Vissza a Főoldalra
 
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett

Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Hatalom Kátyái - Tükördimenzió november 23.
HKK - Zén Legendái: Clerebald gyűjteménye szeptember 21.
A pillanat képe
Doareg-idomítás
(Túlélők Földje)
Küldd el képeslapként!
"Azt mondtam ülj le, nem azt, hogy pitizz" - bosszankodás a szörnyidomítással telt hosszú órákban, a Namíd sivatag forró ege alatt
Nézz szét a galériában!
Argum City közös promóciója más játékainkkal
Tükördimenzió - bemutató verseny
Elindult az Argum City
Tükördimenzió bemutató – 4. rész
Előrendelhető a Tükördimenzió HKK kiegészítő!

A lista folytatása...
Hatalom Kártyái verseny - 2019. november 16., Wekerlei Boccia Klub
Hatalom Kártyái - Profi versenyzők listája
Hatalom Kártyái - Lezajlott versenyek
Hatalom Kártyái verseny - 2019. november 10., Szombathely

A lista folytatása...
Tükördimenzió bemutató – 1. rész (403)
Előrendelhető a Tükördimenzió HKK kiegészítő! (1)
küldetések (413)
[HKK Piac] Eladó lapok (141403)
Lapötletek (64283)
HKK kérdés? (44906)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:Utoljára ezt küldték:
Az elfekről általában
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Pókerjáték
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
Ajánlott böngésző, felbontás:
Internet Explorer, 1024x768
 

 | 1 | 2 |
Nézet:
A versenyhelyszínhez képest ill. Budapesten. De ez valóban kissé szubjektív, én egyszerűsíteném, szigorítanám, ahogy írtam.
 
de mihez képest "elérhető távolságban"?
a kiemelt helyszínhez képest vagy Budapesthez képest?
 
A váci mezőny 90 százaléka szerintem akkor sem ment volna Szegedre, ha épp nincs ez a verseny.

A 27 fő is csalóka, mert nagyon sok volt a helyi és környéki játékos.
 
Nagyon jó hangulata volt a kiemeltnek, bár egy kissé beárnyékolta a tudat hogy lehetett volna 30as létszám is ha nincs máshol verseny...
 
Nem "közelben" hanem "nincs verseny elérhető távolságban vagy Budapesten". Szerintem itt nem is a távolság volt a probléma, inkább az, hogy Vác "Budapest-külső".
Én egyszerűsíteném:"nincs másik verseny". Egy hónapban 8-10 hétvégi nap van, ebből 1 a behós, 1 a kiemelt vidéki, a többi 6-8 napból lehessen választani másnak. Adjunk annyi segítséget a kiemelt vidékinek, amennyit a behós kap.
 
Annyit fuznek hozza, hogy nem artana tisztazni, mit jelent a szabalyok szerint a "kozelben", mert ha Vac Szeged kozeleben van akkor kb az osszes videki versenyhelyszin Kecskemet "kozeleben van"...
 
+1

Én se azért utazom fel pl. majd a bontottra, mert "megéri". Ha időm és a munkabeosztásom engedné, szívesen mennék ide-oda versenyre, nem érdekelne a pénz. Ez egy hobbi, amire költeni kell. És szerencsére már nem kisdiák vagyok, aki anyuci meg apuci pénzéből él, vagy épp az ösztöndíjából.
Elmúltak azok az idők, amikor a hkk bázis 16-18 éves fiatalok voltak, az a generáció már felnőtt.
 
Azert en megkérdezném a helyedbe Kurunczit aki peströl jött és behúzta a versenyt hogy mennyire erte meg neki vagy Farkas Tomit aki ugyszintén pestről jött es 3. lett legjobb amatőrkent 2urt vitt plusz dekkeket.Volt akinek megérte eljönni De persze van az a hozzállás is mint a tied igy nehéz nyerni bármit is (max 1dekk) a pénz költségeket meg felesleges is emliteni mondj már egy hobbit ami csak plusszos es nem kell rá áldozni se időt se pénzt. A vidékiek felbirnak járni sirás nélkül is tudod kicsit más a hozáállás...
 
Hát az oda-vissza több órás utazással (amit gondolom adott esetben társas mulatságnak is fel lehet fogni ) meg az ehhez tartozó költségekkel nehéz szembe menni. Szerencsére a játékosok kreatívan intézik a tele kocsikat . Ha csak pár emberrel több van a versenyen, az már szép eredmény. Ha padig a környéken is sikerül emberekez bevonzani, és nem csak a pestiek leutazásából, az főleg.

Az Országjárót átgondoljuk, folyamatban.

A kiemelt vidéki versenyre való rászervezésből pedig, nagyon remélem, ez volt az utolsó.
 
De vélhetően mégsem elég ha Pest megyei stock-ra többen mennek, mint egy vidéki kiemeltre.
Amúgy bár ez az én véleményem de országjáróba berakott lapból is sokkal optimálisabb lenne ha legalább playsetet lehetne kiszedni, az eddigi számok alapján úgyse kerülne ki bődületes mennyiség, de legalább nem úgy kéne összekínlődni a 3.dikat mástól.
 
Ja és jövő évre is előkészítettünk egy kis pluszt a vidéki versenyekhez, bővebben hamarosan!
 
Az Országjáró és a kiemelt versenyek pont hogy felrázás és plusz támogatás a vidéki versenyeknek, mindkettő idei találmány a Behőtól. És amennyire látom, pezsdített is, általánosságban nőtt az indulók száma az idén, a kiemelteken főleg. De javítsatok, ha tévednék.
Ja és aki 4-5 helyszínnél tart, gyűjtse be még azr az 1-2 "pecsétet" és persze a fotó se maradjon el!
 
Ergo nem ér ennyit a játék, hogy utazgassanak az emberek.
Azért ha belegondolsz útiköltség meg nevezések ha dupla van meg pláne simán 6K/fő alsó hangon. Mégha 1-1 dekket is nyersz ami megint lutri akkor is ordas mínusz. Persze lehet érvelni, hogy de játszottál, de ne viceljünk már hogy 6k ért játszhatok. (Amatőr szemmel nézve mindezt.)

Nem a vidéki szervezésekkel van a gond az tök jó és köszönet érte, minden szervezőnek. Behónak kéne jobban felráznia az állóvizet.
 
Hát akkor csak szimplán lusták plusz 50-50 percet utazni
 
Tudtommal Vác pest megye, tehát az eredeti kiírás szerint nem szerepelhet állomásként a foilos techflux szempontjából.
 
Mert lusták az emberek 1:30-at autózni egy kiemelt versenyért, ha van 35-40 percre egy másik “új helyszín”, ami plusz 1 a fluxos kihívásban.
Szombathelyre is ezért nem jön senki, 2 óra összesen, de pár ember lejön “kipipálni” a flux miatt és ennyi.
 
Azért akkor is beszédes, hogy Vácon egy stock versenyen 25 körüli létszám volt, Szegeden ami kiemelt 19.
 
Csak hogy pontosítsuk az információkat:
Először is nagyon örülünk a váci bolt megnyitásának, minden lehetséges módon támogatjuk őket, a cikket is ezért raktuk ki, és nagyon reméljük, hogy ennek köszönhetően a HKK-t még többen fogják megismerni, ezért pedig nagyon hálásak vagyunk!
És épp ezért nekünk a legkellemetlenebb, hogy pont a legelső versenyt nem tudjuk támogatni. A probléma az, hogy a verseny időpontját csak a rendezés előtt 2 héttel tudtuk meg, és addigra már az adott időpontra ki volt tűzve egy kiemelt vidéki verseny. A versenyszabályok a versenyszervezők és a versenyzők érdekeit is szolgálják. A kiemelt versenyek rendszerét hosszas egyeztetés után alakítottuk ki, és az egyik legesszenciálisabb pont volt, hogy akkor ne legyen verseny, még Bp-en sem, különben az egészből nem lesz semmi.
Épp ezért javasoljuk mindenkinek, hogy ha versenyt akar szervezni, egyrészt nézze át a versenyszervezőnknek szóló cikket, nagyon fontos pont az, hogy 1 hónappal korábban le kell adni a versenykiírást! Másrészt ellenőrizze a versenynaptárat, hogy ne legyen ütközés. A kiemelt versenyek rendszere éppcsak elindult, fontos, hogy a vidéki versenyszervezők tiszteletben tartsák egymást, a játékosok pedig lehetőséget kapjanak arra, hogy minden versenyre elmenjenek.
Ha egy időpont nem megfelelő – akár azért, mert van akkor már kiemelt verseny, vagy a közelben bármilyen verseny, vagy nincs hely, stb akkor még mindig lehet megoldás, hogy keresünk a naptárban egy másik időpontot. Mondjuk lehet, hogy már nincs messze az idő, amikor olyan sokan HKK-znak, hogy egy időpontban különböző helyszíneken is teltházas versenyek futhatnak De addig is, amíg ez a pillanat elérkezik, kérek szépen minden versenyszervezőt, hogy először velünk egyeztesse mindig a tervezett időpontot!
 
Ha nem hivatalos verseny akkor profi pont sem jár érte ugye?
 
Korrekt korrekt
 
És már csak azért is irány vác.
 
Ne kezdjük el itt is.

Felhívjuk a versenyszervezők figyelmét, hogy a kiemelt versenyek napjára csak nagyon indokolt esetben fogadunk le más versenyhirdetést, és csak akkor, ha nagyon távoli (az ország másik fele) a helyszín a kiemelt versenytől.

200+ km az elég messze van. De enne ellenére SEM lett támogatva, mint látod a kiírást önerőből kerül megrendezésre, innentől pedig szerintem akinek van kedve szívesen látják, de kifogás nem igen lehet ellene.
 
Nem úgy volt, h kiemelt versenyre nincs rászervezés?
 
Szervusztok!

Igen, ez még Önerőből indul.

A dátum2019.11.09. Szombat...
 
Ez meg nem tamogatott verseny? Csak mert a versenykiirasokban nincs ott.
A datum lemaradt
 
Köszi!
 
Szervusztok!

A választ az alábbi link adja.

Helyszín: Remetevarlang
2600 Vác Március 15. tér 16-18. fsz 14

Nevezés: 9:30-tól
Kezdés: 10:00 Hagyi és 15:30 Pörgős mindkettő az általános szabályok szerint (fél óra ebédszünettel)

Nevezési díj versenyenként: 1300 Huf (1200 HSZ-szel, és 1080 Klubtagságival)

Díjazás: Mindkét versenyen 1-1 UR (az újak közül) + paklik. (3 booster + 8 fő felett minden fő után +1 booster)

UR promóció: Mindenki, aki az Üzletben ezen a napon HKK terméket, vagy kiegészítőt vásárol min. 1000 HUF értékben, részt vesz az UR sorsoláson.

Dragonshield promóció: Ha valamelyik versenyen a nevezők száma eléri a 20 főt, abban az esetben az adott verseny résztvevői között 1 doboz dragonshield protektor kerül kisorsolásra.

Várunk mindenkit sok szeretettel
érdeklődni nálam +36 70 639 1104 számon lehet

Üdv
 
A hétvégi versenyről kaphatunk infót?
 
Remetebarlang <3 ez a remetelak nem tudom honnan jött és úgy tudom november 9. re hirdetnek versenyt remélem azért ez a sok hiba mert minden erő az új kiegre megy és ,hogy mindenhol legyen ősmágia ahol lennie kell na meg a foil lapok ! minőséget várok!
egyébként szuper a hely ajánlom mindenkinek
 
Ügyesen! Sok szerencsét kívánok. Jók lesztek referenciának. Hátha másfelé is akarnak majd ilyet. Had kérjek már egy olyat, hogy egy év múlva ANYAGI oldallal is jelentkezzetek már, hogy megéri-e fenntartani egy ilyen boltot... Köszi...
 
 | 1 | 2 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2019
1680 Budapest, Pf. 4 | E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.