Vissza a Főoldalra
 

Újdonságaink
Előkészületben
ÁSZF
Adatvédelmi tájékoztató
A pontgyűjtésről
Akciók
Beholder könyvek (Lista)
Más kiadók könyvei (Lista)
Kártyacsomagok (Lista)
Magazinok (Lista)
Játék-kiegészítők (Lista)
Puzzle játékok (Lista)
PC játékok (Lista)
Társasjátékok (Lista)
Dobókockák (Lista)
Keresés a termékek közt
Chat, üzenõfal
Íróink
Sorozataink
Ajánlók, kritikák, ismertetők
Könyvrészletek
Fantasy borítóképek
Sci-fi borítóképek
Könyv toplisták
Fórumok
Szavazások
Bevásárló kosár
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Valaki figyel téged
Küldd el képeslapként!
Sohasem lehetsz biztos abban, hogy valóban egyedül vagy. Lehetséges, hogy miközben egy nyüzsgő város piacterén próbálsz haszonra szert tenni, vagy titokzatos romvár gyilokjáróján lopódzol, valahonnan a távolból fürkésző szemek figyelik minden mozdulatodat - és bizony az sem mindegy, hogy baráti vagy ellenséges szemek... Döntsd el te, mivel szolgáltál rá eme megkülönböztetett figyelemre!
Nézz szét a galériában!
Megjelentek az új Alfa paklik!

A lista folytatása...
Termékismertető - Dobókocka (16 oldalú)
Termékismertető - Alfa pakli - Felfedezők
Termékismertető - Hatalom Kártyái - Roxat céhei
Termékismertető - Zén Legendái: Kísértetjárás

A lista folytatása...
Könyv adás - vétel (620)
Megújult webbolt (14)
Kaland-Játék-Kockázat (156)
Részvétnyilvánítás - Böszörményi Gyula (2)
Alanori Krónikát vennék (61)
Az Idő Kereke sorozat folytatódik! (10)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 | 3 | 4 |
Nézet:
A
76-71-61-46-51-57
vegere most egy 76-ot (2020) biggyeszthetunk! Alakul ez
 
És ezen paklik nagyobb része 5k alatt van, és még kis betanítás is jár hozzájuk.
 
Ahogy Miklos is irta, ezt jatekos(ok) joval rugalmasabban tudjak ajanlani, mint a kiado.
Most kerult fel 57-fele (!) okcso prekoncept pakli itt:
https://www.facebook.com/groups/356261861217867/
A paklik várható érkezése a Dungeonba: 2020.01.17. 17:00.
 
Ha már szóba kerültek az alfák, nem bírom ki hogy ne szóljak hozzá. Én is ezekkel kezdtem újra a játékot, ennek ellenére nincs túl jó véleményem róluk. Az egyik legjátékrombolóbb elem a ritka. Ameddig nem jöttem rá, hogy ki kell szedni a ritkát és csak úgy van értelme játszani, addig aki előbb felhúzta, az nyert. A másik baj velük az, hogy csak alfa vs. alfában működnek. A bennük lévő lapok még a mostani gyngy-khez képest sincsenek még a kanyarban sem. Vegyük az én példámat, én megvettem az alfákat, elég gyorsan meg is untam őket, de tetszett a játék, ennek ellenére komoly visszatartó erő volt, hogy még a kezdő szintű játékhoz is - úgy hogy nem ismerek senkit aki aktívan játszik - elég komoly pénzt kell beletenni. Nem is kezdtem volna el játszani, ha nem jön ki az alvilág ura zén, aminek a lapjaiból össze is tudtam tenni az első paklim 2/3-át és el tudtam menni az Ex-be, ahol 7-ből 2-őt nyertem is. Aztán nem volt megállás, de ehhez az is kellett, hogy egy kb. 5000 Ft-s ráfordítással már legyen egy olyan deck, amivel játszani is tudok. És csatlakozva a többi hozzászólóhoz, ez az a lépcső, ami egy friss játékosnak nehezen megléphető. Egy max. 5k-ból összerakott sima agro hagyi követős deck tud hozni 1, 2 wint, ami egy kezdőnek már elég. Én simán el tudnám képzelni ezt a lépcsőfokot prekoncept Zéneket keretében is, ha már a zén akkor jól teljesít, ha 2-3 versenylap van benne.
 
Sajnos a megjelenesig errol nem igazan mondhatunk semmit.
Csak annyit, hogy jo lapok lesznek benne, es lesznek benne teljesen uj ritkak is.

A javaslatokat persze figyeljuk es megfontoljuk.
 
Azt esetleg lehet/szabad tudni előre, hogy milyen elvek mentén kerülnek kiválasztásra a 11. alapkiadás lapjai? Például várható-e (és így ajánlható-e) olyan lap, aminek újra kiadása már a 10. alapkiadásban is szóba jöhetett (pl. KM-től visszafelé).
 
Azért a kérdésemre még válaszolhatnál.
 
Akkor jó egyetértünk ebben a részben.
 
És melyik régióról van szó?
 
Az alfa pakli tökéletesen alkalmas arra, hogy kezdőket megtanítson és bevonzzon a játékba, nagyon jókat lehet vele otthon játszani, egyáltalán nem megunható pár játék után, mi is nagyon sokat játszottunk velük a gyerekeimmel. Nem kell bele még 15 tóken lap, azt az igényt, hogy lehessen hivatalosan megvenni minden tókenlapot egyben, ne keverjük az új játékosok kezdését segítő alfa paklival.
Viszont az is tény, hogy az alfa paklival nem igazán ülhetsz be egy versenyre, akkor sem, ha felbővíted a versenyen előírt lapszámra. Annak idején az ún. kezdőcsomaggal meg juniorral tanítottuk a kezdőket, ezekhez képest az alfa paklik iszonyú brutálisak, simán lehet némelyikkel akár a 2. körben is nyerni. De nem igazán vannak bennünk kánterek, 0-s lapok, a leszedés is kevés. Ezért versenyzésre nem alkalmasak.
A HKK sajnos nagyon összetett játék, óriási a különbség egy otthoni, casual pakli között (aminek az alfa tökéletesen megfelel, néha még túl erős is!), és az olyan versenypakli között, amivel nyerni is lehet. És nemcsak a pakli számít, elég sokat kell játszani, tanulni ahhoz, hogy ne legyen egy sokkolóan lehangoló érzés az első verseny. Szóval az a cél nem teljesíthető, hogy valaki besétál boltba, vesz egy paklit, elovassa a szabályokat, utána belül egy versenyre, és már ott el is ér valamit, de ez nem is cél.
Ha viszont feltesszük, hogy a játék megismerése és az első verseny közt eltelik valamennyi idő (mondjuk min. 1 hónap), az alatt csak eljut a játékos odáig, hogy ezeket a lapokat lehet cserélni, a paklit szabadon variálni, és esetleg megismeri azt is, hogy hányféle koncepció van. Nehezen tudom elképzelni, hogy ezen a ponton be lehet szúrni 2 vagy 4 féle előre gyártott "prekoncept" paklit, és akkor ezek az új játékosok ezzekkel fognak a versenyeken indulni (és sikereket elérni). Magicet nagyon régen játszottam,ezért nem tudom, mi most a helyzet, de ilyen preconcept paklik akkor is voltak, soha senkinek eszébe nem jutott, hogy ezekkel versenyen elinduljon, ezek ott is az otthoni játékot, a tanulást szolgálták.
Amit Szabolcs csinál, az teljesen jó, és ebben a speciális esetben hatékonyabb, mintha mi, mint kiadó csinálnánk. Mi 2-4 féle paklit tudnánk csinálni, mindegyiket nagy mennyiségben. Ezek nagyon hamar kiismerhetők lennének, mindenki tudná, hogyan kell ellenük játszani, hiába lennének bennük még erősebb lapok, a versenyeken ugyanúgy nem érnének semmit. Az egyénlieg összeállított, "manuális" paklik viszont ugyanúgy készülnek, ugyanolyan jók tudnak lenni, mint bármely versenypakli, a meglepetés ereje ugyanúgy megvan.
Morchinkovics: még annyit tennék hozzá, hogy a weboldal címe, és még sokkal több infó a játékról természetesen most is minden pakliban megtalálható. Sőt, magukon a lapokon is, sokszor osztogatunk kiállításokon csak lapokat az érdeklődőknek.
 
Ez már az előzőnél is idegesített: már régen nem 45 lap a hivatalos dekkméret, hanem 50.

"Persze a prekoncept dobozokba mehetne szórólap is a weboldal címével" Mikor vettél utoljára HKK-t? Vagy csak mikor láttál utoljára HKK lapot?
 
Ja, hogy úgy. SEMMI!

Viccet félretéve, ha a beho csinálná őket:
-szép, rendes dobozos csomagolás
-marketing
-rendes terjesztői hálózat, több helyről beszerezhető (pl. bdv), bár azért a dungin keresztül rendelni most is lehet, de így azért megjelenne még vagy 2 webshopban extrában minimum.
-Egységes árak, mindegyik kb. ugyan annyiba kerülne, mert a behonak papír-papír.
-hivatalosság (pl. lehet a meglétére akciót építeni lásd. ingyen versenyindulásos ötlet)
-komolyabb tesztelés (nem 1 ember csinálja abból amije van)
-1 paklit több ember is megvehet, mert 1-2 db létezik belőlük

Ezek jutnak eszembe első körben.
És persze az előző hsz-ben leírtakat követve ezzel megoldható volna ugye a nagykiegek gyngy csökkentése is.

Üdv: Kyb
 
Koszi az otleteket!

Viszont: nem azt kerdeztem, hog az _Alfahoz kepest_ mi lenne az elonye, az elegge adja.
Azt kerdeztem (es Nash is), hogy az _altalad elkeszitett prekoncept paklikhoz kepest_ mi lenne az elonye?
 
Huhh,

Nos azon kívül, hogy az én üzletecském megszűnne/átalakulna durván, ha ezt elkezdené a beho _jól_ csinálni, előnye az alfához képes egyértelmű. (Én amúgy főleg csak azért csinálom, mert szeretek decket építeni. :P Enélkül tuti nem érné meg.)

-Az új játékos nem érzi a nyomást, hogy rögtön egy rakat random lapot vennie kell, hogyha versenyezni is megpróbálna. Egyszerűen fogja ezt, és bármely hagyiközeli versenyre beül vele. (Pláne ha a kiadó okos marketinggel az 1. versenyindulást behos kezdőben pl. kiadói prekoncepttel ingyenessé teszi...).
Ez a legfontosabb. Az alfával sajnos még mindig fényévekre van attól, h behúzzuk versenyezni.

-Lesz kivel játszania, mert egy délutáni kocsmai/dungeonos játékra leülhet vele nyugodtan, míg az alfával csak akkor ha ad a másik embernek is 1-et. Senki nem akar alfa ellen valódi dekkel játszani, értelme sincs.

-Otthoni játékra is sokkal élvezetesebbek. Ezt nem hiszem, h magyarázni kell.

-Mivel a dekk úgy van felépítve, hogy javarészt a gerince nemgyak-zénes szint a fejlesztése első lépésben egyszerű és adott: ellenfél körébe szólásokat cserélni hasonló funkciójú ritkákra.

-Egy 6 évesnek lehet tök jó az alfa pakli, de a játékosbázis és a célközönség is sztem ideálisan a 16-26+ -os korosztály. Aki papír tcg-t hajlandó kipróbálni, azt pont azzal kellene befogni, hogy ez intellektuálisabb, mint a HS.

Én ha a beho lennék (lassan elkezdhetnék pénzt kérni az ötleteimért :P) így építeném fel, mondjuk 2 éves bontásban:

2 Féle alfa pakli: 2*15 token + 1 ritka / kieg.
(Itt _minden_ olyan termelt tokent kiadnék, amit az adott periódus egyéb lapjai használnak.)

6 Féle prekoncept pakli: 10*3 gy + 6*3 ngy lap + 2 ritka + követő. Az egyes prekoncept deckekben lévő összes tokentermelést fedje le 1 alfa. És akkor a játék alapját megtanulja mindenki a tokenes alfákon (Vp, sp, aktiválást kívánó hatás, P stb.) és a nagykiegeket sem szemeteljük tele. A két alfát még lehet színkorlát nélkül csinálni, ott úgysem számít.
A prekonceptek már korrekt hagyi versenyszabályok alapján készülnének, úgy, hogy 3-3-as bontásban csak az egyik alfa tokenjeit használják.
És akkor megvan az új játékos fejlődési íve: Vesz 1 alfát, amin megtanulja az alapokat. Utána az alfájából tovább mehet 3 prekoncept irányába, amivel már versenyezhet is (az első kezdő kiadói verseny ingyenes). És ha még mindig tetszik neki a játék, akkor veheti a normál random nagykiegeket (immáron csökkentett gyngy szekcióval Pl.: 3 ritka, 4 ngy, 8 gyak).

(Ez némileg hasonló a Magicéhez azt hiszem, csak a HKK tokenes sajátságaira is építettem. Ott az internet szerint ez nagyon megy.)

A 2 tokenalfa lehetne: jók vs. gonoszok.

A prekonceptek pedig első tippre: Hideg, Villám, Tűz, Goblin, Kalandozó, Élőholt.

Üdv: Kyb

U.I.: *ÖnReklám* Legkésőbb jövő pénteken 50 új Prekoncept pakli érkezik a Dungeonba!
 
Azt persze nem tudod, hogy
- van-e es mekkora _konkret_ haszon vagy veszteseg az Alfa paklikon
- mekkora implicit megterules van rajtuk a jatekosok 'bevonzasaban' (ezt speciel senki sem tudja, csak tippelgetni lehet)

Az meg joval inkabb pozitiv, mint nem, hogy a kiado hajlando valtoztatni az allaspontjat tovabbi ervek, atgondolasok, otletek (pl. az Alfa eseteben az uj ritka lap berakasa, amitol valamennyit regebbi jatekosok is vasarolnak; a kiallitasokon, Toborzason valo haszna stb.) hatasara.

A felveteshez:
szerintem az ilyen 'Beta' pakliknak lehet ertelme es hozadeka, de persze van tobb kerdes/problema is veluk. Hatarozottan van ertelme errol gondolkodni, es mar tortent is ilyen.

Kyb-hez kerdes (amit jnashville is feszegetett): vajon mennyivel adna ez tobbet, mint az altalad fejlesztett (koszi!) prekoncept paklik? (ugyis tudom, hogy ezert van az egesz, hogy ezt reklamozzuk )

Amivel vitaznek: "az Alfa nem jo masra, es megunjak 2-3 jatek utan".
Nos, nem mindenki unja meg, mi pl. Gergovel (igaz, 6 eves volt, de ez massal is megesik) honapokig jatszottunk a mai Alfanal joval egyszerubb lapokkal, es nem untuk meg. Es en bevallom, nem unom az Alfa tesztelest, meg a 18. jateknal sem, bar a tesztelok alighanem nem osztjak ezt .
Ilyenkor nem a "valodi HKK" irgalmatlan osszetettsegevel kell "versenyezni" hanem mas, az adott korosztalyhoz sot emberhez illo mas tarsasjatekokkal - amikkel siman felveheti a versenyt.

(es mondom ezt ugy, hogy kedvelem amugy az osszetett jatekokat, pl. a Mars terraformalasat az osszes kiegeszitojevel, ami persze meg mindig a fasorban sincs a HKK-hoz kepest).

Es ha megunja, a sarkany es a verfarkas Alfanal is ott a lehetoseg, hogy kieg/alappakli/Zen vasarlassal/cserevel behozzon 1-1 uj lapot, kihagyja, ami nem tetszik, ugy tesztelgesse - es szep lassan akar az egesz paklit cserelve (minusz a ritka es esetleg a koveto) "HKK Liga-kompatibilis" pakliva alakitsa.
 
Ez egy altalanos kijelentes, ami trivialisan igaz:
ha en kikuldok a lakatlan sivatagba 3 embert 1 honapig magyarul kiabalni, hogy "a HKK jo, vegyel ilyet!" az egy draga marketing, 0 hatekonysaggal.

A konkret marketingek hatekonysaga, na az egy rohadt nehez kerdes - es ha jol tudom, egy szakma is van erre.
 
A marketing költsége nem egyenlő a hatékonyságával, ez a HKK-ban szerintem kétszeresen is igaz.
 
Azért azt lássuk be ez egy magán kezdeményezés 0 HUF marketing költséggel, ne akard összehasonlítani azzal, hogy egy cég elkezd TÉNYLEGESEN promozni egy új "terméket".
Mindezt állásfoglals nélkül, hogy mennyire rákfenéje vagy sem a bázis növekedésnek.
 
Mivel általánosságokban beszélünk, és nem konkrét dolgokról, csak annyit írok, hogy a két dolog (prekoncept paklik hiánya = kevés játékos) nem függ össze szorosan. Pásztor Szabolcs már rakosgat össze ilyen dekkeket nagyon baráti áron, meg lehet venni az egyetlen HKK-t aktívan forgalmazó budapesti boltban, és tolják Facebookon is, mégsem látom, hogy eljött volna a tejjel-mézzel folyó Kánaán. (Nem leszólva egyébként a munkáját ezzel, ami szerintem nagyon pozitív.)

Több oldalról is meg lehet fogni, milyen problémák vannak a játékkal, de ez speciel nem az szerintem.
 
És ennek mi értelme lenne?
 
Szerintem arra gondol a srác, hogy a Beho adjon ki rendes prekoncept paklikat. Amikben nem 1 db ritka van és 31 laposak, hanem min. 50 laposak+narancs lap+ tokenek és van bennük több ritka, nemgyak/zén stb. Szóval olyan paklit amivel Pistike rögtön beülhet pl. kezdőligára versenyezni.

A Magic Planeswalker deckjei ilyesmik. (3990 Ft a metagameben 1 ilyen és 60 lapos asszem.) Bár érdekes, hogy a Magic pont mostanság hozza be majd a Welcome packot, ami meg 30+1 lapos. (Viszont nem engedik el a Planeswalkert.) De én nem értek a magichez, ezt csak az internet mondta.

És igen kezdők tanítására jók az alfák, másra nem nagyon. Szerintem 2-3 oda vissza meccs után még otthon 2 kezdő is megunja. Hosszú távon talán lehetne az alfákba rakni a tokeneket. Most már van annyi féle token, hogy simán paklit lehet építeni belőlük, amin az alapokat ugyan úgy el lehet magyarázgatni egy teljesen kezdőnek (szikra, nekro csonti, mhorg, motyogó kölyök vs. főnix fióka, elektrogömb, dobótőr, rambó bogár :P). Így a nagykiegekben nem foglalnának helyet a tokenek, lehetne lapszámot is csökkenteni és versenyen jogosan lehetne elvárni mindenkitől, h legyen elég tokenje. És akkor lehetnének ezek a 30+1 lapos (3*10 féle token +1 csak itt kijövő ritka) alfák a játéktanítók, és ezeken felül lennének a prekoncept paklik, amiket az alfával már rendelkező egyének megvehetnének és mehetnének is versenyezni. Aztán ezt lehet fejleszteni a nagykiegből, zénből.

Üdv: Kyb
 
Morcinkovics: mi a konkrét problémád az alfa paklival? Csak azért kérdem, mert az elmúlt években nagyon sokat voltunk kiállításokon, több mint 500 embert megtanítottunk HKK-zni, és kivétel nélkül ezeket az Alfa paklikat használtuk. Nagyon jók voltak, tökéletesen alkalmasak kezdők tanítására.

A "társasjáték üzletekről", van, amelyik árul HKK-t (ezeknek természetesen adunk plakátot is), és van, amelyik mereven elzárkózott attól, hogy bármilyen gyűjtögetős kártyajátékot áruljanak.
 
A márciusi verseny időpontja 21-ről 14-re változott.
 
Úgy általában került szóba, hogy lesz-e draft bárhol.
 
Èn sem támogatom a ritka nélküli draftot
 
Balassagyarmaton 3 kiegből volt a draftolás, nem 4-ből. Ez honnan jött?
 
Szerintem pedig nem rossz minel tobb ervet, velemenyt latni a temaban - meg ha nem is 100% megalapozott - , mert pl. az aprilisi Behos drafton akkor lehet erdemes ezt kiprobalni (ahogy emlitettem, magasabb nevezesi dijjal), ha sokan szeretnek es/vagy okos ervek vannak mellette. Es ha bevallaljak a jatekosok, hogy egyaltalan nem biztos, hogy a nemzetin is ez lesz.

Termeszetesen, ha kiprobalja addig barki barhol (pl. akar ti), es van errol tapasztalat, az foleg welcome.
 
+1
 
Azt gondolom, hogy eles probaverseny nelkul ebben a kerdesben se pro, se contra nem lehet megalapozott velemenyt alkotni.
 
Hát pedig Szabolcs mellette is mondott egy pár (elég hangsúlyos) érvet.

Egyébként ha már felmerül az "Érdemes csak azért kivenni, mert értékes, aztán ki tudja, mi jön utána?" érv: szerintem külön jó is, ha nem veszel ki (nem tudsz kivenni) ritkát az értéke miatt, mert az már nem igazán a versenyről szól, kvázi egy külső hatás.
Az meg egy másik kérdés, hogy vajon ki szereti a "meccsfordító erőt" (Hello, SF!) egy-egy lapban, főleg, ha adott esetben tényleg nagyságrendekkel az átlagos lapok felett van az ereje egy-egy ritkának. Jó az, ha "egy vesztett meccsnél is, hogy ha azt behúzom, még visszajöhet a játék", mert olyan erős az adott lap? Nyilván vannak olyan lapok, amiket ha az adott helyzetben behúzol, sokkal jobban állsz, de nem biztos, hogy ezt a hatást a ritka lapokkal jó ötlet tovább erősíteni.

Nem hinném, hogy egy gyngy draft nem tartogatna semmi meglepetést. Ugyanúgy vannak gyengébb meg erősebb lapok, és igen, persze a nemgyakorik erősebbek a gyakoriaknál, csakhogy arányaiban sokkal több a nemgyakori, mint a ritka, és azért érzésem szerint az erőbeli különbség is talán kisebb a ngy-gy között, mint a ritka-gyngy között.

Ezt a sakkos hasonlatot meg nem is értem, mintha a ritkák kivétele miatt rögtön semmi szerencsefaktor nem lenne a játékban és körökre előre ki lehetne számítani, hogy mi történik? Ezt nyilván te se gondolod komolyan, de miért írtad?

A régi ritka nélküli versenyek amik kikoptak, azok draftok voltak vagy constructed format? Mert azért van egy kis különbség a kettő között a ritkák tekintetében.

Amúgy meg nem azt mondom, hogy kétségtelenül jobb lenne a 4 boosterből, ritkák nélküli draft, nyilván vannak hátulütői is, de azért azt kijelenteni, hogy nagyon sok érv van ellene és semmi sem mellette, az elég meredek.
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.