email
1997-99 (C) Beholder Kft.
Betáplálás dátuma: 2017. dec. 27. 9h:10'
A következõ fordulód táplálható: 2017. dec. 28.

E-mail!

AGRESSZIVI KALANDJAI
Pihenésed nem telt el eseménytelenül:
** 1. NAP ** Felkeresi barlangodat Félkarú Bandita, egy marcona külselyû galetki férfi. [aura: 48-as méretû 41-es szintû jobb mancs, 101-es vámpirizáció, 12-es mágikus csapda, 15-ös vakító fény.] A Tudósok klánjának géniusz rangú tagja. A Protolisk Hercegek szövetségbe tartozik. Kalandor rangja kalandparancsnok-helyettes. A következõket látod nála: Epikus tudósnyaklánc, Istencsászár ónixgyûrûje, Leah ametisztgyûrûje, a Pusztítás Gyûrûje, Tlyxcet pajzs, Crouveaux gyûrûje, Tyrex harci íja, méregvándor vállvédõ, Tyrex aranyozott fülbevalója, a siker karvédõje, az ellenállás arany fülbevalója, Monguz karkötõje, lidérc karvédõ, xenóbõr karkötõ, Goddak talizmánja, Istencsászár kristály karkötõje, szkritter gyûrû, aréna holdkõ érme, klinoch karkötõ, szkritter karvédõ, Fagylovag öve, tormikus bilincs, xenó roncsolókesztyû, káoszgólem csizmája, szerencsekõ, immuneodron vért, az egészség ametiszt karkötõje, klinoch amulett, Tyrex obszidián karkötõje, Leah fekete köntöse, vhrathag gömb, káoszgólem fülbevalója, császári kitüntetés, multizoid hólyag, az Érzés Gyûrûje, halálóriás tiara, Kõtörõ. Az üdvözlés után pszionikus csatára invitál.

Kör Név Támadás Hatás PP / PE Név Támadás Hatás PP / PE
1. Félkarú Bandita Tudati méreg +8 méreg (-6)154 (+0)205 Agresszivi Pszi csáp kudarc (-11)159 (-8)212
2. Félkarú Bandita Mentális robbanás -106 PE (-5)149 (+0)205 Agresszivi Agyvihar kudarc (-17)142 (-114)98
3. Félkarú Bandita Tudati méreg +8 méreg (-6)143 (+0)205 Agresszivi Pszi csáp kudarc (-19)123 (-16)82
4. Félkarú Bandita Mentális robbanás -41 PE (-5)138 (+0)205 Agresszivi Agyvihar kudarc (-25)98 (-57)25
5. Félkarú Bandita Tudati méreg +8 méreg (-6)132 (+0)205 Agresszivi Pszi csáp kudarc (-27)71 (-24)1
6. Félkarú Bandita Tudati méreg +8 méreg (-13)119 (-7)198 Agresszivi Tudati méreg +7 méreg (-38)33 (-1)0

Pszionikus képességed cserbenhagyott, vesztettél. (-51 életpont.)
** 1. NAP ** Félkarú Bandita kihívott téged. Ha elfogadod, adj ki egy P 7759 parancsot. Ha elutasítod, add ki a P 7759 9 parancsot.
** 1. NAP ** Elhatározod, hogy te is társaiddal tartasz, és legyõzzetek egy xenomorph királynõt. Eddig összesen 3 tag adta ki az LCS parancsot, ebbõl 3 LCS 80-at. Itt az ideje, hogy megmérkõzzetek egy nagyhatalmú torzszülöttel! Ezúttal xenomorf királynõ kerül terítékre. Szövetségi tagjaiddal együtt izgatottan keltek útra. Mélyen, a csatornák alatt rejtõzik a fenevad, egy eldugott barlangban. Szíved a torkodban dobog, míg végül megérkeztek. Itt van mindenki: Félkarú Bandita, Snick.
Ellenfeletek egy xenomorf királynõ (#429) [aura: 8-as méretû 24-es szintû fog, 22-es kontaktméreg, erõ: 99.].

*** 1. KÖR *** Felemelve a Maelfaron íját, a xenomorf királynõt lövöd. (12 találattal 888 sebzést okoztál.) Snick elõhív egy tárgyvédelem varázslatot. Snick mágikus ereje felhasználásával elõidéz egy sebezhetetlenséget. Félkarú Bandita a xenomorf királynõ felé mozog. A xenomorf királynõ Félkarú Bandita irányába megy. Félkarú Bandita és a xenomorf királynõ egymással harcolnak. Félkarú Bandita megtántorodik. Félkarú Bandita paralizálódott. Tönkretette a Tyrex harci íját.
*** 2. KÖR *** Rúnákat rajzolsz a levegõbe, mire létrejön egy lélekfacsarás. A xenomorf királynõ elkerülte a varázslatot. (-14 vp.) Snick a mágia különös nyelvén mormol. Létrejött egy gyógyító szél!. Félkarú Bandita visszanyer 219 életpontot. Snick ellõ egy esszenciaelnyelés varázslatot. A xenomorf királynõ Félkarú Banditát támadja. Félkarú Bandita megtántorodik. Tönkretette a Tyrex aranyozott fülbevalóját. Tönkretette az ellenállás arany fülbevalóját.
*** 3. KÖR *** Rúnákat rajzolsz a levegõbe, mire létrejön egy lélekfacsarás. A xenomorf királynõ megúszta! (-14 vp.) Snick a mágia különös nyelvén mormol. Létrejött egy gyógyító szél!. Félkarú Bandita gyógyul 392 ép-t. Snick ellõ egy titánok szele varázslatot. Végtagjaid megerõsödnek (+50 méretükre). Összegyûjtve mágikus energiáit, Félkarú Bandita elvarázsol egy sebezhetetlenséget. Félkarú Bandita mágikus ereje felhasználásával elõidéz egy méregimmunitást. A xenomorf királynõ Félkarú Banditát támadja.
*** 4. KÖR *** Elmondasz egy lélekfacsarás varázslatot. A xenomorf királynõ 286 ép-t sebzõdik. (-14 vp.) Snick elõhív egy az Õsféreg ébredése varázslatot. Snick rúnákat rajzol a levegõbe, mire létrejön egy gránitbõr. Félkarú Bandita és a xenomorf királynõ egymással harcolnak. Tönkretette az Istencsászár ónixgyûrûjét.
*** 5. KÖR *** Magadban motyogva, létrehozol egy szellempörölyt. A xenomorf királynõ megúszta! (-24 vp.) Snick mágikus ereje felhasználásával elõidéz egy csontolvadást. A xenomorf királynõ csontjai olvadoznak. A xenomorf királynõ 280 ép-t sebzõdik. Félkarú Bandita és a xenomorf királynõ egymással harcolnak. A xenomorf királynõ csontjai olvadoznak. A xenomorf királynõ ellenállt a varázslatnak.
*** 6. KÖR *** Néhány rövid kézmozdulat után létrehozol egy szellempöröly varázslatot. A xenomorf királynõ 494 ép-t sebzõdik. (-24 vp.) Heves kézmozdulatok közepette Snick elmormol egy kitartó lovat. Félkarú Bandita és a xenomorf királynõ egymással harcolnak. Tönkretette a Tyrex obszidián karkötõjét. A xenomorf királynõ csontjai olvadoznak. A xenomorf királynõ ellenállt a varázslatnak.
*** 7. KÖR *** Néhány rövid kézmozdulat után létrehozol egy szellempöröly varázslatot. A xenomorf királynõ 494 ép-t sebzõdik. (-24 vp.) Félkarú Bandita ellõ egy kitartó ló varázslatot. Heves kézmozdulatok közepette Félkarú Bandita elmormol egy fürgülést. Félkarú Bandita öregedett 1 évet. Snick elindul a xenomorf királynõ felé. Snick a xenomorf királynõt támadja. A xenomorf királynõ Félkarú Banditát támadja. A xenomorf királynõ csontjai olvadoznak. A xenomorf királynõ 206 sebzést kap.
*** 8. KÖR *** Magadban motyogva, létrehozol egy kitartó lovat. ( +47 szívósság.) (-18 vp.) Elmondasz egy ellenáll.megtörése varázslatot. (-5 vp.) Félkarú Bandita és a xenomorf királynõ egymással harcolnak. A xenomorf királynõ hörögve elterül.
[A csatában összesen 2162 sebzést okoztál, és 0 sebzést kaptál. Szolgáid ill. szövetségeseid által okozott/kapott sebzés: Snick: 354/0, Félkarú Bandita: 5384/1297.] Ezt a csatát te nyerted! Apró villámok csapdosnak, miközben magadba szívod a lélekenergiát (+160%). Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Snick is kap a tárgyakból, övé lesz 4 xenópete és 25 arany. Viszed, ami mozdítható: 4 xenópete és 25 arany. Félkarú Bandita is kap a tárgyakból, övé lesz 4 xenópete, 25 arany és 4 hamis arany.
Gyõzelmet arattatok! A kezdeti ünneplés után izgatottan veszitek számba a zsákmányt: a királynõ karkötõje, xenóbõr karkötõ, xenomorf csuklópánt és xenomorf csuklópánt. A kincs a szövetség kincstárába kerül, onnan lehet megvásárolni legenda pontokért. A gyõzelemért jutalmul 1 legenda pontban részesülsz! Most pedig irány a barlang, nagy ünneplés veszi kezdetét, tekintettel a legendás gyõzelemre, amelynek hamarosan az egész Hegyben híre megy! (+30% jóllakottság.) Felkerültök a dicsõségfalra is! (+1 hõsiesség pont.) ** 1. NAP **
Ez hihetetlen! Legyõztétek a xenó királynõt! Fergeteges ünneplés veszi kezdetét. A szövetségi barlangban tartott vigasságot azonban egy szomorú képû tudós szakítja meg, aki elmondja, hogy a xenó királynõ irdatlan regeneráló képességrõl tett tanúbizonyságot, és hamarosan újra szaporodóképes lesz! Akár nektek, vagy akár egy másik szövetségnek ismét meg kell semmisítenie.
Vajon meddig tart ez? Hogyan fogtok megszabadulni a xenóktól akkor? A tudós azonban megnyugtat - a királynõ elpusztításával megszakadt a szaporodás, a xenók fokozatosan visszaszorulnak. A nyílásokat a barlangotokban nyugodtan betömhetitek, a királynõ elleni újabb vadászatokat már egy központi járaton keresztül hajthatjátok végre. Hamarosan megtalálják a regeneráció ellenszerét, és akkor a fenyegetés végleg véget ér. Ezt valóban jó hír!
Snick kiadta az LCS 99 parancsot, a következõ LCS parancsra már új legendás ellenfelet fogtok kapni.
** 2. NAP ** Elérkezett az idõ a 8. kaland végrehajtására. Találkozol társaiddal a megbeszélt helyen. Üdvözöl téged Snick, Kicsi Cheetah, a huncut, Smaragdszemû Wynia.
Összeérintitek az izzó tókeneket. Azok még jobban felizzanak, aztán a fény elvakít titeket. Amikor magatokhoz tértek, az Uralkodó palotája elõtt álltok! A palota vibráló kapuja vonz benneteket... A tókenek ismét felizzanak, és egy cuppanással átsiklotok a kapun. Végre sikerült! Odabent ámultan néztek körül. Egy õsi, fekete márványból kifaragott palotában álltok. Az erezett, tükörfényesre csiszolt oszlopok a magasba nyúlnak, ahol égõ gyertyákkal teli csillárok tucatjai lógnak. Színes üvegbõl kirakott ablakokat világítanak be, amelyeken keresztül persze nem hatol be kintrõl fény. A hall, ahol álltok, hatalmas. Lépcsõsor vezet tovább. Ahogy azonban lábatokat teszitek rá, õrök rohannak le rajta!
Ellenfeleitek egy fekete toronyõr (#499) [aura: 21-es méretû 26-os szintû bal mancs, 28-as rothasztás, 19-es méretû 24-es szintû bal mancs, 28-as tárgyirtás.], egy vörös toronyõr (#500) [aura: imm.mérg.gázra: 262, tûzimmunitás: 262, ügyesség: 32.] és egy kék toronyõr (#501) [aura: regeneráció: 17, 35-ös halál csókja, áttörés: 212.].
A meglepetés miatt a harc közeltávról indul.
*** 1. KÖR *** Elõhívsz egy ellenáll.megtörése varázslatot. (-5 vp.) Magadban motyogva, létrehozol egy a forrás érintését. (-5 vp.) Smaragdszemû Wynia elmond egy méregimmunitás varázslatot. Smaragdszemû Wynia elmond egy tárgyvédelem varázslatot. Snick ellõ egy esszenciaelnyelés varázslatot. Snick elmond egy titánok szele varázslatot. Végtagjaid megerõsödnek (+48 méretükre). A kék toronyõr ellõ egy lávafolyam varázslatot. 35 ép-t sebzõdtél a lávafolyamtól. Smaragdszemû Wynia 18 sebzést kap a lávafolyamtól. Snick 27 sebzést kap a lávafolyamtól. Kicsi Cheetah, a huncut 16 sebzést kap a lávafolyamtól. A vörös toronyõrt védi rezisztanciája. A kék toronyõr rezisztálja. A fekete toronyõr elindul Smaragdszemû Wynia felé. A fekete toronyõr 100 ép-t sebzõdik a lávafolyamtól. Kicsi Cheetah, a huncut és a vörös toronyõr egymással harcolnak. A fekete toronyõr Smaragdszemû Wyniát támadja. Regenerálsz (+35 ép)
*** 2. KÖR *** Ellõsz egy lélekfacsarás varázslatot. A fekete toronyõr sebzõdik 347 ép-t. A vörös toronyõr 332 ép-t sebzõdik. A kék toronyõr ellenáll a varázslatnak. (-14 vp.) A fekete toronyõr halálos sebet kapva a földre zuhan. A vörös toronyõr halálos sebet kapva a földre zuhan. Smaragdszemû Wynia ellõ egy az Õsféreg ébredése varázslatot. Heves kézmozdulatok közepette Smaragdszemû Wynia elmormol egy fürgülést. Smaragdszemû Wynia öregedett 1 évet. Snick rúnákat rajzol a levegõbe, mire létrejön egy gyógyító szél. Kicsi Cheetah, a huncut gyógyul 7 ép-t. Heves kézmozdulatok közepette Snick elmormol egy a forrás érintését. A kék toronyõr elmormol egy csontolvadás varázslatot. Snick csontjai olvadoznak. Snick 75 sebzést kap. Kicsi Cheetah, a huncut elkerülte a varázslatot. Smaragdszemû Wynia megúszta! ( -35 rezisztencia.) Csontjaid olvadoznak. 63 életpontnyit sebzõdsz. 35 életpontnyit sebzõdsz a lávafolyamtól. Smaragdszemû Wynia sebzõdik 24 ép-t a lávafolyamtól. Snick 34 ép-t sebzõdik a lávafolyamtól. Kicsi Cheetah, a huncut a kék toronyõr felé mozog. Kicsi Cheetah, a huncut: nem hatott rá a lávafolyam. A kék toronyõrt védi rezisztanciája. Kicsi Cheetah, a huncut a kék toronyõrt támadja. Snick csontjai olvadoznak. Snick 53 sebzést kap. Csontjaid olvadoznak. Sebzõdsz 54 ép-t. Regenerálsz (+92 ép)
*** 3. KÖR *** Heves kézmozdulatok közepette elvarázsolsz egy lélekfacsarást. A kék toronyõr rezisztálja. (-14 vp.) Snick elmond egy gyógyító szél varázslatot. Snick gyógyul 6 ép-t. Gyógyulsz 60 életpontot. Összegyûjtve mágikus energiáit, Snick elvarázsol egy sebezhetetlenséget. A kék toronyõr elõhív egy halál csókja varázslatot. Snick 158 sebzést kap. Kicsi Cheetah, a huncut 340 ép-t sebzõdik. Smaragdszemû Wynia elkerülte a varázslatot. 177 ép-t sebzõdtél. Smaragdszemû Wynia elindul a kék toronyõr felé. Smaragdszemû Wynia 17 sebzést kap a lávafolyamtól. Sebzõdsz 20 ép-t a lávafolyamtól. Snick sebzõdik 34 ép-t a lávafolyamtól. Kicsi Cheetah, a huncut ellenállt a lávafolyam varázslatnak. A kék toronyõr rezisztálja. Smaragdszemû Wynia a kék toronyõrt támadja. A kék toronyõr halálhörgés közepette a földre zuhan. Snick csontjai olvadoznak. Snick 47 sebzést kap. Csontjaid olvadoznak. Sebzõdsz 51 ép-t. Regenerálsz (+92 ép)
[A csatában összesen 679 sebzést okoztál, és 435 sebzést kaptál. Szolgáid ill. szövetségeseid által okozott/kapott sebzés: Snick: 0/428, Kicsi Cheetah, a huncut: 546/403, Smaragdszemû Wynia: 205/63.] Ezt a csatát te nyerted! Nagy szikrázás közepette beléd áramlik némi lélekenergia (+80%). Snick része a zsákmányból: 37 arany. Kicsi Cheetah, a huncut a következõt kapja: 36 arany és 8 hamis arany. Smaragdszemû Wynia a következõt kapja: 37 arany. Elrakod a zsákmányt, ami 37 arany. Uzsonnaidõ! Szádba tömöd az ízletes falatokat. (+7% jóllakottság.)

(Feltételes gyógyítás tárggyal:) Morgan pálcájával meggyógyítod magad.


Felmentek a lépcsõn. Kétoldalt tovább folytatódik az égbenyúló oszlopok sora, elõttetek egy széles térség nyílik. Morgásra lesztek figyelmesek. Megelevenedik egy árny a padlón, és ahogy kinyújtózkodik, látjátok, hogy egy óriási gyíkkal van dolgotok. Egy bõrszárnyas, izzó szemû démoni lény, és egy egészen apró, szintén szárnyas, nyílpuskát szorongató manó kíséri. A bõrszárnyas lény szólal meg, hangja egészen mély, reszelõs.
- Bolondok! Az Uralkodót saját szentélyében meritek zaklatni? Hát már semmi nem szab határt a galetkik arcátlanságának? Drágán fogtok most fizetni, mutáns férgek! -
Ellenfeleitek egy szárnyas halál (#589) [aura: mágia: 72, egészség: 37, méret: 830.], egy mutáns myrkail (#590) [aura: méret: 800, 13-as méretû 58-as szintû nyelv, 78-as sebzõ méreg.] és egy tüskés ktoraid (#591) [aura: 61-es méretû 98-as szintû csáprágó, 72-es vámpirizáció, rezisztencia: 37, mágia: 26.].

*** 1. KÖR *** A szárnyas halál elmond egy végtelen ûr varázslatot. Snicket mágikus ûr veszi körbe. Megcélzod a mutáns myrkailt a Maelfaron íjával, és lõsz. Nem talált. Smaragdszemû Wynia elõhív egy az Õsféreg ébredése varázslatot. Smaragdszemû Wynia elmormol egy fürgülés varázslatot. Smaragdszemû Wynia öregedett 1 évet. Snick ellõ egy sebezhetetlenség varázslatot. Snick mágikus ereje felhasználásával elõidéz egy õrjöngést. Támadásod megnõ (+75%). A mutáns myrkail a gyorsaság fekete nyílpuskájával lövi Snicket. (4 lövéssel 6 ép-t sebzett.) Kicsi Cheetah, a huncut a tüskés ktoraid felé mozog. A tüskés ktoraid Kicsi Cheetah, a huncut irányába megy. Kicsi Cheetah, a huncut és a tüskés ktoraid egymással harcolnak.
*** 2. KÖR *** A szárnyas halál elmormol egy végsõ rothadás varázslatot. Snick rothadni kezd. Kicsi Cheetah, a huncut elkerülte a varázslatot. Smaragdszemû Wynia megúszta! Képtelen vagy gyógyulni! Felemelve a Maelfaron íját, a mutáns myrkailt lövöd. (3 lövéstõl 428 ép-t sebzõdött.) Snick elmormol egy gyógyító szél varázslatot. Kicsi Cheetah, a huncut visszanyer 287 életpontot. Snick ellõ egy esszenciaelnyelés varázslatot. A mutáns myrkail elmormol egy parancs varázslatot. Kicsi Cheetah, a huncut megdermed. Smaragdszemû Wynia elindul a mutáns myrkail felé. Smaragdszemû Wynia a mutáns myrkailt támadja. A tüskés ktoraid Kicsi Cheetah, a huncutot támadja.
*** 3. KÖR *** Megcélzod a szárnyas halált a Maelfaron íjával, és lõsz. (11 lövéstõl 1585 ép-t sebzõdött.) A szárnyas halál halálos sebet kapva a földre zuhan. Snick elõhív egy gyógyító szél varázslatot. Kicsi Cheetah, a huncut visszanyer 221 életpontot. Snick elõhív egy titánok szele varázslatot. Végtagjaid megerõsödnek (+24 méretükre). A mutáns myrkail rúnákat rajzol a levegõbe, mire létrejön egy gyógyító szél. A mutáns myrkail gyógyul 208 ép-t. A tüskés ktoraid visszanyer 18 életpontot. Néhány rövid kézmozdulat után a mutáns myrkail létrehoz egy gyógyító szellõ varázslatot. Gyógyítja a mutáns myrkailt (+99 ép). Smaragdszemû Wynia a mutáns myrkailt támadja. Kicsi Cheetah, a huncut és a tüskés ktoraid egymással harcolnak.
*** 4. KÖR *** Mágikus erõd felhasználásával elõidézel egy lélekfacsarást. A mutáns myrkail 310 ép-t sebzõdik. A tüskés ktoraid sebzõdik 302 ép-t. (-14 vp.) A mutáns myrkail hörögve elterül. Snick elmond egy gyógyító szél varázslatot. Kicsi Cheetah, a huncut visszanyer 157 életpontot. Snick elõhív egy gránitbõr varázslatot. Kicsi Cheetah, a huncut elmormol egy energiapréselés varázslatot. A tüskés ktoraid sebzõdik 323 ép-t. Smaragdszemû Wynia elindul a tüskés ktoraid felé. Smaragdszemû Wynia a tüskés ktoraidot támadja. A tüskés ktoraid halálhörgés közepette a földre zuhan.
[A csatában összesen 1833 sebzést okoztál, és 0 sebzést kaptál. Szolgáid ill. szövetségeseid által okozott/kapott sebzés: Snick: 0/6, Kicsi Cheetah, a huncut: 1052/549, Smaragdszemû Wynia: 1654/5.] Gyõzelmet arattál! Magadba szívod a megérdemelt jutalmat, a lélekenergiát (+128%). Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Snick része a zsákmányból: egy gránitbõr itala. Kicsi Cheetah, a huncut része a kincsbõl: 91 arany és 9 hamis arany. Smaragdszemû Wynia részesedése: a gyorsaság fekete nyílpuskája. Viszed, ami mozdítható: egy drágakõ és 82 arany. Uzsonnaidõ! Gyorsan enni kezdesz. (+20% jóllakottság.)
Láng csap fel, és a három teremtmény teste eltûnik. A szárnyas halál szelleme a tûz fölött megjelenik, és síron túli üzenetet sugall felétek.
- Feleslegesen pusztítottatok el... Mesterem úgyis ismét életre kelt! Kínlódva, saját lélekenergiátokban megsütve fogtok elpusztulni az Uralkodó kezétõl! - azzal a szellem eltûnik. A terem végén, az oszlopok közt egy újabb, jóval keskenyebb lépcsõsort találtok, amely a második emeletre vezet. Nagyon óvatosan mentek fel rajta. A palota felsõ szintjén egy kör alakú terem van, ide vezet a lépcsõ. A terembõl szobák nyílnak, és az átellenes vége kiszélesedik. Itt egy hatalmas trónszék áll, amelyben egy ébenfekete, négy méter magas démoni teremtmény ül. Zöldben és vörösben kavargó íriszével mereven néz benneteket, aztán hegyes fogakkal teli szája mosolyra nyílik. Feláll a trónról, és felemeli a trón mellett fekvõ, óriási harci fejszét. Izmai kidagadnak, ahogy felemeli a fegyvert, és közelebb lép.
- Milyen hosszú ideje már, hogy szórakozásban volt részem - mondja. Hangja egyszerre elbûvölõ, szuggesztív és parancsoló. Dermedten bámultok. - Remélem, hogy elég szórakoztatóak lesztek, és cserébe megkapjátok a gyors halál ajándékát. Ha viszont nem, akkor lelketek nagyon sokáig fog szenvedni. - ezzel meglódítja a fegyvert, hogy lefejezze egyikõtöket. Az adrenalin elárasztja testeteket, és magatokhoz tértek a dermedtségbõl.
Ellenfeletek egy Uralkodó (#592) [aura: 102-es fürgülés, 142-es azonnali gyógyítás.].

*** 1. KÖR *** Felemelve a Maelfaron íját, az Uralkodót lövöd. (2 lövéstõl 82 ép-t sebzõdött.) Összegyûjtve mágikus energiáit, Smaragdszemû Wynia elvarázsol egy az Õsféreg ébredését. Smaragdszemû Wynia a mágia különös nyelvén mormol. Létrejött egy fürgülés! Smaragdszemû Wynia öregedett 1 évet. Összegyûjtve mágikus energiáit, Snick elvarázsol egy titánok szelét. Végtagjaid megerõsödnek (+48 méretükre). Snick a mágia különös nyelvén mormol. Létrejött egy õrjöngés! Támadásod megnõ (+186%). Az Uralkodó megközelíti Kicsi Cheetah, a huncutot. Kicsi Cheetah, a huncut az Uralkodó irányába megy. Az Uralkodó és Kicsi Cheetah, a huncut egymással harcolnak.
*** 2. KÖR *** Összegyûjtve a benned rejlõ mágikus energiákat, elvarázsolsz egy lélekfacsarást. Az Uralkodó elkerülte a varázslatot. (-14 vp.) Snick elõhív egy gyógyító szél varázslatot. Kicsi Cheetah, a huncut gyógyul 255 ép-t. Néhány rövid kézmozdulat után Snick létrehoz egy esszenciaelnyelés varázslatot. Smaragdszemû Wynia az Uralkodó felé mozog. Az Uralkodó és Kicsi Cheetah, a huncut egymással harcolnak. Smaragdszemû Wynia az Uralkodót támadja.
*** 3. KÖR *** Mágikus erõd felhasználásával elõidézel egy lélekfacsarást. Az Uralkodó elkerülte a varázslatot. (-14 vp.) Snick elmormol egy gyógyító szél varázslatot. Kicsi Cheetah, a huncut gyógyul 223 ép-t. Snick mágikus ereje felhasználásával elõidéz egy sebezhetetlenséget. Az Uralkodó és Kicsi Cheetah, a huncut egymással harcolnak. Smaragdszemû Wynia az Uralkodót támadja. Az Uralkodó halálos sebet kapva a földre zuhan.
[A csatában összesen 82 sebzést okoztál, és 0 sebzést kaptál. Szolgáid ill. szövetségeseid által okozott/kapott sebzés: Snick: 0/0, Kicsi Cheetah, a huncut: 92/886, Smaragdszemû Wynia: 2012/0.] Gyõzelmet arattál! Nagy szikrázás közepette beléd áramlik némi lélekenergia (+61%).
A test lassan összeomlik, zsugorodik, míg végül csak egy fekete, alaktalan massza marad belõle. Majd ez a massza felemeli egyik nyúlványát, és az Uralkodó hangját ezt hörgi:
- Még visszatérek! - aztán molekuláira zuhan, és egyszerûen beleszivárog a padlóba. Alig bírjátok elhinni, hogy gyõztetek! Egymás nyakába borulva ünnepeltek. De aztán ráébredtek, hogy szorít az idõ, így nekiálltok körbekutakodni. Az Uralkodó szobái tökéletesen üresek, kivéve egyet, amely tele van csontokkal... Aztán, az utolsó szobában találtok egy ládát. Ahogy közelebb léptek hozzá, felpattan a fedele. Belepillantva, undorodva látjátok, hogy hatalmas férgek vannak benne. Azért beletúrtok, hogy van-e benne valami más is, és ahogy egy-egy férget megragadtok, átváltozik csillogó varázstárggyá! Mindenkinek egy-egy tárgy jut. Ahhoz, hogy megtudjátok, mit szereztetek, használnotok kell az Uralkodó kincsét (H 664). Nagyon úgy tûnik, hogy itt végeztetek. Ismét összeérintitek az izzó tókeneket, és hazateleportáltok. [Az Uralkodót nem lehet véglegesen elpusztítani, hamarosan új testet ölt - ha akarjátok, ismét kihívhatjátok.]
(+15 képességpont.)
(+10 hõsiesség pont.)
** 3. NAP ** Smaragdszemû Wynia kiadott egy lv 108 5243 5207 8527 0 0 parancsot.

Megtudod, hogy a Hegy leghíresebb galetkije Morq Fan Gor, egy magas, vékony testû, szikrázó szemû, kiváncsi természetû, tréfálkozó férfi. (hírneve 32700.) A te szinteden a legnevesebb Jollasow Morthon, egy hatalmat és fennsõbbrendûséget sugárzó, mágikus szikrákkal körülölelt férfi. (hírneve 32500.)
A következõ híreket kaptad a szintedrõl:
*dec. 17.* Félkarú Bandita teljesítette a 24. küldetést, amit a pszi iskolában kapott.
Tudomást szerzel a Hegy más részeiben történt dolgokról is:
*dec. 17.* A Protolisk Hercegek szövetség fényes gyõzelmet aratott xenomorf királynõ felett! *dec. 19.* A Protolisk Hercegek szövetség fényes gyõzelmet aratott woorgard felett! *dec. 20.* Muadib mellé szegõdött egy maerju. *dec. 20.* Muadibot majdnem felfalta egy mammut bika.
Ezen a héten a banktól 750 arany kamatot kaptál a betéted után.

[0 TVP-t használtál fel, maradt még 1143.]

hh 521 203 64 0 664 több tárgyat használ
[H 521 203:] Fortuna kiskorsójának segítségével megsemmisíted a következõ átkozott tárgyadat: átokkõ.
[H 64 0:] Ledöntesz a torkodon 1 kincskeresés italát.
[H 664 0:] Megérinted a kincset. Kibontakozik elõtted a tökéletes aranygyûrû!
[4 TVP-t használtál fel, maradt még 1139.]
[Automatikus zsákbarakás:] Berakod a zsákba: 1 tökéletes aranygyûrû.

hh 714 több tárgyat használ
[H 714 0:] Elõveszed az összegyûjtött relikvia szilánkokat. Bizseregni kezdenek, ahogy egymás felé közelíted õket. Egyszercsak egy villanás, és a következõ pillanatban egy epikus relikviaszilánk van a kezedben, tökéletesen épen! Nahát, milyen csoda!
[20 TVP-t használtál fel, maradt még 1119.]

kf 29506 717 bekészíted a 29506. tárgyat
Felveszed a sólyom bársonyköntösét. Leveszed a sólyom aranycsizmáját. Felveszed a vastag csizmát.
[2 TVP-t használtál fel, maradt még 1117.]

ee 26774 25425 7949 11100 16064 13379 sok-sok eladás
Ellátogatsz a helyi "fûszerárushoz". Elõször is megnézed, mi kapható, és megtippeled, mit mennyire tudnál lealkudni: Thór keresztszimbóluma (#36763) 678 ap, Thór aranyozott fülbevalója (#36808) 665 ap, Thór hosszú íja (#36822) 421 ap, Thór hosszú lándzsája (#36883) 683 ap, Zu'lit csillogó fejpántja (#37558) 670 ap, Zu'lit harci nyílpuskája (#37738) 710 ap, Földanya bronz mellvértje (#38847) 599 ap, Földanya szarvas sisakja (#38878) 879 ap, Földanya aranyozott nyaklánca (#38983) 873 ap, Leah elit lemezpáncélja (#39703) 789 ap, Xirnox fogazott kardja (#40468) 683 ap, Hel hosszú lándzsája (#41383) 1074 ap, kemény bõrpáncél (#3) 22 ap, bõrpáncél (#9) 11 ap, üvegcse (#14) 2 ap, mandolin (#19) 44 ap, kötél (#128) 11 ap, barna manakõ (#149) 17 ap, lelakatolt ládikó (#310) 330 ap, mágikus védõruha (#341) 330 ap, olaj (#415) 11 ap, elsõsegély csomag (#619) 4000 ap, feneketlen zsák (#643) 1100 ap, troglodita pikkely (#677) 11 ap, az erõ ezüst pikkelyvértje (#1469) 543 ap, az ügyesség harci íja (#2624) 513 ap, a mágia díszes öve (#3420) 716 ap, a védekezés arany fejpántja (#4709) 497 ap, a védekezés lovagi csizmája (#4725) 723 ap, a védekezés gyíkbõr öve (#4769) 492 ap, az élet arany nyaklánca (#5234) 506 ap, a titán lovagi pajzsa (#5565) 813 ap, a titán jáde nyaklánca (#5685) 806 ap, a gladiátor gyíkbõr öve (#6119) 551 ap, a törpék fekete maszkja (#6495) 795 ap, a törpék díszes öve (#6570) 789 ap, a kobra ametiszt fejpántja (#7410) 795 ap, a kobra obszidián karkötõje (#7545) 795 ap, a harcos arany fejpántja (#7859) 557 ap, a harcos ezüstcsizmája (#7874) 557 ap, a harcos bíbor köpenye (#7889) 551 ap, az óriás bársony köpenye (#8790) 789 ap, az óriás fekete köntöse (#8805) 795 ap, az óriás obszidiángyûrûje (#8880) 795 ap, az óriás árnyéktõre (#8955) 795 ap, a tolvaj ébenfa lándzsája (#9434) 572 ap, az elfek harci íja (#10724) 572 ap, a tudós díszes öve (#11520) 789 ap, a remete összetett íja (#12525) 813 ap, a remete árnyéktõre (#12555) 795 ap, a sebesség vörös maszkja (#13244) 557 ap, a majom fekete maszkja (#14145) 795 ap, a majom összetett íja (#14325) 813 ap, a sas ezüstcsizmája (#15974) 557 ap, az elefánt nyársaló lándzsája (#16635) 813 ap, a bérmágus obszidián karkötõje (#17445) 795 ap, az energia díszes sisakja (#18629) 572 ap, az energia koponya amulettje (#18750) 795 ap, a kígyó árnyéktõre (#19305) 795 ap, a sebezhetetlenség bíbor köntöse (#19604) 557 ap, a küzdelem arany nyaklánca (#20534) 566 ap, a küzdelem obszidián karkötõje (#20595) 795 ap, a túlélés ezüst mellvértje (#21300) 901 ap, a túlélés ezüstcsizmája (#21374) 557 ap, a tökéletesség arany fejpántja (#21809) 497 ap, a tökéletesség jádegyûrûje (#21929) 497 ap, a tûz ezüstcsizmája (#22274) 438 ap, a jég jáde karkötõje (#22844) 438 ap, a jég arany fülbevalója (#22860) 644 ap, a jég nyársaló lándzsája (#22935) 667 ap, az enyészet arany nyaklánca (#23234) 447 ap, az enyészet koponyaszimbóluma (#23265) 661 ap, az enyészet árnyéktõre (#23355) 650 ap, az enyészet nyársaló lándzsája (#23385) 667 ap, a villám lovagi mellvértje (#23549) 530 ap, a villám szöges pajzsa (#23564) 454 ap, a villám fekete maszkja (#23595) 650 ap, a villám jáde nyaklánca (#23685) 661 ap, a méreg gyíkbõr öve (#24119) 432 ap, a méreg koponyaszimbóluma (#24165) 661 ap, a regenerálódás ametiszt fejpántja (#24510) 650 ap, a regenerálódás ezüstcsizmája (#24524) 438 ap, a regenerálódás fényes szimbóluma (#24614) 447 ap, a sün ezüstsisakja (#24930) 667 ap, a sün arany fejpántja (#24959) 438 ap, a teknõs gyíkbõr öve (#25469) 432 ap, a teknõs fényes szimbóluma (#25514) 447 ap, a szalamandra fekete láncinge (#25784) 546 ap, a szalamandra fekete köntöse (#25905) 650 ap, a szalamandra jáde nyaklánca (#25935) 661 ap, a szalamandra obszidián karkötõje (#25995) 650 ap, a szalamandra fekete nyílpuskája (#26040) 703 ap, a yeti ezüst pikkelyvértje (#26219) 484 ap, a yeti obszidián karkötõje (#26445) 650 ap, a yeti ébenfa lándzsája (#26534) 454 ap, a sav szöges pajzsa (#26714) 454 ap, a sav arany nyaklánca (#26834) 447 ap, a sav jáde nyaklánca (#26835) 661 ap, az elektromosság ezüst pikkelyvértje (#27119) 484 ap, az elektromosság koponyaszimbóluma (#27315) 661 ap, az elektromosság fekete nyílpuskája (#27390) 703 ap, az elektromosság fattyúkardja (#27420) 667 ap, a légzés összetett íja (#27825) 667 ap, az angyalok lovagi mellvértje (#28049) 530 ap, az angyalok gyíkbõr öve (#28169) 432 ap, az angyalok harci íja (#28274) 454 ap, a bûz koponya amulettje (#29100) 650 ap, a sólyom obszidián karkötõje (#29595) 650 ap, a sólyom fogazott tõre (#29654) 438 ap, a sólyom nyársaló lándzsája (#29685) 667 ap.
Automatikus eladás: Eladsz 1 arany fejpántot 107 aranyért. Eladod a káosz éjfekete tõrét 412 aranyért. Eladod a sav díszes pikkelyvértjét 150 aranyért. Eladod a káosz harmadik lándzsáját 431 aranyért. Eladod a sav ezüstcsizmáját 332 aranyért. Eladod a teknõs lovagi csizmáját 493 aranyért. Eladod a harcos márványamulettjét 422 aranyért. Eladod a merénylõ koponya amulettjét 603 aranyért. Eladod a sas fényes szimbólumát 429 aranyért. Eladod a sebesség jádegyûrûjét 422 aranyért.
[5 TVP-t használtál fel, maradt még 1112.]

mak 4 4. makró definiálása/hívása

ad 10 aranydukát szerzése
Hazamész a boltból. Jelentkezel a dukátbanknál, munkát szeretnél vállalni. A latrinapucolást bízzák rád. Milyen megalázó munka! De valakinek ezt is el kell végeznie, és te nem vagy válogatós. A munka után hosszú fürdõt veszel a közeli barlangtónál (a bûz fejlesztése egy dolog, de ez még neked is túlzás volt), majd jelentkezel a fizetségedért. 4 aranydukátot kaptál.
[10 TVP-t használtál fel, maradt még 1102.]

v 256 44444 256. varázslat elmondása
Összegyûjtve a benned rejlõ mágikus energiákat, elvarázsolsz egy tudattágítást. Testedet átjárja az Armageddon jáde karkötõje energiája. (-59 vp.)
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 1102.]

hh 604 0 517 0 605 több tárgyat használ
[H 604 0:] Sajnálom, de nincs nálad elegendõ a 604. tárgyból.
[H 517 0:] Krugrog terítõjén finom falatok jelennek meg. (+10% jóllakottság neked és szolgáidnak.)
[H 605 0:] Felpattantod a Bjölteodrok szelence tetejét. Majd, amikor meglátod mi van benne, és óvatosan kiveszed belõle, a dobozt messze hajítod. Majd sokáig, könnyes szemmel gyönyörködsz új szerzeményedben, ami egy Fairlight harci nyílpuskája.
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 1102.]

e 9 50 élelemszerzés
Nincs egyetlen szolgád sem, akinek a jóllakottsága 50% alatt lenne, és etetni lehet. [0 TVP-t használtál fel, maradt még 1102.]
sza 1 50 99 50 db 1 tárgy átadása 99. szolgának
[SZA 1 50 1:] Szolgádnak ajándékozol 50 aranyat. Halál apostola morálja 30%-kal nõtt. [SZA 1 50 2:] Szolgádnak ajándékozol 50 aranyat. Fagydémon morálja 50%-kal nõtt. [SZA 1 50 3:] A szolgád morálja már 200%, nincs sok értelme ajándékot adni neki. [SZA 1 50 4:] A szolgád annyira éhes, hogy az ajándék már nem növelné a morálját. [SZA 1 50 5:] Szolgádnak ajándékozol 50 aranyat. Szélfivér morálja 42%-kal nõtt.
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 1102.]

mak 3 3. makró definiálása/hívása

bsz 10 73 belépés szövetségi barlangba
Ellátogatsz a szövetségetek barlangjába.
Felkeresed a mágusközpontot, hogy képességeid átmeneti pluszt kapjanak (-2 TVP, -10 VP, +1 varázslataid szintjére). Közben ellazítod magad a meditációs szobában. ( +1 varázslatszint, +2 áttörés.) Iszogatsz egy kis bort a borospincében... hukk! (+2 erõ.) ( +2 vastag bõr, +2 rezisztencia, +2 meggyõzõkészség, +2 vezetõkészség (-1 ügyesség.) (-1 gyorsaság.).) Elsõ utad az élelmiszerraktárba vezet. (+7% jóllakottság.) Már majdnem berozsdásodtak az izmaid! A szövetség más tagjaival együtt küzdesz a mesterek tornyában. (+25% támadás, +12 lehelet kör végéig.) Az akadálypályán is edzel kicsit. Jólesõen ellazulsz a barlangfürdõben. (+2 rugalmasság, +2 bûz/illat) Szaunázol egy kicsit. Fantasztikus érzés! (+2 minden elemi immunitásodra.) Tüskéidet és fegyvereidet a fenõgépnél élesíted (+4 fegyver sebzés). ( +3 tüskés bõr.) Megfürdesz a medencében, amely az óriásnövés termében található. Tested megduzzad! (+15 méret kör végéig.) Kikölcsönzöl egy szimpatikus álruhát. (+2 álcázás, +2 lopakodás) Gyakorolsz egy kicsit a lõtéren. (+2 lõfegyver, +2 gyorsaság) Imádkozol az õsök oltáránál (+10% lélekenergia). Szolgáid morálja is javul (+10%). Meglátogatod a szövetség kertjét. Menet közben botanikus gyûjteményed szaporodik: leszedsz 3 rémcserjét. Karbantartod szerszámaidat (+2 mászás, +2 zárnyitás). Kicseréled tapasztalataidat a tolvajcéhben (+2 lopás, +2 csapdaészlelés).
Megvizsgálod a szövetség kincseskamrájában levõ varázstárgyakat: a királynõ karkötõje (#496), xenóbõr karkötõ (#497), xenomorf csuklópánt (#498), xenomorf csuklópánt (#498), woorgard vért (#808), woorgard vért (#808). Búcsúzóul körülleng a mágustorony aurája.
[8 TVP-t használtál fel, maradt még 1094.]
[Automatikus zsákbarakás:] Berakod a zsákba: 3 rémcserje.

vv 92 261 155 72 több varázslat elmondása
[V 92 0 0:] Sajnálom, de nincs a birtokodban 92. tárgy.
[V 261 0 0:] Néhány rövid kézmozdulat után létrehozol egy szörnyismeret varázslatot. (-68 vp.)
[V 155 0 0:] Elmormolsz egy nagyobb erõpajzs varázslatot. (+103% védekezés.) (-24 vp.)
[V 72 0 0:] Lenyelsz 1 pontosság italát. ( +10 lõfegyver.)
[23 TVP-t használtál fel, maradt még 1071.]

szh 1 2 3 4 5 harcban résztvevõ szolgák beállítása
A halál apostola harcolni fog. A fagydémon harcolni fog. Az orgling szatócs harcolni fog. A ratifikátor harcolni fog. A szélfivér harcolni fog.
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 1071.]

be 30 meglátogatod a 30. épületet
Beugrasz a szövetségi arénába. A porond épp üres, lehetõséged van hát, hogy próbát tegyél! A lelátókon ülõ nézõk - legtöbbjük szövetségi társad - lelkesen biztatnak. Odakullogsz az arénamesterhez. Megtudod, hogy a legügyesebb arénaharcos Ursus Maritimus, a Remény Küldöttei szövetség tagja. A legerõsebb csoport, amit sikeresen legyõzött: egy mammut bika, egy szigonyvetõ, egy antimágikus plazmagömb, egy northeni tudós, egy tûzgyík, egy mahomohi és egy nohnetár. Szövetségetek legügyesebb arénaharcosa Kháron Dhorm Ragath. A legerõsebb csoport, amit sikeresen legyõzött: egy zizegõ poloskák, egy lávacsiga, egy láplidérc, 2 sötét xirnox és egy sötét elf harcos. A legügyesebb szövetség a Remény Küldöttei, amelynek tagjai összesen 12172 gyõzelmet arattak. A ti szövetségetek eddig 3887 gyõzelmet aratott. A kölcsönös üdvözlés és a belépõ, 5100 arany kifizetése után elmondod az arénamesternek, hogy a soron következõ torzszülöttekkel szeretnél harcolni. Rövid idõ alatt elõkészítik számodra a porondot. Ellenfeleid egy torz orgling (#301) [aura: imm.ktkt.méreg: 15, imm.mérg.gázra: 15.], egy kronorém (#81) [aura: imm.mérg.gázra: 4, tûzimmunitás: 4, IQ: 4.], egy bandita (#120) [aura: 3-as méretû 12-es szintû bal karom, 8-as bénító méreg, gyorsaság: 15.] és egy szárnyas bolhedor (#25) [aura: ügyesség: 5, imm.mérg.gázra: 3.].

*** 1. KÖR *** Felemelve a Maelfaron íját, a torz orglingot lövöd. (10 találattal 1179 sebzést okoztál.) A szélfivér felemeli a légzés hosszú íját, és a szárnyas bolhedor felé lõ. (5 lövéssel 216 ép-t sebzett.) A szárnyas bolhedor halálhörgés közepette a földre zuhan. Felemelve a dobótõrt, a bandita rád lõ. Mellé! A torz orgling megközelíti az orgling szatócsot. A fagydémon megközelíti a banditát. Az orgling szatócs megközelíti a torz orglingot. A ratifikátor a bandita felé mozog. Gyereide a kronorém irányába megy. A kronorém Gyereidét rohamozza. A torz orgling és az orgling szatócs egymással harcolnak. Az orgling szatócs kileheli lelkét. A fagydémon a banditát támadja. A bandita kileheli lelkét. A ratifikátor nem támad, mivel választott ellenfele már a földön van. Gyereide és a kronorém egymással harcolnak. A kronorém holtan terül el. Regenerálsz (+15 ép)
*** 2. KÖR *** A torz orglingot célzod, amikor a Maelfaron íjával lõsz. (13 lövéstõl 1936 ép-t sebzõdött.) A torz orgling kileheli lelkét.
[A csatában összesen 2499 sebzést okoztál, és 0 sebzést kaptál. Szolgáid ill. szövetségeseid által okozott/kapott sebzés: Gyereide: 154/0, a fagydémon: 70/0, az orgling szatócs: 0/300, a ratifikátor: 0/0, a szélfivér: 127/0.] Ismét látványosan gyõzedelmeskedtél. Nagy szikrázás közepette beléd áramlik némi lélekenergia (+12%). Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Szolgáidnak is jut 259%. Elrakod a zsákmányt, ami a sólyom gyalogos lándzsája, egy dobótõr, 2 bolhedor szárny, 68 arany és 5 haszontalan vacak. A ratifikátor kajával tömi magát. (+12% jóllakottság.) Gyereide habzsolja az ételt. (+4% jóllakottság.) A szélfivér zabál. (+12% jóllakottság.) Látványos gyõzelmed komoly elismerést váltott ki a nézõkbõl. (+1 hõsiesség pont, hírneved megnövekedett.) Aréna érdemérmed felizzik, transzformál, átváltozik. Az aréna holdkõ érme lett belõle!
[10 TVP-t használtál fel, maradt még 1061.]
[Automatikus zsákbarakás:] Berakod a zsákba: 5 haszontalan vacak.

v 265 610 265. varázslat elmondása
Varázshatalmad segítségével elmondasz egy torzszülött észlelését. Ellenfeled egy fekete drón (#610) [aura: szívósság: 40, méregelnyelés: 35.].
Elmorzsolsz 1 zöld esszenciát.
*** 1. KÖR *** Mormolsz a mágia különös nyelvén. Létrejött egy megszakítás! (-24 vp.) Mágikus erõd felhasználásával elõidézel egy hatalomvarázst. (+86 minden tulajdonságodra) (-13 vp.) Heves kézmozdulatok közepette a fekete drón elmormol egy csontolvadást. Megakadályoztad a varázslat létrejöttét. (-5 VP) A szélfivér a légzés hosszú íjával lövi a fekete drónt. (4 lövéssel 65 ép-t sebzett.) (a szélpajzs fogta fel a sebzés egy részét.) A fagydémon a fekete drón felé mozog. Gyereide a fekete drón felé mozog. A ratifikátor a fekete drónt rohamozza. A fagydémon a fekete drónt támadja. Gyereide a fekete drónt támadja. A ratifikátor a fekete drónt támadja.
*** 2. KÖR *** Heves kézmozdulatok közepette elvarázsolsz egy lélekfacsarást. A fekete drón 305 ép-t sebzõdik. (+68% lélekenergia.) (-14 vp.) A fekete drón elmond egy végsõ rothadás varázslatot. Megakadályoztad a varázslat létrejöttét. (-5 VP) A szélfivér a fekete drón irányába megy. A fagydémon a fekete drónt támadja. A szélfivér a fekete drónt támadja. A ratifikátor a fekete drónt támadja. Gyereide a fekete drónt támadja.
*** 3. KÖR *** Összegyûjtve a benned rejlõ mágikus energiákat, elvarázsolsz egy szellempörölyt. A fekete drón sebzõdik 498 ép-t. (-24 vp.) Összegyûjtve mágikus energiáit, a fekete drón elvarázsol egy végsõ rothadást. Megpróbálod megszakítani, sikertelenül. (-5 VP) A varázslat nem hatott rád. Gyereide rothadni kezd. A fagydémon rothadni kezd. A ratifikátor rothadni kezd. A szélfivér rothadni kezd. A fagydémon a fekete drónt támadja. A szélfivér a fekete drónt támadja. A fekete drón halálos sebet kapva a földre zuhan.
[A csatában összesen 803 sebzést okoztál, és 0 sebzést kaptál. Szolgáid ill. szövetségeseid által okozott/kapott sebzés: Gyereide: 77/0, a fagydémon: 244/0, a ratifikátor: 131/0, a szélfivér: 160/0.] Gyõztél! Apró villámok csapdosnak, miközben magadba szívod a lélekenergiát (+7%). Szolgáidnak is jut 168%. Magadhoz veszed a zsákmányt, ami egy lila esszencia és 132 arany. A szélfivér habzsolja az ételt. (+25% jóllakottság.) (-123 vp.)
[10 TVP-t használtál fel, maradt még 1051.]

szh 1 2 3 4 5 harcban résztvevõ szolgák beállítása
A halál apostola pihenni fog. A fagydémon pihenni fog. Az orgling szatócs pihenni fog. A ratifikátor pihenni fog. A szélfivér pihenni fog.
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 1051.]

k 258 291 425 303 377 32 kaland elvállalása
(258. kaland:) Visszatérsz az üveghegyhez. Húh, elég érdekes kalandnak látszik a megmászása! Óvatosan mászni kezdesz.
[Mászás próba 21-es küszöbre: sikeres] Keményen megizzadtál. Nemcsak arra kellett vigyázni, hogy le ne ess, hanem arra is, hogy a kristályok meg ne vágjanak.
Hirtelen mozgást észlelsz a szemed sarkából. Ellenfeled egy mimoid (#620) [aura: elkt.immunitás: 50, méret: 950, egészség: 10.].

*** 1. KÖR *** Megcélzod a mimoidot a Maelfaron íjával, és lõsz. (12 találattal 1920 sebzést okoztál.) A mimoid kileheli lelkét.
[A csatában összesen 1068 sebzést okoztál, és 0 sebzést kaptál.] Gyõzelmet arattál! Nagy szikrázás közepette beléd áramlik némi lélekenergia (+81%). Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Viszed, ami mozdítható: a szalamandra összetett íja és 150 arany.
Körbenézel, hátha találsz valami kincset - de sajnos nem.
A küldetést sikeresen végrehajtottad. Jutalmad 3 hõsiesség pont, 2 képességpont és 37% lélekenergia. (+1 erõ.) (+2% védekezés.) ( +1 méret, +1 rezisztencia, +1 áttörés.)

(291. kaland:) Megindulsz a sima falú, szûk barlangfolyosón. Sehol egy cseppkõ, még a padló is egyenletes! Rossz elõérzeted támad. Micsoda õrült látvány tárul a szemed elé! Három páternoszter kering körbe-körbe, különbözõ magasságokban. Innen be tudsz szállni az elsõbe, annak a tetejérõl átugrani a második aljára, annak a tetejérõl a harmadikra, és onnan pedig a magasan levõ párkányra, amely továbbvezet.
[Ügyesség próba 22-es küszöbre: sikeres] Nem sokat tétovázol, megkezded az ugrálást. Super Mariot megszégyenítõ ügyességgel jutsz fel a párkányra.
Egy vörösre mázolt, bezárt ajtót találsz. Ki kellene nyitni! Elõkapod álkulcs gyûjteményedet és az egyéb segédeszközöket, és nekilátsz, hogy kinyisd a zárat.
[Zárnyitás próba 20-as küszöbre: sikeres] Huh, ez most összejött. Az ajtó szélesre tárul.
Egy ketrec van itt, benne egy manapoid figyelõ. A ketrec mellett egy kondér, benne már víz fõ: nyilvánvaló, hogy valaki meg akarja fõzni a manapoid figyelõt! Máskor neked is vadászzsákmányt jelent, de most megesik rajta a szíved, és kiszabadítod. (Ha magasabb lenne a vezetõkészség szakértelmed, valószínûleg hozzád szegõdött volna.)
A küldetést sikeresen végrehajtottad. Jutalmad 2 hõsiesség pont és 95% lélekenergia. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. (+1 erõ.) (+2% védekezés.) ( +1 méret, +1 rezisztencia, +1 áttörés.)

(425. kaland:) Felkeresed a különös felfedezés helyszínét. Szerencsére eléggé eldugott volt, láthatóan nem zavarta meg senki. Óvatosan mászni kezdesz.
[Mászás próba 23-as küszöbre: sikeres] Felkapaszkodsz a sziklaperemre.
Hirtelen mozgást észlelsz a szemed sarkából. Ellenfeleid egy immuneodron (#638) [aura: elektr.lehelet: 150, ügyesség: 32.] és 2 immuneodron poronty (#639) [aura: 16-os méretû 30-as szintû jobb mancs, 50-es manaszívás, 16-os méretû 30-as szintû bal mancs, 50-es manaszívás, IQ: 12.].

*** 1. KÖR *** Maelfaron íjával meglövöd az immuneodront. (11 találattal 1758 sebzést okoztál.) Az immuneodron halálhörgés közepette a földre zuhan. Az 1. immuneodron poronty feléd rohan. A 2. immuneodron poronty odajön hozzád. Az 1. immuneodron poronty rád támad. Pofáját nagyra tátva harap fogával. Elhibázta. Benyom neked bal mancsával. El sem talált, haha. Megpróbál benyomni neked jobb mancsával. Mellétrafált a balfácán. A 2. immuneodron poronty rád veti magát. Pofáját nagyra tátva harap fogával. Mellé! Lekever egyet bal mancsával. El sem talált, haha. Odacsap neked jobb mancsával. Mellé!
*** 2. KÖR *** Mormolsz a mágia különös nyelvén. Létrejött egy a forrás érintése! (-5 vp.) Elõhívsz egy ellenáll.megtörése varázslatot. (-5 vp.) A 2. immuneodron poronty téged támad. Kitátja száját, harapni próbál fogával. Elhibázta. Lesújt rád bal mancsával. El sem talált, haha. Benyom neked jobb mancsával. Ez mellément. Az 1. immuneodron poronty rád veti magát. Kitátja száját, harapni próbál fogával. (1 ép-t sebzõdtél). Bõröd megsérült. ( -20 vastag bõr.) Megpróbál benyomni neked bal mancsával. Mellétrafált a balfácán. Odacsap neked jobb mancsával. El sem talált, haha. Regenerálsz (+1 ép)
*** 3. KÖR *** Az 1. immuneodron porontyot próbálod megsebezni. Villámokat köpsz. (404 ép-t sebeztél). Csodás illatod hatással van rá (30 sebzés). Az ellenállás áldozati tõrével támadsz. Nem találtál. Az 1. immuneodron poronty kileheli lelkét. A 2. immuneodron poronty rád támad. Acsarogva harapni próbál fogával. (1 ép-t sebzõdtél). Bõröd roncsolódik. ( -20 vastag bõr.) Odaken neked bal mancsával. Ez mellément. Lecsap rád jobb mancsával. (1 ép-t sebzõdtél). Elszívja 50 vp-det. Regenerálsz (+2 ép)
*** 4. KÖR *** Támadod a 2. immuneodron porontyot. Kitátod a szádat, és villámokat küldesz ellenfeledre. (386 ép-t sebeztél). Megérzi illatodat (30 sebzés). Az ellenállás áldozati tõrét forgatva támadsz. (36 ép-t sebeztél). A 2. immuneodron poronty kileheli lelkét.
[A csatában összesen 1900 sebzést okoztál, és 3 sebzést kaptál.] Gyõzelmet arattál! Nagy szikrázás közepette beléd áramlik némi lélekenergia (+143%). Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Összegyûjtöd a "kincset": 10 immuneodron pikkely, egy térképdarabka, 360 arany és egy haszontalan vacak.
Fáradtságodat siker koronázza! Kincsre bukkansz: 247 arany és a villám szöges pajzsa.
A küldetést sikeresen végrehajtottad. Jutalmad 3 hõsiesség pont, 2 képességpont és 37% lélekenergia. (+1 erõ.) (+2% védekezés.) ( +1 méret, +1 rezisztencia, +1 áttörés.)

(303. kaland:) Visszaérsz a kürtõhöz. Úgy tûnik, közel s távol nincs semmilyen más lejárat, ezért a meredek kürtõben kell lemásznod. Óvatosan, vigyázva mászol lefelé.
[Mászás próba 18-as küszöbre: sikeres] Ahogy leérkezel, bámészkodva nézel körül. Ragyogó, sárga cseppkövek vesznek körbe! Vajon honnét ered a fényük?
Ráébredsz, hogy nem vagy egyedül. Ellenfeled egy zengõ hanator (#623) [aura: bûz: 30, auraészlelés: 10.].
A meglepetés miatt a harc közeltávról indul.
*** 1. KÖR *** Mágikus erõd felhasználásával elõidézel egy lélekfacsarást. A zengõ hanator 303 ép-t sebzõdik. (+68% lélekenergia.) Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. (-14 vp.) A zengõ hanator rád támad. Odacsap neked jobb mancsával. (15 ép-t sebzõdtél). Inadba száll a bátorságod (-2 hõsi pont). Lekever egyet bal mancsával. (28 ép-t sebzõdtél). Inadba száll a bátorságod (-2 hõsi pont). Egy rúgást próbál jobb lábával. (25 ép-t sebzõdtél). Megpróbál felbuktatni bal lábával. (17 ép-t sebzõdtél). Nehezen bírod a szagát. (-8 ép.) Regenerálsz (+93 ép)
*** 2. KÖR *** Mormolsz a mágia különös nyelvén. Létrejött egy szellempöröly! A zengõ hanator 498 sebzést kap. (-24 vp.) A zengõ hanator rád támad. Lesújt rád jobb mancsával. (25 ép-t sebzõdtél). Inadba száll a bátorságod (-2 hõsi pont). Benyom neked bal mancsával. (25 ép-t sebzõdtél). Inadba száll a bátorságod (-2 hõsi pont). Lendít egy nagyot jobb lábával. (12 ép-t sebzõdtél). Rúg bal lábával. (18 ép-t sebzõdtél). Bûze zavar. (-7 ép.) Regenerálsz (+87 ép)
*** 3. KÖR *** Elõhívsz egy szellempöröly varázslatot. A zengõ hanator 498 ép-t sebzõdik. (-24 vp.) A zengõ hanator rád támad. Bever egyet jobb mancsával. (33 ép-t sebzõdtél). Inadba száll a bátorságod (-2 hõsi pont). Megpróbál benyomni neked bal mancsával. (25 ép-t sebzõdtél). Inadba száll a bátorságod (-2 hõsi pont). Egy rúgást próbál jobb lábával. (15 ép-t sebzõdtél). A hasadra céloz bal lábával. (20 ép-t sebzõdtél). Szagától fuldoklasz. (-8 ép.) Regenerálsz (+101 ép)
*** 4. KÖR *** Elmondasz egy szellempöröly varázslatot. A zengõ hanator elkerülte a varázslatot. (-24 vp.) A zengõ hanator rád veti magát. Megpróbál benyomni neked jobb mancsával. (30 ép-t sebzõdtél). Inadba száll a bátorságod (-2 hõsi pont). Lekever egyet bal mancsával. (27 ép-t sebzõdtél). Inadba száll a bátorságod (-2 hõsi pont). Lendít egy nagyot jobb lábával. (15 ép-t sebzõdtél). Elõrerúg bal lábával. (17 ép-t sebzõdtél). Bûze fojtogat. (-6 ép.) Regenerálsz (+95 ép)
*** 5. KÖR *** Mágikus erõd felhasználásával elõidézel egy szellempörölyt. A zengõ hanator sebzõdik 498 ép-t. (-24 vp.) A zengõ hanator holtan terül el.
[A csatában összesen 1705 sebzést okoztál, és 376 sebzést kaptál.] Gyõztél! Magadba szívod a megérdemelt jutalmat, a lélekenergiát (+91%). Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elrakod a zsákmányt, ami 110 arany. Megéheztél. Hozzálátsz az ételhez. (+17% jóllakottság.)
Reménykedsz, hogy nem fáradtál hiába, de úgy tûnik, mégis: nem találsz kincset.
A küldetést sikeresen végrehajtottad. Jutalmad 3 hõsiesség pont, 2 képességpont és 37% lélekenergia. (+1 erõ.) (+2% védekezés.) ( +1 méret, +1 rezisztencia, +1 áttörés.)

(377. kaland:) Hosszú kutatás után sikerül újra megtalálni a titkos ajtót, és kinyitni. Körültekintõen, kapaszkodva mászol le.
[Mászás próba 24-es küszöbre: sikeres] Leértél a meredek járat aljára.
Hangot hallasz, mire sarkon pördülsz. Éberségednek köszönhetõ, hogy a támadás nem lepett meg. Ellenfeleid 3 izzó energiagömb (#560) [aura: tüskés bõr: 15, imm.ktkt.méreg: 40, méregelnyelés: 80.].

*** 1. KÖR *** Az 1. izzó energiagömb megidézi a 4. izzó energiagömböt. A 3. izzó energiagömb megidézi az 5. izzó energiagömböt. A 2. izzó energiagömb megidézi a 6. izzó energiagömböt. Megindulsz a 6. izzó energiagömb felé. Már ott is vagy! A 6. izzó energiagömböt próbálod megsebezni. A levegõ megtelik elektromossággal, villámokat fújsz ellenfeledre. (397 ép-t sebeztél). Az ellenállás áldozati tõrével lesújtasz. Ez mellément.
*** 2. KÖR *** Megtámadod a 6. izzó energiagömböt. Kitátod a szádat, és villámokat küldesz ellenfeledre. (396 ép-t sebeztél). Az ellenállás áldozati tõrével lesújtasz. (36 ép-t sebeztél). A 6. izzó energiagömb holtan terül el. Az 1. izzó energiagömb rád támad. Az 1. izzó energiagömb villámokat köp feléd. (Ellenállsz a támadásnak.) A 3. izzó energiagömb rád támad. Kitátja száját, és villámokat küld feléd torkából. (A támadásnak nincs hatása.) A 2. izzó energiagömb rád támad. A 2. izzó energiagömb villámokat köp feléd. (A támadásnak nincs hatása.) Az 5. izzó energiagömb téged támad. Az 5. izzó energiagömb villámokat köp feléd. (A támadásnak nincs hatása.) A 4. izzó energiagömb rád támad. A 4. izzó energiagömb villámokat köp feléd. (A támadásnak nincs hatása.)
*** 3. KÖR *** Megtámadod az 5. izzó energiagömböt. Villámokat köpsz. (387 ép-t sebeztél). Az ellenállás áldozati tõrével próbálsz sebet ejteni ellenfeleden. Félrehajolt. A 4. izzó energiagömb téged támad. A 4. izzó energiagömb villámokat köp feléd. (Ellenállsz a támadásnak.) Az 5. izzó energiagömb rád veti magát. Kitátja száját, és villámokat küld feléd torkából. (Ellenállsz a támadásnak.) Az 1. izzó energiagömb rád támad. A levegõ megtelik elektromossággal, és villámok kezdenek szikrázni feléd. (Meg sem rezzensz.) A 2. izzó energiagömb rád veti magát. A levegõ megtelik elektromossággal, és villámok kezdenek szikrázni feléd. (Meg sem rezzensz.) A 3. izzó energiagömb téged támad. A levegõ megtelik elektromossággal, és villámok kezdenek szikrázni feléd. (A támadásnak nincs hatása.)
*** 4. KÖR *** Támadod az 5. izzó energiagömböt. Kitátod a szádat, és villámokat küldesz ellenfeledre. (386 ép-t sebeztél). Az ellenállás áldozati tõrét forgatva támadsz. (38 ép-t sebeztél). Az 5. izzó energiagömb halálhörgés közepette a földre zuhan. A 2. izzó energiagömb rád veti magát. A levegõ megtelik elektromossággal, és villámok kezdenek szikrázni feléd. (Meg sem rezzensz.) Az 1. izzó energiagömb téged támad. A levegõ megtelik elektromossággal, és villámok kezdenek szikrázni feléd. (Ellenállsz a támadásnak.) A 4. izzó energiagömb rád támad. A levegõ megtelik elektromossággal, és villámok kezdenek szikrázni feléd. (Ellenállsz a támadásnak.) A 3. izzó energiagömb téged támad. Kitátja száját, és villámokat küld feléd torkából. (A támadásnak nincs hatása.)
*** 5. KÖR *** A 4. izzó energiagömb megidézi a 7. izzó energiagömböt. Megtámadod a 2. izzó energiagömböt. A levegõ megtelik elektromossággal, villámokat fújsz ellenfeledre. (416 ép-t sebeztél). Az ellenállás áldozati tõrével próbálsz sebet ejteni ellenfeleden. (39 ép-t sebeztél). A 2. izzó energiagömb rád támad. A levegõ megtelik elektromossággal, és villámok kezdenek szikrázni feléd. (Meg sem rezzensz.) Az 1. izzó energiagömb téged támad. Kitátja száját, és villámokat küld feléd torkából. (Meg sem rezzensz.) A 3. izzó energiagömb téged támad. A levegõ megtelik elektromossággal, és villámok kezdenek szikrázni feléd. (A támadásnak nincs hatása.)
*** 6. KÖR *** A 2. izzó energiagömböt próbálod megsebezni. Villámokat köpsz. (405 ép-t sebeztél). Meglengetve az ellenállás áldozati tõrét, próbálsz lesújtani. El sem találtad. A 2. izzó energiagömb kileheli lelkét. Az 1. izzó energiagömb rád veti magát. Kitátja száját, és villámokat küld feléd torkából. (Ellenállsz a támadásnak.) A 3. izzó energiagömb rád támad. Kitátja száját, és villámokat küld feléd torkából. (Ellenállsz a támadásnak.) A 4. izzó energiagömb rád támad. Kitátja száját, és villámokat küld feléd torkából. (A támadásnak nincs hatása.) A 7. izzó energiagömb rád veti magát. A levegõ megtelik elektromossággal, és villámok kezdenek szikrázni feléd. (Meg sem rezzensz.)
*** 7. KÖR *** Támadod az 1. izzó energiagömböt. A levegõ megtelik elektromossággal, villámokat fújsz ellenfeledre. (417 ép-t sebeztél). Az ellenállás áldozati tõrével lesújtasz. Elhibáztad. A 4. izzó energiagömb rád támad. A 4. izzó energiagömb villámokat köp feléd. (Ellenállsz a támadásnak.) A 7. izzó energiagömb rád támad. A levegõ megtelik elektromossággal, és villámok kezdenek szikrázni feléd. (Ellenállsz a támadásnak.) Az 1. izzó energiagömb rád veti magát. A levegõ megtelik elektromossággal, és villámok kezdenek szikrázni feléd. (Ellenállsz a támadásnak.) A 3. izzó energiagömb rád veti magát. A levegõ megtelik elektromossággal, és villámok kezdenek szikrázni feléd. (A támadásnak nincs hatása.)
*** 8. KÖR *** Magadban motyogva, létrehozol egy kitartó lovat. ( +47 szívósság.) (-18 vp.) Magadban motyogva, létrehozol egy ellenáll.megtörését. (-5 vp.) Az 1. izzó energiagömb rád támad. A levegõ megtelik elektromossággal, és villámok kezdenek szikrázni feléd. (Ellenállsz a támadásnak.) A 7. izzó energiagömb rád támad. A 7. izzó energiagömb villámokat köp feléd. (Ellenállsz a támadásnak.) A 3. izzó energiagömb rád támad. A 3. izzó energiagömb villámokat köp feléd. (A támadásnak nincs hatása.) A 4. izzó energiagömb rád támad. A levegõ megtelik elektromossággal, és villámok kezdenek szikrázni feléd. (A támadásnak nincs hatása.)
*** 9. KÖR *** Az 1. izzó energiagömböt próbálod megsebezni. Kitátod a szádat, és villámokat küldesz ellenfeledre. (392 ép-t sebeztél). Az ellenállás áldozati tõrével próbálsz sebet ejteni ellenfeleden. (33 ép-t sebeztél). Az 1. izzó energiagömb hörögve elterül. A 7. izzó energiagömb téged támad. Kitátja száját, és villámokat küld feléd torkából. (Ellenállsz a támadásnak.) A 4. izzó energiagömb téged támad. A levegõ megtelik elektromossággal, és villámok kezdenek szikrázni feléd. (Meg sem rezzensz.) A 3. izzó energiagömb rád támad. Kitátja száját, és villámokat küld feléd torkából. (A támadásnak nincs hatása.)
*** 10. KÖR *** A 3. izzó energiagömböt próbálod megsebezni. A levegõ megtelik elektromossággal, villámokat fújsz ellenfeledre. (377 ép-t sebeztél). Meglengetve az ellenállás áldozati tõrét, próbálsz lesújtani. (40 ép-t sebeztél). A 3. izzó energiagömb rád támad. Kitátja száját, és villámokat küld feléd torkából. (Meg sem rezzensz.) A 4. izzó energiagömb rád veti magát. A levegõ megtelik elektromossággal, és villámok kezdenek szikrázni feléd. (Ellenállsz a támadásnak.) A 7. izzó energiagömb téged támad. Kitátja száját, és villámokat küld feléd torkából. (Meg sem rezzensz.)
*** 11. KÖR *** Megtámadod a 3. izzó energiagömböt. Villámokat köpsz. (430 ép-t sebeztél). Az ellenállás áldozati tõrét forgatva támadsz. El sem találtad. A 3. izzó energiagömb kileheli lelkét. A 4. izzó energiagömb téged támad. A 4. izzó energiagömb villámokat köp feléd. (Meg sem rezzensz.) A 7. izzó energiagömb rád veti magát. Kitátja száját, és villámokat küld feléd torkából. (Meg sem rezzensz.)
*** 12. KÖR *** A 4. izzó energiagömböt próbálod megsebezni. Villámokat köpsz. (376 ép-t sebeztél). Meglengetve az ellenállás áldozati tõrét, próbálsz lesújtani. Nem találtál. A 4. izzó energiagömb rád veti magát. A levegõ megtelik elektromossággal, és villámok kezdenek szikrázni feléd. (A támadásnak nincs hatása.) A 7. izzó energiagömb téged támad. A levegõ megtelik elektromossággal, és villámok kezdenek szikrázni feléd. (Meg sem rezzensz.)
*** 13. KÖR *** Megtámadod a 4. izzó energiagömböt. Villámokat köpsz. (397 ép-t sebeztél). Az ellenállás áldozati tõrével lesújtasz. (40 ép-t sebeztél). A 4. izzó energiagömb halálhörgés közepette a földre zuhan. A 7. izzó energiagömb téged támad. A 7. izzó energiagömb villámokat köp feléd. (Ellenállsz a támadásnak.)
*** 14. KÖR *** A 7. izzó energiagömböt próbálod megsebezni. Villámokat köpsz. (404 ép-t sebeztél). Az ellenállás áldozati tõrével próbálsz sebet ejteni ellenfeleden. Mellétrafáltál. A 7. izzó energiagömb téged támad. Kitátja száját, és villámokat küld feléd torkából. (A támadásnak nincs hatása.)
[A csatában összesen 4135 sebzést okoztál, és 0 sebzést kaptál.] A küzdelem eredménye döntetlen. A küldetéssel kudarcot vallottál (próbálkozhatsz vele késõbb újra).

(32. kaland:) Jelentkezel Héroszi Fiklésznél. Nem vesztegetitek az idõt, félrevonultok Fiklész laboratóriumába. Egész helyre kis kísérleti telepet dobott itt össze. Persze, a nagy eszére jellemzõ, csak most magyarázza el, hogy mire is lesz szükség: két xenópete, két kronogólem agyag, három éjpolip szív, két mored gyökér és egy õsgomba. Ezek elég gyakori holmik, biztos van nálad, ugye? Kiveszel a zsákból 57 mored gyökeret. Kiveszel a zsákból 44 õsgombát.
[Tárgyhasználat: 2 xenópete]
[Tárgyhasználat: 2 kronogólem agyag]
[Tárgyhasználat: 3 éjpolip szív]
[Tárgyhasználat: 2 mored gyökér]
[Tárgyhasználat: 1 õsgomba]
- Nagyszerû, te vagy az én galetkim, Agresszivi! Nézd, én is hoztam magammal a szükséges füvekbõl. - ezzel elédtol egy ládát, tele össze-visszadobált gyógyfüvekkel! Szakértõ legyen a talpán, aki ezt szét tudja válogatni!
[Gyógynövények próba 38-as küszöbre: 10 hõsiesség pont árán sikeres]
Hozzálátsz, és ha nem is két perc alatt, de azért szépen szétválogatod a füveket, külön tégelyekbe rakod, és mindegyiket felcímkézed. Na most hozzá lehet látni a kotyvasztáshoz! De van valami konkrét elképzelésed is, Fiklész, hogy mit csináljunk?
A boltos elõvarázsol a zsebébõl egy fölöttébb mocskos sárga pergament. Nekiállsz kibogarászni, mi van rá írva.
[Tanulás próba 35-ös küszöbre: 10 hõsiesség pont árán sikeres]
Elég nehezen, de sikerül megérteni az õsi receptet. Egy igencsak komplex folyamatot ír le, amely nyomán, ha igaz, létrehozhatjátok a Hegymély Frankensteinjét! Persze, annak engedelmes változatát. No, lássunk hozzá!
[Varázsitalfõzés próba 40-es küszöbre: 21 hõsiesség pont árán sikeres]
A kronogólem agyagból, az éjpolip szívekbõl és a xenópetékbõl (szerencsére még frissek) létrehozzátok az alakot. A füvekbõl varázsital készül, amely mozgásra bírja a hatalmas teremtményt. A maradék füvekkel beborítod a testét, márcsak azért is, hogy ne legyen annyira büdös. Most jön az utolsó lépés, szellemidézéssel életre kell kelteni. Csak el ne rontsad! Legalább 16-os szintû varázslat szükséges. Magadban motyogva, létrehozol egy szellemidézést. (-12 vp.)
A lény megrázza magát, és felkel. Nagyszerû? Nem lett egy kicsit nagy? És vajon mi biztosítja az engedelmességet? Errõl a varázstekercs nem rendelkezett. A növényi Frankenstein felemeli hatalmas karját, és egy mozdulattal lesöpri és összetöri a drága berendezéseket. Torkából mérges gáz száll fel, amitõl köhécselni kezdtek. Ennek fele se tréfa!
- Kicsinyem, keblemre! Én vagyok, a gazdid, nem ismersz meg? - gütyög neki Fiklész. A lény egy pillanatra a boltosra néz, aztán nekiesik. Csont reccsen, Fiklész száját csak egy halk sikoly hagyja el, és máris élettelen teste a padlóra zuhan. Ajjaj, hogy lesz ebbõl költözés jóváhagyásod? Mintha választásod lenne: az elementál most feléd fordul. Ellenfeled egy hatalmas fû-elementál (#648) [aura: mérg. lehelet: 60, 99-es méretû 75-ös szintû jobb mancs, 50-es roncsolás.].

*** 1. KÖR *** Maelfaron íjával meglövöd a hatalmas fû-elementált. (11 találattal 1761 sebzést okoztál.) A hatalmas fû-elementál feléd rohan. A hatalmas fû-elementál téged támad. Lecsap rád jobb mancsával. (118 ép-t sebzõdtél). Bõröd roncsolódik. ( -25 vastag bõr.) Benyom neked bal mancsával. (140 ép-t sebzõdtél). Inadba száll a bátorságod (-2 hõsi pont). Tekergetve suhint nyelvével. (13 ép-t sebzõdtél). Regenerálsz (+92 ép)
*** 2. KÖR *** Elmormolsz egy lélekfacsarás varázslatot. A hatalmas fû-elementál sebzõdik 330 ép-t. Lélekenergiát nyersz ki (+68%) Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. (-14 vp.) A hatalmas fû-elementál halálhörgés közepette a földre zuhan. Regenerálsz (+92 ép)
[A csatában összesen 2037 sebzést okoztál, és 271 sebzést kaptál.] Gyõztél! Magadba szívod a megérdemelt jutalmat, a lélekenergiát (+111%). Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Viszed, ami mozdítható: az ellenállás ametiszt fejpántja, egy elemi gomba, egy féregtüske, 11 drágakõ és egy haszontalan vacak. Hmm, talán enni kéne. A legfinomabb falatokkal kezdesz. (+22% jóllakottság.)
Ezt aztán sikerült szétkapnod, és a labor is romokban hever. Ezt jól megcsináltátok! Megfogod a boltos pulzusát, halványan ugyan, de érted. Szerencsére a gyógyításnak mestere vagy, és gyógyfû az van itt bõven, úgyhogy munkához látsz. Egy negyed óra múlva a boltos köhögve magához tér.
- A kicsinyem...?
- Az a szörny szétverte a labort, és majdnem magát is megölte. Legyen hálás, megmentettem az életét!
Fiklész még nincs teljesen magánál, elég sok idõbe beletelik, amíg sikerül megértetned vele, hogy egyszerûen nem volt más megoldás, a lényt el kellett pusztítani. Fiklésznek mégiscsak a dohu féregnél és a bohócmoladnál kellene maradnia. A nyomorult fickót végül berakod az ágyába, majd felkeresed késõbb, ha jobban lesz. (+30 képességpont.)
(+7 hõsiesség pont.)
[211 TVP-t használtál fel, maradt még 840.]
[Automatikus zsákbarakás:] Berakod a zsákba: 1 térképdarabka, 2 haszontalan vacak, 1 elemi gomba, 1 féregtüske. Berakod a zsákba: 55 mored gyökér, 43 õsgomba.

pta 132 132 132 132 132 pszi program elsõ 5 sorának beállítása
A pszi harc 1-5. köreire technikáid: 1. tudati méreg. 2. tudati méreg. 3. tudati méreg. 4. tudati méreg. 5. tudati méreg.
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 840.]

ee 25049 25095 23714 16500 29639 22035 sok-sok eladás
Ellátogatsz a helyi "fûszerárushoz". A boltban Fiklész nincs sehol, helyette egy csuklyás alak fogad.
- Miben segíthetek? - kérdi halk hangon. A csuklya alatt fekete bõr villan.
- Én Héroszi Fiklészt keresem. Még mindig gyengélkedik?
- Igen, sajnos gyengélkedik, kérem látogassa meg késõbb. - javasolja a fura alak. Ekkor egy nyögés hallasz a bolt hátuljából. A résnyire nyitva hagyott ajtó becsapódik, elvágva minden további kiszûrõdõ zaj útját. Hirtelen elõrehajolsz, és a fickó arcába bámulsz. Döbbenten látod, hogy egy ében arc, egy sötét elfé van elõtted!
- Ugye nincsenek faji elõítéleteid, testvér? - kérdi nyugodtan a sötétlelkû torzszülött. Húha, itt valami sötét dolog van készülõben! Fiklész nem kimondottan a barátod, de azért tenned kell valamit, ha esetleg torzszülöttek foglalták el a boltját, és tartják fogságban. És ráadásul gyorsan kell cselekedned! (33. kaland, összesen 45 TVP-t igényel.)
Automatikus eladás: Eladod a sólyom gyalogos lándzsáját 133 aranyért. Eladod a sün márványamulettjét 332 aranyért. Eladod a sün obszidián karkötõjét 493 aranyért. Eladod a villám fényes szimbólumát 339 aranyért. Eladod az elefánt koponya amulettjét 603 aranyért. Eladod a sólyom nehéz harci nyílpuskáját 367 aranyért. Eladod a tökéletesség nyársaló lándzsáját 506 aranyért.
[5 TVP-t használtál fel, maradt még 835.]

k 25 33 kaland elvállalása
Hazamész a boltból. (25. kaland:) Átsuhansz az asztrálba. Bár már nagyon messze vagy a testedtõl, mégis, valahogy érzed a sûrû szívdobbanásaidat. Gyorsan megszövöd a csapdát.
[Tárgyhasználat: 1 asztrálesszencia]
Az asztrálesszenciád lassan szétmorzsolod, és szõni kezded. Már van gyakorlatod, könnyebben megy, mint a múltkor.
[Ügyesség próba 43-as küszöbre: sikeres]
A csapda készen áll, reménykedsz benne, hogy képes lesz megtartani egy ilyen nagyhatalmú asztrális lényt is. Most pedig meg kell keresned egy megrontott myrakoid behemótot. Nem egy egyszerû feladat! Amikor nem hiányzik, akkor mindig a nyakadon termett egy, de ma bizos bujkálni fog mind.
[Nyomkeresés próba 45-ös küszöbre: sikeres]
Nyomra bukkansz! Követed.
[Szerencse próba 18-as küszöbre: 8 hõsiesség pont árán sikeres]
A nyom is jó volt, és szerencsés is vagy. Azért összeszorul a gyomrod, amikor az elõtted álló brutális összecsapásra gondolsz. Ráadásul még arra is ügyelned kell, hogy a teremtmény ne pusztuljon el! Pszi támadás ér az asztrális térbõl. Ellenfeled egy megrontott myr.behemót (#361) [aura: méret: 250, pszi támadás: 33.].

Kör Név Támadás Hatás PP / PE Név Támadás Hatás PP / PE
1. Agresszivi Tudati méreg +6 méreg (-6)164 (+0)220 Megrontott myr.behemót Mentális pajzs 3 körre (-26)139 (-6)169
2. Agresszivi Tudati méreg +6 méreg (-6)158 (+0)220 Megrontott myr.behemót Pszichikai csapás -40 ép (-30)109 (-12)157
3. Agresszivi Tudati méreg +6 méreg (-6)152 (+0)220 Megrontott myr.behemót Pszichikai csapás -40 ép (-36)73 (-18)139
4. Agresszivi Tudati méreg +7 méreg (-6)146 (+0)220 Megrontott myr.behemót Pszichikai csapás -40 ép (-43)30 (-25)114
5. Agresszivi Tudati méreg +7 méreg (-6)140 (+0)220 Megrontott myr.behemót Pszichikai csapás -40 ép (-30)0 (-32)82
6. Agresszivi Tudati méreg +7 méreg (-6)134 (+0)220 Megrontott myr.behemót semmi semmi (+0)0 (-39)43
7. Agresszivi Tudati méreg +7 méreg (-6)128 (+0)220 Megrontott myr.behemót semmi semmi (+0)0 (-43)0

Elméddel összezúztál minden ellenállást. Gyõztél! (+20% pszi támadás, +20% pszi energia.) Viszed, ami mozdítható: 2 myrakoid váladék.

(Feltételes gyógyítás tárggyal:) Morgan pálcájával meggyógyítod magad.
Na megvagy! Még íga, kábultan is viszolyogsz tõle. De várjunk csak, életben van még egyáltalán?
[Szerencse próba 23-as küszöbre: 17 hõsiesség pont árán sikeres]
Igen! Megpróbálod az ektoplazmáját foglyul ejteni a csapdával.
[Csapdakészítés próba 39-es küszöbre: 13 hõsiesség pont árán sikeres]
Siker! Most már csak egyetlen feladat van hátra, át kell vinned a valós világba. A múltkor, a möszével sikerült, most is menni fog.
[IQ próba 44-es küszöbre: 7 hõsiesség pont árán sikeres]
Odaát csapatnyi mentát várakozik. Mögöttük már kéken vibrál a portál, amely a kincstári felügyelõ fogadószobájába repít. Ykelogrith jól halhatóan fellélegzik, amikor meglát téged. De aztán aggodalom önti el az arcát.
- Ugye, életben van?
- Hát persze!
- Siessünk, mert nem fog sokáig megmaradni.
- Jöhetek én is? - kérded.
- Sajnálom, Agresszivi, de nehezebb dolgunk lenne veled. Maradj itt, pihend ki magad, te mindent megtettél!
Hát, úgy legyen! Megkönnyebbülten figyeled a portálban eltûnõ galetkiket. Te tényleg megtettél mindent, rajtad már nem fog múlni a dolog. Leheveredsz egy kényelmes ágyra (megfigyelted, hogy a legkényelmesebb fekvõhelyek az egész szinten mindig a Pszi Iskolában vannak), és közben jóízûen falatozol a kikészített finomságokból (+50% jóllakottság). Egy jó órát kell várakoznod, míg végül a pszionicisták visszatérnek. Derûs arcukról egybõl látod, hogy sikerrel jártak!
- A teremtmény nagyon meggyõzõ volt a felügyelõ számára, Agresszivi - újságolja Ykelogrith. - Csak láttad volna a fickó megnyúlt arcát! Egy asztrális teremetmény, itt, a való világban, amelyet mélyen megfertõzött az Ellenség rontása. Azonnal aláírta a támogatásokra vonatkozó papírokat a következõ öt évre! Hálás vagyok a segítségedért. Gyere, kortyolj bõséggel az iskola lélekenergia forrásából, és természetesen, megkapod tõlem az áldásodat a továbbköltözéshez! A Pszi Iskola kapuit pedig hamarosan megnyitjuk, most már nincs többé okunk a spórolásra.
(+50 képességpont.) (+10 hõsiesség pont.)

(33. kaland:) Felkeresed a helytartói palotát, ahol simán kiröhögnek. Még hogy torzszülöttek, itt? Egy órája voltak a boltban, és Fiklésznek semmi baja. Ugyan már!
Ezek szerint képzelõdtél volna? Sietsz a boltba, és tényleg, Fiklész ott áldogál.
- Mit adhatok? - kérdi faarccal.
- Látom, jobban van! Sikerült felépülni a múltkori balesetbõl, ezt örömmel látom...
- Mit adhatok? - kérdi megint faarccal.
- Tényleg Héroszi Fiklész vagy?
[Auraészlelés próba 35-ös küszöbre: sikeres]
- Dehogy vagy te, mocskos imposztor!
Ahogy támadásba lendülsz, a teremtmény megmutatja igazi arcát. Ellenfeled egy éjpolip (#633) [aura: bûz: 15, rezisztencia: 25, ügyesség: 50.].
Elmorzsolsz 1 manótotemet.
*** 1. KÖR *** Az éjpolipot célzod, amikor a Maelfaron íjával lõsz. (13 lövéstõl 1559 ép-t sebzõdött.) Az éjpolip kileheli lelkét.
[A csatában összesen 1406 sebzést okoztál, és 0 sebzést kaptál.] Gyõzelmet arattál! Apró villámok csapdosnak, miközben magadba szívod a lélekenergiát (+117%). Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Magadhoz veszed a zsákmányt, ami 2 éjpolip szív és egy haszontalan vacak. Összefut a nyál a szádban. A legfinomabb falatokkal kezdesz. (+23% jóllakottság.)
A legrosszabbtól tartasz, ezért berúgod az ajtót. Valami nagyon fájdalmas csapódik a képedbe. [200 életpontot sebzõdsz.]
(Feltételes gyógyítás:) narancs gyógyitalt használsz gyógyításra. Gyógyulsz 120 életpontot.
Nem törõdve a fájdalommal, begurulsz a hátsó raktárba, és rögtön harcrakész pozíciót veszel fel. Az elsõ dolog persze, amit meglátsz, a gúzsba kötött, felpeckelt szájú Fiklész. Szegény elég nyomorultul néz ki, ebben az állapotban nem nagyon tudott pihenni. A szoba sarkaiból torzszülöttek moccannak feléd. Ellenfeleid egy elit ében íjász (#628) [aura: 14-es méretû 35-ös szintû jobb mancs, 25-ös vámpirizáció, jéglehelet: 30.] és 2 arachnid harcos (#629) [aura: mágia: 36, 35-ös méretû 60-as szintû jobb karom, 50-es roncsolás.].

*** 1. KÖR *** Összegyûjtve a benned rejlõ mágikus energiákat, elvarázsolsz egy a forrás érintését. (-5 vp.) Ellõsz egy ellenáll.megtörése varázslatot. (-5 vp.) Az elit ében íjász téged céloz, amikor a halál fekete íjával lõ. Mellé! A 2. arachnid harcos máris elõtted terem! Az 1. arachnid harcos közelebb jön, hogy támadhasson. A 2. arachnid harcos téged támad. Gyorsan feléd lendít jobb karmával. (1 ép-t sebzõdtél). Bõröd megsérült. ( -25 vastag bõr.) Elõre szúr bal karmával. (10 ép-t sebzõdtél). Bõröd megsérült. ( -25 vastag bõr.) Megpróbálja beléd mélyeszteni csáprágóját. Mellé! Nehezen bírod a szagát. (-14 ép.) Az 1. arachnid harcos téged támad. Elõre szúr jobb karmával. Ez mellément. Feléd döf bal karmával. (32 ép-t sebzõdtél). Bõröd roncsolódik. ( -25 vastag bõr.) Csáprágóját próbálja beléd mélyeszteni. Félrehajoltál. Nehezen bírod a szagát. (-15 ép.) Az 1. arachnid harcos tombol. Regenerálsz (+92 ép)
*** 2. KÖR *** Varázshatalmad segítségével elmondasz egy elbájolást. Az 1. arachnid harcos csatasorba áll a te oldaladon. (-19 vp.) Az elit ében íjász téged céloz, amikor a halál fekete íjával lõ. Nem talált. Az 1. arachnid harcos az elit ében íjászt rohamozza. A 2. arachnid harcos rád támad. Odacsap neked jobb karmával. (60 ép-t sebzõdtél). Bõröd roncsolódik. ( -16 vastag bõr.) Feléd döf bal karmával. (73 ép-t sebzõdtél). Csáprágóját próbálja beléd mélyeszteni. Nem talált. Iszonyú szaga benyomással van rád. (-15 ép.) Az 1. arachnid harcos az elit ében íjászt támadja. Regenerálsz (+92 ép)
*** 3. KÖR *** Elõhívsz egy elbájolás varázslatot. A 2. arachnid harcos csatasorba áll a te oldaladon. (-19 vp.) Az elit ében íjász az 1. arachnid harcost lövi. (5 találattal 0 sebzést okozott.) A 2. arachnid harcos az elit ében íjász irányába megy. A 2. arachnid harcos az elit ében íjászt támadja. Az 1. arachnid harcos az elit ében íjászt támadja. Regenerálsz (+92 ép)
*** 4. KÖR *** Néhány rövid kézmozdulat után létrehozol egy lélekfacsarás varázslatot. Az elit ében íjász 297 sebzést kap. Lélekenergiát nyersz ki (+68%) Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. (-14 vp.) Az elit ében íjász kileheli lelkét. Regenerálsz (+24 ép)
[A csatában összesen 296 sebzést okoztál, és 220 sebzést kaptál.] Ismét látványosan gyõzedelmeskedtél. Apró villámok csapdosnak, miközben magadba szívod a lélekenergiát (+227%). Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elteszed a zsákmányt, ami a halál fekete íja, 124 arany és 2 haszontalan vacak. Uzsonnaidõ! Tömni kezded magadba a finomságokat. (+9% jóllakottság.)
Eloldozod a nyomorult boltos köteleit.
- Hát ez meg mi volt? - kérded tõle.
- Jajj, ne is mondd! Ezek a gonosz torzszülöttek betörtek hozzám milgandoltás után, megkötöztek, itt tartottak, ki tudja mit akartok. De tudod mit, kérdezd ki õket! - rúg bele a földön fekvõ sötét elfbe.
- Ezt már hiába... - mutatsz rá a nyilvánvalóra.
- Nos, nem tudom mi lehetett az aljas szándékuk, de szerencsére sikerült meghiúsítanod! Tényleg végtelenül le vagyok kötelezve neked! Ahogy ígértem, megkapod az áldásomat a továbbköltözéshez, de ennél többet is teszek, mivel ismét megmentetted az életemet. Adok egy tuti tippet! Mohesh, a templomi milgandgyújtogató, él-hal a xorex szivarért. Ez egy igen ritka luxusholmi itt, szerencsére, nekem van belõle készletem. Itt van egy csomag, tessék! Vigyél neki belõle, és a tenyeredbõl fog enni! Köszönök mindent még egyszer, és sok sikert a továbbköltözéshez! [ld. enc.]
(+13 képességpont.)
(+5 hõsiesség pont.)
[146 TVP-t használtál fel, maradt még 689.]
[Automatikus zsákbarakás:] Berakod a zsákba: 3 haszontalan vacak, 1 a halál fekete íja.

bb 9 7 4 több épület meglátogatása
[be 9:] A szint temploma egy cseppkövekkel teli, gyertyákkal kivilágított barlangban foglal helyet. Nagyon hangulatos! Áhítattal lépsz be. Papok fogadnak. Felkeresed a templomban Mohesht, a milgandgyújtogatót. Nem mondasz neki semmit, csak elhúzol az orra elõtt egy xorex szivart. A fickó szeme tágra nyílik, és rögtön rábök.
- Mit kérsz érte, testvér?
- Mondd meg te! Mit tudsz ajánlani?
Mohesh elõáll néhány ötlettel, de egyik sem túl szimpatikus. Tekintve, hogy mennyit szenvedtél a boltosért, fizetségnek egy elsõsegély csomag vagy néhány drágakõ nem túl meggyõzõ. Végül így szólsz:
- Hallottál már az õsi isteni szimbólumokról?
Mohesh biccent.
- Nos, ezek érdekelnének...
A pap elgondolkodik.
- Talán tudok egyet, de nem lesz egyszerû! Egyik misszionáriusunk egy fél évvel ezelõtt démoni teremtmények tanyáját fedezte fel. A lényeket megpróbáltuk kifüstölni, de túl sokan voltak. Az õ csarnokukban láttam egy halálfejes szimbólumot, egyik társam szerint a lények az erejüket is attól nyerték, talán ezért nem tudtuk megtörni õket. A helyet azóta széles ívben kerüljük, de talán, ha szerencséd van, a lények már elmentek, de a szimbólumot hátrahagyták!
Erre elég kevés esélyt látsz, de azért megkéred Mohesht, hogy írja le neked, hol található a hely. Megígéri, hogy részletes térképet rajzol, csak te se felejtsd el a szivart elhozni. (34. kaland, összesen 50 TVP-t igényel.)

[be 7:] Az elöljáró palotája a szint szívében, a többi fontos épület mellett található. Egy hatalmas és díszes kõépület, amely a többi építmény fölé emelkedik. Tisztelettel léped át kapuját. Ellátogatsz Mogorva Wangurfhoz. Õ örömmel fogad.
- Mi a helyzet, Agresszivi? Képzeld, a gigantoszaurusz ép és egészséges! Mágusaink kidolgozták az eljárást, amivel átmenetileg lecsökkenthetik a méretét és súlyát, így sokkal könnyebben szállítható, és ráadásul kevesebbet is eszik! Ha kell, akkor pedig visszanöveljük eredeti méretére, és máris bevethetõ! Hát nem csodálatos!
- De az, helytartó úr! - próbálsz lelkesedni.
- Te egy nagyon hasznos galetkim vagy, lassan nélkülözhetetlenné válsz. A következõ küldetéssel újabb õskõ szerzésére nyílik le...
- Bocsásson meg, uram! Minden tiszteletem az Öné, de tudja, azért engem legfõképp az inspirál, hogy továbbköltözhessek, és egy napon szembenézhessek az Ellenséggel. Az õskõ helyett nem lehetne inkább az áldását megkapnom a továbbköltözéshez?
Wangurf elgondolkodik.
- Kiváló galetki vagy, nem tudom, hogy tényleg készenállsz-e rá, hogy továbköltözz a kronoszintre, de az biztos, hogy megérdemled. Rendben, legyen! Még ezt az utolsó feladatot teljesíted, és megkapod az áldásomat! Az ügy eléggé kényes, ezért is fontos, hogy egy megbízható galetkire bízzam. Wigeti Zondelart a bírák szintjére kell kísértetnem, hogy ítélkezzenek felette. Elképzelhetõ, hogy a hívei közben megpróbálják kiszabadítani, vagy valaki hasonló attrocitás történik. Számos hûségs galetkim lesz a csapatban, te is egy leszel közülük. (36. kaland, összesen 195 TVP-t igényel.)

[be 4:] Meglátogatod a galetkik nagymúltú akadémiáját. Meglátogatod Hilfiggert.
- Üdvözlöm! Kedves akadémikus, gondolkodtam ezen a fehér sárkányfigura dolgon, de nem értem, hogy pontosan mit akar. Elmagyarázná nekem?
- Hát, azt hiszem, elég világos voltam a múltkor, de rendben, akkor adok egy kicsivel több segítséget, de ennyit és nem többet! A galetkik a vadászaton kívül sokmindennel foglalkoznak. Kalandoznak, elmennek a Legendák Völgyébe, felszíni tárgyak után kutatnak és hasonlók. Nos, nincs más dolgod, mint ezeket a megszokott dolgokat csinálni, és a figura elkezd sötétedni! Ha elakadsz, próbálj ki mindent, amit esetleg már régóta nem csináltál, keresd fel a szinten élõ galetkitársaidat, régészkedj, zenélj! Értve vagyok?
- Ühüm... (30. kaland, összesen 5 TVP-t igényel.)
[15 TVP-t használtál fel, maradt még 674.]

lv 8 8527 6069 5207 látogatás a Legendák Völgyébe
Többszemélyes parancs tárolásra került. Megjegyzés: 8527 még nem adta ki ezt a parancsot. 5207 még nem adta ki ezt a parancsot.
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 674.]

ism 5 a következõ parancs ismétlése 5 alkalommal

x 8 exkaváció, ásatás
Keresel a szint távoli végében egy elhagyatott, csontokkal teli barlangot, és nekilátsz, hogy aprólékos munkával régi leletek után kutass. A barlangfolyosó fala az egyik helyen be van omolva, mögötte feneketlen mélység tárul fel. Ahogy behallgatódzol, valamilyen hangot hallasz onnét. Hoppá, van odalent valami! Esetleg le lehetne mászni, ha van elég merszed... Nem most, rázod meg a fejed. (348. kaland, összköltsége 20 TVP.) Nocsak, mit találtál! 1 mézfû ! Óvatosan begyûjtöd. Nem foglalkozva tovább a faunával, hozzálátsz a régészeti feltáráshoz. Sajnálatos találkozás zökkent vissz a jelenbe. Ellenfeleid egy pulzáló õsklinoch (#613) [aura: elektr.lehelet: 120, gyorsaság: 55, vastag bõr: 5.] és 2 klinoch lárva (#611) [aura: egészség: 12, 14-es méretû 24-es szintû fog, 20-as kontaktméreg.].
Elmorzsolsz 1 lila esszenciát.
*** 1. KÖR *** Maelfaron íjával meglövöd a pulzáló õsklinochot. (13 lövéstõl 2022 ép-t sebzõdött.) A pulzáló õsklinoch halálhörgés közepette a földre zuhan. Az 1. klinoch lárva feléd rohan. A 2. klinoch lárva odajön hozzád. Az 1. klinoch lárva rád támad. Harapni próbál fogával. Nem talált. Állkapcsát csattogtatva, harapásra készül fogával. Hátraugrasz a támadás elõl. Ostorként csattant farkával. Ez mellément. A 2. klinoch lárva téged támad. Megpróbál megmarni fogával. Elhibázta. Harapni próbál fogával. (1 ép-t sebzõdtél). Megroggyansz, ahogy bénító méreg kerül véredbe. Gyengülsz (-30% támadás). Ostorként csattant farkával. Elhibázta. Regenerálsz (+1 ép)
*** 2. KÖR *** Megtámadod az 1. klinoch lárvát. Villámokat köpsz. (410 ép-t sebeztél). Fantasztikus illatod hat rá (29 sebzés). Meglengetve az ellenállás áldozati tõrét, próbálsz lesújtani. (38 ép-t sebeztél). Az 1. klinoch lárva kileheli lelkét. A 2. klinoch lárva rád támad. Állkapcsát csattogtatva, harapásra készül fogával. Ez mellément. Megpróbál megmarni fogával. Hátraugrasz a támadás elõl. Elõresuhint farkával. El sem talált, haha.
*** 3. KÖR *** Támadod a 2. klinoch lárvát. Kitátod a szádat, és villámokat küldesz ellenfeledre. (445 ép-t sebeztél). Illatozol (29 sebzés). Meglengetve az ellenállás áldozati tõrét, próbálsz lesújtani. (36 ép-t sebeztél). A 2. klinoch lárva halálos sebet kapva a földre zuhan.
[A csatában összesen 1691 sebzést okoztál, és 1 sebzést kaptál.] Gyõztél! Magadba szívod a megérdemelt jutalmat, a lélekenergiát (+119%). Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Magadhoz veszed a zsákmányt, ami egy zöld esszencia, egy kék esszencia, 351 arany és 3 haszontalan vacak. Folytatod a munkát, mintha mi sem történt volna. Hurrá! Kiástál valamit! Közelebbrõl is megvizsgálod: a teknõs szarvas sisakja. A sárkányfigura mágikusan felpulzál, és még sötétebb lesz.
[8 TVP-t használtál fel, maradt még 666.]
[Automatikus zsákbarakás:] Berakod a zsákba: 1 mézfû, 3 haszontalan vacak.

x 8 exkaváció, ásatás
Egy több száz évvel ezelõtt elhagyott barlangkomplexumba mész, tanulmányozni a falfeliratokat. Talán valamit megtudsz õseidrõl! Valamiben megakad a szemed. Nocsak, itt gyilkos boróka nõ! 1 darabot sikerül begyûjteni. Miután a zsebedbe gyûrted a növényt, hozzálátsz az igazi régészkedéshez. A legváratlanabb pillanatban ér támadás! Ellenfeled egy savas-mérgezõ izé (#632).

*** 1. KÖR *** Felemelve a Maelfaron íját, a savas-mérgezõ izét lövöd. (Nem roncsolható.) (13 találattal 2083 sebzést okoztál.) A savas-mérgezõ izé hörögve elterül.
[A csatában összesen 1533 sebzést okoztál, és 0 sebzést kaptál.] Gyõzelmet arattál! Nagy szikrázás közepette beléd áramlik némi lélekenergia (+119%). Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Magadhoz veszed a zsákmányt, ami a káosz fejedelmének nyaklánca, 129 arany és 2 haszontalan vacak. Ez bizony nem hiányzott! Hol is tartottál? Épen maradt csontokra bukkansz valamilyen humanoidtól. Lehet, hogy egy õsi galetki maradványai? (+3 õsi relikvia.)
[8 TVP-t használtál fel, maradt még 658.]
[Automatikus zsákbarakás:] Berakod a zsákba: 1 gyilkos boróka, 2 haszontalan vacak, 3 õsi relikvia.

x 8 exkaváció, ásatás
Régészeti kutatásba kezdesz az arra kijelölt területen. Már más kutatók is dolgoznak itt, de remélhetõleg te leszel az, aki talál is valamit! A falon, ami mellett elmész, szûk repedés húzódik meg. Beleszagolsz. Friss légáramlat jön lentrõl! Valami van odalent. És a repedés egy helyen nem annyira szûk, talán keresztül tudnád préselni magadat, és le tudnál mászni... Hát, egy kicsit veszélyesnek tûnik. (452. kaland, összköltsége 20 TVP.) Észreveszel 2 waarkint. Szakértõ módon leszeded. Folytatod a régészkedést. Sajnálatos találkozás zökkent vissz a jelenbe. Ellenfeled egy savas-mérgezõ izé (#632).

*** 1. KÖR *** Felemelve a Maelfaron íját, a savas-mérgezõ izét lövöd. (Nem roncsolható.) (13 találattal 2054 sebzést okoztál.) A savas-mérgezõ izé halálhörgés közepette a földre zuhan.
[A csatában összesen 1494 sebzést okoztál, és 0 sebzést kaptál.] Ezt a csatát te nyerted! Apró villámok csapdosnak, miközben magadba szívod a lélekenergiát (+119%). Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Magadhoz veszed a zsákmányt, ami 131 arany. Nos, hol is tartottál az ásatásban? Régi ruhák foszlányos maradványaira bukkansz. Az igazi tudósok biztos, hogy rengeteg érdekes dolgot tudnak ebbõl kideríteni. (+3 õsi relikvia.)
[8 TVP-t használtál fel, maradt még 650.]
[Automatikus zsákbarakás:] Berakod a zsákba: 2 waarkin, 3 õsi relikvia.

x 8 exkaváció, ásatás
Régészeti kutatásba kezdesz az arra kijelölt területen. Már más kutatók is dolgoznak itt, de remélhetõleg te leszel az, aki talál is valamit! Egy nyílást pillantasz meg a földön. Majdnem kikerülöd, mint egy egyszerû gödröt, de aztán megakad a pillantásod valamin. A gödör falába kapaszkodók vannak építve, és a mélybe vezetnek! Hmm... Valamilyen búvóhely, nem vitás. (307. kaland, összköltsége 25 TVP.) Menet közben botanikus gyûjteményed szaporodik: leszedsz 1 winropu mohát. Nem foglalkozva tovább a faunával, hozzálátsz a régészeti feltáráshoz. Hangot hallasz magad mögött. Megpördülsz. Ellenfeleid egy vibráló õsklinoch (#612) [aura: gyorsaság: 55, auraészlelés: 30.] és 2 klinoch lárva (#611) [aura: ügyesség: 16, 10-es méretû 24-es szintû farok, 20-as sebzõ méreg.].
Elmorzsolsz 1 lila esszenciát. A meglepetés miatt a harc közeltávról indul.
*** 1. KÖR *** Heves kézmozdulatok közepette elvarázsolsz egy ellenáll.megtörését. (-5 vp.) Mormolsz a mágia különös nyelvén. Létrejött egy hatalomvarázs! (+86 minden tulajdonságodra) (-13 vp.) Az 1. klinoch lárva feléd rohan. A 2. klinoch lárva máris elõtted terem! A vibráló õsklinoch rád támad. A vibráló õsklinoch tüzet lehel rád. (154 ép-t sebzõdtél). Az 1. klinoch lárva rád veti magát. Harapásra nyitja száját, támad fogával. Kacagsz a nevetséges próbálkozáson. Megpróbál megmarni fogával. Mellé! Rád vág farkával. Elkerülted. A 2. klinoch lárva rád támad. Acsarogva harapni próbál fogával. El sem talált, haha. Pofáját nagyra tátva harap fogával. Mellétrafált a balfácán. Meglóbálva zúz farkával. Elhibázta. Regenerálsz (+92 ép)
*** 2. KÖR *** Rúnákat rajzolsz a levegõbe, mire létrejön egy dermesztés. A vibráló õsklinoch megdermed. (-13 vp.) A 2. klinoch lárva rád veti magát. Acsarogva harapni próbál fogával. Elhibázta. Harapásra nyitja száját, támad fogával. Nem talált. Lesújt rád farkával. (1 ép-t sebzõdtél). Az 1. klinoch lárva rád támad. Acsarogva harapni próbál fogával. Elhibázta. Harapásra nyitja száját, támad fogával. Kacagsz a nevetséges próbálkozáson. Rád vág farkával. Mellé! Regenerálsz (+63 ép)
*** 3. KÖR *** Megtámadod az 1. klinoch lárvát. Villámokat köpsz. (420 ép-t sebeztél). Fantasztikus illatod hat rá (31 sebzés). Meglengetve az ellenállás áldozati tõrét, próbálsz lesújtani. Elkerülte. Az 1. klinoch lárva halálos sebet kapva a földre zuhan. A 2. klinoch lárva rád veti magát. Beléd próbál marni fogával. (1 ép-t sebzõdtél). Állkapcsát csattogtatva, harapásra készül fogával. (1 ép-t sebzõdtél). Bénító méreg gyengít. Gyengülsz (-30% támadás). Ostorként csattant farkával. (1 ép-t sebzõdtél). Regenerálsz (+3 ép)
*** 4. KÖR *** A 2. klinoch lárvát próbálod megsebezni. A levegõ megtelik elektromossággal, villámokat fújsz ellenfeledre. (404 ép-t sebeztél). Csodás illatod hatással van rá (32 sebzés). Az ellenállás áldozati tõrével támadsz. Nem találtál. A 2. klinoch lárva holtan terül el.
*** 5. KÖR *** Összegyûjtve a benned rejlõ mágikus energiákat, elvarázsolsz egy lélekfacsarást. A vibráló õsklinoch sebzõdik 299 ép-t. Lélekenergiát nyersz ki (+68%) (-14 vp.)
*** 6. KÖR *** Összegyûjtve a benned rejlõ mágikus energiákat, elvarázsolsz egy szellempörölyt. A vibráló õsklinoch 498 ép-t sebzõdik. (-24 vp.)
*** 7. KÖR *** Rúnákat rajzolsz a levegõbe, mire létrejön egy szellempöröly. A vibráló õsklinoch 498 ép-t sebzõdik. (-24 vp.) A vibráló õsklinoch holtan terül el.
[A csatában összesen 1695 sebzést okoztál, és 158 sebzést kaptál.] Ezt a csatát te nyerted! Magadba szívod a megérdemelt jutalmat, a lélekenergiát (+115%). Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elrakod a zsákmányt, ami egy klinoch karkötõ, a káosz hercegi tõre, egy zöld esszencia, egy kék esszencia és 176 arany. Ez bizony nem hiányzott! Hol is tartottál? Kõlapokat találsz, rajtuk nem írás, hanem valamiféle rajz van: egy térkép! Kétségtelenül a kinti világé - erdõk, hegyek, folyók vannak rajta a feliratok szerint! Ó, bárcsak te is láthatnád a kinti világot. (+1 õsi relikvia.)
[8 TVP-t használtál fel, maradt még 642.]
[Automatikus zsákbarakás:] Berakod a zsákba: 1 winropu moha, 1 õsi relikvia.

x 8 exkaváció, ásatás
Régészeti kutatásba kezdesz az arra kijelölt területen. Már más kutatók is dolgoznak itt, de remélhetõleg te leszel az, aki talál is valamit! Mintha csak virágot szednél, úgy gyûjtesz útközben 1 winropu mohát. Miután a zsebedbe gyûrted a növényt, hozzálátsz az igazi régészkedéshez. A fenébe, megzavartak! Ellenfeleid egy elit ében íjász (#628) [aura: imm. méregre: 15, nyomkeresés: 15.], egy arachnid harcos (#629) [aura: ügyesség: 45, 25-ös méretû 50-es szintû csáprágó, 38-as kontaktméreg.] és egy sötét elf papnõ (#619) [aura: 64-es feltámasztás, gyorsaság: 35.].

*** 1. KÖR *** Elõhívsz egy a forrás érintése varázslatot. (-5 vp.) Rúnákat rajzolsz a levegõbe, mire létrejön egy megszakítás. (-24 vp.) A halál fekete íjával meglõ téged az elit ében íjász. (0 sebzést okozott.) A sötét elf papnõ elmond egy életszívás varázslatot. Megpróbálod megszakítani, sikertelenül. (-5 VP) A varázslat visszafordul elmondójára! A sötét elf papnõ rezisztálja. Az arachnid harcos feléd mozog. Az arachnid harcos rád veti magát. Feléd üt jobb karmával. (1 ép-t sebzõdtél). Bõröd roncsolódik. ( -25 vastag bõr.) Gyorsan feléd lendít bal karmával. (11 ép-t sebzõdtél). Bõröd megsérült. ( -25 vastag bõr.) Harapni próbál. Félrehajoltál. Nehezen bírod a szagát. (-15 ép.) Regenerálsz (+27 ép)
*** 2. KÖR *** Mormolsz a mágia különös nyelvén. Létrejött egy ellenáll.megtörése! (-5 vp.) Mormolsz a mágia különös nyelvén. Létrejött egy hatalomvarázs! (+86 minden tulajdonságodra) (-13 vp.) Az elit ében íjász téged céloz, amikor a halál fekete íjával lõ. Nem talált. A sötét elf papnõ a mágia különös nyelvén mormol. Létrejött egy életszívás! Megakadályoztad a varázslat létrejöttét. (-5 VP) Az arachnid harcos rád támad. Elõre szúr jobb karmával. (40 ép-t sebzõdtél). Roncsoló sebzés! ( -25 vastag bõr.) Rád vág bal karmával. Félrehajoltál. A csáprágójával támad. Elhibázta. Bûze nehezen elviselhetõ számodra. (-13 ép.) Az arachnid harcos tombol. Regenerálsz (+53 ép)
*** 3. KÖR *** Mormolsz a mágia különös nyelvén. Létrejött egy lélekfacsarás! Az elit ében íjász 303 sebzést kap. (+68% lélekenergia.) Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Az arachnid harcos 318 ép-t sebzõdik. Lélekenergiát nyersz ki (+45%) Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. A sötét elf papnõ 299 sebzést kap. (+22% lélekenergia.) (-14 vp.) Felemelve a halál fekete íját, az elit ében íjász rád lõ. Mellé! A sötét elf papnõ varázshatalma segítségével elmond egy gyógyító szélt. Megakadályoztad a varázslat létrejöttét. (-5 VP) Heves kézmozdulatok közepette a sötét elf papnõ elmormol egy gyógyító szellõt. Megpróbálod megszakítani, sikertelenül. (-5 VP) Az elit ében íjász visszanyer 125 életpontot. Gyógyítja az arachnid harcost (+121 ép). A sötét elf papnõ visszanyer 130 életpontot. Az arachnid harcos téged támad. Rád vág jobb karmával. Ez mellément. Gyorsan feléd lendít bal karmával. Hátraugrasz a támadás elõl. Marni próbál. Félrehajoltál. Bûze zavar. (-14 ép.) Az arachnid harcos tombol. Regenerálsz (+14 ép)
*** 4. KÖR *** Mormolsz a mágia különös nyelvén. Létrejött egy elbájolás! Az arachnid harcos csatasorba áll a te oldaladon. (-19 vp.) Az elit ében íjász téged céloz, amikor a halál fekete íjával lõ. Mellé! Heves kézmozdulatok közepette a sötét elf papnõ elmormol egy gyógyító szélt. Megpróbálod megszakítani, sikertelenül. (-5 VP) Az elit ében íjász gyógyul 118 ép-t. A sötét elf papnõ visszanyer 136 életpontot. Az arachnid harcos az elit ében íjász irányába megy. Az arachnid harcos az elit ében íjászt támadja. az elit ében íjász kontaktméreg áldozata lett. Az elit ében íjász halálhörgés közepette a földre zuhan.
*** 5. KÖR *** Varázshatalmad segítségével elmondasz egy dermesztést. A sötét elf papnõ megdermed. (-13 vp.) Az arachnid harcos a sötét elf papnõt támadja.
*** 6. KÖR *** Összegyûjtve a benned rejlõ mágikus energiákat, elvarázsolsz egy direkt kontaktust. A sötét elf papnõ megúszta! (-29 vp.) Az arachnid harcos a sötét elf papnõt támadja.
*** 7. KÖR *** Elmormolsz egy direkt kontaktus varázslatot. A sötét elf papnõ megúszta! (-29 vp.) Az arachnid harcos a sötét elf papnõt támadja.
*** 8. KÖR *** Összegyûjtve a benned rejlõ mágikus energiákat, elvarázsolsz egy kitartó lovat. ( +47 szívósság.) (-18 vp.) Az arachnid harcos a sötét elf papnõt támadja.
*** 9. KÖR *** Elõhívsz egy direkt kontaktus varázslatot. A sötét elf papnõ ellenállt a varázslatnak. (-29 vp.) Az arachnid harcos a sötét elf papnõt támadja.
*** 10. KÖR *** Elõhívsz egy direkt kontaktus varázslatot. A sötét elf papnõ megúszta! (-29 vp.) Az arachnid harcos a sötét elf papnõt támadja.
*** 11. KÖR *** Varázshatalmad segítségével elmondasz egy direkt kontaktust. A sötét elf papnõ ellenállt a varázslatnak. (-29 vp.) Az arachnid harcos a sötét elf papnõt támadja. a sötét elf papnõ testébe kontaktméreg hatol. A sötét elf papnõ holtan terül el.
[A csatában összesen 920 sebzést okoztál, és 94 sebzést kaptál.] Ezt a csatát te nyerted! Nagy szikrázás közepette beléd áramlik némi lélekenergia (+160%). Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Magadhoz veszed a zsákmányt, ami a halál fekete íja, egy energiaital és 244 arany. Uzsonnaidõ! Hozzálátsz az ételhez. (+9% jóllakottság.) Nos, hol is tartottál az ásatásban? Nocsak, egy írás! Minden tudásodat felhasználva, kiböngészed: 369. Az ismert világ tudósai egymásra mutogatva keresik az okát az iszonyatos Drakolder inváziónak. Szinte mindenki egyetért abban, hogy a létsíkok közötti korlátlan utazgatás eredményeképp maradtak nyitva õrizetlenül bizonyos kapuk, amelyek a sötét armada legpusztítóbb katonáit hozták a világunkba. Végül közös egyezmény születik, amely erõteljesen korlátozza a létsíkok közötti utazást, és a dimenziókapuk létrehozását megtiltja.
[8 TVP-t használtál fel, maradt még 634.]
[Automatikus zsákbarakás:] Berakod a zsákba: 1 winropu moha, 1 a halál fekete íja.

mak 1 1. makró definiálása/hívása

ism 5 a következõ parancs ismétlése 5 alkalommal

x 8 exkaváció, ásatás
Régészeti kutatásba kezdesz az arra kijelölt területen. Már más kutatók is dolgoznak itt, de remélhetõleg te leszel az, aki talál is valamit! Egy másfél méter átmérõjû, faajtóval lezárt nyílást látsz meg. A fát már elég régóta nem használják építõanyagként, ezért hamar kitalálod, hogy ez nyilván egy életképtelensége miatt kihalt faj képviselõjének, egy hobbitnak a tanyája lehet. Vajon milyen torzszülött tanyázik most odabent? Maradt valami a hobbit kincsekbõl? (371. kaland, összköltsége 5 TVP.) [Figyelem: a kaland során követõt szerezhetsz!] Útközben észreveszel egy muskilt. Fáradtságod nem kímélve, megközelíted, és sikeresen begyûjtesz 1 darabot. Folytatod a lelet feltárását. Fémdarabokat találsz. Egy vagy több õsi páncélzat maradványai. Hosszasan dolgozol, amíg összeilleszted õket. (+1 õsi relikvia.)
[8 TVP-t használtál fel, maradt még 626.]
[Automatikus zsákbarakás:] Berakod a zsákba: 1 muskil, 1 õsi relikvia.

x 8 exkaváció, ásatás
Egy több száz éve elhagyatott barlangot választasz az ásatás színhelyéül: régen állítólag itt éltek õseitek vezetõi. Talán találsz valami érdekeset! Utad során megpillantasz egy furcsa halmot, amelyen fehér, páfrányszerû növények nõnek. A halom teteje olyan magasan van, hogy nem látod, de esetleg érdemes lenne megpróbálni felmászni rá, hátha van odafent valami érdekes. (433. kaland, összköltsége 20 TVP.) Mintha csak virágot szednél, úgy gyûjtesz útközben 1 winropu mohát. Miután a zsebedbe gyûrted a növényt, hozzálátsz az igazi régészkedéshez. Hurrá! Kiástál valamit! Közelebbrõl is megvizsgálod: a villám díszes köntöse.
[8 TVP-t használtál fel, maradt még 618.]
[Automatikus zsákbarakás:] Berakod a zsákba: 1 winropu moha.

x 8 exkaváció, ásatás
Egy több száz évvel ezelõtt elhagyott barlangkomplexumba mész, tanulmányozni a falfeliratokat. Talán valamit megtudsz õseidrõl! Meglátsz valamit a fal tövében. Hohó, ez xita uborka ! Leszedsz 1 adagot. Folytatod a régészkedést. A fenébe, megzavartak! Ellenfeleid 2 kék krazit (#600) [aura: bûz: 10, erõ: 30.].

*** 1. KÖR *** Felemelve a Maelfaron íját, az 1. kék krazitot lövöd. (12 lövéstõl 1850 ép-t sebzõdött.) Az 1. kék krazit halálos sebet kapva a földre zuhan. A 2. kék krazit feléd mozog. A 2. kék krazit rád támad. Kitátja száját, és beborít jeges leheletével! (52 ép-t sebzõdtél). Regenerálsz (+52 ép)
*** 2. KÖR *** Rúnákat rajzolsz a levegõbe, mire létrejön egy ellenáll.megtörése. (-5 vp.) Elõhívsz egy hatalomvarázs varázslatot. (+86 minden tulajdonságodra) (-13 vp.) A 2. kék krazit rád támad. Kitátja száját, és beborít jeges leheletével! (48 ép-t sebzõdtél). Regenerálsz (+48 ép)
*** 3. KÖR *** Elõhívsz egy dermesztés varázslatot. A 2. kék krazit megdermed. (-13 vp.)
*** 4. KÖR *** Elmormolsz egy lélekfacsarás varázslatot. A 2. kék krazit 311 sebzést kap. Lélekenergiát nyersz ki (+68%) Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. (-14 vp.) A 2. kék krazit regenerálódik.
*** 5. KÖR *** Elmormolsz egy direkt kontaktus varázslatot. A 2. kék krazit elvesztette összes varázspontját. (-298 VP) A 2. kék krazit regenerálódik.
*** 6. KÖR *** Varázshatalmad segítségével elmondasz egy szellempörölyt. A 2. kék krazit 498 ép-t sebzõdik. (-24 vp.) A 2. kék krazit regenerálódik.
*** 7. KÖR *** Mormolsz a mágia különös nyelvén. Létrejött egy szellempöröly! A 2. kék krazit 498 sebzést kap. (-24 vp.) A 2. kék krazit halálos sebet kapva a földre zuhan.
[A csatában összesen 1988 sebzést okoztál, és 100 sebzést kaptál.] Gyõztél! Magadba szívod a megérdemelt jutalmat, a lélekenergiát (+159%). Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Összegyûjtöd a "kincset": 2 kék esszencia, 186 arany és 2 haszontalan vacak. Hát, erre a támadásra nem volt nagy szükség! Tovább dolgozol. Épen maradt csontokra bukkansz valamilyen humanoidtól. Lehet, hogy egy õsi galetki maradványai? (+1 õsi relikvia.)
[8 TVP-t használtál fel, maradt még 610.]
[Automatikus zsákbarakás:] Berakod a zsákba: 1 xita uborka, 2 haszontalan vacak, 1 õsi relikvia.

x 8 exkaváció, ásatás
Felvonulsz a felsõ barlangokba, és hozzálátsz, hogy õsi maradványok, régészeti leletek után kutass. Egy nyílást pillantasz meg a földön. Egy alattad levõ barlangfolyosóra vezet. Mentálisan elõhívod, hogy mit tudsz a környékrõl. Nem, nem ismersz járatot, amelyik ez alatt húzódna! Tehát ez valamilyen titkos barlang lesz. Talán érdemes majd megvizsgálni! Persze némi ügyességet igényel, hogy azon a nyíláson le tudj mászni... (362. kaland, összköltsége 20 TVP.) Mintha csak virágot szednél, úgy gyûjtesz útközben 1 csótánylábat. Folytatod a lelet feltárását. Micsoda furcsaság - egy teljesen átlátszó, lapos, vékony és sima kõdarab! Vajon mire használhatták? (+1 õsi relikvia.)
[8 TVP-t használtál fel, maradt még 602.]
[Automatikus zsákbarakás:] Berakod a zsákba: 1 csótányláb, 1 õsi relikvia.

x 8 exkaváció, ásatás
Keresel a szint távoli végében egy elhagyatott, csontokkal teli barlangot, és nekilátsz, hogy aprólékos munkával régi leletek után kutass. Meglátsz valamit a fal tövében. Hohó, ez tokin kaktusz ! Leszedsz 2 adagot. Folytatod a régészkedést. Rúnákra bukkansz, õseid írására. Szerencsére elég képzett vagy, így el tudod olvasni: 366.3. A Drakolder inváziós támadást más síkról megidézett Tguarkhanok ezrei támogatják. A halhatatlan démonok elpusztítása felülmúlja azoknak az erejét, akik eddig még képesek voltak a varkaudarokkal és egyéb evilági lényekkel szembeszállni. A támadók elérik a csatornát, de a menekülõk lerombolják maguk mögött az összes hidat.
[8 TVP-t használtál fel, maradt még 594.]
[Automatikus zsákbarakás:] Berakod a zsákba: 2 tokin kaktusz.

ism 4 a következõ parancs ismétlése 4 alkalommal

vd 625 vadászat
[Vortexkígyó torzszülöttet próbálsz elejteni.] Megéheztél, itt az ideje egy vadászatnak. Rövid séta után elérkezel egy ösvényhez, amely a torzszülöttek sötét világába vezet. Tétovázás nélkül haladsz tovább. A távolból kiáltások, robbanások hangja szûrõdik el hozzád, egy borzalmas halálsikoly, aztán néma csend. Ahogy mész elõre, fényt pillantasz meg magad elõtt. Ahogy közeledsz, a fény erõsödik, a végén el kell takarnod a szemed egy idõre! Amikor újra körül tudsz nézni, megdöbbensz. Valahol a hegy felszínének közelében lehetsz, és a barlang, ami elõtted van, beomlott, és most nyitva áll, kívülrõl besüt a nap vörös fénye! Riaszt a kalandvágy, de ugyanakkor kíváncsi is vagy, ha csak egy rövid idõre is, szívesen kimásznál. (476. kaland, összköltsége 20 TVP.) Útközben észreveszel egy ragálygombát. Fáradtságod nem kímélve, megközelíted, és sikeresen begyûjtesz 1 darabot. Szimatot fogva, elindulsz egy folyosón. A folyosó végén egy torzszülött fészek van! Ellenfeleid egy vortexkígyó (#625) [aura: szívósság: 60, 45-ös õsvortex, mágia: 73.] és 3 csontváz szolga (#506) [aura: méret: 309, 20-as méretû 27-es szintû jobb mancs.].

*** 1. KÖR *** Elõhívsz egy megszakítás varázslatot. (-24 vp.) Magadban motyogva, létrehozol egy hatalomvarázst. (+86 minden tulajdonságodra) (-13 vp.) A vortexkígyó elmond egy ellenáll.megtörése varázslatot. Megakadályoztad a varázslat létrejöttét. (-5 VP) Néhány rövid kézmozdulat után a vortexkígyó létrehoz egy sötétség varázslatot. Megakadályoztad a varázslat létrejöttét. (-5 VP) A 2. csontváz szolga máris elõtted terem! Az 1. csontváz szolga feléd mozog. A 3. csontváz szolga feléd mozog. A 2. csontváz szolga téged támad. Feléd üt jobb mancsával. Mellétrafált a balfácán. Odacsap neked bal mancsával. Hátraugrasz a támadás elõl. Az 1. csontváz szolga rád támad. Megpróbál benyomni neked jobb mancsával. (1 ép-t sebzõdtél). Megpróbál benyomni neked bal mancsával. Kacagsz a nevetséges próbálkozáson. A 3. csontváz szolga rád támad. Ütni próbál jobb mancsával. (1 ép-t sebzõdtél). Bever egyet bal mancsával. Hátraugrasz a támadás elõl. Regenerálsz (+2 ép)
*** 2. KÖR *** Néhány rövid kézmozdulat után létrehozol egy a forrás érintése varázslatot. (-5 vp.) Heves kézmozdulatok közepette elvarázsolsz egy ellenáll.megtörését. (-5 vp.) A vortexkígyó ellõ egy ellenáll.megtörése varázslatot. Megakadályoztad a varázslat létrejöttét. (-5 VP) A vortexkígyó elõhív egy sötétség varázslatot. Megakadályoztad a varázslat létrejöttét. (-5 VP) A 2. csontváz szolga rád veti magát. Benyom neked jobb mancsával. Elkerülted. Odaken neked bal mancsával. Félrehajoltál. A 3. csontváz szolga rád veti magát. Odacsap neked jobb mancsával. (1 ép-t sebzõdtél). Bever egyet bal mancsával. Mellétrafált a balfácán. Az 1. csontváz szolga téged támad. Feléd üt jobb mancsával. Mellé! Benyom neked bal mancsával. Félrehajoltál. Regenerálsz (+1 ép)
*** 3. KÖR *** Ellõsz egy lélekfacsarás varázslatot. A vortexkígyó 304 sebzést kap. Lélekenergiát nyersz ki (+68%) Az 1. csontváz szolga sebzõdik 290 ép-t. (+45% lélekenergia.) Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. A 2. csontváz szolga 287 ép-t sebzõdik. (+22% lélekenergia.) A 3. csontváz szolga 326 sebzést kap. (-14 vp.) A 3. csontváz szolga holtan terül el. A vortexkígyó elmond egy ellenáll.megtörése varázslatot. Megpróbálod megszakítani, sikertelenül. (-5 VP) A vortexkígyó elõhív egy sötétség varázslatot. Megakadályoztad a varázslat létrejöttét. (-5 VP) Az 1. csontváz szolga rád veti magát. Lekever egyet jobb mancsával. Mellétrafált a balfácán. Megpróbál benyomni neked bal mancsával. Elkerülted. A 2. csontváz szolga rád veti magát. Benyom neked jobb mancsával. El sem talált, haha. Lecsap rád bal mancsával. Mellétrafált a balfácán.
*** 4. KÖR *** Elõhívsz egy szellempöröly varázslatot. A vortexkígyó 498 sebzést kap. (-24 vp.) A vortexkígyó elmormol egy mérges csípés varázslatot. Megakadályoztad a varázslat létrejöttét. (-5 VP) Az 1. csontváz szolga téged támad. Ütni próbál jobb mancsával. (1 ép-t sebzõdtél). Odaken neked bal mancsával. (1 ép-t sebzõdtél). A 2. csontváz szolga rád veti magát. Ütni próbál jobb mancsával. Hátraugrasz a támadás elõl. Lekever egyet bal mancsával. (1 ép-t sebzõdtél). Regenerálsz (+3 ép)
*** 5. KÖR *** Néhány rövid kézmozdulat után létrehozol egy szellempöröly varázslatot. A vortexkígyó sebzõdik 498 ép-t. (-24 vp.) A vortexkígyó holtan terül el. A 2. csontváz szolga rád veti magát. Megpróbál benyomni neked jobb mancsával. Ez mellément. Bever egyet bal mancsával. (1 ép-t sebzõdtél). Az 1. csontváz szolga rád veti magát. Benyom neked jobb mancsával. Mellé! Odaken neked bal mancsával. El sem talált, haha. Regenerálsz (+1 ép)
*** 6. KÖR *** Elmormolsz egy szellempöröly varázslatot. A 2. csontváz szolga sebzõdik 498 ép-t. (-24 vp.) A 2. csontváz szolga hörögve elterül. Az 1. csontváz szolga rád veti magát. Ütni próbál jobb mancsával. Elkerülted. Odaken neked bal mancsával. Elkerülted.
*** 7. KÖR *** Néhány rövid kézmozdulat után létrehozol egy szellempöröly varázslatot. Az 1. csontváz szolga 498 sebzést kap. (-24 vp.) Az 1. csontváz szolga halálhörgés közepette a földre zuhan.
[A csatában összesen 2386 sebzést okoztál, és 7 sebzést kaptál.] Gyõzelmet arattál! Magadba szívod a megérdemelt jutalmat, a lélekenergiát (+160%). Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elteszed a zsákmányt, ami az angyalok keresztszimbóluma, 18 drágakõ, 147 arany és egy haszontalan vacak.
[8 TVP-t használtál fel, maradt még 586.]
[Automatikus zsákbarakás:] Berakod a zsákba: 1 ragálygomba, 1 haszontalan vacak.

vd 625 vadászat
[Vortexkígyó torzszülöttet próbálsz elejteni.] Úgy érzed, jó móka lenne most vadászni egyet. Az egyik kevésbé ismert, de ezért vadakban gazdag terület pont az északi nordemil-liget alatt fekszik. A sûrûn növõ, fehér gombaszerû növények között neked is idõbe telik, amíg megtalálod a lejáratot, és leereszkedsz. Megérkeztél az alsó szintekre! Lábadnál a csatorna szennyvize csordogál. Nocsak, mit találtál! 1 ehorapin ! Óvatosan begyûjtöd. Vadászösztöneid mentenek meg attól, hogy egy fentrõl gurított szikla ne zúzzon agyon. Harcra készen, megfordulsz. Ellenfeleid 7 orgling kártevõ (#640) [aura: mágia: 12, ügyesség: 18, bûz: 8.].

*** 1. KÖR *** A 6. orgling kártevõt célzod, amikor a Maelfaron íjával lõsz. (13 lövéstõl 1956 ép-t sebzõdött.) A 6. orgling kártevõ kileheli lelkét. Az 1. orgling kártevõ feléd rohan. A 2. orgling kártevõ feléd rohan. A 3. orgling kártevõ máris elõtted terem! A 4. orgling kártevõ feléd rohan. A 7. orgling kártevõ feléd mozog. Az 5. orgling kártevõ feléd rohan. Az 1. orgling kártevõ téged támad. Kitátja száját, harapni próbál fogával. (2 ép-t sebzõdtél). Bõröd roncsolódik. ( -9 vastag bõr.) Állkapcsát csattogtatva, harapásra készül fogával. (2 ép-t sebzõdtél). A 2. orgling kártevõ téged támad. Acsarogva harapni próbál fogával. (2 ép-t sebzõdtél). Bõröd megsérült. ( -9 vastag bõr.) Támad fogával. (2 ép-t sebzõdtél). A 3. orgling kártevõ téged támad. Elõrehajolva harapni próbál fogával. (2 ép-t sebzõdtél). Bõröd megsérült. ( -9 vastag bõr.) Megpróbál megmarni fogával. (2 ép-t sebzõdtél). A 4. orgling kártevõ rád támad. Kitátja száját, harapni próbál fogával. (2 ép-t sebzõdtél). Roncsoló sebzés! ( -9 vastag bõr.) Acsarogva harapni próbál fogával. (2 ép-t sebzõdtél). A 7. orgling kártevõ rád veti magát. Támad fogával. (2 ép-t sebzõdtél). Bõröd megsérült. ( -9 vastag bõr.) Harapni próbál fogával. (9 ép-t sebzõdtél). Az 5. orgling kártevõ rád veti magát. Állkapcsát csattogtatva, harapásra készül fogával. (2 ép-t sebzõdtél). Bõröd roncsolódik. ( -9 vastag bõr.) Elõrehajolva harapni próbál fogával. (40 ép-t sebzõdtél). Regenerálsz (+69 ép)
*** 2. KÖR *** Mágikus erõd felhasználásával elõidézel egy gránitbõrt. (-10 vp.) Magadban motyogva, létrehozol egy a forrás érintését. (-5 vp.) A 4. orgling kártevõ téged támad. Állkapcsát csattogtatva, harapásra készül fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Bõröd megsérült. ( -9 vastag bõr.) Acsarogva harapni próbál fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). A 2. orgling kártevõ rád támad. Támad fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Bõröd roncsolódik. ( -9 vastag bõr.) Kitátja száját, harapni próbál fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Az 1. orgling kártevõ téged támad. Harapásra nyitja száját, támad fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Bõröd roncsolódik. ( -9 vastag bõr.) Beléd próbál marni fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). A 3. orgling kártevõ rád támad. Elõrehajolva harapni próbál fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Bõröd megsérült. ( -9 vastag bõr.) Pofáját nagyra tátva harap fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Az 5. orgling kártevõ téged támad. Elõrehajolva harapni próbál fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Bõröd megsérült. ( -1 vastag bõr.) Kitátja száját, harapni próbál fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). A 7. orgling kártevõ rád veti magát. Acsarogva harapni próbál fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Állkapcsát csattogtatva, harapásra készül fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél).
*** 3. KÖR *** Az 1. orgling kártevõt próbálod megsebezni. Villámokat köpsz. (388 ép-t sebeztél). Illatod elkábítja (19 sebzés). Az ellenállás áldozati tõrével támadsz. (27 ép-t sebeztél). Az 1. orgling kártevõ halálhörgés közepette a földre zuhan. Az 5. orgling kártevõ téged támad. Megpróbál megmarni fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Harapni próbál fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). A 7. orgling kártevõ rád veti magát. Harapni próbál fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Pofáját nagyra tátva harap fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). A 4. orgling kártevõ rád veti magát. Acsarogva harapni próbál fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Pofáját nagyra tátva harap fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). A 3. orgling kártevõ téged támad. Harapni próbál fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Pofáját nagyra tátva harap fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). A 2. orgling kártevõ rád támad. Beléd próbál marni fogával. (74 ép-t sebzõdtél). Harapásra nyitja száját, támad fogával. (84 ép-t sebzõdtél). Regenerálsz (+92 ép)
*** 4. KÖR *** Ellõsz egy gránitbõr varázslatot. (-10 vp.) Ellõsz egy ellenáll.megtörése varázslatot. (-5 vp.) Az 5. orgling kártevõ rád veti magát. Harapni próbál fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Beléd próbál marni fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). A 2. orgling kártevõ téged támad. Kitátja száját, harapni próbál fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Állkapcsát csattogtatva, harapásra készül fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). A 7. orgling kártevõ rád támad. Harapni próbál fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Pofáját nagyra tátva harap fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). A 4. orgling kártevõ téged támad. Kitátja száját, harapni próbál fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Megpróbál megmarni fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). A 3. orgling kártevõ rád támad. Elõrehajolva harapni próbál fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Megpróbál megmarni fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Regenerálsz (+66 ép)
*** 5. KÖR *** A 2. orgling kártevõt próbálod megsebezni. Villámokat köpsz. (379 ép-t sebeztél). Fantasztikus illatod hat rá (16 sebzés). Az ellenállás áldozati tõrét forgatva támadsz. Mellétrafáltál. A 2. orgling kártevõ halálos sebet kapva a földre zuhan. A 3. orgling kártevõ rád veti magát. Kitátja száját, harapni próbál fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Állkapcsát csattogtatva, harapásra készül fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Az 5. orgling kártevõ téged támad. Pofáját nagyra tátva harap fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Elõrehajolva harapni próbál fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). A 4. orgling kártevõ rád veti magát. Elõrehajolva harapni próbál fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Acsarogva harapni próbál fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). A 7. orgling kártevõ téged támad. Acsarogva harapni próbál fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Állkapcsát csattogtatva, harapásra készül fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél).
*** 6. KÖR *** Megtámadod a 3. orgling kártevõt. A levegõ megtelik elektromossággal, villámokat fújsz ellenfeledre. (405 ép-t sebeztél). Megérzi illatodat (17 sebzés). Az ellenállás áldozati tõrével támadsz. Ez mellément. A 3. orgling kártevõ halálhörgés közepette a földre zuhan. A 7. orgling kártevõ rád veti magát. Állkapcsát csattogtatva, harapásra készül fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Támad fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). A 4. orgling kártevõ téged támad. Támad fogával. (79 ép-t sebzõdtél). Kitátja száját, harapni próbál fogával. (89 ép-t sebzõdtél). Az 5. orgling kártevõ rád veti magát. Harapni próbál fogával. (84 ép-t sebzõdtél). Megpróbál megmarni fogával. (75 ép-t sebzõdtél). Regenerálsz (+92 ép)
*** 7. KÖR *** Heves kézmozdulatok közepette elvarázsolsz egy gránitbõrt. (-10 vp.) Elõhívsz egy hatalomvarázs varázslatot. (+86 minden tulajdonságodra) (-13 vp.) Az 5. orgling kártevõ rád veti magát. Állkapcsát csattogtatva, harapásra készül fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Megpróbál megmarni fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). A 4. orgling kártevõ rád veti magát. Harapni próbál fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Harapni próbál fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). A 7. orgling kártevõ rád veti magát. Állkapcsát csattogtatva, harapásra készül fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Beléd próbál marni fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Regenerálsz (+92 ép)
*** 8. KÖR *** Mormolsz a mágia különös nyelvén. Létrejött egy kitartó ló! ( +47 szívósság.) (-18 vp.) A 4. orgling kártevõ rád támad. Harapásra nyitja száját, támad fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Beléd próbál marni fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Az 5. orgling kártevõ rád veti magát. Harapásra nyitja száját, támad fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Állkapcsát csattogtatva, harapásra készül fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). A 7. orgling kártevõ rád veti magát. Pofáját nagyra tátva harap fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Támad fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Regenerálsz (+92 ép)
*** 9. KÖR *** Támadod a 4. orgling kártevõt. A levegõ megtelik elektromossággal, villámokat fújsz ellenfeledre. (387 ép-t sebeztél). Megérzi illatodat (17 sebzés). Az ellenállás áldozati tõrét forgatva támadsz. (56 ép-t sebeztél). A 4. orgling kártevõ kileheli lelkét. A 7. orgling kártevõ téged támad. Állkapcsát csattogtatva, harapásra készül fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Pofáját nagyra tátva harap fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Az 5. orgling kártevõ téged támad. Beléd próbál marni fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Beléd próbál marni fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Regenerálsz (+51 ép)
*** 10. KÖR *** Támadod az 5. orgling kártevõt. Villámokat köpsz. (402 ép-t sebeztél). Csodás illatod hatással van rá (17 sebzés). Az ellenállás áldozati tõrével próbálsz sebet ejteni ellenfeleden. (59 ép-t sebeztél). Az 5. orgling kártevõ holtan terül el. A 7. orgling kártevõ téged támad. Pofáját nagyra tátva harap fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Harapásra nyitja száját, támad fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél).
*** 11. KÖR *** Megtámadod a 7. orgling kártevõt. A levegõ megtelik elektromossággal, villámokat fújsz ellenfeledre. (407 ép-t sebeztél). Illatodat döbbenten szippantja be (18 sebzés). Az ellenállás áldozati tõrével lesújtasz. (59 ép-t sebeztél). A 7. orgling kártevõ halálhörgés közepette a földre zuhan.
[A csatában összesen 1983 sebzést okoztál, és 554 sebzést kaptál.] Ezt a csatát te nyerted! Nagy szikrázás közepette beléd áramlik némi lélekenergia (+153%). Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Magadhoz veszed a zsákmányt, ami az ellenállás csillagpajzsa, a küzdelem árnyéktõre, 25 drágakõ, egy méregellenállás itala, 495 arany és 3 haszontalan vacak.
[11 TVP-t használtál fel, maradt még 575.]
[Automatikus zsákbarakás:] Berakod a zsákba: 1 ehorapin, 3 haszontalan vacak.

vd 625 vadászat
[Vortexkígyó torzszülöttet próbálsz elejteni.] Megéheztél, itt az ideje egy vadászatnak. Egy fémlétrán, egy függõleges aknában jutsz le az elkülönített szintre, ahová a galetkik vadászni járnak. Megérkeztél az alsó szintekre! Lábadnál a csatorna szennyvize csordogál. Nocsak, mit találtál! 1 waarkin ! Óvatosan begyûjtöd. Velõtrázó ordítást hallasz. Odafordulsz. Ellenfeleid egy vortexkígyó (#625) [aura: ügyesség: 45, 30-as méretû 45-ös szintû bal karom, 45-ös kontaktméreg.] és 3 csontváz szolga (#506) [aura: 20-as méretû 27-es szintû bal mancs, hidegimmunitás: 23.].

*** 1. KÖR *** Mormolsz a mágia különös nyelvén. Létrejött egy megszakítás! (-24 vp.) Mormolsz a mágia különös nyelvén. Létrejött egy hatalomvarázs! (+86 minden tulajdonságodra) (-13 vp.) Összegyûjtve mágikus energiáit, a vortexkígyó elvarázsol egy ellenáll.megtörését. Megakadályoztad a varázslat létrejöttét. (-5 VP) A vortexkígyó elõhív egy sötétség varázslatot. Megpróbálod megszakítani, sikertelenül. (-5 VP) A varázslat nem hatott rád. Az 1. csontváz szolga máris elõtted terem! A 3. csontváz szolga máris elõtted terem! A 2. csontváz szolga odajön hozzád. Az 1. csontváz szolga rád támad. Lekever egyet jobb mancsával. Mellé! Ütni próbál bal mancsával. El sem talált, haha. A 3. csontváz szolga rád támad. Lesújt rád jobb mancsával. Félrehajoltál. Lekever egyet bal mancsával. Mellé! A 2. csontváz szolga téged támad. Bever egyet jobb mancsával. El sem talált, haha. Megpróbál benyomni neked bal mancsával. Elhibázta.
*** 2. KÖR *** Magadban motyogva, létrehozol egy a forrás érintését. (-5 vp.) Mormolsz a mágia különös nyelvén. Létrejött egy ellenáll.megtörése! (-5 vp.) Összegyûjtve mágikus energiáit, a vortexkígyó elvarázsol egy ellenáll.megtörését. Megakadályoztad a varázslat létrejöttét. (-5 VP) A vortexkígyó rúnákat rajzol a levegõbe, mire létrejön egy sötétség. Megakadályoztad a varázslat létrejöttét. (-5 VP) A 2. csontváz szolga rád veti magát. Lesújt rád jobb mancsával. Nem talált. Megpróbál benyomni neked bal mancsával. Ez mellément. A 3. csontváz szolga rád veti magát. Benyom neked jobb mancsával. Elhibázta. Lekever egyet bal mancsával. Mellé! Az 1. csontváz szolga rád veti magát. Megpróbál benyomni neked jobb mancsával. Félrehajoltál. Ütni próbál bal mancsával. (1 ép-t sebzõdtél). Regenerálsz (+1 ép)
*** 3. KÖR *** Rúnákat rajzolsz a levegõbe, mire létrejön egy lélekfacsarás. A vortexkígyó 316 sebzést kap. (+68% lélekenergia.) Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Az 1. csontváz szolga sebzõdik 289 ép-t. (+45% lélekenergia.) A 2. csontváz szolga 307 sebzést kap. (+22% lélekenergia.) Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. A 3. csontváz szolga 325 ép-t sebzõdik. (-14 vp.) A 3. csontváz szolga holtan terül el. A vortexkígyó elmormol egy ellenáll.megtörése varázslatot. Megakadályoztad a varázslat létrejöttét. (-5 VP) A vortexkígyó elmond egy sötétség varázslatot. Megakadályoztad a varázslat létrejöttét. (-5 VP) Az 1. csontváz szolga téged támad. Lekever egyet jobb mancsával. Elkerülted. Benyom neked bal mancsával. Elhibázta. A 2. csontváz szolga rád támad. Feléd üt jobb mancsával. Kacagsz a nevetséges próbálkozáson. Odacsap neked bal mancsával. Kacagsz a nevetséges próbálkozáson.
*** 4. KÖR *** Elõhívsz egy szellempöröly varázslatot. A vortexkígyó 498 ép-t sebzõdik. (-24 vp.) A vortexkígyó a mágia különös nyelvén mormol. Létrejött egy ellenáll.megtörése! Megakadályoztad a varázslat létrejöttét. (-5 VP) A vortexkígyó a mágia különös nyelvén mormol. Létrejött egy azonnali gyógyítás! Megakadályoztad a varázslat létrejöttét. (-5 VP) Az 1. csontváz szolga téged támad. Lecsap rád jobb mancsával. (1 ép-t sebzõdtél). Lekever egyet bal mancsával. (1 ép-t sebzõdtél). A 2. csontváz szolga téged támad. Lecsap rád jobb mancsával. Hátraugrasz a támadás elõl. Megpróbál benyomni neked bal mancsával. Hátraugrasz a támadás elõl. Regenerálsz (+2 ép)
*** 5. KÖR *** Heves kézmozdulatok közepette elvarázsolsz egy szellempörölyt. A vortexkígyó 498 sebzést kap. (-24 vp.) A vortexkígyó halálos sebet kapva a földre zuhan. A 2. csontváz szolga téged támad. Lekever egyet jobb mancsával. Ez mellément. Feléd üt bal mancsával. Hátraugrasz a támadás elõl. Az 1. csontváz szolga rád támad. Benyom neked jobb mancsával. Félrehajoltál. Lecsap rád bal mancsával. El sem talált, haha.
*** 6. KÖR *** Néhány rövid kézmozdulat után létrehozol egy szellempöröly varázslatot. A 2. csontváz szolga 498 sebzést kap. (-24 vp.) A 2. csontváz szolga hörögve elterül. Az 1. csontváz szolga téged támad. Benyom neked jobb mancsával. Elhibázta. Lekever egyet bal mancsával. Kacagsz a nevetséges próbálkozáson.
*** 7. KÖR *** Elmormolsz egy szellempöröly varázslatot. Az 1. csontváz szolga sebzõdik 498 ép-t. (-24 vp.) Az 1. csontváz szolga halálhörgés közepette a földre zuhan.
[A csatában összesen 2368 sebzést okoztál, és 3 sebzést kaptál.] Ismét látványosan gyõzedelmeskedtél. Nagy szikrázás közepette beléd áramlik némi lélekenergia (+160%). Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Magadhoz veszed a zsákmányt, ami a pontosság koponya amulettje, az enyészet csillogó fejpántja, egy sebezhetetlenség itala és 350 arany.
[14 TVP-t használtál fel, maradt még 561.]
[Automatikus zsákbarakás:] Berakod a zsákba: 1 waarkin.

vd 625 vadászat
[Vortexkígyó torzszülöttet próbálsz elejteni.] A legjobb, amit tehetsz, egy élvezetes vadászat. Magabiztosan, mosolyogva indulsz utadra. A fal egy beugrójában megtalálod a sötét járatot, ami lefelé vezet, a "vadászmezõkre". Tétovázás nélkül leereszkedsz. A távolból kiáltások, robbanások hangja szûrõdik el hozzád, egy borzalmas halálsikoly, aztán néma csend. Ahogy folytatod utadat, egy nagy terembe érkezel. A terem plafonja olyan magasan van, hogy nem látod. Középen egy furcsa, sziklaszerû képzõdményt látsz, olyan, mint egy fatörzs, amelybe valaki lukakat vájt. A sziklaképzõdmény kb. 20 láb magasságban kiszélesedik. Vajon mi lehet odafent? Furdal a kíváncsiság. (393. kaland, összköltsége 20 TVP.) A messzeségbõl vadászok kiáltását hallod. Egyre közeledõ lábdobogás, és a következõ pillanatban már látod, hogy mit üldöztek. Ellenfeleid egy vortexkígyó (#625) [aura: ügyesség: 45, elkt.immunitás: 10, savimmunitás: 30.] és 3 csontváz szolga (#506) [aura: ügyesség: 24, 20-as méretû 27-es szintû jobb mancs, 20-as méretû 27-es szintû bal mancs.].

*** 1. KÖR *** Néhány rövid kézmozdulat után létrehozol egy megszakítás varázslatot. (-24 vp.) Rúnákat rajzolsz a levegõbe, mire létrejön egy hatalomvarázs. (+86 minden tulajdonságodra) (-13 vp.) A vortexkígyó a mágia különös nyelvén mormol. Létrejött egy ellenáll.megtörése! Megakadályoztad a varázslat létrejöttét. (-5 VP) Heves kézmozdulatok közepette a vortexkígyó elmormol egy sötétséget. Megakadályoztad a varázslat létrejöttét. (-5 VP) Az 1. csontváz szolga máris elõtted terem! A 3. csontváz szolga máris elõtted terem! A 2. csontváz szolga máris elõtted terem! Az 1. csontváz szolga téged támad. Lekever egyet jobb mancsával. Mellétrafált a balfácán. Lecsap rád bal mancsával. Hátraugrasz a támadás elõl. A 3. csontváz szolga rád támad. Lesújt rád jobb mancsával. Nem talált. Odaken neked bal mancsával. Hátraugrasz a támadás elõl. A 2. csontváz szolga téged támad. Bever egyet jobb mancsával. (1 ép-t sebzõdtél). Bever egyet bal mancsával. Ez mellément. Regenerálsz (+1 ép)
*** 2. KÖR *** Varázshatalmad segítségével elmondasz egy a forrás érintését. (-5 vp.) Rúnákat rajzolsz a levegõbe, mire létrejön egy ellenáll.megtörése. (-5 vp.) Összegyûjtve mágikus energiáit, a vortexkígyó elvarázsol egy ellenáll.megtörését. Megakadályoztad a varázslat létrejöttét. (-5 VP) A vortexkígyó varázshatalma segítségével elmond egy sötétséget. Megakadályoztad a varázslat létrejöttét. (-5 VP) Az 1. csontváz szolga rád támad. Lecsap rád jobb mancsával. (1 ép-t sebzõdtél). Feléd üt bal mancsával. (1 ép-t sebzõdtél). A 3. csontváz szolga rád veti magát. Lesújt rád jobb mancsával. (1 ép-t sebzõdtél). Megpróbál benyomni neked bal mancsával. (1 ép-t sebzõdtél). A 2. csontváz szolga rád támad. Benyom neked jobb mancsával. Elkerülted. Lesújt rád bal mancsával. (1 ép-t sebzõdtél). Regenerálsz (+5 ép)
*** 3. KÖR *** Heves kézmozdulatok közepette elvarázsolsz egy lélekfacsarást. A vortexkígyó sebzõdik 309 ép-t. Lélekenergiát nyersz ki (+68%) Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Az 1. csontváz szolga sebzõdik 303 ép-t. Lélekenergiát nyersz ki (+45%) A 2. csontváz szolga 301 ép-t sebzõdik. (+22% lélekenergia.) A 3. csontváz szolga 298 ép-t sebzõdik. (-14 vp.) Néhány rövid kézmozdulat után a vortexkígyó létrehoz egy ellenáll.megtörése varázslatot. Megakadályoztad a varázslat létrejöttét. (-5 VP) Összegyûjtve mágikus energiáit, a vortexkígyó elvarázsol egy sötétséget. Megakadályoztad a varázslat létrejöttét. (-5 VP) Az 1. csontváz szolga rád veti magát. Feléd üt jobb mancsával. El sem talált, haha. Odaken neked bal mancsával. (1 ép-t sebzõdtél). A 3. csontváz szolga rád támad. Lekever egyet jobb mancsával. Ez mellément. Odacsap neked bal mancsával. Ez mellément. A 2. csontváz szolga rád veti magát. Benyom neked jobb mancsával. Mellé! Lecsap rád bal mancsával. Mellétrafált a balfácán. Regenerálsz (+1 ép)
*** 4. KÖR *** Elmormolsz egy szellempöröly varázslatot. A vortexkígyó sebzõdik 498 ép-t. (-24 vp.) A vortexkígyó mágikus ereje felhasználásával elõidéz egy ellenáll.megtörését. Megakadályoztad a varázslat létrejöttét. (-5 VP) A vortexkígyó varázshatalma segítségével elmond egy azonnali gyógyítást. Megakadályoztad a varázslat létrejöttét. (-5 VP) Az 1. csontváz szolga rád támad. Feléd üt jobb mancsával. Félrehajoltál. Lekever egyet bal mancsával. Félrehajoltál. A 2. csontváz szolga rád veti magát. Odaken neked jobb mancsával. El sem talált, haha. Lesújt rád bal mancsával. Kacagsz a nevetséges próbálkozáson. A 3. csontváz szolga rád támad. Feléd üt jobb mancsával. Nem talált. Benyom neked bal mancsával. Hátraugrasz a támadás elõl.
*** 5. KÖR *** Magadban motyogva, létrehozol egy szellempörölyt. A vortexkígyó 498 ép-t sebzõdik. (-24 vp.) A vortexkígyó halálhörgés közepette a földre zuhan. Az 1. csontváz szolga rád veti magát. Odaken neked jobb mancsával. Mellé! Lesújt rád bal mancsával. Ez mellément. A 2. csontváz szolga téged támad. Lesújt rád jobb mancsával. Félrehajoltál. Bever egyet bal mancsával. Ez mellément. A 3. csontváz szolga rád veti magát. Megpróbál benyomni neked jobb mancsával. Ez mellément. Feléd üt bal mancsával. Mellé!
*** 6. KÖR *** Heves kézmozdulatok közepette elvarázsolsz egy szellempörölyt. A 2. csontváz szolga ellenállt a varázslatnak. (-24 vp.) Az 1. csontváz szolga rád támad. Odacsap neked jobb mancsával. (1 ép-t sebzõdtél). Ütni próbál bal mancsával. Kacagsz a nevetséges próbálkozáson. A 2. csontváz szolga téged támad. Odaken neked jobb mancsával. Mellé! Odacsap neked bal mancsával. Ez mellément. A 3. csontváz szolga rád veti magát. Odacsap neked jobb mancsával. Mellétrafált a balfácán. Lekever egyet bal mancsával. (1 ép-t sebzõdtél). Regenerálsz (+2 ép)
*** 7. KÖR *** Varázshatalmad segítségével elmondasz egy szellempörölyt. A 2. csontváz szolga 498 sebzést kap. (-24 vp.) A 2. csontváz szolga halálhörgés közepette a földre zuhan. A 3. csontváz szolga rád támad. Lekever egyet jobb mancsával. (1 ép-t sebzõdtél). Lecsap rád bal mancsával. (1 ép-t sebzõdtél). Az 1. csontváz szolga rád támad. Feléd üt jobb mancsával. El sem talált, haha. Ütni próbál bal mancsával. Elkerülted. Regenerálsz (+2 ép)
*** 8. KÖR *** Elmormolsz egy kitartó ló varázslatot. ( +47 szívósság.) (-18 vp.) A 3. csontváz szolga rád veti magát. Bever egyet jobb mancsával. Hátraugrasz a támadás elõl. Odacsap neked bal mancsával. Nem talált. Az 1. csontváz szolga rád veti magát. Feléd üt jobb mancsával. Elkerülted. Odaken neked bal mancsával. Kacagsz a nevetséges próbálkozáson.
*** 9. KÖR *** Varázshatalmad segítségével elmondasz egy szellempörölyt. Az 1. csontváz szolga 498 ép-t sebzõdik. (-24 vp.) Az 1. csontváz szolga halálos sebet kapva a földre zuhan. A 3. csontváz szolga rád veti magát. Benyom neked jobb mancsával. Hátraugrasz a támadás elõl. Lekever egyet bal mancsával. Kacagsz a nevetséges próbálkozáson.
*** 10. KÖR *** Elmormolsz egy szellempöröly varázslatot. A 3. csontváz szolga sebzõdik 498 ép-t. (-24 vp.) A 3. csontváz szolga halálhörgés közepette a földre zuhan.
[A csatában összesen 2497 sebzést okoztál, és 11 sebzést kaptál.] Gyõztél! Magadba szívod a megérdemelt jutalmat, a lélekenergiát (+160%). Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Viszed, ami mozdítható: a káosz förtelmes lemezpáncélja, egy keresztszimbólum, 3 drágakõ, 258 arany és 5 haszontalan vacak.
[17 TVP-t használtál fel, maradt még 544.]
[Automatikus zsákbarakás:] Berakod a zsákba: 5 haszontalan vacak.

mak 5 5. makró definiálása/hívása

pta 132 129 132 129 132 pszi program elsõ 5 sorának beállítása
A pszi harc 1-5. köreire technikáid: 1. tudati méreg. 2. mentális robbanás. 3. tudati méreg. 4. mentális robbanás. 5. tudati méreg.
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 544.]

p 7759 portyázás
Elfogadod Félkarú Bandita kihívását, és felkeresed a barlangjában. Az egyik falon barlangnyílások sokaságát látod. A legtöbb túl apró ahhoz, hogy átférj rajta, de van egy-kettõ nagyobb is. Ki tudja, esetleg elhagyatott kincslelõhely valamelyik, vagy talán torzszülött vadászzsákmányt találsz odabent? (375. kaland, összköltsége 25 TVP.) [Figyelem: a kaland során követõt szerezhetsz!] Észreveszel 1 ehorapint. Szakértõ módon leszeded. A zászlók alapján, a lakónak is kedve volna pszionikus csatához.
Odabent fogad Félkarú Bandita, egy marcona külselyû galetki férfi. [aura: 20-as mentális robbanás, lõfegyver: 2, 43-as gránitbõr.] A Tudósok klánjának géniusz rangú tagja. A Protolisk Hercegek szövetségbe tartozik. Kalandor rangja kalandparancsnok-helyettes. A következõket látod nála: Epikus tudósnyaklánc, Istencsászár ónixgyûrûje, Leah ametisztgyûrûje, a Pusztítás Gyûrûje, Tlyxcet pajzs, Crouveaux gyûrûje, méregvándor vállvédõ, a siker karvédõje, Monguz karkötõje, lidérc karvédõ, xenóbõr karkötõ, Goddak talizmánja, Istencsászár kristály karkötõje, szkritter gyûrû, aréna holdkõ érme, klinoch karkötõ, szkritter karvédõ, Fagylovag öve, tormikus bilincs, xenó roncsolókesztyû, káoszgólem csizmája, szerencsekõ, immuneodron vért, az egészség ametiszt karkötõje, klinoch amulett, Tyrex obszidián karkötõje, Leah fekete köntöse, vhrathag gömb, káoszgólem fülbevalója, császári kitüntetés, multizoid hólyag, az Érzés Gyûrûje, halálóriás tiara, Kõtörõ.
Kör Név Támadás Hatás PP / PE Név Támadás Hatás PP / PE
1. Agresszivi Tudati méreg +7 méreg (-6)164 (+0)220 Félkarú Bandita Pszi csáp kudarc (-10)150 (-7)198
2. Agresszivi Mentális robbanás -99 PE (-5)159 (+0)220 Félkarú Bandita Agyvihar kudarc (-16)134 (-106)92
3. Agresszivi Tudati méreg +7 méreg (-6)153 (+0)220 Félkarú Bandita Pszi csáp kudarc (-17)117 (-14)78
4. Agresszivi Mentális robbanás -39 PE (-5)148 (+0)220 Félkarú Bandita Agyvihar kudarc (-23)94 (-53)25
5. Agresszivi Tudati méreg +7 méreg (-6)142 (+0)220 Félkarú Bandita Pszi csáp kudarc (-24)70 (-21)4
6. Agresszivi Tudati méreg +7 méreg (-14)128 (-8)212 Félkarú Bandita Tudati méreg +8 méreg (-34)36 (-4)0

Gyõzelmet arattál az asztrális térben! (+30% pszi támadás, +30% pszi energia.)
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 544.]
[Automatikus zsákbarakás:] Berakod a zsákba: 1 ehorapin.

p 7759 portyázás
Elküldesz egy kihívást Félkarú Bandita részére. Reméled, hogy elfogadja.
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 544.]

pta 128 130 128 130 128 pszi program elsõ 5 sorának beállítása
A pszi harc 1-5. köreire technikáid: 1. pszi csáp. 2. agyvihar. 3. pszi csáp. 4. agyvihar. 5. pszi csáp.
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 544.]

z 588 10 610 zenélsz 588. hangszeren 10 TVP-ért
Ellátogatsz a palota elõtti térségre, ahol ilyenkor mindig sok galetki kóborol. Leraksz magad elé egy üres edényt, remélve, hogy produkciódat honorálni fogja a hálás közönség. Elõveszed a dorony dudát, és játszani kezdesz rajta. Egy saját dalodat adod elõ, amely kiválóan kísérhetõ ezzel a hangszerrel. Teljesítményedet hatalmas tapsvihar jutalmazza. Úgy látszik, óriási sikered van! Záporozik eléd a pénz. (+59 arany.) A pénz mellett találsz egy szellem ektoplazmát, kedves ajándék egy galetkitõl. A dorony duda hangja elõcsalt egy torzszülöttet! Ellenfeled egy ragasztóbogár (#635) [aura: elkt.immunitás: 100, 30-as méretû 50-es szintû csáprágó, 50-es paraliz.méreg, rezisztencia: 30.].

*** 1. KÖR *** Megcélzod a ragasztóbogarat a Maelfaron íjával, és lõsz. (11 találattal 1770 sebzést okoztál.) A ragasztóbogár halálhörgés közepette a földre zuhan.
[A csatában összesen 1725 sebzést okoztál, és 0 sebzést kaptál.] Ismét látványosan gyõzedelmeskedtél. Apró villámok csapdosnak, miközben magadba szívod a lélekenergiát (+99%). Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elteszed a zsákmányt, ami egy gránitbõr itala és 114 arany.
[10 TVP-t használtál fel, maradt még 534.]

be 29 10 meglátogatod a 29. épületet
Felkeresed a kaszinót. Összesen 800 aranyat kívánsz eljátszani, 10 kör alatt. A játék nagyon izgalmas, és váltakozó szerencsével zajlik. Lássuk, melyik körben mit nyertél!
[1. kör:] Ebben a körben a nyereményed 1 a káosz õrült karkötõje.
[3. kör:] Miközben a zsebedben turkálsz, elgurul valahová egy drágaköved.
[4. kör:] Ebben a körben a nyereményed 1 õsi relikvia.
[6. kör:] Ebben a körben a nyereményed 3 hõsiesség itala.
[9. kör:] Hohó, ezúttal a nyereményed egy adag finom süti! Gyorsan elfogyasztod (+20% jóllakottság).
A maradék körökben sajnos veszítettél.
[8 TVP-t használtál fel, maradt még 526.]
[Automatikus zsákbarakás:] Berakod a zsákba: 1 õsi relikvia, 3 hõsiesség itala.

hh 8 1190 8 1234 8 1190 több tárgyat használ
[H 8 1190:] Sajnálom, de nincs a birtokodban 8. tárgy.
[H 8 1234:] Sajnálom, de nincs a birtokodban 8. tárgy.
[H 8 1190:] Sajnálom, de nincs a birtokodban 8. tárgy.
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 526.]

m 1 17 880 3225 11 10 mozgás az Õsök Csarnokában
(M 1,17) Elmész az Õsök Csarnokába.
(M 8 80) A legközelebbi feladat megoldásánál 80 lesz a válaszod.
(M 1,18) Dél felé sétálsz az õsi barlang falai közt. Halk suhogást hallasz, és egy áttetszõ test jelenik meg elõtted. Az õsök egyik szelleme! Átszellemülten hallgatod, ahogy a síri hang felteszi számodra a mindent eldöntõ kérdést:
Ha 10 vámpírdenevér 3 hét alatt 240 kiló rovart fal fel, akkor 2 vámpírdenevér 5 hét alatt hány kiló rovart eszik meg?
Haha, ez könnyû! Megmondod a választ. [80] A szellem bólint - talán mosolyog is? Helyes volt a válasz, továbbmehetsz! (+680% lélekenergia.) Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot.
(M 2,18) Lépteid visszhangoznak, ahogy keleti irányba indulsz. A földön heverõ mocsok, a rongálások a falon mind-mind arra utalnak, hogy nem lehet messze egy-két torzszülött. Ellenfeled egy daergaoth lord (#213) [aura: 35-ös méretû 42-es szintû fog, 30-as éhínség.].

*** 1. KÖR *** Felemelve a Maelfaron íját, a daergaoth lordot lövöd. (13 lövéstõl 1799 ép-t sebzõdött.) A daergaoth lord holtan terül el.
[A csatában összesen 1638 sebzést okoztál, és 0 sebzést kaptál.] Ezt a csatát te nyerted! Magadba szívod a megérdemelt jutalmat, a lélekenergiát (+89%). Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Viszed, ami mozdítható: 92 arany.
(M 3,18) Kelet felé mozogsz. Egy aprólékosan díszített oltárt látsz, mellette üres áldozati kehely. Az oltár oldalát cirkalmas rúnák százai borítják. Tisztelettudóan imádkozol az oltárnál, várva az õsök döntését. És megvan! (+3 képességpont.)
Elhagyod a labirintust.
(M 11,10) Izgatottan keresed fel a fajod zarándokhelyét, az Õsök Csarnokát.
[25 TVP-t használtál fel, maradt még 501.]

m 8536 45 20 6 8105 14434 mozgás az Õsök Csarnokában
(M 8 536) A legközelebbi feladat megoldásánál 536 lesz a válaszod.
(M 10,10) Nem sokat töprengesz, mész nyugat felé. Óriási terembe érkezel. Apró, világító pöttyök kezdenek ide-oda repkedni, és egyszercsak összeállnak egy szellemalakká. Egy õs materializációja! Nyilván feladatot akar neked adni. Nem is csalatkozol. A szellem megszólal:
A következõ egyszerû feladattal az intelligenciádat szeretném próbára tenni. Számokat fogok mondani, és a te feladatod mindössze annyi, hogy megmondd a számsor következõ elemét. Tehát jól figyelj! A számok: 2, 7, 32, 105, 436, 1333... No, mi a következõ? [Ha a megoldás 999-nél nagyobb, elég a megoldás elsõ három számjegyét megadnod.] Hosszasan gondolkozol, végül megmondod a megoldást. [536] - Még sokra viszed, barátom! - fogadja el a válaszodat az alak. (+680% lélekenergia.) Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot.
Visszasietsz az Õsök Csarnokának bejáratához.
(M 20,6) Õseid misztikus, szent helyére látogatsz.
(M 8 105) A legközelebbi feladat megoldásánál 105 lesz a válaszod.
(M 20,5) A következõ terem északra van, így arra mész. Halk suhogást hallasz, és egy áttetszõ test jelenik meg elõtted. Az õsök egyik szelleme! Átszellemülten hallgatod, ahogy a síri hang felteszi számodra a mindent eldöntõ kérdést:
Történt egyszer, hogy egy öreg paraszt elindult, hogy eladja Elkagor városában a terményét. Útközben számolta a lépéseit - 76 alkalommal számolt el 100-ig, míg elért Fartemin város fõterére. Mivel innen már nem vezetett tovább út, elõvette iránytûjét, 87 fokot elfordult balra, és erre ment tovább, míg végül újabb 69 százas lépés után érkezett meg Elkagor városába. Este a paraszt gondolt egyet, és egyenesen ment haza, Fartemin érintése nélkül. Rájött, hogy sokkal rövidebb így az út! Vajon hányszor száz lépéssel ért haza? (max. 5-öt tévedhetsz)
Bizonyos vagy benne, hogy jól tudod a választ, ezért habozás nélkül válaszolsz. [105] - Rendben, a válasz tökéletes - hallod a szellemet. Elégedett az õsöd! (+680% lélekenergia.) Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot.
(M 19,5) A következõ terem nyugatra van, így arra indulsz. Nicsak, mi van itt! Egy ébenfekete ládára bukkansz. Nyilván kincs van benne! Ajjaj, nem nyílik. Megpróbálod ügyesen felnyitni a zárat.
[Zárnyitás próba 24-es küszöbre: sikeres] Ez most összejött. Remegve nyúlsz a láda tartalmához: 28 drágakõ, egy arany nyaklánc, a tûz lovagi kardja, a káosz díszes pajzsa és a regenerálódás gyíkbõr öve.
(M 18,5) A nyugatra vezetõ, kanyargó folyosót követed. Kellemetlen bûz üti meg az orrodat, amikor belépsz a következõ terembe. Torzszülött tanya! Ellenfeled egy daergaoth lord (#213) [aura: 35-ös méretû 42-es szintû fog, 30-as méretû 40-es szintû jobb karom.].

*** 1. KÖR *** Felemelve a Maelfaron íját, a daergaoth lordot lövöd. (12 lövéstõl 1661 ép-t sebzõdött.) A daergaoth lord kileheli lelkét.
[A csatában összesen 1661 sebzést okoztál, és 0 sebzést kaptál.] Ismét látványosan gyõzedelmeskedtél. Magadba szívod a megérdemelt jutalmat, a lélekenergiát (+89%). Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Összegyûjtöd a "kincset": egy drágakõ.
(M 18,6) Délre mész tovább. A csarnok egy üres keresztfolyosójára értél.
(M 17,6) A térkép szerinti balra vezetõ járaton mész. Ahogy megkerülöd az utolsó oszlopokat, ricsaj támad. Megzavartál egy torzszülött szeánszt! Ellenfeleid 7 orgling kártevõ (#640) [aura: erõ: 10, 18-as méretû 40-es szintû fog, 18-as roncsolás.].

*** 1. KÖR *** Az 1. orgling kártevõt célzod, amikor a Maelfaron íjával lõsz. (13 találattal 1972 sebzést okoztál.) Az 1. orgling kártevõ halálos sebet kapva a földre zuhan. A 4. orgling kártevõ feléd mozog. Az 5. orgling kártevõ máris elõtted terem! A 2. orgling kártevõ odajön hozzád. A 3. orgling kártevõ közelebb jön, hogy támadhasson. A 6. orgling kártevõ feléd rohan. A 7. orgling kártevõ máris elõtted terem! A 4. orgling kártevõ rád támad. Megpróbál megmarni fogával. (2 ép-t sebzõdtél). Bõröd roncsolódik. ( -9 vastag bõr.) Kitátja száját, harapni próbál fogával. (2 ép-t sebzõdtél). Az 5. orgling kártevõ rád támad. Állkapcsát csattogtatva, harapásra készül fogával. (2 ép-t sebzõdtél). Bõröd roncsolódik. ( -9 vastag bõr.) Acsarogva harapni próbál fogával. (2 ép-t sebzõdtél). A 2. orgling kártevõ rád támad. Elõrehajolva harapni próbál fogával. (2 ép-t sebzõdtél). Bõröd roncsolódik. ( -9 vastag bõr.) Állkapcsát csattogtatva, harapásra készül fogával. (2 ép-t sebzõdtél). A 3. orgling kártevõ rád veti magát. Támad fogával. (2 ép-t sebzõdtél). Roncsoló sebzés! ( -9 vastag bõr.) Acsarogva harapni próbál fogával. (2 ép-t sebzõdtél). A 6. orgling kártevõ rád veti magát. Pofáját nagyra tátva harap fogával. (2 ép-t sebzõdtél). Bõröd megsérült. ( -9 vastag bõr.) Megpróbál megmarni fogával. (7 ép-t sebzõdtél). A 7. orgling kártevõ rád veti magát. Támad fogával. (9 ép-t sebzõdtél). Roncsoló sebzés! ( -9 vastag bõr.) Támad fogával. (14 ép-t sebzõdtél). Regenerálsz (+48 ép)
*** 2. KÖR *** Heves kézmozdulatok közepette elvarázsolsz egy gránitbõrt. (-10 vp.) Elmormolsz egy a forrás érintése varázslatot. (-5 vp.) A 6. orgling kártevõ rád veti magát. Pofáját nagyra tátva harap fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Bõröd roncsolódik. ( -9 vastag bõr.) Harapásra nyitja száját, támad fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). A 7. orgling kártevõ rád támad. Harapni próbál fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Roncsoló sebzés! ( -9 vastag bõr.) Beléd próbál marni fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). A 4. orgling kártevõ rád veti magát. Állkapcsát csattogtatva, harapásra készül fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Bõröd megsérült. ( -9 vastag bõr.) Támad fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). A 3. orgling kártevõ rád veti magát. Állkapcsát csattogtatva, harapásra készül fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Bõröd megsérült. ( -9 vastag bõr.) Pofáját nagyra tátva harap fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). A 2. orgling kártevõ téged támad. Harapni próbál fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Bõröd megsérült. ( -1 vastag bõr.) Állkapcsát csattogtatva, harapásra készül fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Az 5. orgling kártevõ rád támad. Harapni próbál fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Beléd próbál marni fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél).
*** 3. KÖR *** Megtámadod a 2. orgling kártevõt. Kitátod a szádat, és villámokat küldesz ellenfeledre. (412 ép-t sebeztél). Fantasztikus illatod hat rá (17 sebzés). Az ellenállás áldozati tõrét forgatva támadsz. (27 ép-t sebeztél). A 2. orgling kártevõ holtan terül el. A 4. orgling kártevõ rád támad. Acsarogva harapni próbál fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Harapni próbál fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). A 6. orgling kártevõ rád veti magát. Megpróbál megmarni fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Támad fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). A 3. orgling kártevõ rád támad. Beléd próbál marni fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Acsarogva harapni próbál fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). A 7. orgling kártevõ téged támad. Elõrehajolva harapni próbál fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Acsarogva harapni próbál fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Az 5. orgling kártevõ téged támad. Harapni próbál fogával. (99 ép-t sebzõdtél). Pofáját nagyra tátva harap fogával. (94 ép-t sebzõdtél). Regenerálsz (+92 ép)
*** 4. KÖR *** Heves kézmozdulatok közepette elvarázsolsz egy gránitbõrt. (-10 vp.) Néhány rövid kézmozdulat után létrehozol egy ellenáll.megtörése varázslatot. (-5 vp.) Az 5. orgling kártevõ rád támad. Megpróbál megmarni fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Kitátja száját, harapni próbál fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). A 6. orgling kártevõ rád támad. Acsarogva harapni próbál fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Pofáját nagyra tátva harap fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). A 3. orgling kártevõ rád támad. Acsarogva harapni próbál fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Pofáját nagyra tátva harap fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). A 7. orgling kártevõ rád veti magát. Megpróbál megmarni fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Állkapcsát csattogtatva, harapásra készül fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). A 4. orgling kártevõ rád veti magát. Acsarogva harapni próbál fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Harapni próbál fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Regenerálsz (+92 ép)
*** 5. KÖR *** A 3. orgling kártevõt próbálod megsebezni. Kitátod a szádat, és villámokat küldesz ellenfeledre. (377 ép-t sebeztél). Csodás illatod hatással van rá (20 sebzés). Az ellenállás áldozati tõrével támadsz. (30 ép-t sebeztél). A 3. orgling kártevõ hörögve elterül. A 4. orgling kártevõ téged támad. Beléd próbál marni fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Állkapcsát csattogtatva, harapásra készül fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Az 5. orgling kártevõ rád támad. Megpróbál megmarni fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Támad fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). A 7. orgling kártevõ téged támad. Támad fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Acsarogva harapni próbál fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). A 6. orgling kártevõ rád támad. Elõrehajolva harapni próbál fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Állkapcsát csattogtatva, harapásra készül fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Regenerálsz (+9 ép)
*** 6. KÖR *** A 4. orgling kártevõt próbálod megsebezni. Kitátod a szádat, és villámokat küldesz ellenfeledre. (402 ép-t sebeztél). Csodás illatod hatással van rá (17 sebzés). Az ellenállás áldozati tõrét forgatva támadsz. Nem találtál. A 4. orgling kártevõ hörögve elterül. A 7. orgling kártevõ rád támad. Harapni próbál fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Beléd próbál marni fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). A 6. orgling kártevõ téged támad. Támad fogával. (77 ép-t sebzõdtél). Kitátja száját, harapni próbál fogával. (79 ép-t sebzõdtél). Az 5. orgling kártevõ rád veti magát. Beléd próbál marni fogával. (82 ép-t sebzõdtél). Kitátja száját, harapni próbál fogával. (77 ép-t sebzõdtél). Regenerálsz (+92 ép)
*** 7. KÖR *** Mágikus erõd felhasználásával elõidézel egy gránitbõrt. (-10 vp.) Mormolsz a mágia különös nyelvén. Létrejött egy hatalomvarázs! (+86 minden tulajdonságodra) (-13 vp.) A 6. orgling kártevõ rád támad. Acsarogva harapni próbál fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Állkapcsát csattogtatva, harapásra készül fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Az 5. orgling kártevõ téged támad. Harapásra nyitja száját, támad fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Acsarogva harapni próbál fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). A 7. orgling kártevõ rád veti magát. Állkapcsát csattogtatva, harapásra készül fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Pofáját nagyra tátva harap fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Regenerálsz (+92 ép)
*** 8. KÖR *** Elõhívsz egy kitartó ló varázslatot. ( +47 szívósság.) (-18 vp.) Az 5. orgling kártevõ rád támad. Acsarogva harapni próbál fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Harapásra nyitja száját, támad fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). A 6. orgling kártevõ rád támad. Állkapcsát csattogtatva, harapásra készül fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Pofáját nagyra tátva harap fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). A 7. orgling kártevõ rád veti magát. Harapásra nyitja száját, támad fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Kitátja száját, harapni próbál fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Regenerálsz (+92 ép)
*** 9. KÖR *** Az 5. orgling kártevõt próbálod megsebezni. Villámokat köpsz. (400 ép-t sebeztél). Illatod elkábítja (17 sebzés). Az ellenállás áldozati tõrével támadsz. (58 ép-t sebeztél). Az 5. orgling kártevõ halálos sebet kapva a földre zuhan. A 7. orgling kártevõ rád támad. Támad fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Támad fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). A 6. orgling kártevõ rád veti magát. Állkapcsát csattogtatva, harapásra készül fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Harapásra nyitja száját, támad fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Regenerálsz (+39 ép)
*** 10. KÖR *** A 6. orgling kártevõt próbálod megsebezni. A levegõ megtelik elektromossággal, villámokat fújsz ellenfeledre. (380 ép-t sebeztél). Illatozol (20 sebzés). Az ellenállás áldozati tõrével támadsz. (55 ép-t sebeztél). A 6. orgling kártevõ holtan terül el. A 7. orgling kártevõ téged támad. Elõrehajolva harapni próbál fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Támad fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél).
*** 11. KÖR *** Támadod a 7. orgling kártevõt. Kitátod a szádat, és villámokat küldesz ellenfeledre. (389 ép-t sebeztél). Illatod elkábítja (16 sebzés). Meglengetve az ellenállás áldozati tõrét, próbálsz lesújtani. (60 ép-t sebeztél). A 7. orgling kártevõ halálhörgés közepette a földre zuhan.
[A csatában összesen 1853 sebzést okoztál, és 556 sebzést kaptál.] Ezt a csatát te nyerted! Nagy szikrázás közepette beléd áramlik némi lélekenergia (+153%). Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Magadhoz veszed a zsákmányt, ami egy mágiaellenállás, 15 drágakõ, 599 arany és 2 haszontalan vacak.
[31 TVP-t használtál fel, maradt még 470.]
[Automatikus zsákbarakás:] Berakod a zsákba: 2 haszontalan vacak.

be 29 50 meglátogatod a 29. épületet
Elhagyod a labirintust. Felkeresed a kaszinót. Összesen 4000 aranyat kívánsz eljátszani, 50 kör alatt. A játék nagyon izgalmas, és váltakozó szerencsével zajlik. Lássuk, melyik körben mit nyertél!
[1. kör:] A kaszinóba betör egy hatalmas torzszülött, talán az arénából tört ki. Segítesz a "megfékezésében". (+1 KNO)
[4. kör:] Ebben a körben a nyereményed 1 a természet lovagi kardja.
[5. kör:] Ebben a körben a nyereményed 1 a káosz ragyogó tõre.
[6. kör:] Egy ellentétes nemû galetki az asztal túloldalán lenyûgöz kacér mosolyával, ebben a körben nem tudsz koncentrálni.
[8. kör:] Ebben a körben a nyereményed 2 muskil.
[10. kör:] Ebben a körben a nyereményed 3 õsmana itala.
[12. kör:] Ebben a körben a nyereményed 1 ezüst tóken.
Sárkányfigurád egy pillanatra felmelegszik, és tovább sötétedik. [17. kör:] Kissé fáradt vagy már, rosszul teszed meg a tétet, úgy vesztesz, hogy nincs is nyerési esélyed.
[21. kör:] Ebben a körben a nyereményed 2 pontosság itala.
[22. kör:] Ebben a körben a nyereményed 2 védõolaj.
[24. kör:] Ebben a körben a nyereményed 3 õsmana itala.
[26. kör:] A fenébe, amíg játszottál, egy tolvaj elcsent tõled 32 aranyat!
[28. kör:] Ebben a körben a nyereményed 1 ezüst tóken.
[29. kör:] Ebben a körben a nyereményed 1 a káosz varázslatos pajzsa.
[31. kör:] Hohó, ezúttal a nyereményed egy adag finom süti! Gyorsan elfogyasztod (+20% jóllakottság).
[32. kör:] Ebben a körben a nyereményed 2300 arany.
[36. kör:] Olyan brutálisan gyõztél, hogy ellenfeleid lélekenergiát vesztenek, amit magadba szívhatsz (+9 képességpont).
[37. kör:] Ebben a körben a nyereményed 400 arany.
[38. kör:] Olyan brutálisan gyõztél, hogy ellenfeleid lélekenergiát vesztenek, amit magadba szívhatsz (+9 képességpont).
[39. kör:] Olyan brutálisan gyõztél, hogy ellenfeleid lélekenergiát vesztenek, amit magadba szívhatsz (+9 képességpont).
[41. kör:] Hohó, ezúttal a nyereményed egy adag finom süti! Gyorsan elfogyasztod (+20% jóllakottság).
[47. kör:] Kissé fáradt vagy már, rosszul teszed meg a tétet, úgy vesztesz, hogy nincs is nyerési esélyed.
A maradék körökben sajnos veszítettél.
[40 TVP-t használtál fel, maradt még 430.]
[Automatikus zsákbarakás:] Berakod a zsákba: 2 muskil.

m 21 13 8360 45 22 17 mozgás az Õsök Csarnokában
(M 21,13) Felkeresed a szent zarándokhelyet.
(M 8 360) A legközelebbi feladat megoldásánál 360 lesz a válaszod.
(M 20,13) Merre tovább? Legyen mondjuk nyugat. Áttetszõ figura lép eléd a semmibõl. Az ijedtséget béke és nyugalom érzete váltja fel. Egy õsöd! A szellem egy feladványt közöl veled - ha nem tudod a megoldást, vissza kell fordulnod!
Ha 8 hártyás lemúr 4 hét alatt 288 kiló rovart fal fel, akkor 5 hártyás lemúr 8 hét alatt hány kiló rovart eszik meg?
Halk, félõs hangon mondod meg, hogy szerinted mi lehet a megoldás. [360] A szellem kifejezi elismerését. Kiálltad a próbát! (+680% lélekenergia.) Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot.
Elhagyod a labirintust.
(M 22,17) Az Õsök Csarnoka ezer titkot rejt. Itt az ideje, hogy folytasd a felderítését!
[15 TVP-t használtál fel, maradt még 415.]

m 853 3444 11344 445 11 14 mozgás az Õsök Csarnokában
(M 8 53) A legközelebbi feladat megoldásánál 53 lesz a válaszod.
(M 22,18) A következõ terem délre van, így arra mész. Egy óriási szellemalak bontakozik ki elõtted, teste halvány fényben izzik. Remegve borulsz térdre. Az õsi szellem végtelen bölcsességében egy kérdést tesz fel neked. Csak akkor folytathatod utadat, ha tudod a megoldást:
Zuveghar professzor népünk egyik legnagyobb tudósa volt. Rengeteg kísérletet végzett. Egy ízben goblin kobra tenyésztésével foglalkozott, laboratóriumi körülmények között. Azt vizsgálta, bizonyos tápanyagok és egyéb hatások hogyan befolyásolják, növelik ill. csökkentik a szaporulatot. Megfigyelte, hogy ha X lény napi fejadagként 3 mocskot kapott, és az állatokat napi 7 órán keresztül világították meg Y milganddal, a szaporulat 83 volt. Hasonlóan X állat és Y milgand esetén 1-es fejadagnál, 6 órás megvilágítás eredményeképp a szaporulat 62 volt. Amikor pedig ezt az X állatot 9-es fejadagnál 8 óráig világították a milgandokkal, 128 volt a szaporulat. Talán ezek után már te is rájöttél, amikor Zuveghar 7-es fejadagot adott X állatnak, és 1 óráig világította õket meg, mi lett az eredmény. [Ha negatív számot kaptál, akkor hagyd el a negatív elõjelet, és így írd a számot a 8-as után.] Magabiztosan válaszolsz. [53] A szellem bólint - talán mosolyog is? Helyes volt a válasz, továbbmehetsz! (+680% lélekenergia.) Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot.
(M 21,18) Lépteid visszhangoznak, ahogy nyugati irányba ballagsz. Egy kõbõl faragott oltárt látsz, oldalán õsi rúnák sokasága. Az õsök egyik szent helye! Letérdelsz az oltárhoz, és az õsökhöz imádkozol. Szellõ fúj végig a termen. (kaptál 40 TVP-t.)
(M 20,18) Merre tovább? Legyen mondjuk nyugat. Egy üres barlangterembe érkezel.
(M 19,18) Nyugat felé folytatod a felderítést. Egy állatbõrrel álcázott ládát találsz az egyik sarokban. Nagy lakat van rajta. Elõ a zárnyitó készlettel!
[Zárnyitás próba 19-es küszöbre: sikeres] Ez az! Nézzük, mi a zsákmány: 268 arany, a sün ezüstsisakja, a szellemek bíbor öve és a jég áldozati tõre.
(M 19,17) Mindenre felkészülve, északra mész. Újabb üres barlang! Sóhajtva indulsz tovább, de egyszercsak megakad valamiben a szemed. Egy láda! Izgatott leszel. Vajon mi lehet benne? Sajnos zárva van. Ez nem lehet akadály! Megpróbálod kinyitni.
[Zárnyitás próba 23-as küszöbre: sikeres] Ez az! Nézzük, mi a zsákmány: 267 arany, az angyalok koponyaszimbóluma, a regenerálódás obszidiángyûrûje, a regenerálódás ezüstcsizmája és egy fényes szimbólum.
(M 19,16) Lépteid visszhangoznak, ahogy északi irányba indulsz. A földön egy fekete nyílást látsz. Egyszercsak elõsuhan belõle valami. Egy szellem, minden bizonnyal egy õsé! Tudod, hogy próbatétel következik. A szellem egy kérdést tesz fel, amelyre válaszolnod kell:
Tudjuk, hogy egy ízben 9 nohnetár bõr és 3 hordó bor 138 aranyért, míg egy másik alkalommal 6 nohnetár bõr és 4 hordó bor 166 aranyért cserélt gazdát. Vajon hány aranyat érhet egy nohnetár bõr?
Egy kis gondolkodási idõt kérsz.
(M 19,18) Délre mész tovább. Egy jellegtelen barlangszobába érsz.
(M 18,18) Nyugat felé mész. A csarnok egy újabb, kongóan üres termébe lépsz be.
(M 17,18) Merre tovább? Legyen mondjuk nyugat. Egy üres barlangterembe érkezel.
(M 16,18) A levegõbe szagolva, nyugati irányba indulsz. A földön heverõ mocsok, a rongálások a falon mind-mind arra utalnak, hogy nem lehet messze egy-két torzszülött. Ellenfeleid egy vortexkígyó (#625) [aura: 30-as méretû 45-ös szintû bal karom, 45-ös kontaktméreg, 45-ös õsvortex.] és 2 csontváz szolga (#506) [aura: 20-as méretû 27-es szintû jobb mancs, imm.ktkt.méreg: 38, 20-as méretû 27-es szintû bal mancs.].

*** 1. KÖR *** Magadban motyogva, létrehozol egy megszakítást. (-24 vp.) Mormolsz a mágia különös nyelvén. Létrejött egy hatalomvarázs! (+86 minden tulajdonságodra) (-13 vp.) Heves kézmozdulatok közepette a vortexkígyó elmormol egy ellenáll.megtörését. Megakadályoztad a varázslat létrejöttét. (-5 VP) A vortexkígyó rúnákat rajzol a levegõbe, mire létrejön egy sötétség. Megakadályoztad a varázslat létrejöttét. (-5 VP) A 2. csontváz szolga feléd rohan. Az 1. csontváz szolga máris elõtted terem! A 2. csontváz szolga rád veti magát. Odacsap neked jobb mancsával. Ez mellément. Benyom neked bal mancsával. Elkerülted. Az 1. csontváz szolga rád veti magát. Bever egyet jobb mancsával. Félrehajoltál. Ütni próbál bal mancsával. Elhibázta.
*** 2. KÖR *** Mormolsz a mágia különös nyelvén. Létrejött egy a forrás érintése! (-5 vp.) Összegyûjtve a benned rejlõ mágikus energiákat, elvarázsolsz egy ellenáll.megtörését. (-5 vp.) Összegyûjtve mágikus energiáit, a vortexkígyó elvarázsol egy ellenáll.megtörését. Megakadályoztad a varázslat létrejöttét. (-5 VP) Néhány rövid kézmozdulat után a vortexkígyó létrehoz egy sötétség varázslatot. Megakadályoztad a varázslat létrejöttét. (-5 VP) A 2. csontváz szolga rád támad. Feléd üt jobb mancsával. (1 ép-t sebzõdtél). Feléd üt bal mancsával. (1 ép-t sebzõdtél). Az 1. csontváz szolga rád veti magát. Odacsap neked jobb mancsával. Ez mellément. Benyom neked bal mancsával. Félrehajoltál. Regenerálsz (+2 ép)
*** 3. KÖR *** Elmormolsz egy lélekfacsarás varázslatot. A vortexkígyó 318 sebzést kap. Lélekenergiát nyersz ki (+68%) Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Az 1. csontváz szolga sebzõdik 288 ép-t. Lélekenergiát nyersz ki (+45%) A 2. csontváz szolga 301 sebzést kap. Lélekenergiát nyersz ki (+22%) Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. (-14 vp.) Néhány rövid kézmozdulat után a vortexkígyó létrehoz egy ellenáll.megtörése varázslatot. Megakadályoztad a varázslat létrejöttét. (-5 VP) Összegyûjtve mágikus energiáit, a vortexkígyó elvarázsol egy sötétséget. Megakadályoztad a varázslat létrejöttét. (-5 VP) Az 1. csontváz szolga rád veti magát. Feléd üt jobb mancsával. Elkerülted. Lesújt rád bal mancsával. (1 ép-t sebzõdtél). A 2. csontváz szolga rád veti magát. Bever egyet jobb mancsával. (1 ép-t sebzõdtél). Lecsap rád bal mancsával. (1 ép-t sebzõdtél). Regenerálsz (+3 ép)
*** 4. KÖR *** Elmondasz egy szellempöröly varázslatot. A vortexkígyó 498 ép-t sebzõdik. (-24 vp.) A vortexkígyó mágikus ereje felhasználásával elõidéz egy ellenáll.megtörését. Megakadályoztad a varázslat létrejöttét. (-5 VP) Heves kézmozdulatok közepette a vortexkígyó elmormol egy azonnali gyógyítást. Megakadályoztad a varázslat létrejöttét. (-5 VP) Az 1. csontváz szolga rád veti magát. Megpróbál benyomni neked jobb mancsával. Hátraugrasz a támadás elõl. Feléd üt bal mancsával. El sem talált, haha. A 2. csontváz szolga rád veti magát. Odacsap neked jobb mancsával. (1 ép-t sebzõdtél). Odacsap neked bal mancsával. (1 ép-t sebzõdtél). Regenerálsz (+2 ép)
*** 5. KÖR *** Mormolsz a mágia különös nyelvén. Létrejött egy szellempöröly! A vortexkígyó sebzõdik 498 ép-t. (-24 vp.) A vortexkígyó kileheli lelkét. A 2. csontváz szolga rád veti magát. Lekever egyet jobb mancsával. Elhibázta. Ütni próbál bal mancsával. Hátraugrasz a támadás elõl. Az 1. csontváz szolga téged támad. Odaken neked jobb mancsával. Félrehajoltál. Ütni próbál bal mancsával. (1 ép-t sebzõdtél). Regenerálsz (+1 ép)
*** 6. KÖR *** Elmondasz egy szellempöröly varázslatot. Az 1. csontváz szolga sebzõdik 498 ép-t. (-24 vp.) Az 1. csontváz szolga kileheli lelkét. A 2. csontváz szolga rád támad. Lekever egyet jobb mancsával. Elhibázta. Odacsap neked bal mancsával. Elkerülted.
*** 7. KÖR *** Mágikus erõd felhasználásával elõidézel egy szellempörölyt. A 2. csontváz szolga sebzõdik 498 ép-t. (-24 vp.) A 2. csontváz szolga hörögve elterül.
[A csatában összesen 2068 sebzést okoztál, és 8 sebzést kaptál.] Ismét látványosan gyõzedelmeskedtél. Apró villámok csapdosnak, miközben magadba szívod a lélekenergiát (+160%). Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elteszed a zsákmányt, ami egy vortex szív, 2 drágakõ és 77 arany.
(M 15,18) Hamarosan ráébredsz, hogy erre nincs út.
Elhagyod a labirintust.
(M 11,14) Felkeresed a szent zarándokhelyet.
[-1 TVP-t használtál fel, maradt még 416.]

m 3735 24 9 848 23172 13221 mozgás az Õsök Csarnokában
(M 11,15) Dél felé mozogsz. Körbevizsgálódsz a helyen, ahová érkezel, de nincs itt semmi.
A következõ tulajdonságpróba során ha kell, megvesztegetést alkalmazol. (M 11,16) Déli irányba folyatod utadat. Egy óriási mancsokkal felszerelt, fekete bõrû, vörösen izzó szemû galetki toppan eléd. - Egy egyszerû próbát kell kiállnod! - mondja. Egy kövekkel megrakott zsákot kapsz, ezzel a hátadon kell futnod körbe-körbe a teremben, amíg a homokóra le nem pereg.
[Egészség próba 46-os küszöbre: sikertelen] - Szerintem nem is csináltam olyan rosszul - jegyzed meg, és elõkotorsz egy marék pénzt. Végül 820 aranyban állapodtok meg. A galetki gratulál sikeredhez.
Elhagyod az Õsök Csarnokát.
(M 24,9) Ellátogatsz az Õsök Csarnokába.
(M 8 48) A legközelebbi feladat megoldásánál 48 lesz a válaszod.
(M 25,9) Tovább keletre! A földön egy fekete nyílást látsz. Egyszercsak elõsuhan belõle valami. Egy szellem, minden bizonnyal egy õsé! Tudod, hogy próbatétel következik. A szellem egy kérdést tesz fel, amelyre válaszolnod kell:
Zuveghar professzor népünk egyik legnagyobb tudósa volt. Rengeteg kísérletet végzett. Egy ízben koreni sün tenyésztésével foglalkozott, laboratóriumi körülmények között. Azt vizsgálta, bizonyos tápanyagok és egyéb hatások hogyan befolyásolják, növelik ill. csökkentik a szaporulatot. Megfigyelte, hogy ha X lény napi fejadagként 1 rágcsálót kapott, és az állatokat napi 9 órán keresztül világították meg Y milganddal, a szaporulat -71 volt. Hasonlóan X állat és Y milgand esetén 9-es fejadagnál, 3 órás megvilágítás eredményeképp a szaporulat -15 volt. Amikor pedig ezt az X állatot 6-os fejadagnál 5 óráig világították a milgandokkal, -34 volt a szaporulat. Talán ezek után már te is rájöttél, amikor Zuveghar 8-as fejadagot adott X állatnak, és 7 óráig világította õket meg, mi lett az eredmény. [Ha negatív számot kaptál, akkor hagyd el a negatív elõjelet, és így írd a számot a 8-as után.] Hosszasan gondolkozol, végül megmondod a megoldást. [48] - Jól válaszoltál! - hallod a síri hangot. Elégedetten mosolyogsz. (+680% lélekenergia.) Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot.
(M 25,10) Déli irányba mész. A teremben, ahová belépsz, mozgást látsz. A harc elkerülhetetlen! Ellenfeleid egy vortexkígyó (#625) [aura: 30-as méretû 45-ös szintû jobb karom, 45-ös paraliz.méreg, áttörés: 70, 45-ös õsvortex.] és 2 csontváz szolga (#506) [aura: 20-as méretû 27-es szintû jobb mancs, mágia: 18.].

*** 1. KÖR *** Varázshatalmad segítségével elmondasz egy megszakítást. (-24 vp.) Elmondasz egy hatalomvarázs varázslatot. (+86 minden tulajdonságodra) (-13 vp.) A vortexkígyó a mágia különös nyelvén mormol. Létrejött egy ellenáll.megtörése! Megakadályoztad a varázslat létrejöttét. (-5 VP) A vortexkígyó elmond egy sötétség varázslatot. Megakadályoztad a varázslat létrejöttét. (-5 VP) Az 1. csontváz szolga odajön hozzád. A 2. csontváz szolga máris elõtted terem! Az 1. csontváz szolga rád támad. Odacsap neked jobb mancsával. (1 ép-t sebzõdtél). Bever egyet bal mancsával. Mellé! A 2. csontváz szolga rád támad. Odaken neked jobb mancsával. Ez mellément. Feléd üt bal mancsával. (1 ép-t sebzõdtél). Regenerálsz (+2 ép)
*** 2. KÖR *** Elmormolsz egy a forrás érintése varázslatot. (-5 vp.) Varázshatalmad segítségével elmondasz egy ellenáll.megtörését. (-5 vp.) A vortexkígyó rúnákat rajzol a levegõbe, mire létrejön egy ellenáll.megtörése. Megakadályoztad a varázslat létrejöttét. (-5 VP) A vortexkígyó ellõ egy sötétség varázslatot. Megakadályoztad a varázslat létrejöttét. (-5 VP) Az 1. csontváz szolga rád támad. Lecsap rád jobb mancsával. (1 ép-t sebzõdtél). Bever egyet bal mancsával. El sem talált, haha. A 2. csontváz szolga rád veti magát. Odaken neked jobb mancsával. Mellétrafált a balfácán. Lekever egyet bal mancsával. El sem talált, haha. Regenerálsz (+1 ép)
*** 3. KÖR *** Mormolsz a mágia különös nyelvén. Létrejött egy lélekfacsarás! A vortexkígyó 308 ép-t sebzõdik. Lélekenergiát nyersz ki (+68%) Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Az 1. csontváz szolga megúszta! A 2. csontváz szolga 310 ép-t sebzõdik. (+45% lélekenergia.) (-14 vp.) A 2. csontváz szolga hörögve elterül. Magában motyogva, a vortexkígyó létrehoz egy ellenáll.megtörését. Megakadályoztad a varázslat létrejöttét. (-5 VP) A vortexkígyó rúnákat rajzol a levegõbe, mire létrejön egy sötétség. Megakadályoztad a varázslat létrejöttét. (-5 VP) Az 1. csontváz szolga rád veti magát. Lesújt rád jobb mancsával. Elhibázta. Benyom neked bal mancsával. Mellé!
*** 4. KÖR *** Mágikus erõd felhasználásával elõidézel egy lélekfacsarást. Az 1. csontváz szolga 306 ép-t sebzõdik. (+68% lélekenergia.) Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. (-14 vp.) A vortexkígyó elõhív egy ellenáll.megtörése varázslatot. Megakadályoztad a varázslat létrejöttét. (-5 VP) A vortexkígyó varázshatalma segítségével elmond egy sötétséget. Megakadályoztad a varázslat létrejöttét. (-5 VP) Az 1. csontváz szolga rád támad. Lekever egyet jobb mancsával. Kacagsz a nevetséges próbálkozáson. Feléd üt bal mancsával. Hátraugrasz a támadás elõl.
*** 5. KÖR *** Mágikus erõd felhasználásával elõidézel egy szellempörölyt. A vortexkígyó sebzõdik 498 ép-t. (-24 vp.) A vortexkígyó ellõ egy halál szava varázslatot. Megakadályoztad a varázslat létrejöttét. (-5 VP) Az 1. csontváz szolga rád támad. Lecsap rád jobb mancsával. El sem talált, haha. Benyom neked bal mancsával. Mellétrafált a balfácán.
*** 6. KÖR *** Varázshatalmad segítségével elmondasz egy szellempörölyt. A vortexkígyó 498 ép-t sebzõdik. (-24 vp.) A vortexkígyó halálos sebet kapva a földre zuhan. Az 1. csontváz szolga rád veti magát. Benyom neked jobb mancsával. (1 ép-t sebzõdtél). Odaken neked bal mancsával. Hátraugrasz a támadás elõl. Regenerálsz (+1 ép)
*** 7. KÖR *** Összegyûjtve a benned rejlõ mágikus energiákat, elvarázsolsz egy szellempörölyt. Az 1. csontváz szolga sebzõdik 498 ép-t. (-24 vp.) Az 1. csontváz szolga hörögve elterül.
[A csatában összesen 1948 sebzést okoztál, és 4 sebzést kaptál.] Gyõztél! Apró villámok csapdosnak, miközben magadba szívod a lélekenergiát (+114%). Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Viszed, ami mozdítható: a gepárd ezüst fejpántja, egy keresztszimbólum és 250 arany.
(M 25,9) Északi irányba folyatod utadat. A barlangterem üres, már megoldottad a feladatot.
A következõ tulajdonságpróba során ha kell, megvesztegetést alkalmazol. (M 26,9) Irány kelet! Egy megtermett galetki lép eléd. Óriási csápjai vannak, és bikafeje. Üdvözöl, és közli, hogy egy egyszerû próbát kell kiállnod. A feladat az erõdet teszi próbára: egy nehéz követ kell az egyik faltól a másikig cipelned. Nekilátsz.
[Erõ próba 40-es küszöbre: sikeres] A galetki elismerõen nyugtázza hatalmas erõdet, és biccent, mehetsz tovább.
(M 26,8) Északra mész. Szerencsétlenségedre, torzszülöttekkel benépesített helyiségbe toppansz be. Ellenfeleid 2 mimoid (#620) [aura: méret: 950, 40-es méretû 40-es szintû jobb karom, 60-as sebzõ méreg, 40-es méretû 40-es szintû bal karom, 60-as sebzõ méreg.].

*** 1. KÖR *** Megcélzod az 1. mimoidot a Maelfaron íjával, és lõsz. (13 találattal 2073 sebzést okoztál.) Az 1. mimoid halálhörgés közepette a földre zuhan. A 2. mimoid odajön hozzád. A 2. mimoid rád támad. A levegõ megtelik elektromossággal, és villámok kezdenek szikrázni feléd. (10 ép-t sebzõdtél). Feléd suhint jobb karmával. Félrehajoltál. Kimeresztve, elõre suhint bal karmával. Elkerülted. Regenerálsz (+10 ép)
*** 2. KÖR *** Mormolsz a mágia különös nyelvén. Létrejött egy lélekfacsarás! A 2. mimoid sebzõdik 316 ép-t. Lélekenergiát nyersz ki (+68%) Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. (-14 vp.) A 2. mimoid téged támad. A levegõ megtelik elektromossággal, és villámok kezdenek szikrázni feléd. (10 ép-t sebzõdtél). Elõre szúr jobb karmával. (1 ép-t sebzõdtél). Megmérgezett. Feléd suhint bal karmával. Mellétrafált a balfácán. Méreg marja tested. 60 életpontnyit sebzõdsz. Regenerálsz (+71 ép) A 2. mimoid regenerálódik.
*** 3. KÖR *** Mágikus erõd felhasználásával elõidézel egy szellempörölyt. A 2. mimoid sebzõdik 498 ép-t. (-24 vp.) A 2. mimoid téged támad. A 2. mimoid villámokat köp feléd. (11 ép-t sebzõdtél). Feléd döf jobb karmával. Mellé! Gyorsan feléd lendít bal karmával. (1 ép-t sebzõdtél). Méreg kerül a véredbe. Mérgezõdsz. 120 ép-t sebzõdtél. Regenerálsz (+92 ép) A 2. mimoid regenerálódik.
*** 4. KÖR *** Heves kézmozdulatok közepette elvarázsolsz egy szellempörölyt. A 2. mimoid 498 sebzést kap. (-24 vp.) A 2. mimoid halálos sebet kapva a földre zuhan. Méreg! Sebzõdsz 120 ép-t. Regenerálsz (+92 ép)
[A csatában összesen 2254 sebzést okoztál, és 333 sebzést kaptál.] Ezt a csatát te nyerted! Apró villámok csapdosnak, miközben magadba szívod a lélekenergiát (+147%). Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elteszed a zsákmányt, ami egy Fagyúr vívótõre, 15 drágakõ, 107 arany és 3 haszontalan vacak.
(M 26,9) Nem sokat töprengesz, mész dél felé. Az itt áldogáló galetki csak biccent feléd, nyilván az újabb próbázókra vár.
(M 27,9) A négy égtáj közül keletet választod. Nicsak, mi van itt! Egy ébenfekete ládára bukkansz. Nyilván kincs van benne! Ajjaj, nem nyílik. Megpróbálod ügyesen felnyitni a zárat.
[Zárnyitás próba 17-es küszöbre: sikeres] Hurrá, siker! Reménykedve szemléled meg a láda tartalmát: 281 arany és egy immunitás itala.
(M 28,9) Lépteid visszhangoznak, ahogy keleti irányba indulsz. Az egyik sarokban egy vaslemezekkel megerõsített ládát veszel észre. Kíváncsiságod nem hagy nyugodni: megpróbálod kinyitni.
[Zárnyitás próba 23-as küszöbre: sikeres] Izgatottan vizsgálod meg a láda tartalmát. 250 arany, a sebesség díszes öve, egy zöld manaital és a sólyom díszes öve.
(M 28,8) A négy égtáj közül északot választod. Újabb üres barlang! Sóhajtva indulsz tovább, de egyszercsak megakad valamiben a szemed. Egy láda! Izgatott leszel. Vajon mi lehet benne? Sajnos zárva van. Ez nem lehet akadály! Megpróbálod kinyitni.
[Zárnyitás próba 24-es küszöbre: sikeres] Sikerrel jársz. A láda tartalma: 293 arany, 33 drágakõ és a mágia ezüstcsizmája.
[48 TVP-t használtál fel, maradt még 368.]
[Automatikus zsákbarakás:] Berakod a zsákba: 3 haszontalan vacak.

forduló vége
Kimész a Csarnokból.
Egyszercsak váratlan látogató érkezik hozzád: egy földig érõ, fekete csuhát viselõ férfi. A csuklya alól sárga szempár mered rád, úgy érzed, mintha egy ragadozóval néznél farkasszemet. A látogató köszönés helyett így szól:
- A dukátkereskedõ vagyok. - azzal, miközben leesett állal bámulsz, már mutatja is portékáját. (zárójelben azt láthatod, hogy az adott tárgy hány fekete dukátba kerül. A tárgyakat a VE 218 {1. tárgy} {2. tárgy}.. paranccsal veheted meg. de csakis a következõ körödben!) Mohón megvizsgálod õket. (-6 TVP.) A kíváncsiságtól hajtva megszemléled a tárgyakat. Tûzúr arany fejpántja: értéke 782 arany #39359 (3 dukát). A következõ képességekkel rendelkezik: +9% védekezés, +5 mágia, +5 tûzlehelet, +5 tûzimmunitás. A sólyom nyársaló lándzsája: értéke 506 arany #29685 (3 dukát), a sebzése 3D8+6. Hatása a képességeidre: +17% támadás ezzel a fegyverrel, -1 gyorsaság. A jég lovagi csizmája: értéke 493 arany #22725 (3 dukát). A tárgy tápjai: +10% védekezés, +6 jéglehelet. A yeti aranycsizmája: értéke 700 arany #26326 (4 dukát). A tárgy tápjai: +12% védekezés, +7 hidegimmunitás. A regenerálódás ezüst mellvértje: értéke 573 arany #24450 (3 dukát). Viselésekor a következõ hatásokra számíthatsz: +26% védekezés, +6 regeneráció, -4 gyorsaság. Az élet fekete köntöse: értéke 548 arany #5205 (3 dukát). A tárgy érdekes tulajdonságokkal rendelkezik: +6% védekezés, +14 méret.
A siker aranyveretes öve segítségével 34 aranyat kerestél ebben a körben, és 4 TVP-t spóroltál meg. A Tisztogató klántól 385 aranyat kaptál vérdíjként a leölt torzszülöttekért. Megfújsz 1 Ezüstmágusok Kürtjét. Elborít a lélekenergia, élvezed, ahogy a meleg áramlat az arcodat simogatja (+9 képességpont.)
Nocsak, valami érdekes dolgot veszel észre: Xenópetéid megduzzadtak! Néhány duzzadt xenópetéd már óriásira nõtt! Óriásira nõtt xenó petéid nagy reccsenéssel szétnyílnak, és valami fertelmes dolog kel ki belõlük. Ellenfeleid 2 xenomorf harcos (#586) [aura: méregelnyelés: 60, elkt.immunitás: 25, 30-as méretû 55-ös szintû fog, 20-as csonkolás.] és egy kifejlett xenomorf (#423) [aura: bûz: 255, 22-es méretû 26-os szintû bal karom, 18-as rothasztás, 20-as méretû 24-es szintû fog, 20-as tárgyirtás.].
[BA parancsod van a lényre:] Nincs esélyed a gyõzelemre. Futsz, ahogy a lábad bírja. Hmmm! A menekülõ xenók a barlangod hátuljában levõ nyílást tovább nagyították. Most már talán tényleg ideje lenne betömni! Ehhez a B 99 99 parancsod add ki, 60 TVP árán.
Fáradtan a megpróbáltatásoktól, nyugovóra térsz. Fontos! Barlangodban már csak 9 féle tárgynak van hely. Sürgõsen dobáld el ill. add el a felesleges tárgyaidat, mert ha meg van telve a barlangod, a tárgyakat, amelyek eljutnak hozzád, nem tudod felvenni (beleértve az A és VG paranccsal kapott tárgyakat is).
Ebben a körben +110 hírnevet kaptál. A kör során összesen 52307 sebzést okoztál, és 3545 sebzést kaptál. A körben szerzett tapasztalatok eredményeképp 41 képességpontot kapsz. Ezenfelül kapsz még 1 képességpontot, jutalmul pszi gyõzelmedért. Errõl a fordulóról 366 TVP-t viszel át a következõre. Azzal együtt, amit a következõ fordulóban kapsz, összesen 960 TVP-t költhetsz majd el.

KARAKTERLAP


Agresszivi, egy kigyúrt, szõrös mellkasú, fenyegetõ tekintetû, villogó szemû, fekete hajú nõ vagy. Jelenlegi lakóhelyed: nagyobb galetkik szintje (17. szint). Táplálkozásod: zöldvérû. Kalandor rangod: kalandparancsnok-helyettes (24.00). Ez az 514. fordulód.
TULAJDONSÁGAID
[1] erõ: 20 (51) / 14.92
[2] IQ: 18 (35) / 1.90
[3] ügyesség: 40 (38) / 1.48
[4] egészség: 35 (44) / 2.69
[5] mágia: 96 (116) / 1.89
[6] gyorsaság: 96 (133) / 14.97
[9] Méret/ép: 442 (632) / 579
Min. méret: 372
Barlangméret: 442
PONTJAID
Varázspont: 2748 / 740
Képességpont: 1884 / 71%
Hõsi pont: 152 (199)
Tám.bónusz: 15%
Véd.bónusz: 162%
Galetki erõ: 2898 / 2176
Hírnév : 18651
Jóllakottság: 300%
Életkor: 21 / 57
STATISZTIKÁK
Galetki csaták: 452 (0)
Galetki gyõzelmek: 336 (0)
Torzsz. csaták: 6753 (30)
Torzsz. gyõzelmek: 6291 (29)
Leölt torzszülött: 13076 (77)
Pszi csaták: 651 (3)
Pszi gyõzelmek: 365 (2)
Ájulások száma: 289 (0)

A Mágusok Klánjának (#12) tagja vagy.
Rangod: felsõbbrendû manaörvény (162)
Speciális képességeid:
+125 max. varázspont, +11 minden varázslat szintedre. +6 auraészlelés. +5 áttörés. +37 szerezhetõ max. lélekenergia, +37 max. lehetséges méret; szolgáidnak +37 max. morál; +12 max. lehetséges TVP; +1 gyûrût hordhatsz;
Aktív Klánküldetéseid:
1.) Érj el 6 pszi gyõzelmet egy körben, és ugyanakkor menj a klánházba! 2.) Pusztíts el 15 lidércmágust! 3.) Hozz 50 lidércplazmát!

A Halhatatlanok Klánjának (#10) tagja vagy.
Rangod: jövendõlátó (32)
Speciális képességeid:
+32 TVP / kör. Nincs méretvesztés, ha harcban elájulsz.

HARCI SZAKÉRTELMEK
[13] elektr.lehelet: 85 (141) / 6.90 [14] mérg. lehelet: 8 (56) / 3.11 [15] regeneráció: 72 (92) / 2.08
[16] tüskés bõr: 8 (0) / 2.08 [17] vastag bõr: 66 (89) / 1.70 [18] tûzimmunitás: 10 (49) / 3.06
[19] hidegimmunitás: 10 (49) / 2.45 [20] savimmunitás: 5 (54) / 2.10 [21] elkt.immunitás: 10 (49) / 0.66
[22] imm.mérg.gázra: 6 (45) / 4.27 [23] imm.ktkt.méreg: 30 (50) / 0.54 [24] rezisztencia: 12 (50) / 0.36
[25] illat: 6 (21) / 1.36 [26] lõfegyver: 95 (139) / 41.31 [27] imm. méregre: 0 (27) / 0
[31] áttörés: 1 (28) / 0 [33] manaformálás: 0 (7) / 0 [35] inimícia: 48 (53) / 0
[36] halhatatlanság: 1 / 0        

EGYÉB SZAKÉRTELMEK
[45] csapdakészítés: 17 / 9.27 [46] csapdaészlelés: 22 (25) / 15.73 [47] zárnyitás: 22 / 14.56
[48] mászás: 23 / 18.31 [49] rugalmasság: 12 / 3.69 [50] meggyõzõkészség: 23 (25) / 20.79
[51] transzformáció: 16 / 3.53 [52] auraészlelés: 26 (32) / 17.96 [53] ékszerészet: 16 / 13.42
[54] kereskedelem: 26 / 13.91 [55] szívósság: 32 (51) / 1.31 [56] varázsitalfõzés: 18 / 10.92
[57] gyógynövények: 22 / 16.27 [58] nyomkeresés: 53 / 5.61 [59] vezetõkészség: 37 (49) / 4.32
[60] pszi támadás: 28 (34) / 21 [61] pszi energia: 38 (44) / 20.64 [62] lopás: 18 (24) / 4.69
[63] éberség: 34 / 10.65 [64] átokszórás: 11 / 3.03 [65] álcázás: 39 (23) / 0.43
[66] lopakodás: 14 (17) / 7.01 [67] régészet: 18 / 15.09 [68] zene: 15 / 13.11
[69] tanulás: 23 / 17.22 [70] idézés: 20 (33) / 1.21 [71] javítás: 20 / 8.40
[72] építés: 34 (40) / 22.75 [73] felderítés: 19 / 10.57 [74] vitalitás: 35 (41) / 3.30

VÉGTAGOK
bal csáp [100] méret: 12 / 0 [101] szakért.: 10 / 2.97     az ellenállás áldozati tõre
jobb csáp [103] méret: 1 / 0 [104] szakért.: 3 / 2.55     Tyrex vívótõre
bal karom [106] méret: 1 / 0 [107] szakért.: 2 / 1.90     Tyrex árnyéktõre
jobb mancs [109] méret: 1 / 0 [110] szakért.: 2 / 0.97     Elenios ébenfa lándzsája
bal karom [112] méret: 1 / 0 [113] szakért.: 2 / 0.53     Armageddon fattyúkardja
jobb mancs [115] méret: 1 / 0 [116] szakért.: 1 / 0.04     az ellenállás árnyéktõre
jobb csáp [118] méret: 1 / 0 [119] szakért.: 1 / 0     gyantakés

VARÁZSLATOK & PSZIK
[173] a forrás érintése: 23 (57) / 18.84 [43] agyroppantás: 1 (2) / 0 [130] agyvihar: 6 / 2.20
[147] alkímia: 3 (7) / 0.86 [174] antimágikus szféra: 1 (2) / 0 [142] átok: 15 (37) / 0.60
[250] beszéd az õsökkel: 12 (30) / 0.88 [36] csábmosoly: 7 (17) / 0.54 [42] csendvarázs: 1 (2) / 0.12
[164] dermesztés: 19 (47) / 1.83 [149] dimenziókapu: 10 (25) / 0.36 [47] direkt kontaktus: 23 (57) / 1.66
[37] egokínzás: 1 (2) / 0.30 [44] elbájolás: 22 (55) / 5.96 [11] elektromos kéz: 8 (20) / 0.43
[48] ellenáll.megtörése: 24 (60) / 11.30 [156] éhínség: 1 (2) / 0 [29] életszívás: 7 (17) / 1.02
[152] felejtés: 19 (47) / 2.56 [172] gázpajzs: 7 (17) / 0.78 [204] gondolatolvasás: 6 (15) / 0.19
[17] gránitbõr: 25 (57) / 3.02 [269] h.látó vérkutya észlelés: 1 (2) / 0 [187] hatalomvarázs: 44 (85) / 11.26
[251] hihetõ illúzió: 1 (2) / 0 [222] hõsi ének: 10 (25) / 1.76 [13] jégcsóva: 7 (17) / 0.06
[217] jégfal: 1 (2) / 0 [15] jégpajzs: 10 (25) / 3.61 [259] kegyencek oltalma: 10 (25) / 1.07
[163] kineport: 5 (17) / 2.58 [154] kisebb erõpajzs: 3 (7) / 0.38 [27] kisebb gyógyítás: 7 (17) / 0.43
[240] kisebb manapajzs: 1 (2) / 0 [247] kitartó ló: 19 (47) / 4.01 [146] kontakt.õseiddel: 12 (30) / 9.23
[158] láth. észlelése: 3 (7) / 0.12 [157] láthatatlanság: 8 (20) / 0.90 [190] lélekfacsarás: 81 (122) / 80.28
[246] Martian hatalma: 1 (2) / 0 [243] manaégetés: 1 (2) / 0 [165] manafókuszálás: 15 (37) / 0.45
[35] mágiatörés: 7 (17) / 0.48 [162] mágikus csapda: 1 (2) / 0.07 [45] megszakítás: 76 (117) / 22.24
[129] mentális robbanás: 17 / 2.62 [272] méonech fókuszálás: 1 (2) / 0 [148] méregsemlegesítés: 8 (20) / 1.21
[155] nagyobb erõpajzs: 23 (57) / 5.76 [28] óriáserõ: 6 (15) / 1.18 [209] õsi immunitás: 19 (47) / 0
[38] parancs: 1 (2) / 0.24 [166] pengefal: 1 (2) / 0 [133] pszi acéltorony: 15 / 0
[128] pszi csáp: 20 / 3.35 [171] savpajzs: 7 (17) / 1.18 [30] sorvasztás: 3 (7) / 1.05
[159] szellemidézés: 8 (20) / 0.69 [140] szellemkalapács: 5 (12) / 1.32 [234] szellempöröly: 75 (116) / 29.10
[176] szélpajzs: 3 (7) / 0.67 [188] sziklaerõ: 1 (2) / 0.27 [261] szörnyismeret: 17 (42) / 5.04
[150] tárgyvédelem: 15 (37) / 2.10 [167] tombolás: 1 (2) / 0.24 [265] torzszülött észlelése: 20 (50) / 5.26
[270] tudati álcázás: 6 / 0.12 [132] tudati méreg: 21 / 7.20 [46] tudatrombolás: 1 (2) / 0
[256] tudattágítás: 18 (45) / 4.93 [16] tûzpajzs: 7 (17) / 2.13 [14] vakító fény: 10 (25) / 0.78
[170] villámpajzs: 7 (17) / 0.32 [194] vízlélegzés: 7 (17) / 0.19    


SZOLGÁID
név méret/ép morál jóllakottság szint állapot
[1] Gyereide, a halál apostola 170/170 212% 90% 14 / 7.55 nem harcol
[2] fagydémon 256/256 192% 121% 24 / 7.21 nem harcol
[3] orgling szatócs 262/0 199% 57% 11 / 10.75 ájult
[4] ratifikátor 186/186 170% 65% 24 / 4.14 nem harcol
[5] szélfivér 156/156 200% 143% 20 / 1.54 nem harcol
[6] morfinder telep 1/1 237% 210% 1 / 0 nem harcol
[7] dohu féreg 1/1 237% 210% 1 / 0 nem harcol
lélekenergia rész 90% jóllakottság határ 125% gyógyítás: 0

MAKRÓID
1. Makró
ism 5
x 8
ism 4
vd 625
mak 5
hh 8 1190 8 1234 8 1190
2. Makró
v 146 3 16 8 16
v 146 13 16 18 16
v 146 23 16 28 16
v 146 3 11 8 11
v 146 13 11 18 11
v 146 23 11 28 11
3. Makró
bsz 10 73
vv 92 261 155 72
szh 1 2 3 4 5
be 30
v 265 610
szh 1 2 3 4 5
4. Makró
ad 10
v 256 44444
hh 604 0 517 0 605
e 9 50
sza 1 50 99
mak 3
5. Makró
pta 132 129 132 129 132
p 7759
p 7759
pta 128 130 128 130 128
z 588 10 610
be 29 10

HARCI PROGRAMOD
1: Lõfegyver használata ha ellenfeled galetki. Prioritás: 245.
2: a forrás érintése v.var. ha 1 vagy több ellenfél van. Prioritás: 20.
3: ellenáll.megtörése v.var. ha 1 vagy több ellenfél van. Prioritás: 15.
4: megszakítás v.var. ha ellenfeled #1900. Prioritás: 222.
5: lélekfacsarás t.var. ha ellenfeled #1901. Prioritás: 202.
6: gránitbõr v.var. ha ellenfeled #1903. Prioritás: 240.
7: gránitbõr v.var. ha ellenfeled #1910. Prioritás: 80.
8: Lõfegyver használata ha ellenfeled #1911. Prioritás: 250.
9: szellempöröly t.var. ha ellenfeled #1912. Prioritás: 80.
10: ellenáll.megtörése v.var. ha ellenfeled #1902. Prioritás: 215.
11: dermesztés t.var. ha ellenfeled #1902. Prioritás: 180.
14: elbájolás t.var. ha ellenfeled #1915. Prioritás: 190.
15: jégpajzs v.var. ha ellenfeled #1905. Prioritás: 215.
16: lélekfacsarás t.var. ha ellenfeled #520. Prioritás: 65.
17: elbájolás t.var. ha ellenfeled #1902. Prioritás: 190.
18: ellenáll.megtörése v.var. ha ellenfeled #107. Prioritás: 250.
19: lélekfacsarás t.var. ha ellenfeled #1950. Prioritás: 140.
20: szellempöröly t.var. ha ellenfeled #1950. Prioritás: 130.
21: a forrás érintése v.var. ha ellenfeled #1942. Prioritás: 237.
22: gránitbõr v.var. ha ellenfeled #1942. Prioritás: 215.
23: átok t.var. ha ellenfeled #1942. Prioritás: 230.
24: dermesztés t.var. ha ellenfeled #1942. Prioritás: 225.
25: Lõfegyver használata ha ellf. nincs eltalálhatatlan (237) képessége Prioritás: 100.
26: hatalomvarázs v.var. ha 1 vagy több ellenfél van. Prioritás: 12.
29: ellenáll.megtörése v.var. ha ellenfeled #498. Prioritás: 215.
30: elektr.lehelet használata ha ellenfeled #1920. Prioritás: 151.
31: tárgyvédelem v.var. ha ellenfeled #1990. Prioritás: 220.
32: ellenáll.megtörése v.var. ha ellenfeled #1964. Prioritás: 175.
33: dermesztés t.var. ha ellenfeled #1964. Prioritás: 170.
34: lélekfacsarás t.var. ha ellenfélen van 164. varázslat. Prioritás: 115.
35: direkt kontaktus t.var. ha ellenfélen van 164. varázslat. Prioritás: 110.
36: hatalomvarázs v.var. ha ellenfeled #1987. Prioritás: 160.
37: a forrás érintése v.var. ha ellenfeled #1973. Prioritás: 240.
38: kitartó ló v.var. a harc 8. körétõl. Prioritás: 247.
39: lélekfacsarás t.var. ha ellf. nincs szellemi immúnitás (235) képessége Prioritás: 70.
40: szellempöröly t.var. ha ellf. nincs szellemi immúnitás (235) képessége Prioritás: 60.
41: elektr.lehelet használata ha 1 vagy több ellenfél van. Prioritás: 50.
42: a forrás érintése v.var. ha ellf. 24. képessége 41 v. több. Prioritás: 80.
43: ellenáll.megtörése v.var. ha ellenfeled #336. Prioritás: 215.
44: gránitbõr v.var. ha ellenfeled #367. Prioritás: 250.
45: mágiaellenállás v.var. ha ellenfeled #647. Prioritás: 210.
46: tárgyvédelem v.var. ha ellenfeled #557. Prioritás: 90.
12: megszakítás v.var. ha ellf. 1032. képessége 1 v. több, Prioritás: 245, és ha ép-d 222% alatt van, és a harc 2. körétõl.
27: lélekfacsarás t.var. a harc 2. körétõl, Prioritás: 250, és ha 3 vagy kevesebb ellenfél van, és ha ellenfeled #559.


ELLENFÉL LISTÁK
1900: szkritter nekromanta (#527), klónmágus (#514), öreg vazallus (#498), nadroq manaformázó (#606), fekete drón (#610), vörös krazit (#602), sötét elf papnõ (#619), vortexkígyó (#625), ódzkodó manó (#631), lidércmágus (#666), Khebani Lorell (#547).
1901: õraltató manó (#349), idõzített gomba (#522), torzszülött mágus (#524), fekete toronyõr (#499), vörös krazit (#602), szürke krazit (#603), nadroq manaformázó (#606), nadroq detektor (#607), fekete drón (#610), sötét elf papnõ (#619), ódzkodó manó (#631), xenó élõsködõ (#420).
1902: ködös kivetülés (#525), nagyobb jégörvény (#409), manavortex (#521), nagyon izmos szkritter (#540), lomha nukratoid (#556), láthatatlan orgyilkos (#558), vörös toronyõr (#500), xenomorf harcos (#586), kék krazit (#600), márvány krazit (#601), protolisk gyermek (#516), sötét elf papnõ (#619).
1903: õrjöngõ földicápa (#507), gigászi kétfejû patkány (#487), óriás sünrája (#470), orgling hekatomb (#561), orgling kártevõ (#640).
1905: nagyobb jégörvény (#409).
1911: szkritter nekromanta (#527), szkritter lidércúr (#541), orgling hekatomb (#561), troglodita (#551), kék krazit (#600), pulzáló õsklinoch (#613), rezgõ õsklinoch (#614), õsklinoch herceg (#626), márvány krazit (#601), orgling kártevõ (#640), kronogólem (#627).
1912: klónozott tanítvány (#515).
1915: quwarg takarító (#559), talriai behemót (#106), arachnid harcos (#629), ragasztóbogár (#635).
1920: torzszülött csontváz (#528), izzó energiagömb (#560), klinoch lárva (#611), orgling kártevõ (#640), ódzkodó manó (#631).
1942: felszínt járt földicápa (#357), õrjöngõ földicápa (#507).
1950: nagyobb jégörvény (#409).
1964: vibráló õsklinoch (#612), sötét elf felderítõ (#518), sötét elf papnõ (#619).
1973: sötét elf felderítõ (#518), arachnid harcos (#629), vörös krazit (#602).
1987: vörös krazit (#602), nadroq sáska (#604), fekete drón (#610), vortexkígyó (#625), kronogólem (#627), ódzkodó manó (#631), lidércmágus (#666), theraxian halálkufár (#555).
1990: nadroq sáska (#604), óriás szójer (#362), szójer császár (#531).

FELTÉTELES PARANCSAID
GY 80 99 15 9 511 80 1 50 61 80 98; VI erõ:500% ép:1%; PV 7 5 3 8; PSZ 58 47 48; BA 586; L 222 152 52 23 230 36; HE 9; PT 1; PTA 128 130 128 130 128; PTB 132 132 132 132 132; I 120 10 15 1 83 75; HU 13 4 1500 15 26; Csarnokban HO 0;

ÁTADÁS PARANCSAID: VG 5000 25559 1; A 5000 28199 1; VG 7759 49 5;

SPECIALIZÁCIÓD: Túlélõ. (A torzszülöttekkel vívott csatákban minden lehelet, ütés és varázslat 1/6-dal kevesebb sebzést okoz neked.)
Az Orgling lázadás során általad legyõzött orglingok száma: 8.

AKTUÁLIS KÜLDETÉSEID: #30 (4. épület), #34 (9. épület), #36 (7. épület), #418 (513. forduló), #394 (513. forduló), #433 (514. forduló), #256 (513. forduló), #348 (514. forduló), #452 (514. forduló), #269 (513. forduló), #362 (514. forduló), #476 (514. forduló), #307 (514. forduló), #393 (514. forduló), #371 (514. forduló), #375 (514. forduló), #423 (512. forduló), #355 (493. forduló), #232 (497. forduló), #377 (513. forduló), #247 (492. forduló), #346 (511. forduló), #263 (494. forduló).

SZÖVETSÉGED: Protolisk Hercegek (#15031). Szavazataid száma: 0. A te szavazatod jelenleg a 8527. karakternél van. Jelenleg a hangversenyterem építésén dolgozol, eddig 600 TVP-t költöttél rá. Szövetségetek jelenlegi legendás ellenfele: woorgard. Még 3 alkalommal gyõzhetitek le. Jelenleg 29 legenda pontod van.

TÁRGYAID


Páncélok, ruhák
1 a gepárd ezüst fejpántja (#15507) 1 a káosz díszes pajzsa (#2874) 1 a káosz förtelmes lemezpáncélja (#1914)
1 a káosz mesés mellvértje (#30309) 1 a káosz pulzáló fejpántja (#22719) 1 a káosz varázslatos pajzsa (#11874)
1 a mágia ezüstcsizmája (#3374) 1 a mágia szöges pajzsa (#3314) 1 a merénylõ lovagi mellvértje (#10949)
1 a regenerálódás ezüstcsizmája (#24524) 1 a regenerálódás gyíkbõr öve (#24569) 1 a sebesség díszes öve (#13320)
1 a siker aranyveretes öve (#302) * 1 a siker karvédõje (#712) 1 a sólyom aranycsizmája (#29476)
1 a sólyom aranyozott sisakja (#29431) * 2 a sólyom bársonyköntöse (#29506) 1 a sólyom bíbor öve (#29521)
1 a sólyom díszes öve (#29520) 1 a sólyom gránit pikkelyvértje (#29373) 1 a sólyom kvazárpajzsa (#29417)
1 a sün ezüstsisakja (#24930) 1 a szellemek bíbor öve (#15121) 1 a teknõs szarvas sisakja (#25378)
1 a villám díszes köntöse (#23653) 1 a villám szöges pajzsa (#23564) 1 az ellenállás ametiszt fejpántja (#28560)
1 az ellenállás csillagpajzsa (#28516) 1 az ellenállás lovagi csizmája (#28575) 1 az enyészet csillogó fejpántja (#23158)
1 behemótok pajzsa (#624) 3 Elenios fekete maszkja (#41595) 1 Elenios gyíkbõr öve (#41669)
* 1 Epikus mágusköpeny (#693) 1 Firandi kesztyûje (#625) * 1 gyémánt mágusöv (#662)
* 1 immuneodron vért (#795) 2 Leah fekete köntöse (#39855) * 1 lidérc karvédõ (#658)
* 1 manókirály korona (#417) * 1 méregvándor vállvédõ (#410) 1 Õsmágus arany fejpántja (#43859)
1 patkánybõr csizma (#607) 1 pókcsatos öv (#173) * 1 rákhi gyémántkesztyû (#305)
1 sötét elf rejtõköpeny (#637) * 1 szkritter karvédõ (#656) * 1 tormikus bilincs (#706)
* 1 tükörkarvédõ (#773) * 2 vastag csizma (#717) 1 xenóbõr csizma (#794)
* 1 Zakarum pajzsa (#487)

Ékszerek, kincsek
* 1 aréna holdkõ érme (#441) 1 a balrog gyûrûje (#594) 1 a gepárd szikrázó fülbevalója (#15661)
1 a káosz fejedelmének nyaklánca (#18294) 1 a káosz õrült karkötõje (#11604) 1 a királynõ karkötõje (#496)
1 a pók smaragdgyûrûje (#253) 1 a pontosság koponya amulettje (#4350) * 1 a Pusztítás Talizmánja (#431)
1 a regenerálódás obszidiángyûrûje (#24630) 1 a sebesség villámszimbóluma (#13367) 3 a sólyom arany fülbevalója (#29610)
* 1 a sólyom arany karkötõje (#29597) 1 a sólyom díszes amulettje (#29551) 2 a sólyom ezüst karkötõje (#29596)
1 a sólyom jáde karkötõje (#29594) 2 a sólyom jáde nyaklánca (#29535) 3 a sólyom jádegyûrûje (#29579)
1 a sólyom koponya amulettje (#29550) 3 a sólyom koponyaszimbóluma (#29565) 1 a sólyom malachit fülbevalója (#29609)
3 a sólyom obszidián karkötõje (#29595) * 3 a sólyom obszidiángyûrûje (#29580) 1 a sólyom ónix karkötõje (#29593)
3 a sólyom ónixgyûrûje (#29578) 1 a sólyom szikrázó fülbevalója (#29611) * 1 a teknõs arany fülbevalója (#25560)
1 a teknõs ezüstgyûrûje (#25531) 1 a teknõs obszidián karkötõje (#25545) 1 a Világtalan Szem (#719)
* 1 a villám arany karkötõje (#23747) 1 a villám ezüstgyûrûje (#23731) 1 a villám obszidiángyûrûje (#23730)
31951 arany (#1) 1 arany nyaklánc (#1184) * 1 Armageddon jáde karkötõje (#44444)
* 1 Armageddon jádegyûrûje (#44429) 1 az angyalok keresztszimbóluma (#28213) 1 az angyalok koponyaszimbóluma (#28215)
1 az ellenállás jáde karkötõje (#28694) 2 az ellenállás jádegyûrûje (#28679) 1 az ellenállás malachit fülbevalója (#28709)
* 1 az Érzés Gyûrûje (#569) * 1 Banyapók gyûrûje (#601) 1 bronz helyt. emlékérem (#313)
* 3 Crouveaux gyûrûje (#473) * 1 császári kitüntetés (#771) * 1 császári különdíj (#578)
7649 drágakõ (#2) * 2 Dubié amulettje (#454) 1 elementáris kristály (#550)
1 Elenios ezüst fülbevalója (#41757) * 1 Elenios malachit fülbevalója (#41759) 1 Elenios márványgyûrûje (#41726)
1 fényes szimbólum (#1214) 1 galetki érdemérem (#276) 1 háborúba hívás gyûrûje (#558)
581 hamis arany (#809) 1 helytartói pecsétgyûrû (#507) * 1 isteni hatalom amulettje (#718)
1 kalandor fülbevaló (#660) 2 keresztszimbólum (#1213) 7 klinoch amulett (#755)
* 5 klinoch gyûrû (#759) 11 klinoch karkötõ (#753) * 1 kvatáns fókusz (#611)
* 5 Lidérckirály gyûrûje (#576) * 1 manapoid gömb (#549) * 1 nilbongi kitûzõ (#311)
1 quwargölõ érdemrend (#462) 3 roxati üvegszem (#580) * 1 Sárkánytûz (#574)
2 smaragd karkötõ (#592) 1 topáz melltû (#423) * 1 Tyrex aranyozott fülbevalója (#37258)
* 3 Tyrex obszidián karkötõje (#37245) 3 varázsfejlesztõ fókusz (#455) 1 vhrathag gömb (#407)
1 vortex gyémánt (#645) * 1 Wius karkötõje (#465) * 1 xenóbõr karkötõ (#497)
* 1 xenomorf csuklópánt (#498)

Felszerelés
1 a kétségbeesés tegeze (#635) 1 arany papi VIP kártya (#659) 15 arany tóken (#764)
42 aranydukát (#437) 1 az Uralkodó kincse (#664) 1 bajnoki oklevél (#273)
1 deflektor (#577) 2 dorony duda (#588) 3 elsõsegély csomag (#619)
1 epikus relikviaszilánk (#931) 5 ezüst tóken (#763) 1 Ezüstmágusok Kürtje (#538)
1 fehér sárkányfigura (#799) 1 fekete csuha (#586) 43 fekete dukát (#218)
1 feneketlen zsák (#643) 2 Fortuna kiskorsója (#521) 1 GEVSZAT tagsági kártya (#665)
3 gyémánt tókenszilánk (#767) 1 hatalomkristály (#668) 1 hebrencs csapda (#582)
1 idõkapszula (#621) 5 izzó vörös tóken (#623) 1 javítókalapács (#401)
1 Jerome köpenye (#853) 5 kincskeresõ kisködmön (#519) 1 kobold bugyor (#405)
266 kötél (#128) 2 kronogömb (#787) 1 Kronosz kristálya (#703)
1 Krugrog mama terítõje (#517) 7 legendás tóken (#606) 1 lelakatolt ládikó (#310)
1 lezárt könyvecske (#526) 2 mágikus védõruha (#341) 1 Morgan kristálya (#525)
3 Morgan pálcája (#511) 5 nekrofun medál (#513) 4 northeni szütyõ (#552)
6 nyálkafókusz (#419) 3 óriás õskõ (#651) 3 orvosságos zacskó (#590)
1 õskõtermõ zsák (#534) 1 platina kaszinóbérlet (#762) 1 platina relikformázó (#735)
2 platina tóken (#765) 3 relikviaszilánk (#604) 1 szójer totem (#649)
1 Tiume batyuja (#529) 2 Urgod kémszeme (#533) 2 vadász érdemrend (#375)
2 varázskõ (#210) 1 varázskõvonzó üst (#448) 104 vortex szív (#644)
4 xorex szivar (#349)

Fegyverek
1 a jég áldozati tõre (#22906) 1 a káosz hercegi tõre (#24264) 1 a káosz ragyogó tõre (#8514)
1 a küzdelem árnyéktõre (#20655) 1 a sólyom ébenfa nyílpuskája (#29641) 1 a szalamandra összetett íja (#26025)
2 a teknõs ébenfa lándzsája (#25634) 1 a teknõs fattyúkardja (#25620) 2 a teknõs fogazott tõre (#25604)
1 a természet lovagi kardja (#17069) 1 a Tudás Lexikonja (#710) 1 a tûz lovagi kardja (#22469)
* 1 Armageddon fattyúkardja (#44520) 1 árnykorbács (#615) * 1 az ellenállás áldozati tõre (#28756)
* 1 az ellenállás árnyéktõre (#28755) 1 az ellenállás ébenfa lándzsája (#28784) 1 az ellenállás fattyúkardja (#28770)
1 az ellenállás lovagi kardja (#28769) 1 az ellenállás nyársaló lándzsája (#28785) 1 Bobó pálcája (#616)
1 dobótõr (#159) * 2 Elenios ébenfa lándzsája (#41834) 1 Elenios fogazott kardja (#41818)
1 Elenios hosszú lándzsája (#41833) 1 Elenios vívótõre (#41803) 1 Fagylovag kardja (#554)
1 Fagyúr vívótõre (#40903) 1 Fairlight harci nyílpuskája (#38188) * 192 gyantakés (#670)
1 Lhoal'zetan nyílpuskája (#608) * 1 Maelfaron íja (#780) 2 roncsoló íj (#636)
1 sünrája tõr (#564) 6 sziklarepesz (#13) * 1 Tyrex árnyéktõre (#37305)
* 1 Tyrex vívótõre (#37303) 1 vámpírtõr (#584) 2 Yssuf tõre (#257)

Varázsitalok és füvek
21 arany gyógyital (#101) 10 arany manaital (#102) 38 csapdaészlelés itala (#65)
66 elemi immunitás itala (#97) 53 energiaital (#82) 2 fekete fõzet (#91)
28 fekete gyógyital (#98) 1 fiatalság itala (#96) 54 gránitbõr itala (#110)
39 hatalom bíbor itala (#77) 4 hatalom kék itala (#58) 29 immunitás itala (#71)
4 javítás itala (#108) 34 kalmárok itala (#66) 16 kihívás itala (#68)
25 kincskeresés itala (#64) 32 lila manaital (#83) 55 lordok itala (#90)
30 mágiaellenállás (#76) 44 méregellenállás itala (#51) 9 narancs gyógyital (#80)
130 olaj (#415) 18 õsmágus szájvize (#69) 56 õsmana itala (#84)
2 pontosság itala (#72) 54 sebezhetetlenség itala (#93) 28 titánok itala (#100)
295 üvegcse (#14) 33 védõolaj (#99) 1 zöld manaital (#63)

Egyéb kacatok
4 aratóvelõ (#835) 3 asztrálesszencia (#154) 2 bolhedor szárny (#15)
8 duzzadt xenópete (#479) 62 éjpolip szív (#785) 25 hanator hangszál (#796)
203 immuneodron pikkely (#786) 105 kék esszencia (#748) 369 kronogólem agyag (#781)
12 lidércplazma (#816) 63 lila esszencia (#750) 19 manótotem (#784)
2 myrakoid váladék (#398) 3 óriási xenópete (#480) 2 pirgamit (#152)
1 proszektur lebeny (#838) 81 sótömb (#566) 45 sünpók tüske (#782)
1 szellem ektoplazma (#426) 7 tetrabitin (#834) 77 üvegdarab (#681)
4 xenópete (#278) 51 zöld esszencia (#749)

A szürkével jelölt tárgyakra szerintünk már nincs szükséged, csak a helyet foglalják. Ha az EE parancs egyik paraméterének 7-est adsz meg, az összes ilyen tárgyadat eladod (ami nem eladható, azt eldobod). Természetesen nem adsz el / dobsz el KF-elt, vagy feneketlen zsákban levõ tárgyat.


Bankbetéted: 150000 arany.
Tönkrement tárgyaid (zárójelben a szükséges javítás szakértelem): a teknõs fogazott tõre #25604 (10), az angyalok obszidiángyûrûje #28230 (15), a teknõs nyársaló lándzsája #25635 (15).

Ebben a fordulódban szerzett tárgyaid: 1 epikus relikviaszilánk (#931), 1 sebezhetetlenség itala (#93), 4 aranydukát (#437), 2 myrakoid váladék (#398), 1 a káosz förtelmes lemezpáncélja (#1914), 1 Fairlight harci nyílpuskája (#38188), 1 a káosz fejedelmének nyaklánca (#18294), 1 mágiaellenállás (#76), 1 dobótõr (#159), 2 bolhedor szárny (#15), 1 a szalamandra összetett íja (#26025), 4 xorex szivar (#349), 1 a teknõs szarvas sisakja (#25378), 2 védõolaj (#99), 6 õsmana itala (#84), 1 a káosz hercegi tõre (#24264), 1 energiaital (#82), 1 a villám szöges pajzsa (#23564), 352 arany (#1), 1 a villám díszes köntöse (#23653), 1 gránitbõr itala (#110), 1 az angyalok keresztszimbóluma (#28213), 1 az ellenállás csillagpajzsa (#28516), 1 a küzdelem árnyéktõre (#20655), 1 klinoch karkötõ (#753), 10 immuneodron pikkely (#786), 1 méregellenállás itala (#51), 4 kék esszencia (#748), 1 az ellenállás ametiszt fejpántja (#28560), 150 drágakõ (#2), 1 a pontosság koponya amulettje (#4350), 1 az enyészet csillogó fejpántja (#23158), 2 keresztszimbólum (#1213), 1 szellem ektoplazma (#426), 1 a káosz õrült karkötõje (#11604), 2 ezüst tóken (#763), 1 arany nyaklánc (#1184), 1 a tûz lovagi kardja (#22469), 1 immunitás itala (#71), 1 a káosz díszes pajzsa (#2874), 1 a regenerálódás gyíkbõr öve (#24569), 1 zöld esszencia (#749), 1 a természet lovagi kardja (#17069), 1 a káosz ragyogó tõre (#8514), 1 a sün ezüstsisakja (#24930), 1 pontosság itala (#72), 1 a káosz varázslatos pajzsa (#11874), 1 vortex szív (#644), 1 a szellemek bíbor öve (#15121), 1 a jég áldozati tõre (#22906), 1 az angyalok koponyaszimbóluma (#28215), 1 a regenerálódás obszidiángyûrûje (#24630), 1 a regenerálódás ezüstcsizmája (#24524), 1 fényes szimbólum (#1214), 1 duzzadt xenópete (#479), 1 a gepárd ezüst fejpántja (#15507), 1 Fagyúr vívótõre (#40903), 1 a sebesség díszes öve (#13320), 1 zöld manaital (#63), 1 a sólyom díszes öve (#29520), 1 a mágia ezüstcsizmája (#3374), 3 winropu moha (#22), 3 waarkin (#38), 1 mézfû (#29), 1 ragálygomba (#26), 1 csótányláb (#25), 1 gyilkos boróka (#27), 2 a halál fekete íja (#140), 1 tökéletes aranygyûrû (#715), 2 ehorapin (#44), 3 rémcserje (#34), 3 hõsiesség itala (#52), 11 õsi relikvia (#17), 3 muskil (#37), 1 elemi gomba (#46), 2 tokin kaktusz (#40), 1 xita uborka (#39), 1 féregtüske (#42), 1 térképdarabka (#801), 31 haszontalan vacak (#650).

Ebben a fordulódban elhasznált tárgyaid: 1 éjpolip szív (#785), 1 asztrálesszencia (#154), 1 kincskeresés itala (#64), 1 narancs gyógyital (#80), 1 manótotem (#784), 1 az Uralkodó kincse (#664), 2 kronogólem agyag (#781), 6 xenópete (#278), 1 lila esszencia (#750), 2 mored gyökér (#48), 1 õsgomba (#49), 1 a sün obszidián karkötõje (#25095), 1 az elefánt koponya amulettje (#16500), 3 õsi relikviaszilánk (#714), 1 átokkõ (#203), 1 arany fejpánt (#1109), 1 bjöltreodrok szelence (#605), 1 a káosz éjfekete tõre (#7614), 1 a merénylõ koponya amulettje (#11100), 1 a sólyom nehéz harci nyílpuskája (#29639), 1 a sav díszes pikkelyvértje (#26667), 1 a harcos márványamulettje (#7949), 1 a káosz harmadik lándzsája (#22044), 1 a sün márványamulettje (#25049), 1 a villám fényes szimbóluma (#23714), 1 a sebesség jádegyûrûje (#13379), 1 a sas fényes szimbóluma (#16064), 1 a tökéletesség nyársaló lándzsája (#22035), 1 a sav ezüstcsizmája (#26774), 1 a teknõs lovagi csizmája (#25425).

FENEKETLEN ZSÁK


Páncélok, ruhák
1 az áttörés borzalmas maszkja (#31696) 4 berzerker öv (#562) 1 bohókás szandál (#406)
1 csapdamester (#196) 1 Dorka köpenye (#383) 1 elemi mithrilpáncél (#539)
1 Gintak kitinvértje (#687) 1 hõsi babérkoszorú (#351) 1 káoszkígyó vért (#271)
8 klinoch csizma (#757) 2 klinoch köpeny (#752) 6 klinoch öv (#756)
10 klinoch pajzs (#758) 10 klinoch sisak (#751) 8 klinoch vért (#754)
1 krakoch csizma (#312) 1 maerju páncél (#346) 1 méonech tudásgömb (#705)
3 morf köpeny (#474) 1 nefelejcsszínû öv (#553) 4 nutrítorbõr csizma (#563)
2 orgling korona (#450) 1 orlingbõr maszk (#388) 4 õspók köpeny (#332)
1 szent templomi süveg (#647) 1 Tlyxcet pajzs (#440) 2 xenó roncsolókesztyû (#793)

Ékszerek, kincsek
1 a Becsület gyûrûje (#506) 1 a hõsiesség gyûrûje (#459) 1 a mágia smaragdja (#153)
1 a vitalitás gyûrûje (#470) 1 adamantit karkötõ (#377) 1 antimágikus karkötõ (#560)
3 arany orgling fétis (#296) 2 arénamesteri tekercs (#460) 2 asztrálgyöngy (#233)
1 az áttörés rubingyûrûje (#378) 1 Callodus legyõzõje (#663) 1 császári dekrétum (#254)
1 elementáris karkötõ (#348) 1 ezüst xenó embléma (#505) 2 Fywl gyûrûje (#791)
3 Fywl karkötõje (#790) 5 Goddak gyûrûje (#690) 4 Goddak talizmánja (#689)
1 halhatatlanság gyûrûje (#447) 7 Héteoszix nyaklánca (#561) 1 Istencsászár ónixgyûrûje (#42178)
9 karmazsin tûzgyûrû (#338) 1 Laillia talizmánja (#319) 2 manapoid amulett (#295)
72 milbani amulett (#567) 1 multizoid hólyag (#551) 1 opilíchium gyûrû (#298)
9 orgling fétis (#269) 1 Orthern fülbevalója (#385) 1 õsgyémánt (#237)
1 pöfetegszív (#418) 1 réz harci gyûrû (#648) 1 romfosztogató karkötõ (#408)
1 smaragd életkõ (#306) 7 szent milbani amulett (#568) 11 szikrázó póráz (#541)
1 szkritter gyûrû (#657) 5 tökéletes aranygyûrû (#715) 25 troglodita amulett (#678)
3 uthanax talizmán (#335) 8 üvegszimbólum (#138)

Felszerelés
1 arany relikformázó (#734) 4 arany tárgyformázó (#724) 11 az Univerzum szilánkja (#708)
4 bronz relikformázó (#732) 4 furulya (#167) 2 garling kristály (#209)
1 helytartói jogar (#646) 1 hordozható kemence (#653) 2 hûségtekercs (#804)
13 idõkristály (#219) 1 idõtorzító kristály (#374) 2 isteni szimbólum (#797)
1 lant (#166) 2 mandolin (#19) 2 molitár dob (#168)
6 pszi kõ (#277) 1 rúvel fókusz (#350) 8 sáfránykõ (#444)
7 teleporter (#789) 50 térképdarabka (#801) 4 tõzeggránát (#114)

Fegyverek
139 a halál fekete íja (#140) 2 áldozótõr (#486) 6 arénarém karom (#353)
1 árnypenge (#453) 1 az Õsök Szent Kardja (#380) 266 ében tündekard (#132)
1 egykezes nyílpuska (#392) 2 Gintak pengéje (#688) 2 katonai rombolóíj (#420)
1 kõmûves kalapács (#250) 1 legendás tõr (#413) 1 mesterszakács kanala (#461)
1 Ödlerkbél íj (#391) 3 Ómen varázsbotja (#700) 2 régészeti felszerelés (#488)
5 szilmill tõr (#314) 113 törpe csákány (#641)

Varázsitalok és füvek
2 a szívósság itala (#115) 10 berserker ital (#104) 60 bosszantás itala (#81)
140 csótányláb (#25) 286 ehorapin (#44) 218 elemi gomba (#46)
147 elfu moha (#33) 152 elonotichlan (#31) 103 fekete spárga (#47)
133 féregtüske (#42) 127 fulkcin (#45) 235 gyilkos boróka (#27)
4354 haszontalan vacak (#650) 114 hónakkupók (#30) 241 hõsiesség itala (#52)
209 liánvirág (#24) 206 mátekel gomba (#21) 194 mézfû (#29)
142 mitulen fû (#20) 55 mored gyökér (#48) 88 muskil (#37)
168 nekrofun bimbó (#43) 1 orgling fétiskoktél (#112) 2 orgling kristálykoktél (#111)
43 õsgomba (#49) 139 parafû (#41) 141 ragálygomba (#26)
147 rémcserje (#34) 203 sárkányvirág (#32) 166 sötét mák (#23)
110 szemani gomba (#36) 171 tejfonál (#28) 1 titanit (#702)
168 tokin kaktusz (#40) 38 vasdarab (#642) 144 velparaj (#35)
218 waarkin (#38) 223 winropu moha (#22) 199 xita uborka (#39)

Egyéb kacatok
30 gootarg tüske (#494) 2 méonech plazma (#704) 12 nohnetár gumó (#212)
2 orglinggyökér (#457) 1418 õsi relikvia (#17) 73 protolisk láb (#640)
26 sünrája ikra (#543) 95 szkritter kitinpáncél (#467) 63 tõzeg (#468)
204 tricix pete (#565) 57 vérkutya trófea (#683) 114 wobramung szív (#469)
14 xorex fûszer (#329)

AZ ÕSÖK CSARNOKA

0  
1  
2  
3  
4  
5  
6  
7  
8  
9  
10  
11  
12  
13  
14  
15  
16  
17  
18  
19  
  0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32

ENCYCLOPEDIA FANTASIAXOREX SZIVAR (349. TÁRGY)
Ez a különlegesen ártalmas és mérgezõ anyagokból sodort szivar kedvenc hobbija a felsõbb szintek nagyhatalmú galetkijeinek. Meggyújtva, lassan elégetve és füstjét belélegezve, transzba kerülnek, látomásaik vannak. Számodra halálos mixtúra, semmiképp sem próbálod ki.
Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2019
1680 Budapest, Pf. 4 | E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.