Vissza a Főoldalra
 

Hírek, változások
Mi is az a HKK?
Hogyan kezdjek játszani?
Megjelent kiegészítők
Teljes szabálykönyv
HKK Kódex
Sorsoló program
Őslich szabályok
HKK-t forgalmazó boltok
HKK klubok
Lapkereső (új)
Lapkereső (régi)
Új Nemzedék lapok
Tiltott és módosított lapok
Versenykiírások
Lezajlott versenyek
Mai versenyek
Profi pontok és versenyzők
Szintlépés
Hatalom Szövetsége
Hatalom Szövetsége tabella
Nemzeti bajnokság
Kiemelt vidéki versenyek
Versenyszabályok
Versenyszervezőknek
Chat, üzenõfal
Fórumok
Szavazások
HKK találkozó
Legendás cél
Toplisták
Pakliszerkesztő (új)
Pakliszerkesztő (régi)
Pakliszerkesztő (régi mobilos verzió)
Megosztások
Memóriajáték
Memóriajáték - Alfa
Kerátor Műhelye
HKK 20 Puzzle
HKK Puzzle
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
HKK Blog
HKK Toborzás
HKK Védnöki Program
AK Archívum
Paklileírások
Írások, novellák
TF és ŐV könyvek
Letöltés
HKK Videók
Gyakori kérdések
Kérdezz-felelek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
A kincskeresés itala
(Ősök Városa varázsital)
Küldd el képeslapként!
Minden valamirevaló, kalandozókedvű galetki gyakran kortyol ebből a varázslatos szerből. A csodás itóka hatására ugyanis sokkal nagyobb mennyiségű, és hatalmasabb erejű varázstárgyakat és egyéb kincseket talál még az is, aki egyébként semmit nem ért a kincskereséshez!
Nézz szét a galériában!
Hétvégi verseny és Legendák Viadala
Legendák Viadala paklibeküldés
HKK Kódex változások
Hatalom Szövetsége - 54. félév végeredmény
Ajándéksorsolás április + márciusi eredményhirdetés

A lista folytatása...
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020
Országjáró feladat 2019

A lista folytatása...
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (22)
HKK online, TF online, Argum City (49)
Lapötletek (64957)
Versenybeszámolók (19284)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8133)
Versenyhirdető (1827)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
Nézet:
Jó dolog az önkritika.
 
szerintem tk-ból lett bolond :PP
 
egyetértek!
nekemis a kedvence a prince of persia...kipróbáltam kóddal is...hát enyhén xar volt...!
Már vagy 5x végigvittem
 
Meg jó páran elveszik maguktól a játékélményt a kódok segítségével. Én is egy idejig kóderként játszottam (pl.:GTA 3) de szerencsére meguntam a "félistenséget". Így "natúrban" jobban lehet élvezni.
 
Csak az a baj, hogy nem ilyenekről szólnak a reklámok. Mert az ilyen jellegű (stratégia, GTA sorozat, Worms-ök) játékok jók. Most is vegyünk tévet 59.999Huf-ért mert nem vagyunk hülyék. Hülyék nem vagyunk csak kiszolgáltatottak a reklámoknak.
 
Sajnos azt kell mondani a tévében egész jó filmek vannak, csak ha nézed a reklámot nyomatják beléd szünetben, és megvárjuk, hogy folytatódjon és végignézzük a sok(oló) hülye reklámot.
 
Azért a játékokat tényleg nem lehet szidni, emrt vannak igazán színvonalas játékok (pl. kedvenceim a Warcraft sorozat valamint a KotOR vagy a Price of persia). Csak sajnos van 100000 megyek oszt' zúzok jellegű "remekmű" is, ami sokakat szórakoztat. Ez is egy példa a manapság divatos igénytelenségre.
 
Nagyjából igazad van, de pl. engem nem a reklámok irányítanak, és sok embert nem (én elf vagyok, de most hót mind1, csak kár, h. a lakosság 90%-át a reklámok irányítják).

amőgy meg a PS2/Nintendo pl. nálam 1ütt jár a HKK-val és a TF-el, igaz, én nem játszom idióta övöldéket, csak IGAZI, jó, gondolkodtató FANTASY játékokat (Zelda és az RPG-k pl. Final fantasy, Sword of mana).

De sajnos ez én vagyok, meg a magyarok 10%-a
 
Én pl. cáfolom azt, h. a HKK megöli a szerepjátékot. Sokan vannak, akik HK-znak, és szerepjátékoznak 1szerre, én is TF-ezek és HKK-zok 1szerre.

Elesias Evor
 
ÉS a legnagyobb baromság, hogy szeritnem egy csomóan azt se tudják, hogy avlójában mit tud, mondjuk egym obil csak megveszik, emrt menő.

De a tévét ne szidd!
 
Bejött a keletről mesefilm a Tv-ben, reklám, kisgyerek is ugyanezt akarja. Olyan lenni mint a mesében lévő szuperhős: erre épült (épül): a Pokémon, yuigó (vagy mi a franc), Blablaed (hasonló hangzása van az eredetinek)... Dönpingjáték, sok ember...

És a reklám. Ez fogja társadalmunkat örökös és nagymértékű fogyasztóvá tenni. Szupergyógyszer minden nyavajára és még villámgyors is, olcsó autók 2.999.999Ft-tól, árzabálók, sulykolások, kozmetikai cikkek, játékipari reklámok, olyan dolgok amik nélkül nem tudunk élni...

Könyvreklám hány van? Van egyáltalán valamikor? Kulturális nap, programajánló?
Ilyen és ezekhez hasonló normális dolgok NINCSENEK!

Minden embert irányítanak a reklámok. Hiszen milyen jó: a telefon, újabb típus, színeskijelzős, ez már hangrögzítéses is, ezen van kamera, nézd milyen"olcsó" autó, klímája is van, ABS, légzsák kell ennél több? Sok embernek igen. Csoda, hogy ásványkincseink kimerülnek, jön a globális felmelegedés...

De nincs tilalom, törvény és a reklámszakemberek tovább élősködnek...

Hol van ilyenkor a könyv, a szerepjáték, a kártyajáték, a társasjáték?

Nintendo, Game Boy, Play Station 1,2, tévé, terisz...
Ez a "menő".

Ezek nélkül XIX században, hogy tudtak élni?
 
A szerepjáték sokkal összetetebb....de tényleg más a kettő
 
Szerintem emg a két játék és és föld. éN mindkettőt szeretem és, ha van alkalmam mindkettővel játszok és az egész játék lényege teljesen más. A hkk-ban pl. a léyneg a legjobb pakli összeállítása, a másik legyőzése és az előny megszerzése, a szerepjátkban pedig egyszerűen csak szórakozol és beleéled magad egy fanatsy hős szerepébe. Én nagyon remélem, hogy egyik sem hal meg, de, ha választanom kéne könnyen lehet, hogy a HKK-t választanám.
 
Kalíthas barátom.

Sajnálatos módon én is ezt látom manapság, nagyon sok a juggiós és egyéb kártyás kisgyerek, akik soha nem tapasztalták még a szerepjáték örömét. Reméljük változni fog.
 
Líthas!

Sajnos ez tényleg igaz. A kártyajátékok (nem csak a HKK) megeszik a szerepjátékot. Mert bár drágább, de gyorsabban nyújt játékélményt és a mai rohanó világban ez az elvárás. Ezen nem lehet ilyen egyszerűen változtatni, amikor az igazi "nehézfiúk" (és lányok) elfordulnak a szerepjátéktól. Bele kell törődnünk a vereségbe és reménykedni. Meg HKK-zni. ennyi. A telefonszámomat meg ne írjátok már ki nyílvánossan, mert zavaró!!! :-)

Darun
 
Jó, ötlet fogadva. Szóval ki akar a TEÁZÓk-nak adakozni? :-))))
 
Nem lehetne egyszerűen TEÁZÓK-ra rövidíteni???
 
Ezzennel létrehozom a "Tegyünk eggyütt a szegény szerepjátékgamerekért akiknek nincs elég pénzük, hogy a Hkk-ról szerepjátékra váltsanak!"

Rövidítve:"TEASZSZANEPHAHSZV"

Ha ön is kívánja vagyona segítségével támogatni a rászoruló gyermekeket hívjon minket.

06/74-666-666 a segítő hívószám.
 
Ez is azt bizonyítja, hogy A Hkk- hatása a gyerekek szellemi fejlődésére, avagy bolondok-e a Hkk-sok? kérdés igaz
 
szerintem a szerepjáték SOKKAL jobb élvezetesebb, érdekesebb, tartósabb, 1 szóval mindenben jobb mint a hkk v. más kártyajátékok........

én is szerepgémeznék ha lenne rá lehetőségem.......DE NINCS HAHAHA SZÍVÁS HAHAHAHa
 
Viszont ehez a példához folyamodva az embereket a verseny kihívások megoldására, versenyszellem és küzdési vágy kiépítésére, növelésére ösztönzi. Mert a visszahúzódóbbakban, a kishitüekben... Is fölvetődik a "Meg kell próbálni!" és a "Már csak akkoris megnehezítem a nyerését!", stb.
 
Üdv!

A gyerekek fejlődését pozitívan folyásolja be, de egyes tinégyerekét nem minden esetben.
Történt egyszer 1 versenyen:
3. fordulónál tartottunk. Már minden pár között eldőlt hogy meik a jobb, kivéve 1-et. Ezek ketten nem bírtak 1mással, szó szereint kínozták 1mást és a többi játékost akik azt figyelték hogy mit csinálnak:
Mindennel próbálkoztak amivel csak tudtak, lapokra és szabályokra hivatkoztak,ezzel bosszantva egymást, és megnevettetve a többieket. Ezért vagy azért, de mindenkinek vörös volt a feje. Mi /nézők/ már arra vártunk hogy mikor vágják egymáshoz a széküket. Közben felvetődött a kérdés: Hanyadik körben tartanak? Egyikük Gyógyító rakshalliont használt. A max ÉP-je 24 volt. Hangosan felteszem a kérdést: Még csak a 4. körben tartanak? Kidetült, hogy már megszüntette az ellen követőjét /15 max. ÉP/. Ekkorát néztem OO Ez még így ment 5-10 percig, már majdnem ütötték egymást, amikor bejött a terembe a szervező: Lejárt a fordulóra szánt 1 óra. Fellélegeztünk /Visszavágót kértek egymástól, amit versenyen kívül játszhattak le. Sajna nem láttam /

Tanulság: Lehet, hogy a memóriát fejleszti, de egyes embereknél szellemi, idegi és lelki stresszhez vezethet a tulzott játék, és ez nem feltétlenül építő jellegű .

Ui.: CSigavér
 
Kellemesebb lehetett mint mesékkel, versekkel, rahedli számításos feladattal megtanulni ezeket.
 
A hKK-sok hülyék! Példának itt vagok rögtön én! )
 
Remélem igazad lesz. :-) Jobb lett volna később születni...
 
Líthas!

Persze hogy vannak, mindennek van. Pl elveszi a pénzt a fontosabb dolgoktól és megöli a szerepjátékot. Nálunk is egy év alatt mindenki abahagyta a szerepjátékot és valamilyen kártyával bohóckodik. Én is. És ez nem jó! Mellesleg most is annyi kombó van a hülye paklimba, hogy soha nem fognak kijönni. Pedíg le tudom gyógyulni a Gyógyító raksalliont, kiröhögöm az életszívó kullancsot, de minek??? Versenyen úgy sem rúghatok labdába, mert mindenki trendi paklit csinál, vagy maguk találják ki. Szerintem undorító ez a "hogyan öljük meg az ellenfelet a második körben" hozzáállás! Ha más nem, ezen változtani kéne!!!

Darun
 
Azert ugy gondolom ... a hkk nak vannak rosz oldalai . is .. mondjatok ilyet is .
 
) ahogy mondod )
 
megtanulta kivonni az ép-ket összeadni a manát szétosztani a sebzést és szorozni hányszor sebez +3-at a Szuszi köpőcsővel ) és a szinesitőszövegből meg megtanult fogalmazni )
 
dehogynem,hát erről beszélek
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.