Vissza a Főoldalra
 
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett

Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Zén Legendái: A fény gyermekei szeptember 18.
Hatalom Kártyái - Kristályláz július 17.
A pillanat képe
Szárnyas bolhedor
(Ősök Városa szörnyeteg)
Küldd el képeslapként!
A bolhedorok minden valószínűség szerint az egykori, letűnt világban élő óriási repülő lények leszármazottai. Ez ma már elképzelhetetlennek tűnik, ahogy az is, hogy ezek a szörnyek elbirják egy kifejlett galetki súlyát a hátukon, így hát a hátasállatként való hasznosításuk helyett jó áron megszámított szárnyukért vadásszák őket.
Nézz szét a galériában!
Kérdezz-felelek 42.
XXXVI. Alanori Mini Olimpia
Válogatós verseny - 2021. szeptember 18.
Előrendelhető a legújabb Zén Legendái minikiegészítő A fény gyermekei
Mini befizetési akció 2021.09.14. (kedd) - 2021.09.21.

A lista folytatása...
Országjáró feladat 2019
Hatalom Kártyái verseny - 2021. szeptember 17., Szeged
Hatalom Kártyái verseny - 2021. szeptember 19., Kecskemét 5.
Hatalom Kártyái - Lezajlott versenyek

A lista folytatása...
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (7297)
Lapötletek (64514)
Kérdezz-felelek 42. (2)
HKK pakliszerkesztő (175)
Békés megyei HKK-sok jelentkezzenek! (6351)
Mini befizetési akció 2021.09.14. ( kedd ) - 2021.09.21. (5)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
Aranytigris


Utoljára ezt küldték:
Aranytigris
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 |
Nézet:
Ősi manif?
 
Juli 31.ig van az egyeztetés (gondolom).Addig megjelenik bőven.
 
Ha új lesz, akkor ezt a szabályt is felrúgták: "választhatnak egy HKK kiegészítőben megjelent gyakori, nem gyakori vagy ritka lapot", ugyanis a lap még nem jelent meg.
 
Annak mutatja. Uj lesz?
 
Te kis kíváncsi Nem sima gobelin az
 
Meglehet tudni a sima goblint ki kérte?
 
Most, hogy már 6 hónapja tesztelünk valamivel gyengébb lapokkal, korlátozott környezetben, látszik, hogy a játék jobb lesz, de nem fog egy csapásra megváltozni, mert nyilván sok spoiler bent marad még. De ahogy Balázs írja, a nagy cégekkel ellentétben, ahol hoznak egy döntést, és árkon-bokron keresztülviszik, mi igyekszünk mindent megkonzultálni veletek. Bármilyen változásnak csak akkor látjuk értelmét, ha a közösség nyitott rá. Én sose értettem az ilyen posztokat, hogy ok, ez szükséges változás, de miért nem tettétek meg 6 éve? Ha a változás jó, akkor örüljünk, hogy most végre megtettük. Ha nem, akkor meg örülj, hogy nem lett már 6 éve meghozva

Szerencsére nem ott tartunk, hogy ezzel kell "megmenteni a játékot". Egyszerűen csak egy alkalom szülte lehetőség. Nagyon sok játékosnak régi vágya ez, hogy saját, exkluzív példánya legyen a kedvenc lapjából, és a Cartamunditól most lehetőséget is kaptunk erre. Az, hogy valakinek lesz pár foil példánya egy 20 évvel ezelőtti lapból, vagy akár egy mostani, egyébként is beszerezhető lapból, más esetleg más képpel, más flavorral, semmiféle szakadékot nem fog növelni. Nem olyan lapokat adunk ki, amelyekhez máshogy nem lehet hozájutni.
 
Csak a rota reszre irnek (nem trollkodas ez toled szerintem):

Igen, volt, aki felvetette 10+ eve, hogy kellene rotacio v reboot. Termeszetesen bennunk is felmerult, hiszen regota tudottak ezek a megoldasok (foleg a rota) mas jatekokbol.

DE amikor (tobbszor is) fel lett ez vetve tobb evvel ezelott (4-6-8, ilyesmi), minden jatekosra, aki ezt mondta, jutott vagy 9 masik, aki elemi szinten volt akkor meg felhaborodva ("hogy kepzelitek", "azonnal eladom a gyujtit" szinten) ha ez csak szoba kerult .
Sajnos el kellett jutni a HKK-nak egy pontra, ahol mar ez a gondolat elfogadhato a kozossegben - szerintem boven nem lesz/lett ez meg keso.
 
10+ éve már látták emberek, hogy rotáció kell a játékba, akkor jött a sírás, hogy magic lesz a HKK-ból.
Akkor le lettünk hurrogva, most a HKK túlélését jelenti, hogy sikerül-e értelmesen megoldani a rotációt.

Évekkel ezelőtt mondogattuk, hogy át kéne állni LCG modellre. Azóta kinőtt pár HKK bolt, amiknek az a fő bevétele, hogy kiegészítőkből teljes sorokat árulnak.
Itt meg azzal próbáljátok megmenteni a játékot, hogy exkluzív lapokért cserébe támogatókat próbáltok találni a megmaradt játékosok közt.

Ez most megint hova fog vezetni? Egy kicsit tovább nő a szakadék a játékosok közt, egy kicsit megint belterjesebb lesz a játékos közösség.

Most pedig jöhet a sok konstruktív válasz, hogy mennyire vagyok troll.
 
"Csak kiemelt vidékin lehetett vinni a bilincset, ez számít a nagyon széles körben elérhetőnek?"

igen. Ha megnézed a lezajlott versenyeknél, mennyi kiemelt vidéki verseny volt, látni fogod, hogy mennyi lett ezekből a lapokból kiosztva, és még lesz belőle osztva a jövőben is. Sok esetben egy "promó" lapból nincs igazán kevesebb, mint amennyi egy normál ritka lapból, ez az Orzag bilincsére is igaz.

Viszont ebből a lapból korábban nem volt még foil kiadás, ezért ennek a foil lapok gyűjtői is örülni fognak.

Egyébként emlékeim szerint az orgling kémből is van foilos verzió, bár ott még nincs eldöntve, az milyen formában lesz kiosztva.
 
Rejtett tartalékot is siman beengedném eredeti illusztrácioval
 
A következő az lesz hogy a végleges listán lesz UR is, mert "igyekezték teljesíteni a kérést.". Kellene már egy PR-os a Behóhóz
 
Csak kiemelt vidékin lehetett vinni a bilincset, ez számít a nagyon széles körben elérhetőnek? Ha ez így van, az pontosan annak mond ellent, hogy exkluzívvá szeretnétek tenni a vidéki kiemelteket a promó lapokkal. Akkor most melyik nem igaz?

De végül aztán igazából mégsem exkluzív a lap mert kijön újra. De tényleg milyen jó hogy végre lesz a körforgásban nerfelt verziója is a lapnak. Bár igaz, hogy csak a védnökök kapnak belőle. Ők is csak 2-2 darabot.

Ha ezt az egészet fb-n olvastam volna, rögtön azt hiszem csak egy megkésett áprilisi tréfa...
 
Egyedi mérlegelés van, szeretnénk minél jobban megfelelni a védnökök elvárásainak. A promó lapok általánosságban tiltott listán vannak, de indokolt esetben tehetünk kivételt. Nemcsak ebben, sok minden másban is lesznek kivételek. B. Jagumirnak én nagyon nem látom értelmét, mert abból még foilos verzió is volt.
 
Kerek perec le volt írva, hogy nem lehet promót választani. Most akkor ezek szerint mégis lehet?
Tehát beválasztható pl. B. Jagumir? Vagy valami egyéb BDV-s vagy kódos cucc? Most akkor mik a pontos mindenkire vonatkozó szabályok?
 
Igen, ezen az orzagos kérdésen gondolkodtunk, szabad-e ilyen kivételt tenni. A promóciós lapokat eredetileg azért zártuk ki, mert ezek jelentős része exkluziv volt (pl. csak adott bolt osztotta), de az Orzag bilincs nagyon széles körben elérhető volt. Ráadásul ez a lap nerfelve lett, viszont az ÚN mellett már nem volt rá esély, hogy legyen belőle egy újrakiadás a javított szöveggel. Így ez legalább ebben a formában megvalósul. Én személy szerint a Womathnak is örültem, szintén ilyen lap, amiből így legalább lesz olyan verzió, amin a pontosított szöveg olvasható.

Egyébként a védnöki lapok megtárgyalásakor igyekszünk teljesíteni a védnökök kérését mindenben, amiben csak lehet, végülis ezek exkluzív lapok, fontos, hogy mindenki tényleg azt kapja, amit szeretne.
 
Igen, mert két külön lapról van szó.
 
3 kiadásban létezik. Az egyik itt a legrégebbi, a másik a legújabb, szóval szabad neki.
A gond a promós orzag bilincse.
 
T. Vlagyimir ketszer szerepel a listan.
 
azt megkérdezhetem, hogy az Orzag bilincse (új) hogy kerülhetett a lapok közé?
 
Nem kérheted egy másik kártya képét a lapodra, az elég hülyén nézne ki, de ha nem jó az eredeti kép és nem tudsz saját képet rajzoltatni, van több száz saját képünk, amiből választhatsz.

Fizetés: ha jelentkeztél, utána a részleteket meg kell beszélni Zolival, ezek közé tartozik az is, hogy a júl 17-i versenyen akarsz fizetni, v banki utalással. Ha az utóbbi, akkor küldünk egy számlát, 1 hetes fizetési határidővel. Úgy néz ki, hogy a 40 jelentkező meglesz, tehát ha valaki eláll esetleg, azt tudnunk kell mielőbb, hogy a további jelentkezőkkel lehessen fixálni a dolgot.
 
Az illusztráció választásnál pontosan milyen körből lehet választani? Szerepel benne mondjuk minden lap aminek megvan a képe?

Mondjuk kérhetek pld. SFet a Géniusz manifesztációja képével?

A zsozsót meddig kell utalni?
 
Nem tudom kinek a milyét kéne megcirógatnom, de a Morgan a régi képpel nem volt jobb?
Az az új hasonlít az egyik diákomra és nagyon nem tetszik
 
Azért a Womath “tulaja” is érdekesen választott...
Van potenciál ebben, kérdés, kinek éri meg “befektetni”.
 
Füstös késdobáló? Kereshető leszedés
 
Az eros gyengeje, Goblin szabotor, Gardakapitany
Demizra, Timera atka, Tuztombolo, Lelekcsapda
Csillamtunder, Solisar, Eros ereje, Eber vadaszkutya;
Buzos, Tleikan enyeszvarazs
2024-ig mind megoldja a bilincsmestert (Lelekcsapda csak 23-ig)
Meg addig meg jon par lap.
 
Nem mertek SF-et kérni
 
Szerintem szerencsésebb lenne, ha mindenki 3-at kapna a mások által tervezett lapból, és esetleg a sajátjából csak 6-ot fixen.


Egy foil lapból kb. 100 db készül, ezért van ez a korlát, 40 védnök esetén nem tudunk már mindenkinek mindenből 3-at adni. De elvi lehetősége van, hogy a nyomdától a rendelt mennyiségből többet kapunk, ha annyival, akkor azokat is szétosztjuk.
 
Khm. Oda van írva, h régi évszámmal. V tévedek?
 
Tarimasznal csak a vezeteknevet adnam meg a fogadasnal ofc
 
 | 1 | 2 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2021
1680 Budapest, Pf. 4 | E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.