Vissza a Főoldalra
 

Hírek, változások
Mi is az a HKK?
Hogyan kezdjek játszani?
Megjelent kiegészítők
Teljes szabálykönyv
HKK Kódex
Sorsoló program
Őslich szabályok
HKK-t forgalmazó boltok
HKK klubok
Lapkereső (új)
Lapkereső (régi)
Új Nemzedék lapok
Tiltott és módosított lapok
Versenykiírások
Lezajlott versenyek
Mai versenyek
Profi pontok és versenyzők
Szintlépés
Hatalom Szövetsége
Hatalom Szövetsége tabella
Nemzeti bajnokság
Kiemelt vidéki versenyek
Versenyszabályok
Versenyszervezőknek
Chat, üzenõfal
Fórumok
Szavazások
HKK találkozó
Legendás cél
Toplisták
Pakliszerkesztő (új)
Pakliszerkesztő (régi)
Pakliszerkesztő (régi mobilos verzió)
Megosztások
Memóriajáték
Memóriajáték - Alfa
Kerátor Műhelye
HKK 20 Puzzle
HKK Puzzle
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
HKK Blog
HKK Toborzás
HKK Védnöki Program
AK Archívum
Paklileírások
Írások, novellák
TF és ŐV könyvek
Letöltés
HKK Videók
Gyakori kérdések
Kérdezz-felelek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Szabadulás a möszéktől
(Túlélők Földje)
Küldd el képeslapként!
Létezik egy pszi képesség, mellyel könnyen megszabadulhatunk a tudati energiáinkat habzsoló élősködőktől, a poszogó möszéktől. Érdemes elsajátítani, ha gyakorlott pszi használók vagyunk, és gyakran merészkedünk olyan helyekre, ahol összeszedhetünk párat ezekből a piciny parazitákból.
Nézz szét a galériában!
Hétvégi verseny és Legendák Viadala
Legendák Viadala paklibeküldés
HKK Kódex változások
Hatalom Szövetsége - 54. félév végeredmény
Ajándéksorsolás április + márciusi eredményhirdetés

A lista folytatása...
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020
Országjáró feladat 2019

A lista folytatása...
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (22)
HKK online, TF online, Argum City (49)
Lapötletek (64958)
Versenybeszámolók (19284)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8133)
Versenyhirdető (1827)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 |
Nézet:
A fatty alapbol passzivan jon jatekba, ezert lehet regi molluszkot hasznalni. Oskodot is sztem, mert a mukodese nem valtozott. Csak a nyero stratbol nem lehet a regit hasznalni.
 
Laikusként a foilos ultrák nem foilos verziójából lehet használni:
Fókuszálás
A halandóság átlépése

Nem lehet:
Molluszk (fattyat passzívan ad)
Nyerő stratégia (van hátránya)
Ősköd (bár ebben annyira nem vagyok biztos)
 
Kedves Miklós! Köszönöm az észrevételeidet. Nem a nemzetivel kapcsolatosan hoztam fel a témát, ugyanakkor ezzel kapcsolatosan én úgy gondolom ,hogy ti a játékosoknak szeretettek volna kedvezni, történt egy szavazás, sok játékosnak nem tetszett ,de a játékosok többsége megszavazta, innentől fogva nem igazán látom validnak a panaszkodást, arról meg nem beszélve, hogy arról is érdekes lenne egy statisztikát vezetni, hogy vajon csak azon játékosok panaszkodtak -e akik esetlegesen kevésbé előkellő helyezést értek el a második napon, vagy esetlegesen mások is. Amit én nem igazán értettem, hogy miért ragaszkodtatok a versenyformátumhoz, tekitnettel arra, hogy kis túlzással a x kiadás megjelenésével az új nemzedék egy szimpla hagyományos formátummá alakult át , néhány apró megkötéssel fűszerezve, ugyanakkor számos órát elvett a szervezők munkaidejéből megalkotni az új szabályokat, és megválaszolni az esetlegesen felmerülő kérdéseket, melynél fogva talán egyszerűbb lett volna egy hagyományos formátumot kiírni, tekintettel arra, hogy ez az egyik legnépszerűbb versenyformátum ( vélemény szerint több ilyen formátum kellene egy évben az általatok szervezet versenyeken, erről esetleg ki lehetne írni egy szavazást, amennyiben ez nektek se jelentene problémát, ha esetlegesen a játékosok döntő többsége megszavazná), illetőleg az új kiegészítő hamarosan elérkező megjelentéséből fakadóan, vélhetőleg ez lett volna az utolsó behós hagyományos a jelenlegi metával .. persze az alábbi gondolatmenet csak azt szimbolizálja, hogy jobban örültem volna egy hagyományosnak , ettől függetlenül remélhetőleg eltudok menni a következő versenyetekre
jó szervező munkát
Üdv

Márk
 
Szerintem ha a blogos fiuk elkeszitik a felujitott es eredeti lapok kulonbsegeirol tevezett cikket, akkor abba mar tenyleg csak egy x vagy * kell a regi lap neve melle h hasznalhato a behos uj nemzedeken...
 
Szia!
Ezek szerint kérhetek a 2015 ös dobótőr helyett 2012 es dobótőrt is? Ugyanaz a 2 lap csak az egyik fémtárgya a másik meg nem.
 
Hááát, na....
Most ez ilyen...
Mit van mit tenni...?!?
 
Senki nem mondta, hogy a ti hibátok lenne, hogy nem volt jó a 2. napi formátum, ez a játékosoké, a miénk. Puding próbája az evés, megnéztük, nem volt elég jó ez a túl széles meta, jövőre jó eséllyel leváltjuk és kész. Nem kell túlgondolni, ez nem a beho elleni panasz.
 
Yu-Gi-Oh!... és szerintem ha nagyon akarnék, sokat találnék még. A rotáció szerintem pont, hogy kevés kártyajátékban van jelen. Ne a Magicet és társait vegyük alapul. A Yu-Gi-Oh! pont olyan, mint a HKK. Vannak jó régi lapok, de ennyi. Sosem volt rotáció és sosem lesz. Banlist van, ami félévente újul.
 
Ha visszanézed, mostanában már mindenről szavazás van, a játékosok 10x annyi dologról dönthetnek, mint 10 évvel ezelőtt. De a versenynaptárat mi állítjuk össze, nem szavazás fogja eldönteni, ez így volt, és a jövőben is így lesz,maximum a szabályok változhatnak.

Te is láthatod, hogy a túlzott demokrácia sem megoldás. A Nemzetin pl. a résztvevők döntötték el a 2. nap formátumát - és utána mindenki azon panaszkodik, hogy nem volt igazán jó.

Az én személyes véleményem, hogy nincs jó és rossz formátum. na jó, lehetne rossz formátum, pl.csak ultraritka lapokat lehet használni.
De azon problémázni, hogy csak az elmúlt 5 évben kiadott lapokat lehet használni... mi ebben a rossz? Először is, a HKKn kívül a világ összes kártyajátékában ez a szabály! Másodszor: senki, ismétlen senki nem mondott egyetlen érvet sem, hogy miért rossz. Azért, mert más paklit kell csinálnia, mint hagyományosra? Vagy azért, mert ugyanazt? Vagy mert pont ilyen még nem volt, és nem tudja előre a metát?

Én, mint játékos, elolvasnám a szabályokat, azok alapján összeraknék egy paklit, amihez megvannak a lapjaim, tudok vele játszani és úgy gondolom, helyt fog állni. Örülnék neki, hogy ismét próbára tehetem a játéktudásom, a pakliépítési képességem, van egy új kihívás, összejöhetek az ismert HKKsokkal, játszthatok egy jót, és a nevezési díjam 250%-a a nyereményem várható értéke.
 
Sajnos nem tudom nem tudhatom h kinek miben tudok/kell segiteni. Nekem majdnem minden evidens a szabalyokbol es szivesen segitek, de ehhez kerdezni kell...
 
Ez a komment jöhetett volna az előtt, hogy a mai napon beszereztem 3 Erős ereje 10. kiadást, mert az jobb nekem... XD
 
mondjuk sztem logikus lett volna a szabályok megalkotása előtt egy szavazást tartani arról, hogy Mi játékosok inkább egy hagyományos ,vagy pedig egy új nemzedék típusú versenyt preferálnánk -e , mellyel úgy gondolom a kiadó is jól járt volna, tekintettel arra, hogy egy egyértelmű eredmény esetében ( prediktálható ,hogy az lett volna) sok időt megspóroltak volna maguknak elvégre nem kellett volna új szabályokat alkotni, illetőleg tisztázni az esetlegesen felmerült kérdéseket
 
Foszabaly szerint csak a 2014-es vagy kesobbi lapokat lehet hasznalni. Az uj strategia hasznalhato a regi meg nem, mivel mas a szovege mint az ujnak.
 
Teljesen ugyanaz a lap a kettő?
 
A hátránnyal rendelkező Nyerő stratégiát lehet használni vagy csak a hátrány nélküli foilosat?
 
Kicsit sokkal egyszerubb lett volna csak dátumot nezni a lapon es kesz vagy nem rendezni ilyen formatot . Megneztem az első par nemzetis dekket es nagyon minimalis lapszambol kellett volna 10.kiadas szerezni. Kabaré ami itt megy
 
Királyok vagytok!
 
Koszi a tippet Zorall, osszerakjuk.
 
Mikor a 10. kiadas megjelent tobb forumon is ramutattam erre. Akkor nem volt fontos... :p

A versenykiirast igy kellett volna: Tiltott minden 2014 elott kiadott lap, kiveve: ... es taxtative felsorolni azokat, amik hasznalhatok. Ha a hasznalhato lapnak tobb korabbi verzioja is volt, akkor megjelolni a hasznalhato verzio kiadasanak evet is. (Am meg nem keso megcsinalni...)

Erre mondtam h varhatoan a pontositas minden sora tamadhato lesz...

Na mindegy.

Lentebb olvastam h az eros ereje valtozo idezesi koltsegu lap lett. Nos, ki kell abranditsam a hozzaszolot. Mindig is az volt. Amelyik lap a sajat idezesi koltseget modosithatja az mind valtozo ik-u.
 
Az új Rox is ad elvileg sebzést. ( Ha megnézed nem pont, hanem vessző van a mondat végén) Csak valamiért lemaradt róla. Ezt már beszéltem Miklósékkal, azt ígérték jön rá a FAQ, de ezek szerint még nem írták ki sehova.
 
Ez a formátum tragikus. Remélem többé nem lesz ilyen. És hogy én is beleszóljak: az új erős ereje a szúnyogot sem drágítja,nehéz lenne azt mondani,hogy ez a lap így változatlan.

@HKK Blogosok: a kiegészítő megjelenésekor gondoltam,hogy írok egy vendégcikket arról,hogy az újonnan megjelent lapok mennyiben különböznek a régiektől(pl csak jelen esetben elmecsapda és erős ereje),illetve milyen hatása van annak,hogy egyes Zénes lapok gyaknemgyakként jöttek ki (hatalom korlátozása verseny,Gida),de sajnos időhiány miatt nem született meg ez az írás,de szerintem sokan örülnének annak,ha ez egy helyen meglenne. Ikonok az egyediség letörése miatt,gyakoriság Gida miatt,új Rox nem ad sebzést,új kragoru a mágikus védelmű lapok helyett mágikus védelmű lényeket olcsóbbít,Wyscanzi szirén szirén altípusú,Sötétségszellem kapott altípust,goblin kutatóban már csak 1 csont van,stb-stb-stb...
 
IV-s Elmecsapda használható? Az csapda, de az új nem.
 
De változott. Fix (0-ás) idézési költségűből változó (?-es) idézési költségű lett. Egy kevéssé életszerű de mindenképpen jó példa ami miatt nem mindegy:

A Kedvenc (2014-es lap) a régiből elő tud rántani 3-at, míg az újból nem.
 
Rendben, jogos!
 
Ez utóbbit érdemes lenne betenni a kiírásba, mert nem igazán jön le belőle.
 
A ritkaság vagy kiegészítő ikon változásától a lap maga nem változik meg, így lehet használni.

Tókenből, előre kikészített lapból is csak 2014-est vagy későbbit lehet használni (vagy ezek változatlan, korábbi kiadását).
 
A KM-ben kiadott Gomak es kamikazr is ugyanigy isteni mint a 10. kiadasos. Szoval...
 
Mi a helyzet a tokenekkel és azokkal a lapokkal, amiknek változott a ritkasága?
 
 | 1 | 2 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.