Vissza a Főoldalra
 
Milyen legyen a májusi páros verseny formátuma?

1) hagyományos új nemzedék
2) tiltott mágia új nemzedék
3) hagyományos káosz
4) tiltott mágia káosz

(A szavazáshoz be kell jelentkezned!)
További szavazások...
Fórum a témához...

Hírek, változások
Mi is az a HKK?
Hogyan kezdjek játszani?
Megjelent kiegészítők
Teljes szabálykönyv
HKK Kódex
Sorsoló program
Őslich szabályok
HKK-t forgalmazó boltok
HKK klubok
Lapkereső (új)
Lapkereső (régi)
Új Nemzedék lapok
Tiltott és módosított lapok
Versenykiírások
Lezajlott versenyek
Mai versenyek
Profi pontok és versenyzők
Szintlépés
Hatalom Szövetsége
Hatalom Szövetsége tabella
Nemzeti bajnokság
Kiemelt vidéki versenyek
Versenyszabályok
Versenyszervezőknek
Chat, üzenõfal
Fórumok
Szavazások
HKK találkozó
Legendás cél
Toplisták
Pakliszerkesztő (új)
Pakliszerkesztő (régi)
Pakliszerkesztő (régi mobilos verzió)
Megosztások
Memóriajáték
Memóriajáték - Alfa
Kerátor Műhelye
HKK 20 Puzzle
HKK Puzzle
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
HKK Blog
HKK Toborzás
HKK Védnöki Program
AK Archívum
Paklileírások
Írások, novellák
TF és ŐV könyvek
Letöltés
HKK Videók
Gyakori kérdések
Kérdezz-felelek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Harakiri á lá TF
(Túlélők Földje)
Küldd el képeslapként!
"Egyetlen ember létezett a Túlélők Földje történelmében, akinek sikerült végrehajtania egy ÖNGY parancsot magán. A parancs valójában nem létezik, de akkor, valamikor rég, a parancs eredetisége miatt a Beholder alkalmazottak úgy döntöttek, egyedi szöveggel kedveskednek a kérdéses UL megírójának." - a Túlélők Földje legendás eseményeinek egyike
Nézz szét a galériában!
Board Game Expo 2024.05.18-19.
HKK Tiltott mágia döntő videó
Májusi verseny formátuma
Beholderes HKK verseny március 16. - Versenybeszámoló
Megjelentek az új Alfa paklik!

A lista folytatása...
Hatalom Kártyái verseny - 2024. március 28., Phantom 2.
Hatalom Kártyái verseny - 2024. március 28., Szeged - Barcraft
Hatalom Kártyái - Lezajlott versenyek
Hatalom Kártyái - Versenykiírások

A lista folytatása...
HKK kérdés? (47066)
Excelsior (1002)
A májusi verseny páros legyen vagy egyéni? (ÚN-ről és formátumról 2-3. körben szavazunk) (30)
Lapötletek (64943)
[HKK Piac] Régi lapok (1521)
[HKK Piac] Eladó gyűjtemény (9480)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 | 3 | 4 |
Nézet:
Bocs de a baráti köröm szerint én itt egy visszafogott gyerek vagyok...A moderálással, pontosabban a szólásszabadság megsértésével kapcsolatban:Jaj,de sajnállak benneteket!Próbálom majd visszafogni magam..Ami a frusztrációmat illeti:Hát mondjuk cég játékainak szinvonala,Hkk húszéves bőrlehúzása/agyonbonyolitása, a játékosok hülyének nézése lekezése üres igérgetések halmaza stb.stb.Úgy nagyjábból ezek a dolgok...Bár jut eszembe hkk val most nem nagyon fogok foglalkozni mert épp most tüzeltem el "uccsó"paklimat is(tök szépen égett)de ami késik nem múlik...
 
Colby: abszolút jó ötletek! Ha sikerül mobil appot csinálnunk majd, ez mindenképp kell bele.

Adam gyerek: igen, jó lenne élőben összefutni, összesorsolni sem kell, ott vagyok, beszélhetünk, én egész biztos vagyok benne, hogy élőben nem vagy ekkora troll, mint így a fórumon, névtelenül. És akkor talán azt is kideríthetjük, mi ez a határtalan frusztrációd oka, ami ennyire régóta kínoz, és talán még gyógyírt is találhatunk rá. Addig is, próbáld légyszi visszafogni magad, nekünk se öröm ez a folyamatos moderálgatás.
 
Magic GP-ken volt ilyen Spellslingers dolog. Verseny előtti nap pár dedikált pro ellen bárki leülhetett kártyázni szépen sorban, ha nyertél, kaptál valami apróságot.

Mondjuk az nem annyira maradandó, mint a Romero elleni meccsem remek eredményét bizonyító -1:25-ös arányt büszkén dokumentáló emléklapom
 
+1 ötlet a mobil app hoz
A új sorsolás van küldjön róla értesítést a teló felül értewsítési sávban az majd mindenkinek csipog ahogy csipog és ugyenez a forduló lejárata előtt 5 percel és a forduló lejáratakor.. Na ezt a funkciók kifejezetten bírnám és szerintem sokan mások is. Persze appon belül tilthatóak legyenek az értesítések hogy ne csipogjon folyton ha valaki használja de nem is vagyok azon a versenyen. Vagy erre valami beho.hu fiók párosítást és csak azok értesülnek akik ott vannak.
 
Remélem velem fognak összesorsolni és akkor élőben is elmondhatom véleményemet csodás "játékaidról" és a cég ügyfélközpontú mentalitásáról... *** moderálva ***
 
Akár, lol
 
Archaix megcsúfolása?
 
Ezt maximum olyan formában tudnám elképzelni, hogy ha összesorsolnak valakivel, az mindenképpen 3:0-t diktál, akár nyer, akár nem, hogy senkinek ne rontsam el az eredményét, ha esetleg nyerni tudok. Viszont ha meg tud verni, kaphatna rögtön egy boostert ajándékba.

De az is lehet, hogy nem a sorsolásban vagyok, hanem aki gyorsan végez, odajöhetne, játszanánk egyet, és ha nyer, kap 1 boostert. Ha van előnyerő, akkor az rögtön odaülhet. Amíg meg a végén a döntő zajlik, jöhet akárki.

Akár még kártyákat is gyártok, "A 2020-as frissen bontotton legyőzted Tihor Miklóst" és aki nyer, kapna egyet.

Nekem ezek is okék, de a tesztelői draft is.
 
De egyébként nekem sem okoz törést, ha egy versenyen bíráskodni kell.

Vagy ha igen, akkor bízzunk benne, hogy ott lesz Nika és ellát
 
Ha úgy kommunikálsz egy fórumon, hogy folyamatosan sértegetsz másokat, ne akadj ki azon, ha ezt viszonozzák. Ez egy jó kifogás, hogy "a stílusod olyan, amilyen," de elég intelligens vagy ahhoz, hogy fejleszteni tudd az érzelmi intelligenciádat, és elsajátíthasd a jómodor alapjait. Még azt is el tudom képzelni, hogy a való életben nem is így kommunikálsz a barátaiddal, rokonaiddal. Akkor viszont jó kis műhelygyakorlat, kipróbálni, milyen érzés, egy fórumon is normális hangnemet ütsz meg. Egyébként ennek már többször neki is futottál az elmúlt években, és volt, amikor néha több poszton keresztül működött is a dolog, csak látod, valahogy csak kicsúszol a vágányról Én bízom benned, hogy sikerül visszatalálni!
 
OK, ezt majd privatban annakidejen. Es koszi meg1x!
 
Eszemben sincs Eszter munkáját "elvenni". Itt arról volt szó, hogyha valaki besegít Miklós helyett, akkor elmegy versenyre. Én szívesen segítek, ha szükség van rá. Akár szervezésben (ha szeretné), de a pultba is szívesen beállok helyette.
 
A teszteloi kategoriaban nemigen novelheto a reszveteli kedv, ott csak a tesztelok indulnak (+JJ adott esetben).
 
Koszi, de igazandibol le tudjuk bonyolitani a prerelease-t Eszterrel ketten (en biraskodom, o adminisztral), volt mar ilyen. Picit neha lehet fennakadas, ha tobb helyen biroznak egyszerre - de ez talan belefer, es normal versenyen is elofordul. (77 jatekos vs 100 nem nagysagrendi kulonbseg)
 
Erre egy nagyszerű extra Eventet lehet majd felfűzni ami biztosan tovább növelné a részvételi kedvet a versenyen(némi extra jutalom ha valaki sikeresen legyőz pl illetve ha nyereményt nyersz akkor pedig azt lehet tovább osztani azok között akiet elvertél). Szerintem ez egy hatalmas ziccer kár kihagyni.
 
Szuper, köszi szépen!
 
Miből gondolod, hogy itt az orvosi tudásodat hasonlítottuk össze, és nem a stílusodat?
 
Nem szeretem a frissen bontottat, megyek szívesen segiteni Balázsnak.
 
Akkor én is bemutatkoznék ÉN meg a egy troll vagyok, akit moderálni kell.
 
Azt értem, hogy ezekkel a beszólásokkal provokálni próbálsz, de hidd el, nem fog sikerülni, ráadásul ezzel lemész Nika szintjére Az elmúlt másfél év már kimaradt, de előtte heti szinten játszottam a többi tesztelővel, volt, amikor nyertem, volt, amikor nem, mint bármely más HKK játékos, nem voltam se jobb, se rosszabb, mint az átlag. Mivel te akkor még nem teszteltél, erről az élményről már lemaradtál.

A versenyzés számomra, és felteszem, a profik legtöbbje számára sem csak abból áll, hogy összedobok egy paklit, és lemegyek a versenyre, mindenképp szükséges előtte alapos felkészülés, sok órányi tesztelés. Ha erre rászánom az időt, akkor ezt a legésszerűbb módon teszem: úgy, hogy visszamegyek tesztelni, és akkor egyúttal a játékkal a játék fejlődését is segítem. Ott mindig megtalálhatóak a legjobbak, akikkel gyakorolni lehet, rengetegféle pakli. Nyilván a versenyen használt pakliban módosítani kell a tesztelésen használthoz képest, de ez még mindig ezerszer praktikusabb. Szóval ez jól hangzik, viszont attól tartok, nem lenne jó ötlet visszamennem tesztelni. Épp ezért sajnálom, hogy ez a thread nem 2 évvel vagy korábban pattant ki, akkor sokkal könnyebb dolgotok lett volna, hogy rávegyetek arra, hogy potenciális bokszzsák legyek a versenyen

Ami még kivitelezhető lenne, hogy a prerelease-en játszani a tesztelői kategóriában, de ez csak akkor lehetséges, ha találunk valakit, aki átveszi a munkámat ott, és ezzel Balázsnak sincs problémája. Ha van valaki, aki vállalja, hogy a novemberi versenyen játék helyett beszáll helyettem szervezni / bíráskodni, akkor én benne vagyok a dologban!
 
Ha jössz állom a nevezésed Miklós
 
Már csak közeli tapasztalatszerzés céljából sem egy elvetendő gondolat.
 
Miklós! Ha a szabályok ismerete bármilyen előnyt jelentene, valszeg ott lennék örökösen top3-ban... Sajnos egyáltalán nem ez a helyzet. A lapkészlet pedig csakis egy állapot. Egy adott versenyen csak az számít, mi van a paklidban, az semmit sem, hogy otthon mi van még a mappákban. Akinek egyetlen deck-je van, semmivel nincs hátrányban azzal szemben, akinek minden lapból megvan a play-set. Erről meg a gyűjtők tudnának szerintem mesélni.

Én is támogatom, hogy kipróbáld magad, csak a poén kedvéért. Ígérem, ha bírózni kell az asztalodnál, besegítek.
 
"Hidd el, én szívesen elmennék versenyekre, játszanék, imádnám. De ez nem volna fair. Megvan az összes lapom, a szabályok nagy részét én találtam ki, én vagyok a tulajdonos. Ha kikapok valakitől, az oké, de aki ellen nyernék, az mind utálna ezért, inkorrektnek tartanák a dolgot, és igazuk lenne.
"
http://bash.hu/81282

Az idézet utolsó sorát tudtam reagálni erre a gondolatra első körben.

Kérlek, szerintem minden játékos nevében mondom:
Szeretném, hogy hkk versenyeken indulj.
Szeretném látni ezt a hatalmas játéktudást és rutint élőben is. Csak azért több versenyre járnék, hogy láthassam, amint élőben játszol.

Természetesen 0 profi pontos játékosként indulhatnál az amatőr mezőnyben is nyugodtan. (Tudtommal a versenyzői múltad nem érinti a HKK-t.)

Szóval találkozunk a szeptemberi behoson, megígérem, ha indulsz, elmegyek én is.

Üdv: Kyb
 
Elég komoly skalpvadászat lenne ebből, azt hiszem...
 
Nem tudok elképzelni olyan profi playert akinek para lenne az, hogy beszállsz a ringbe.Szerintem nyugodtan tehetnénk próbát.Max kapna egy nerfet a dolog ha valóban nem megfelelő a visszhang.
 
Mégse játszik vele senki, mert jobb berakni egy Valsirah, a tündöklőt vagy egy Zu'lit familiárisát.
A csatamezőt meg már nem is említem, ami mellett szintén elöbb döntesz, mielött a Semmi mesterére egyáltalán csak gondolnál
 
Lehet ez volt a cél az epikusoknál, de nem ez történt. Unalmas kontroll segitő lapok lettek belőlük, és ez látszik a versenyeken is.
 
Az epikusoknal cel volt, hogy valamennyire - de azert nem teljesen - atvegyek hosszabb tavon a torheto kovetok helyet. Az ereklyenel nem, es a teszteles alapjan nincs is kulonosebb ilyen hatasuk.
Nem is igen adunk ki mar torheto kovetoket, viszont (spoiler-veszely! ) epikus sem lesz most sok az uj kiegben, csak 2.
 
Egyrészt nem írtam sehol sem, hogy utálom őket, még ha ettől függetlenül persze nem szívlelem az epikus követőket.
Azt írtam, hogy erősek (a mezővel karöltve), ami vitathatatlan az eredmények alapján, illetve, hogy egysíkúak, unalamsak amit szintén nehéz cáfolni ha megnézed a listákat... Megjegyzem csak a rend kedvéért, hogy könynen lehet, hogy magával a sárga színnel nagyobb gond van, mint magukkal a narancs lapokkal, de ettől még egyáltalán nem egészséges az epikusok létezése magára a játékra.

Az meg eléggé nagy magabiztoságra és beképzetlségre vall, hogy szerinted nem lenne fair elindulni versenyen, mert mi van ha nyersz... ilyen alapon akkor a játékosok a tesztelők ellen is rinyálhatnának, hogy hát ők miért játszanak versenyeken, amikor ők tervezik/tesztelik a lapokat meg alakítják a szabályok egyrészét... tökre nem fair...
Nyugodj meg Miklós, senki nem akadékoskodna azon, hogy ha elindulnál egy versenyen... sőt sokan örülnének neki, mert jó eséllyel a free win kategóriába esnél számukra... ha meg mégis jól menne azzal megmutatnád, hogy nem csak az üvegfal mögül dobálozol... Persze nem akarom pusholni ezt a dolgot, csak azért ne dimenzionáld túl magadat a játékot illetően.
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.