Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Szende Ughal
(Túlélők Földje kalandozó)
Küldd el képeslapként!
Ritka eset, hogy egy ork kalandozni induljon, de Ughallal pont ez történt. Magányos utazásai során gyorsan hírnevet szerzett magának, elsősorban félelmetes erejével, azonban ahhoz, hogy ez az ismertség hosszútávon kitartson, több gógyira lett volna szükség, mint amennyi szegény Ughal fejébe beleférhetett. Itt múlt el az ork kalandozók dicsősége.
Nézz szét a galériában!
Hétvégi verseny és Legendák Viadala
XLVI. Alanori Mini Olimpia - Eredményhirdetés
Legendák Viadala paklibeküldés
HKK Kódex változások
A Sötétség Kora - helyzetjelentés

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020

A lista folytatása...
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (21)
HKK online, TF online, Argum City (49)
Lapötletek (64958)
Versenybeszámolók (19284)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8133)
Versenyhirdető (1827)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 |
Nézet:
Ehhez nem kell kovacsmuhely, ezert van a jatekban a barkacsolas szakertelem. 3. zonatol kezdve rengeteg kulonbozo es hasznos targy keszitheto a legkulonfelebb alkotoreszekbol, csak legyen meg hozza a megfelelo barkacsolas szakertelmed es az osszes alapanyag.
Vannak kozottuk olestechnikai szakszerszamok, kulonfele meszarlasgatlo oltozekek valamint exerek amik a szepseguk mellett igen hasznos magikus kepessegekkel is rendelkeznek! ;)
Az ilyen targyak - termeszetesen - nem atadhatoak, mint minden, aminek az eloallitasahoz energia szukseges.

Q
 
Nos igen anno én is tőzsdéztem volt piacos karakterem... és annak ellenére ki lehett játszani a rendszert hogy nem lehet semmit átadni. Bár megmondom őszintén ezt a funkciót ebben a játékban sem nagyon értem, mert szerintem ha egy karakternek akarok egy tárgyat szerezzem meg magam nem? A Kovácsnál egyedi fegyver készítése nem is rossz ötlet... Tényleg színesebbé tenné a játékot, a fegyver eladhatatlan,drága és átadhatatlan lenne, vagy még jobb eladható és komponensek árának összege lenne az értéke...
 
Üdv Mindenki!

Nekem az jutott eszembe, hogy lehetne esetleg a kováccsal csináltatni is tárgyakat. Mondjuk összeütne egy brutalitás +6-s sárkánypengét, vagy akár egyedi tárgyakat (Patrick Planta-Velu kardja). Persze jó drágán csinálná, és ha nem átadhatóra csináljuk, akkor nem is nagyon lehet vele tápolni. Vagy mondjuk lehetne, hogy csak kevés alkalommal lehetne igénybe venni ezt a "szolgáltatását" a kovácsnak. Szerintem lehetne némi egyedi ízt vinni a karakterbe, ha mondjuk az Altatódal nevű karddal hadakozna.
Lord Cormacc
 
Nos, en sok evvel ezelott jatszottam a Larkinoron, ismerem ezt a piaci megoldast.
Sajnos itt 1 komolynak tuno gond lenne vele: a rabszolgazas. Ifju karakterek felaron vennenek mindenfele tapokat a 3.-4. zonabol, valamint ezek melle hatalmas menniysegu aranyat lehetne atpasszolni egy ujonc karakternek, ha 5-10x-es aron vennenek tole valamit. Gondolj bele, egy csillogo lopott nyaklanc 10 aranyat er alaparon. Boltban eladva max 5 arany ha van hozza karizmad. 5-10x-es aron eladva meg kapna erte 50-100 aranyat, ami gyakorlatilag fedezne a komplett 1. zonas varazslattanulast, akademiat, stb es meg maradna is belole.
Nem veletlenul van a ajtekba beleepitve a kereskedelmi egyenleg nevezetu valami, ami jocskan korlatot szab a targyak atadhatosaganak. Valamint az sem veletlen, hogy aranyat egyaltalan nem lehet atadni.
Az elgondolasod egyebkent nagyon korrekt, szemely szerint en is tamogatnam, de itt max akkor lehetne belole valami, ha nem lehetne vele ilyen modon kijatszani a rabszolgazas korlatozasat.
Talan ha a piaci eladas/vasarlas ugyanugy hozzaadodna/levonodna a kereskedelmi keretedbol, az arakat meg a bolti arhoz viszonyitott minimalis arressel lehetne adni.
Bar igy meg mar majdnem ott tartanank, mintha a boltot hasznalnank...

Q
 
Sziasztok!
Szerintem jó ötlet egy olyan épület létrehozása ahol szinte minden tárgyat be lehet szerezni, de licitálgatni a tárgyra nehézkes és sok figyelmet igényel, ráadásul a jó dolgokat a leggazdagabbak kapják meg. Ezért szerintem egy kereslet-kínálat rendszerű jobb lenne. Így a kezdő alacsonyabb szintű karakterek könyebben fizetnék ki a fejlesztéshez szükséges pénzt. Pl. a felsőbb szinten küldetésekhez kellő alacsonyabb szintű tárgyak drágábbak lennének mert, nekik több pénzük van kifizetni. Ha ismeri valaki a larkinor nevű játékot, akkor olyan rendszerben működne. Aki nem annak az alapszabályok:
- Szinte bármilyen tárgyat ki lehet tenni a piacra korlátlan mennyiségeben és az árát mi határozzuk meg, amely nem lehet alacsonyabb az értékének felénél, és nem lehet magasabb az értékének X szeresénél (ezt a játék fejlesztői eldöntik)
- Eladásra kínálni bármikor lehet árut akkora áron amkorára akarsz (a megengedett intervallunom belül)
- Eladásnál a tárgyakat eggyesével vásároljuk tehát ha kell valamiből két darab nem kell megvenni belőle a kirakott 100 darabot (így az ármeghatározásánál egy darab termék árát határozzuk meg)
- A működési elv a következő: Van a egy tárgy, fegyver nyílvessző akármi (az eladás külön történikés a mechanizmus minden tárgy fajtánál egyesével játszódik le)van eladásra kínálva pl 5 darab 50 ezüst/darab áron, ezeket mind megveszik, akkor a rendszer a következő kritériumok alapján rakja ki következő tárgyat: Először megnézi melyik ajánlat a legolcsóbb ( a kirakott mennyiség teljesen lényegtelen) Ha a több ugyanolyan ajánlat van akkor annak az áruját lehet megvenni, aki elöbb ajánlotta föl.
Tehát a gyakorlatban van kinn 10 denevérszárny 50e/darab áron az elfogy szép lassan ez után a rendszer megnézi, hogy melyik az ezt követő legolcsóbb ajánlat. Van aki 50 ezüst/db van kettő aki 49 e/db és van három aki 35 E/db áron ajánlott föl megvételre a rendszer kiszortírozza az 50 és 49 es ajánlatokat ( ezek nem törlődnek, hanem csak akkor kerülnek eladásra ha nem lesz náluk olcsóbb ajánlat) a három darab 35 ezüstös ajánlat közük pedig a legkorábban felajánlott kerül eladásra. Ha ez is elkellt akkor rendszer nem a többi 35 ezüstös ajánlatot eladásra kínálni, hanem újból megnézi, hogy melyik a legolcsóbb ajánlat.
- Ha valakinek megvették valamilyét az összeg készpénzben levonódik tőle, mintha boltban vásárolna. Az eladó pedig úgy kapja meg pénzt, hogy egy számlája van a piacon ahova elmentik az összeget. Ha nem jön érte x időn belül levonnak belőle valamennyi kezelési költséget.
- Minden áru max 3 napig van felajánlva, ha addig senki nem veszi meg akkor a rendszer úgy veszi mintha eladták volna, a tárgy pediv vagy ott elmentésre kerül vagy beletranszportálódik a tulajdonosa zsákjába
Ez nem az én ötletem, de működöképes, önszabályozó, és ha nagyon elfajulnának a dolgok könnyen lehet normális mederbe terelni a dolgot.
 
A Táborozásra kell klikkelni, és realtime-ban történik meg az energia regenerálódás. 24 óra alatt regenel fel teljesen.
 
Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy a Kalandok Földje játékban hogy kell az enegiát feltőteti vagy pihenni?
 
Sziasztok!!!

Köszönöm a helyeslő fejecskét, még több kellene belőle.
Szerintem, és tudom, hogy nem vagyok vele egyedül remek ötlet az aukciósház, ezzel nincs is semmi baj.
Viszont szeretnék jó tanáccssal szolgálni azoknak, akik "használható" tárgyakra vágynak.
A tárgyaknak megvan a maguk értékrendje és hidjétek el, sok olyan tárgy van, ami elsőre talán értéktelennek tűnhet, azonban nagyon is nélkülözhetetlen. Ha valaki már járt az IRC-en az tudja, hogy nem minden olyan rossz, mint azt elsőre gondolnánk. Hogy honnan lehet érdekes tárgyakat szerezni, hát igazából mindenhonnan. Még a boltból is.
Aki figyeli az eseményeket, az láthatja, hogy egy nagybecsű barátom igen értékes ékszert vásárolt, amit valaki nagyon balga adhatott el. Részvétem az illetőnek, hisz a bűvös talizmánért igen értékes más tárgyakat lehet cserélni, ha már egyszer nem érdekli az energiaregenerálódás.
Szóval tessék meg meggondolni, mitől válunk meg a boltban. A legjobb, ha IRC próbálunk meg információt kérni, ott bárki szívesen tesz ajánlatot is.
De térjünk arra rá, hogy az értékes dolgokat, hogy lehet a boltban beszerezni. Először is persze ez attól függ, mi az értékes nekünk. Higyjétek el, még a vén rókáknak is tartogat hasznos dolgokat a bolt.
A legfontosabb a karizma képesség. Eladásnál is hasznos, de vételnél is a töredékére tudja az árakat lekűzdeni. Armingtonban elég a 10 karizma, természetesen tárgyakkal, úgyhogy ha hétig fejlesztitek, már össze tudtok vásárolni kevés aranyból is hasznos tárgyakat. Persze ehhez arany is kell, de háta karizma arra is való, hogy a kismillió pl nem használt nyílvesszőt drágán eladjuk. De igazából megvannak azok a helyek, ahol lehet egy kis tőkét összekovácsolni. Pl: rablótanyák.
Végül a titok. A boltban sokkal több eladandó tárgy van, mint azt sokan gondolnák. A teendő csak annyi, hogy megfelelően kell az intervallumot beállítani. Mondjuk 5 ap-től 100 ap-ig már azok a tárgyak is előbújnak, amikről csak álmodozni szoktunk.
Biztos forrásból tudom, hogy Armingtonban megbújik pár csontpáncél, démongyűrű, és igencsak hasznos egyéb ékszerek, vagy fegyverek.
Kezdő kalandoroknak tudom ajánlani a szegecses derékövet, és az előlcsattos fejpántot, de a pókkesztyű is nagyon hasznos. Esetleg magas sünicuccok.
Sok sikert a próbálkozáshoz és ha már az Aukciósházról let volna szó igazán, akkor írjatok még, hátha lesz belőle valami
Üdv:Cele
 
nos, a helyeslő fejecskét én képviselem, szerintem is jó lenne egy aukciós ház,mert én jelenleg ott tartok, hogy rangomhoz alacsony tárgyakat kellene beszereznem, amire ugyebár szinte semmi esélyem sincsen,vagy csak rengeteg energiabefektetéssel, boltban pedig nem kapom meg ezeket a tárgyakat,úgyhogy én támogatom ennek az aukciós háznak a létrejöttét, ha meg tudom ezeket a tárgyakat venni ott )
meg amúgyis jó lenne néha-néha befektetni valami használható tárgyba,mert boltban az nemigen szokott lenni...
 
Sziasztok!

Látom lassan feledésbemerül az ötlet, hogy jó lenne egy aukciósház létesítése a mi kis világunkban. Azért én továbbra is buzdítok mindenkit és kérem, hogy szorgalmazzátok a létrejöttét ötleteitekkel.
Példamutatésként tessék lássék, az én elképzelésem, hogy miről is lenne szó.
Először is hol kéne lennie? Illetve lehetne ugye több helyen is. Egy olyan épületre lenne szükség, ami mindegyik földrészen megtalálható, de azért nem túl gyakori. Hoszas vívódás után, erre vagy egy teljesen új épületre lenne szükség, vagy hát a városháza ideálís helynek tűnik. Van minden zónában, a funkcióját teknintve ideális és úgyis néha be kell kukkantani, hátha tudunk néhány tárgyat leadni.
Tehát akkor maradjunk ennél az épületnél.
A következő kérdés, hogy eg aukció legyen egyszerre, vagy városházanként különböző? A legegyszerűbb az lenne, hogy egyforma, hisz akkor nem kell bajlódni és nem kell végigjárni mindegyiket. Viszont ennek ellensúlyozására mondjuk lehetne, hogy több tárgy legyen és mindenféle rangra tervezve, hogy mindenki számára legyen nyalánkság.
A következő ugye két aukció közötti idő eltelte.
Végülis lehetne egy nap is, és így azért elég változatos lenne a dolog, de valljuk be így nem akkor a az izgalom és a versengés is új értelmet nyerne. Viszont az sem jó, ha egy hét, hisz addig megőszülünk. A köztes megoldás, két három nap lehetne, bár hangsúlyozom személy szerint az egy nap ellen sincsen kifogásom.
A lebonyolítás. Hát igen, ez egy elég nehéz kérdés, hiszen akár egy rabszolgát is rá lehet specializálni erre a tevékenységre, amit ugye NEM SZERETNÉNK!
Kedves névtelen barátom ötletéből(Magx)) a titkos licit lenne a leghatásosabb forma, és így még a nyitótéttel sem kellene bajlódni,ráadásul szerényke néhány platinámmal, amit így is már a házam restaurálására szánnék nekem is lenne esélyem labdába rúgni mondjuk egy mithril megvásárlását ellenben a csúcsgazdagokkal szemben, akiknek már több tucatnyi platina lapul a zsebében.
Mik lenének a tétek??? Volt egy olan meglátás, hogy bármi, akár olyna egyedi tárgyak is mint Arwuin gyűrűje, vagy Dim pajzsa, esetleg miért csak tárgyak, mikor akár hatalompontokra is lehetne licitálni, vagy varázstekercsekre. Az én véleményem szerint és hangsúlyozom ,ez kizárólagosan az én véleményem, nem kellene cak olyan tárgy,ami megtalálható a játékban, és mindenki számára elérhető, hogy a játék egyensúlya ne boruljon fel túlságosan. Úgyhogy skacok, senkinek nem lesz egyenlőre így még egy Briamah öve, cak ha harcos az illető VAgy mágiafaló nyakék a nem gnómok nyakába. Viszont 400 precíz elf nyílvesszőt még én is szívesen felajánlok, vagy akár lehetne egy egész dimion amulettkészlet, esetleg egy jégfegyverarzenál, vagy mágus amulettek, esetleg bűvös talizmán, vagy fekete démonarany és sorolhatnánk még.
Noa következő, hog yki is legyen ki felteszi a téteket? Hát én szívesen válalkozom rá, de attól tartok, hogy egy hét után belebuknék az üzletbe kedvenc állati nagymesterünk (Maci) Segítsége nélkül, úgyhogy egyenlőre szeritnem elégedjünk meg azzal, hogy ez kizárólagos privilégiuma lenne a nem játékos résznek a játékban.( Azért majd felajánlom a nyílvesszőimet Macinak)
Még egy apróságot azért megemlítenék, hogy azért némi határt is szabjunk a töménytleen licitnek. Egyszerre cak egy tárgyra lehetne licitálni, és ha valaki nyert valamit, akkor egy körből kimaradhatna, hagyva ezzel másokat érvényesülni. Továbbá és ezt félve merem mondani, nehogy kedves névtelen barátaim lenyakazzanak ( pl: Skull, Cyr) Hogy a feltett összeg egy részecskéje, vagy egy fix egy aranyas összeg mindenképpen elveszne. Nah, ez utóbbi kósza ötlet volt az előző megszorítások éppen elegendőek, de ha fiúk lányok mer valaki licitálni a bűvös talizmánjaimra, akkor annak annyi ))
Végül maradna a győzelem mámora mint kérdés. Szerintem ezt mindegyikük akkor kapná meg, ha ismét belép az épületbe, bár ha sokan nagyon sokáig húzzák akkor felhalmozódhat sokminden. De hogy mégiscsak gátat vessünk a tápolás művészeinek lehetne egy átfutási idő, míg átveheti, utánna meg hát igen, nem részletezem. Ezen a részen még finomítani kellene, bár talán a legegyszerűbb az lenne, ha ripsz ropsz megjelenne nálad egy ügynök és átnyújtaná. Mint mondjuk a halál istene.
Ez persze felveti a kérdést, hogy mi van, ha nincsen rá pénzed? Nos azt hiszem a városházát fel lehetne szerelni egy két bürokratával, hogy egy kis adóbevallásszerű tevékenységet végezzenek el a kedves versengőkkel.
Azt hiszem mára eég az ötletekből legalábbis nekem, mert nagyon szomorú leszek, ha következő alkalommal belépek és nem látok legalább egy két új ötletet, vagy helyeslő fejecskéket.

Sok sikert: Celeborn
 
Működhetne úgy, mint a TF aukciósháza. Maci berakja a licitre szánt tárgyakat, minden karakter egyetlen tárgyra livitálhatna, persze titkosan. A határidő lejártával a legnagyobb licit vinné a tárgyat, persze csak ha nála is van az a pénzmennyiség. Lehetne a varjúszárnyaktól kezdve, mágusamuletten át, noryc kristályig minden féle tárgy.
 
Sziasztok!

Egy régi jó ötletet szeretnék újra feleleveníteni, mégpedig az Aukciósházat. Akit érdekelne, akinek tetszene a gondolat, esetleg van ötlete, azt kérem írja le, mondja el, hogy mielőbb újabb csodával gazdagondjon kicsiny világunk

Köszönettel :Celeborn
 
Sziasztok!!!

Ma érdekes felfedezést tettem. Új képességgel bővült a szakértelmek listája a bányászat személyében. Szóvel kedves törp uraim, csillére fel és gyűrjétek a gyémántbányákat!!

Sok sikert a tündék
 
Asszem minden 25 küldetás után lehet fejleszteni, de ez nem biztos.

Quinn
 
Szijja!!!

Köszönöm szépen...
Összesen 25 küldetést kell teljesíteni, de gondolom, hogy fejlesztgesd, bár ez csak az én agyszüleményem biztosan továbbiakra lesz szükség.
Egyelőre a tizedét építettem fel, hát nagy munka lesz az már biztos, úgy ötszörannyi, mint egy istenes küldetés
Majd szurkolok Nektek, hátha jobban megy a teljesítés

Galadriel
 
Gratulálok!
Hány palotaküldetés kellett hozzá? Csak hogy tudjam, mennyi időre lesz szükségem még nekem...
 
Sziasztok!!!!

Végre megkaptam az engedélyt, hogy a kedvenc erdei tisztáskámon, ahol a gyermekkorom töltöttem felépítsem az én barátságos és meleg otthonkámat...
Egyelőre a házavató bulival még ugyan várni kell mert csekélyke tíz kerek napba is beletelik míg felépítem, bár nincsen szándékomban egész nap csak ezzel foglalkozni a gondolat, hogy végre nekem is lehet egy kis házacskám felvilanyoz, úgyhogy ha elkészül szeretettel várok minden jólelkű kalandort )

Üdvözlet GAladriel ))
 
Ez igy van, csak a figyelem sajnos... neha en vagyok a "leggyengebb lancszem!" ;)

Aquilia
 
Játék közben működik a böngésződ vissza gombja. Ekkor amit már csináltál, az megtörtént (pl: átöltöztél), de nem lép ki az épületből, ha visszaklikkelsz, és kiválsztassz egy új opciót is.
 
ELJEN A TAP! ;)
 
Jelenleg ez csak ugy megy, ha belatassal, elorelatoan lepegetek. Csak hat nekem sincs mindig jo napom, ezert ezt en is sokszor elnezem. Talan kene egy olyan funkcio, miszerint ha bennvagy egy hazban es mondjuk "oltozkodsz" (mert a boltba lepes elott nem vetted fel a karizmas cuccaidat pl) akkor az oodal aljan legyen egy "helysegujraaktivizalo" ;) link. De epp az ilyenek miatt volt az, hogy osszegyujtottem tizennegy szakit, es egyszere fejleszettem. Teny hogy roppant szorakoztato ket platinat eltanulni, meg ugye a rohadt sok energia, de hat a belepegetes 10 pont és az mar "szamolhato" energiaigeny...

Aquilia
 
Sziasztok!!!!

Biztosan voltatok már úgy, hogy éppen nem tudtatok elhajózni, mert egy kevés energia hiányzott, vagy az akadémián nem tudtátok megtanulni a szakértelem csínját bínyját, vagy éppen egy varázslatot.
LEtáboroztatok, hogy majd legközelebb. Majd mikor újra nekiindultatok volna a nagyvilágba, eszetekbe jutott, hogy jaj meg kel tanulni azt a szakértelemet, varázslatot, vagy el kell hajózni, de sorolhatnám még...
Körültekintés??? De hisz akkor kilépsz az épületből Akkor mi a megoldás mert hát valljuk meg, én nem azt a rengeteg energiát sajnálom, de hát idegesítő tud lenni, hogy ott vagyok, de mégsem és kilépek, hogy beléphessek.
Na jó, ezen még törjük a buksinkat

Jó utat, a tündék
 
Sziasztok!!!

Osztom a nézeted, tényleg jó lenne, ha lenne egy hasonló funkció, mint a tárgyátadás, csak információra. Hasznos lenne, mert hát a körültekintéssel nem jelennek meg az ugyanott táborozók, és hogy mennyit lépjek míg belebotlok valakibe, akiről nem is Neki, hanem másnak küldjek üzenetet. Hasznos lenne, és értelemszerű is.
Szorgalmazom a megvalósítását!

Galadriel és Celeborn
 
Nem tudom, kinek mi a véleménye, de nekem egy kicsit hiányzik egy olyan üzenetküldő lehetőség, ahol én tudom megadni, hogy kinek üzenjek, és nem kell megvárni, hogy találkozzak az illetővel... Jót tehetne a játéknak, ha nem kellene a szerencsére hagyatkozni az üzenetküldésnél.
 
A legkisebbet használom, és már nincsen hagyományos nyílvesszőm, csak elf nyílvesszőm, ami hatékonyabb, nagyobb kategóriába esik jópár más nyílvesszőnél, és a démonkapuknál előszeretettel szórják a lények ezeket a nyílvesszőket. Ráadásul van úgy, hogy varázslatot szeretnék használni nyílvessző helyett, így én amondó vagyok, mégiscsak jó lenne egy körökre osztott csatához hasonló funkció. Egyébként igazad van, és valójában nem is akkora nagy érvvágás azok a nyílvesszők, csak az idegesítő, ha már megvan az a képesség, akkor ne rohangáljak már több száz elf nyílvesszővel, amiket előszeretettel meg is találok
Tündék
 
A gondodra elvileg a lehet megoldás, hogy a legkisebb sebzésű lövedéket használod... Így az általános vesszők fognak fogyni, és a varázslövedékek nem... legalábbis én, ha elfogyott a normál (mágiamentes) nyílvesszőm, nem is lövök addig, amíg nem csinálok...
 
Sziasztok!!!!

A következő problémánk lenne... Kedvenc fegyverünk a csodálatos íj, aminek egyetlen hátránya, hogy veszettül fogy a nyílvessző. Azonban ezt most már sikerült megoldani, hiszen fajunk különleges képességével képesek vagyunk létrehozni ezt a roppant értékes fogyóeszközt. Na már most: Van belőle vagy háromszáz nálam és az a problémám lenne, hogy nem ezeket használom, hanem, amiket találok, annak ellenére, hogy minden beállítást kipróbáltam már.
Tehát, hogy érthető legyek: VAn rengeteg elf nyílvesszőm, ami csak szaporodik, és hát most mit is kezdjek velük és van pár egyéb nyílvessző, amit ellövöldözök, ahelyett, hogy el tudnám adni a boltban, mert hát azztal egyetérthet velem sokmindenki, hogy nagy mennyiségben elég jó üzlet tud lenni
Ezért arra gondoltam, mi lenne, ha esetleg ki lehetne választani milyen nyílvesszőket használjunk, hogy míg a bolhoz érek ne fogyasszam el a portékám.
Mindezek mellett még szeretném megemlíteni, hogy talán még ennél is jobb ötlet lehetne, ha harc közben lehetne eldönteni, mint azt, milyen varázslattal rukkoljunk elő, mert most miért is lőjek négy sebzés +5-ös vas nyílvesszőjét egy goblinra, hogy qwarg dolgozóra már csak az egyetlen brutalitás +1 réz nyílvesszőjét tudjam lőni.
Remélem segíthettem a meglátásommal sokmindenkinek, köszi, hogy meghallgattatok :A tündék
 
Sziasztok!!!

Igazándiból a jó ötletek összekovácsolására gondoltam és csak véletlen, hogy pont a kovácsműhelyt hoztam fel elsőként..
No de most szembekerültem egy érdekes problémával, amire nem tudom, lehet-e megoldást találni??
Kedvenc vándorom mostmár elég tetemes varázserővel rendelkezik és számos varázslattal is, amiket előszeretettel használna. Azonban mire aktivizálja az összeset, addigra pár már el is múlik, illetve ha nem is két lépés múlva biztosan. Azért viszont elég gyakran jól jön az a +4 tűzsebzés +3 támadás és a többi... Ezért szerintem egy varázslatlista, amivel egyetlen gombnyomásra a kijelölt varázslatokat megidézi, vagy egy automatikus újravarázsolás nem lenne rossz.

A Szeretet kísérjen utatokon: Tündék!!
 
Hi!!

Igen, a fenőkő nagyszerű dolog és az új öt törött tárgy cipelése is elgondolkodtató, mindenesetre az újonnan vett kopásbiztos kígyóbőrsisakom elsőre elpusztította egy királysas, amiért nagyon szomorú voltam. Még szerencse, hogy megőriztem, hála az újításnak. Azonban érdekelne, hogy hol tudnám, kivel megjavítani a méregdrága alighasznált sisakocskám??

Aiya:Tündék
 
Hi!
A jatekban van lehetoseg a hasznalt targyak javitasara.
 
 | 1 | 2 |
Nézet:
Infók | Csere-bere | Fejlesztési ötletek | Bugok | Segítség kezdôknek | Labirintusok | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.