Vissza a Főoldalra
 
Milyen legyen a májusi páros verseny formátuma?

1) hagyományos új nemzedék
2) tiltott mágia új nemzedék
3) hagyományos káosz
4) tiltott mágia káosz

(A szavazáshoz be kell jelentkezned!)
További szavazások...
Fórum a témához...

Hírek, változások
Mi is az a HKK?
Hogyan kezdjek játszani?
Megjelent kiegészítők
Teljes szabálykönyv
HKK Kódex
Sorsoló program
Őslich szabályok
HKK-t forgalmazó boltok
HKK klubok
Lapkereső (új)
Lapkereső (régi)
Új Nemzedék lapok
Tiltott és módosított lapok
Versenykiírások
Lezajlott versenyek
Mai versenyek
Profi pontok és versenyzők
Szintlépés
Hatalom Szövetsége
Hatalom Szövetsége tabella
Nemzeti bajnokság
Kiemelt vidéki versenyek
Versenyszabályok
Versenyszervezőknek
Chat, üzenõfal
Fórumok
Szavazások
HKK találkozó
Legendás cél
Toplisták
Pakliszerkesztő (új)
Pakliszerkesztő (régi)
Pakliszerkesztő (régi mobilos verzió)
Megosztások
Memóriajáték
Memóriajáték - Alfa
Kerátor Műhelye
HKK 20 Puzzle
HKK Puzzle
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
HKK Blog
HKK Toborzás
HKK Védnöki Program
AK Archívum
Paklileírások
Írások, novellák
TF és ŐV könyvek
Letöltés
HKK Videók
Gyakori kérdések
Kérdezz-felelek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Harci mutánsok
(Ősök Városa)
Küldd el képeslapként!
A harci mutánsok a Mutáns klán gusztustalan gárdistái, mindenféle elképzelhető és elképzelhetetlen alakkal: némelyik egy nagy, cuppogó csuszpájz, másoknak félig-meddig humanoid alakja van. Klánjuk bázisát mindhalálig védelmezik! Különleges kiképzésük miatt néha gazdag galetkik is alkalmazzák őket, testőrnek.
Nézz szét a galériában!
Board Game Expo 2024.05.18-19.
HKK Tiltott mágia döntő videó
Májusi verseny formátuma
Beholderes HKK verseny március 16. - Versenybeszámoló
Megjelentek az új Alfa paklik!

A lista folytatása...
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020
Országjáró feladat 2019

A lista folytatása...
HKK kérdés? (47067)
Excelsior (1002)
A májusi verseny páros legyen vagy egyéni? (ÚN-ről és formátumról 2-3. körben szavazunk) (30)
Lapötletek (64943)
[HKK Piac] Régi lapok (1521)
[HKK Piac] Eladó gyűjtemény (9480)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 181 | 182 | 183 | 184 | 185 | 186 | 187 | 188 | 189 | 190 | 191 | 192 | 193 | 194 | 195 | ...
Nézet:
Sztem meg tudták volna dobni a köny vásárlást ha egy két nagyobb vidéki helyre is elmennekm eg ha már ott van dedikálás akkor eleve többen vannak megvan a 20 fő jár ur hsz pont jönnek még máshonnan is szal sztem nem 15 főről van szó.
De nem csinálták, a könyv eladott példányszáma se vmi magas, esetleg pestn vették meg sokan meg aki fel tudott menni. De volt olyan is h hiába vittünk miskolcról másnak a könyvét nem írtak alá csak 1 fő / könyvet. Amit azért nem érzek korrektnek mert mi van ha én 2 könyvet vettem mer kell nekem otthonra 6 összeesküvés ?
 
4. Csak hogy tudd, bárki másnak megengedték volna, hogy gyorsba más paklival induljon, mert otthonhagyta a sajátját (de inkorrekt, játszani jött valaki, és megengedték neki h játszon :P). Mellesleg az 1. fordulót automatikusan elvesztette.
 
Ezt az Összeesküvés kérdést kicsit félreértelmezik egyesek.
Ez a HKK könyvhöz egy akciós ajándék volt, amit ha akarsz kihasználsz ha akarsz nem (illetve kicsit növelni akarták az eladását és a versenyzők számát).

A helyükbe én se mennék vidékre 15 ember kedvéért...

Amúgy az Összeesküvés nem egy kötelező lap, bőven lehet nélküle játszani.
 
helló! A wekerlei klubba mikor lehet menni illetve hánytól hányig?
 
1. Hkk népszerűségének növelés.
2. Marketing.
3. +akkor kicsit többen vették volna meg a Hkk könyvet
 
Hello, én vagyok Ózdi és azt nem mondtam hogy ózdra jöjjenek(az már régén rossz ha ide jönnek).
Miskolc nekem tökéletes lett volna, viszont abba is van igazság amit te mondtál.
Bár ha már 4 helyre+pest elmennek és dedikálnak akkor, ki lehet úgy választani azt a 4 helyet Mo-on (hála Trianonak+az akkori vezetőknek ) hogy kb mindenki elmehessen rá 100km utázás árán.
 
Persze az is igaz, hogy nincs teljesen igazságos rendszer, dehát a mai vilában hol van? Tulajdonképpen sehol. Ez az előny a pestieknél és az oda utazóknál maradt, bele kell törődni.
 
A baj csak az, hogy itt 3 ember dedikált: Makó Balázs, Dani Zoltán, Tihor Miklós, akik a legjobb tudásom szerint a tesztelésen kívül nem nagyon játszanak, versenyzni legalábbis nem versenyeznek...így végülis számukra ez egy nep elvesztése lenne, és tényleg, ha egy helyre mennének, akkor az lenne a korrekt, ha mindenhova mennének, de az már hatalmas út.

Amúgy korrekten fogalmaztad meg a kérdéseidet, semmi baj nem volt vele.
 
Valóban elmehettek volna egy-két régiós versenyre, az igaz. No de miért is ? - kérdem én. Úgy látszik, valóban nem értelek.
 
Tisztelt gordosgolem!

Nem érted úgy látszik, az Összeesküvés 2000-ben megy, ha nem a fölött! Itt is lézeng 1-2, ha vennék! Nem az aláírások, hanem az unfair-ség miatt kesergek! Egy-egy régiós versenyre elmehettek volna. Ennyi.

Kiss Zsolt Attila
 
Bocs, most jöttem rá, hogy nem miskolci, hanem nyírségi. Végülis mindegy, valószínű, hogy arrafelé is lézeng egy-két Összeesküvés.
 
Azt meg lehet esetleg máshonnan is szerezni. Szerintem Ádám Norbival is tud cserélni Összeesküvést.
 
sztem inkább az összeesküvés érdekli
 
A bántás legpicibb szikrája nélkül kérdem Tőled, hogy a dedikálás hiányát miért sajnálod ?
Számomra irgalmatlanul nevetséges, hogy egy HKK-s ember aláírását óhajtod.
 
hát jahh
am szerintem is legalább miskolcon lehetett volna dedikálás...
nekem kb 5000huf a vonatjegy pestig és nemigazán éri meg felmenni egy beho-s, vagy dungeonos versenyre...
 
Tisztelt Bubu!

Nagyon sok dologban igazad van, csak 1-el nem értek egyet: Miért ne lehetne dedikálás vidéken? Nem azt mondtam, hogy havonta, de azért valld be, hogy ez egy KIVÉTELES ALKALOM volt, ami nem jön vissza mindig, most pedig az Összeesküvések állati drágák. Arra akartam utalni, hogy egyikőjük ujjáról sem esett volna le a gyűrű, ha utaznak néhány 100 kilómétert. Elvégre ezt sokan mások megteszik! Sokat utaznak, hogy játszhassanak, mert SZERETNEK HKK-zni! Szerintem annyit megérdemeltek volna ezek az emberkék, hogy szeretetük (és pénzük, bocs) elismeréseként régiónként 1-2 versenyen megjelennek, és dedikálnak! Az ő pénzükből élnek, bocsánat.

Csak kérem Behó bácsit, hogy erre figyeljen, mert akármennyire jól dolgoznak, Pesten könyebb néhány perces sétával egyszerűbb Összeesküvést szerezni, mint itt Szabolcsban, vagy Tatabányán, vagy mit tudom én merre. Csak ez volt benne az unfair.

Köszönöm a korrekt választ, bízom benne, hogy az enyém is elég korrektre sikeredett.

Tisztelettel:
Kiss Zsolt Attila
 
Én ugyan nem vagyok Behos tesztelő, van 1-2 pont amiben eyetértek veled, de azért megpróbálok itt válaszolni neked, mert bizony sok helyen azért sztem nem reális, amit írsz.

1. Azért nem könnyű tesztelőnek lenni...nem lehet előre látni, hogy egy lap túl erős lesz-e vagy sem, hiszen 16 (?) tesztelő dolgozik, akik, bár a legjobbak közül valók, de amikor a lapok kikerülnek, kb. 1000 ember gondolkodik vmi elmés kombón vagy apróságon...és már a nagy számok alapján is ilyen előfordul (egyébként a szkritter magzatot annyira nem tartom durvának)...és azért sztem irreálisan erős lap nem jelent meg ebben a kieben, de talán még a Sárkánymágiában sem...a tiltás és korlátozás meg erre való...sztem ez jobb, mintha egy lapot eredendően gyengének adnak ki, hisz annak ugye semmi értelme, hogy egy lapot utólag erősítsünk, hisz arra nincs igény...a korlátozásra van és egy lap sokszor korlátozás után is versenylap marad.

2. Néhány apróbb hiba valóban van ilyen téren, de sztem azért elé sok helyen közlik az infókat...az ötleted nem rossz, de kérdés, van-e erre igény...

3. Nah itt érzem úgy, hogy nem gondoltad elégé végig, amit írtál. Te úgy gondolod, hogy ha már Budapesten van dedikálás, legyen Ózdon is. De ha ez megtörténik, akkor én meg teljesen jogosan mondhatom, hogy ha van Ózdon, akkor legyen Pécsett is. Akkor egy kaposvári személy mondhatja, hogy legyen Kváron is, egy székesfehérvári meg, hogy ott is, egy debreceni...az egész országot azért mégsem lehet bejárni pusztán dedikálás miatt....ez egy lehetőség, nem hinném, hogy azok, akik ezzel nem éltek, negatív diszkriminációba részesültek volna, hisz őket semmnilyen kár nem érte.

4. Na ne már! Ki tudja, lehet, hogy 25 másk ember játszott kölcsön paklival, csak nem ilyen nyltan...na jó ezt nem hiszem, de nem zárható ki. Minden versenyen vannak emberek akik kölcsönkérnek vagy kölcsönadnak paklikat, nincs sztem ezzel nagy baj, én is már adtam és kaptam kölcsön deckket, ez létezik és sztem még csak nem is elítélendő, ez is segít a tanulásban...a Nemzetin nyílván nem, de akkor meg zárják ki a tisztességel bejutott embert. Az sem fair.

5. Sztem nem csak 1-2 kivétel van, de ok...én se tudnék szebbet

6. Minden istennek van papja, főpapja vagy papnője, akár több is...csak épp ezek a lapok már olyan régiek, hogy gyakorlatilag nem emlékszünk rájuk...a Rhatt későbbi megjelenésének az oka, hogy Rhatt papja a mai napig használható lap.

7. Jó lenne, de én pl. nem fizetnék érte...ha kevesen fizetnének érte, az viszont fölösleges kidobás a Behonak...kérdés, hogy van-e erre igény.

8. Ezzel egyetérek.

9. Kb. a lényegre tapintottál...ha jól tudom, összesen eddig 1 lapötletes pályázat volt kiírva...a Beho fórumról mondjuk minden kiegben van 8-10 lap, ami megjelenik egy új kiegben (ezeket a Legendák völgye óta én küldöm tovább)...a Káoszkatlan és a Rhatt fénykora kiegekben ezeket a neveket ki is írták, de azóta nem (illetve a szabálykönyv kiegben van, hogy "további ötleteket adtak:..." Egyébként ennek én sem örülök, de sajnos semmit nem tudok tenni.

10. Ezzel is egyet tudok érteni.
 
Na ez nagyon izléses megfogalmazás,minden szempontból, kár hogy csak kevés ilyen ember van.
Én is egyet értek veled pár ponton,Pl: én is Ózdi vagyok és Pestre felmeni 2500ft nekem, Miskolcra meg 600ft, ha jöttek volna ide is dedikálni tuti elmentem volna és a könyvet is megvettem volna, de 3lap+1könyv nem ér meg nekem kb 12000ft.
 
Dear Beholder!

Maximális tiszteletem a Beholder KFT. minden munkatársának, akik ilyen jó játékot találtak ki. Tényleg jó ötlet, le a kalappal előttetek! De van néhány észrevételem, gondoltam, megosztanám a nagyérdemű közösséggel.

1: Nagyon sok lapot átgondolatlanul adtok ki! (Fürkész, Thu'zad megszégyenítése - víziók, Magzat - szkritter, Bahn szolgája, Idegösszeomlás, stb.) OK, a sor nem olyan hosszú, viszont idegesítő, hogy szinte MINDEN kiegben van valami, ami IRDATLANUL erősre sikeredik, vagy csak van benne egy elnézés, ami felborítani képes a játékegyensúlyt. Kérnélek titeket, aki tesztelői vagytok a játéknak, hogy erre figyeljetek.

2: Nagyon sok lapot átírtatok, és ha jönnek a kicsik, vagy valaki, aki nem ismeri annyira ezeket, állnadóan magyarázni kell. Nem lehetne egy olyat, hogy kinyomtattok átírt szövegű lapokat, és a Behós versenyen azokat át lehet cserélni? OK, idióta kérdés, de attól még gond.

3: Behós versenyen való dedikálás. Nagyon jó ötlet, csak egy a gond. Én is megvettem volna a könyvet, ha lett volna esélyem dedikáltatni azt, mivel Szabolcsi vagyok, nem tudok egyszerűen feljutni Pestre. Nem éri meg, pláne ha egy alkalommal EGY lapot kapok, tehát a 3 NAGYON JÓ Összeesküvést szeretnék, akkor 3x kell kiadnom majd 6.000 HUF-ot, ami EGYÁLTALÁN nem éri meg. Az pedig mennyire fair, hogy a vidékiek le vannak ejtve? Nem lehetett volna úgy megoldani, hogy néha eljösztök másfelé is? Kicsit keletre vagy nyugatra? Miskolc már ideális lenne, ha nem is Nyíregyig jösztök el, és egy vidéki versenyen is vannak JÓ játékosok, nem csak Pesten. Szerintem mi is megérdemeltük volna a lehetőséget, hogy belenyaljunk a tejesbödönbe.

4: Hol az igazságosság? Tisztelem a tesztelőket, de elástátok magatokat, mikor a tavalyi nemzetin megengedétek az egyiknek, hogy más paklijával játszon, csak azért, mert az övét otthon hagyta. Ez nem volt fair, a szabályok MINDENKIRE vonatkoznak! Én nem játszottam, akkor ezért nem szóltam, a ti döntésetek volt, de attól még helytelen.

5: Nagyon jók a képek, egy-két kivétellel!

6: Bízom benne, hogy minden istenek lesz papja.

7: Gondolkozzatok el a PC-s/netes játéklehetőségen pls. Én fizetnék is érte.

8: Éljenek a flavortok! Nagyon sokat dobnak a játékon!

9: Nem lehetne megint laptervező pályázat? Olyan régen és olyan jó volt. OK, nekünk, mert nektek kellett a sok hülyeséget silabizálni, de a játékosoknak is élmény, hogy kezükbe vesznek egy lapot és olvassák: Tervezte...

10: Jó, hogy csak félévente van kieg, ezen ne változtassatok, bárki bármit mond.

KÖSZÖNÖM, hogy elmondhattam véleményemet, kívánok további jó munkát ehhez a remek játékhoz. Bízom benne, hogy nem hiába koptattam a billentyűzetemet (nem volt olcsó), és legalább 1-2 kérdés betalál.

NEM VOLT SZÁNDÉKOMBAN SENKIT MEGSÉRTENI!

Maradok tisztelettel:
Kiss Zsolt Attila
 
igazad van
 
Bocs, de a mai világban már szinte minden a gyorsaságról szól...
 
óh,hogy nemjutott eszembe
 
2222!!!!
 
ja énis akarok bevásárlókocsi dekket!és én hülye is vok
 
beholder bácsi szeretném megkérdezni h irtam 1 decket az megvalósitható lenne-e h kiadják
röviden a deckről
bevásárlókocsis decK:P
de ha ezigy nemjó átirom vmi lényre vagy vmire
nagyon jópakli lett x)
kérlek jelezz

ja és ne nézz hülyének thx

bye
 
Teleportpro nem tudta leszedni. Más trükkel ugyan le tudtam szedni a képeket de számozásos névvel nem érnek semmit, nem beszélve az egyéb szűrési keresési dolgokról...
 
TeleportPro-val lerántod az egész oldalt, aztán ki lehet bányászni a képeket...
 
Egy fontos kérdésem lenne! Nem lehet valahogy hozzájutni az interneten elérhető adatbázishoz? Arra gondolok amit lapkeresőben is látunk.

Mert bár egyenként le lehet mentegetni a képeket, ez egy kissé nagy meló :S szal megoldható lenne valahogy ennek a megszerzése?
 
Én is csak úgy hallottam
Jah amúgy ez én voltam csak sárkányölős nick
 
nem, múltkor az egyik legendák völgyémben volt 2 nyolcadik csapás és összesen 23 lap volt a kiegben.
 
  ... | 181 | 182 | 183 | 184 | 185 | 186 | 187 | 188 | 189 | 190 | 191 | 192 | 193 | 194 | 195 | ...
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.