Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Vikócmajom
(Túlélők Földje)
Küldd el képeslapként!
"Egy törpe áll előtted, arca elborult, övéből hatalmas harci kalapácsot húz elő. Miközben riadtan menekülsz, érzed, ahogy zsebeidből sorra potyognak az apró tárgyak, de nem mersz lassítani. Egy gyökérben esel hasra, jól beverve fejedet. Mikor kinyitod szemedet, egy vikócmajom néz le rád a fáról, és újabb makkot hajít kobakodra." - egy rémálomból történő ébredés pillanatai
Nézz szét a galériában!
Beholderes HKK verseny március 16. - Versenybeszámoló
Megjelentek az új Alfa paklik!
Új Alfa paklik a lapkeresőben
Alfa videók és hétvégi verseny
Ajándéksorsolás március + februári eredményhirdetés

A lista folytatása...
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020
Országjáró feladat 2019
Hatalom Kártyái - Lezajlott versenyek

A lista folytatása...
Beholderes HKK verseny március 16. - Versenybeszámoló (1)
Versenybeszámolók (19283)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8115)
Áprilisi beholderes verseny (10)
HKK Alfa paklik: Boszorkányok, Druidák, Mágusok (15)
Ősi Káosz ritkák (12)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 |
Nézet:
Sajnos, a covid alaposan bekavart a dolgokba. Ezért osztunk foilos techit az országjáróra, mert 1 évig nem lehetett játszani, és ezért most osztottuk csak most ki a foilos bilincsmestert is.

Zsolt, azon meg lehet vitázni, hogy a sorbemutatóhoz melyik, osztani kivánt lapot a legjobb adni, valószínűleg bármit adunk mellé, annak, akinek már nem kell TD, nem tetszene. De ahogy írtam pár poszttal lejjebb már, ezt a lapot meg lehet majd szerezni a sorbemutatón is és más módon is, le nem maradsz róla.
 
lényegében igen csak nem tudok ilyen szépen fogalmazni , köszi
 
Nem érted a problémát.

Aki foil sorokat gyűjt, annak vélhetően már rég megvan minden a TD-ből is. Ergo olyan terméket kell vásárolnia az ajándékért, amire nincs semmi szüksége - gondolom te sem szoktál a Lidl-ben pluszban költeni, csak hogy több "műanyag vacakot" kapjál.

Szóval DE, jelen esetben pont csak és kizárólag az ajándék miatt vásárolsz.

Arról nem is beszélve, hogy olyan ajándékról beszélünk, aminek korábban benne kellett volna lennie a boosterekben. Ahogy Márk is írja, pont azokkal van a legjobban kiszúrva, akik amúgy is sokat költenek a játékra.
 
Alspvetoen nem az ajandekert vasarolok. Pl. eszembe se jutna reklamalni a Lidl-ben, hogy miert csak egy kis csomagolt vacak muanyag valamit kapok 10e Ft-onkent. De ez nem az en harcom. Mar megint mas csatajat vivom. Elnezest mindenkitol, hogy beleszoltam.
 
Remélem, te azért nem szoktál 30K-t fizetni az ajándékokért, amit kapsz.
 
elég nagy összeget szoktam beletenni a cég termékeibe h valami féle elvárásaim lehessenek ,ha nem is elvárások de valami igény felmerülhet . mindig úgy szokott lenni h a free to play játékosok mondanak bele olyanokat, igenis mi vásárlók tartjuk fent az egész működést a véleményünknek kellene h számítson .
nem csak a pozitív dolgokat kell szeretni a negatív vélemény is segítő építő kellene h legyen a cég felé
 
Ez itt az ajandeklo es az o fogsoranak az esete. (Ennel sokkal cifrabbat irtam, de visszatoroltem.)
 
Nem szép dolog egy alap sorból kimaradt lapot promoként osztani ahelyett h tényleges promó lap lenne , vagy bármi más . már a brutálgeddonos story is kiverte a biztosítékot de ez .... legendás cél gyűjtsd össze mind és kapj érte valami különlegeset de ne olyat ami az alap sorból maradt ki ! elveszti teljesen a komolyságát illetve az excluzivitását is az egész gyűjtés. rengeteg fajta kártyával szoktam foglalkozni és ahol máshol felvetettem csak pislogtak ezzel kapcsolatban .
nem véletlen nem tetszik a játékos bázisnak és folyamatos panaszkodás megy miatta és sajnos ja a td szombati nap után nem sok értéket fog képviselni de mivel jön a sorbemutatás ezért vegyen mindenki TD t
csak egykét példa
- lassan 3 éve országjáróra foil tech flux
- foil bilincsmestert osztanak 21 ben 2020 as
dátummal
- nagynehezen eljut az ember egykét vidéki kiemeltre és még idén is egy nerfelt orzagot osztanak néha kémet így megint az lesz j még jövőre is kémet osztanak majd kb mindenhol ami amugy 2020 as 25. évfordulós promólap
- stb stb stb

csupa olyan dolog ami ........

szép napot mindenkinek
 
Igen, ettől én is féltem akkor, hogy az 50-es korlát miatt még így is lesz valaki, aki emiatt lemarad a lapról, de szerencsére a verseny előtt néhány nappal telt csak meg a létszám, úgyhogy remélem tényleg nem maradt le a lapról senki emiatt, főleg, mivel aki az elsőn kapott, a másodikon már nem járt neki.

A TD szerencsére nem ragadt be, mint minden kiegészítő az utóbbi években, ez is a megjelenéstől számított 2 éven belül el fog fogyni, már nincs túl sok belőle. De, ahogy írtam, a sorbemutató előtt mindig van akció az adott kiegészítőből, erre a jövőben is számítani lehet majd.
 
A másik egy olyan verseny volt amin 50 ember indulhatott. (Mielőtt félreértés lesz is az én regisztrációm, mert egy ideig nem tudtam belépni a régivel)

Szóval sikerült 2 olyan versenyen osztani a Pókot, amit korlàtozva lehetett làtogatni. Vagyis ez nem volt visszatartó erő semmire.
Bàr nekem személy szerint pont édes mindegy, hogy van e Angyalom vagy nincs de a valódi gyűjtőkkel ez egy egyszerű kib****s.
Értem én, hogy beragadt egy csomó Tükördimenzió, de így megpróbálni elsütni őket nevetséges.
 
Nem, rosszul emlékszel. A foil pókot 2 versenyen osztottuk, a 2. versenyre nem kellett már védettségi igazolvány.
 
Ezzel meg az a probléma, hogy a foil pók kiosztását ez nem befolyásolta. Aki nem volt beoltva, nem kapott és a következő versenyen se. Vagyis az, hogy nem mindenki mehetett versenyre nem volt gàtja annak, hogy promo cucc legyen kiosztva.
 
Akkor egyelőre nem viszem tovább az ügyet, hanem megvárom, hogy miként fogjátok megoldani ezt a problémát.
 
Erre írtam, hogy lesz foilos sorbemutató is, a foil sorra jó eséllyel több lapot fogunk adni - valószínűleg védőangyalt is -, de a pontos részleteket majd a legendás cél kiírásakor.
 
Ebben nem értünk egyet. Én, mint a termék vásárlója, előzetesen joggal számíthattam arra, hogyha megveszek X mennyiségű kiegészítőt, akkor lesz esélyem megszerezni az összes megjelenő lapot. Miután azzal a céllal vásároltam, hogy meglegyen a 2 sima és 1 foil, mert így gyűjtöm, igenis kár ért, amikor kiderült, hogy 4 lapnak a foil változata mégsem került be a kiegészítőkbe. Az esetleges fogyasztóvédelmi problémákat jó érzékkel megelőztétek azzal, hogy közöltétek, hogy a sorbemutató során pótoljátok a kimaradt lapokat.

Ezek után, ha látok egy ilyen promóciót, amihez kapcsolódóan kijelentitek, hogy a sorbemutató során csak a másik 3 lapot fogjátok kiosztani, akkor joggal érzem úgy, hogy át lettem verve.

Feltételezem, hogy amikor kiderült a hiány, akkor ezt jeleztétek a nyomdának, akik pótolták a hiányzó lapokat - legalábbis ésszerű lett volna elvárni tőlük. Ha mégsem, az sem változtat a tényen, hogy egy olyan lapot lehet beszerezni promóció keretében, azaz többlet pénzért, aminek a kiegészítő részeként elérhetőnek kellett volna lennie.

Ez a szememben visszaélés azzal, hogy tudjátok, nem csak játsszuk ezt a játékot, hanem gyűjtjük is.

Felőlem annyiféle promóciós lapot adtok ki, amennyit csak akartok, aminek a beszerzéséről külön döntést hozok, de ennek a lapnak nem szabadna ebbe a kategóriába tartoznia.
 
Az első hónapokban azért nem lehetett sorbemutatót szervezni, mert akkor még védettségi igazolvány kellett a rendezvényeken való részvételhez, és a felmérés alapján a játékosaink közel fele nem rendelkezett ezzel, igazságtalanság lett volna kizárni őket emiatt. Negyedik hullám, indiai mutáns, nem lesz nemzeti, nem lesz novemberi verseny, nem lesz gazdaság, stb. igen ezekkel mindenki ijesztget napi szinten. És amíg ennyi oltatlan van, simán igaz is lehet. Én azért bízom benne, hogy a döntéshozók racionálisan állnak a helyzethez, és ha nő is az esetszám, attól még a beoltott, nem veszélyeztetett emberek életét nem lehetetlenítik el.

A HD sorbemutató egyébként speciális lesz olyan szempontból, hogy nemcsak normál, hanem foil sorbemutatást is tervezünk. Azt, hogy mit adunk érte, az előregisztrálók számától függ, akár egy foil sorra több lapot is.

Hajron: ezt tisztázzuk, a lapok nem a mi hibánk miatt maradtak ki, ez a nyomda fiaskója volt. A paklikban ettől nem volt kevesebb (foilos lap), kár nem ért senkit. Az ígéretünket tartjuk, a 4 hiányzó lap többféleképp is megszerezhető lesz, összességében pont annyi, amennyi a többi lapból a paklikban volt.

Egyébként sorbemutató előtt mindig van akció az adott kiegészítőből, pont azért, hogy aki még az utolsó pillanatban próbálja a sort összeszedni, az kapjon valami extra kedvezményt. A HD bemutató előtt lesz majd HD akció is.
 
Ezek szerint a "megkapják majd ajándékba ezeket a lapokat" úgy értelmezendő, hogy "megkapják majd ajándékba a kimaradt 3 lapot, a 4. lapot pedig akkor, ha még többet költenek"?

Egyébként az hol fair, hogy a hibátok miatt kimarad 4 lap, aminek elvileg benne kellett volna lennie a kiegészítőkben, de most emiatt a hiba miatt még én fizessek pluszban, ha meg akarom szerezni?

Szerintem épp elég pénzt költünk ahhoz, hogy az eredeti ígéretet - ami gondolom nem avult el pár hónap alatt - be lehessen tartani.

Egyébként előző hónapban rendeltem egy TD display-t, ha utólag hozzácsaptok egy ilyen lapot, akkor legalább én megnyugszom.
 
Remélem sokat rendelsz, 3k-ért átveszem őket vasárnap.
 
Azert azt a gyujtosnak való TDt még bemutathatod foil Illuzio sariert. Egyébként nem hinném h 3k nál dragabb lesz a 3angyal.( nem kell h vasarolj 30k ert).
 
Értem. Az a baj, hogy ezzel több probléma is van. Előfordulhat persze, hogy ezek a dolgok csak nekem szúrják a szememet.

Egyrészt amikor az ÉI-ből maradt ki 2 foil lap, akkor foilos ÉI sorok bemutatásához volt kötve az osztogatás, ami viszont jóval a rendes legendás cél attrakció előtt megtörtént. Ez egyrészt adott némi exkluzivitást a dolognak, csak annak voltak meg ezek a lapok akik valóban gyűjtik őket. Nyilván idővel ezek is bekerültek BDV-be, macskákba meg kitudja hová, de akkor is.

Az, hogy novemberben lesz sorbemutató, arra azért nagyobb összegben nem fogadnék. Május óta vannak Beholderes versenyek, a májusi persze még kacska volt az oltások hiánya miatt, de mégis csak augusztusban kezdődtek a sor bemutatók. Ha annyira csak foglalnák a helyet, már rég le lehetett volna tudni ezeket.

Azt a részét is értem a dolognak, hogy szeretnél TD-t eladni. Erre viszont, szerintem, egy elbaszarintásból kialakuló helyzetet (kimaradt foil) kihasználni, enyhén szólva is aggályos. Úgy gondolom, vettem elég HD-t már ahhoz, hogy alapesetben kibonthattam volna a hiányzó foilokat, így viszont még kéne vennem kb gyújtósnak való TD-t közel 30K-ért csak a 3 védőangyalért.

Szerintem, érdemes lett volna vagy az összes lap kiosztását sor bemutatóhoz kötni vagy HD (ha már egyszer abból maradt ki) vásárlás mellé adni ajándékba, 2-4 lap/dp felosztásban.
 
Igen, ez pontosan így lesz, a novemberi Homokdűnék sorbemutatóra fogjuk osztani a maradék 3 lapot, A yetit, a zytant meg a z. börtönt, a védőangyalt meg,ahogy idézted is, "ajándékként vásárláshoz". Én szívem szerint ezeket a lapokat már sokkal hamarabb ki szerettem volna osztani, nálunk csak foglalják a helyet, de a covid miatt sajnos sokáig nem lehetett sorbemutatót tartani. De amint elkezdődtek a versenyek, mennek folyamatosan a legendás célok, csak ugye ezeket időrendi sorrendben kellett, 11. kiadás, tükördimenzió, és utána jön majd a Homokdűnék.
A lényeg, hogy az összes ilyen foilos lapot ki szeretnénk osztani Nektek, ami megmarad ebből a 2 promócióból, kimegy majd még más akcióban, KL sorbemutatónál, zsákbamacskában stb.
 
A "Homokdűnék friss információk" című cikkből idézve:
"A már szokássá vált legendás célt ezúttal 1 évnél jóval korábban megtartjuk majd, ahol a HD teljes sort bemutatók megkapják majd ajándékba ezeket a lapokat, és lesz majd más lehetőség is a lapok megszerzésére, zsákbamacskán, ill. ajándékként majd vásárláshoz, a lényeg, hogy ezekből a lapokból ugyanannyit szeretnénk eljuttatni hozzátok, mint amennyi a csomagokban is van."

Erre a HD sor bemutatásra mikor kerül sor? A "más lehetőség a lapok megszerzésére" is közel egy évvel a kieg megjelenése után kerül elő, nyilván a járvány helyzet miatt is, de nem biztos, hogy ezzel kezdtem volna, pláne nem egy ilyen "akció" keretében.
 
 | 1 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.