Vissza a Főoldalra
 
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett

Hírek, változások
Mi is az a HKK?
Megjelent kiegészítők
Kezdőcsomag szabálykönyve
Teljes szabálykönyv
HKK Kódex
Őslich szabályok
HKK-t forgalmazó boltok
HKK klubok
Lapkereső
Módosított szövegű lapok
Versenykiírások
Lezajlott versenyek
Profi versenyzõk
Hatalom Szövetsége
Hatalom Szövetsége tabella
Nemzeti bajnokság
Versenyszabályok
Versenyszervezőknek
Chat, üzenõfal
Fórumok
Szavazások
HKK találkozó
Toplisták
Memóriajáték
Memóriajáték - Alfa
Kerátor Műhelye
HKK 20 Puzzle
HKK Puzzle
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
HKK Blog
HKK Toborzás
HKK Védnöki Program
AK Archívum
Paklileírások
Írások, novellák
TF és ŐV könyvek
Letöltés
HKK Videók
Gyakori kérdések
Kérdezz-felelek
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Hatalom Kártyái - Elemi erők november 24.
HKK - Zén Legendái: Elfeledett bűbájok szeptember 22.
A pillanat képe
Chara-din káoszlovagja
(Túlélők Földje kalandozó)
Küldd el képeslapként!
Chara-din avatári rangra emelkedett hősei már bizonyították rátermettségüket az istenük visszatérésekor lezajlott háborúk során. Manapság csupán a káosz terjesztése, új hívek toborzása a hálátlan feladatuk... de csak amíg ki nem tör egy újabb háború az égiek között.
Nézz szét a galériában!
Előrendelhető az Elemi erők HKK kiegészítő!
Elemi erők bemutató – 4. rész
HKK Elemi erők bemutató verseny
Őszi MondoCon 2018.10.20. – Eredményhirdetés
Elemi erők bemutató – 3. rész

A lista folytatása...
Hatalom Kártyái - Lezajlott versenyek
Hatalom Kártyái - Versenykiírások
Hatalom Kártyái - Gyakori Kérdések - forrásra immúnis
Hatalom Kártyái verseny - 2018. november 9., Dungeon

A lista folytatása...
[HKK Piac] Eladó lapok (140959)
Lapötletek (63896)
Mi jött ki? (3422)
Elemi erők bemutató – 1. rész (441)
HKK kérdés? (44108)
[HKK Piac] Lapokat keresek (27885)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Swords Comics
Pókerjáték
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
Ajánlott böngésző, felbontás:
Internet Explorer, 1024x768
 

 | 1 |
Nézet:
Megjelenes utan tobb, mint 1 evvel lassan kiderul, mit is tud ez az Ultraritka mesekartya valojaban : )

"-> Ragnarok mennyi?
-> 100-7000-ig, nem tom, attol fugg, mostanaban mit csinal a lap"
 
El atkozott koveto, spanyolul is kijott? :O
 
Ugye vetted a faradsagot es legalabb az Atkozott koveto alatti faq-kat elolvastad, mielott a kerdest megfogalmaztad?
 
ha az ellenfelem is meg én is a kreátor követőével játszok+elátkoszot követtő+valami

akkor senkinek sem működik a követője ?
 
Erre én is kíváncsi vagyok. Alapból nem értem, hogy 2 varell kijátszása esetén miért nem jön létre az első Varell kijátszáskori képessége attól, hogy a másik őt leszedi? A kijátszáskori képesség akkor jön létre, ha a lényt sikeresen kijátszom, nem? Oké, hogy a Ragnarök használója eldönti, hogy milyen sorrendben történnek a képességek, de az, hogy eközben leszedi az enyémet, miért jelenti azt, hogy ki is törlődik a kijátszása?
Viszont ha a kijátszáskori képeség létrejöttekor számít, hogy a kijátszott lény éppen hol van, amikor a képesség létrejönne - ha a gyűjtőben van már, akkor nem jön létre a példa szerint - akkor ha közben el lett csábítva a lény, akkor az ellenfélnél jön létre? Tehát ha a kijátszáskori képesség leszedéssel megsemmisíthető, akkor lopással lopható?
A Ragnarökkel kijátszott Szirén császárnő ellopja az elcsábított avatár kijátszáskori képességét is?
 
köszi
 
Ugye elolvastad az idevago szabalypontot...

Hordaparancsnokok

48.1. A hordaparancsnok és az epikus követő speciális követő altípusok. Nem lehet melletük szabálylapot vagy más követőt használni.
 
helló

a kreátor követői-vel , és a legfőbb követő-vel
halsználhazok hordaparancsnok altipusú követőtt ?
 
Aha köszi így már tiszta
Az időleges hatást kevertem össze a késleltetett hatással Xd
 
Az idoleges hatas azt jelenti h addig van a kepesseg amig van jelzo. Az az ertelme tobb Vp-t kolteni h tovabb megmaradjon s kepesseg.
 
Sziasztok az ősi faházikónál az időleges hatás x nál az azt jelenti,hogy csak akkor működik az utána lévő szöveg ha letelik amennyi Vépét ráköltöttem?
Akkor mi értelme van többet rákölteni?
 
köszi hogy montad
 
Miért lehetne?... Max. ha van Mardakor taktikusod.
 
hali
miért nem lehet versenyen követőt cserélni a 2. és a 3. kör előtt ?
 
Ha kirakom a Ragnarököt és az ellenfelem Drioszt választ, én meg Szirén császárnőt, akkor ellopom a Drioszt, és én húzom fel a két lapot??
 
Megegyezés kérdése.
 
Persze. Szeretnem azt hinni h folyton orkodhetek a jatekszabalyok konzekvenciaja felett...
Itt jegyzem meg h ezek a dontesek mindig komoly megfontolas utan szuletnek.
 
János, ebben a kérdezz-felelekben közreműködtél Te is? Azért kérdezem, mert nem látok a cikk végén aláírásokat.
 
Mi több... a példában szereplő Időlassító elveszíti a saját képességeit, ezek helyére kerülnek a tartalék képességei.
 
Pontosan.
Mikor a lélekrezsót kijátszod, nem csak azt határozod meg, h mik lesznek a célpontok, hanem azt is, hogy mi fog majd történni, ha a lapod sikeresen létrejön.

Ebből a szempontból a későbbi történések már nem számítanak.

Ha kicsit jobban belegondoltok, néhány ritka kivételtől eltekintve minden lap így működik.

(AK127) Kap izmot a lényem A lélek súlyától, ha A lélek súlyának célpontját reakcióként beáldozzák mondjuk egy Robbanó birkáknak. Az eset hasonló ahhoz, amit leírtunk A káosz hangjairól (új). Először megállapítom a lap teljes hatását, csak azután történik rá a reakció. Így, hiába nincs már ott a célpont lény, A lélek súlyának második képessége attól még létrejön, és megadja az izmokat a lényemnek.
 
Ezt a Gida döntést nem értem. Az oké, hogy kijátszáskor megnevezem, hogy mi mivel cseréljen képességet, ha majd sikeresen létrejön a lapom. De amikor sikeresen létrejön a lélekrezonanciám, akkor már nincs játékban Gida. Akkor nem kellene ellenőrizni az asztalról, hogy ott van-e a célpont?

Mondok másik analógiát: van az asztalon egy kimeríthetetlen tartalékom, az ellenfélnél egy időlassító. Az ellen kijátssza a Lélekrezonanciát, megcserélendő így a két lap képességét.
Én feláldozom a kimeríthetetlen tartalékot, az így nyert zanszilánkból ködszitálni szeretném a lélekrezonanciát. Ellenfelem a ködszitálásomat megakadályozza, létrejön a lélekrezonancia. Akkor az most megkapta a kimeríthetetlen tartalék képességét?
 
Köszönjük a pontosításokat!
 
Az szándékos, hogy a Kódex link a Trebor kalodájánál a Trebor kalodájára mutat?
 
Köszönöm az állásfoglalást, így már nem lesz vita ezekkel kapcsolatosan.
 
 | 1 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2018
1680 Budapest, Pf. 4 | E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.