Vissza a Főoldalra
 
Milyen legyen a májusi páros verseny formátuma?

1) hagyományos új nemzedék
2) tiltott mágia új nemzedék
3) hagyományos káosz
4) tiltott mágia káosz

(A szavazáshoz be kell jelentkezned!)
További szavazások...
Fórum a témához...

Hírek, változások
Mi is az a HKK?
Hogyan kezdjek játszani?
Megjelent kiegészítők
Teljes szabálykönyv
HKK Kódex
Sorsoló program
Őslich szabályok
HKK-t forgalmazó boltok
HKK klubok
Lapkereső (új)
Lapkereső (régi)
Új Nemzedék lapok
Tiltott és módosított lapok
Versenykiírások
Lezajlott versenyek
Mai versenyek
Profi pontok és versenyzők
Szintlépés
Hatalom Szövetsége
Hatalom Szövetsége tabella
Nemzeti bajnokság
Kiemelt vidéki versenyek
Versenyszabályok
Versenyszervezőknek
Chat, üzenõfal
Fórumok
Szavazások
HKK találkozó
Legendás cél
Toplisták
Pakliszerkesztő (új)
Pakliszerkesztő (régi)
Pakliszerkesztő (régi mobilos verzió)
Megosztások
Memóriajáték
Memóriajáték - Alfa
Kerátor Műhelye
HKK 20 Puzzle
HKK Puzzle
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
HKK Blog
HKK Toborzás
HKK Védnöki Program
AK Archívum
Paklileírások
Írások, novellák
TF és ŐV könyvek
Letöltés
HKK Videók
Gyakori kérdések
Kérdezz-felelek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Hadizsákmány
(Túlélők Földje életkép)
Küldd el képeslapként!
"Éles, értékes és ragyog minden cucc... de vajon megérte-e a sok öldöklés mindezért?" - a győztes csapat túlélőjének töprengése a múlt egyik véres csatája után
Nézz szét a galériában!
Board Game Expo 2024.05.18-19.
HKK Tiltott mágia döntő videó
Májusi verseny formátuma
Beholderes HKK verseny március 16. - Versenybeszámoló
Megjelentek az új Alfa paklik!

A lista folytatása...
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020
Országjáró feladat 2019
Hatalom Kártyái - Versenykiírások

A lista folytatása...
Excelsior (1002)
A májusi verseny páros legyen vagy egyéni? (ÚN-ről és formátumról 2-3. körben szavazunk) (30)
HKK kérdés? (47065)
Lapötletek (64943)
[HKK Piac] Régi lapok (1521)
[HKK Piac] Eladó gyűjtemény (9480)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | ...
Nézet:
Lehet, hogy az UR valaha státusz szimbólum volt, csak közben elkezdtek gyártani/kiadni használható UR-eket (offline). Ha nem használható, akkor nem reward, csak egy újabb csalódást keltő felesleges lap, ha használható, akkor meg pont az ereje miatt (amiért UR lett) lehet broken az egész játékra nézve mert 1-2 ember juthat hozzá max. De ha maradunk is a státusz szimbólumságnál és valaki(k) össze akarják szedni az UR-eket a gyűjteményükbe, ha csak 1 évet veszünk a jelen rendszerbe, akkor sincs rá túl sok esély, hogy bárkinek összejöjjön mind a 4-ből a 3-3. Persze lehet cserélni/megvenni, de ha használható UR-ekről van szó, akkor lesz pár embernek 1-1, 1-2 darabja aztán ennyi.
Az a javaslat, hogy minden min. 32 fővel elinduló versenyért járjon UR jutalom nekem egész szinpatikus. Persze ehhez az kell, hogy a versenyrendszer átalakuljon adaptívvá. És ha már átalakul a verseny rendszer akkor idővel jöhet az is, hogy profi-amatőr kategória (mindegyik győztese kapna UR-t) és mondjuk (álmodik a nyomor meg a bili és a belelógó kéz esete) 100+ játákos felett pedig már a második helyezettek is kaphatnának kategóriánként stb... Vagy Muluszknál is lehetne venni belőlük valami kredittől független erőforrásért (mondjuk kurva sok ezüsttért, amit csak játékkal tud előteremteni az illető), így nincs az, hogy aki be tud fizetni egy valag pénzt az összevásárolgatja az UR-t kreditért...
 
Ez ennél szerintem sokkal összetettebb.
Meglátásaim:
1) Az UR státusz-szimbólum.
1a) Ezért lehet eladni, mert igenis vannak a fanatikus-gyűjtők és/vagy a sznobok (nem írok nevet) akik ráharapnak a státuszszimbólumságra, akkor is, ha pont az lenne a lényeg, hogy elnyerd.
1b) Éppen ezért nem baj, hogy nincs minden bokorban
1c) Mint státusszimbólum, megkülönböztető jelentőséggel bír, és ebben a kategóriában egyeduralkodó, mert

2) Nincs elég státuszszimbólum, vagy jobban mondva látványos jutalmazási rendszer a játékban.
2a) Mert ami van (szint, gyémánt, rúna, KK, arany, lap) az MIND vagy megvásárolható, VAGY összecsalható (ha elérném az adatbázist tudnám mutatni az accountot, ami kb 4-5 nap játékidővel volt 30-as szintű)
2b) utóbbi különösen azért zavaró, mert nyilván tilos, csakhát

3) a szabályrendszer egészen lukas és/vagy telibeszart, erről írtam korábban, hogy roppant kínosnak/károsnak tartom, most csak macskaköröm.


Ezzel az okfejtéssel csak arra szeretnék rámutatni, nem másra, hogy a jelenség bőven túlmutat önmagán, ha hozzányúlsz, olyan szinteken IS bele kéne nyúlni a játékba, amik első ránézésre sztem nem triviálisak. Ha gyakorítani akarod az UR-eket, akkor mind az anyagi, mind egyéb értéküket rombolod, azt vélem, hogy egy kitartó és aktív játékostól jogos igény, hogy ezt valahogy kompenzáld. Amíg erre nincs valami épkézláb megoldási javaslat, addig ÍGY nem nyúlnék hozzá.

Wolf
 
Erre annyi lenne a megoldás, hogy minden legalább 32 fős versenyre jár UR. És pont. Egyrészt nem kell mindenkinek minden UR-ből full set, másrészt pedig ne luckhoz kössük.
Ha nem indulnak 32-en versenyen, akkor ne legyen UR se. De ha indulnak, akkor ne csak heti egy legyen, hanem minden egyes versenyre járjon, ahol megvolt a 32 fő.
 
Én sem a lényeges dolgokhoz sorolnám, de jelenleg a lényeges dolgokról nem jön információ, így csak maximum magunkat tudjuk ismételni. Aztán az sem biztos, hogy majd a teszterek nyilatkozhatnak a tesztről. Tehát marad a tarsolyba való ötletelés.

Én az UR-ek kérdését azért fontosnak tartom. Már a korábbi online kapcsán is beszéltem többekkel, hogy a jelenlegi rendszer rossz.

4 UR, azaz a teljes sor legyűjtése (3db) négy hónap, ha beszerzed mind, vagy az összes versenyt megynered. Hegy lehetőség nyerni, ha elindul a verseny. Látja mindeki a problémát? Ennyi idő alatt egy mebernek lesz meg az egy pakliba való mennyisége. Mi lesz ha egy spoiler jelenik meg? Legyünk magunkkal őszintén, sírás, elégedetlenség lepné el a játékot, teszem hozzá jogosan. És ugye egy táp lapot már nem biztos, hogy továbbadna a játékos, akkor sem, ha csak egy van belőle. És akkor tegyü hozzá, hogy legalább évente illene cserélni az UR-eket is. Tehát összesen három embernek lehet meg egy darabból a 3-3. Jelenlegi rendszerben az UR egy mappadísz. De mivel ez online, pont annyit ér, mint az adott rúnánál az 1-es zsám, ami jelzi, hogy megynertél egy nagyversenyt. Ennek így nincs értelme. Persze nem égető probléma, de ez a rednszer garantáltan kisiklik egy idő múlva, amikor az első spoiler UR kijön.
 
Sztem meg sokadlagos dolog.Fél-1 év múlva ha már van mit végre megunnom lehet feldobnám ezzel azzal a dolgot,de egyelőre nincs mit megunni.Kezdődjön el újra.Legyenek kijavítva az alapvető hibák. Kezdődjön el egy új kieg tesztelése. Legyen pl 1 fórum létrehozva amin aktív kommunikáció folyik a játékosokkal és ennyi. Addig ilyen jellegű dolgokról komolyan beszélni felesleges.
 
Én sem értenék egyet, szerintem esély alapján lehetne a zsákbamacskában, pl. 1% eséllyel.
 
Az UR nem erről szól, és a csomagokban amúgy is random kapod a ritkát. Én vétózok erre
 
Én úgy gondoltam, hogy lenne mondjuk 100 zsákbamacska. Ebből 4 UR a többi véletlenszerű ritka lapok. Persze, meg lehet határozni, hogy minimum legyen benne 10 spoiler is. (Itt a tesztelők biztos tudnak majd javaslatot adni.)
Lenne két számláló. Az egyiken az lenne, hogy mennyi UR lap van még bent, a másikon, hogy összesen mennyi csomag van még. Ha mind a 4 UR-t kihúzzák, akkor a játék automatikusan generál hozzá egy újabb adagot. Ha nem UR volt az utolsó, és maradt még csomag, akkor értelemszerűen több csomag jut majd egy UR-re. A régiekhez adódna hozzá az új sorsolás, és nem csak egyszerűen leváltaná.
 
Az ötlet jó, de akkor szerintem úgy kellene megoldani, hogy x% esély legyen rá, mert ha lenne egy fix lapkészlet, amiből lehet bontani és híre terjedne, hogy valaki UR-t bontott, akkor utána a kutya se venné és szenvedősen jutnánk el a következő készletig.
 
Van benne valami. Annyira megszoktuk, hogy itt írkálunk, hogy nem is hiányoltuk.

Tudjátok mi lenne még jó? Ha online is lenne zsákbamacska. Lehet nem lenne annyira sikeres, de egy próbát megérne. Lehetnének benne ultrák is, persze korlátozott számban. Akár egy számláló is lehetne, hogy mennyi ultrát lehet még bontani. Ami nem fogy el "bontás", az meg mehetne a következő adagba.
 
A javaslatok között egyszer sem került elő - gondolom már azért, mert hozzászoktunk -, hogy jó lenne a játékhoz tartozó fórum elindítása, amelyen ténylegesen megvalósítható lenne a kommunikáció a játékosok és készítők között, illetve más ötletelésre és életre is számíthatnánk.
 
Nem vagyok benne biztos, hogy tulaj oldalról is szimpatikus lesz ez a paradigma, de nem bánnám
 
Ok ,de a régi (eddigi) online HKK-nál olyan volt a rendszer hogy lehetett ügyeskedni.
De én nem arra gondoltam ,hanem a ténylegesen pénzért vett lapok (paklik)árát kapja csak vissza az illető.Mondjuk még mellé ügyeskedett 3 Erős erejét....és játszott ezer órát.Akkor sztm nem gond ha 500ft-tal többet kér mint amibe neki került a játék.
Nem ettől ment csődbe a Matyee-brigád........
Amellett egyáltalán nem biztos hogy valaki megvenne egy ilyen online accuntot több tizezer ft-ért......
 
Nem volt az semmi, anyagi kiesés...
 
Na pont ez az, a nagy semmi....
Ahol nincs csalás ott ne keressünk....

A be(nem)mutatkozásnak nem az hogy nem örülök,csak nem értem.....A Beho hozzáállásával is néha vannak (nem nekem van) néha gondok.De ők azért kiadnak HKK-t nem is akárhogy ! pl ez a Mágusok alkonya kieg minden elimerést megérdemel.

Az én nevem Haviarik József (46. éves) ,Szentesen lakom .Feleségemmel és két gyermekemmel ,egy (nem tul nagy) kertes házban.Ha valaki beszól azt szoktam mondani hogy hentes vagyok...... de inkább mondjuk gépkezelő egy húsipari cégnél.....
95 óta a megjelenésétől fogva játszom a HKK-val.És az online -al is az indulásátol kezdve......

kb ennyi egy bemutatkozás
 
Az általad vázolt "mi a baj" kérdésekre pont ugyanaz a válasz, mint ami anno volt, amikor néhány leleményes ember étolajjal kívánta üzemeltetni az autóját.

Én amúgy le tudom nyelni, hogy mellőztük a bemutatkozást, de hasonlóképpen én sem örülök neki. Elég kevés olyan szituációt éltem meg eddig, ahol számított, hogy ki áll velem szemben, esetleg már a neve kapcsán baromira tudnom kéne, hogy hol a helyem - ennek ellenére legtöbbször azért be szoktunk mutatkozni...

És nem hiszem, hogy úgy járt volna szegény Lily, mint Micah, a mártír...
(http://index.hu/tech/2010/08/10/a_nev_a_vegzet_az_interneten/)
 
Pit? Biztos. Vuff

Már írtam Tyb, aztán majd derül. Hátha szimpi a bemutatkozó levelem ^|^
 
Üdv újra! Kiskutyás fijúúú biztos örülni fog
 
Írj emailt a megadott címre, szerintem az a legegyszerűbb...
 
Ahoj mindenki! Tükördémon visszatért
Lehet még jelentkezni tesztelőnek? Bár már a szabályokra is alig emlékszek
 
Gyenge kezdés után, egy erős visszaesés!
 
Ami jó lenne még, ha az újraindult oldalon lenne valami összeszedett és átgondolt szabályzat, ami az onlinera vonatkozik. A papír alapú játékban is most készül egy teljesen átrágott és átgondolt szabályrendszer (Kódex). Lehet érdemes lenne a készítővel felvenni a kapcsoaltot. Miként lehetne ezt online környezetre aktualizálni. Szerintem már a legelején fontos, hogy egy következetes szabályrendszer legyen az online alatt is.
 
Tehát ha majd elindul a rendes játék akkor más lesz valamelyest mint amikor abbamaradt?(nem bugokra gondolok és az idegesítő hülyeségekre....)
Lesznek uj lapok ?Más lesz a fizetési rendszer?
Mert ha minden marad a régiben ,mármint ugyananyiba kerül ugyanazok a lapok (csak kevesebb hibával....) akkor gondolom nem sok tesztelni való lenne......
Na majd meglátjuk ......
 
Akkor sorjában. Jelenleg valóban nem releváns, hogy kik készítik, annyira az elején jár még a dolog.
Béta az nagyon kéne, illetve az eddigi verzió is felfogható lenne annak, amennyire kiforratlan volt néhány dolog. A játék, mint egyetlen dolog sem, nem lehet tökéletes, max megközelítheti azt. Jelen formájában tele van bug-gal, nem jó a reward rendszer (itt az új játékosok jutalmazására gondolok), ahhoz hogy élvezhetően játszani tudj költened kell rá, nem is keveset (összevetve Hearthstone-nál, 0 befektetéssel simán tudsz játszani, úgy hogy még sikerélmény is ér, ezt a HKKO jelenleg még nem igazán tudja).
Minden újdonságot tesztelni kell. Persze újra lehetne lehet most is indítani a játékot, csak épp 2 hét után ismét eltűnnének az emberek, mert ugyanazt kapnák, mint amikor 1 éve abbahagyták, egy hibás bugokkal teli fércmunkát. Ami ugyan ideig-óráig szórakoztató, de aztán már nem.
Szóval ezért kell a béta, hogy az új dolgok lehetőleg úgy kerüljenek bele az éles játékba, ahogy működniük kellene. Ez szerintem teljesen egyértelmű.
 
Béta:
http://hu.wikipedia.org/wiki/A_szoftverkiad%C3%A1s_%C3%A9letciklusa
 
Mondjuk tény, hogy a Hearthstone mellett talán még nehezebb lesz újra befutni, mert egész jó kis pörgős játék. Mondjuk én nem szeretem benne, hogy nem lehet beleszólni a másik játékába. Azért remélem, hogy ennek a komplexebb játéknak is lesz egy megfelelően nagy piaca.
 
google-> hkkonline blog

https://hkkonline.wordpress.com/
 
Üdv!
Megadnátok a blog elérhetőségét...
Újra kellett raknom a winfost és minden ilyen mentésem elveszett...
 
Én megértelek, csak azért írtam, mert biztos benne volt az acc készítésekor a szerződésben. Általában az online játékoknál ez benne van. Nem lenne jó, ha elveszítenéd az accod.

Remélem azért lesznek visszatérő nagy nevek, és nem megy el mindenki. Remélem nagyotrobbantanak a fejlesztők majd az újításokkal.
 
Az acc-nevet àt lehet írni
 
  ... | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | ...
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.