Vissza a Főoldalra
 
Milyen legyen a májusi páros verseny formátuma?

1) hagyományos új nemzedék
2) tiltott mágia új nemzedék
3) hagyományos káosz
4) tiltott mágia káosz

(A szavazáshoz be kell jelentkezned!)
További szavazások...
Fórum a témához...

Hírek, változások
Mi is az a HKK?
Hogyan kezdjek játszani?
Megjelent kiegészítők
Teljes szabálykönyv
HKK Kódex
Sorsoló program
Őslich szabályok
HKK-t forgalmazó boltok
HKK klubok
Lapkereső (új)
Lapkereső (régi)
Új Nemzedék lapok
Tiltott és módosított lapok
Versenykiírások
Lezajlott versenyek
Mai versenyek
Profi pontok és versenyzők
Szintlépés
Hatalom Szövetsége
Hatalom Szövetsége tabella
Nemzeti bajnokság
Kiemelt vidéki versenyek
Versenyszabályok
Versenyszervezőknek
Chat, üzenõfal
Fórumok
Szavazások
HKK találkozó
Legendás cél
Toplisták
Pakliszerkesztő (új)
Pakliszerkesztő (régi)
Pakliszerkesztő (régi mobilos verzió)
Megosztások
Memóriajáték
Memóriajáték - Alfa
Kerátor Műhelye
HKK 20 Puzzle
HKK Puzzle
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
HKK Blog
HKK Toborzás
HKK Védnöki Program
AK Archívum
Paklileírások
Írások, novellák
TF és ŐV könyvek
Letöltés
HKK Videók
Gyakori kérdések
Kérdezz-felelek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Lady Terilien
(Túlélők Földje)
Küldd el képeslapként!
Ha gazdag nemesember vagy, könnyen elhódíthatod Lady Terilien atyjának szívét azzal, ha a lánya körül legyeskedsz. Ha azonban a lány szívére pályázol, ne legyél más, csupán egy ágrólszakadt tolvajfiú, akinek alvilági tetteit nemes elvek vezérlik, szavai romantikusak, lelke szabad.
Nézz szét a galériában!
Board Game Expo 2024.05.18-19.
HKK Tiltott mágia döntő videó
Májusi verseny formátuma
Beholderes HKK verseny március 16. - Versenybeszámoló
Megjelentek az új Alfa paklik!

A lista folytatása...
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020
Országjáró feladat 2019
Hatalom Kártyái - Versenykiírások

A lista folytatása...
Excelsior (1002)
A májusi verseny páros legyen vagy egyéni? (ÚN-ről és formátumról 2-3. körben szavazunk) (30)
HKK kérdés? (47065)
Lapötletek (64943)
[HKK Piac] Régi lapok (1521)
[HKK Piac] Eladó gyűjtemény (9480)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | ...
Nézet:
Sidebol jatszottunk Cserevel.
 


Amúgy volt egyéb lap amiről kiderült, hogy talán felfért volna a tiltólistára?

Esetleg valakinél olyan kártya, ami hagyin gagyi, de pároson igen jól működött?
 
Pedig azt hittem, egy ilyen tájékozott fórumozónak, aki nem játszik, de megállás nélkül osztja az észt itt és a blogon, majdhogynem evidens, hogy Roland már nem tesztelő...
 
Rizikot valoban nem (-4 Ep full elhanyagolhato, vagy poen mezot kapsz, amit szetcounterelsz 4 lapos kezdessel is), inkabb csak konnyebb vele nyerni : )
 
Ja, bőven jó választás párosra, ahol az edra népszerűbb (Szatival is ezzel nyertünk tavaly).

Egy 5 lapos kontroll (bár ez nekem se esett le akkor, de a verseny végére rájöttem, hogy tökmindegy, hogy kb egyszer se volt értelme a követőnek, de szinte semmi rizikót nem vállal vele az ember pároson).
 
Nagyon jo valasztas a Terrgath

- Megeszi az Edra-t (Mollit, egyeb nem meta kovetoket)
- Mezo, atkozott kb. sosincs paroson
- Tud semmizni gyujtogen ellen (eleg hasznos volt Klujbinatorek ellen)
- Mirror ellen is szukseges, mert fogja az ellenfel semmizeset, ami eleg kellemetlen tud lenni egy vegtelen Univos kombo kozben


- "A Terrgath az semmit nem tud.."
- "Jo, akkor semmizzuk ki azt a Kyorgot/Megrontott lelket!"
 
Köszi & grat!

Kár, hogy ti nem jutottak be a top4-be :/

Bággár igazi kontroll-freak, hogy még 2018-ban is képes egy versenyre elővenni a Terrgath-ot

Hordaparancsnok power!
 
Remélem jól rémlik:
1 MakóG-Klimkó Matyi korli
2 Varga Krisz- Zorall krigish
3 Fec+Ati edra
4. Baghar+Sziklai Krisz terga
 
Valaki bepötyögné, mi lett a mai páros élmezőnye?
 
Igen, köszi!
A terv az volt, hogy szerettem volna bejutni a nemzetire! Szóval a harmadik hely mindenképpen egy prémium eredmény számomra!
A gond az lesz ha megpróbálom tartani a szintet!
 
Kreációt tuti toltam volna alapból, elmebeteg az a lap egyszínű Rhattban.
 
Grat Laci! Első behós profin úgy gondolom ez bőven az elvárások feletti eredmény. Csak így tovább!
 
Sziasztok!

Akkor én is leírnám életem első Behós profi versenyem történetét:

1. Várnai Péter – Dornodon, Dornodon követője
Peti elég erősen indított az első meccsen, szinte minden lapomra volt countere és a kezemet is ürítette egy albínóval. Mikor helyzetbe került elkezdett tüzijátékkal kedveskedni, az albínó e közben ütögetett. Egy minden körben ellőtt butítás tartotta bennem az életet. Peti cserélte a kezét egy Második eséllyel, reménykedtem benne, hogy nem húzott túl jól.
Szép lassan elkezdtem leblokkolni, Galaktrosz is jó szolgálatot tett. A Furmányos pegával már nem tudott mit kezdeni, szinte nullán volt max Vp ügyileg. Szépen ledaráltam.
A második meccsen én kezdtem, tempósan indultam, több volt a counter is kezdőkézre. Szerencsére nem jött albínó sem, így viszonylag könnyen blokkoltam. Az utolsó meccsre nem maradt idő.
2,5 – 0,5

2. Balog Dávid – Raia, Raia követője
Dávid kezdett kétszer, kicsit tartottam is tőle, hogy lehordáz mire magamhoz térek. Az első meccsen az első körben meg is indult szépen. A kivédekezett Horinzontkémlelőmet Solisar aurájával fogta. Teremtőmágus jött, majd a második körben templomszolga. Szerencsére jól jöttek az erőforrások és a leszedések is, Dávidnál kevésbé a counterek, így szép lassan lemorzsoltam.
A második meccsen kezdtem és az első körös siker után megnyugodva ültem. Passzoltam, majd Dávid az első körében olyan terülésbe kezdett amit tanítani lehetne. A második körében folytatta, gyenge 19-es sebzéssel… (izmozott angyalok)
Próbálkoztam egy fénylő horizonttal, hogy majd bontom a körét és vp-met is kicsit rendbe vágom, de kisemmizte… A harmadik körre olyan előnye volt, hogy inkább kezdtük a harmadik meccset.
Kicsit tartottam tőle, hogy a másodikhoz hasonló terülés esetén kapa lesz, de szerencsém volt. Nem húzott annyira erősen, nálam létrejött két nyugalom pillanata is, majd szépen nullára blokkoltam, a furmányos pega meg végezte véres munkáját.
2-1

3. Szolcsánszki Balázs – Elenios, Lassan járj, Elenios követője
Itt nekem sikerült megdobni a dupla kezdést. Az első meccs nagyon érdekesen alakult. Második körben törtem a követőt, tele voltam leszedésekkel, counterekkel, így nem aggódtam. Balázzsal egészen az 5.(!) körig nem játszottunk ki semmit, kicsit nosztalgiáztunk is a 2000-es évek előtti HKK tempóján!
Aztán valakinek meg kellett kezdeni: laphúzásra ment tőlem a nyugalom pillanata, majd passz. Balázs 15 vp-nél úgy döntött szép lassan megindul. Két lap után kiraktam egy Bufa segítségét, amire counter lett a válasz. Egy kisebb counter csata alakult ki, melyet végül én nyertem. Kör végén aztán kiraktam a másik segítséget is. Jött 8 vp, majd a köröm elején 5. Így sikerült erőforrás előnybe kerülnöm. Mivel volt kint lapja ezért elindítottam a leszedésbe kódolt blokkolásaimat is, szép lassan nullára blokkoltam.
A második meccset én kezdtem. Alapból sem voltam rossz járj ellen, de most még be is sideoltam pár pofás lapot. Így kezdtem az első köröm: Ősmágikus térfixáló, Ősmágikus térfixáló, Móka és kacagás. Második körben még egy móka. Annyira állatul húztam, hogy ez egy nagyon gyors győzelem lett. Balázs ezután feladta, így harmadik meccs helyett lehetett enni, wc-zni, lazítani…
3-0

4. Varga Krisztián – Rhatt, Zarknod bilincse
Tudtam, hogy nem vagyok elveszve a bilincs ellen, de mégis tartottam ettől a meccstől, mert side előtt azért elég sok lapom cantrip volt.
Az első meccsen kezdőkézre 3 Ozohrat segítsége jött. Nem lett volna ez annyira rossz mégsem tudtam jól kihasználni. Krisz rámszállt mindenféle ganüiddel, egyszer counterelt Jagumirral is. Nem lett volna nagy para, mert a furmányosok Jagut szoktak reggelizni, de ekkor már 3 létrejött ganüid motivátora volt és hiába szedtem le sorra őket előbb-utóbb került ifjonc a kezébe. 3 lappal a kezemben, ő 3 ifjonccal a kézben, 4 vp-re blokkolva volt. Jaguval agyonvert én meg végignéztem tehetetlenül.
A második meccsre a fél side-om bekerült a deckbe.
Jól húztam, ő kezdett, lapelőnyöm is volt. Kezdőkézben Jagu, neki nem. Megfelelő időben countereltem vele, majd elkezdtem leépíteni az ép-jét. Gyűjtögettük a vp-t kisebb megmozdulások voltak csak. Aztán jöttem egy Autentikus kreációval, amit minden áron le akart szedni, egy counter is ráment mindkettőnk részéről. Után folytattam a dömpinget egy Masszaszövővel amit szintén counterelt. Ezután alig volt vp-je, 1 lapja maradt. Nekem még 11 vp. Jött is 7-ből a pega. Majd mivel semmi reakció, 3 vp-ből még egy. Így nullára blokkoltam, majd ütöttem egy huszast.
Kezdtük a harmadikat. Krisz kezdett, baromi sokat agyalt, hogy átadja-e a kezdést. Végül elkezdte, tartott a védekezős lapoktól. Így a lapelőny megint nálam volt. Ráadásul 2 lapnyi.
Szépen bontottuk egymást, Krisznél létrejött késdobáló nehezítette életem. Egész jól álltam már, végül Krisz 4 ép-n állva egy ügyes körrel előnybe került. Furmányos érkezett, a korábban megint jókor érkező Jagumat agyonverte, majd csúnyán elkezdett bontani.
Topdeckre szorultam, volt pár lap ami jól jöhetett volna. Ezek közül kb az utolsó pillanatban a furmányos pega érkezett, ami jött is 7 vp-ből. Mivel Krisz csak 4 ép-ben ült, volt egy másik lényem is így sikerül elütni a pegája mellett és nyerni ezt a partit is.
2-1

5. Dönczi Krisztián – Sheran, Életenergia, Átkozott követő
Veretlenül csusszantam a döntőbe. DK-nak már volt egy döntetlenje is, így én már döntetlen esetén is nyerhettem volna a versenyt. Örültem a teljesen felesleges követőjének, és az így kialakult lapelőnyömnek. Tartottam viszont a HKK egyik legtapasztaltabb, rutinos rókájától, tudtam nem fogja olcsón adni a bőrét…
Sikerült elnyernem a kezdést. Az első meccsen jött a butítás, majd szép lassan elkezdtem blokkolni. Counter csaták, leszedések, kijutott mindenből, elég ideális volt a kezem ellene, szép lassan nullára blokkoltam és kezdtük is a side-olást. Itt már elég jó volt a kedvem, gondoltam az egyik meccs még csak meg lesz a két hátralévőből.
Krisztián kezdte a második meccset. Passzolt, én egy Búvópatakot villantottam, majd szintén passz. Nyugodt voltam kézben counter hegyek, leszedés. Krisz a 3vp-s körében hozott egy Látógömböt, így búcsút mondtam a pataknak. Ütött, majd passzolt. A második körömet szintén elpasszoltam. DK a 3. körében indult meg, ekkor szabadult el a pokol. Hozott egy Jégkornist két lapra, amit éreztem meg kell fognom. Kapott rá egy Titániát, az egy Spec védelmet, az egy Galaktroszt, az még egy Spec védelmet, az egy nullifikálást, az egy Jágkornist. Bye-bye második meccs. Itt lett végem kb. Innen nem tudtam felállni, DK olyan lapelőnybe került, hogy esélyem sem volt.
A harmadik meccs arról szólt, hogyan került DK lapelőnybe. Gemina könnyei, Látógömb, Lohd Haven voltak erre a segítségére. 10 vp-t tudtam blokkolni, tovább nem ment. Aztán jól megrépázott. Így ért véget minden reményem a versenygyőzelemről.
Lehet, hogy az utolsó két meccset felcseréltem, nem emlékszem melyik melyik volt. Miklós videózott, reméljük mielőbb nézhetjük!
1-2

Ezután reménykedtem a második helyben a 4-1 –es összesítésemmel. Mint kiderült volt még két játékos ugyanilyen mérkőzés aránnyal, így az ellenfelek pontjai döntöttek. A harmadik helyet sikerült elcsípnem, aminek így is nagyon örülök! A meccsek nagyon élvezetesek voltak, a legjobban a Varga Krisz elleniek tetszettek!

Egy pakli lista a végére:

szabálylap: Életenergia

3 Bufa segítsége
3 Szikráció
1 Búvópatak
2 Butítás
3 Nullifikálás
3 Purifikáció
3 Móka és kacagás
3 Kegyetlen nap
2 Fénylő horizont
3 A nyugalom pillanata
3 Ozohrat segítsége
3 Megnyilatkozás
3 A bölcsek kívánsága
3 Furmányos pegazus
3 Horizontkémlelő
3 Galaktrosz
3 Titánia
3 Kristálybarlang

50 lap

Cserepakli:

1 Fagyföld
3 B.Jagumir
3 Ősmágikus térfixáló
3 Szökőkút
3 A nagytanács ítélete
2 Dungeon
1 Búvópatak
3 Masszaszövő
3 Autentikus kreáció
3 Maedhros
2 Rhatt papja
3 Balladák könyve


Ha valamit rosszul írtam, bocsi, sok volt, fájt a fejem, ki tudja mi volt még.

Üdv:
Ócsai Laci
 
3 Láncvillámra hívnám fel a figyelmet sideban!

Köszi a beszámolót.
 
grat!
kiváncsi leszek majd a paklilistára
 
Igen valószínű
 
Grat Dömmy B, kíváncsi leszek, hogy hosszú távon megragad e a metában ez a deck.
 
Itt sem ma volt az utolsó beszámoló, pedig szerettem ezt a topicot!

Támasszuk fel...

Szóval amikor kibontottam a magirox csatlósát, úgy döntöttem, hogy adjunk egy esélyt ennek az elfeledett követőnek. Megpróbáltam első körben egy élőholtas-pörgős-hordás dolgot kihozni belőle, de valahogy sosem volt az igazi, és egyre "igazibb"nak éreztem, ahogy egyre több és több kontroll-lap került bele... a végeredmény egy ízig vérig kontroll dekk lett, az átlagosnál aggresszívabb tempóval

Lapok össze, reggel még egy-két kamu be, mert anélkül nem az én dekkem az én dekkem, és indulhatunk!

Neveket azért nem fogok írni mert lusta vagyok és nem tudom mindenkiét...

1. forduló
Járj-krag


A meccskezdő séma ugyanúgy indul, csatlós-csonti, 2. körben egy italkeverés megdobta a manámat, és arcba robbant egy Kilenctagú maszkos banda

Levettem két lapját a játékból + elengedte a kezét... ugyan kevésben éltem, de az italkeverés a lila itallal életben tartott, és végül összejött.

A második meccsen utolért az átok: kezdőkézre két csatlós. na bumm. így is megindultam volna valahogy, de kaptam egy dugorn-t, majd egy kyorg szolgasárkány megpecsételte a sorsom.

A harmadik meccsen létrejött a tréfixáló, innentől áráért jöttek a kánterek-leszedések, a lapelőny és a sok kis csonti előbbutóbb felőrölte.

azt hiszem itt egy sötétség gyermeke is dolgozott az életben tartásomon.

2. forduló
Lépéselőny, kontroll


Az első meccs kemény volt, de szegény úgy ült le velem szemben, hogy az előző meccsen tiltelte egy veszettség... amin nem segített az, hogy én is kereshető 2nekronos lapelőnyt játszottam. Az első meccsen viszonylag gyorsan több lapom lett mint neki, aztán több kánterem, mint lapja.

A második meccsen megindult, két goblin logisztikus keresett két kántert, én meg csak vergődtem. jött a varázskert, alanor szép sorjában. a fordulópont az volt, amikor belerakta az asztalának nagy részét (meg minden manáját) egy varásborsóba, amikor 10ben éltem, és eddig nem reagáltam le semmijét (mert volt countere), de egy NTI még volt a kezemben: Innentől a következő körben létrejött mágusiskola permanens erőforrása megoldotta a gondokat.

A harmadik meccsen is először valamekkora hátrányba kerültem, de a csatlósok ledolgozták, és az épületek hátán megfordult a meccs.


3. forduló
Epikus motyogó


Több ilyent vártam, de végül csak összekerültem vele

Az első meccsben eggyel több kántere volt, majd a topdeck fázisban neki dupláztak a motyogói, nekem meg már nem voltak csatlósaim, meghaltam...

A második és harmadik meccsen meg tudtam védeni az erőforrásaimat, és azok hosszú távon eldöntötték a forduó sorsát... Egy érdekes momentum volt a sötétség ivadékám, amit 4-5 körön keresztül szedett le, és raktam vissza akadémiával, de végül a sok csonti alatt elfogyott... Itt a magirox semmizős része is szerephez jutott elég erősen.

4. forduló,
Z bilincs


Erőforrás-kontroll a bilincs ellen, ez sose hangzik jól. Titkon bíztam a követőmben, hogy a sok lény azért összeroppanthatja.
Ezekről a meccsekről nem tudok sokat mondani.
1. meccsen felhúzott egy B. Jagumirt és meghaltam
2. meccsen felhúztam egy jagumirt és meghalt.
3. meccsen eldobatta a jagumiromat de vissza tudtam venni és meghalt.

Egyszerűen nem tartom korrektnek azt a lapot, nem érzem megérdemeltnek ezeket a meccseket egyik irányba sem.


5. forduló, döntő
Soxxín


Elég kemény, és fordulatos meccsek voltak. Az 5 lap vs. 3 lap az első pár körben nagyon kivette magát (főleg, hogy volt amikor a csatlósomat is le tudta kánterelni, és két másik lapomat is a 0. körében... nem gyenge) de a sok lény a tartalékban elég erős mana income-t produkált, illetve az inkviz. tisztogatás azért a legtöbb lapját cantrip vitte...
A meccs a 3. körben fordult meg, amikor berobbant egy... maszkos banda, amely lerobbantotta a kezét és az asztalának az értelmesebb részét is.

A második meccsen nem is került akkora előnybe, mielőtt bejött a szép nagy asztal jó sok lénnyel, és a csontik elkezdték csócsálni. 27 ÉP előbbutóbb el tud fogyni, amíg egy akadémia kezelgeti az asztalt leszedésekkel. Itt a végére majdnem elfogyott a dekk, mert gomakéknak is nekronoztam bőszen...

A harmadik meccsen csatlós-csonti kezdésre kaptam egy kyorg tudást védekezésből, és nagyon gyorsan kiépült, létrejött egy perzselő homok is...
Egy Akadémiával kétszer megnyomott tisztogatás hozott vissza a játékba (a gyógyulás nélkül pont 0ába kerültem volna, mire leszedtem a fontos lapokat), de még egyenlő erőforrásokon ültünk. Azonban egy maszkos banda elcsattant, és nagyon durván egyenlőtlenné tette a hátralevőket...

Összességében egyáltalán nem voltak olyan sima meccsek, mint az utolsó körök életképei mutatták.

Így veretlenül megnyertem a versenyt az új magi csatlóssal, jutalmam egy sárkányfészek és néhány GE kieg...

A nap sztárjai a maszkos banda (ez a lap nagyon durva ha létrejön, és általában létrejött...), az akadémia, meg természetesen a "veszettség 2.0" voltak, csalódást meg talán nem is tudnék mondani, minden lap jócskán felülteljesítette a minimumot amit vártam és elvártam tőlük.

Valószínűleg egylövetű történet volt a magi, de ki tudja... élveztem a játékot, lehet, hogy próbálgatni fogom még...
 
Takács Nikolasz?
 
1.Nikolasz
2.Èletenergia
3.Lassan járj
4.Életenergia
5.Börtön
 
Mi volt a tegnapi dungeonös sokszínen?
 
De szerencsére egyre több jó, vagy nagyon jó játékos vállal be más paklikat is (főleg akinek van kedve és ideje kisérletezni) és ez meglátszik az eredményeken is.
 
Maradjunk annyiban, hogy azért az 5 lapos paklik a legerősebbek, mert a legerősebb játékosok azzal játszanak.
 
Fogalmazzunk úgy, hogy ezek nem ellenpaklik, hanem gyakorlatice ezeknek van egyáltalán esélyük elkapni egy 5 lappal kezdő kontrollt. Nyilván matematikai esélye bármilyen paklinak van, de...
 
Hogy normalis valaszt is kapj; az eletenergia ugye 5 lappal kezd runa es mezo ellen is fixen, a borton ellen 3 lappal, egyedul a korlatozas ellen nincs lapelonye, mert az a szabalylap mindig 2 lapon tartja a jatekosok kezet.
A dragito szabalylapok sem a kedvencei, viszont a 30 lapos side miatt mar nem igazan zavarja ez a 2 mecsap sem oket, mert booooven fel tudnak keszulni ellenuk.
 
Nagy grat a győztesnek!
 
Köszi!
 
Na végre elővette valaki azt a rohadt korlátozást. Úgy látom, hogy lassan az életenergia ellendeckejei ellen kell készülni nem az életenergia ellen
 
Sziasztok!

Mi volt tegnap a Dungiban?
Pár részlet jöhet!
 
Parasztoskod! A celnak sztem megfelel
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | ...
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.