Vissza a Főoldalra
 

Hírek, változások
Mi is az a HKK?
Hogyan kezdjek játszani?
Megjelent kiegészítők
Teljes szabálykönyv
HKK Kódex
Sorsoló program
Őslich szabályok
HKK-t forgalmazó boltok
HKK klubok
Lapkereső (új)
Lapkereső (régi)
Új Nemzedék lapok
Tiltott és módosított lapok
Versenykiírások
Lezajlott versenyek
Mai versenyek
Profi pontok és versenyzők
Szintlépés
Hatalom Szövetsége
Hatalom Szövetsége tabella
Nemzeti bajnokság
Kiemelt vidéki versenyek
Versenyszabályok
Versenyszervezőknek
Chat, üzenõfal
Fórumok
Szavazások
HKK találkozó
Legendás cél
Toplisták
Pakliszerkesztő (új)
Pakliszerkesztő (régi)
Pakliszerkesztő (régi mobilos verzió)
Megosztások
Memóriajáték
Memóriajáték - Alfa
Kerátor Műhelye
HKK 20 Puzzle
HKK Puzzle
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
HKK Blog
HKK Toborzás
HKK Védnöki Program
AK Archívum
Paklileírások
Írások, novellák
TF és ŐV könyvek
Letöltés
HKK Videók
Gyakori kérdések
Kérdezz-felelek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Méonech fürkész
(Ősök Városa szörnyeteg)
Küldd el képeslapként!
"A szkritterek közül talán a legártalmatlanabb ez a kis testű méonech. Nagy szemei, hosszú antennái és fürge mozgása alapján a tudósok a szkritter boly felderítőinek vélik. Vigyázz - ha a fürkész elmenekül, érkezésedről hírt visza a bolyba, és akkor hamarosan sokkal keményebb ellenfelekre számíthatsz!" - Encyclopedia Fantasia
Nézz szét a galériában!
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló
Tavaszi MondoCon 2024.Április 27-28. Budapest
Hétvégi verseny és Legendák Viadala
Legendák Viadala paklibeküldés
HKK Kódex változások

A lista folytatása...
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020
Országjáró feladat 2019
Hatalom Kártyái verseny - 2024. április 25., Szeged - Barcraft

A lista folytatása...
Legendák Viadala (31)
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló (7)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8135)
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (31)
HKK kérdés? (47084)
Lapötletek (64958)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | ...
Nézet:
ha egyszínűre viszed, a követő miatt úgyis minden dobatni fog. Veszélyes fajta pedig úgyis kell 30 motyogó, szóval oda lesz bőven, de amint láttad a leírásomba, orgling haszonállatot, cselvetést, hívó kürtöt is használok, szóval összesen 9 lapom van, ami nem dobat.
 
A követő miatt tényleg minden dobat a motyiknál, de azért szerintem nem az egész paklinak erre kell épülnie, én pl használok hívó kürtöt, kísértést és leah countereket is.

Szówal szerintem egy pakli nem úgy néz ki hogy húúú mennyit dobat, beleteszem. pl élőholt tigris hiába dobat, nem tenném bele. Szerintem drága is és nem lehet olcsóbbítani ( talán csak a nekros kürttel, de még úgyis 4 Vp)

Éppen ezért nálam a császár sincs a pakliban ... hol lesz 13 Vp-m ? ... 5. körre van 15 VP ( ha semmit nem játszottam addig ki, pont ezért pedig se királynőt, se motyogó harcost nem használok. Mi a véleményetek ?
 
lapnak
 
ha a motyis pakli dobat akkor nem scak pár lanak kéne dobatnia hanem az egész paklinak arra kéne épülnie nem?
 
Zorallnak igaza van, mint mindig, bár a barlangot én sem tartottam nagy lapnak... Side-ba beraktam 1 vagy 2 db-t, már nem emlékszem, de nem nagyon nyúlkáltam hozzá. Az új Leah reak majd szerintem elfér a motyiban is amúgy.
 
ha választani kell akkor a molli talán jobb,mert lényként se rossz a képessége,de szerintem mindkettő alap egy motyogó deckbe
 
dehogyis, csak nem volt semmi téma, de most wan, írok is, kiváncsi vagyok a véleményetekre. Szerintetek a Repülő motyogó a lapszedésével, vagy a pufók moli az azonnalis képességéwel éri meg jobban ?
 
mivan itt mindenki eltünt?
 
3 hívó kürtöt, és 3 motyogórémet vennék, pesten, vagy dedebrecenben tudunk találkozni. Privibe írjatok, fontos lenne.
 
lehet de morgan parancsával én inkább a barlangot + 1 árnytündér kipárolgást keresnék ki mert az semmizett laponként sebzi az ellenfelet és ez szerintem 7 vp ért nem rossz még akkorsem ha várnod kell mire az ellenfél sorra kerül egyébként próbálkozhatnál kókadt motyival is és bevédhetnéd őket 1 2 destabilizátorral. szerintem
 
Én mondjuk fajon nem játszanék barlanggal, egyszínűn viszont elképzelhető.
 
a motyik szinte minden kiegben kapnak egy-két lapot,érdemes körülnézni...másrészt viszont az ne fájjon a decknek,ha kimegy pár lap...nem kell túl sokat semmizni,plusz ne legyen olyan lapobenne,ami nélkül nem tudsz nyerni,mert kulcsfontosságúak
 
hát ha kijön a morgan parancsa akkor egyből ezt a kettőt felveheted, én ezt értem. de nem tudom miért nekem eddig csak rossz tapasztalataim voltak a barlanggal. Lehet ln csinálok valamit rosszul,de mindig a legfontosabb lapok kerültek kb. a semmibe, amiket utána húztam azokról meg ne is beszéljünk de igazad van, jó kombó ez, ha ottvan az irtóztató erő mellette, és az egész csak 3 Vp.

A szikkadt motyogó viszont akkor teljesen felesleges a pakliba : drágább is és kevesebbet dobat.
 
naná,hogy kockázatos,de nem is azzal van a baj,hogy eldobsz neki sok lapot,hanem azzal,hogy költeni kell rá és egy lap a kezedből ez a lap
mellesleg olyan időkat élünk,hogy Morgan parancsával kikereshetsz mellé egy irtóztató erőt és azzal védheted
 
A morgan barlangja miért éri meg ennyire, sokan mondják hogy ez az alap motyogósba. ha áldozol neki 12 lapot, következő előkészítőbe fejti csak ki a hatását az ellenen, de addig simán leszedi, mivel nem tudom megvédeni.

Értem én, hogy miért jó, de kicsit kockázatos nem ?
 
Szerintem a morgan barlangja a leg célszerübb
ha kijön ha nem akkor ottvan keresőnek a morgan parancsa egyébként ezt is beraknám mert nem túl rossz szerintem
 
XD igen legyorsul nemtom milyen sanyival játszottál már de amikor első körben lerak 1zulitot és hegymélyi drakónt akkor csak néz a moty

de ki lehet próbálni tengernakónak legutóbb asszem bejött lehet lesz egy új kamu deck a kövi hagyin indulj azzal és megláttjukXD
 
Akkor hagyományoson már csak a jól bevált paklikat érdemesek vinni, amik már 3-4 másik nevezőnél szintén ott lapulnak ?

A sárkány legyorsul ? ezt most őszintén kérdem : Hogyan ?

Akkor hagyományosra 5 lapos kontroll inkább megfelelő ?
 
Hagyományoson tényleg kaki de sztem az új lapokkal jó lesz fajon és 1szinün
 
Hagyományos versenyre szerintem nem elég gyors, meg oda kellene sok counter meg sok erőforrás, meg lapok amikkel megvéded a decket ---> mindezt nem tudod megoldani csak leah lapokból, onnantól kevésbé hasznos a követőd. Mellesleg a mostani divatdeckeket nem tudod megoldani. Szabálylapos paklik ellen esély sincs, ha a követőt leszedik nem tudsz mit tenni, kontrollt nem tudod megoldani, kragoru/sárkány legyorsul. Sajnos lassú ez hagyományosra, azt javaslom próbálj ki valami mást.

Igen, egri vagyok, azért versenyzek ott =)
 
3.-4. körre szerintem nincs elég VP-d még eldobatni, de jó lapjárással könnyen megeshet. Bár veszélyes fajon nem kell sok counter, mert ellennek is 30 lap kötött, és szerintem senki nem fogja counterrel teletenni. De én olyan pakilt szeretnék mondjuk ami akár hagyományoson is meg tud szorongatni 1 ellent.

Szerinted reális, vagy a motyogók csak veszélyes fajon rúgnak labdába ?

Egerben laksz, vagy csak a verseny miatt mész ?
 
Nem játszottam túl sokat a paklival, legtöbb lap csak cinkelve van benne, szal sok hiányzik és Egerbe készülök veszélyes fajra ami júliusban lesz, tehát még időm is van. Ez a pakli nagyon gyorsan nem fog nyerni, az fix, de az a lényeg, hogy ilyen 3.-4. körre ki kell dobni a pakliját és készülni kell a letett lényekre.
 
A magzatra már én is gondoltam, és olwastam is hozzá kombót, varázsmezővel például a magzat egy kör alatt wégigmegy az ellen pakliján, de az a baj hogy ha egyik fel is jön a másikat nem tudom mivel kikeresni. A 15 lap pedig szerintem nem alkalmas ilyen kombóra. Neked Tibor meddig szokott menni 1 party a motyogókkal ?
 
Hát, igazából ha az elején behúzod az baj, szóval lehet jobban jársz 1 múlt tükrével meg 2 lidércszellemmel, vagy simán 3 lidércszellemmel. Végülis a motyogók legtöbbje elveszti értelmét onnantól hogy kijátszottad, szal lehet jobb a szellem.

Ha meg a dobatásra akarsz combózni akkor tegyél bele sok erőforrást meg magzatot és akkor a magzatot kiteszed fekete szkritternek és 1-ért visszaveszed és megint kiteszed és akkor ez így megy nagyon sokáig
 
A múlt tükre végül is arra jó, hogyha már van fekete a gyűjtőben akkor ha kijátszod, dobsz neki 1-et, aztán ő dobat 2-t követő miatt, kapsz 1 Vp-t és húzol 3-at? Ezt mondjuk ha az elején húzod be, akkor hogy kombózol vele ? kijátszol valami lényt, és egyből feláldozod ? vagy hogyan lehet hamar kipörgetni a kezedből ?
 
Timerás lapokat keresek meg olyanokat amiknél kell pénzt vagy kockát dobálgatni
 
3 Óriás denevér
3 Hívó kürt
3 Cselvetés
3 Orgling haszonállat
3 Préselés
3 A múlt tükre

nekem ezek vannak benne, én a halál nem válogatot érzem feleslegesnek, ott a pufók moli meg a repülő motyogó amik lapot szednek le.
 
a motyogókon kívüli 15 lapot ti mivel töltenétek ki? Nekem a halál nem válogat, szürkeállomány roncsolása, hívó kürt, morgan kisujja, préselés és kísértés fért bele. Mit hiányoltok belőle, és mi az ami szerintetek felesleges
 
Morgan követő

3enyészet
1molyrágó
1magzat
2energiamoty
1morgan könyv
3koplaló moty
3préselés
2parhalakka
1holtak serege

érdekelne
 
Én Morgant raktam ki kabalaként, hát, lassan járj ellen nem jött be, de amúgy segített XD
 
  ... | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | ...
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.