Vissza a Főoldalra
 

Hírek, változások
Mi is az a HKK?
Hogyan kezdjek játszani?
Megjelent kiegészítők
Teljes szabálykönyv
HKK Kódex
Sorsoló program
Őslich szabályok
HKK-t forgalmazó boltok
HKK klubok
Lapkereső (új)
Lapkereső (régi)
Új Nemzedék lapok
Tiltott és módosított lapok
Versenykiírások
Lezajlott versenyek
Mai versenyek
Profi pontok és versenyzők
Szintlépés
Hatalom Szövetsége
Hatalom Szövetsége tabella
Nemzeti bajnokság
Kiemelt vidéki versenyek
Versenyszabályok
Versenyszervezőknek
Chat, üzenõfal
Fórumok
Szavazások
HKK találkozó
Legendás cél
Toplisták
Pakliszerkesztő (új)
Pakliszerkesztő (régi)
Pakliszerkesztő (régi mobilos verzió)
Megosztások
Memóriajáték
Memóriajáték - Alfa
Kerátor Műhelye
HKK 20 Puzzle
HKK Puzzle
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
HKK Blog
HKK Toborzás
HKK Védnöki Program
AK Archívum
Paklileírások
Írások, novellák
TF és ŐV könyvek
Letöltés
HKK Videók
Gyakori kérdések
Kérdezz-felelek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Az elfekről általában
(Túlélők Földje)
Küldd el képeslapként!
"Az elfek az erdők kecses léptű, hegyes fülű, karcsú lakói. Jól bánnak a lő- és dobófegyverekkel, kiváló nyomkövetők és nagyon ügyes vadászok: egy elf íjával senki sem mer szembenézni, akár három hetes nyomokat is megtalál, így hát élelemszerzésre lényegesen kevesebb energiát kell pazarolnia." - a Túlélők Földje szabálykönyvéből
Nézz szét a galériában!
Hétvégi verseny és Legendák Viadala
Legendák Viadala paklibeküldés
HKK Kódex változások
Hatalom Szövetsége - 54. félév végeredmény
Ajándéksorsolás április + márciusi eredményhirdetés

A lista folytatása...
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020
Országjáró feladat 2019

A lista folytatása...
Lapötletek (64958)
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (9)
Versenybeszámolók (19284)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8133)
Versenyhirdető (1827)
[HKK Piac] Eladó gyűjtemény (9481)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 | 3 |
Nézet:
Sajnos nem tudtam elmenni a Behós találkozóra. Volt valami jubileumi dolog a HKK-val kapcsolatban?

Esetleg vmi hasonló előadás a pódiumon, mint ebben?

http://southpark.reszek.com/south-park/18-evad-south-park-ingyen-cartman-kenny-southpark-ep izod-resz/southpark/south-park-18-evad-8-resz-cock-magic/

 
A kártyák dizánja (bármit is értessz ezalatt) ne változzon.(egy-egy kis változás azért jöhet.....)

Nagyon kiváncsi vagyok azokra a nagy eseményekre a 20. évforduló kapcsán (jó értelemben persze ,nem szkeptikusan.....)
Megpróbálok most tényleg elmenni a 20. évfordulós versenyre vagy találkozóra .

1995 hú de régen volt tényleg....és olyan mintha tegnap lett volna.
Ha valaki akkor azt mondta volna hogy mi lesz 20 év mulva hogy lesz még HKK és ilyen jó lesz ,hát nem nagyon hittem volna neki.
 
Zsolt egy nagyon jó cikket írt a hkkblogon a kezdőknek a gyűjtemény kiépítéséről (ha esetleg vki még nem olvasta volna).

Tényleg ijesztő lehet egy gyűjtögetős játékba újonnan belevágni úgy, hogy több, mint 7000 (!!!) -féle lap jelent meg. Én az első kiegjeimet még 2003-ban vettem, de csak 2006-ban kezdtem el komolyabban is gyűjteni őket, és több mint 5 évembe tellett mindent kigyűjteni (az UR-eket ne számoljuk). Ezt ma már közel lehetetlen lenne megtenni, nem is vágnék bele a gyűjtögetésbe, és így a játékba se.

Amikor felvetődött, hogy megváltozik a lapok dizájnja, akkor felmerült bennem, hogy ezzel a kezdő játékosok esélyt kaphatnának arra, hogy úgy érezzék komplett lesz a gyűjteményük, ha újonnan elkezdik gyűjteni az új megjelenésű lapokat. Ennek ellenére a régi dizájn mellett szavaztam, mert túl nagynak tűnt nekem a váltás.

Most a 20 éves évforduló alkalmával nem merült fel a Behóban, hogy kisebb változtatást hozzon a dizájnba a fentiek miatt? Valami kicsi, de mégis megkülönböztető jelzőre gondoltam, pl. a régi könyves Beholder fantasy logo (a varázsló profilos) a lap aljára, vagy vmi hasonló?
 
Esetleg el lehetne gondolkodni a Születésnap nevű lap online-hoz hasonló kiadásáról és beho talin osztásáról. Szerintem népszerűsítené a találkozót.
 
A sárkányokhoz a ritka slotra én Sárkány idomárt tennék (változatlanul). Tipikusan olyan lap amiről egy kezdő látni fogja hogy "Hú, ebből kell a 3".
 
Hála Istennek! A galetkik meg a klánok behozása volt a beholder legnagyobb hibája. Én nem sajnálom őket.
 
Most látom, hogy idén 15 éves a galetkik világa, az Ősök Városa játék.
Ha ennek a JUBILEUMNAK az alkalmából idén gyakorlatilag kiirtották a galetkiket és testrészeiket a hkk játékból, mire számítsunk majd a hkk 20. szülinapjának évében ?!
Tippek?
 
Nekem nem tetszik az a felállás, hogy a mostani használható lapokat kiadni legyengítve. Akkor inkább adjatok ki régi, nem használható sárkányokat hasonló képességekkel, mint amit le akarnátok butítani.

Mint előttem szóltak, hogy a színegyensúly, és a koncepció legyen erősen szem előtt tartva.
Ne az legyen , minta mi sajnos most van , hogy van rengeteg nagyon jó sárkány, de egyszerre nem tudsz eleget használni, mert a kagg a zöldben van a barnában a föld/köd, a pirosban a folrang/láng, feketében naxrahn és így tovább... nagyon sok nagyon jó Sarink van ,de nem lehet 1-2 általános koncepciót csinálni, mert sajnos nagyon szét vannak szórva. (erre is jó lenne ez a prekoncept pakli, kapna a sárkány etnikum 15 új lapot, ami mondjuk a hordás verziónak adna egy irányvonalat.)

A követőhöz, Ha nem akarjátok újra kiadni, akkor valószínűleg én is azt csinálnám, hogy valahol feltüntetném mellé, hogy ez kellene mellé.
 
Én azt támogatnám inkább (Ha tényleg verseny-kompatibilis lapokat akarunk kiadni), hogy adjunk ki gy-ngy új sárkányokat, a ritkákból pedig lehetne 1-2 új és a többi leegyszerűsített (nyilván attól, hogy egy lény leegyszerűsített, nem biztos, hogy rossz, ld. az új gyakori xenó).

Én biztos vennék ilyen paklit

Amire még én odafigyelnék a sárkányoknál, az a színegyensúly kérdése. Jelenleg a legnagyobb problémájuk, hogy több, mint 5 színből vannak erős lapjaik. Ha az új sárkányoknál (a kezdőcsomagosokat beleértve) tudnátok figyelni erre (pl. szerintem a sárkány-színek: dornodon, elenios, raia, sheran, leah), azért eléggé hálás lennék
 
A VÚ-s sárkányokat szerintem le lehetne butítani és mellérakni az új követőt...

Amúgy persze,nem magamnak tervezem,de szerintem a funkciót tökéletesen ellátná A tárgyak meg...Hát,nem olyan bonyolultak,szerintem be lehetne próbálni,de ha azt mondod nem,akkor nem
 
Az ork meg a kalandozó azért tetszik, mert elég jó ellenségek.
De a sárkány tényleg húzónév...
A korábbi sárkányok is lehetnének, de én minél inkább 'mai' erejű lapokat használnék (ugye a "kezdő versenyen akár el is lehet vele indulni kiegészítve" jegyében. Azt is csinálhatjuk, hogy mostani ritka sárkányokról leveszünk 1-2 olyan "sallangot", ami a kezdőnek még annyira nem kell (ősmágia pl.) esetleg adunk nei +1 sebzést vagy ÉP-t, és így nem 1-1-ben azt a lapot adjuk ki, nem csökkentve így az értékét.
 
Nem magadnak tervezed ez az egyik legnehezebb dolog.
A követőt (talán) fontosabbnak érzem, tárgyakat nem raknék bele így elsőre.
 
És mi lenne, ha mondjuk a sárkányok között , nem a most kijött ritka sárkányok lennének, és a mostani értékeket "rontanátok le", hanem , mondjuk kiadnátok új vagy felújított sárkányokat( szerintem pl yuong tűzsárkány, cseng hósárkány gyönyörű arttal büszkélkedhet, bár én jobban szeretem a folrang jellegű sárkányokat). Szerintem a sárkány egy kicsivel jobb húzónév mint az ork, de ez az én véleményem ...

Jó ötlet az, hogy az a kevés számú prekoncept pakli, alapvetően hasonló ?
 
Én írtam is egy "orkvezér" jellegű lapot
Amúgy szerintem érdemes lenne követővel,és esetleg akár tárgyakat is lehetne belecsempészni,meg pár gyengébb ritkák. Pl ork amulett,varka pálinka,ork hajítóbárd mehetne be és mellé teszem azt,egy Ork hadisámán?
Mert akkor akár lehetne egy jó kis 45 lapos dekk lassan...
 
Alapvetoen eloszor 2-t adnank ki (Miklossal meg nincs am egyeztetve ).
Az egyiknek jo lenne az ork (mondjuk Verszomjas Orkok) a masik lehetne talan kalandozos (elfek, torpek, emberek - A Gyűrű Szövetsége módra harcolnak az orkok ellen). Nyilvan kell egy Ork Vezer jellegu lap (letezo vagy uj)
A sarkanyos is jo lehetne, de meg egy problema veluk, hogy ugyebar sok a ritka lap. Ez engem nem ejtene ketsegbe, de ha kiadnank 6-7 viszonylag ertekes sarkanyt, annak esetleg lemenne az erteke, ami felbosszanthatna tobbeket. A kalandozoknal ilyen gond nem lenne.

A kovetot nem tudom meg, lehetne:
1. - kiadjuk mellejuk a kovetot, kicsit bonyolitja a dolgot (mindig figyelni kell, hogy olcsobb, meg hogy le akarod-e szedni), de erosebb a pakli
2. - egyikhez se adunk, de pl. a szabalykonyv vegen megemlitjuk, hogy azokat beszerezve erosebbek a paklik
 
A Lárvát célszerű lenne felújítani, manapság nem szokott beleférni a sárkány pakliba. (2 lapért kapsz 1 lapot)
 
Szerintem a zafír drakón képessége, egy sárkány lárva, sárkány fióka (ezt szerintem érdemes lenne felújítani), képességeik nem olyan nehezek. Mivel az olcsó kategóriát akarjátok képviselni, ezért nem tehetjük tele lávasárkánnyal meg folranggal , de pl a régebbi sárkányokat (Zelenák Anikó által kiadott keleti stílusú sárkányokat) fel lehetne újítani, egyszerűbb de szintén versenyerős képességekkel.
( Vagy akár feltűntetni rajta, hogy ez egy fokkal nehezebb, mint az orkos ..)
Az orkoknak a sztoriban van ellenségük ? mert ha nincs , akkor itt lenne az alkalom kitalálni, hogy az orkoknak, mit tudom én, mondjuk a Manók az ősellenségük, vagy más, a Sárkányoknak meg mondjuk a Kalandozók (akik mennek megmenteni a hercegnőket:P) , és akkor lenne sztori körítésük, hogy mért ezt a 4 paklit adjátok ki.
 
Tehát,hogy olyan képesség legyen,amit 2 mondatban el lehet magyarázni?
 
Szerintem, de ez csak tipp, ha osszeszedsz 10 ujabb sarkanyt, lesz vagy 15-fele kepesseguk (ami nincs kifejtve a lapon).

Plusz meg azt is javasoltak a blogosok (Nika, ezt neked se irtam meg!), hogy (kezdoknel) ne legyen egy kepessegnek sok (3-4 soros), bonyolult szovege, mert az zavaro.
 
Mi a sárkányokkal a bonyolúlt, áruljátok már el
A sárkányok tulajdonképpen a buta éjfattyak.
 
Szimpatizalok a "kezdoben versenykepes" es (elvileg) a sarkany-vonulattal is (az a gond, hogy a sarkanyok nem igazan egyszeruek, de kis 'butitassal' talan megoldhato). Az ork azert is jo, mert ismerik a Gyuruk Urabol.
Viszont a koveto/szabalylap hianya neheziti a dolgokat, de azt meg nem szivesen adnek bele (mondjuk talan mellerakhatunk 1-1-et a 30-30 lapnak...)
 
Mit értünk versenyképes alatt ? Hogy a kezdő kategóriában el lehessen vele indulni pár lap kiegészítéssel? Szerintem az nem lenne rossz irány. Tfh a 30 lapos koncepciónál maradunk, ahhoz szerez az új játékosunk +15 lapot, és így akár indulhatna versenyen is, amit tegyük fel, hogy megnyerni nem tudna, de eredményesen tudna játszani (nálam ez egyik alapfeltétele a de jó játéknak... igen sajnos ilyen vagyok).
Eddig sokat emlegettük az orkokat, mint egyik pakli ötlet, szerintem ott mint kinézet szintjét valahol a rohamozó orknál kellene megtenni, nagyon izgalmas, jó kép, és ha a többi is kb ilyen vagy kicsit rosszabb, akkor az jó irány szerintem.

Amit viszont szerintem érdemes lenne megfontolni, hogy prekonceptbe sárkányokat kiadni, minden kezdő játékos kb a sárkányokkal kezd (legalább is a környezetemben az öcsém is és a haverja is sárkányokkal kezdtek), ehhez viszont ki kellene tesztelni gyngy sárkányokat, akik 1 rendezési elv alapján működnek.
 
Az 1-et vesz -> 3-at vesz dologban igazad van (ha minden lapbol 1 van), de sajnos a lenyegen nem valtoztat.

Amit a kezdo sracokrol irtal, az is azt erositi bennem, hogy erdemes prekoncept paklikat csinalni a kezdoknek. Nyilvan erdemes figyelni, hogy jol nezzenek ki a lapok, arra, hogy ezeknek UJ KEPEKNEK kene lenni (a kezdok miatt), nem latok semmi okot - es nagyon megdragitana).
Nyilvan meg kell probalni, hogy haladobbaknak is erdemes legyen megvenni, de megint csak nem azon az aron, hogy sokkal dragabb legyen. Esetleg ha teszunk bele 1-2 spoilert, akkor nagyobb esellyel veszik meg. Ha az egesz koncepciot versenykepesre csinalnank, azzal viszont megolnenk a gyujtogetos kartyajatekot, hatalmas felzudulas lenne, es joggal.
 
Miért venne egy ember csak egyet az ilyen összeállításból? Ha vannak köztük versenyen is használható lapok is, akkor nem 3-at lehet belőlük használni versenyen? Ergo ez komolyabb játékosoknál legalább 3 ilyen társasjáték vásárlását jelentené.
Ez már önmagában sem lenne olyan kicsi piac.

És akkor még csak nem is beszéltem azokról a rokonokról, gyerekekről, akiknek mi is vennénk, illetve akik meglátván a szép illusztrációkat a boltban, a tavalyi Bang után a mostani szülinapra már ezt kérnék...

Tudod, én évekkel ezelőtt próbáltam beszervezni a kissrác rokonaimat, adtam nekik kezdőcsomagot, meg junioros/nagykieges pakkokat is.
Tudom, hogy csak 4 fiúról van szó (nem nagy esetszám), de azért leírom miért feneklett meg a próbálkozásom:
1.) a kezdőcsomag lapjai csúnyák, nem szívesen játszottak vele
2.) a többi nagykiegekből (Junior is) nem tudtak olyan két olyan tematikus paklit összeállítani, melyet bevittek volna a suliba egymás ellen játszani.
Messze lakom tőlük, nem tudtam rendszeresen összejönni egyikükkel sem paklikat építgetni, tesztelni, stb. (ahogy egy boltban a játékok közt bogarászó gyerekre sem tud egy aktív hkk-s rátapadni...), úgyhogy ez a két ok bőven elég volt ahhoz hogy ne érdekelje őket a játék.

Ráadásul azért azt is kalkuláljátok be, hogy ha jubileumi 20-as évfordulóra jelentetnétek meg, szerintem a fórumot látogató aktív játékosok zöme már csak az alkalom miatt sem lenne "bizalmatlan" ezzel a kieggel szemben.

De egyébként én erről már többet nem írok, nem akarlak terhelni titeket további kifogások leírásával.
Ez a szülinap is elmegy majd úgy, mint a többi. Legfeljebb szerveztek majd a pestieknek egy jubileuminak nevezett versenyt, és lesz egy torta a Behós találkozón.

(OFF: Hihetetlen vagy Balázs, hogy még éjjel is velünk, HKK-sokkal foglalkozol, ezt egy bérért dolgozó alkalmazott soha nem tenné meg, köszi érte!)
 
Én csak azt tudom mondani, hogy mit látnék/vennék szívesen. Nem tudok pontos számokat mi mennyibe kerül, ha tudnék akkor úgy terveznék. Szerintem az ötletelésnek ez a lényege, és a kiadó mérlegelje, hogy megéri-e vagy sem.
Én valószínűleg készítenék egy-egy demó paklit dobozostul, mindenestül, és elvinném tesztelni a Dungeonbe, Krisztiánhoz, a Pitypang utcai szakkörhöz. Tesztelni alatt megmutatást értem, "nézd ezek lesznek benne, hogy tetszik, vennél-e ilyet ha lenne alkalmad ?"..
 
Persze en is szivesen raknek ossze olyat, amit irsz, de megertem, ha a Beholder nem szeretne "kiszorni a penzet az ablakon".
 
Gabesz, az aktiv jatekosokat is celozzuk.
Azonban a 19 eves tapasztalat (ugy is mint piackutatas) azt mutatja, hogy az aktiv jatekosok nagyobb resze (pl. hangado versenyjatekosok, ill. az oket koveto neha-verseny-hobbi-jatekosok) leginkabb es mindenekfelett a nagykiegeket veszi, es kisse bizalmatlan minden massal szemben, vagy elvileg tetszik neki, de gyakorlatilag a penzet inkabb tovabbi kiegek vasarlasara forditja. Ar/ertek aranyban azt erzi a legjobbnak. Latom, hogy te nem igy vagy vele, es biztos, hogy van meg 10-20-50 hozzad hasonlo ember, de mivel 1 ilyen osszeallitasbol 1 ember 1-et vesz, ez irgalmatlanul kis piacot jelent szerintem.

(Amugy a kezdos koncepcio is kis piacot celoz, azonban a kezdok segitesere mindenkepp szukseg van, es ez jobb modszer lenne talan, mint az eddigiek. NEM igenytelenre csinaljuk, lehetoleg szep kepe lesznek, a kezdoknek mindegy, hogy uj-e, ha neked nem is . Es hasznalhato lapok, ha nem is spoilergyujtemeny. Kicsit mint a blogos prekoncept paklik, csak nem tudom, azok mennyire voltak egyszeru lapok. ).

Ezt most mar ennel jobban nem tudom magyarazni .
 
Balázs, a jelenlegi aktív játékosok körében milyen érdeklődésre számítasz egy csomó korábban kiadott cipősdoboz-lapos pakli irányában?

Csak halkan kérdezem: az esetleg nem érné meg a Behónak, ha olyan fix paklis társasjátékot adna ki mondjuk 30 - 30 lappal, mellyel nem csak a kezdő kisfiúk és kislányok, hanem az érdeklődő tizen-huszon éves fantasy-rajongók és a jelenlegi játékosállomány is célozva lenne?

Balázs kreativitásával és a tesztelők játékérzékenységével simán ki lehetne hozni 30 kalandozós és 30 szörnyes ÚJ lapot egy ilyen jubileumi projekthez, melyek egyszerűen működnek, és akár még bizonyos versenyeken is használhatóak lehetnek.

Nem értem miért kell leszűkíteni a vevői kört, miért nem lehet új és szép grafikájú lapokkal mindenkit megcélozni ?!
Egy ilyen igényes társasjáték, amit mind aktív versenyző, kezdő játékos, de akár csak az egyszeri érdeklődő is megvenne, miért ne kerülhetne 5-6 eFt-ba? (lásd Bang, Munchkin; de még egy egyszerű UNO is kétezer Ft...)

Az ezer Ft alatti tervvel kapcsolatban csak annyit, hogy én gazdasági sikert nem az egyszeri szegénylegényre alapoznék, aki egy havi kajapénzén megvesz egy tesco gazdaságos (lásd igénytelen) grafikás vmit egyszer (!).
Aki ennyire az ár alapján hozná meg a döntést és nem a minőséget venné figyelembe, az azt az ezrest amúgy inkább reggeli italra vagy keljfölre (vagy inkább cigire) fogja költeni...

Csináljatok már végre egy piackutatást, hogy milyen réteg célozható be gazdaságilag sikeresen (én sem hiszem, hogy az általános kisiskolások lennének azok - inkább a tizen-huszonéves fantasy-scifi érdeklődésűek), és azoknak milyen igényeik lennének.
Lehet egy elemzés azt is megmutathatná, hogy csak egy kicsivel több ráfordítás arányaiban sokkal nagyobb sikerre is vezethet...
 
Bemásolom a blogról az ide illő részeket

tihormiklos szerint:
december 17, 2014 - 18:48
(...)És ha egy ötlet nem valósul meg, annak mindig van oka. Vagy irreális költségekkel járna (pl. szerintetek hány darab tökegyforma lapokat tartalmazó preconstructed paklit lehetne eladni, és mennyi lenne a minimális példányszám, ahol már nem lenne a gyártási költség csillagászatni?). Új alapcsomagról előbb-utóbb lehet szó (akár jövőre is), de azért azt nem árt tudni, hogy az alapcsomagot nem a haladó játékosoknak készítjük, hanem a kezdőknek. Ott nem feltétel, hogy egyből bikaerős versenylapokat bontson, hanem az, hogy egyszerű lapok legyenek benne, meg egy szabálykönyv. Az a lényeg, hogy meg tudjon tanulni belőle játszani, és erre tökéletesen alkalmas a junior vagy a VU alappakli is.
Egyébként szerintem nem akarjátok ti, hogy egy nagy, professzionális multicéggé nőjük ki magunkat. Mert ők azok, akik tényleg tesznek nagy ívben a játékosokra, és csak a profit a céljuk, nem pedig az, hogy egy olyan játékot csináljanak, amivel jó játszani.
 
Balage: Tudom , hogy nagyon ragaszkodunk az 1000 alattihoz, de ha választanom kellene egy 1000 alatti vagy egy nagyon királyul kinéző dolgot, akkor egyértelmű melyiket választanám.
Én még mindig osztanám , hogy több legyen mint kettő, és az alábbi koncepció hogy tetszik :
2db 1000> pakli kezdőknek, fiatalabbaknak, úgy megválogatva a koncepciót (lehetne felmérést végezni, hogy milyent vennék szívesen, én megfontolnám a sárkány paklit is ! sajnos ahhoz ki kell tesztelni sok gyngy sarit, de szerintem azok jobban fogynának mint mondjuk egy méreg)
És egy másik kategória 4-5000 forintos, ez az átlag társasjáték szint mint a Bang, vagy Muchkin. Ezt egy ilyen társasjáték jellegű dobozban tudnám elképzelni. Attól függően mennyi a keret, követővel, őslichel, egy -két ritkával, dobókockával, az a lényeg, hogy ilyen társasjáték jellegű legyen (mint a Bang: http://bit.ly/1wM7dUn ).
 
 | 1 | 2 | 3 |
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.