Vissza a Főoldalra
 
Milyen legyen a májusi páros verseny formátuma?

1) hagyományos új nemzedék
2) tiltott mágia új nemzedék
3) hagyományos káosz
4) tiltott mágia káosz

(A szavazáshoz be kell jelentkezned!)
További szavazások...
Fórum a témához...

Hírek, változások
Mi is az a HKK?
Hogyan kezdjek játszani?
Megjelent kiegészítők
Teljes szabálykönyv
HKK Kódex
Sorsoló program
Őslich szabályok
HKK-t forgalmazó boltok
HKK klubok
Lapkereső (új)
Lapkereső (régi)
Új Nemzedék lapok
Tiltott és módosított lapok
Versenykiírások
Lezajlott versenyek
Mai versenyek
Profi pontok és versenyzők
Szintlépés
Hatalom Szövetsége
Hatalom Szövetsége tabella
Nemzeti bajnokság
Kiemelt vidéki versenyek
Versenyszabályok
Versenyszervezőknek
Chat, üzenõfal
Fórumok
Szavazások
HKK találkozó
Legendás cél
Toplisták
Pakliszerkesztő (új)
Pakliszerkesztő (régi)
Pakliszerkesztő (régi mobilos verzió)
Megosztások
Memóriajáték
Memóriajáték - Alfa
Kerátor Műhelye
HKK 20 Puzzle
HKK Puzzle
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
HKK Blog
HKK Toborzás
HKK Védnöki Program
AK Archívum
Paklileírások
Írások, novellák
TF és ŐV könyvek
Letöltés
HKK Videók
Gyakori kérdések
Kérdezz-felelek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
A Hóvihar időszakáról
(Túlélők Földje esemény)
Küldd el képeslapként!
"Vacogó érzés volt ma reggel tábort bontani, valami megváltozott. Az időjárás, mintha megbolondult volna, kifordult önmagából. Hó esik. Olyan dermesztően hideg van, hogy a leheleted minden szusszanásodkor meglátszik: valami megváltozott." - ébredés a Nagy Hóvihar beköszöntének reggelén
Nézz szét a galériában!
Board Game Expo 2024.05.18-19.
HKK Tiltott mágia döntő videó
Májusi verseny formátuma
Beholderes HKK verseny március 16. - Versenybeszámoló
Megjelentek az új Alfa paklik!

A lista folytatása...
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020
Országjáró feladat 2019
Hatalom Kártyái - Versenykiírások

A lista folytatása...
A májusi verseny páros legyen vagy egyéni? (ÚN-ről és formátumról 2-3. körben szavazunk) (30)
HKK kérdés? (47065)
Lapötletek (64943)
[HKK Piac] Régi lapok (1521)
[HKK Piac] Eladó gyűjtemény (9480)
[HKK Piac] Eladó lapok (141662)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 |
Nézet:
Aki Atmillával vagy régi Szekercével akar parádézni, annak sok sikert hozzá!

Kyb-en viszont én is elgondolkodnék...
 
ha már rámegyünk erre a régi-új dologra (és mivel így van a kiírásban, ezért rá kell menni), akkor lehetne pontos a kiírás, hogy a Vízitündér (új) tiltott, és nem a Vízitündér

illetve mi a helyzet a Raia követővel? mármint Raia követője (új)-ra gondolok, egész pontosan, ugyanis a by default tiltott lapok is fel vannak tüntetve mindkét nap a tiltólistán, de a raia követője nincs benne a felsorolásban
(oké, ez nem tiltott, hanem "csak" pontosan úgy működik, mint a Raia követője (alfa), de amúgy ha nem emlékszik az ember, hogy ez valamikor hír volt, akkor bal oldalt a módosított szövegű lapok közt bizony nincs ott... szóval illene oda berakni)
 
Én is úgy gondolom,hogy ha az előkereshető lapokat tiltogatjuk,akkor legyen teljes a kör. Pl nem értem,h a Vlagyimir szekercéje régi verziója miért van engedélyezve. Plusz ez a Kyber is elég nagy paraszt,őt miért lehet előrántani majd?
 
Nem erzem ennyire vèszesnek a formatot. A sokszin szablapnal se ertettem soha a rageleseket hogy "gratulalok sikerult behuzni", holott egy funkciora nyilvan nem egy lappal jatszik az ember.

A tiltasokkal nem is maradt olyan lap remelhetoleg, ami annyira inkorrekt lenne ha vki felhuzza, ellenfele meg pont nem. En az albino varkàt ugy altalanossagban paranak erzem, mar megjeleneskor megfogalmazodott bennem hogy az am:0 hiba volt.

Igazabol a sorsa nalam attol fuggne (szigoruan egy laposon, hagyin 100% hogy lesz jàrj az ellen meg halott lap, emiatt ugyan hatàreset de mèg èpp balanszos), hogy egylaposon is kifèr-e (egy eletkepes) jàrj. Ha igen, akkor belefèr, ha nem, akkor ezen a napon szàműznèm. Borton ellen egy picit gyengebb, de ott is abszolut vallalhato (dobatni atlag egyet tud kb, leszedesben meg lightosabb egy szarnyalo halalnal), viszont 5 lap vs 5 lapot eldont.
 
Teljesen egyetertek, szerintem a Sokszin az egyik legrosszabb formatum ide (is), nem lesz sok kedvem errol a naprol beszamolot irni , de le lettunk szavazva, tovabblepes
 
Amugy szerintem a Blog teljesen megfelelo az ilyen cikkek / velemenyek forumanak, feleslegesnek erzem, hogy ezeknek a Beho oldalon kene lennie.
 
Ugymond "hivatalos" felkeres nem volt (nem is szoktunk alairt-pecsetelt levelekben kommunikalni ), de pl. Dave-vel beszeltem korabban, hogy johet / jojjon ilyen cikk a Blogon, mert idoszeru mar.
Ez mar jonak szamit?

Egyebkent mar ennel korabban is sokat vitaztunk a Nemzetirol, nem tudtunk dulore jutni - nem akartunk elhamarkodottan sem donteni. Ezert is jo, hogy a jatekosok - ha a 2. nap eseteben csak nagyjabol is - donteni tudtak, amibe mi is belementunk, holott magunktol mas-mas formatumok mellett lettunk volna.
 
Hozzáteszem még, hogy imádom a korlátozott formátumokat amelyek azt eredményezik, hogy a játék színességét hozzák elő,de sajnos az 1 lapos format a nemzeti esetében(ahol ugye többnyire safety deckeket választunk) pont nem ezt hozza elő hisz kb 3-4 deck játszható aminek a lapkészletei is kb 50%ban megegyeznek. Ez mellett még hozzá jön, hogy néhány kicsit túlerős lap behúzása tovább növeli az egyébként is magas rnd faktort ami bosszantó tud lenni egy ilyen rangos verseny esetében. Puffogásért elnézést, ezennel abbahagytam:P
 
Abszolút nyilvánvaló Miklós, hogy ez általánosságban így van,de jelen esetben ha jól tudom nem ti kértétek fel a Blogot, hogy írjon erről egy vitaindítót pedig itt a behó fórumon is már több hónapja pedzegettük, hogy fontos és többeket érintő kérdéskör ez és foglalkozni kellene vele. Kérdés ha nem íródik erről cikk vajh lett volna-e ebből valami. Mind1 részletkérdés most már,de későbbiekben érdemes lenne az ilyen kardinális kérdésekben időben a saját felületen megkérdezni az érintetteket.
 
Szerintem jó ez így. A nemzetin mindig is volt egy erősebben korlátozott formátum, ezért nem örültem volna, sem a 2 hagyományosnak, sem a két- vagy háromszínűnek. Ennek örülök.
 
A tiltott lapok listáját lehetne kicsit modernizálni, ezek egy része alapból nem tiltott már jó ideje.
Én amúgy személy szerint nagyon Örülök az egylaposnak.
 
A kereshető lapok miért ilyen veszélyesek Sokszinen? De ha már azok, akkor a Veszettség nem megy velük?
 
Életenergia? (ha a változatos mezőny a cél)
 
Sokszínre beírtam a tiltott lapok közé a Vízitündért és Öntörvényű krabbert. Ha van más javaslat is még a Síkszínre, megfontoljuk. Szeretnénk, ha a Sokszínen minél változatosabb paklik lennének.
 
Köszönjük szépen a korrekt és gyors döntést!

Személy szerint elégedett vagyok a formátumokkal.

Indulhat a felkészülés!
 
JuFe a legtöbb ember ezt akarta, ezért lett ez. A blog és a kiadó egyébként együtt dolgozik, ugyanazokért a célokért, ha ez eddig nem lett volna nyilvánvaló

Nekem egyébként az abszolút személyes véleményem egy nemzeti bajnokság formátumról, hogy erről minden játékosnak egy szubjektív véleménye van, ki milyen paklival tud/szeret játszani, melyikhez vannak meg a lapjai. Épp ezért én azt sem tartottam volna ördögtől elrugaszkodott megoldásnak azt sem, ha mi, vagyis a kiadó meghatározzuk a formátumot, és kész, akkor nem kedvezünk senkinek. A demokráciával sincs semmi baj, viszont épp a fentiek miatt értelmetlen belemenni, hogy kinek hogy milyen súllyal kellett volna a véleményét figyelembe venni, hogy még optimálisabb eredményt kapjunk. Ez így volt tökéletes A 2 formátum kellőképp különbözik, és kellőképpen más képességeket tesztel, az első inkább a pakliépítést, a metaismeretet, a második pedig inkább a konkrét helyzetekben való játéktudást.
 
Muszáj volt vele foglalkoznunk, szerintem. A játékosok kb 1/3-aszavazott a sokszínre (ez volt a legnagyobb szelet), ez nyilán azt is jelenti, hogy 2/3 mást játszana szívesebben.

Egy tiltólistát mindenképpen érdemes lehet felállítani (nem mondom, hogy kötelező, hiszen DK-nak abban igaza van, hogy jöttek azért megoldások itt mindenre), de akkor egy hivatalos válasz eshetne, hogy asrácok ez van, és el tudjuk kezdeni a felkészülést.
 
Héjj!
Nem úgy volt, hogy az Illúzió már nem tiltott?
 
Csatlakozom JuFéhez, a 3. nap jónak tűnik, a 2. napi formátum viszont elszomorító. Idén akkor nem lesz tiltott a Jagumir?
 
Bár hozzáteszem már az dícsèretes h a blog feldobta a kèrdèst mert a kiadó rèszèről ilyen nem is törtènt...
Valamint side megjegyzès amint látom a fórumon keresztül nem elèrhető ezen tèma.Ha a moderátor áttenè megköszönjük.
 
Az a baj,hogy itt a kérdéskör rosszul volt sztem felvázolva így torzító az eredmény.A baj a már meglévő formattal van(sztem) tehát első lépcsőben arról kellett volna megkérdezni a népet akarnak-e változatatást.Utána ha ez elsőlt és igen akkor mire.Az hogy most sokaknak sokféle ellen javaslata volt és ez miatt erősen szórt volt az 1-1 opcióra esett választás ez sajnálatos.de ahogy menéztem a kommenteket 17/7 arányú volt a változás mellett szavazók aránya,így sztem ez a megoldás ami most született nem tükrözi azt amit a közösség szeretett volna...
 
Van rengeteg megoldás mostmar én is ezt mondtam volna ha nem jön ki új kieg.
 
Mindenképp. Én azt hittem hogy már egyből ott lesz a kiírásban....
 
Összesítés alapján még mindig erre szavazott a játékosok legnagyobb %-a, bár a két/háromszínű volt a második helyen, nem sokkal lemaradva.

Sokszínűségre javaslat: Öntörvényű krabbert, Vízitündért a kukába.
 
Nagyon csalódott vagyok a 2. Napos format miatt.Sajnos maradt a lehető legkevèsbè jó megoldás...A 3. Naposat viszont köszönjük.
 
 | 1 | 2 |
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.