Vissza a Főoldalra
 


Hírek
Argum City
Argum City Wiki
Szavazások
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Bevezető
Mi is az az Argum City?
A játék elemei
Alkalmazott harc
Alkalmazottakról részletesebben
Az ellenfelekről részletesebben
Bánya
Barátok
Birtok
Cég
Célok
Elfajzott kedvenc
Garázs
Gyűjtemények
Időbeosztás
Karakter
Kedvenc
Kert
Minijátékok
Mire lehet argumot költeni
Robot
Robotok részletesebben
Szövetségek
Árverések
Argum City chipek
Szövetségi háború
Erőforrások
Kényelmi funkciók
Tutorial
Híres cégek és NJK-k
Játék telefonról
Kedvcsináló film készül
ReGAMEX kiállítás
A fejlesztés története
Fejlesztési szempontok
Miért tart a fejlesztés 5 évig?
Grafikusok
Mi kell még az induláshoz?
Kvíz
Grafika
Indulás: tutorial
A játék bemutatása
A színfalak mögött
Argum City trailer (30 sec)
Argum City trailer (42 sec)
Mókás munkavideó
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
LVII. Alanori Olimpia - Vlagyimir-díj
LV. Alanori Olimpia - Vlagyimir-díj
52. Beholder találkozó - Vlagyimir-díj
59. Beholder Találkozó 2023.11.25. - Beszámoló

A lista folytatása...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 | 3 |
Nézet:
Grat hozzá!

Amúgy elég erős lett az az epikus ezzel a legendás képesség használattal.
 
Lettek a mai D-s hagyin volt keltetős sima legendás, és Gergőnek sikerült behúzni a versenyt az epik verzióval!
 
Időben lesz róla tájékoztatás, ha újra indulna a védnöki program.
 
+1

Annyit azért hozzátennék, hogy szerencsére a legtöbb védnök nem így fogta fel, nekik extra köszönet!
 
Inkább az a kár, hogy a HKK Védnöki Program átment "támogatom a játékot azzal, hogy kifizetem egy illusztráció költségét" kezdeményezésből "adjátok ki a lapomat!!!!4444!!" kívánságműsorrá.

Amíg ezt nem sikerül helyre rakni a játékosok fejében, addig inkább ne is folytatódjon.
 
Sajnos elég régen volt már, de emlékeim szerint azért lett lényből varázslat, mert lényként egyszerűen túl erős volt (az altípusa miatt olcsóbbítani lehetett, nehezebb volt kánterelni, a kijátszáskori képessége újra kisüthető volt stb stb), és ugye ez egy nemgyakori lap, a funkciója miatt pedig nem lehetett belőle ritkát csinálni, magát a képességet pedig nem akartuk gyengíteni.

A kommunikációról pedig, képzeld el, hogy egy kieg 200 lapjából csak 50 külsős ötlet, bármelyiken bármit akarunk változtatni, megy az email / telefon stb a kitalálónak, hogy gond-e, ha ezt meg azt változtatunk rajta, ő visszaír hogy inkább így legyen stb.
 
Miklós,

Továbbra sem a lap képességének változása zavar, szóval ne szalmabábozz a csúszós lejtőn.
(Bár, a lap neve, színe és illusztrátora aligha játéktechnikai probléma.)
De mivel az amúgy is le lett írva, hogy a képesség változhat és oda max. javaslatot lehet tenni, nem értem, hogy a lap típusát miért kellett megváltoztatni. Ráadásul ennyire drasztikusan. Úgy alakíthattátok volna át, ahogy csak akarjátok. Csak arra kellett volna figyelni, hogy a neve és típusa maradjon (az, hogy nem lehet bufa, az egy játéktechnikai indok, elfogadom).

Senki nem várta el a folyamatos kommunikációt.
A kommunikáció totális hiánya viszont zavar. Mibe került volna az egyik versenyen megkérdezni erről, ha 1 db e-mailt megírni túl nagy munka?

Kár, hogy nincs még egy Kati nálatok, az ilyen jellegű feladatokra. :P

Üdv: Kyb
 
Múltkor egy hosszabb topik volt erről, hogy miért nem használunk több külsős lapötletet. Amióta HKK létezik, azóta igaz az is, hogy akinek a lapötlete úgy valósul meg, hogy nem vesz részt a tesztelésen, az nem mindig érti, miért kellett a lapjának megváltoznia a tesztelés során, hiszen az úgy volt jó, ahogy beadta. És akkor sok esetben ahelyett, hogy valakinek örömet szereztünk volna azzal, hogy a lapja megjelenik, csak frusztrációt okoztunk.

Ez a dolog hatványozottan volt igaz a védnöki program során is. Pedig a tesztlistán a védnöki lapoknál külön meg voltak jelölve azok a dolgok, amelyek a védnök külön kérései voltak, és lehetőség szerint el kellett kerülni azt, hogy megváltozzon, és erre kiemelt hangsúlyt (és elég sok extra munkaidőt) is fordítottunk. Még akkor is, ha a védnöki programban csak arra tettünk ígéretet, hogy "igyekszünk figyelembe venni a javaslatokat" a lap tesztelése során.

Azt, hogy a lap tesztelése során felmerülő változásokról minden egyes alkalommal konzultáljunk a lap kitalálójával, olyan kérés, amit sajnos lehetetlen teljesíteni. A HKK pontosan az a játék, amit nem egyetlen ember csinál, a legtöbb esetben minden egyes lap egy teljes csapat munkája. Az eredeti ötlet kitalálóját természetesen megilleti a kredit, de aki elvárja, hogy a lap az általa beadott formában jelenjen meg, mindenféle változás nélkül, az lehetetlen elvárást támaszt.

A tesztelésen való részvételt egyébként ne engedd el olyan könnyen, az is része volt a csomagnak!
 
Az utolso kereseddel kapcsolatban Zolinak irj pls.

Amugy a vednoki program sosem arrol szolt, hogy garantaltan "jar" neked az a lap, amit kitalaltal, 'csak' arrol, hogy igyekszunk az otleted szellemisegeben egy lapot kiadni - ez nem "a penzedert kapott pulover". Illetve a Vednoki program lenyege, hogy tamogatasoddal hozzajarulsz, hogy tobb szep uj kep keszulhessen a HKK-ban, ez maradektalanul megvalosult szerintem, koszonet erte.
 
Balázs,

jogos, a beküldött verziónál direkt figyeltem a karakterszámra, hogy nehogy amiatt változzon a lap. Valószínűleg egy beszélgetésre emlékeztem. Arra amikor veled személyesen egyeztettem le, hogy mi legyen az altípusa (féreg), mert te mondtad, hogy adjunk neki altípust. (Tök jó ötlet volt.) Szerintem itt merült fel a részleges counterelhetetlensége.
Tehát csak a: neve, színe, típusa, altípusa, illusztrátora változott meg teljesen. (Ezek amik elvileg a védnök által választhatóak. A ritkaságot nem is említem, mert eredetileg zénesnek javasoltam, hogy kijátszáskor saját magát is leszedhesse.)
De legalább a flavor megmaradt, a kép meg tényleg jó lett.
Ez az egész egyébként csakis azért zavar, mert, mint anno a "Bűbájos Moletta --> Bűbájos Gizella" védnökölt lapomnál, végrehajtottak 1 névváltoztatást, úgy hogy erről nem szóltak nekem. Pedig azt a lapot pl. kizárólag a neve alapján választottam ki.
Mondjuk nekem legalább nem írták el a nevem a védnökölésnél. Itt is csak annyi kellett volna, hogy valaki szól, h figyu a beadott verzió nem jó meg akarjuk változtatni. És akkor elmondtam volna, hogy oké _counteren kívül akármi_ lehet, ha megmondjátok a típust, kitalálok neki nevet. De senki nem küldött e-mailt, senki nem szólt.

Szóval bementem a boltba rendeltem egy piros pulóvert majd kaptam egy narancssárga harisnyát. De azért arra emlékezhettem volna, hogy nem írtam rá a rendelésre, hogy vízállót kérek.

Az aranyfokozatú védnökölés mellé beígért tesztelési részvételt simán elengedtem, a védnökölt lapok illusztrációját viszont szeretném megkapni, ha már azt azonnal alá kellett írnom, hogy nem használom fel őket.

Üdv: Kyb
 
Tenyleg csak a tortenelmi huseg kedveert (es mert hálásak vagyunk a védnököknek a támogatásukért):
en ezt kaptam Zolitol, mint őseredeti verzio (a tobbi vednokos lap-elkepzelessel egyutt érkezett):

" Genpőc [2]+(1), bufa szörny, 0/4, Horgony, rezisztencia, Semlegesítés: ritka vagy UR lap. Újrahasznosítás: 2. Hátrány: Kijátszásakor, és ha a gyűjtőbe kerül, mindenkinek a kezéből az asztalról és a gyűjtőből a semmibe kell dobnia egy ritka vagy UR lapját. „Olyan káros, mint amilyen aranyos, mégsem bántják.” "

Nincs countervedelem.

Az eredetileg a listara rakott verzioban (2 mana 1 nekron mar) raraktam 1-es counterdragitast, ami kesobb teszteles kereteben lekerult. Es meg sokat alakult valoban, ahogy a legtobb lap.
 
Furcsa... Első látásra nekem és egy "kezdő" játékosnak is az hiányzott róla, hogy nem lehet rá reagálni ritkával és Ur-el. Így az eredeti célját veszítette el. Kár érte.
 
Ha minden lap pontosan úgy jelenne meg, ahogy eredetileg kitalálja valaki, akkor semmi szükség nem lenne a tesztelésre

Egyébként pont a te lapodnál csak minimális változás volt. A szín megváltozott: a lapot Bufába raktad, mint ahogy általában mindenki a spoilernek szánt lapjait, ha ezen nem változtatnánk, akkor mostanra Bufa önálló szín lenne.
Ezenkívül a lapon annyit változtattunk, hogy lény helyett azonnali lett (de így is uazt tudja), ebből törvényszerűen következik, hogy a típusa, altípusa és részben a neve is változik.
Emellett én csak annyit látok a kezdeti "lapötletek"-et és a megjelent verziót összehasonlítva, hogy lekerült a részleges kánterelhetetlenség.

Szerintem jól jártál, a beadott lapok 90%-a ennél sokkal többet változik a tesztelés során. A lapötleted eredeti szándéka, szellemisége töretlenül megmaradt.
 
János,

én a Védnökölt (!) lapommal jártam így.
Egyes egyedül a flavor lett az amit kértem.
Minden más megváltozott: név, szín, típus, képesség, altípus, ik, illusztrátor (!). Utóbbi munkájával mondjuk elégedett vagyok, de ő nem is tehetett arról, h neki adták.
A lap képességével sem lenne baj (már azon kívül, hogy semmiképp sem akartam countert...), ha nem maradt volna le a legfontosabb: "nem lehet rá ritkával és ur-el reagálni."

Üdv: Kyb
 
Csak annyit tennek hozza, hogy az Elemi erok kezdeti tesztlistaja (ami mar igen sok lapot tartalmazott) 2017 szept-okt-ben keszult.
 
Csak az érdekessége miatt. A két ötlet, amit nekem tulajdonított a Kiadó, 2017. június végén (Kristálypók), és 2017. július végén (Rhatt fénylovagja) született, itt a fórumon. Tehát elvárás lenne a lapötletek kitalálóitól, hogy cca másfél, de min. bő egy évre előre tudjanak látni az időben.

Nem tisztem bírálni ezt a módszert, de talán lehetne kicsit hegeszteni rajta valamit...

Amúgy a póknak kb. annyi köze van az ötlethez képest, hogy repül, és 2 nekronért jön. A fénylovag nagyjából ugyanaz, a statjai és az ik-e változott.

Am természetesen megtisztelő a megemlékezés.
 
Es persze koszi Bubunak a valogato munkat!
 
Kulsos lapok az EE-ben (es kornyeken)

Gwendolen - Bege Miklós
Pura Vecz, a mester - Puravecz Péter
Genpőc trükkje - Pásztor Szabolcs
Blanka huncutsága - Várnai Péter
Bűzös csatorna - Ócsai László
Agrav, a ködbeveszett - Varga János
Ginny, a barátságos vérfarkas - Cseterics Zalán
Rhatt fénylovagja - Jancsár János
Komponensdémon - Bege Miklós
Ganüid proaktivátor - Bege Miklós
Orkantó, a pusztító - Bege Miklós
Őshangya kultivátor - Bege Miklós
Motyogó szellemork - Bege Miklós
Kristálypók - Jancsár János
Megjavított gépóriás - Bege Miklós
Megkövült kémbogár - Bege Miklós
Rughar könyvtára - Ragó Norbert
Emberevő óriás - Bege Miklós
Xenó inkubáció - Bege Miklós
Végső illúzió - Héthársi Áron
Bo'adhun csapás - Klujber Balázs

köszi mindenkinek!
 
Hát már egy ideje az. Nem érzem, hogy lenne részrehajlás a válogatás során, attól még, hogy volt tesztelőről van szó.
 
János +1 szerintem is! Nem is értem, hogy miért mindenki a fókuszra gondol, mintha a mai HKK-ban az olcsóbbítás érne a legtöbbet.
 
A boosterben talalhato lapocska alapjan 4 kulsos emberketol vannak lapotletek, hogy kitol mennyi azt nem tudom.
 
Direkt raktam ilyen hibákat mindegyik részbe... vártam ki veszi észre
De amúgy jogos, benéztem, de mindenki hibázik néha (korábbi részekben is volt egy-két hiba sajnos).
 
Ajándékozó csak fókuszba jó.


Majd csak figyelj! Szerintem ugy majus korul mar vagy tiltva lesz vagy nerfelve... es nem a fokusz miatt.
 
Ajándékozó csak fókuszba jó. Máshova behúzva iszonyat blank. És jobb lenne, ha nem húzná vissza magát, hogy egyért megszabadulva tőle kereshessem a nerfelt tápot.
 
Az ilyen 3-4 pontot kapott lapok helyett nem lehetne "töltelék" lapnak fórumos ötleteket betenni? Nem olyan használhatatlanok talán... Csak a gonosz jellemből 8 (!!!) ilyen lap van...


Valójában elég sok külsős ötlet került be! De persze egy lap sem készül 3-4 pontosnak, minden lap, amit kiadunk, a tesztelésen jó volt valahová. És természetesen nem lehet teljesen egyforma erősségű lapokat csinálni, mindig lesz gyengébb, és erősebb. Az a lap ami most 4 pontot kapott, mert van 20 nála erősebb lap a kiegben, lehet hogy 1 vagy 2 éve 8 pontot kapott volna. Ráadásul egy lapelemzés mindig egyvalakinek a szubjektív véleménye, más ugyanarra a lapra lehet, hogy 6 vagy 7 pontot adott volna – vagy akár később az író maga is, amikor valaki felfedezi, melyik pakliban működik jól az adott lap.
 
Ja, az durva lett volna.

Amúgy az elmeroncsolóra kíváncsi leszek milyen karriert fog befutni. Ebben nem volt meg az egyetértés (6ost adtam), messze nem olyan parák már az UR bűbájok, egyre több megoldás jön rá (pl az ostromgép is most), csak szar érzés játszani ellenük, ezért így marad meg a fejekben.

Kijátszva meg gyenge, védtelen, drága (persze ez csak az én véleményem, lehet sokkal jobb lesz, amennyire olvastam/tapasztaltam elég sokan jónak érzik).
 
Igényes cikk,köszönjük.
A sipka ezüst lap,Johann papa nem termeli.
 
Megerkezett a 3. resz, lehet kommentalgatni
 
...kicsit befejezetlennek érzem az elemzést...
 
Szerintem önmagában elég köd a tőrdecknek. Az elsővel keresed a másodikat, kirakod, mindkettőt kiforgatod, ha már van 3 tőröd, akkor 1 vp 2 zsz-ből nyertél. Ha meg nincs követőd, akkor 1 vp 2 zsz, ből 8-at tudsz sebezni. Én biztos kipróbálnám. Ködös deckbe viszont nem érzem.
 
 | 1 | 2 | 3 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.