Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Energiaital
(Ősök Városa varázsital)
Küldd el képeslapként!
"Az energiaital a város széles körben használt doppingszere, a gyorsabb fejlődés eszköze. Az eredmény azonban rendkívül törekény, vigyázz hát az állandó, folyamatos használattal! Könnyen megsínylődheti a szervezeted!" - Encyclopedia Fantasya
Nézz szét a galériában!
Hétvégi verseny és Legendák Viadala
XLVI. Alanori Mini Olimpia - Eredményhirdetés
Legendák Viadala paklibeküldés
HKK Kódex változások
A Sötétség Kora - helyzetjelentés

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Aukciós statisztika
Az utolsó Aukciós Napon történtek
Kritikus találat (548. tudati képesség)

A lista folytatása...
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (9)
Lapötletek (64956)
Versenybeszámolók (19284)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8133)
Versenyhirdető (1827)
[HKK Piac] Eladó gyűjtemény (9481)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
Nézet:
Az előző napi teknős túl erős lett szerintem.

A mai lap:

- a grafikának kb semmi köze a lap nevéhez. Odüsszeia, Lorelei legendája stb, annyi támpont van, ezt lehetett volna sokkal jobbra is csinálni. (Nem a grafika minősége a kérdéses, az "ok".)

a lap:

- leginkább a megsemmisítő csapáshoz tudnám hasonlítani. Azon van védekezés, reakciódrágítás, kijöhet mana nélkül. Mindkettő azonnali. Rendben, ez nem isteni lap.

- szerintem a 4 zsz borzasztó sok érte. Azonnalit kb ma már minden kártya ingyen fog. A harmadik kör előtt azért körülményes lehet összerakni hozzá a 4 zsz-t. Bontotton erős lesz, de később sztem úgyanúgy nem használjuk majd, mint a Kristálymágust.

- csak vesd össze, hogy 4 zsz-ből akármilyen pakli kitesz 3-4 lapot. Ha megvárod, míg létrejön ez a 3 lap, addigra már veszítettél.
 
Bontotton szép kártya lesz.
 
Fontos tudni, hogy a "2 kieg készül egyben" dolog miatt több mint 1 évvel a megjelenés előtt készül a lapok nagy része. A nyári kieg esetén ez 1,5 év. Az utolsó pillanatokban (ami itt aug. közepe volt) már csak nagyon minimális változások tehetőek, hiszen ott már semmi idő nincs tesztelni. Vagyis a megjelenés előtt néhány hónappal / fél évvel kialakuló metára elég minimális lehetőség van reagálni.
Ettől még megtesdzük, amit tudunk, és cserébe top minőségű kártyalapokat kaptok kézhez.
 
az a baj, hogy csak epikus-mező-korlát vonalon lett végiggondolva, egyébként meg egy erős side lap tud igazán koncepciókat ölni
 
Érdekes kártya, korlát egyértelmű mellé, de egy válogatásos pakli mellé is simán eltudnám képzelni. Amit viszont nem értek: nem tudom a szabálylap és követő tiltás mi ellen érkezett főleg, viszont úgy érzem ha csak egy követőt vagy szabálylapot tiltana, akkor is a fő mumusok ellen jó lenne viszont nem ölne meg más partvonalon lévő koncepciókat. (Erdő, kreátor követői, leggőbb követő)
 
Igy ok, valahogy az elso koros dobast elfelejtettem, csak a kovetkezo korokben gondolkoztam, ahol ket lap melle huzom a harmadikat.
 
Maradva annál a vonalnál, hogy 50 lapos paklit építeni ideális alapvetően, én nagyon meglepődnék, ha ennyi elég lenne az üdvösséghez. Mit tud? 1-ért kentrip-->szól a régi mondás, hogy ez már nem jó, de ez egy elavult mondás, ez már rég kevés. Mit tud ezen felül? Passzív, tehát horda lénynek 4 támadás ide vagy oda is nehéz mondani, 2 ÉP-s, ami mostanában gond tud lenni, illetve az hogy 2 körig nem tud olcsóbbítani egy epikus az nem nagy szám...és mivel ez elég gyakori, így ebben a matchupban nem valami combos kártya. Sideból továbbra is fasza, tekiben valóban min 1 mehet, korlátba alap a 3, de hogy ennél találok bárhova 50 kártyát, azt jó eséllyel mondom. Ettől még tetszik a lap és erősnek tartom, de kezeljük helyén.

Zorall: Fókuszba nem esküdnék meg, hogy nem jobb továbbra is a mélytengeri (illetve meta call, hogy befér-e gondolom, feltételezem ilyen mezősebb metában játszod alapból is). Ez csak 2 körig működik, ami tudom, hogy elég lehet, de minek kockáztassak hogy nem? Amellett, hogy az anti mágia fixen rajta van a mélytengerin, míg a Sivatagi ott jó eséllyel teljesen védtelen lesz, szóval az egyetlen előny, hogy nagyrészt a húzás erősebb, mint 1 varázslat kidobatása (pláne, hogy ez a fókuszt is érintheti), de nálam ez végiggondolva kevés érv lenne (illetve a sivatagi 2 hps, a mélytengeri 3)
 
korláttal eldobom azonnal, és ha én kezdek, az első körömet plusz egy ifjú tekivel kezdem, ezt akartuk elkerülni, ezért nem a következő előkészítőmben adja - ha az ellenfél kezdett, jóval kisebb para, hogy van +1 lényem az első körömben
 
Ezerszer inkább kapják ki ettől mint attól, hogy ha összesz@rom magam sem jön létre lapom
 
A lápvidék mennyivel lesz gyengébb szerinted?
 
Ennek a lapnak soha nem lenne szabad megjelennie...

A korlátozás megjelenése óta egy coin flip lap. A teki bölcsesség, szomorú szamuráj, most meg ez...

Teljesen élvezhetetlen korlátozás ellen (és korlátozással) játsazni. Én nem a csatamezőt meg az epikusokat érzem parának, hanem a korlátozást, mert teljesen tönkreteszi a játékélményt.
 
Nekem tetszik. Sokkal inkább ilyenek, mint az op counterek amik mellé még fagyi is jár a mekiben.
 
Fókuszomban 1-ért a mélytengeri teki csak annyit csinál,hogy AM:1(ami zavarhat engem is) és kikapcsolja a gonoszságokat. Nem ősmágiás,nem kentrip,ha eldobatják,nincs előnyöm belőle. 1-2 mégis befér alapból. Persze,hogy jó alapból ez a lap,ha más nem 1-et teki epikusba is betennék,hogy az idéző előrántsa,ha kell. Ha csak egy Valsirah lövést kapcsol ki is bőven megéri 1-ért cantripként.
 
Nem rossz csak nem repül, mindegy ha dk kipróbálja biztos veszek hármat
 
Fönix születése: a következő előkészítő fázisodban kapsz egy főnix fiókát.

Ha a következő előkészítő fázisomban kapok egy teknőst az mennyire is szólhat bele jobban az ellenfél körébe, mint ha az ellenfél következő gyógyulási fázisában kapom?

Lehet plusz erősítés akart lenni, hogyha elmaradna az elökészítő fázisom, akkor is legyen teknősőm?)
 
"János aztán nekem ne sírjál ha nem mezőzők"

Megigerem, hogy nem sirok, ha nem mezozol. Sot meghivlak egy uccsire.
 
Ok. Leesett, hogy az ifju teki a para, amit eldobasra ad. Azt hittem, a kijatszasa emnyire para. En kerek elnezest.
 
Miért jó egy 1 manáért kentri kártya, ha épp nem csinál semmit az asztalról jövő képessége, és eldobni se tudod (esetleg téged is zavar az AM), mert nincs hogyan?

Korlátba beraknám alapból is ezt írtam is (bizonyos paklikbat ott lesz).
 
János aztán nekem ne sírjál ha nem mezőzők és a kreátor követős dekked becsoffad egy ilyen snassz tekitől... mit nem ertesz ezen hadjuk már ezt a megkánterlődik nemtud semmit szoveget.
 
Sírjatok csak.
 
A lény megakadályozhatatlan, amit eldobásra ad.(vagyis a Beldian megfogja azt is, de az már nem gyakori vendég mostanában).
 
Nem értem ezt a minden második hsz-ben szereplő megakadályozhatatlanságot. De mitől az?
Ha az első körömben kiteszem, beleszalad egy védekezéses counterbe, és utána is kell mellé a kötelék. Anelkül egy snassz 1 Vp-s megindulás.
(Oké, a korlátozás valóban ezzel fog kezdődni, ez tény.)
 
Nem "Domi szerint". A trsztelőcsapat munkája, megbeszélései és döntése alapján. Természetesen tévedhetünk, de jó sok óra munka benne van ezekben.
 
Betervezés kérdésre: nem, viszont most a tiltás / nerf átgondolásnál figyelembe tudjuk és fogjuk venni a HD ill. jövő nyári lapok valós erejét, hiszen mi ezeket már teszteltük is.
 
Nem lóg ki semerre?"Ez a legerősebb ilyen jellegű kártya" te írtad. Akkor csak kilóg. De ha ez szerinted tényleg csak sidébe fér be akkor tényleg vannak bajok mert én nem tudom miért "csak" oda raknám be. Mi ellen nem fogod használni korlátba az igy is ugy is kapok egy kártya lapot! Plusz még vmi..
 
Hogyne lenne probléma, a HKK jelenlegi erőszintje probléma (nem véletlen jön a rota), viszont ez a lap nem lóg ki semerre sem. Egy korrekt side kártya, ami bizonyos paklikban ott lesz, semmi több.

"Akkor adhatna mint a Fönix születése. Felesleges volt a gyógyulasi fázis hozzá."

Akkor ott lenne egy ZSZ ami beleszólást adhat az ellen körébe ha olyan lapot húztunk, illetve ugye még azelőtt kidobatja a varit, hogy lehetősége lenne az ellenfélnek kijátszania azt.
 
Akkor adhatna mint a Fönix születése. Felesleges volt a gyógyulasi fázis hozzá.
 
Gondolom az volt itt a fő motiváció, hogy az ellenfél első körében ne adjon egy zanszilánkot az asztalra.
 
Nekem kicsit a Tuzmadarra hajaz az erossege...
 
Mivel ez még csak az első lapok egyike, én nem tudom eldönteni, hogy végül mennyire lesz erős.
Az, hogy egymaga tobb koncepciot is parkolo palyara rak mar alapbol durva. Az, hogy korlatozasban lesz egy masodik koros counterelhetetlen lenyem az asztalon... hat na...


Bar messze nem ismerem az osszes lap szoveget, de miert kell valaminak a gyogyulasi fazisban tortennie? Eddig is voltak ilyen lapok?
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.