Vissza a Főoldalra
 
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett

Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Hatalom Kátyái - Tükördimenzió november 23.
HKK - Zén Legendái: Clerebald gyűjteménye szeptember 21.
A pillanat képe
Direkt kontaktus
(Túlélők Földje varázslat)
Küldd el képeslapként!
A pszi fontos eleme a Túlélők Földje világának. Talán a leghíresebb pszi-forma, amire eddig kalandozó valaha képes volt, az a Direkt kontaktus. A képesség egyébként rövid koncentrálás árán az ellenfél pszi energiának elszívására való.
Nézz szét a galériában!
Befizetési akció 2019.11.18. - 2019.11.29.
Tiltott lapok változása - 2019. december 1-től
Szabályváltozások - 2019. november 14.
Argum City közös promóciója más játékainkkal
Tükördimenzió - bemutató verseny

A lista folytatása...
Aukciós statisztika
Túlélők Földje - Nyomtérkép az utolsó 32 játékhét nyomaiból
Az utolsó Aukciós Napon történtek
Hatalom Kártyái - Lezajlott versenyek

A lista folytatása...
Remetelak - új HKK bolt Vácon (32)
Argum City közös promóciója más játékainkkal (25)
Tiltott lapok változása - 2019. december 1-től (42)
Tükördimenzió - bemutató verseny (7)
Tükördimenzió bemutató – 1. rész (423)
[HKK Piac] Lapokat keresek (28198)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:Utoljára ezt küldték:
Az elfekről általában
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Pókerjáték
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
Ajánlott böngésző, felbontás:
Internet Explorer, 1024x768
 
Csak hogy pontosítsuk az információkat:
Először is nagyon örülünk a váci bolt megnyitásának, minden lehetséges módon támogatjuk őket, a cikket is ezért raktuk ki, és nagyon reméljük, hogy ennek köszönhetően a HKK-t még többen fogják megismerni, ezért pedig nagyon hálásak vagyunk!
És épp ezért nekünk a legkellemetlenebb, hogy pont a legelső versenyt nem tudjuk támogatni. A probléma az, hogy a verseny időpontját csak a rendezés előtt 2 héttel tudtuk meg, és addigra már az adott időpontra ki volt tűzve egy kiemelt vidéki verseny. A versenyszabályok a versenyszervezők és a versenyzők érdekeit is szolgálják. A kiemelt versenyek rendszerét hosszas egyeztetés után alakítottuk ki, és az egyik legesszenciálisabb pont volt, hogy akkor ne legyen verseny, még Bp-en sem, különben az egészből nem lesz semmi.
Épp ezért javasoljuk mindenkinek, hogy ha versenyt akar szervezni, egyrészt nézze át a versenyszervezőnknek szóló cikket, nagyon fontos pont az, hogy 1 hónappal korábban le kell adni a versenykiírást! Másrészt ellenőrizze a versenynaptárat, hogy ne legyen ütközés. A kiemelt versenyek rendszere éppcsak elindult, fontos, hogy a vidéki versenyszervezők tiszteletben tartsák egymást, a játékosok pedig lehetőséget kapjanak arra, hogy minden versenyre elmenjenek.
Ha egy időpont nem megfelelő – akár azért, mert van akkor már kiemelt verseny, vagy a közelben bármilyen verseny, vagy nincs hely, stb akkor még mindig lehet megoldás, hogy keresünk a naptárban egy másik időpontot. Mondjuk lehet, hogy már nincs messze az idő, amikor olyan sokan HKK-znak, hogy egy időpontban különböző helyszíneken is teltházas versenyek futhatnak De addig is, amíg ez a pillanat elérkezik, kérek szépen minden versenyszervezőt, hogy először velünk egyeztesse mindig a tervezett időpontot!
A jelenlegi szabályok szerint használhatod. Játékegyensúlyi probléma ebből biztos nem lesz, de ezen versenytípusok szellemisége miatt lehet, hogy indokolt lenne a tiltás, igazándiból a lap utolsó mondata is erre szolgált eredetileg.
Szerintem ne bosszankodj ennyire azon, hogy lemaradtál a béta tesztről, ennyi idegeskedést tényleg nem ér a dolog! Amúgy is zárjuk a héten. Utána hamarosan kipróbálhatod a játékot élesben, ha akarod. Lesz egy nagyon részletes wikipédia is a játékról, tehát elvileg még infóban sem lesz hiány. Természetesen szívesen látjuk a véleményedet a játékról, ha kipróbáltad!
A béta tesz a jövő héten ér véget, utána kell még valamennyi idő, hogy minden felmerült hibát javítsunk, az éles utána indul (kb. másfél-2 hét).

Az Argum gólemet úgy tudod megszerezni, ha játszol a játékkal, a konkrét részleteket kiírjuk induláskor!

Adam: elvlieg küldtünk mindenkinek emailt, amikor elindult a béta, de elképzelhető, hogy volt, akinek a spamban landolt. Aki utólag írt még, a bétába beraktunk mindenkit egyébként.
A béta tesztelés már nem tart sokáig, kb. 1 hét múlva lezártjuk, ezért újabb béta teszterek már ne jelentkezzenek. A béta teszt után javitjuk a még felgyűlt hibákat, és indul az éles játék, ott találkozunk
"Én nem kaptam meghívót a bétára, csak a beholder hírleveleket kaptam hetente."

Ird meg a mail cimedet az argumcity kukac beholder pont hu -ra, és adunk meghivót.

colby: nem tudom mi lehet a gond, a többieknek működik már, kérlek irj te is emailt, és utánanézek, lehet el van irva az email cimed.

illetve most csinálunk egy discord csatornát, ott is tudsz irni és megnézem, mi a gond
https://discord.gg/yhc3jQ
Továbbítom Zolinak, köszi, hogy szóltál!
Kérlek próbáld meg most, elvileg már mennie kell!
Reg ablak nem értesített a sikeres regisztrációrol.. ezért rányomtam mégegyszer ekkor már szólt h ez a mail cím használatban van.


Látom, mi a hiba, néha, ha regisztrál valaki, ott marad a regisztrációs képernyőn, nem ugrik tovább. A regisztráció azonban ilyenkor is megtörtént, a jelszóval, amit megadtál, be tudsz lépni!
Az utolsó blog bejegyzésről nem küldtünk már mailt, mivel a béta indulásról úgyis ment ugyanazoknak az embereknek.

A regisztrációval kapcsolatban tudnom kellene, melyik emailről van szó, hogy utána tudjak nézni, ehhez kérlek írd meg emailben, ki vagy, melyik emailről van szó!
Az emailben, és a hírben is leírtam, hogy ios verzió nincs még... A játékot PC-re optimalizáltuk, de androidról is játszható. iosról egyelőre nem.
A bétába azokat szeretnénk csak meghívni, akik nyomon követték a játék fejlesztését, és van már valami fogalmuk arról, mi is ez az egész. Ajánlási rendszer egyelőre még nincs, és úgy gondoltuk, rögtön a legelején még nincs is szükség rá, volt ezer fontosabb dolog, de rajta van egyébként a fejlesztendő dolgok listáján.
Ezt még ott rögtön pontosítottuk is úgy, ahogy Balázs mondja, hogyha 2 100%-kos van.

De nem igazán szerencsés amúgy, ha a verseny győztesét Bucholtz dönti el, épp ezért szoktunk az utolsó körben az 1. asztalon hosszabbítást adni. Most is így volt, de ha a játékosok egyszerre lövik 0-ra egymást, azzal nem nagyon lehet mit kezdeni, az tényleg döntetlen
Korrigáltuk a dolgot, köszi, hogy jelezted!
Az alfa teszt már egy hónapja meg, a játéknak nagyon sok aspektusa van, és ez rengeteg javítást, finomítást, tökéletesítést igényel, sokkal többet, mint eredetileg gondoltuk! A jó hír viszont, hogy akik most játszanak, azoknak tetszik a játék, tolják ezerrel. Szóval még egy pici türelmet kérünk! A béta tesztet szeptemberre ígértük, reméljük, azt sikerül betartani, ha nem is a hónap elején.
Az Elemi erőknél, az idézéssel megváltozott a fix költség szabálya.

Korábban nemcsak a ? és X költségű lapok voltak változó költségűek, hanem minden, aminek ugyan fix szám volt a sarkába írva, de a szövege ezt módosította.

Az Elemi erőkkel ezt megszüntettük, aminek fix szám van a bal felső sarkában, az fix idézési költségű, lényegtelen, hogy az alap idézési költsége ettől eltérő lesz idézés vagy más miatt.

Ez a szabályváltozás egyúttal azt is magával hozza, hogy ezek a lapok a játékban is fix idézési költségűnek számítanak, nem kell emlékezni, mennyiért raktad ki, használtad-e az idézést stb, a játékban annyi az alap költsége, amennyi rá van írva. A korábbi szabályban is volt logika, de ez sokkal egyszerűbb, nem kell a lapok szövegét silabizálni, hogy ennek most fel kell jegyezni, hogy mennyiért raktuk ki, vagy sem.

Épp elég az, hogy az X-es és ?-es lapokra kockákat kell pakolni, de ott általában más funkciója is van a változóknak, amiért jegyezni kell őkt.

(ez a hivatalos verzió, már Jánossal és Balázzsal is egyeztettük)
Tényleg az a gond most, hogy egy ésszerű döntésen nem ültünk 1 hónapot, hanem 1 nap alatt meghoztunk? Ez márcsak azért is szükséges volt, mert nyakunkon a nemzeti, nem lett volna jó az utolsó pillanatban változtatni.
A játék elég bonyolult ahhoz, hogy néha egy lapból ne az jöjjön ki, ami volt vele az eredeti szándék, ez van Ahogy János nagyon jól össze is szedte a lapokat, azért lesznek olyan paklik, ahová jó lesz, ha a Sokszínűségben csak kérészélete volt is.
A lapot én csak akkor temetném ha fél év múlva se lesz benne semmiben.
Néha logikus döntések összesége logikátlan következtetésekhez, döntésekhez vezet, ez a hátránya egy olyan kellően összetett rendszernek, mint a HKK

Jelenleg van egy szabályunk a Kódexben (91.3.1.), ami egyértelműen meghatározza, mi a hátrány. A 2001 előtti lapokon az, ami hátrányos a kijátszóra nézve, a 2001 vagy későbbi lapokon csak az, amire rá van írva, hátrány.

Nem tudom, ez a 2001-es vízválasztó honnan jött, néha szoktam találni lapokat, amik később lettek kiadva, mégis, teljesen egyértelmű, hogy hátrányuk van, annak ellenére, hogy az nincs kiemelve. A fenti szabály leegyszerűsíti a döntést. Viszont előfordulhat, hogy ilyen illogikus dolgok jönnek ki belőle, mint pl. egyik lapon hátrány az, hogy nem használhatsz mellette követőt, a másikon pedig nem, mert 2006-ban jelent meg és mégsincs rajta ez a kulccsszó.

Ebben a konkrét esetben én azt mondanám, van 2 lapunk, a Sokszínűség és a Zarknod bilincse, aminek teljesen egyértelmű, hogy hátránya van. Mindkettő 2006-ban jelent meg, tehát akkor még egyértelműen adogattunk ki olyan lapokat, ahol a hátrány fogalma nem volt eléggé kikristályosodva. Egyik megoldás, hogy a fenti szabályban átirjuk a 2001-et 2007-re, de akkor az nem oldja meg pl. a Hatalom korlátozását, szóval FAQ mindenképp kelleni fog.

A manaapadással kapcsolatban, ez az egész döntés pusztán elemi logikára és a HKK szabályaira épült. A lapoknak alapvetően úgy kell működniük, ahogy le vannak írva, hacsak nincs valami teljesen bróken kombó, ami miatt meg kell őket FAQ-zni. Értem, hogy van aki örülne neki, aki szeretné, ha másképp működik, de a szabályok szerint csak ez jöhet ki belőle.

Arról, hogy a vita során mi az, ami megengedhető, én itt egy dolgot zárnék ki mindenképpen, a nyomdafestéket nem tűrő stílust (ld baldav posztjaiban az MI által generált badword filtert
HAHAHAHAH

Sármanó
A fekete sereg
A galetkik védelmezője
Az újjáéledés tornya


Csak az első 4-et néztem meg, de mind alapos mellétrafálás. Ezek állandóan működő képességek, de a működésükhöz meg kell hozni egy döntést. Ezeknek kb. annyi közük van ahhoz, hogy a narancs lapnak van egy kijátszáskori képessége és mellette valamilyen állandóan működő képessége, mint a lakodalmasnak a slágerlistához.

De keresgélj tovább nyugodtan, ha sikerül találnod olyan lapképességet, ami egy mondatban van írva, és az egyik felét ki lehet kapcsolni úgy, hogy a másik tovább működik, akkor már lőttél is valamit (jó eséllyel egy régi lapot, ami rosszul van fogalmazva). úgyhogy sok szerencsét
Fec: Próbálok segíteni a Manaapadás FAQ megértésében. Amikor egy narancs lap a játék elején beállítja az ÉP-det egy adott értékre, az egy egyszeri hatás, a játék elején. Ha nem engedi, hogy a max. VP-d megváltozzon bármilyen irányba, az pedig egy folyamatos hatás. Egy mondat az mindig egy hatás, nem lehet szétválasztani, hogy ez egy félig egyszeri, félig pedig állandó hatás. Ha a Manaapadás szövege így szólna:
"Minden játékos 8 max vp-ről kezd. A játékosok max. vp-je a játék során nem változhat."
Akkor a lap úgy működne, ahogy szeretnéd, de nem ez van rajta. Olvasd el, hasonlítsd össze a fenti mondattal, és látni fogod, mi a különbség.

Katu: ahogy János írja, és a FAQ is mondja ez egy speciális lap. Nem azt mondtuk, hogy Pura Vecz egy másoló lap, hanem azt, hogy a képessége másol (egy varázslatot). A blokkolás csak a lap kézből kijátszásakor működik, még másoláskor sem, és persze az ilyen speciális típusú másolásnál sem.
Általában kb. 4-6 ember van, aki az első nap annyira elúszik, hogy a második napra már el sem jön. Emiatt én nem változtatnék a rendszeren. Ezzel az erővel a normál versenyen is lehetne azon pörögni, hogy ne menjen el senki a vége előtt. Ha valaki úgy érzi, nincs esélye, más programja is lenne, az hadd menjen.

Az, hogy a 3. napon ne legyen párhuzamosan vigaszdraft: a továbbjutóknak ez egyértelműen növelné a komfortérzetét. Viszont akik kiestek, vagy esetleg be sem jutottak, azoknak nagyon jó, hogy van ilyen lehetőség, és közben még a top16-nak is tudnak szurkolni, részesei az eseménynek.

Az is valószínűleg megoldható lenne, amit itt valaki említett, hogy a nemzeti mellett párhuzamos események, minden külön tágas, kényelmes légkondicionált teremben egy konferenciaközpontban, dedikált bírókkal, kivetítőkkel stb. És nagyon bízom benne, hogy előbb-utóbb el fog jönni az idő, amikor ennek az előfeltétele is teljesül (játékosszám és bevétel a jelenlegi háromszorosára nő).
Egyelőre engedélyezés alatt van, nem volt vele különösebb probléma. IOS verzió lehet mégis lesz, many thx to Erynome
Épp ezt próbálom magyarázni (abszolút jóindulattal és segítő szándékkal, úgyhogy János légyszi ne haragudj rám!), hogy az teljesen valószínűtlen, hogy 2 ember pont egyszerre dönti el, hogy 3 hét múlva egy adott időpontban ő akar versenyt szervezni. Mindig lesz egy sorrend, én mondjuk ma döntök úgy, hogy 1 hónap múlva versenyt akarok, és akkor lefoglalom. Neked ez 2 héttel később jut eszedbe, akkor ránézel a naptárra, mi a szabad időpont, és az alapján döntesz. Mi a gond azzal, hogy a kéréseket, az időpont foglalásokat a beérkezés sorrendjében teljesítjük? A világon minden így működik, az orvosi időpontkérések, a fodrász bejelentkezés, minden. Az, amikor több ember egyszerre, egyidőben pályázik,és valamiféle bizottság dönt, az olyan esetekben szükséges, amikor nincs annyi valamennyiből, amennyi pályázó, de erről szó sincs a mi esetünkben. 12 hónap van, és minden évben, szóval jut bőven mindenkinek

A konkrét eset, amit te irsz, nem fog előfordulni egyébként, pont azért, mert a kiemelt versenyek lehetőség szerint jóval korábban ki lesznek már írva, mint a regular versenyek. Azokat egyszerűen majd olyan időpontra kell tenni, amikor nincs kiemelt verseny. Egy hónapban 8-9 nap van, ami hétvégén van, ebből 1 db fog csak kiesni, a többiből azért csak sikerül választani...
Ennek van egy pofonegyszerű módja, itt egy topikot (akár ezt is) használhatják a versenyszervezők, hogy egymással egyeztessenek (ha ezt valóban szükségesnek látjátok). Vagy amit Krisztián ír
érdemes lenne egy konkrét határidőt meghatározni, hogy: "2020 első félévére kiemelt versenyre jelentkezni lehet december 5 és 20. között". Majd miután beérkezett az összes jelentkezés, utána célszerű "elbírálni". És akkor dec. 20-ig tényleg nem beszélni senkivel semmit. Ennek így most tényleg volt egy olyan látszata kifelé, hogy "aki kapja, marja"
.

Ezzel 2 probléma van. A januári verseny az utolsó pillanatban dőlne el (ha lenne egyáltalán) és 10 versenyszervezőből 7 nem jelentkezne az adott időben. az, hogy 1 versenyszervező csak 1 hónapot foglalhat, garantálja, hogy nem lesz "aki kapja, marja"
Nem véletlenül írtam, hogy ez pontosan olyan, mint a normál versenyidőpontok foglalása, vagy akár a mozijegy foglalás, vagy akár a naptárad használata. Nincs semmi különbség. Jövő szombaton ráérsz? Várj, megnézem a naptáram. Ja, nem, legyen akkor vasárnap. Semmi rejtettség vagy átláthatatlanság nincs benne.

Egy év 365 napból áll, eléggé valószínűtlen, hogy több versenyszervező mind pont ugyanazon a napon akarja eldönteni, hogy mikor szervezze a versenyét, és emiatt ütközés legyen. Akár már most foglalhatod a jövő évi időpontodat, nem fog ütközni senkivel!

Betervezem a szeptemberi versenyemet, ahogyan Te írtad, "hónapokkal korábban". Majd megjelenik a semmiből egy infó, hogy aznap nem tarthatok versenyt, mert valahol aznap kiemelt verseny lesz.


Ha ez a versenyterv nem csak egy kósza gondolat, akkor érdemes beküldeni nekünk, és kirakjuk a versenynaptárba. Ez nemcsak a kiemelt versenyekre igaz, minden versenyre! Egy adott régióban egy napon csak egy versenyt támogattunk EDDIG is! Hiába találtad te ki már márciusban, hogy augusztus 10-én versenyt akarsz tartani, ha senkinek nem szóltál róla, és más akkorra tervezett egy versenyt a környékre, és ő megírta, is kiraktuk, akkor így jártál.

Meg mi az, hogy januárra meg februárra egyeztessek időpontot??? Hogyan?


Ööö... ha ránézel a versenynaptárunkra, 1 évre előre megvan már minden Behós versenyidőpont. De igaz ez kb. mindenféle rendezvényre, kiállításra. Az oké hogy a családdal eldönthetitek, hogy a hétvégén kirándultok egyet, de egy rendezvénynél illik a lehető leghamarabb kirakni az időpontot, hogy az emberek be tudják tervezni. Sőt! Ha jó előre megvan az időpont, azzal még a résztvevők számát is növelheted, mert nem fognak akkorra más programot tervezni, ha csak 2 héttel korábban rakod ki, akkor viszont baromi nehéz úgy belőni, hogy senki másnak ne legyen akkor programja.

Egyébként pontosan ez az, amiért a versenyszervezőknek a versenytámogatás kezdete óta hiába könyörgünk, hogy min. 1 hónappal korábban adják le a versenyeiket, sokan az utolsó pillanatban, néha 1 héttel előtte írnak, és csodálkoznak, hogy nem mentek el elegen!

Most legalább a kiemelt versenynél kénytelenek lesznek normális idővel előtte kiírni. Ha van törzsközönséged, akkor érdemes 6 héttel meg 4 héttel előtte is dobni nekik egy emailt, hogy ne felejtsétek el, verseny! Pont a kiemelt verseny az, amit nem feltétlenül Ubulhoz kell igazítani, akinek 3 nappal előbb dől el, hogy leugrik-e a Balatonra, és akkor miatta inkább 1 héttel később legyen... Erre ugyanis elvárunk mindenkit, Budapestről és más városokból is, velük úgyse fogsz tudni minddel egyeztetni, a legtöbb, amit tehetsz, hogy minél előbb megadod az időpontot.

Tehát ez a NORMÁLIS, hogy több hónappal előre megvan az időpont...
Mivel most indult az egész, a következő 2-3 hónap gyorsan betelt, de nézzünk egy példát, hosszabb távon hogy fog ez működni. Írsz egy mailt, hogy szeretnél kiemelt versenyt. Visszaírunk, hogy ok, csinálhatod, melyik hónap legyen, november, december esetleg később. Kiválasztod a hónapot, mondjuk január, visszaírsz, akkor a januárt lefoglaljuk neked. Ezután megnézed a saját naptáradat, megnézed a versenynaptárat, hogy ne legyen ütközés, egyeztetsz esetleg a saját törzsversenyzői köröddel, és véglegesíted a napot. Aki közben jelentkezik, annak már azt mondjuk, hogy január foglalt.

Nem komplikáltabbnak ez sem az eddigi versenyszervezéseknél, de még egy mozijegyes foglalásnál sem. Az egyetlen különbség, hogy nem pár héttel előtte kell kitalálni, hanem hónapokkal korábban.

Kár lenne ezt ennél jobban megbonyolítani. A lefixált időpontok már most is látszanak a weboldalon, a versenyek listában, most azt folyamatosan kiírni, frissíteni, hogy januárra és márciusra épp egyeztetünk már valakivel időpontot, egyszerűbb ezt megírni annak, aki egy adott hónapra jelentkezik.
Először is, örülök, hogy ilyen lelkesedéssel üdvözlöd az új kezdeményezést!

Tárgyalás = jelentkezel, és ha úgy gondoljuk, alkalmas vagy kiemelt verseny szervezésére, egyeztetünk egy időpontot, ami még jó, és lefoglaljuk számára. Ha arra gondoltál, hogy itt valamiféle versenytárgyalás lesz, ahol egy adott időpontban rangsoroljuk és kiértékeljük a beérkezett pályázatokat, és így döntjük el, hogy a következő félévben hol lesznek versenyek, akkor elnézést, de csalódást kell, hogy okozzunk.

A kiemelt versenyek rendszeréről egyébként 9 nappal ezelőtt írtam, akit igazán felvillanyozott a projekt, az röviddel utána írt is. Fel sem merült bennem, hogy a kiirást követően hetekig nem fogunk semmit sem csinálni, csak jöjjenek a jelentkezések. De te sem maradtál le semmiről, a lehetőség megvan, csak ez nem az a rendszer, ahol írsz, hogy a jövő hét végén kiemelt versenyt akarsz tartani, és akkor az úgy is lesz. Jó eséllyel az időpontot már hónapokkal korábban le kell foglalnod.

Itt hívom fel a figyelmet arra, hogy kvázi kiemelt vidéki verseny már eddig is volt, csak nem így hívták, ezek a Nyugat Mo-i és a Kelet Mo-i találkozók, ezek már eleve komolyabb díjazást kapnak. Az előbbi időpontja sajnos már túl közel volt az induláshoz, és időben átfedésben volt más versennyel is, ezért ezt már az utolsó pillanatban nem lehetett kiemelt versennyé minősíteni, de a másikat igen. Ez nektek, mint játékosoknak annyit fog jelenteni, hogy az adott versenyen több díjat kaphattok.

A versenyszervezők megbízhatóságáról, én őszintén remélem, hogy ez a kezdeményezés nem fog a versenyszervezők egymással való vetélkedéséhez vezetni! Természetesen csak általunk megbízhatónak ítélet, régi, tapasztalt ember rendezhet ilyen versenyt, a debreceni versenyről az utolsó eredményt / fotót időben kaptuk meg, mint ahogy a korábbiak legtöbbjét is, ha egy hiba alapján valakit átraknánk a megbízhatatlan kategóriába, nem lenne már versenyszervezőnk. De természetesen a megbízható státuszt el lehet veszíteni, ha többször előfordul a leadással / eredményekkel.

Most egyébként "tört" félév van, eleve max. 3 ilyen versenyre számítottunk (a K-Moi extra lett), nyilván nem fog tudni már mindenki idén csinálni, jövő félévre kialakul már ez, lesz lehetősége mindenkinek, nem maradsz le semmiről. Mindenestre, aki szeretne ilyet rendezni, javaslom, mihamarabb lépjen Zolival kapcsolatba, és egyeztessen időpontot! Az októberről egyébként szerintem már foglalt sajnos
Azért azt, hogy a karaktered a ryukun van, vagy máshol, csak tudod Ennél más dolgokat szerintem sokkal könnyebb benézni. A jokonbia egy teleportálás egyébként, nem mozgás, nagyon más a kettő minden szempontból. Az FUSZ-t, ha lesz rá időm kibővítem majd! Egyelőre még a talin felírt többi dolognak, és az élet földjének nagyobb a prioritása.
Az FUSZ nagyon munkaigényes volt, ez a mászásos bővítés is, szóval ez kb. csak azon múlik, mikor lesz 2 összefüggő napom amikor nincs más dolgom, de elvben igen, meg lehet csinálni.

Sáfrányporra nincs korlátozás, csak a hir posztoláskor elírtuk, már javitva lett azóta. Azt, hogy a szelencézéssel kell-e kezdeni valamit, megint egy más történet.

A jokonbia full bugos, ezt írtam korábban is, ezért kellett letiltani. A ryukut most be tudtam rakni, hogy ne legyen vele probléma, arról is lehet szó, hogy a KF szárazföldjén működjön, ha bárhol szabadon használhatóvá akarjuk tenni, akkor gyakorlatilag újra kell írni az egész programját (l. első pont).

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2019
1680 Budapest, Pf. 4 | E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.