Vissza a Főoldalra
 
Milyen legyen a májusi páros verseny formátuma?

1) hagyományos új nemzedék
2) tiltott mágia új nemzedék
3) hagyományos káosz
4) tiltott mágia káosz

(A szavazáshoz be kell jelentkezned!)
További szavazások...
Fórum a témához...

Hírek, változások
Mi is az a HKK?
Hogyan kezdjek játszani?
Megjelent kiegészítők
Teljes szabálykönyv
HKK Kódex
Sorsoló program
Őslich szabályok
HKK-t forgalmazó boltok
HKK klubok
Lapkereső (új)
Lapkereső (régi)
Új Nemzedék lapok
Tiltott és módosított lapok
Versenykiírások
Lezajlott versenyek
Mai versenyek
Profi pontok és versenyzők
Szintlépés
Hatalom Szövetsége
Hatalom Szövetsége tabella
Nemzeti bajnokság
Kiemelt vidéki versenyek
Versenyszabályok
Versenyszervezőknek
Chat, üzenõfal
Fórumok
Szavazások
HKK találkozó
Legendás cél
Toplisták
Pakliszerkesztő (új)
Pakliszerkesztő (régi)
Pakliszerkesztő (régi mobilos verzió)
Megosztások
Memóriajáték
Memóriajáték - Alfa
Kerátor Műhelye
HKK 20 Puzzle
HKK Puzzle
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
HKK Blog
HKK Toborzás
HKK Védnöki Program
AK Archívum
Paklileírások
Írások, novellák
TF és ŐV könyvek
Letöltés
HKK Videók
Gyakori kérdések
Kérdezz-felelek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
A hegyek szerzetesei
(Túlélők Földje)
Küldd el képeslapként!
Ghalla magashegységeiben, a világtól zajától távol, visszavonultan élnek még szerzetesek, akik briliáns harcművészet-tudásukat csak a ritkán arra vetődő, arra érdemesnek talált kalandozókkal osztják meg. Így váltak lakhelyeik a kobuderák kedvenc zarándokhelyévé...
Nézz szét a galériában!
Board Game Expo 2024.05.18-19.
HKK Tiltott mágia döntő videó
Májusi verseny formátuma
Beholderes HKK verseny március 16. - Versenybeszámoló
Megjelentek az új Alfa paklik!

A lista folytatása...
Hatalom Kártyái verseny - 2024. március 28., Phantom 2.
Hatalom Kártyái verseny - 2024. március 28., Szeged - Barcraft
Hatalom Kártyái - Lezajlott versenyek
Hatalom Kártyái - Versenykiírások

A lista folytatása...
HKK kérdés? (47066)
Excelsior (1002)
A májusi verseny páros legyen vagy egyéni? (ÚN-ről és formátumról 2-3. körben szavazunk) (30)
Lapötletek (64943)
[HKK Piac] Régi lapok (1521)
[HKK Piac] Eladó gyűjtemény (9480)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |
Nézet:
Evorral minden szempontból egyet értek de akkor is nagyon kár h. csak a DVD-be meg a VHS-be van benn!!!!!!!!!!


 
 
Ez viszont nem igaz, a Multi a kedvenc kiegem, pedig nem vagyok régi jűátékos.

Igenis hangulatosak azok a lapk (kivéve a Vadítást
 
persze,ez logikus.de pl nekem volt régi gyilkos mérgem,ahogy kijött az új a régivel kitörölhettem a seggem,de akkor már az újjal is.pulyka valamikor sokat ért,múltidéző által már se a régi se az új nem ér sokat...
 
A múltidéző megjelenésével max. olyan lapok értéke csökkent, amelyek addig sem értek semmit. Aki megvette előtte pl. a régi Orzag blincsét egy ezresért, az már akkor sem járt jól.
 
nem értek 1et azzal a kontraszttal,amit a kk ésa múltidéző közt húzol.a múltidézőnek(ahogy a nevében is benne van) óriási feelingje volt,de szerintem csak azoknak akik rég óta jáccanak,és ismerik a régi lapokat,akár használták is őket.de aki az őv után kezdett el jáccani,annak nem jelentett többet egy sima kiegnél,ami állítólag vmi felújítása a régi lapoknak,stb...és nem tartottam jó ötletnek,merhogy elértéktelenednek a lapok,ez így is történt,de mostmár nem bánom,de 1 elég volt belőle.nincs szükség többre,a beho azokat a lapokat újította fel,amiknek szükségét látta.viszont,a kknak is megvan a feelingje.kicsit sötét,borongós,a neve is tükrözi,története is van,szal sztem egy teljesen korrekt kieg,mi több a legdrágább lap 1200 ft.ennyi.
 
A Xenomorf vadásszal kapcsolatban elírtam sajnos, nem 4 VP-ért jön, hanem 5 VP-ért, 4/4-es, és ha két lapot a gyűjtődből átraksz a semmibe, már aktivizálódik is. Hordába jó lap lehet, a színe miatt (lila) egy Thargodanba is elmenne. Végülis akár ingyen is jöhet, ha ellenfelem 3 lapot az előző körében kijátszott és akkor egész jó lap.
 
Szió,
csak a teknősöket és a szkrittereket, nagyon drága lapokat és ultraritkákat gyűjtöm csak HKK-ban. Viszont a jó DVD-ket mind megvesszük a párommal, Internetről letöltött hamisítványokkal nem érjük be. Mindenből az eredetit, legjobbat akarjuk, a pénz nem számít... ) Azért lett volna frankó, ha a király díszdobozos DVD mellé egy jó drága, értékes, és jól használható lapot csempészett volna be a Beholder.
Üdv:
Alexandra
 
Tényleg 5000ft-be került? Te gyűjtöd a hatalom kártyát?
 
De legalább lenne használható a lap!

Anmúgy igaz, tényleg nem rossz. Atól függ, mennyibe kerül a DVD.

Ha 2000-3000, akkor nem olyan rossz, ha 8000-10000, akkor viszont az.
 
en nem ertek hozza, de mintha egyszer lattam volna egy arlistat, hogy egy egy lap mibe kerul.
ott avnnak olyan lapok amik tobe kerulnek mint a DVD.
Ha ezt a latpot, amid a DVDvel adnanak, megvehetned ugyan annyiert mint amibe a DVD kerul, akkor is sirnal? akkor is lenne meltatlankodas?
szerintem ugy kell tekinteni, hogy kapsz a HKK lapod mell egy ajandek DVDt ;)
 
Na jó, ebben igazad van, csak sztem más módját kellett volna választani a reklámnak.
 
nekem légyszi privátban írja meg aki tudja!
 
OK, beismerem, tévedtem, nem baj ha van reklám (nem fogalmaztam meg elég pontosan). Na jó, n végül is nem halunk bele, max. akinek kéne egy ilyen béna lap, az megveszi (pl. gyűjők).

Talán az, h én úgyse veszem meg a filmet...

Csak 1 észrevétel, és egy rossz következtetés. Remélem, elnézitek.

(

Még1szer elnézést
 
KI tudja, hogy milyen lapok vannak a csomagban? Aki igen, az írja meg a lapok képességét, nevét, értékeit a csula@freemail.hu-ra
 
Csatlakozom, az a baj, hogy eddig nem volt a hkk agyonreklámozva. Az, hogy végre erre is figyelnek az nagyon pozitív. Nem is értem pontosan, hogy Elsias Evor mit puffog, meg mit kelti itt a hisztériát, hogy a hkk nem megy jól.
 
Yah, és köszi, hogy megírtad
 
Igen, bőven. Szerintem nem olyan rossz lap, bár kétséges, hogy fogják-e használni, hiszen ahhoz igen igen kevés van belőle. A gyűjtők számára lesz szerintem értéke, míg a cserében a használhatósága fogja meghatározni azt, hogy majd mennyit fog érni.
 
Szia,
a szövegében az van, hogy ha ellenfeled 3 lapot sikeresen kijátszott, ingyen kijátszhatod. Egyébként 4 VP-ért jön. 4/4-es xeno szörny. Rundhallal jó kombó lenne, mert ha ellenfelem kijátszik 3 lapot és van lenn egy Rundhalom, utána ingyen kirakom a xenomorfot és rundhallal meg előkeresem a másikat és azt is ingyen kirakom. Az már 8/8-as lény. Mivel nincs nálam, arra nem emlékszem, hogy aktívan jön-e játékba, de ezen egy teljes front segíthet, ha passzívan jönne. Lila-Charadin-Mutáns lény. Ennyi infó elég kimerítő volt? De jó a grafikája, az tény.
 
Le tudnád írni, hogy pontosan mit csinál az a lap? És milyen ikon van rajta?
 
Elesias Evor, te egy telhetetlen ember vagy! Inkább örülnél, hogy kaptál vígasz díjat a Beholdertől, ahelyett, hogy a kákán is a csomót keresed. A kártyamelléklet amúgy jó ötlet volt, tényleg sajnálom, hogy csak az egyik lapot sikerült megszereznem, ha valaki vesz még Alien vs. Predatort, és nem a Xenomorf vadász van benne, mint a mi esetünkben, kérem, írja meg ide, hogy mi az, mert lehet, hogy jól kombózik vele. Köszi!
Alexandra
 
Te olyan hülye vagy mint a seggem! De komolyan! Én igenis örülök neki, hogy ennyi helyen reklámozzák a HKK-t, és egyre többen játszanak!
Inkább az a szomorú, hogy eddig 9 éven keresztül alig volt reklám neki. MÉG TÖBB HELYRE HKK-t!!!
 
Egyetértek veld és támogatom az új Múlti kiadásáról szóló ötletet szerintem szavazásra kéne bocsátani a kérdést



A katlan se rossz
 
Sziasztok,

Fórumot nem véletlenül nyitottunk, hanem mert kiváncsiak vagyunk a véleményetekre. Az bevallom senkiben nem merült fel, hogy egyesek nem fognak örülni a hírnek, meg az ajándék hkk lapnak, hanem ebben is a negatívumokat keresik.

Persze én megértem, hogy egy gyűjtőt nagyon zavar, hogy most van egy olyan lap, amit csak nagyon nehezen tud beszerezni, de azt hiszem a többségnek nincs meg minden eddig megjelent (csaknem 4000 féle) kártyalap, úgyhogy előbb még van mi mást beszerezni, és ha minden más megvan, akkor lehet emiatt a lap miatt aggódni. Szerintem. Akinek meg minden eddigi lap megvan (ultra-ritkák tömkelege, stb.) annak nem hiszem, hogy ezen lap beszerzése gondot fog okozni. Fogjátok fel úgy, hogy ez is csak egy ultra-ritka lap, és kész!

A HKK mindig is egy GYŰJTÖGETŐS kártyajáték volt, most csak annyi történt, hogy van egy új lap, amit lehet gyűjtögetni.

Mi mindenhol úgy hirdettük a dolgot, és elvileg az InterCom is, hogy egy-egy ajándék lap a DVD és VHS mellett. Szóval a lényeg, hogy csak 1 lap van a dvd-ben, és 1 lap a VHS-ben is.
 
Mostanában nagyon kell nekik a pénz (PC újságok, ez a DVD, HKK háttérképek), de miért? Mi az oka? Miért tudtak 9 éven keresztül rendesen megélni? most miért nem elég?

Sztem a dolog azal magyaráz6ó, h valami nem működik már, amiért új HKK-sokra van szükség, és ez talán azér' van, mer' a Káoszkatlna egy nagyon rossz kieg. let. Emléxem, Multiból nagyon sokat bontottunk, de Káoszkatlanból nem. Pedig bontottam mostanában is (Eshtart), sőt, amikor a vígaszdíjat kaptam a Behotól direkt Multit kértem Katlan helyett (azér' is, mer' sz*rabb, de azér' is, mer' aban esetleg le7ett volna Borax/KT/a gy-ngy-ok - azóta mind meglett).

Ami pénzt hozna a Behonak, és nem keltene felháborodást, az az lenne, h új Múltidézőt adjanak ki! Vegyétek elő a palötlet listáról a Múltidézősöket (amik nagy részét én terveztem

Venni fogják, mint a cukrot.
 
Végigolvastam, és 1etértek!

Kár, h Speedz úgyse válaszol rá, mer' nem érdekli, max. úgy, h akik nagyon "köcsög szemét beho ez undorító húzás volt b*sszátok meg"-eznek, azt letiltja
 
Ez tényleg nagy braomság!

Legalább laponként le7 majd kapni a Xenót?
 
Sziasztok!

Megvettem az Alien VS Predator DVD-t, mert mi amúgy is imádjuk az Alien 2-t és a Predator 1-et is a kedvesemmel és ez a verzió is bejött, kár, hogy csak 90 perces lett a film.
Viszont ami a HKK részét illeti, úgy volt meghirdetve a DVD-n, hogy 2 ajándék szupererős, máshol nem kapható HKK kártyával adják. A kedvesem nagy HKK fan, úgyhogy külön örültünk ennek. Azonban az, hogy 2 kártya erős túlzás, mert csak 1 volt benne, az hogy szupererős, még nagyobb túlzás. Nálam a szupererős egy Hatalom torzulását vagy Zu'lit kísérletét jelenti, ez inkább szuper gyenge lap, ami benne volt... Ha már megveszek egy DVD-t 5000Ft-ért igazán belerakhattak volna egy jó kis countert, ami sokat is ér. Erre kaptam egy lila Xenomorf vadászt, 4-ért jön, és 4-et üt... Hát ez aztán szupererős lap!!! Láttam jobbat is. A másik lap sajna nem tudom, mi lehet, ami még megjelent, mert csak 1 volt a DVD-ben.
Aki csak a kártyáért venné meg a DVD-t, ne tegye, nem éri meg! De aki szereti a filmet, és a HKK-t is, annak minden további nélkül ajánlom!
Üdv:
Alexandra
 
Nah szal énis belebeszéljek, már látom magam előtt, mikor majd 10 év múlva veszel egy autót, és ahogy beszálsz hogy hazavidd, kiesik a kesztyűtartóból egy kártyalap...
Nah jó ez enyhe túlzás, de ha van valaki, aki mondjuk olyasmit forgat (forgatott) a fejébe, hogy gyűjteményt csinál magának a hkk-ból, (én pl sokáig gyűjtóttem a kék színt, kb az ősök városa kiadásig meg is van az összes) aztán megtudja, hogy bizony az xy dvd csomagba van egy új máshol nem kapható lap. Szerintem ez elég felháborító dolog. Ha igazán reklámozni akarják, adnának hozzá egy kezdő csomagot, hogy ki is tudják próbálni akik megveszik. Így sokkal inkább arra megy ki, hogy hátha az igazi kártyaguruk akiknek jócskán van lóvéjuk rá, vesznek pár extra példányt magugknak a kártya miatt. Hisz az AK-t is sokan 3 példányba járatják a lap miatt.
Nah befejezem, mert úgyse olvassátok végig, szal engem felháborított kicsit a dolog, és már a guru vagy melyik ujságba dobált lapok is zavartak, de azokrol ugytudom csak ak-s vackok voltak.
Bye
 
Szerintem jó, hogy egyre többen megismerik a HKK-t! Hiszen nem mindenki járkál olyan boltban ahol lehet alappaklit, vagy akármilyen kiege-t kapni. Ha esetleg jár olyan helyen ahol lehet dvd ket kapni, és meglátjaott ezt a filmet, benne ezt a kártyát,és a film tartalmát, akkor lrhet, hogy utána néz és megtetszik neki a játék! Hagy bővüljön csak a HKK tábora! Szerintem...
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.