Vissza a Főoldalra
 
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Hatalom Kártyái

Mikor lenne a legjobb a jövő évi Nemzetit tartani, melyik hónapban tudod legkönnyebben a péntek-szombat-vasárnap trióra szabaddá tenni magad?

1.) Az augusztus a legjobb.
2.) Legyen inkább szeptember.
3.) Legyen inkább október. (Október 23. péntekre esik.)
4.) Mindegyiket egyformán könnyen vagy nehezen tudom megoldani.
5.) Nem szoktam a HKK Nemzetire kijutni.

(A szavazáshoz be kell jelentkezned!)
További szavazások...
Fórum a témához...
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett

Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
HKK - Zén Legendái: Clerebald gyűjteménye szeptember 21.
HKK - Zén Legendái: Az istenek csarnoka július 20.
A pillanat képe
Direkt kontaktus
(Túlélők Földje varázslat)
Küldd el képeslapként!
A pszi fontos eleme a Túlélők Földje világának. Talán a leghíresebb pszi-forma, amire eddig kalandozó valaha képes volt, az a Direkt kontaktus. A képesség egyébként rövid koncentrálás árán az ellenfél pszi energiának elszívására való.
Nézz szét a galériában!
2019. szeptember 21. HKK versenybeszámoló
Clerebald gyűjteménye - lapelemzés
Argum City béta teszt
Clerebald gyűjteménye – Beharangozó
Előrendelhető a legújabb Zén Legendái minikiegészítő Clerebald gyűjteménye!

A lista folytatása...
Hatalom Kártyái - Lezajlott versenyek
Hatalom Kártyái verseny - 2019. szeptember 13., Dungeon
Hatalom Kártyái verseny - 2019. szeptember 6., Dungeon
Hatalom Kártyái verseny - 2019. szeptember 20., Dungeon

A lista folytatása...
[HKK Piac] Régi lapok (1390)
2019. szept. 21. HKK versenybeszámoló (11)
[HKK Piac] Lapokat keresek (28173)
Hagyományos verseny - 2019. szeptember 21. (32)
Clerebald gyűjteménye - lapelemzés (1)
[HKK Piac] Gyakori / nem gyakori lapok (3167)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:Utoljára ezt küldték:
Az elfekről általában
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Pókerjáték
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
Ajánlott böngésző, felbontás:
Internet Explorer, 1024x768
 
Mivel nem ő lett a ritka, ezért nem variáltunk a sorrenden. Érezhetően egyre erősebb képességei vannak, ahogy "tanul". Nem egy spoiler, de érdekes lap, és kettőt be lehet próbálni sok helyre - pláne így azért 3 színnél jobban előjöhet legalább teszt jelleggel 1-1 perem kártya.

A Surusha pedig kifejezetten erős volt járjba és Semmi mesterébe.
Sztem jó döntés, szórakozni egyet kiváló lesz, most egy októberi behósra én pl tuti nem feszülök rá annyira. A tavasziak kvalifok, ott megértem (jó, ez meg HSZ, de arra számtalan más lehetőség van), de ősszel szerintem nyugodtan belefér 1-2 újabb formátum megnézése.
1. Nem sikeres kijátszást néz, de kézből kijátszást (ezt csak hozzátettem)
2. Igen, mivel ilyenkor önmagát is módosítja, vagyis idézéssel jött Triko asztalról 1-es költségű.
Ember meg nem mondja nekem, hogy te mégis minek akarsz annyira kurva jó lenni side előtt járj ellen? (a zarknodot hagyjuk, nem releváns koncepció hagyin, most is 1 bilincs volt). Ezt már az isteniknél se értettem (lila vs rhatt).

Pontosan tudom, hogy nem 3 lebujon fog múlni, hogy kikapok side előtt járj ellen, viszont a lépéselőnyök és 5 lapok ellen meg ez jelentheti a különbséget. "Hogy mit tud", nyilván azt jobb esetben, hogy kellően képes felvenni a versenyt ezen paklik ellen (ami a többség=jó döntés volt betenni). Azt meg végképp nem értem, hogy az erős mégis mitől lenne rossz olyan követő ellen, ami nem kontroll...

Ki is kellett párszor vennem a lapot, de meg is vertem side után egy járjat aznap.

Nyilván óriási szerencsém volt első nap és ezen sok múlt , de a maradék X% az a pakliépítés és tartom, hogy elég optimális volt ez az összeállítás. Az hogy te ezt hülyeségnek titulálod...lelked rajta, nem hat meg, lapra pontosan ugyanezt vinném 1. napra.
Ahhoz nem, de be kell rakni a pakliban és nem sideban játszani. Ez teljesen egyértelműen jó döntés volt, az első meccset ez hozta le.
Nyilván szerencsém volt, ami elengedhetetlen a játékban, de nem változtatnék az összeállításon.

A lebuj alapból játszása is megérte
Az hogy ki miben bízik az már legyen az ő dolga, engem DK is leoltott, hogy minek játszok erőssel Lépéselőnybe, és azt feleltem, hogy mert MINDEN meccs eldőlt 3 kör alatt, amit előzetes tesztelés során lejátszottam Ricsivel.

Innentől egy hátrány nélküli nullás lapcounter.

Ha lettek volna listák és DK játszott volna erőssel az aug győztes paklijában (Dungeon), akkor érdekes módon előkerültek volna azok az erősök úgy hiszem

Amúgy meg azért vérzik, mert te azt írtad, hogy az erős-légy méltó "jelenleg gyenge counterek", a valóságban pedig csupán arról van szó, hogy mondjuk egy teki epikus vagy VH nyilván nem fogja őket használni--->torzít a képen, ha ezt a tényezőt kifelejtjük.

"Ez azt jeleni , hogy amig a Womathban biznak az emberek, addig az Erős ereje illetve Légy méltó magadhoz nevü mesekártyákba nem. "

Vagyis nem, nem jelenti ezt (ha meg igen, akkor javaslom az erős újragondolását, azoknak, akik nem érzik, de a légy méltó is teljesen jó volt).
Ez a komment nem egy sebből vèrzik. Egyrészt sivaràt random tuti nem játszol, masrèszt a fèny fix side ha csak nem bilincsezel, harmadrészt az erős kurva jó és a lègy méltó is abszolút elfogadható (a sereg sokkal kevésbé illik a womath tempójàhoz).

Ez utóbbi kettős köszönik szépen ott virítottak és jól teljesítettek az első napi deckemben.
Jó lett a cikk.

Vannak számomra meglepő dolgok. A leah választást isteniként abszolút nem értem, a sárga azért erősen meglep (halállista tényleg nem lett nagy szám, de ennél combosabbnak érzem), ahogy a kék is, utóbbi sztem top tier.

CHD mint önálló szín visszaesése egyáltalán nem ért váratlanul, Ozmi nélkül nem az igazi, alig van good stuff húzó lapja.
Szerintem sokkal jobb volt idén a Wekerle. A plusz ventilátorok hatása érződött, a kaja teljesen jó volt (ami nincs a blogoson és ez 3 napnál igenis szempont!), nekem egyedül az exkluzivitás hiányával volt bajom, de ha minden évben ilyen lesz a Wekerle, akkor részemről nyugodtan maradhat.

Abban viszont Juféval, Szabolccsal és gyakorlatilag mindenkivel, aki erre gondolt értek egyet, hogy toljuk el egy hónapot a nemzetit szeptemberre, akkor tényleg ideálisabb lenne az egész minden téren.

Ritka nélküli draft: minimum egy elgondolást megérne, egyébként én ezt már halkan pedzegettem tavaly, de lehet írásban nem csak szóban. Balanszosabb lenne sokkal, én amikor ránéztem a draftomra (krabber folyamőr, manaválság, léleksárkány az egyik 3-as) éreztem, hogy ezen elment a nemzeti, hiába volt elég jó kontrollos a körítés sok leszedéssel és counterrel.
Te kihoztad a maxot így egyedül a dologból (más kérdés, hogy jó lenne, ha ilyen nem nagyon fordulna elő máskor), viszont egyetértek HD-val, hogy elég rangon aluli volt ez így. Én tökre azt éreztem, hogy azt az 1 privát órát leszámítva el lettünk zavarva a nagy teremből, aztán oldjuk meg ahogy tudjuk (oké, nyilván összejött miután közösen logisztikáztunk, amiben te is segítettél, de ez így elég rangon aluli).

Jelenleg nincs konkrét javaslatom hogyan lehetne ezt jövőre, de akármelyik 16 játékos jut majd be, megérdemelne egy picit jobb bánásmódot/exkluzivitást (mondjuk kezdésként a nagy terem csak az övék, ott is zárt ajtókkal, irodáért meg megharcolni legalább erre az egy napra) - azért baromira nem egyszerű a 3. napra beverekednie magát az embernek.
Először is grat ismét a top 4-nek!

Másodszor pedig azért az elmondható, hogy noha folyamatosan megy a sírás, hogy mennyi epikus jön, ez most nem az 5 lapos kontrollok nemzetije volt (eleve igen kevés epikus volt, mindössze 6, káoszmester is csak 1 Zorall révén, akinek nem adta be a szerencse aznap).

HZS deckje full tempó és Dév paklijában is volt egy baromi erős direkt sebzős vonal és mindössze 15 (!) counterrel játszott.

Úgyhogy most már nyugodtan elengedhetjük az egyenlőségjelet az epikusok és a kontroll közt, mert ahogy azt még asszem tavasszal (nyár elején?) írtam, jó párra össze lehet rakni teljesen más stílusú decket is (illetve nem lett több az 5 lap a metában attól még, hogy folyamatosan jönnek ki, ezt is kijelenthetjük).

Mosi az egyetlen kivétel a top 7-ből az 5 lapokat tekintve, de elnézve a decket (meg fél szemmel kb 2 meccsbe belenézve) annak is volt egy erős tempó jellege bőven.
+1, adnám nagyon!
Én tudom jól hogy a sírás a játék része, mindenkinek joga is van hozzá, de legalább lenne értelme. Mire volt ez jó, hogy 2 paklit is kioffoltunk, melyekből egyiknek színe, masiknàl meg nyilván beteszed.

Mégis ki profitált abból, hogy ez lett a lap sorsa? Ez már így marad, de borzalmasan örülnék neki, ha a jövőben olyan jellegű kritikák érkeznének, amik nem elvesznek a játékból

(Nem fogjuk kiadni zènben ugyanennek a sokszínű es korlátos verzióját)
Én se értem mire volt ez jó. Nem így akartuk a lapot, nem is így teszteltük...egy baromi kreatív kártya 100 forintos ritka lett.

Annyira jó lenne, ha a sírások nem olyan irányba mennének el, amik elvesznek a játékból...
...és aki eljött nemzetire, ott a játékosok jelentős részének már minden megvan. Engem pl teljesen hidegen hagy a mostani több díjazás bejelentése, nem ezért veszek részt, hanem mert mégiscsak az év legnagyobb versenye.
"Egyébként kint voltam az új zén gyártását ellenőrizni, a vágása a lapoknak most rendben lesz. "

Érdeklődnék, hogy melyik vágás van rendben? Mert konkrétan az Elenios bűbája ugyanolyan borzalmas lett, mint az ÉI lapok nagyja (illetve hallottam valakitől, hogy a Dornodon is hasonló kategória, amit én kaptam az speciel rendben volt).

Azon kívül a HSZ lapnak a hátulja valami undorító. Csak itthon vettem észre (volt akinek feltűnt helyszínen és kicserélte), mert nem ezzel voltam elfoglalva, de vagy 4 helyen sérült, lekopott alul (hátul) a rész.

Az ÉI lapok visszacserélése simára meg szép-szép, de nem azért toltam bele 100 k-t a foilos verzióra való teljes sor upgradelésbe, hogy aztán visszacseréljem simára. Vannak olyan lapjaim, ami konkrétan iszonyat nehezen megy be fóliába, mert (szintén hátul) le van tépve egy rész és akad a berakáskor...

Nem lehetne ezekkel KOMOLYAN kezdeni valamit? Már utóbbi is a felháborító kategória, de ez konkrétan folytatódott ugyanúgy ahogy látom (gondolom a HSZ lap még az előző szetthez tartozik, bár nem vagyok meggyőződve róla, mert ez még rondább, mint az ÉI lapjai, de az új zénre mi a mentség?).

Imádom a foilokat, de ha ez így megy tovább, nem fogom legyűjteni, mert nem elég, hogy drágább, még szarabb is a minősége (ami meg indirekt bevétel kiesés ugye a kiadónak).
Sziasztok, aki tervez jönni a szerdai Hammer Time versenyre és még nem nevezett, írjon itt vagy privátban (poszt lentebb)! (természetesen nem feltétel, csak nagyjából tudok számolni akkor, hogy hányan leszünk).
Sziasztok, aki tervez jönni a szerdai Hammer Time versenyre és még nem nevezett, írjon itt vagy privátban (poszt lentebb)! (természetesen nem feltétel, csak nagyjából tudok számolni akkor, hogy hányan leszünk).
Sziasztok, keresek vételre 1 Fairlight Bölcsit, PM!
UBDATE: az új zén lapjait lehet majd használni egyből a szerdai versenyen, illetve az Ezeréves Drakón lesz a nyerhető UR! (Mondjuk ez kb max a bufa bűbája szempontjából lesz érdekes, bár ki tudja lesz-e valaki, aki hardcore nyomja és egyszínűt hoz )
Mondjuk azt elvárni senkitől nem lehet, hogy csak azért menjen vidékre, mert jól néz ki, ha többen vannak, elvégre dolgozó, felnőtt ember a bázis nagy része. Én Fehérvárt és Kecskemétet szeretem, mert nincsenek messze, és mindkettő jó hely (többiről nem tudok nyilatkozni, Pécsne voltam még egyszer, az is jó, csak távoli).

Amúgy az egészet nem érzem akkora parának, Kecsón pl. létszámrekord volt tavasszal, Fehérváron is baromi sokan összegyűltünk drafton és a dupla versenyen is szintén tavasszal (az szomorú, hogy most elmarad, de mentem volna, és toboroztam volna embereket, ha nincs lemondhatatlan programom).
Kíváncsian várom holnap ki lesz a 3.

Amúgy így a korrekt, de profi pontokról ne szavazgassunk már...ez olyan, hogy

"Szeretnéd elódázni annak a lehetőségét, hogy a legjobbak közt játsszál annak érdekében, hogy tovább farmold a nálad gyengébb játékosok elől a nyereményeket?" Vajon mi lesz a válasz....

Lassan már minden sz*rról szavazunk.
Szerintem elég az 1x HSZ, inkább csak az volt fura, hogy én erről nem tudtam, hogy így van.
Én se értem...ez nagyon random. Oké, lehet alapból így volt, de azért szerencsére akadnak helyszínek, ahol a 2. versenyen is van 15 fő.
Press F for Patrik.

Nem tudom, hogy ő tisztában volt-e ezzel, de illene az ilyesmit időben beírni, hogy tudjon kalkulálni vele az illető...(lehet akkor jött volna exbe is múltkor, asszem nem volt).
Sziasztok! Nem vész el a júliusi második "exes" verseny sem, átveszem Rolitól ezt az alkalmat, a Hammer Time Caféban lesz.

Időpont: július 24 (szerda), 17:30-tól nevezés, 18:00 kezdés
Formátum: sokszínűség jutalma, a nemzetis szabályoknak megfelelően (mivel most exben hagyi lesz)
Nevezési díj, díjazás ugyanaz lesz, mint exben (nyerhető ultra tippre az Ezeréves Drakón az eddigi minta alapján, de amint visszajelez a beho, frissítem vele a posztot)
A hely bérleti díjat nem számol fel, de 1 bármilyen italt kérném, hogy mindenki fogyasszon.

Kérném, hogy aki tud, az nevezzen előre nálam!

Oka: a hely 2 szintes (egyiken 20 fő, másikon kb 16 fér el minimum, bírózást megoldom, időt pedig mondani fogom annak a teremnek, ahol nem vagyok, ha már csak 5 perc van hátra), örülnének, ha tudnának azzal számolni, hogy kell-e mindkettő.

Pontos kiírás rövidesen behon, ha kérdés van, jöhet. Pacsi!
Sziasztok! Nem vész el a júliusi második "exes" verseny sem, átveszem Rolitól ezt az alkalmat, a Hammer Time Caféban lesz.

Időpont: július 24 (szerda), 17:30-tól nevezés, 18:00 kezdés
Formátum: sokszínűség jutalma, a nemzetis szabályoknak megfelelően (mivel most exben hagyi lesz)
Nevezési díj, díjazás ugyanaz lesz, mint exben (nyerhető ultra tippre az Ezeréves Drakón az eddigi minta alapján, de amint visszajelez a beho, frissítem vele a posztot)
A hely bérleti díjat nem számol fel, de 1 bármilyen italt kérném, hogy mindenki fogyasszon.

Kérném, hogy aki tud, az nevezzen előre nálam!

Oka: a hely 2 szintes (egyiken 20 fő, másikon kb 16 fér el minimum, bírózást megoldom, időt pedig mondani fogom annak a teremnek, ahol nem vagyok, ha már csak 5 perc van hátra), örülnének, ha tudnának azzal számolni, hogy kell-e mindkettő.

Pontos kiírás rövidesen behon, ha kérdés van, jöhet. Pacsi!
Szerintem is több lehet ennél benne. A járjnak pl nem volt még ennyire olcsó azonnali countere (ami az egyik elég nagy para kontroll ellen), minimum a tárgyas verzióba megnézhető, illetve DK 200 lapos mezőjébe is tökéletes, ő úgyis behúzza pont akkor, amikor vari alapú counterek vannak az ellenfélnél, de leszedés nem jön, hogy még a visszavetetés value-t is kinyerje belőle

#justDKthings
Zsolti csak kihangsúlyozta, hogy mennyi lehetőségünk van még!

Jövőre ugyanitt, ugyanilyenkor: "Poénkodtunk vele, de minden viccnek a fele igaz: a Goblin tolvaj átvette SF helyét a metában, a paklik 90%-ában szerepel.

Itt több nerf verziót is teszteltünk, azonban egyik sem bizonyult olyannak, amely a lap korrekt erejét biztosította volna (és viszonylag egyszerű is), ezért döntöttünk a tiltás mellett."

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2019
1680 Budapest, Pf. 4 | E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.