Vissza a Főoldalra
 

Hírek, változások
Mi is az a HKK?
Hogyan kezdjek játszani?
Megjelent kiegészítők
Teljes szabálykönyv
HKK Kódex
Sorsoló program
Őslich szabályok
HKK-t forgalmazó boltok
HKK klubok
Lapkereső (új)
Lapkereső (régi)
Új Nemzedék lapok
Tiltott és módosított lapok
Versenykiírások
Lezajlott versenyek
Mai versenyek
Profi pontok és versenyzők
Szintlépés
Hatalom Szövetsége
Hatalom Szövetsége tabella
Nemzeti bajnokság
Kiemelt vidéki versenyek
Versenyszabályok
Versenyszervezőknek
Chat, üzenõfal
Fórumok
Szavazások
HKK találkozó
Legendás cél
Toplisták
Pakliszerkesztő (új)
Pakliszerkesztő (régi)
Pakliszerkesztő (régi mobilos verzió)
Megosztások
Memóriajáték
Memóriajáték - Alfa
Kerátor Műhelye
HKK 20 Puzzle
HKK Puzzle
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
HKK Blog
HKK Toborzás
HKK Védnöki Program
AK Archívum
Paklileírások
Írások, novellák
TF és ŐV könyvek
Letöltés
HKK Videók
Gyakori kérdések
Kérdezz-felelek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
A szelek ura
(Túlélők Földje)
Küldd el képeslapként!
Állítólag léteznek más létsíkok is, ahol olyan teremtmények uralkodnak, akikről még sosem hallottuk. Legendák szólnak a levegő síkjáról is, ahol egy ott keletkezett elementál az úr.
Nézz szét a galériában!
Hétvégi verseny és Legendák Viadala
Legendák Viadala paklibeküldés
HKK Kódex változások
Hatalom Szövetsége - 54. félév végeredmény
Ajándéksorsolás április + márciusi eredményhirdetés

A lista folytatása...
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020
Országjáró feladat 2019

A lista folytatása...
Versenybeszámolók (19284)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8133)
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (7)
Versenyhirdető (1827)
Lapötletek (64955)
[HKK Piac] Eladó gyűjtemény (9481)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | ...
Nézet:
Ha nem vagyok túl indiszkrét kíváncsi lennék ti akik bejutottak/nem jutottatok be,mit írtatok. Ha nagyon tolakodó,csillagozd ki hova jársz meg a neved,gondolom ezeket beleírtátok. Itt az enyém.

"Üdv,

Szeretnék jelentkezni a meghirdetett closed beta-ra.

Máté vagyok, 21 éves kaposvári srác,jelenleg Pécsett tanulok az egyetemen.
A HKKt 2000-2001 óta ismerem,sokáig játszottam,majd pár év kihagyást követően a HKKonlinera tértem vissza,mivel ebben látom a játéknak a jövőjét. Szeretnék segíteni a fejlesztőknek hogy a legmegfelelőbb módon indulhasson majd újra.

1-2 ötletet már korábban leírtam fórumon,s remélem nem csak ötleteléssel tudok a jövőben segíteni,hanem teszteléssel is.

~DS"


Ennél nem tudom mi többet írhattam volna még. Talán az élettörténetemre lehetnek kíváncsiak? Legyen

''93 Októberében születtem egy szép őszi napon,..."

Kíváncsi lennék mi alapján szelektáltak.
 
Nika, nekem meg az a fő bajom, hogy akik itt "sírtok", nem amiatt sírtok, hogy nem tesztelhettek és hogy nem vehették aktívan részt a játék fejlesztésében és jobbá tételében (tehát nem látok egy önzetlen gondolatot a sok "de én miért nem vagyok benne" között), hanem amiatt, hogy mi játszhatunk Ti meg nem és hogy ez milyen kötsögség, hogy mi játszhatunk.
Nem, nem játszunk, hanem tesztelünk, a kettő között van egy hangyányi különbség.
Én nem azért jelentkeztem erre a tesztre, mert annyira rohadtul hiányzott a HKK az életemből, hogy nem tudtam nélküle élni és mindenáron játszani akartam vele, hanem mert vannak ötleteim, amik talán igen, talán nem jobbá, játékos barátabbá tehetik az egészet. Mert egy jó játéknak tartom, aminek lehet jövője, ha kellő odafigyeléssel csinálják, és örülök, hogy valamilyen szinten részese vagyok ennek a folyamatnak, de a játszás a legutolsó és legkevésbé motiváló számomra, hogy bent vagyok a tesztelésen.

És nem azt mondtam, hogy nem örülnék annak, ha nem tudnám, mikor indul, hanem azt, hogy egyedül az érdekelne, hogy mikor indul.
 
Azért a fórummal mondhatjuk van előre lépés.

Bár én biztos egy open bétával kezdtem volna, fullos lapkészlettel ahogy azt már sokan mondták. 1 hét alatt meg lett volna szerintem az össze bug. Aztán lehetne jelenteni őket a fórumon. Nem tudom mennyi idő ezeket kijavítani de biztos gyorsabb lenne a dolog úgy hogy a bugok megvannak ,mint hogy arra alapozni hogy majd a tesztelők megtalálják. Mind ezt úgy ,hogy se lapkészlet se olyan sok ember.

Azt mondani ,hogy az open bétát meg csak azért mondjuk, mert sírunk hogy nem játszhatunk szerintem egy teljesen átgondolatlan kijelentés.

Ez az indok ,hogy azért nincs teljes lapkészlet ,hogy ne legyetek előnyben a nem tesztelőkkel szemben, meg lehet csak számomra teljesen érthetetlen. Mivel lennétek előnyben? A tesztelős accokat törölni kell az éles játék előtt és ennyi onnantól semmi előny nem származik senkinek.
Mert a lapokat úgy is akkor tanulod meg amikor játszol, és hogy teljes lapkészlettel játszol -e vagy nem az szerintem nem okoz semmilyen előnyt-hátrányt senkinek ilyen szempontból.

Ez a bizonyos 1-2 hét után meg egy tesztelő gárda tesztelhetné az új lapokat. Az már nem olyan sok szerintem.
 
Nem beugatni szeretnék, mert ugye én a "másik" oldalon állok, akivel pozitívan kivételeznek, de még így sem gondolom, hogy ez a stílus bárhová vezetne, Lillyék akár olvassák, akár nem.
 
Nekünk is az a fő bajunk,hogy "mi nem vagyunk bent". Ahogy te is írtad,te se örülnél neki,ha nem tudnád,mikor indul...
 
Most komolyan úgy beszélsz, mintha valami marha kiváltságosok lennénk ezzel, hogy mi játszhatunk/tesztelhetünk online (aminek mellesleg semmi tétje nincs), egyből a felső tízezerben érzem magam. Jah, nem... továbbra sem vagyok a felső tízezerben.
Ez csak egy játék, ráadásul annak is a tesztverziója. Értelmetlen erről vitázni.
Én értem a frusztrációt, de némelyikőtök eskü úgy nyilatkozik itt, mintha kifordulna a tetves univerzum önmagából, összeomlana a világmindenség és az egész hóbelebanc teret váltana, ha nem játszhat azonnal online HKK-t. Azért fel ne kössétek magatokat csalódottságotokban...
 
A mi érdekünkben open-beta kell teljes lapkészlettel. Ez fel sem merült,gondolom. ...és akkor az csatlakozik be aki akar,az játszik és azzal aki és amivel akar. A kecske is jóllakik és a káposzta is megmarad.

Persze ha indul a kész verzió az más tészta. Nem azt mondtuk,hanem azt,hogy ahogy most van az nem fair. Ha van kocsid könnyű mondani,hogy ha nem lenne nem kéne. Könnyű,mert van.
 
Hm... nem, de ebbe bele se megyek. Ha nem kaptam volna meghívót, akkor max az izgatna, hogy mikor indul és nem azon az epikus baromságon háborognék, hogy a fejlesztők/tesztelők jobban fogják ismerni a játékot, mint a mezei userek. Ha elindult a játék és 2 év múlva még megy (legyünk optimisták), és idetéved egy kezdő, akkor ő is jogosan lehet majd felháborodva, hogy nem csak azok ismerik jobban a játékot, akik tesztelték anno, de még azok is, akik már 2 éve játszanak vele. És akkor mindenre legyen egyből egy full reset és az emberek agyából is töröljék az emlékeket, hogy mindenki tisztalappal indulhasson, mert milyen már, hogy ők ismerik ő meg nem... WTF? Gondold ezt végig.
Ne csak abba kapaszkodj, hogy te (aki feltételezem játszottál az előzővel) nem tudsz játszani és mi akik igen, mennyi mindent fogunk ismerni, mert van másik kurva sok ember, aki még ennyit se tud róla. Egyszerűen röhejes a felvetésed, de hogy megnyugtassalak, pont azért nem kaptuk meg a teljes lapkészletet (legalábbis ez az egyik indok), mert állítólag előnyben lennénk veletek szemben... Teszem hozzá a játék indulása óta (nem a mostani teszt, hanem az előző fejlesztés bétájának kezdete óta) játszik a tesztelők egy jó része vele és végig ott voltunk, míg az előző fejlesztés be nem zárt, nekem pl. a normál acc-omon a lapok 90%-a megvolt és a koncepciók jó része ott pihen lementve a paklilistámban, szóval nem éreztem annyira erősnek ezt az indokot, de még mindig ragaszkodnak hozzá a Ti védelmetek érdekében... Köszi!
 
Hát ja...Mert könnyű mondani annak,aki már nem tudom én hány hete játszik online. Tök jó lehet. Mi meg itt ülünk és várunk,h kapjunk infómorzsákat...
 
+1

Jufe: egyetértek!
 
Fordítsuk inkább meg. Ha te nem kaptál volna meghívót,fogadnék,te is azt mondanád amit én.
 
Ez most komoly? Értem, hogy frusztrál, hogy nem játszhatsz, de hülyeségeket ne mondjál. Nyilván ismerni fogjuk, mi tesztelők az újításokat, mert mi teszteljük ki őket, hogy működképes legyen. Ez nem tisztességtelen, hanem így működik a rendszer, bármelyik rendszer. Ha te kapnál meghívót, fogadni mernék, nem sírnál azon, hogy ismerni fogod az újításokat, más meg nem... Ne viccelj már!

Másik dolog: a bugokat nem lehet csak akkor javítani, amikor már megy, olyan bugok vannak benne, amik már akkor belekerültek, amikor még az előző fejlesztés gőzerővel dolgozott rajta és már akkor jelentve voltak.
Illetve egy részük simán kihasználható. Vegyük például az Áldozat az ősi isteneknek lapot, amivel megjelenése után (de főleg az tl'urlang invázió megjelenése után) rengetegen tolták egy dobatós-kontroll vonalban, ahol a lényeket életjelzőzte a játékos, majd jött az áldozat és a saját lényeiről csak az élet ment le az ellennél meg takarított. Holott az Álodzatnak a lap áldozás az költség, amitől nem véd az élet. Mégis voltak akik rahedli meccset és nem kevés versenyt nyertek ezt az ordító bugot kihasználva. De persze ezt ráérünk menet közben élesben javítani pár verseny után, ugye?
Quwarg takarító (bár ez korlátozottabb) passzívan és végtelenül szedi a lapokat, de ez se gáz, gondolom, ráérünk menet közben...
És még van pár ilyen dolog.
Persze meg lehetne mindenkinek nyitni, mindenki szépen elkezd 0-ról építkezni meg ezerrel játszani, juhéé csak épp mi értelme, mikor az alapjaiban lesz pár dolog megváltoztatva.
Szóval türelem...
 
Nincs hát. Vicc az egész..Volt(van???) tesztelői jogom ,de elég volt 1szer belépnem hogy hagyjam a fenébe.Írtam nekik, hogy ez most mi és miért és választ sem kaptam. Sajnos egyelőre az a véleményem, hogy komolytalan társaság.
 
Nem hiszem, hogy az információ hátrányt 1 hét alatt ne lehetne maximum ledolgozni. Mindenesetre tényleg jó lenne az open béta, és az sem indokolt szerintem, hogy a tesztelőknek nincs korlátlan hozzáférése a lapokhoz. Erre való a teszt, ki kell próbálni mindent. Így nincs sok értelme. Szerintem.
 
Én szerintem már nem fogok visszatérni...Elment az ember kedve tőle...
 
Az a "nagyközönség" lassan redukálódik 3-4 emberre akik nem jutottak be de játszanának. Unfair hogy mire kint lesz a játék ti már ismerni fogjátok az újításokat,tudni fogjátok mit hova,mi pedig nem. Tisztességtelen. Open-Beta kell.

A játék azért halt ki mert nem fejlesztették,nem azért mert az alap rossz lett volna,bár az kétségtelen,hogy ette a pénzt.

Fejleszteni kell meg azon alakítani hogy kevésbé legyen ilyen pénznyelő.
A bugokat ki lehet javítani mikor már megy.
 
Nem mondtam, hogy ez így lesz, de szerintem nem egy rossz felvetés.
 
Ez valahogy álomszerűnek tűnik, de nem tudom miért...
 
1, Tesztelő vagyok és együtt próbálunk tenni azért, hogy a hibák számát csökkentsük.

2, A majdnem szóban mi nem érthető?
Mellesleg van olyan ötletfelvetés is, hogy jogos hibafelvetés esetén kap a jelentő vmilyen kreditet.
 
" majdnem hibamentesen adhassuk át a nagyközönségnek."

Te is egy fejlesztő vagy?

Ha esetleg elindul és mégis találunk hibát, akkor fizetsz mindenkinek egy sört/fröccsöt rendben?

A sok vita közben meg elsikkad az, hogy hosszú idő után végre újra van kommunikáció a fejlesztőktől, ( a hivatalos fórumra gondolok) örüljünk egy kicsit ennek legalább.
 
Egyetértenék a visszacsatolásról, ha nem lett volna KÜLÖN kiemelve a jelentkezéskor, hogy akik nem kapnak e-mail-beli visszajelzést, azok sajnos nem kerülnek be a bétába.
Ha ez nem lett volna odaírva, én is fel lettem volna háborodva, hogy miért nem írnak nekem.

((Nem mintha a visszaírás bármi figyelmet biztosítana, tekintve, hogy megtehették volna, hogy betesznek egy olyan progit, ami visszaír minden nem bekerülőnek egy sablon választ. Ez minden, csak nem személyes ))

A korlátlan lapkészlet tényleg nincs meg nekünk, ez részben érthető (pl. mert félnek attól, hogy akkor némely lapot nem is használnánk), de ugyanakkor eléggé nehéz így tesztelni.
Ennek ellenére mi mégis azon vagyunk, hogy ez a játék olyan formában szülessen újjá, hogy ne jusson elődjének sorsára és hogy majdnem hibamentesen adhassuk át a nagyközönségnek.
 
Én nagyon keményen hiszek abban, hogy a játék jelen formája gyakorlatilag semmilyen játékosmegtartó erővel nem bír hosszú távon, így engem spec nagyon nehéz lesz/lenne meggyőzni arról, hogy az open betának az egyéni érdeken kívül más, kollektív haszna is lenne.
 
Dani, ahogy én hallottam a legnagyobb baj az, hogy nem kapotok korlátlan laphozzáférést. No, meg persze az embernek jól esik ha legalább annyit kap, hogy bocsi, most nem kerültél be (legalább van valami visszacsatolás, mint tanár tudod ez mennyire fontos). Annak is megvan az oka nyilván, hogy zárt a béta, reméljük hamarosan több ember kerül bele a kalapba.
 
Nyilván rossz érzés, ha az ember kimarad a jóból, de az online fejlesztők szídása és a napi hiszti, hogy mikor lesz már, nem megoldás.
Nyilvánvalóan írni fogunk, ha tudunk valamit és fel vagyunk hatalmazva arra, hogy kiírhassuk.
Ami a fejlesztőket illeti, értsük meg őket is, biztosan nem láblógatással, hanem kemény munkával töltik a napot.
 
Én megértem azokat akik nem kerültek be. Szerintem nekem is szarul esne ha nem játszhatnék miközben mások igen. Ezért nem kellene őket baszogatni.

Szerencsére én bekerültem, de azért nem oltogatom őket azért mert türelmetlenek. Vártak már eleget.

Persze attól még nem lesz hamarabb nyitott a dolog ha ide írják minden héten.
 
1, Vagyunk jónéhányan tesztelők, ha (amint mondtad) sz*rnak a jelentkezőkre, nem tudom, hogyan lehetnénk ennyien.
Mit várnál? Egy "köszönjük, de nem kerültél be" e-mailt?

2, Az oka annak, hogy Closed Beta van, hogy jó néhány olyan fejlesztés hátravan, mely alapjában megváltoztatja egyes elemeit a HKK Online-nak.

3, Ha szerinted ennyire sz*rnak az emberekre, miért írsz ide, úgysem érdekli őket
 
sziasztok! a mai naptól elérhető a HKK online fórum. elérhetősége: http://forum.hkkonline.hu/
 
Azt írták heti szinten kapunk újabb meghívót. Nem hiszem el hogy mikor kiírták már akkor jelentkeztem(gondolom nem vagyok egyedül),és azóta szarnak a jelentkezőkre nagy ívben. Kajak mondom egy Elder Scrolls Online Closed Beta-ra nem volt ilyen titkolózást meg rejtegetés. Jelentkezett az ember és 1 hónapon belül ott pihent a meghívó az e-mail fiókjában.

Különben is.A closed Beta olyankor szokott lenni,mikor még olyan fejlesztésekre van szükség,amik nélkül a többség bottal sem piszkálná meg a játékot. Szerintem a többség itt már játszana. Open Beta-kell.

Érdekli a francot se,hogy most 1-2 hónapig úgy játszanánk,hogy az ekkor szerzett eredményeink elvesznek.

Csak játszhassunk már végre.
 
Örülök, hogy a "faék" gondolataim kihozták belőled ezt a stílust, ezt biztos valaki, valahol értékeli a családban.
Azt javasoltam, hogy legyen early access, akár mindenkinek alap paklival, csak hogy történjen valami, de akár felfoghatod open betanak is. Ettől függetlenül folyhatna a fejlesztés.

Mellesleg, ha számodra az early access és az új játékosok "behozása" üti egymást, akkor nem biztos, hogy tisztában ezzel az üzleti modellel. Arról nem is beszélve, hogy nekem is alap lapjaim vannak, és "újként" semmi gondom nem lenne vele, ha az átmeneti időszakban - még ha korlátozott lapszámmal is - de tudnánk játszani.

Btw kíváncsi lennék, mennyi odatévedt, új játékos van átlagban, egész biztos, hogy ezek a játékosok most ezrével (sic!) baromira élvezik nézni a fekete képernyőt.

Üdv,
Egy idetévedt új
 
Egyrészt a karakterek a használt lapokkal megmaradnak, de erről volt már baromi sokszor baromi sok helyen szó...
Másrészt milyen pénzt szeretnél vissza? Ez picit naiv feltételezés főleg annak tükrében, hogy más a mostani fejlesztő brigád (de még a jogtulajdonos is), mint korábban, plusz elmész moziba megnézed a filmet aztán netalán nem tetszett, mész a pénztárhoz visszakövetelni a jegy árát? Használtál egy szolgáltatást, amiért fizettél (csak úgy mint én is - nem is keveset), gondolom felelősséged teljes tudatában tetted mindezt, innentől kezdve nem értem a gondolatmenetet. Ez egy szerencsés opció, hogy újraindulhat a játék és még a lapjaidat is visszakapod... Gondolj bele ha nem indult volna újra...
De mindegy is.
A lényeg, hogy a lapok és a karakter, amit fejlesztettél megmarad abban a formában, ahogy hagytad.

@Kriny0: ha csak az egykori játékosok egy kis részének szólna az egész játék, akkor persze, hogyne lehetne ilyen "early accesses" marhaságokkal próbálkozni, valahol ez a zárt béta is ilyesmi csak szűkebb körnek. De egy early accessnél, a meglévő lapkészletekkel rendelkező játékosok mellé, hogy vezetsz be új játékosokat egy félkész játékban? Mert te a meglévő lapjaiddal vígan elvagy, de egy új odatévedt játékos mit csináljon? Imádom az ilyen faék gondolatokat: nekem mindent most azonnal, a többi meg le van szarva a lényeg, hogy nekem jó legyen...
Nagyszerű...
 
  ... | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | ...
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.