Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Zén Legendái: Rémháború július 20.
Hatalom Kártyái – Varázsdimenzió június 15.
Zén Legendái: Manaszipoly május 25.
A pillanat képe
A seanchan hajók pusztulása
(Könyv esemény)
Küldd el képeslapként!
A másik kontinensről érkező seanchan előörs pusztulása Falme kikötőjében. A Rand al'Thor, a Mat által megfújt Valere kürtjével visszaidézett hajdani hősök és a Fény Gyermekei közösen űzik el a hódító sereget.
Nézz szét a galériában!
X. Kelet-Magyarországi HKK Találkozó: sok verseny, sok koncert
Zén bemutató – Rémháború
Varázsdimenzió paklibemutató: Sose halunk meg! (Egérút)
Legendás cél: 1000 lap
HKK tiltások és nerfek 2024 július

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Hatalom Kártyái verseny - 2024. augusztus 20., Debrecen 9.
Hatalom Kártyái verseny - 2024. augusztus 19., Debrecen 9.
Hatalom Kártyái verseny - 2024. augusztus 18., Debrecen 9.

A lista folytatása...
[HKK Piac] Gyakori / nem gyakori lapok (3218)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8179)
Varázsdimenzió paklibemutató: Sose halunk meg! (Egérút) (1)
[HKK Piac] Eladó gyűjtemény (9482)
[HKK Piac] Régi lapok (1524)
Lapötletek (64984)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Bíbor möszék
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
Sziasztok! A Nagyobb ködszilánk nerfje valamilyen normális szövegezéssel ki lesz rakva majd az oldalra?
https://beholder.hu/blog/hkk_tiltott_lapok

Erőforrás kb. bármi lehet, de gondolom arról van szó, hogy lapot húz az ember VAGY VP-t és SZK-t kap.

Ugyanehhez kapcsolódóan az új lila UR amíg nincs hivatalos FAQ leszedi saját magát?
Nyilván itt jobb, hogy csak 1 lap kell a kombóhoz, de jelentősen lassabban indul be, sérülékenyebb is, plusz azért fixebb az, ha az ellenfél semmit nem játszik ki, mint hogy nem lesz több húzásija. De ez is decens találat.
Lady Olivia + Dallam = 2 lap, 5 mana, nyertem.
Ez épp elég lesz ahhoz, hogy játsszák szerintem.
Nekem csak a régi illusztráció hiányzik.
Tehát ha van mondjuk az ellenfélnél egy húzó forrásra működő counter, ami miatt rosszul járnék és tudok róla, akkor dönthetek úgy, hogy a Zsebsárkány kikeresésekor nem mutatom meg és nem húzok lapot? Nyilván ez csak abban az esetben, ha amúgy bármilyen lapot keresetek a pakliból.
Sziasztok, szerintem az utolsó két Zénes kiegészítő nincs bent jól a pakliszerkesztőben:

ha a "Zén"-re keresek (nem az adott kiegre, hanem gyűjtőként) plusz mellé a színre és ÚN, akkor pl. Eleniosnál nem adja be a Teljes kiszipolyozást.
A krakoch-csal az volt a nagy para, hogy nemcsak szétütött mindent az őrposztban, de a tartalékot is ütötte, meg mellett egy megoldhatatlan háló is volt, tehát eljátszani se tudtál mellett.

Ezen nincs háló, és a tartalékban jól elvannak a lények tőle, cserébe láthatlan. Messze korrektebb, de erős ritka.
Most már végképp senki nem fog semmit kijátszani első körben. Kapsz egy ilyen Varázskudarcot és ki is kaptál nagyjából mind tempóban, mint lapelőnyben.
Köszönöm!
Termikek jellemző alapképessége (kijátszáskori letiltás) hogy hat olyan lapokra amiknek nem lehet elvenni a képességét illetve nem veszíthetik el?

Ez elveszi a képességet vagy csak nem fejt ki hatást?
Ha a manánál sikerült megoldani (zsz) akkor itt is sikerülni fog!Viccen kívül, a token lapok kvázi fél lapnak számítanak jelenleg is (ha az Animált ne lenne ilyen para már 3-4 lapnál, meg ha pl. a Gólem szilánk ne lenne instant lose a 2. körben ha nem költi el az ember minden vp-jét). Talán érdemes ebbe az irányba indulni.
Hol volt szó narancs lap rotációról?
Az Elvarázsolt béka hogy került bele a keltetős változatba? Alapból se játszanám sehova, de ide külön rossz 3 VP-ért lényt fogni és semmi más.
Egyébként jól sejtem az indexképből, hogy ebből lesz full art? Nem fog szarul kinézni
A krabber token is jó lehet néha bekérni az ellenfél körében, háló + 1 mana (1 zsz).
MÁJUSI EXES VERSENYEK

Az Excelsior Közös Tudat csoport szavazását lezárva kihirdetem az ehavi két formátumunkat: 1x1 lesz ennek a hónapnak a mottója, azaz egylapos verseny után egyszínűt tartunk, utóbbira szavaztak legtöbben.

Mindkét verseny Új Nemzedék, és playoff lebonyolítású. A 29-i versenyen már használhatóak lesznek az új Zénes lapok szokás szerint!

Mindkét versenyen él a kezdő kedvezmény: ha kezdő státuszú versenyző vagy, és idén eddig legfeljebb egyszer voltál nálunk játszani, a nevezési díj csupán 1.000 Ft.

JÚNIUSI TEASER

A következő hónapban várhatóan 12-én és 26-án tartunk majd versenyeket. Az első verseny várhatóan egy Hatalom korlátozása + Zén verseny lesz, a második pedig egy sima Hagyi playoff verseny, már a Varázsdimenzió lapjaival.
Továbbra is max 1 ritkát lehet bontani egy Zénből normál körülmények között?

Ha igen, egyre izmosabb kihívás legyűjteni egy teljes szettet, 3x3 ritkával.
Rendben, elfogadható.
Nagyon köszönjük a versenyt, szerintem a viszonylag bonyolult kiírás és hosszúság ellenére kifejezetten korrekt és hatékonyan sikerült lebonyolítani a dolgokat.

Eléggé szkeptikus voltam a LV-vel kapcsolatban és még most is kicsit bonyolultnak tartom, de szívesen teperek majd jövőre is hogy bejussak

Egyetlen kérdés: ezért miért nem jár HSZ pont? Magáért a Nemzetiért is szokott járni és gyakorlatilag ugyanolyan státuszú verseny.
- Számomra túl adminisztratív a játék, ennek legjobb példái a J-s képességek. Ha jól emlékszem, ez azért lett bevezetve, hogy ne kelljen mindent kötelezően megkánterelni, a leszedések is érvényesülhessenek. De nagyon bonyolítja a játékot. Én szívesebben látnék valami olyan kijátszáskori képességtípust, ami nem jön létre rögtön, hanem az ellenfélnek van még egy cselekvése. Utána viszont (ha még játékban van a lap, van képessége, legit dolgot csinál, stb) kötelezően létrejön ez a képesség. Csak ötletelek, de ha vahogy vissza lehetne venni az adminisztrációból az szuper lenne!


A te ötleted miért lenne kevésbé adminisztratív? Mivel van vagy legalább "ha" a kivételeid között, szerintem te is érzed, mennyire rossz irány ez a gondolat.
Köszi!
Remélem sima hagyi lesz, mert ha még egy draft is lesz + 3 draft kör + 3 hagyi kör és ez az egész eleve 11-kor kezdődhet leghamarabb a fórum miatt, akkor 7-8 mire vége a versenynek. Ezért kérdeztem rá én is a másik topicban.
Sziasztok, megszületett a második április versenyünk végső dátuma, ami ezúttal rendhagyó módon KEDDRE kerül, április 23-án várunk titeket az Exben.

A formátumot nem bonyolítottuk, sima hagyományos (Új Nemzedék) lesz, playoff lebonyolításban. A teljes versenykiírás várhatóan holnapra frissült itt: https://www.beholder.hu/?m=hkk&cikk=33913

A versenyen 2 UR lesz nyerhető, Halálosztó és Káoszplazma!

Ezúttal is lesz akciós nevezési díj: amennyiben kezdő játékos vagy és idén eddig legfeljebb egyszer voltál nálunk versenyezni, 1.500 Ft helyett kereken 1.000 Ft-ért nevezhetsz a versenyre.

Ott tali!
Bocsánat, ha már le volt írva valahol, de most április 20-án, a fórum után profiban egy teljesen alap ÚN hagyi verseny lesz? Ha igen, ennek lesz majd egy külön versenye adminban, hogy be lehessen küldeni paklilistát?
Ne feledjétek, most szerdán várunk mindenkit az Ex Klubban, aki az április Behós verseny amatőr kategóriájára szeretne tesztelni, vagy csak egy jó kis Veszélyes faj formátum keretében szeretné kedvenc fajos pakliját kipróbálni.

Teljes versenykiírás itt: https://www.beholder.hu/?m=hkk&cikk=33912

Kezdőktől profikig mindenkit szívesen látunk!
Kedves kezdők, amatőrök és kalandos kedvű profi játékosok!

Rendhagyó módon már most kihirdetésre kerül az első áprilisi versenyidőpont, mivel ez már jövő szerdán, ÁPRILIS 3-ÁN esedékes lesz (hogy a One Piece versenyekkel megszűnjön az ütközés).

A formátum az április Behós amatőr kategóriájára készülve VESZÉLYES FAJ lesz (Új Nemzedék) és az Exben szokásos playoff lebonyolításban, melynek a lényege a képen is olvasható. A versenyen az UR az Ősi nekronmágia lesz.

Nevezési díj: 1.500 Ft, azonban most készülünk egy extra "jegytípussal": páros nevezési díj 2.000 Ft-ért!

A páros jegy 2 főre szól, amennyiben mindketten előneveztek a verseny előtti nap éjfélig Facebookon, e-mailben vagy Messengeren a versenyre, mindketten kezdő és/vagy amatőr játékosok vagytok és egyikőtök idén maximum 1-szer járt nálunk versenyen. Reméljük, ez kedvet hoz többeknek kipróbálni az Exes versenyt!

A versenyen már használhatóak lesznek az új Alfás lapok valamint a frissen ÚN-né vált Szökőkút is.
Az áprilisi második verseny várhatóan 17-én kerül megrendezésre, formátum később.
Várunk mindenkit!
Irigylem most és általában is az optimizmusodat.
Erre a versenyre szerinted lehet érdemben készülni?
A válasz nyilván igen, de ennyire megbonyolított formátummal én nem hiszem, hogy az előzetes készülés haszna élőben is ki fog jönni.

Szerintem egy draftot letolni önmagában eléggé fárasztó és gondolkodós (nem véletlen ritka az, hogy dupla versenyes vidéki helyszíneken sincs draft + más komoly verseny egy nap) de utána még megnyomni egy olyan hagyit, ahol 3 különböző dekkel kell játszani, meg van tiltogatás is ... ja, és akkor még a plusz:

Még egy csavar: az utolsó 3 kör formátumáról - hagyományos, vagy tiltott mágia - a 24 résztvevő fog dönteni, a részvételi szándék jelzésével együtt, április első napjaiban, szavazással.

Tehát ha nagyon készülni akarsz a második 3 fordulóra, arra kb. 2 heted lesz, sok sikert hozzá.
Nagyon megnyugtató hír köszönjük.
A téli kiegtől vissza fogunk térni a CsV és korábbi CM keveréshez?

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.