Vissza a Főoldalra
 
Hatalom Kártyái

Milyen legyen a májusi páros verseny formátuma?

1) hagyományos új nemzedék
2) tiltott mágia új nemzedék
3) hagyományos káosz
4) tiltott mágia káosz

(A szavazáshoz be kell jelentkezned!)
További szavazások...
Fórum a témához...

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Egy pár krakoch csizma
(Ősök Városa varázstárgy)
Küldd el képeslapként!
A krakoch csizma egy vibráló energiából készült lábbeli - nem valószínű, hogy sokan hordanak ilyet. Megszerzése gyakorlatilag lehetetlen, hiszen egy olyan teremtmény holttestén vezet át hozzá az út, amely immúnis mindenre, vagyis gyakorlatilag sebezhetetlen.
Nézz szét a galériában!
XLVI. Alanori Mini Olimpia
Board Game Expo 2024.05.18-19.
HKK Tiltott mágia döntő videó
Májusi verseny formátuma
Beholderes HKK verseny március 16. - Versenybeszámoló

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020

A lista folytatása...
HKK kérdés? (47066)
Excelsior (1002)
A májusi verseny páros legyen vagy egyéni? (ÚN-ről és formátumról 2-3. körben szavazunk) (30)
Lapötletek (64943)
[HKK Piac] Régi lapok (1521)
[HKK Piac] Eladó gyűjtemény (9480)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 288 | 289 | 290 | 291 | 292 | 293 | 294 | 295 | 296 | 297 | 298 | 299 | 300 | 301 | 302 | ...
Nézet:
Nos igen.. nincs harag de a visszavagoban nincs esélyed.
Ezüstörrel hiába is akarlak kapirgálni ugye majd beujitok valami faszás agyartörit
Szal a visszavagon jol szorisd a demet deniel, mert szükseged lesz rá.
Az ilyen "hyperion-féle" hozzászolasokra pedig nem kell reagalnom ugy erzem.
A mirelit leahpapoknal nincs szebb latvany. Ja de van. A mirelit Hyperion

Titusz vezir.
 
Naa, ne sziggyuk a Jégmágusokat!

Kígyó, a legfőbb tazunka rókavadász
 
Hát te se vagy semmi!

Kígyó
 
Jegmokus flekken rendel! ;)
 
nemrégiben megkaptam Leahtól, a "Látogass meg birodalmamban" küldit. Annak rendje, s módja szerint levetkőztem, VIK10, T nők, T férfiak. Erre ez történt:

A táborozás 4. napján összefutsz Berogurgi Titusszal. Fairlight kisebb papja. Egy arany papi karkötőt, egy fekete bőrcsizmát, egy gólem talizmánt, egy halálhozó talizmánt, egy hatalom fülbevalóját, egy kvazár sisakot, egy lánckesztyűt, egy obszidián karkötőt, egy örökkéval.kristályát, egy smaragd védőgyűrűt, egy szirén köpenyét, egy vasvértet és egy villám szimbólumot, egy zafír erőövet visel. Felszerelését egy lábascet trófea, egy ekharion trófea és egy ongóliant trófea díszíti. Jelet látsz a ruhájára festve: végtelen hómezőről visszatükröződő jéghideg éj. Jobb kezében egy vashegyű lándzsát, bal kezében egy ezüsttőrt tart. Lőfegyvere egy hosszú íj. Hátasa egy idomított sullár. Érzékeled auráját: semleges jellemű a hitvány! Vérre szomjazva, kihívást intézel felé. Majd megmutatod Neki!
Nem árt valamilyen védekező mágiát alkalmazni: hhaar burka létrehozásához szükséges szavakat mormolsz. A csata nem lesz könnyű: célpontod láthatatlan védekező varázslatot rak magára. Mélyen koncentrálva, megidézel egy sötét halál varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. Semmi hatás! Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy izomernyesztés varázslatot, majd rád küldi. Elernyedsz! (Kevesebbszer fogsz támadni.) Félelmet nem ismerve ellenfeledre támadsz. Szöges bunkóval gyengén megütögeted Berogurgi Titusz jobb oldalát. (2 támadással 26 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+6 életerő). Orgyilkos tőrrel megkarcolod Berogurgi Titusz bal karját. (1 támadással 12 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+3 életerő). Vashegyű lándzsával Berogurgi Titusz néhányszor teljesen átdöfi a jobb lábadat. (4 támadástól 150 életpontot vesztesz.) Ezüsttőrrel Berogurgi Titusz jól megszurkálja a bal lábadat. (2 támadástól 36 életpontot vesztesz.) Szöges bunkóval néhány helyen meghorzsolod Berogurgi Titusz nyakát. (2 támadással 21 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+5 életerő). Orgyilkos tőrrel épp hogy megszúrod Berogurgi Titusz jobb oldalát. (1 támadással 6 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+2 életerő). Vashegyű lándzsával Berogurgi Titusz tökéletesen perforálja a testedet. (4 támadástól 145 életpontot vesztesz.) Ezüsttőrrel Berogurgi Titusz többször eltalálja a bal oldaladat. (2 támadástól 34 életpontot vesztesz.) Túl erős az ellenfeled. Egy kis futás még segíthet.

Na mondom, szép, ez van legyen Titusznak egy jó napja. Visszatérek árnyékvilágból, DEM, meg minden nélkül, még a megmaradt parancsokkal, erre jött ez:

Összeakadsz Berogurgi Titusszal. Fairlight kisebb papja. Egy arany papi karkötőt, egy fekete bőrcsizmát, egy gólem talizmánt, egy halálhozó talizmánt, egy hatalom fülbevalóját, egy kvazár sisakot, egy lánckesztyűt, egy obszidián karkötőt, egy örökkéval.kristályát, egy smaragd védőgyűrűt, egy szirén köpenyét, egy vasvértet és egy villám szimbólumot, egy zafír erőövet visel. Ruházatát egy lábascet trófea, egy ekharion trófea és egy ongóliant trófea díszíti. Valamilyen szövetség tagja, jelvénye: végtelen hómezőről visszatükröződő jéghideg éj. Jobb kezében egy vashegyű lándzsát, bal kezében egy ezüsttőrt tart. Lőfegyvere egy hosszú íj. Nem kell gyalog mászkálnia: pacija egy szelíd sullár. Érzékeled auráját: semleges a nyomorult. Szükséged van egy kis testmozgásra - fegyvert rántasz, és felkészületlen ellenfeledre rontasz.

A mészárlásra kiszemelt áldozat láthatatlan védekező varázst lök magára. Egy izomernyesztés varázslattal köszönt csatapartnered. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. Az esélyek kiegyensúlyozása céljából ellenfeledre lősz a hosszú íjjal. Elrepül 4 sallank nyíl. Pár lövedéked átjárja Berogurgi Titusz testét. (4 támadással 36 életpontot sebezve.) Elszántan a másikra rontasz. Ököllel csak érinted Berogurgi Titusz testét. (1 támadással 7 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+2 életerő). Vashegyű lándzsával Berogurgi Titusz nagy lendületekkel át- meg átszúrja a testedet. (4 támadástól 101 életpontot vesztesz.) Ezüsttőrrel Berogurgi Titusz gyengén megszurkálja a testedet. (2 támadástól 12 életpontot vesztesz.) Ököllel súrolod Berogurgi Titusz nyakát. (1 támadással 7 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+2 életerő). Vashegyű lándzsával Berogurgi Titusz néhányszor teljesen átdöfi a testedet. (4 támadástól 99 életpontot vesztesz.) Ezüsttőrrel Berogurgi Titusz néhányszor megkarcolja a testedet. (2 támadástól 12 életpontot vesztesz.) Elmegy a kedved a harctól. Megpróbálsz lelécelni.

Na itt már úgy voltam vele, ez a Titusz gyerek még a végén elbízza magát. Így hát a következőképp cselekedtem:

FT 2735 parancs tárolva. Találkozol Berogurgi Titusszal. Fairlight kisebb papja. Egy arany papi karkötőt, egy fekete bőrcsizmát, egy gólem talizmánt, egy halálhozó talizmánt, egy hatalom fülbevalóját, egy kvazár sisakot, egy lánckesztyűt, egy obszidián karkötőt, egy örökkéval.kristályát, egy smaragd védőgyűrűt, egy szirén köpenyét, egy vasvértet és egy villám szimbólumot, egy zafír erőövet visel. Fegyverzetét egy lábascet trófea, egy ekharion trófea és egy ongóliant trófea díszíti. Valamilyen szövetség tagja, jelvénye: végtelen hómezőről visszatükröződő jéghideg éj. Jobb kezében egy vashegyű lándzsát, bal kezében egy ezüsttőrt tart. Lőfegyvere egy hosszú íj. Nem kell gyalog mászkálnia: pacija egy szelíd sullár. Tisztán érzed auráját: színtelen, jelezve a pártatlan semlegest. Itt az alkalom egy kis csatározásra! Megtámadod őt.

A halálraítélt, aki veled szemben áll, küszködik életéért: elmormol egy láthatatlan védekező varázst. Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy izomernyesztés varázslatot, majd rád küldi. A támadása szerencsére hatástalan volt. Vad csatakiáltással, felemelve a vashegyű lándzsát a másikra ugrasz. Vashegyű lándzsával több döféssel felnyársalod Berogurgi Titusz testét. (4 támadással 115 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+24 életerő). Orgyilkos tőrrel kicsit megbökdösöd Berogurgi Titusz bal oldalát. (2 támadással 27 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+6 életerő). Vashegyű lándzsával Berogurgi Titusz többször eltalálja a testedet. (4 támadástól 73 életpontot vesztesz.) Ezüsttőrrel Berogurgi Titusz gyengén megszurkálja a bal lábadat. (2 támadástól 10 életpontot vesztesz.) Vashegyű lándzsával többször eltalálod Berogurgi Titusz fejét. (4 támadással 82 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+17 életerő). Orgyilkos tőrrel néhány helyen meghorzsolod Berogurgi Titusz testét. (2 támadással 19 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+4 életerő). Vashegyű lándzsával Berogurgi Titusz nagy lendületekkel át- meg átszúrja a bal oldaladat. (4 támadástól 106 életpontot vesztesz.) Ezüsttőrrel Berogurgi Titusz párszor épp hogy megérintgeti a testedet. (2 támadástól 16 életpontot vesztesz.) Ellenfeled meggondolta a dolgot, inkább menekül. Elmúlt a vámpirizáció hatása. [0 pontot használtál fel, van még 560.]

Csak hogy tudd, hogy hol van a helyed. ;-)
(Mellesleg semmi harag, vagy direktbe szivatás nem volt, egyszerűen akartam egy becsületes visszavágót. )
 
jó tudni
remélem hamar hazaér

Majtika
 
Télleg! Irta is levlistára...
 
Semmi gond!
 
Hahó!

Nem vagyok Jégmágus, de én éppen tudok Tituszról valamit
Elutazott, és csak valamikor jövő héten lesz elérhető.

Majtika: te meg gyere a GN-re és indítsd be Sziriuszt!!

Üdv,

Farkas Gábor
 
Szija kigyó
akkor bocs csak mostanság sokat melozok, és elég hulla vagyok Szal tuti én értettem félre valamit
Még 1x bocsika
Tituszról ki tud mit????
Majtika
 
Hát én ugyan nem küldtem semmit a JV-nek. Mint irtam is lent az a Te dolgod. Sztem valamit félreértettél.
 
Okés.
 
HI
Radul hiába írsz levelt a behinek, a Jégmágusok közül bármilyen levél érkezik Kt-val kapcsolatban, ők CSAK az enyimeket veszik figyelembe, ne is fáraszd magad. Alakuláskor én lettem beadva kapcsolattartónak. Ezért lettemén a Leghatalmasabb Jégvezír és az istenek fellett áló mentális csatorna fentartója!
Tituszról ki mit tud? nemtudom sehogyse elérni.
Plííz valaki küldje át nekem aztaz encet amit Titusz küldött első tervként!
Majtika
 
Hello!
Én is aktív vagyok, csak keveset beszélek.Hiszen ismertek.
Apa Tifusz
 
hi oll!

én pangok, melózok ezerrel, a versenyen megint leégtem, csak rúnáznom kellett volna pedig, vagy kikerülni a zarknod börtönés paklikat... szopás...
amugy meg nem lépek, mert nincs netem
KÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍGYÓ! ha megyek fehérvárra, megcsöröglek, és együtt megyünk, és veszüönk nekem modemet. te fizeted na jó, azért ezt nem várom el
lassan lesz otthon freewebes netem. királyság!

ennyi voltam, letöltöm a fordulóm zip-ét, aztán otthon megtervezem a következőt, és majd kb 2 hét mulva fel is tudom adni
 
Kergyó is here!

Hát én küldtem leírást, a JV-vel meg te egyezkedsz...

bye

Kígyó
 
HI oll
mi ez a pangás????
Mindenki nyaral?? cSak én vagyok itthon????
Titusz!!!!! Szikla ott van ahol kell )
Majtika
 
Csumi oll.
Megint egy jó és egy rossz hírel kezdem, bár a rossz csak lehet hogy rossz.
Na a jó: A JV végre reagált. Az Illúzió mesterei eggyik képességéhez hasonlitották az milyenket,
A rossz. Ahogy észrevettem az a képesség nem személyreszabott dumát ad, hanem randomot, igí meg akkor nemaz amit mitakarunk.
Ma este írok a JV-nek hogy mi nemtelje3sen erre gondoltunk, remélem azt is elfogodja, most hogy már él
Na kérem Titusz nagymester, AZONNAL KÜLDJED (SENDELD) az encet, és az eddig elkészült szövegeket, ami nincs azt meg találd ki magad, nemérdekel mit szólnak majd, (de nelegyen durva) miét nem jöttek el, vagy hívtak fel minket!!
Na csumika Pszi Ponty
 
Amint lesz időm megnézem. Legközelebb csak szerdán leszek ismét netközelben mert hív a természet!
(megyek részegedni a vadonba....)
 
HI olll

van 1 jó és 1 rossza hírem!
Kezdem a rosszal:
A Behi még mindig nem válaszolt ((
a Jó:
felkerült pár új dolog a weblapra ( http://jeg.ini.hu ). ezek közé tartotik az első hivatalos kt gyülés képei, kommentárral, a hirek közé a KT képesség kifejlesztése, és még fog fejlődni. Lesz egy uj gomb, és készülni fog egy vendégkönyv is
Na csumi Majtika
 
:-)
 
Hi OLL
1
Na a talit én is válalom.

2
Leírtad már az encbe az enyimet, szal... Amugy szeritem az 40-50 karakter is lehet
3
mikor jő Guppi tesó?
Majtika
 
Nem csalódtam benned, legfőbb sarkirókavadász mesterem. De a tornyba akkorsem mászhatsz fel!^^
 
1. Ok, én vállalom.

2. 10 vagy 20 karakter? Az nem lesz kicsit kevés?

3. Bármikor.

Kígyó
 
Jégmágusok!

1.,

A Szabad Kompániával való vitám úgy néz ki lezárul, az esetleges negatív következmények (talán nincsenek de kitudja) csak nekem köszönhetőek...bár érdekes volt a Kompánia első reagálása arra amit írtam... na mindegy ha szövetségre akarunk velük lépni ígyis úgyis meg kell ismerjuk öket élőben.
Önként jelentkezőket várok erre a nemes feladatra.
(ami több mint valószinű hogy azt jelenti hogy egyszer holtrészegre kell igyad magad budapesten a kompániás srácokkal

2.,

Kt képeség: Majtika állítólag zaklatja a behit, de ebből a másik oldalról még semmi sem derült ki. Ma remélem össze tudom hozni a teljes képességet encestül mindenestül és azt is beküldjük hátha arra már reagálnak vmit.
DE MÉG MIMNDIG NEM KAPTAM egy leírást se. Tessék írogatni azt majd elválik melyik mehet be. Ja és legyen egy rövidebb (kb 10 karakter) és egy hoszabb (20 karakter terjedelmű)

3.,

Izé. Hozé. Valamikor sokadik nemhivatalos kt züllés budapesten a törzshelyen. Valszeg akkor mikor Guppi folmászik pestre. Irjatok vagy csörögjetek rám (él a telom) hogy kinek mikor jo ütközni.

Titusz a jégvezir
 
hi olll

Na Apokalipszis: Szerintem mindenki arra licitál amire akar akár haver akár nem )
Na mind1 ez a ti 2 őtök dolga!
Nemtudom mivan, mert a behi nemválaszolt még a képesség leírására se, ma reklamálok mi van, mert addig nemtudjuk fejléeszteni a kövi képességet ((
Amugy most kaptam be 2 napja pár vírust az uj Win-el
(3db 5 perc alatt)))
De nagynehezen leírtottam őket )
Holnap írom a forcsim, és minden megírok majd mitörténet. Titusz nemfelejtettem el, majd meg látógömbözöm korgó sziklát
Amugy mivan veletek?
látom leéggé pang a forum )
Na csá Majtika
 
drága jó titusz barátom. kérlek ne licitálj még egyszer rá semmilyen tárgyamra. kell az a szulfin. nekem. kell. szóval, ha nem szeretnél gőzfürdőt venni, vagy közelebbi ismeretséget kötni a főzőedényemmel, esetleg a jégcsákányommal, legközelebb ne merj ilyesmit csinálni.
(Min Guti:tényleg nem szép dolog egy cimborád vágyait rombolgatni, elérésében akadályozni)
 
Hi oll. A magasságos Jégvezér szól hozzátok.

1. napirendi pont. Radul ott leszek az ongóliant fészken és próbálkozok.

2. a képesség encjét hamarosan elküldjük, egyelőre fogalmam sincs mikor kerül majd be a játékba.

3. A Szabad Kompánia némely tagja meg akarja vétózni a szövetségi ajánlatunkat. Mit tegyünk?

4. Mindenki küldje el nekem a PONTOS leírását, hogy mit is akar ... vagy mi

Titusz jégvezír
 
Ez remélem nekem szólt. Beszéltem Apa Tifusszal szóval csak csütörtökön lépek.

Kígyóval is léptem ma egyet majd elküldöm levlistára.
 
Fehérvárra nem akarsz leugrani valamikor?
 
  ... | 288 | 289 | 290 | 291 | 292 | 293 | 294 | 295 | 296 | 297 | 298 | 299 | 300 | 301 | 302 | ...
Nézet:
Infók | Hírek, változások | Segítség kezdôknek | Fejlesztési ötletek | Közös Tudatok | Bugok | Csere-bere | Átadó karakterek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.