Vissza a Főoldalra
 
Hatalom Kártyái

Milyen legyen a májusi páros verseny formátuma?

1) hagyományos új nemzedék
2) tiltott mágia új nemzedék
3) hagyományos káosz
4) tiltott mágia káosz

(A szavazáshoz be kell jelentkezned!)
További szavazások...
Fórum a témához...

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
A halál angyala
(Túlélők Földje szörnyeteg)
Küldd el képeslapként!
A halhatatlanságig vezető út rögös és hosszú, csak kevesek képesek arra, hogy az öröklét szabadságát kivívják maguknak. Mindenki másért előbb-utóbb eljön a halál angyala, érted talán épp egy ilyen impozáns jelenség képében...
Nézz szét a galériában!
XLVI. Alanori Mini Olimpia
Board Game Expo 2024.05.18-19.
HKK Tiltott mágia döntő videó
Májusi verseny formátuma
Beholderes HKK verseny március 16. - Versenybeszámoló

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020
Országjáró feladat 2019

A lista folytatása...
Excelsior (1002)
A májusi verseny páros legyen vagy egyéni? (ÚN-ről és formátumról 2-3. körben szavazunk) (30)
HKK kérdés? (47065)
Lapötletek (64943)
[HKK Piac] Régi lapok (1521)
[HKK Piac] Eladó gyűjtemény (9480)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 |
Nézet:
A klasszikus TF időszaka át fog fedni valamilyen invázióval?

Igen, zajlik a VV2 jelenleg, de ebben csak 15. szinttől lehet részt venni. Klasszikus karakter nem vehet részt majd benne.
Lesz új event is, abban se vehet majd részt.
 
A leírásod alapján te éles karaktert indítottál, és nem ingyeneset. Ugy tünik, a program vár valamire (pl hogy legyen zsetonod) ha ingyenes karaktert indítasz (TF/ÖV számlainformációk legörget és ott - ha jól emléxem) akkor nem kapsz karakterszámot, és csak weblapon tudsz UL-t táplálni. Remélem segítettem
 
Közben rájöttem, de a webes táplálásra meg semmilyen reakció nem jött, kivéve a zöld feliratra az oldalon, hogy sikeres táplálás.
 
Internetes trollkodas miatt a regisztració zárt lett.
Írj Ery-nek: ghalla@erynome.hu
 
Ingyenessel biztos nem megy, én nem is láttam karakterszámot külön neki.
 
Utóbbira (https://ghalla.pbm.hu) sajnos nem lehet már regisztrálni Van valamiléyen kerülő megoldás, vagy Ery-t kell előkeríteni? Gondolom hiányzik neki mint púp a hátára. ;)
 
TF-esek fórumai: https://ghalla.pbm.hu
TF infók: https://hyper.pbm.hu
TF segédprogramok: https://erynome.hu/tf/
 
Ez ingyenes kari? Ott szerintem nem müködik a winul40 a beholder weboldalas táplálót használd a 10. fordulódig. Aztán ha átkerültél klasszikba mehet a winUL40-ezés. Én legalábbis így csinálom.
 
2020.03.08. - 07:29:34 TF UL OK. Karakterszám:5546 Forduló: 1 Netkód:b

Lassan 2 órája.
 
Közben rájöttem, hogy a symantec veszéjesnek minősítette, de utánnajártam és kiderült, hogy ez nem jelent automatikus fertőzöttséget.
Viszont beküldtem a fordulómat, vissza is jelzett, hogy ok, de nem jön az eredmény, pedig írja a rendszer, hogy online. Másnak működik?
 
Nekem több gépen gond nélkül müködik. (még Linux alatt is)
 
Használja valaki a Winul40-et win10 alatt? Nekem nem indul, esetleg van tippetek?
 
Nem lesz invázió. Jelenleg a Végzet Verme 2 zajlik Május elejéig.
 
A klasszikus TF időszaka át fog fedni valamilyen invázióval? És a klasszikus tf karik-nak is lesznek inváziós szörnyek? Ha így lenne az erősen hátrányba tenné azokat, akik még az elején indították a klasszikus kariaikat invázió nélkül.
 
Köszi!Tényleg 10 zseton/forduló.
Ha ennyibe kerülne a sima/normál karakterekkel a forduló én megállás nélkül játszanék minden karakteremmel nagyon sokáig és szerintem ezzel nem vagyok egyedül.. :-)
Nem kívánom,hogy ingyen legyen,ahogy írod is,28éve működő cég -aminek én nagyon örülök és még legalább 3x ennyit kívánok nekik ugyanazokkal az emberekkel akik most is benne vannak- csak azt kérném amit 9 évvel ezelőtt is amikor 2. alkalommal raktam le az UL-t,legyen kicsit olcsóbb ha megoldható.
Én vmikor '97 körül kezdtem,engem már akkor nagyon elvarázsolt (18évesen) és ugyanazt érzem a mai nap is ha a tf-re gondolok.
Bármikor újrakezdeném.
Amikor email-t kapok (hírlevél) mindig elolvasom hátha szó van benne az anyagi részről.
Nem tagadom,megtehetném,hogy teli áron játszom minden karakteremmel,de van más hobbim is amire szintén nem kevés pénzt szoktam költeni....és én úgy,hogy élek káros szenvedélyekkel is (csak a cigi havi 40e). Te örülj neki,hogy nem dohányzol. ;-)
Szóval szerintem a jelenlegi kezdeményezés nagyon jó!!De -szerintem- aktív új játékos nem sok lesz belőle.Nektek,profiknak egy kis vérfrissítés,de attól nem sokkal lesz több. (Persze örülnék ha nem lenne igazam,mert szurkolok a cégnek,komolyan. :-) )

Esetleg még olyan is eszembe jutott,hogy mondjuk havi x Ft-ért annyit léphet a játékos és annyi karakterrel ahányat és amennyit akar. (Őszintén megmondom ez a ps plus-ból jött..)
Vagy lehetne akár egy karakterre is lebontani,egy karakter,havi korlátlan forduló x Ft.Több karakter,több x.
Ennél viszont a fejlesztés szabhatna határt ami nektek,keménymagnak meg kellene. (Nekem kicsit sem.Szerintem amióta nem léptem annyi minden került a játékba,hogy én unalom nélkül 3-4évet biztos tudnék játszani mindenféle újítás nélkül.)

Én új karaktert nem hiszem,hogy indítok,de nektek sok sikert és kitartást!! :-)
 
Biztos nem vagyok vele egyedül, elreppent pár év mióta elindult a játék. A versengés iránti izgalom az ilyen oldschool játékosoknak számíthat még azért, egy sorozatot vagy filmet is megnéz az ember megint ha anno bejött neki. De csak akkor, ha ismét együtt fedezhetik fel a dolgot. Az évek alatt egy viszonylag fizetőképes réteg nevelődött ki (nem zsebpézből játszunk már lássuk be ), akik lehet áldoznának azért, hogy eljátszogassanak valamivel, amihez nem kell mondjuk egy többszázeres mobil. Pár évig élvezni egy nem annyira repetatív, farmolós játékot simán megérné. Nem tudom kell-e infrastruktúrális változtatás két játék párhozamos futtatására, de ha ezzel visszajönne 50-100 játékos pár évig szerintem lehet kitermelné az összeget.
 
Ha sikeres lesz az esemény van igéret kiterjesztett ismétlése (pl. 120. fordulóig).
Vagy hatalmas siker esetén lehet enged a Kft a nyomásnak, és folytatható lesz a játék a Klasszik feltételeivel. Ki tudja.
Mindenesetre izzítsd be a régi haverokat. Többen vagyunk nagyobb a móka
(Egyébként pedig senki nem gátol meg abban, hogy a Klasszik szabályai szerint folytasd az éles TF-ben a játékot. Van erre alapítva egy közös Tudat is. Túlélök a nevük)
 
A klasszikus mód lejárta után bármilyen karakter tud átadni tárgyat? Tehát ha jól értem az így elindított karakterek nem egy új világba kerülnek onnantól, hanem be a többi "öregebb" közé. Ha így van, a kompetitív karakterfejlődést a klasszikus karakterek között onnantól el lehet felejteni az átadás miatt, legalábbis számomra. Pedig jó lett volna teljesen üres lappal indulni mindenki között, nagy újrakezdő vagyok
 
Igen, a 11-60. forduló 10 zseton/forduló.
 
Az én olvasatomban az 1-10 forduló díjmentes és a 11-60 fordulónál 10 zseton/foduló. (Nagyon baráti ár!!!)

Nekem is több karakterem van már; igaz ebből most egy aktív; egy félig-meddig aktív és a többi inaktív.
DE ezen majd változtatok - aktivizálódok majd.

A pénz kérdés jogos felvetés, de azért arra is gondoljunk, hogy "Jézus sírját sem őrizték ingyen".
A Beholder Kft egy profit-orientált, alkalmazottakat (és családjaikat) el- és fenntartó cég, aki - Magyarországon egyedülállóan - immáron 28 éve működik és fenntart egy olyan játékot (többek között), amiben pl. a fanatikus és kitartó - most már jórészt középkorú és olykor sörhast eresztő - TF-esek akár lassan 3 évtizede jól szórakoznak. És a többi játékról nem is beszélve...! (Na meg amikor mág a Kiadójuk is működött. Imádtam az általuk kiadott regényeket.)

Szerintem - ha az ember tényleg elhivatott - meg lehet találni azt az optimális összeget, amit egyéni szinten az ember a HOBBY-jára tud fordítani. Akár önkontroll-lal és meghatározott havi lépésszámmal karakterekre lebontva.
(Pl. a klasszikus TF-es karakter esetében is meghatároztam azt a heti és havi lépésszámot, amivel be fogok tudni állni a sorba az elkövetkező 3 hónapban - így elérve majd a 60 fordulót. ÉS ha jól 'muzsikál' a karakter, akkor talán tovább is viszem... )
Vagy egy másik megoldás, amit szintén alkalmazok: azt a havi összeget, amit a TF-re szánok; a saját költségvetésembe beépítve havonta tudatosan erre teszem félre. Nem mellesleg olyan szokásoktól mentve meg magam, amik káros hatásúak mind az egyénre, mind a családjára. Pl. nem járok el italozni speciális helyekre; nem füstölők; nem űzök sok káros és költséges tevékenységet. Az én kikapcsolódásom a TF! (Remélem, még sokáig így marad... )
 
Sziasztok!

Én is gondolkozom rajta..csak tartok attól,hogy újra rákattanok és az bizony nem kevés pénzembe kerülne.
Több karakterem van a játékban,azok sem óriási szintűek,így inkább azokkal lépkednék majd.
Ha mondjuk az lett volna az újdonság,hogy 10 ingyen forduló a régi visszatérőknek -vagy inkább mkinek..- akkor biztos nem tudtam volna ellenálni.

De tény,hogy ez is hatalmas ötlet!A "keménymag" azaz az aktív játékosok biztos,hogy kihasználják ezt.

Ami nekem nem teljesen világos az a 10 zseton.
A 10 zseton az az ingyen fordulókon felüli 50 fordulóra egyben vonatkozik?Azaz 50 forduló 10 zseton?

((Egyébként én még mindig tartom azt,hogy ha vmennyivel olcsóbb lenne a tf,régi játékosok is visszajönnének.Ebben szinte biztos vagyok. Tudom,ott az akciós zsetonvásárlás lehetősége+a sok kiadás.))
 
Én biztosan indítok egyet...
 
Szuper! Korrekt fejlesztés

Csak egy apró megjegyzés... van pár elgépelés a szövegben ami kicsit lerontja az összképet a számomra
 
Pontosan erről beszéltem már évek óta, csak nem 60 fordulósan, hanem bármeddig.
Ez szerintem egy jó teszt lesz mennyi rá az érdeklődő.
Két karakterrel gondolkodom elindulni.

Hajrá csak így tovább.
 
 | 1 | 2 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.