Vissza a Főoldalra
 

Hírek, változások
Mi is az a HKK?
Hogyan kezdjek játszani?
Megjelent kiegészítők
Teljes szabálykönyv
HKK Kódex
Sorsoló program
Őslich szabályok
HKK-t forgalmazó boltok
HKK klubok
Lapkereső (új)
Lapkereső (régi)
Új Nemzedék lapok
Tiltott és módosított lapok
Versenykiírások
Lezajlott versenyek
Mai versenyek
Profi pontok és versenyzők
Szintlépés
Hatalom Szövetsége
Hatalom Szövetsége tabella
Nemzeti bajnokság
Kiemelt vidéki versenyek
Versenyszabályok
Versenyszervezőknek
Chat, üzenõfal
Fórumok
Szavazások
HKK találkozó
Legendás cél
Toplisták
Pakliszerkesztő (új)
Pakliszerkesztő (régi)
Pakliszerkesztő (régi mobilos verzió)
Megosztások
Memóriajáték
Memóriajáték - Alfa
Kerátor Műhelye
HKK 20 Puzzle
HKK Puzzle
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
HKK Blog
HKK Toborzás
HKK Védnöki Program
AK Archívum
Paklileírások
Írások, novellák
TF és ŐV könyvek
Letöltés
HKK Videók
Gyakori kérdések
Kérdezz-felelek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Sárkánykölykök
(Túlélők Földje)
Küldd el képeslapként!
Talán ezelőtt még soha nem hallottál arról, hogy sárkánytenyésztésre adná valaki a fejét, de hidd el, létezik ilyen. Egy távoli nép fiai hónapokig nevelgetik az "apró" jószágokat, hogy aztán őket "szőrén" meglovagolva, az éppen aktuális háborúba induljanak a hátukon.
Nézz szét a galériában!
Hétvégi verseny és Legendák Viadala
Legendák Viadala paklibeküldés
HKK Kódex változások
Hatalom Szövetsége - 54. félév végeredmény
Ajándéksorsolás április + márciusi eredményhirdetés

A lista folytatása...
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020
Országjáró feladat 2019

A lista folytatása...
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (22)
HKK online, TF online, Argum City (49)
Lapötletek (64958)
Versenybeszámolók (19284)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8133)
Versenyhirdető (1827)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 219 | 220 | 221 | 222 | 223 | 224 | 225 | 226 | 227 | 228 | 229 | 230 | 231 | 232 | 233 | ...
Nézet:
Erre annyit tudok mondani, hogy indultam már versenyen ilyen paklival, tavaly januárban (hagyományos), már akkor se volt jó pakli, 5-ből 2-t nyertem.
Igaz, pár hónappal előtte tf only-n indultam ilyennel, akkor 5-ből 4-et nyertem, csak egy börtön vert meg, és nem ritkán nyertem második körben.
De már eljárt felette az idő szerintem... Pedig nagyon szeretem ezt a paklit.
 
En ugy ertelmezem, hogy a buntetesek egyszerre jonnek letre, nem pedig egymas utan. Es a Beho szerint egymas utan lehet leszedni az eletjelzoket a lenyrol, nem egyszerre.

Ezen abszolut lehet vitatkozni, hogy logikusabb. Vegulis mindkettobe bele lehet magyarazni az ember igazat. De mivel a Beho diktalja a szabalyokat...
 
A poént már lelőtték, de annyit még hozzáfűznék, ha avatáridézed a fattyat, akkor nem lesz életjelzője.

+1 kérdés:

(AK93) Két lapot szedhetek le az ellenféltől, ha két Vératkám van játékban, és lelövöm az egyiket, mivel a büntetések összeadódnak. Azonban ha van a játékban egy életjelzős lény, akkor nem mondhatom azt, hogy az egyik büntetéssel leszedem az életjelzőt róla, a másikkal megölöm a lényt. Ugyanis, amikor létrejön a büntetés megnevezem a célpont lapokat, mindkettőnél az életjelzős lényt, majd ezután egyszerre létrejön a büntetés, a lény a gyűjtőbe kerülne, az életjelzője pedig megmenti. Egy hatással nem lehet kétszer megölni ugyanazt a lényt.

Számomra egy picit zavaros, de elvileg ennek nem úgy kellene működnie, hogy 2 életjelzőbe kerülne, hogy fentmaradjon?
 
Ehez azt szólok kicsi fiam, hogy a Szkritter kombó egy lapból elindult:-)

A Te csodádhoz pedig kell 2 minimum:-)
 
Ezt en is tamogatnam. A legjobb persze az lenne, ha kiadnanak egy osszesitett szabalykonyvet. Tartalmazna az alappakli szabalykonyvbet kiegeszitve a regebbi szabalykonyvek meg aktualis reszeivel. Plusz az AK-kban megjelent modositasokkal. A betiltott/korlatozott/modositott lapok TELJES es pontos listajaval, stb...

Almodozni jo.
 
Miert is?
Ugye: 1 VP-ert aktivizalodik, ugyanakkor ha passzivizalom a bubaj miatt, akkor 2 VP-t kapok + laphuzas + gyogyulas. Ezt vegtelenszer eljatszom EGY, azaz egyetlenegy korben.
Meg mindig nem ertem mi ebben a gyenge? Meg le se lehet loni az ejfattyat, mert 2 Eletjelzoje van...

Tehat ha van egy paklim, amiben van 3 ebbol az ejfattybol, van 3 Avatar idezese, van mondjuk 3 Szellemi bubaj (kikeresni a lapra teheto bubajt) es 3 Kulonleges elvezet meg egy csomo VP-t ado lap, akkor ne mondd, hogy a 3-ik korben nem tudom kirakni ezt a kombot! Es mondd azt, hogy nem nyertem! :-)

Udv
 
Jaja!
Sokkal egyszerubb lenne mindenki dolga, hogyha felkerulne mondjuk a 4. kiadas szabalykonyve is, ha mar ugyis szinte mindegyik felkerult...
 
ez egy gyenge koncepció
 
Hat igen. Ebbol a szempontbol valoban igen gyenge az ujabb alappaklik szabalykonyve. A regi szabalyok kozul minden ervenyes, amit nem modosit egy ujabb szabalykonyvben levo, illetve amit nem modositottak az AK-kban. Ember legyen a talpan, aki mindent felgongyolit

Ajanlott a HKK kerdesek es a Kezdos topic olvasgatasa. Onnan jol be lehet gyujteni a regebbi lapokra vonatkozo szabalyokat, amiket papirtakarekossagbol kihagytak a szabalykonyvekbol...
 
Udv!

Szereztem egy 3. kiadasu Alappaklit, mert mar baromira untam, hogy a szabalykonyvben mindig csak galetkik, meg torzszulottek vannak, a kalandozokra, szintlepes kartyakra stb. vonatkozo szabalyok meg csak szajhagyomany utjan terjednek. Nos, nem kis meglepetes ert.
Kerdesem ezzel kapcsolatosan: Akkor ezek a szabalyok is ervenyesek, amik a 3. kiadasban vannak, vagy csak a 6. kiadasban levok ervenyesek? Vagy esetleg mindketto, csupan ha utkozes van, akkor a 6. kiadas a mervado?
Egy pelda, hogy ha harcban megolok egy lenyt, aki targyat hasznal, akkor megkapja a targyat az egyik ot tamado lenyem. Ez pl. baromira nem szerepel a 6. kiadasban, a 3-ban viszont szo szerint le van irva.
A 6. kiadasban igazan roviden intezitek el a kezbe foghato targyakat:
" 6. Egyéb ikonok. Itt van feltüntetve, hogy [...] mely tárgyakat kell lényeknek adni, ill. mely lények képesek tárgyakat használni (KF). Ebben a csomagban nincsenek lénynek adandó tárgyak, testrészt pedig minden galetki kaphat, így ezzel nem kell foglalkozni."
Koszi, nem kell foglalkozni... :-)

Udv
 
Udv!

Biztos sokan hallottatok mar a Dl'orkhaugruk - Kulonleges elvezet komborol.
Konkretan: Dl'orkhaugruk kepessege, hogy 1 VP-ert aktivizalodik, a Kulonleges elvezet pedig: "Passzivizáld be a lényt, akin a Különleges élvezet van: kapsz 2 VP-t, gyógyulsz 3 ÉP-t, és húzhatsz egy lapot."
Akkor most felhuzza a paklijat, es 20 mivel allandoan 20 EP-je, 20 VP-je van, ezert az osszes lenyet kirakja es minden varazslatat ellovi egy korben? Mert ez kisse gaz... legalabb is az ellenfelnek.
Ha a Numak kiralyno - Szkritter eselyleso kombot lekorlatoztak, akkor minimum ezt is le kellene. Kulon poen, hogy mivel az a hulye ejfatty avatar is, ezert az Avatar idezese eseten 8 VP-bol elo leht keresni, ki lehet jatszani es meg a kijatszasi feltetelnek sem kell teljesulni...
Na Beho bacsi ehhez mit szolsz?
:-)

UDV
 
Tudom de azért jó lenne.
 
Ez nem érné meg a Beholdernek.
 
De inkább az kéne hogy minden egyes régi(túl táp) lapot ki cserélnének a javított(gyengébb) változatra így nem kellene a játékosoknak pénzt kiadni hogy meglegyen nekik a javított.
 
Ha ellenfélnél kinn van 1béklyó és le akarom lőni fürkésszel az ellenfél countereli akkor én counterelhetem az ő counterét attól függetlenül hogy lehoztam a fürkészt mer nem jön létre a fürkézs szóval az számít kitett lapnak ha nem jön létre??
 
Veled értek most 1et, azér' újra beszerezni egy 800 Ft-os Asylux átkát, a régit meg kidobni...

Nyomják újra, de lehessen a régit is használni.

Ezt talán meg is teszik, hisz egyszer már megtették, hogy a '98 körül bekorlátozott Mágiafaló - Alkalmazkodás párost újranyomták az 5.-6. alapkiadásban, de a régit is lehet még használni versenyen.

Ha most is így fognak eljárni, az korrekt lesz.

Pl. amikor elf-ogy az Ébredés, és újranyomják, a fürkészre is ráír6ják a hátrányt, a gyógyító szövegét is módosítanák, stb.
 
"Ha tanulnál marketinget vagy gazdaságtant, akkor tudnád, hogy a jó üzletpolitikában a vavő igényeit ki szokták a lehetőségekhez képest elégiteni."

Hát nem tudom. Szvsz a Beholderre nem igazán az a jellemző, hogy a vevők érdekeit tartaná szem előtt, de lehet, tévedek.
Az újranyomással az a gáz, hogy míg a Multinál bele lehetett magyarázni, hogy teljesen új lapokat kapsz (oks, volt is benne valami), itt joggal (?) érezhetnénk/érezhetném úgy, hogy újra megvetetik velem a lapokat, ami még pl. egy fürkésznél vagy boszikircsónál (nagyon esetleg) belefér, de egy Asyluxnál vagy Kirurgusnál már elég karcos.
 
hello!

a hkk-kérdések topicban felvetett ötlet alapján most szeretném megkérni a t. webmastert hogy frissítse a versenyszabályok menüpont alatt található versenyszabályoknál a kitiltott lapok listáját az utóbbi időben történt módosításoknak megfelelően,és felvetném az ötletet egy menüpont kreálásának,ahol megtalálhatóak lennének a korlátozott lapok,amik máshogy működnek,mint ahogy rájuk van írva,ha már a beholder nem hajlandó újranyomni őket.

előre is köszi:fp
 
na de azok akik nem járnak ,,játszó környezetbe'' még ők is vesznek alanori krónikát és ha meg egyiket se akor meg nekik nem lélekgyűktőjük meg ilyen lapjaik
 
Az újranyomás már jobban tetszik nekem, de a becserélgetés nekem nagyon abszurdnak tűnt. Engem annyira nem zavar (mondjuk azért igen), ha nem látom, mi a mostani funkciója, de el tudom képzelni, milyen pofát vágnak azok a gyerekek, aki összedobtak egy dekket, de nem iagzán járnak játszó környezetbe: a lapuk beszívta. De ez már így is úgy is egy tény.
És ezt nem, mint belekötést írom, látom egy kicsit üldözési mániád van velem szemben. Csak nem láttam át, hogy mire alapozod. De így már jobb, és remélem a vita lezárva (nem tanulok marketinget az biztos, de a kielégítést én is gondoltam, csak nem ilyen gyér számú megváltoztatott lapnál).
 
Látom, megprobálsz belémkötni....


Ha tanulnál marketinget vagy gazdaságtant, akkor tudnád, hogy a jó üzletpolitikában a vavő igényeit ki szokták a lehetőségekhez képest elégiteni. Én feltettem egy kérdést, amit egyszer lehet elolvas majd valamelyik illetékes és elmondja a véleményét.
Ugyanakkor azt is meg lehet velük csinálni, hogy bekerülne egy ujranyomott kiegbe mint az Estharos majd legközelebb. Igy elöbb utobb mindenki akinek kell és használja meg tudja szerezni és a régi nem használt példányok a süllyesztőbe kerülnek (pl a ultidéző eredetijei)
 
A gyógyulási fázisban már nem lehet csak az előtt szal szerintem nem, emrt szerintem akkor kell megmutatni a thaugot
 
Thauglorendon kézben működő képességét lehet Isteni igazságtétellel counterlni?

Arra gondolok, hogy Thaugot a köv géné kell megmutatni, és h akkor ki lehet még játszani azonnalit, pl. az igazságtételt?
 
Ez rendben lenne, de a Beholder nem hinném, hogy külön fog egy pultosnénit alkalmazni, aki cserélgeti a sok gyerek lapját. A nyomtatásuk nem tudom pontosan, hogy hogy megy, de szerintem ez megoldható lenne. Gondolom úgy gondolod, hogy lenne egy becserélési hatáidő, amitől kezdve a lap nem lenne érvényes. Tehát nekem egyedül az tűnik hátránynak, hogy kellene ezzel külön foglalkoznia a behónak. És ha ezt mi fizetnénk, akkor az nem bizttos, hogy csak 10Ft/db lenne. Ő úgyse akar erre egy árva garast sem áldozni, tehát azt el lehet felejteni.
 
Igen sebzes!!! Igen be lehet!!!
 
A Büntetés sebzésnek számít? És be lehet gyógyítani Kürtszóval (Tharr)?
 
pontosan,ezzel énis 1etértek.
 
Hát nem hiszem, hogy tul nagy költség volna kinyomtatni őket nagy tételben. És akár azt is megcsinálhatnák, hogy minimális költségért (10ft) ért cserélik ki a lapokat. igy ők is keresnek., és a játékélmény is megmarad
 
Üt7, csak a kör végén hal meg a játékos, így ha 1ikőtök sem tud gyógyulni, döntetlen a játszma.
 
egy kérdésem lenne:
mi történik akkor,ha nekem van 2 ép-m,az ellenfélnek 1 ép-je,az ő őrposztjában van egy vércspoló,az enyémben pedig nincs semmi,az ellenfelem köre van,és én megölöm őt egy energiakoncentrációval.Üthet-e az ellenfelem a vércsapolójával(ha nem tud azonnali varázslattal gyógyulni),vagy nem?
 
  ... | 219 | 220 | 221 | 222 | 223 | 224 | 225 | 226 | 227 | 228 | 229 | 230 | 231 | 232 | 233 | ...
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.