Vissza a Főoldalra
 
Hatalom Kártyái

Milyen legyen a májusi páros verseny formátuma?

1) hagyományos új nemzedék
2) tiltott mágia új nemzedék
3) hagyományos káosz
4) tiltott mágia káosz

(A szavazáshoz be kell jelentkezned!)
További szavazások...
Fórum a témához...

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Ghalla szörnyei
(Túlélők Földje)
Küldd el képeslapként!
Csak indulj neki a Túlélők Földjének egy göcsörtösszárú kőhegyű lándzsával a kezedben, és meglátod: olyan szörnyekkel és torz teremtményekkel találkozol majd, melyek még a legvadabb rémálmaid szereplőit is felülmúlják. Persze némi áldozat árán, hamar rá fogsz jönni melyik ellen mi a megfelelő taktika.
Nézz szét a galériában!
XLVI. Alanori Mini Olimpia
Board Game Expo 2024.05.18-19.
HKK Tiltott mágia döntő videó
Májusi verseny formátuma
Beholderes HKK verseny március 16. - Versenybeszámoló

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Makróbővítés II. (582. tudati képesség)
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022

A lista folytatása...
HKK kérdés? (47067)
Excelsior (1002)
A májusi verseny páros legyen vagy egyéni? (ÚN-ről és formátumról 2-3. körben szavazunk) (30)
Lapötletek (64943)
[HKK Piac] Régi lapok (1521)
[HKK Piac] Eladó gyűjtemény (9480)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
Nézet:
Én se tudom mi ez, de a f**szom már tele van.

Miksa, látom kerestél telen. Este 9:30-tól leszek otthon 100 %.
 
Holnap reggel visszanyargalok mert én is elléptem!!
Nem értem nekem kijött az enc a TP meg minden és nem enged IMátkozni irtam én is egyett a JV-nek , hogy most akkor mivan? Telán reggel kapom a választ!
 
Én már nem csinálok addig semmit, amíg valamilyen biztos visszajelzés nincs.
Nem is írok senkinek. Már írtam. Attól részletesebben és bővebben nehéz lenne. Ugyanazt meg minek az azóta történtekkel megfejelve. Az benne volt aminek benne kelleet hogy legyen.
 
Még egy fontos dolog: amíg nincs javítva a forduló ne küldjetek új UL-t!!!
 
Írtam a JV-nek és Miklósnak is ezzel kapcsolatban. Részletesen leírtam, hogy melyik fordulómban mennyit építettem bele, és a szöveget is (...nem vetted ki eléggé részed a munkálatokban...), ami miatt nem sikerült részt vennem a szentelésben. Elküldtem a legutolsó fordulóm, amiben én is elmozogtam a templom mezőjéről, és kértem, hogy táplálják újra miután kijavították a bugot. Szerintem akinek nem sikerült küldjön egy e-mailt a JV-nek és Miklósnak is, csatolja a sikertelen fordulót, és várjon. Ne feljtsétek el azonosítani magatokat (szla.szám, UL kód, stb...)!


Üdv:

Balázs

U.i.: Ha nem korrigálják a hibát, én többet az életben nem TF-ezek az tuti, pedig nemrég kezdtem újra...
 
Ez az vazze. Nekem sem sikerült.

im imádkozol
A templom még nem épült fel.

Most már kúvára elegem kezd lenni. A beholder még mindig nem adott választ? Nekem nem válaszoltak az biztos.
Ez így nem lesz jó. Most már szar ügy, mert elléptem a templom mezőről. Nehogy kimaradjak belőle, mert akkor kivágom a balhét.
 
Gyerekek, most akkor mi van ???
Kellögemnek oké, Mctnek kudarc ? Mi ez vazze !
 
Cseszd meg Miksa, nem szentelődött fel a templom. Ezért dobhattam fordulót...
 
Együtt léptél be hittársaiddal a templom ajtaján. Az épület tökéletes szépsége elveszi a szavadat, sokáig csak némán bámulsz. Lassan haladsz tovább a belső szentély felé, ahol - ha lehet - a csend még drámaibb. Egyik társad gyümölcsöt és húst helyez az oltárra, majd szent szimbólumát magasra emelve, megkezdi a szertartást. Sokáig nem történik semmi, de aztán lassan, nagyon lassan kezd a levegő felmelegedni. Az áldozat egy hirtelen villanással eltűnik, és az egész szentély fala a padlótól a plafonig kékes színben kezd vibrálni. A csendet fokozatosan felváltja szentséges, szívedet melengető muzsika. Buzgón imádkozol, miközben érzed, hogy istened jelenléte lassan formát ölt a pulzáló oltár fölött. A következő pillanatban hihetetlenül jóleső érzés árasztja el testedet, ahogy megszólal istened. (Minden sebed begyógyult.) - Jól van, hűséges papom! Fanatikus odaadásod, mérhetetlen bölcsességed és mindenekfeletti önfeláldozásod, amellyel hitednek adózol, méltán érdemel jutalmat. Ha legközelebb imádkozol, megkapod a Szent Kelyhet! - Jelentősen előremozdultál a papi ranglétrán. 1000 tapasztalati pontot kaptál. - Használjátok e templomot hittársaiddal mindenki megelégedésére! Más isten hívei ide be nem tehetik a lábukat. (ld. enc.) - ezzel az istened jelenlétét jelző homályos alak lassan eltűnik, bár a templomot körüllengő mágikus aura megmarad. Könnyekig meghatódva távozol a belső szentélyből, és még sokáig imádkozol a külső kőpadokon. Istened elvárásainak megfelelően cselekedtél.

Az Enc:

MIRE JÓ EGY TEMPLOM?
Most, hogy hihetetlen mennyiségű munka árán felépítettetek egy templomot, ideje elgondolkozni rajta, hogy vajon mire is volt jó ez az egész azon kívül, hogy esetleg teljesítettél egy isteni küldetést. Először is, természetesen itt is IMádkozhatsz ugyanúgy, mint istened oltáránál, akár küldetés teljesítése után, akár egyéb okokból. Két kör közötti táborozásodat eltöltheted a templomban, ha az utolsó lépéssel a templom mezőjére lépsz, és kiadod a BE 256 parancsot. Természetesen a templomban nem használhatod azokat a parancsokat, amelyek labirintusban sem működnének. A következő kör elején automatikusan elhagyod a templomot. A templomban való pihenés előnye, hogy több életpontot és varázspontot kapsz vissza, mint egyébként. Ezenkívül védve vagy a tolvajoktól is, hiszen a templomba csak hittársaid tehetik be lábukat (és köztük remélhetőleg nincs olyan elvetemült, aki kirabolna). Ezenkívül bizonyos varázslatokat, szertartásokat kizárólag istened templomában lehet végrehajtani.

Ezekszerint MINDENKINEK Siker!!!
Tehát a Templom kész!!!
Lehet IM-Ezni!!!
 
Nem használtam lényt, karakterszém 4028 , 300 TVP. Próbáltam még 20-at a szentelős fordulóban, de arra már írta, hogy készen van.
 
Én nem.
 
Mégvalami valaki használt Épitkezést segitő Lényt???
 
Szia!!!

Nem volt felesleges ma elkezdődik egy beszélgetés a JV-Vel szerintem s majd minden kiderül.
Amugy miaza : FL: 4066 147-es Parancs??:-))
Csak nyugodtan de ha sikerrel járnál kérem vissza mert csak egy db.van belöle:-))
 
Hai Kellögem !
Részemről 344 Tvp-t építettem de nem is ez a lényeg hanem az a 7.forduló amíg odaértem,s a rengeteg elbukott Vp !!!Felesleges volt ???? Remélem a Miklós nem minket fog büntetni a programban lévő Bug-ért !
Üdv : Anyelaj a Pusztító
 
Üzenet ment... Amúgy -hogy publikus legyen- 428 TVP, amitől 400-at haladt.

Melor
 
Nos MINDENKI aki ott volt a mezőn s épitett bele a templomba irja le a karakterszámát s , hogy mennyit ÉPitett.
Köszönöm!!!
 
Bocs, hogy beleugatok, de egy mezon csak egy templom lehet! Szoval sztem ez vmi bug lesz, szoljatok a JV-nek!!!
 
Sziasztok!!!


Nos ugy volt , hogy kb. 13-15 im 1 parancsal találtam meg a helyet s mikor odaértem nem kissebb meglepetésemre egy Leah templom már ott ált s egy épülőben volt egy. De simán IM-ezni a templomon nem engedte. Nem gond mert az épitést engedve s a létszám meglétével elméletileg engednie kellett volna a szentelést én személy szerint a cél érdekében kb 800 - 900 tvp-ét ÉPitettembele s nem vagyok csupa boldog ha nem lehet de hétfőn telefonálok egyett a cégnek mert nagyon sokk fordulóm és tvp-van benne ebben a templomban...
 
Szia !
A bratyom szólt,hogy üzenjek a nevedben mert cseszekszik a géped, de mint látom 2 perc múlva sikerült neked is. Bocsi.

Melióra
 
Az a Templom már régóta ott volt, de im 1-re ezt a koordinátát dobta ki (láttam Kelögem fordulójában), és engedte a progi, hpgy elkezdődjön az építkezés.
 
Küldtem egy mailt. Kíváncsi vagyok mire jutnak. Jó részletesen leírtam mindent. Arra lennék még kíváncsi, hogy a másik templom fel volt épülve az első pillanattól kezdve?
Ki ért oda leghamarabb? Gondolom Kellögem. Mesélj, hogy volt!
 
Üdv!

Küldtem neked egy terjedelmes üzenetet. Hátha te többre jutsz mint mi. Próbálkozz Miklóséknál abban a reményben, hogy nem dolgoztunk feleslegesen.

Hali!
 
Hello!

Szerintem Miklósnak, vagy a JV-nek kellene írni inkább, mert ezesetben valószínű, hogy a probléma a programmal lehet. Vagy ha nem, akkor érdemben Ő(k) tudnak válaszolni/változtanni. Írj egy mailt a beholder@beholder.hu-ra, és a tf@beholder.hu-ra. Szerintem ez lehet a megoldás kulcsa.

Üdv:

Melor

U.i.: Vagy szólj, és írok nekik én
 
Megjött a fordulóm, de valamiért nem sikerült a szentelés. Engem aggaszt az a másik templom a mezőn. Mindenféle hülyeségeket írt nekem. Pl, hogy nem építettem bele eleget, amikor pedig igen. Írtam Kellögemnek egy üzenetet, meg kéne várni, hogy mit válaszol.
 
Fent vagy, igazan nincs mit!
 
Hehh? Te ki vagy?
 
Üdv!

Ha tőlem kérded, úgy ahogy már telefonon is megbeszéltük. Most pénteken délelőtt táplálják a forcsimat mert lemaradtam a csütörtök délutániról.
 
MOSTAKKOR...-MOSTAKOR..MMMIIIVVANNNNNNN??????????
 
Szia ! Te ki vagy ?
 
Köszönöm neked !
Üdvözlettel : Anyelaj
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
Nézet:
Infók | Hírek, változások | Segítség kezdôknek | Fejlesztési ötletek | Közös Tudatok | Bugok | Csere-bere | Átadó karakterek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.