Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Zén Legendái: Lúcia kalózai május 18.
Alfa pakli - Tengeri rablók március 18.
Alfa pakli - Kereskedők március 18.
Alfa pakli - Felfedezők március 18.
A pillanat képe
Kalmárok itala
(Ősök Városa varázsital)
Küldd el képeslapként!
Aki a szint boltosával előnyös üzletet akar kötni, annak igencsak fel kell kötnie a felkötnivalóját! A legtöbben persze inkább mágikus segítséghez folyamodnak, és megisznak egy adagot ebből a csodás varázsitalból...
Nézz szét a galériában!
Kérdezz-felelek 51.
Új HKK bolt - Grandgames
Befizetési akció 2023.06.05. - 2023.06.19.
Császárváros előrendelés: 2023.06.02-től
Ajándéksorsolás június + május eredményhirdetés

A lista folytatása...
Aukciós statisztika
Az utolsó Aukciós Napon történtek
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Tudati portya (501. tudati képesség)

A lista folytatása...
Kérdezz-felelek 51. (30)
Megújult lapkereső és pakliszerkesztő (143)
Császárváros lapbemutató 1. hét (86)
Lapötletek (64832)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (7918)
Rekordok, érdekességek (15)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Roncsmentés
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | ...
Nézet:
Úgy látom, hogy már előre ki is próbáltad a három növénykomponenst; "főpróba" gyanánt!
Pechedre, Ghallán a betépett kalandozókat nem druidának, hanem kiégett kalandozónak tartják.
Ha kitisztult az elméd; akkor talán lesz esélyed semlegessé válni, dornodonita!

Nardaal, a Róka
 
Nardaal!

Neked nem jó az új, nem jó a régi isten! Hát szép egy alak vagy! Arról nem is beszélve, hogy rasszista! Ez nem illik egy hippihez!
Én nem is vagyok gonosz! Lehet beáldozok hozzád! Javaslat az áldozati tárgyaknak: sáfránypor, gyíkfű, álompor. Első három küldetés:
Az oltár építés kimarad, mert beállva nem építkezik senki
1. 10 fordulón keresztül használj legalább 1-1 db sáfrányport
2. Használj sikeresen FU parancsot egy trikornosra
3. Csatázz, és veszíts legalább 90 HP-t egy Dornodon paptól

Ha kell még ötlet szólj!

Vasvella, Ghalla már nem leggonoszabb kalandozója
 
Mint ahogy azt korábbi gondolatsoromban is olvasható, én nem Rád haragszom, Senkiházi Otromba Lator Fattyú!
Sőt, ha igaz az, hogy aki fedezet nélkül licitál tárgyakra és kiderül a turpisság(a), az 150 aranyat fizet büntetésként, akkor bocsánatkéréssel tartozom Borax udvaroncai felé is.

Ha valós igényed van/volt a tárgyra, akkor nincs miről beszélnünk, hiszen a piac törvényei szerint kell elkelni a tárgyaknak. Akkor csak azzal tudlak vádolni, Elborult Káoszpap, hogy olyan vak vagy a liciten is, mint általában a förmedvény istenetek minden más követője.

Az ostoba megjegyzéseid üres tolmokov koktélok csupán. Max. kis pukkanások az éterben; se füstjük se lángjuk; hatásuk meg nulla.
Gyáva kalandozók a szájharcművészek; ebben lehetsz csak sikeres, viszont a kí megértéséhez több kell. Ha megérted a lényegét, elfelejtesz ily hangnemben és stílusban reagálni... Mert rájössz a lényegre.

Szóval tanulj csak tovább és vesd el mostani bugyuta hitedet; kövess Igaz Istent, ne valami ősi elfelejtett förtelmet!

Nardaal, a Róka
Az igazhitű Fekete Druida

U.I.: Köszönöm, Barátom! Sok sikert a másik kesztyű megszerzéséhez!
Nem akarsz mégis Fekete Druida is lenni?! Oriza Triznyák még inaktív és Te - tudtommal - kapcsolatban állsz vele a való életben. Átvehetnéd! Gondold meg!!!
 
Sheran csicskája, Teeeee!!!!

Nem is rossz ötlet, amit írsz, de sajnos nem így van. Nem pusztán szívatásból licitállak mindig felül, hanem azért, mert kell az a kesztyű. És nem azért, hogy harcművész hókuszpókuszokhoz használjam, hiszen Erőm Öklével így is egy csapásra vágom agyon a legnagyobb szörnyeket is, hanem azért, hogy a masszakaptárakba mászva megmenthessem többek közt a te kis pelenkás seggedet is a fenyegetéstől! Pénzügyi hátteremről pedig csupán annyit, hogy megveszlek kilóra, ha akarlak, mind a 36 kilóddal együtt, csak nálam 90.000 AP van, a bankbetétemről már nem is beszélve...

Roham Bee Lee, Chara-din nagyhatalmú követe, Sheran papok gyilkosa és kínzója

ui: Laci barátom, sajnos rosszul méred fel a piaci mechanizmusokat, amíg nem esik le a másik karimnak a másik per pill liciten levő kesztyű (sajnos az előzőről lemaradtam, mert épp nem voltam net előtt), addig ez sem fog leesni neked, de ha a másik biztonságban Lescargotnál lesz, akkor a régi barátságra való tekintettel lemondok erről és megoldom úgy a kaptárba mászást, hogy átadogatom a karijaim közt azt az egyet. A jó szívem fog a sírba vinni...
 
 
Magyarán szólva, Nardaalt 150 aranyért lehet szívatni!

Vasvella
 
"Ha a licitáló nem rendelkezik a szükséges összeggel, akkor az Aukciósház 150 arany büntetést ró fel, és az előbb leírt módszerrel levonja a licitálótól. Ilyenkor a bankszámla mínuszba is mehet a levonástól."
 
Rég beszéltem. Nem is volt mondandóm sokáig...

De most már csak megjegyzem, hogy mit tapasztalok az Aukción és hogy ez milyen szégyen Alanorra és közvetve Borax-ra is; elvégre az ő országa, az ő királysága és így minden disznóság is, ami Alanorban történik, az az ő fejére is száll.

Vettem a bátorságot, hogy licitbe szálljak egy értékesebb tárgyért, ami praktikus számomra. Funkcionális, tehát elengedhetetlen, hogy megszerezzem felhasználási céllal. Amikor belevágtam a licitbe, két azonos tárgy volt fenn - kb. mindkettőnél kb. 5000 aranyért. Én rámentem az egyikre; a másikat elvitték. Ez már több hete, ha nem hónapja. Azóta folyamatosan fenn állok; 1-2 koppanás után mindig akad olyan potenciális(?!) vevő, aki rám licitál, visszadobva licit státuszba az egész műveletet. (Már 12900 aranynál áll a licit.)
Ez lehet(ne) valós licit is, de a dolog szépséghibája, hogy újra van ilyen tárgy fenn a kikiáltok felügyelete alatt és mondanom sem kell talán, fele annyiba sincs a mostani piaci értéke, mint az általam választotté. Ettől függetlenül mégis az általam megjelölt tárgyra érkezik mindig óramű pontossággal felütés; holott ez messze nem logikus lépés, hiszen itt az ár (lenne) az elsődleges motivációs tényező. Magyarul a támadó(i)m a licitharcban kihasznál(hat)ják azt a kiskaput, hogyha adott esetben nincs is fedezet a licitre, akkor is megakadályozhatják más humanoidnak, hogy sikerre jusson - mindenféle retorzió nélkül.
Természetesen amiről írok, lehet puszta véletlen, vagy tényleg kerülhet valós vevő (is) a látókörbe. De a fentebb leírt helyzet azért kétkedővé tesz engem is.

Véleményem szerint ki itt a bűnös?! Nos, az esetleges sunyi, senkiházi, aljas lator/latrok semmiképpen nem. Ők csak kihasználják a rendszer által megengedett lehetőséget, hogy hátráltassák a másikat és hogy bosszantsák, lehetőségeit és anyagi forrásait apasszák.

A fő bűnös Borax és a pereputtya, aki nemtörödőmsége miatt nem hozott/hozatott olyan törvényt/rendeletet, ami szabályozza a licitálok licitjét.
Csak annyit kellett volna tennie, hogy kimondja: minden licitáló csak annyi összeggel tud licitbe szállni, amennyi nála, illetve a bankszámláján van. Aki csak azért licitál, hogy a másikat megkárosítsa és ez kiderül (pl. a liciten felajánlott összeg nem áll rendelkezésére sem nála, sem a Fairlight bankokban),akkor az rossz úton jár és ezért vagy pénzbeli bírság jár, vagy megtérít X db aranyban a banknak bűntetésként, vagy eltiltást kap a kalandozástól X napra/hétre.

Amennyiben fenti soraim szíven ütöttek bárkit is ,akkor talán megérte sok áldozat után leírnom a figyelemre méltó és kellemetlen helyzetet.

Sheran legyen veletek!

Nardaal,a Róka
 
Nekem is oda kellene, a futárhajós TK-hoz. Ha előbb írod be, nem sz.patjuk egymást!


Vasvella
 
Kellett a vaspánt TK-hoz, de csak ritkán érek gépközelbe...

Danair
 
Az lesz az igazi tombola, ha Kati kisorsolja a nemfzetők közül, ki álljon melléd ama jeles pillanatban. Én már bedobtam a nevem ebbe a kalapba :P
 
Ááááááááááá Danair jámbor lélek, még soha nem bántott senkit (vagy legalábbis nincsenek túlélők és szemtanúk akik beszélni tudnának )
 
Acéltűt, rákfatty váladékot és kaktusztüskét vennék.
(amennyit csak lehet)
 
Amióta felmentek ezek a tételek, egyből licitáltam rá, és ő mindíg csak 2 kopp-nál licitált (eddig 2x). Joggal feltételezem, hogy ez azért szándékos.
Lehet, kicsit hirtelen voltam, főleg, hogy Dornodon már korábban megbosszulta a mostani cselekedetét, de azért nem fogom összecsinálni magamat, mert Danairól van szó.


Vasvella


Ui: Nyúl! Ha mint játékos akarna elégtételt venni rajtam, akkor lett egy jó pénzkereseti lehetőségem. Minden ismerősöm a TF-en szépen befizet valamelyik karim számlaszámára egy szép összeget (ryukus kari esetében 100k ), mert különben a téli TF talin direkt az mellett állok, aki nem fizetett, amikor Danair azt a makarenkói pofont leosztja nekem Nincs kivétel, még a KT társak sem
 
Nem hiszem, hogy Dana szivatásból csinálja. Egyszerűen, ha valami kell neki és még nem kelt el, akkor rálicitál. Engem sem érdekel, hogy hány koppon áll a tétel (KT társaknál kivéve). Elkelt, vagy nem. Ennyi.
 
Bár a mostani talin nem is láttalak (valószínűleg te kb annyit ittál az emeleten, mint én a földszinten, és téged nem hozott le a gravitáció, én meg hiába álltam a lépcső alján, csak nem indult a mozgólépcső ) de ígérd meg a következőn nem jössz az 5 méteres körzetembe, mert Danair pofonja kb ilyen körben okoz halálos sérüléseket :-)

Amúgy - szerintem - egyszerűbb lenne, ha írnál neki (GN vagy mail) aztán rákérdeznél, mennyire kell neki a cucc, mert ha nagyon kell neki, akkor tök mindegy, úgyis elviszi, de meg lehet vele beszélni hogy hagyja meg neked, és meglesz az éves jócselekedete :-)

Van még két verzió, a másik, hogy a tétel felajánlóját keresed meg, hogy vonja vissza a tételt, és futárolja a cuccot :-)
Vagy rátolsz 2.000.000 AP-t, úgyse lesz nálad ennyi, kapsz 150 AP büntit, újra felkerül a cucc, aztán addig ezt játszod amíg a másik meg nem unja :-)
(ez utóbbi két esetben kérlek szintén ne gyere a közelembe a téli talin .-))
 
Egészségedre
 
Attól még suttyóság amit csinál. Egyébként köszi, legalább tudom, hogy melyik karikat szivassam.
 
Vasvella komám, elárulok egy titkot: Deafblind Dumb = DANAIR
 
Deafblind Dumb te suttyó! Anyádra licitáltak volna mindíg csak 2 koppnál a rabszolga kereskedők minimális licittel, akkor még mindíg a placcon állna, és akkor nem születsz meg. Te is kiérdemelted, hogy szivassalak a liciten. Keresni foglak, és elvágom a nyakadat!

Vasvella
 
ezüsttollú nyilakat keresek nyugaton
 
Kőszemből vásárolnék 3-5 db-ot, nyugaton! Liciten jöhet!
 
Vki tankánykarmot tud felrakni? K vagy N.
 
Ha Jade-nek kell, jövő hét elején kapsz tudatilag.
 
Remákszív, xirnoxszív, thargodan esszencia kéne az aukción! Jóárasítva is (az eladó szempontjából)
 
Sáfránykristályt és berzerker tüskét vennék.

Will.
 
Közvéleménykutatás!
Milyen ezüsttárgyakra lenne igény nyugaton, a kardon kívül?

(Carternek megy futárral hétfőn egy ezüstkard)
SF
 
nyugaton keresek ezüst tollú nyila(ka)t
 
aranylo ugarhélyat vennék nyugaton kb 5-6db-ot.
 
Már csak ezüstdarabot keresek, vagy ezüst kardot, galachmit megvan, köszönöm!
 
  ... | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | ...
Nézet:
Infók | Hírek, változások | Segítség kezdôknek | Fejlesztési ötletek | Közös Tudatok | Bugok | Csere-bere | Átadó karakterek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2023
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.