Vissza a Főoldalra
 

Hírek, változások
Mi is az a HKK?
Hogyan kezdjek játszani?
Megjelent kiegészítők
Teljes szabálykönyv
HKK Kódex
Sorsoló program
Őslich szabályok
HKK-t forgalmazó boltok
HKK klubok
Lapkereső (új)
Lapkereső (régi)
Új Nemzedék lapok
Tiltott és módosított lapok
Versenykiírások
Lezajlott versenyek
Mai versenyek
Profi pontok és versenyzők
Szintlépés
Hatalom Szövetsége
Hatalom Szövetsége tabella
Nemzeti bajnokság
Kiemelt vidéki versenyek
Versenyszabályok
Versenyszervezőknek
Chat, üzenõfal
Fórumok
Szavazások
HKK találkozó
Legendás cél
Toplisták
Pakliszerkesztő (új)
Pakliszerkesztő (régi)
Pakliszerkesztő (régi mobilos verzió)
Megosztások
Memóriajáték
Memóriajáték - Alfa
Kerátor Műhelye
HKK 20 Puzzle
HKK Puzzle
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
HKK Blog
HKK Toborzás
HKK Védnöki Program
AK Archívum
Paklileírások
Írások, novellák
TF és ŐV könyvek
Letöltés
HKK Videók
Gyakori kérdések
Kérdezz-felelek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Az a hírhedt gnóm szolgáló
(Túlélők Földje szörnyeteg)
Küldd el képeslapként!
A Túlélők Földje egyik labirintusában egy öreg, púpos, béna, félszemű gnóm szolgáló vár rád, aki semmilyen páncélt nem visel, s fegyvere sincs. Vajon hogyan képes ártani neked, főleg úgy, hogy a fél keze hátra van kötve? Hidd el, még így is igen veszélyes! Az effajta szolgák bármire képesek gazdájukért.
Nézz szét a galériában!
Hétvégi verseny és Legendák Viadala
Legendák Viadala paklibeküldés
HKK Kódex változások
Hatalom Szövetsége - 54. félév végeredmény
Ajándéksorsolás április + márciusi eredményhirdetés

A lista folytatása...
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020
Országjáró feladat 2019

A lista folytatása...
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (9)
Lapötletek (64956)
Versenybeszámolók (19284)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8133)
Versenyhirdető (1827)
[HKK Piac] Eladó gyűjtemény (9481)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | ...
Nézet:
Fogd már fel, hogy nem csaltunk ember. De ha még mindig ez a véleményed, olvasd el amit a Bubu írt, a bomtaros majomságot, meg még hányszor szeretnéd, hogy beismerjem, hogy igazad volt? Az x-es lapoknak meg nem a legkisebb x az értéke a kézben, a lapoknak nincsen memóriájuk sem a kézben, sem a gyűjtőben, ha valaminek az IK-jában x van vagy kérdőjel, teljesen mindegy, hogy az 6-x vagy x+2, az x-nek számít teljesen mindegy, hogy mi van a lapra írva. Hiába lett volna a térszaggatás a szövege alapján 3 vp az X, nem számít.
De majd max erről is megmondja a Bubu hogy van konkrétan. De ez sem zavart volna, ha épp nem akkor próbálsz beleokoskodni a játékomba, amikor valaki más ellen játszom.
És megmondanád, hogy miben volt megint igazad? Itt állítod, hogy csaltunk de semmi bizonyítékod nincsen rá.
Nem degradálok senkit sem, nem szokásom. És ha észérvekkel meg tudsz győzni vagy tudsz mutatni egy épkézláb érvet, akkor elhiszem neked, ez történt a bomtarnál és a molekulabitorlónál is, az emberek tévednek, megesik, de hogy ok nélkül csalónak titulálj minket az egy teljesen más dolog. Ezen felül elég idegesítő, hogy mindig akkor lesz valami problémád, amikor nem feléd húz a szekér. Plussz nem tudom, de annyira ne beszélj magas lóról, mert ha még 7 ember nem mondta volna neked fajon, hogy ha mindketten 3-3 erdővel játszunk, akkor csak hárommal drágítunk mindent, nem hattal, akkor még mindig ott vitatkoznál velem.
 
Igen, az a hkk egy általános szabálya, hogy kézben az X 0-nak számít IK esetén.

Egy régebbi faq azonban egyértelművé teszi, hogy azok a lapok, amelyek saját maguk idézési költségét módosítják, nem tekinthetők fix. idézési költségű lapnak. Ebben nem tartozik bele az IK helyettesítése (pl. védekezés), az nem olcsóbbítás.

Egyébként nálatok mi a gyakorlat, ki bíráskodik, vagy hogy döntitek el a vitás kérdést?
 
Nem volt ott versenybíró? Szerintem az a legegyszerűbb, hogy az ottani bírót megkérdezik, amit mond, az lesz. És akkor esetleg utólag lehet a Behosoktól megkérdezni. De ha vita van, engem is felhívhattok, ha épp nem randizom, akkor szívesen válaszolok

Egyébként a kérdések:

1. A Molekulabitorlós kérdés szerintem evidens. A kijátszáskori képességek közvetlen azután jönnek létre, amikor a lap sikeresen létrejött. Tehát létrejön a Bitorló, létrejön a képessége, megkapja a másik lap képességét, majd ez a szakasz kvázi 'lezárul'. Amikor megkapja a Bitorló a képességet, akkor már nem közvetlen a sikeres kijátszás után vagyunk, hiszen addigra elkezdődött egy másik fázis.

2. "Hogy pároson a villámháború miatt mind két játékos választhat 1 valamit amit a szablap ad. Ez szerintem evidens." - szerintem nem annyira. Az a része vitán felül áll, hogy mindkét játékos megkapja a szabálylap egyik képességét. De, hogy vajon megkaphatja-e a két játékos a szabálylap egy-egy különböző képességét (pl. egyik háló, másik ősmágia), ez már korántsem meggyőződésem. A legjobban hasonlító eset erre a Változó környezet példája, ahol egyértelmű faq van arra, hogy nem választhatnak különböző szabálylapokat a játékosok. A két eset azért nem teljesen ugyanaz, tekintettel arra, hogy az egyik még a mérkőzések elején, pakliépítés során felmerülő kérdés, a másik pedig a játék kezdetekor felmerülő kérdés, viszont ezt a faq-t érzem a konkrét esethez legjobban hasonlítónak. Igazság szerint ez tipikusan az az eset, hogy mindkét, amikor a bíró is meg van lőve, mert mindkét oldalra hozható fel pro és kontra érv, ezt egy faq-val el kell döntenie a Behosoknak (írok is nekik emiatt), a bírónak meg a saját lelkiismerete szerint kell dönteni, és utólag szerintem nem nagyon lehet felelősségre vonni érte.


3. Szerintem ez evidens, igen. Szintén a Változó környezetet tudom felhozni, ahol ha megjelenik az asztalon a Zoárd, akkor úgy minősül, mintha akkor ott kezdődne el a játék. Természetesen, ha alapból lent van a Villámháború, aztán kikapcsolják (pl. PuMa), majd visszakapcsoljuk, akkor nem lehet újra választani. De különben igen.
 
most mondom nem az a bajom hogy mások ellen becsaltátok hanem hogy ha mondom hogy mi a helyes szabály de te kiállsz a hülyeséged mellet és még engem sértegetsz!

szabálylapnak 2 képeséget választottatok.(ami eléggé meghatározo szempont)
Én csak annyit mondtam hogy kézben lévő lap ik ja ha X vagy tartalmaz X et mindig a lehető legkisebbnek kell tekinteni ha valami ik-t néz. ez mindig is igy volt.
dönteni nem tudtam de a kérdés amúgy az volt hogy fix ik néz e konzerv. és hagytam hogy úgy legyen ahogy te mondod.

engem degradálsz miközbe megint igazam volt, úgy hogy csupán az alapján döntesz hogy te vagy ép a melleted ülő hogy használta a lapot eddig. ha dávid mond valamit nem biztos hogy az ugy is van! nézz utánna legközelebb én is azt teszem ha nem tudok valamit.

(multkor állitottátok hogy bomtar nem lop életes lényt soha nem is lopott stb... -.-
nem fogok belekötni olyanba ha elirsz valamit nem vagyok paraszt)

Üdv.
 
Igen én vagyok És ha jól számoltam eddig csak egyszer volt igazad de részemről befejeztem ezt az egészet és megköszöntem volna, ha nem a kaposvári fórumot retkezed össze a mocskolódásoddal, de mindegy
Ja és Trinigan manakonzervátora, mielőtt belekötsz
 
Ha pattogáson, meg a vádaskodáson kívül fel tudnál mutatni akár mit is, ami bizonyítja, hogy igazad van, elismerem, hogy igazad van (pl a bomtoros hoki, ott is beismertem, hogy tévedtem), az hogy beszúrod idézetként amit én írtam, utána meg beszólsz, azt nem számítom sem intelligens sem meggyőző érvelésnek

Ja és a bújj két j, hosszú ú

És ha lennél olyan kedves elmondani, hogy milyen szabályt nem tartottunk be, azt megköszönném Tisztességes meccseket játszottunk mindenkivel, veletek is, de az engem ne csitítson el, aki szerint a tértorzítás olcsóbbítja a trinigan energiakonzervátorát
 
tevagy erik ? aki harmadszorra is hulyet csinal magabol?
 
"Hogy pároson a villámháború miatt mind két játékos választhat 1 valamit amit a szablap ad. Ez szerintem evidens."
szerintem buj el valahova...
mert ehez nagyon nem értesz.
nyertetek grat! nagyon jó dekk volt elésmerésem dávidnak!
engem az idegesít hogy szabályokat nem akartok betartani... és engem hülyéztetek meg néztetek le. holot én tudtam pontosan hogy mivan... nektek fogalmatok sem volt..
 
Két kérdés merült fel, hogy a bitorló amikor el lop egy képességet, mondjuk a bátor manóét, hogy sikeres kijátszsa után húzz két lapot, akkor a bitorló is huzat-e 2 lapot. Na most a régi faq alapján nem, ezt nem tudtam/tudtuk, mert az újnál szó sincsen ilyen faq-ról. De ha valakinek igaza van. az beismerem és mi tévedtünk.

Na most a csalás rész azt nem igazán értem, edmund miről beszél. 2 dolog merülhet fel. Hogy pároson a villámháború miatt mind két játékos választhat 1 valamit amit a szablap ad. Ez szerintem evidens. A másik az igazán vitás. Ha lerúnázzák a szablapunkat és zoárddal visszahozom, akkor megkapják a lényeink a hálót, anti mágiát vagy sem. A vita nem ment sehová így beleegyeztünk a dáviddal, hogy nem adja meg, de így is nyertük az első 2-t, a harmadiknál lejárt az idő.

kb ennyi
 
Érdekes vita alakul itt ki

Most már érdekelne, mi történt.
 
Senki sem kapcsolta ki a szabálylapunkat rúnátokon kívül Úgyhogy nem tudom miről beszélsz, mit csaltunk be?

A molekulabitórlóról meg annyit, hogy mióta kijött újból egy ember nem szólt az miatt, hogy nem jönne létre a kijátszáskori képessége, az hogy a réginél ott a faq eldönti a vitát, de az újhoz nem volt odaírva

Tudom, hogy fájdalmas hogy pároson a döntőben, még úgy is, hogy rúnáztatok kikaptatok tőlünk és így 3. lettél, de nem szép dolog savanyú vesztesnek lenni
 
Kedves Erik és Dávid!
sokadszora!!! tévedtetek.. már kezd szánalmas lenni hogy mindig rinyáltok valamiért ami nem úgy van ahogy szeretnétek.

bitorlorol faq van kb 2005 óta.. mint most kiderült..
(ez az elszólás hogy évek ota mindeki úgy játszik vele stb... minősít!)
villámháborút meg becsaltátok páros versenyen mindenki más ellen.... ügyesek vagytok!
 
Mondhatni és páros versenyen elég komoly
 
Túl nagy hatást gyakoroltam rád vele?
 
Pénteken 2-kor pártok, gyertek minél többen és hozzatok nekem bobo a tőzegelementált
 
Pénteken kettőkor kártya a Pártok házán gyertek minél többen
 
(y)
 
Csupa jó hír
Látva, h hirtelen így megugrott a számunk, egyeztettem a szponzorainkkal: a jövő héttől kezdve újra minden héten tudunk kártyázni a pártokházán (ami hadd ne mondjam mennyivel jobb, mint a könyvtár)
(holnap még nem)
 
Sracok ilyeneket keresek kinem mi van?

G szakaszparancsnok
Fagyur
zirri
sárkány kincse
eszencia kapocs
morgan atkozott aj
piheno
semmi trukk
morgan palca
vedelmezo elixir
 
Kaposvári versenyek!

Február 9 Vasárnap
Jellemek Harca
Nevezés 9.00
Kezdés 9.30
Nevezés díj: 1000Ft/fő (Ingyenes azoknak akik még soha nem nemveztek kaposvári vagy dombóvári versenyen.)
Díjazás:Ur és Nevezők száma+2db Kiegészítő. 12 fő feletti nevezés esetén+ 2db extra kiegészítő.

Hagyományos
Kezdés: A verseny kezdése a dombóvári verseny befejezésétől függ. Ezért aki nem jön a dombóvári versenyre az legkésőbb a verseny előtti napig jelezze nevezési szándékát telefonon!!!
Nevezés díj: 1000Ft/fő (Ingyenes azoknak akik még soha nem nemveztek kaposvári vagy dombóvári versenyen.)
Díjazás:Ur és Nevezők száma+2db Kiegészítő. 12 fő feletti nevezés esetén+ 2db extra kiegészítő.
 
Ma beszéltem vele elég értelmetlen verseny lesz. Nah mind1.

Valaik vasarnap adott nekem 3 verfarkas preventort h elvileg tolem kerte elozo versenyen. Ugy nez ki, h nem az enyemek m igy 3-mal tobb van nalam.
 
Igen, ő a kollégánk
 
Szia. A Siojuti versenynek te vagy a szervezoje?
 
A környék elég relativ jelen esetben Pécset semmiképp sem sorolnám ide mert elég mesze van. Kaposvár inkább de onnan is nehezebb idejutni mint pl Fehérvárról ahol viszont szombatonként szokott lenni.
 
Nem biztos, hogy ez itt a környéken jó taktika. Dávid versenyei mindig vasárnap vannak. Nálam ez nem ilyen egyértelmű, de amíg a szombati napokon egyeztetnem kell egy Anime Fan Clubbal a versenyeinkről, addig vasárnap korlát nélkül mehetünk, tehát nálunk is gyakran vasárnap lesz a vége.

Persze azt tudom, hogy a pesti versenyek meg inkább szombaton vannak...
 
Pedig azért választottam a vasárnapot mert reménykedtem hogy nem akad össze semmi más versennyel remélhetőleg máskor nem lesz ilyen.
 
Sajnos még nincs kiírva, de nálunk is 12-én lesz Pécsett verseny. De valamikor máskor nagyon szívesen megyek hozzátok próbaképpen!
 
Valóban.
Mindkét koncepció igen unalmas úgy gondoltam nem baj ha lesz egy olyan verseny ahol valami más nyer.
 
Ez így eléggé kontroll és köderdő gyilkos formátum Éljenek a követős dekkek
 
Siójuton HKK verseny lesz Január 12.-én Vasárnap Egy különleges egyedi formátummal amely még sehol nem volt.
Tiltott minden olyan lap melynek leírásába a „megakadályoz” szó szerepel. Tiltott minden ultraritka. Ezen kívül tiltottak az alábbi lapok: Ősi rúna, Semleges csatamező, Átkozott követő. Ködös lapokat nem lehet ködkereső varázslatként kijátszani. A következő képességek nem fejtik ki a hatásukat: ősmágia, anti-mágia.

Lehet kreativkodni.
Ha elegen eljönnek legközelebb dupla verseny lesz.
Mindenkit szeretettel várunk.
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | ...
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.